zaterdag 20 januari 2018, week 03


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u30
 

9lives

Verbergen Tonen
19/01 16u45  Ultieme solden in de PlayStation Store! [img:1 left title:Games voor nog geen €20! Omdat het kan!]Naast het heuglijke feit dat je nu 15 maanden PS Plus kan krijgen voor de prijs van 12 maanden, pakt PlayStation in de Store uit met de waanzinnige 'Games voor nog geen 20 euro'-actie. Een nakomertje van de januari sales zeg maar. Een heel pak kleppers kosten je dan ook  niet meer dan 20 euro per stuk. En met kleppers bedoelen we bijvoorbeeld Fallout 4 (100den uren spelplezier), Far Cry Primal (mijn favoriete FarCry-game), Hellblade, Until Dawn, Middle-earth: Shadow of Mordor-Game of the Year Edition, Sleeping Dogs Definitive Edition, DOOM en een pak andere grote titels. Laat je verleiden, laat je lekker gaan want de prijs van sommige titels is echt belachelijk laag! Kom niet zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben!
19/01 16u00  Total War: Warhammer II – Rise of the Tomb Kings Een uitbreiding zoals een uitbreiding hoort te zijnOf deze jongen geïnteresseerd was in een early review van Rise of the Tomb Kings, de volgende uitbreiding voor Total War: Warhammer II? Schijt een beer in het bos? Slaapt Dixie “Double D” Dynamite, op haar rug? Een download van 6,3GB later en ik kijk uit op een piramide middenin in woestijn. Daarnaast staat ene Settra The Imperishable en ben ik klaar voor die eerste beurt. Ik heb ondertussen een kleine 500 uur in dit Warhammer-universum op de teller en ben net zo oprecht benieuwd of deze de beleving er weer wat rijker op zal maken, als ik oprecht hoop dat mijn vriendin dat van die 500 uur nooit te weten komt. Sitrep (de afkorting, niet de farao) Maar wacht, even gas terug. Niet om jullie nog eens uit te leggen waar een Total War-game (of deze Warhammer-trilogie daarin) om draait. Rise of the Tomb Kings is een uitbreiding voor Warhammer II. Wie ook de eerste Warhammer-aflevering op zijn schijf heeft kon een tijdje terug gratis met de Mortal Empires-DLC de uitgestrekte mappen van de twee games tot één echt gigantische (ietwat aangepast) speelterrein combineren. Inclusief alle facties. Je kan kiezen om Rise of the Tomb Kings op de Warhammer II-map te spelen (tegen de facties die in dodelijke wedloop voor controle over de Vortex gaan) of op die Mortal Empires-map. Ik koos voor die laatste. Het aantal legers dat je als Tomb King op de been kan brengen wordt beperkt gehouden. 
19/01 16u00  PUBG's blauwe zone krijgt een flinke aanpassing [img:1 left]De blauwe zone in PUBG is het mechanisme dat er voor zorgt dat de spelers telkens dichter naar mekaar toe getrokken worden, en de manier en de snelheid waarop heeft een immense impact op de pace van de game. Bevind je jezelf buiten de zone, dan loop je schade op, en andere keren wanneer je buiten de zone bent, lijkt het wel alsof het enige wat je doet achter die cirkel aanlopen is, en als je nog meer pech hebt vaak nietsvermoedend in de rug geschoten wordt. Zo is de pret er inderdaad snel af... De makers willen hier dan ook wat aan doen, zeker wanneer het om de situaties in het midden (of meer naar het einde) van de game gaat, het pak al flink uitgedund is en de cirkel ook meer schade doet. Het doel van het team is dan ook om meer balans te brengen tussen de shoot-outs in de game en ervoor te zorgen dat deze minder chaotisch worden. Wel geven ze toe dat het hier vooral om een experiment gaat, en dat ze de reactie van de spelers willen afwachten voor ze de patch officieel lanceren. Het gaat om onderstaande aanpassingen: Slightly decreased the waiting time of the blue zones in mid-to-late phase of a match Slightly decreased the shrinking speed of the blue zones in mid-to-late phase (In this phase, blue zones will now move at a slower speed and the travel time of blue zones has slightly increased due to this change) Slightly increased the damage per second of the last blue zone PUBG Corp geeft ook mee dat deze aanpassingen eerst een aantal dagen op de PTS zullen lopen, voor ze doorgevoerd worden. En dat dit slechts een eerste stap is in de verdere aanpassingen en verbeteringen aan de gameplay.
19/01 14u45  Red Faction: Guerrilla-remake of remaster in de maak? [img:1 left]Diverse Skandinavische GameStop-sites hebben namelijk Red Faction: Guerrilla in hun gamma opgenomen, en dit voor PlayStation 4 en Xbox One. GameStop Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland plaatsten de game in hun aanbod, en dit met dezelfde omschrijving als het origineel uit 2009. Enerzijds weten we niet of het om een port of een remaster gaat, en anderzijds is het niet onlogisch als je weet dat ook de beide voorgangers reeds een PS4-behandeling kregen. Bovendien valt er de laatste tijd heel wat geld te rapen met remasters, die overal als paddenstoelen uit de grond schieten, en is het voor THQ Nordic een goedkope manier om wat extra cash te verdienen.
19/01 14u30  Mobiele Harry Potter-game krijgt trailer Het spel, dat voluit Harry Potter: Hogwarts Mystery heet, laat je je eigen toveravontuur beleven terwijl bekende personages uit de boekenreeks, zoals Nymphadora Tonks en Bill Weasley, in de gangen van het betoverde kasteel rondwandelen. Dit wordt het allereerste Harry Potter-spel waarin je je eigen personage kan creëren, iets om naar uit te kijken dus.
19/01 12u30  Counter-Strike: Global Offensive Pro League kiest exclusief voor Facebook [img:1 left]Counter-Strike: Global Offensive Pro League heeft dus een nieuwe thuishaven gevonden. Vanaf 13 februari, de start van het zevende seizoen, zal je de streams exclusief kunnen volgen via Facebook. Iets wat ook geldt voor de ESL One Dota 2 en CS:GO tournament series. ESL, het bedrijf achter deze toernooien, voegt er nog aan toe dat ze langs deze weg nog meer diepgang en achtergrond willen brengen naar hun kijkers, en dit allemaal dankzij het succes van Facebook-watch. ESL, dat eerder deals had met partijen als Own3d, Twitch en YouTube, is er zich wel van bewust dat het werken met een nieuwe streaming-partner hen in het begin 10 à 15 procent minder kijkers zal opleveren, maar dat het hen op termijn ook nieuwe kijkers zal opleveren. ESL's senior vice president of media rights and distribution, Nik Adams zegt hierover 'We may lose 10 or 15 percent of our audience, but then we grow because we reach a new audience.' Best riskant van ESL om zijn eieren in één mandje te leggen, maar gelukkig is de organisatie slim genoeg om andere ESL-toernooien zoals de Intel Extreme Masters en ESL Pro League nog even op 'oude' wijze te streamen.
19/01 10u45  Doe mee aan de besloten alpha van Crytek's Hunt: Showdown In deze besloten alpha van Hunt: Showdown, een visueel indrukwekkend 2-speler coop- én competieve multiplayer game waarin je met je buddy op jacht gaat naar bovennatuurlijke monsters, wil Crytek vooral spelerfeedback verzamelen. De alpha verloopt via Steam en naast het testen van de gameplay, balancing, en backend functionaliteiten, wil Crytek dus vooral jouw feedback verzamelen. De deelnemers worden random gekozen en kunnen zich inschrijven via deze besloten alpha-link. Zeker doen! Hunt: Showdown is een first person multiplayer game dat zich afspeelt op een open-wereld terrein van 1 vierkante kilometer en waarin je samen met een andere speler eerst monsters zoekt, ze vervolgens om zeep helpt en terug naar de hel verbant. Daarna kan je ervoor kiezen om met je buit te maken dat je weg komt, of achter een volgend monster aan te gaan.  
19/01 10u45  Hyrule Warriors: Definitive Edition Switch viert zijn debuut Yups, de Switch krijgt er dus nog maar eens een topper bij, boven het reeds uitgebreide aanbod toppers die speelbaar zijn op Nintendo's nieuwste, en de vele titels die er nog zitten aan te komen. 2018 wordt één groot feest voor Switch-bezitters durven wij nu reeds te voorspellen. Alvast eentje die Nostradamus niet had zien aankomen... Deze game die zich afspeelt in het Zelda-universum bevat elke map en missie, plus de 29 speelbare personages uit zowel de WiiU als de Nintendo 3DS-versie, tezamen met al de reeds eerder verschenen, al dan niet betalende, DLC-content. Link, Zelda, Midna, Skull Kid en vele andere zijn present in deze titel. Leuk is alvast dat je kan rekenen op nieuwe kostuums voor Link en Zelda uit de Legend of Zelda: Breath of the Wild game.
19/01 10u00  Ook MMORPG Rift krijgt 'Classic' servers [img:1 small-left]Daar heten ze Prime Servers en spelers kunnen door een vaste kost te betalen van deze nieuwe speelomgeving genieten. De laatste jaren is Rift free-to-play, maar dat is al vaker negatief in het nieuws gekomen door de enorm uitgebreide in-game winkel waar je met echt geld aankopen kan doen. Die zou sterk gereduceerd worden, wat meteen de hoop op een leuk project laat toenemen. Je zal niet voor eeuwig en altijd in de beginfase van Rift: Planes of Telara blijven steken, want gaandeweg opent de recentere content zich, aan een sneller tempo dan vroeger.  Elke zone zal aan het level van je personage worden aangepast en uitrustingsonderdelen uit dungeons zullen automatisch het juiste level voor jouw personage op dat moment krijgen. Klinkt voorlopig erg interessant, toch? Rift was een goede MMORPG met leuke en vernieuwende features, maar sinds de F2P-transitie verloor ik mijn interesse erin. Toch maar eens proberen!
19/01 10u00  Age of Empires: Definitive Edition toch nog dit voorjaar [img:1 small-left]De ontwikkelstudio en tegelijk uitgever van het legendarische real-time strategy-spel heeft namelijk aangekondigd dat deze herwerkte versie van Age of Empires vanaf 20 februari beschikbaar zal zijn. De kostprijs? Zo'n 20 euro, en daar krijg je onder meer 4K graphics én een herwerkte soundtrack met een volledig orkest voor in de plaats. Via de officiële website kan je je nog steeds kandidaat stellen om de multiplayer-bèta eens onder handen te nemen. Oorspronkelijk zou deze remake op 19 oktober 2017 verschijnen, maar last-minute werd daar van afgeweken omdat de ontwikkelaars het spel niet half-klaar wilden releasen.
19/01 09u00  Battlefield 1 Apocalypse komt in februari [img:1 left]Battlefield 1 Apocalypse voegt vijf nieuwe multiplayer-maps toe aan de game, waaronder de bloederige, modderige hel van Passchendaele en de confrontatie tussen Oostenrijk en Italië in Caporetto: twee van de meest beruchte gevechten tijdens de Eerste Wereldoorlog. De pittoreske tarwevelden bij de rivier de Somme veranderen in een nachtmerrie na allesverwoestende artillerie-aanvallen. Op mappen als London Calling en Razor’s Edge kunnen spelers intense dogfights beleven in de Air Assault-spelmodus. Daarnaast zijn er ook tal van nieuwe voertuigen, wapens, gadgets, nieuwe rangen, Service Assignments, specialisaties en Dog Tags.
19/01 09u00  FIFA-icoon richt eigen onafhankelijke FIFA-academie op [img:2 small-left]Ruud Gullit, de alom bekende Nederlandse international, kwam door zijn twee zonen in contact met de FIFA-games. Vorig jaar werd hij uitgenodigd op de FIFA World Championships waar hij zich realiseerde dat er een enorme community, en bijgevolg ook mogelijkheden schuilen achter deze populaire videogame franchise. Met Team Gullit wil hij jonge talentvolle esporters klaarstomen om mee te draaien aan de top.Team Gullit bestaat uit trainers en coaches die aanstormend talent willen begeleiden om door te stoten naar de absolute wereldtop. Momenteel hebben ze drie talentvolle jonge esporters onder hun hoede. Dit zijn de 18-jarige Floris Jorna - FlorisACM, de 17-jarige Julian van den Berg - JulianBerg1203 en de 16-jarige Dani Visser - Dani-Visser. Floris en Dani hebben reeds hun FUT Champions-kwalificatie op zak, terwijl Julian wekelijks dichter tegen die top 100 wereldwijd komt.
18/01 22u15  Nieuwe Tomb Raider-filmtrailer met ravissante Alicia Vikander Deze reboot is nog steeds een van de meest geanticipeerde films van 2018. Lara Croft werd in de eerste films vertolkt door niemand minder dan Angelina Jolie, en de reeks is uiteraard razend populair bij gamers en liefhebbers van avontuurlijk vrouwelijk schoon. We moeten toch eerlijk blijven he… In de eerste trailer, die diende als opwarmertje, kregen we al een glimps te zien van het epische avontuur waarin Lara Croft na zoveel jaar terugkeert naar het witte doek. En wat deze nieuwe trailer brengt? Dat kan, mag of moet je met je eigen ogen aanschouwen natuurlijk. De film zelf die draait vanaf 14 maart in de bioscoop. (Drie keer raden wie er op de eerste rij zal zitten...)
18/01 20u45  Mooie beelden in nieuwe Sea of Thieves-video Lees meer >
18/01 16u00  Eindelijk geld verdienen aan je digitale tweedehands pc-games Digitale pc-games beu? Verkopen die handel![img:1 small-left title:Brian Fargo, stichter van de nieuwe downloadshop.]Met RobotCache, een nieuw digitaal distributieplatform voor videogames, zet industrie-oudgediende Brian Fargo zich schrap om de concurrentie aan te gaan met Steam en Gog. Het grote verschil dat hij wil maken ten opzichte van die gevestigde waarden is een intensief gebruik van Blockchaintechnologie, die het mogelijk zal maken om je digitale games door te verkopen wanneer je ze hebt uitgespeeld, en ook een groter deel van de inkomsten zal doen vloeien naar de makers van de games. Waar gamemakers bij traditionele downloadwinkels een klassieke 'fee' van 30 procent moeten achterlaten bij iedere game die ze verkopen, is dat bij Robot Cache maar 5 procent. Bij digitaal doorverkochte tweedehandsgames zakt het naar de gewoonlijke 70 procent, maar dat zijn inkomsten waarnaar gamebedrijven tot nu toe konden fluiten: alleen fysieke videogameretailers die tweedehandsgames terugkochten om ze vervolgens weer als 'Used' in de winkelschappen te leggen knabbelden een beetje mee van die nochtans aanzienlijke markt. Van beide markten thuis 'Het is nog nooit gebeurd dat gamebedrijven geld verdienen aan de tweedehandsmarkt voor videogames', zegt Brian Fargo, stichter van de nieuwe downloadshop. 'Bovendien krijgen gameontwikkelaars, doordat ze 95 procent van de inkomsten van hun games kunnen houden, een sterke inkomstenstroom, die hen meer middelen geeft om nieuwe content te maken en nieuwe creaties te ontwikkelen.' Blockchain was oorspronkelijk de technologie die virtuele munten als Bitcoin mogelijk maakte.
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 16u45
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
19/01 23u30  Ga dit weekend op jacht in de open bèta van Monster Hunter: World Op vrijdag 19 januari, vanaf 03:00, tot maandag 22 januari 02:59 mogen we weer op monsters jagen in de nieuwe bèta van Monster Hunter: World . Dit keer kan er gejaagd worden op de Nergigante, de great Jagras, de Barroth en de Anjanath. Voor degene die mee doen, zijn er unieke bonussen te behalen die je in de volledige game kan gebruiken. Voor iedere losse quest krijg je een item set die je helpt bij het jagen. Voltooi alle vier de quests en je krijgt een unieke face paint. Pak dus snel je favoriete wapen en jaag mee! De jongste bèta van Capcom's jaag-game is net zoals voorgaande bèta's enkel beschikbaar op de PlayStation 4, waar het geen PlayStation Plus vereist. Zolang als dat je de bèta kan downloaden, kun je dus zelf met het spel aan de slag.10 
19/01 14u30  De nieuwe Tomb Raider-film ontvangt een tweede trailer Warner Bros heeft een tweede trailer van de aankomende Tomb Raider-film vrijgegeven. Hierin zien we niet enkel waarom Lara op reis gaat, maar krijgen we ook een idee van wie haar ditmaal op de hielen zit. De film bevat hiernaast meerdere referenties naar de reboot-game van 2013, waar het tevens op gebaseerd is. Net zoals al gedacht werd na de eerste trailer, lijken deze echter vooral erin gestopt voor fanservice. Het verhaal van de film heeft immers maar weinig gemeen met de game.
19/01 12u15  Heeft Red Dead Redemption 2 een releasedate te pakken? Rockstar is een ontwikkelaar die zich niet laat opjagen. Een game is af wanneer het af is, en informatie wordt vrijgegeven wanneer zij vinden dat het moment juist is. Tenzij die informatie lekt natuurlijk. Als we de Mexicaanse tak van Amazon mogen geloven, verschijnt Red Dead Redemption 2 namelijk op 12 juli van dit jaar. Deze datum lijkt te willekeurig om een placeholder te zijn, al is natuurlijk niets uitgesloten tot Rockstar formeel reageert op deze datum. Het bedrijf kennende houdt het zijn lippen echter stijf op elkaar, waardoor we niet anders adviseren dan om deze datum niet serieus te nemen.
19/01 07u15  Haal een hele smak games in huis met The Indie Secrets Bundle van IndieGala Ben jij altijd op zoek naar nieuwe games, maar heb je de populaire games al allemaal doorgespeeld? Dan heeft IndieGala de perfecte bundel voor jou! De verkoper van Steam keys heeft namelijk een bundel in elkaar gezet, die bestaat uit een heel stel obscure indie-titels, zoals Hot Pool, Anubis Dungeon en Happy New Year Clicker, die je al voor $1 krijgt. Wie echter bereid is $ 3.99 te betalen, krijg hiernaast Rat Simulator, Adam Wolfe, Dark Snow, Hurricane, Defenders of the Fallen Island, Hack Time, Half Past Possible en 10 IndieGala Gold. Wil je meer zien van deze bundel of simpelweg in het diepe springen? Dan kun je hier klikken om naar de website te gaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of de uitgevers van deze games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/01 00u15  Matt Booty krijgt promotie binnen Microsoft Matt Booty, voormalig CEO van Midway en hoofd van Microsofts Minecraft-team, heeft een flinke promotie gekregen. Hij zal vanaf nu verantwoordelijk zijn voor het contact tussen Microsoft en interne en externe ontwikkelaars. Daarmee neemt hij het stokje over van Phil Spencer. Dit betekent overigens niet dat Spencer aftreedt als het hoofd van Xbox. Het delegeren van een gedeelte van het werk naar een rechterhand staat hem echter toe om zich te focussen op het uitgeven van games en het hardware-deel van het bedrijf. Booty zal hem hierbij ondersteunen, door de contacten over te nemen en informatie, vragen en klachten te bundelen, zodat er makkelijk beslissingen door de heren samen kunnen worden genomen. Gezien bovenstaand is de kans groot dat we Booty's...booty dit jaar op het podium van de E3 zien verschijnen en dat meer van deze grapjes over het internet gaan verspreiden. Veel geluk ermee Matt!
18/01 22u45  Word een tovenaar met Harry Potter: Hogwarts Mystery De eerste trailer van de aankomende Harry Potter-game, Hogwarts Mystery, is online verschenen en geeft ons een eerste kijkje naar de gameplay van het mobiele spel. In Hogwarts Mystery word jij uitgenodigd om les te volgen aan Zweinstein, waar je net zoals in de boeken zult worden ingedeeld in een van de vier huizen. Spelers spelen hun eigen originele tovenaar en ontmoeten andere tieners in de magische muren van de iconische school, waar ze vriendschappen sluiten en rivaliseren met andere huizen.
18/01 14u30  Sluip door de Early Access van Enlightenment in deze screenshots Lees meer >
18/01 14u30  Ontmoet de restanten van het Nehekhara Empirium in deze trailer van Total War: Warhammer 2's Rise of the Tomb Kings DLC Het Warhammer-universum is bijna angstaanjagend groot, en The Creative Assembly heeft dan ook voorlopig geen tekort aan dingen die ze aan de Total War: Warhammer-games kunnen toevoegen. Zo verschijnt volgende week de Rise of the Tomb Kings-DLC, die het Nehekhara Empirium naar de game brengt. In deze trailer zien we units van dit nieuwe speelbare ras in actie. Allereerst is daar de Hierotitan, een magische gigant die zowel op close als long range zijn mannetje staat en tot overmaat van ramp ook nog zwaar bepantserd is. Hiernaast is er de Tomb Scorpion, een unit die vooral nuttig is wanneer het de legers van vijand uitdunt en hun pantser aan stukken scheurt. Beide units kunnen sterker worden gemaakt door de Necrotact, een support unit die de zogenaamde constructs van een boost voorziet.
18/01 12u00  De toekomst oogt bleek in de Early Access van ShadowCore VR Lees meer >
18/01 09u00  Kijk neer op de wereld met de Early Access screenshots van Consortium: The Tower Lees meer >
18/01 08u45  Je krijgt nu een kleine korting op deze Full Metal Furies-bundel Korting is korting, en korting is goed. Dat is een motto waar ondergetekende als stereotype Nederlander achter kan staan. Daarom werd ik ook blij van deze Full Metal Furies-aanbieding, al is de besparing nog zo klein. Wie namelijk nu de bundel van de game én soundtrack koopt, betaalt in plaats van € 27,98 slechts € 26,58. Dat is dus een korting van een bescheiden 5%. Desondanks oogt de game in ieder geval amusant genoeg om dat te overwegen. Kijk daarom vooral eens zelf hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Cellar Door Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/01 08u45  Deze vernieuwingen komen vandaag naar Fortnite's Battle Royale map Eerder deze week liet Epic Games al weten dat het de Battle Royale map van Fortnite grondig op de schop zou nemen. En daar laten ze geen gras over groeien. De verbeterde kaart verschijnt namelijk vandaag al. Om die vernieuwing nog even onder de aandacht te brengen, heeft het bedrijf daarom deze video online gezet, die enkele van de nieuwe gebieden waar je kunt vechten toont, evenals een...voetbal-mini-game?
17/01 13u45  Playground zou volgens geruchten aan Fable 4 werken Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Forza Horizon-ontwikkelaar Playground zou gaan werken aan een open-wereld RPG, waarvoor een tweede locatie met tweehonderd werknemers zou gaan openen. En nu weten we welke game daar ontwikkeld wordt. Bronnen die nauw betrokken zijn bij de studio wisten Eurogamer te vertellen dat de Playground-locatie in Warwickshire begonnen is met de ontwikkeling van een nieuwe game in het Fable-universum. Het zou hierbij niet gaan om een kleine spin-off, zoals het eerder geannuleerde Legends, maar om een compleet nieuwe verhaalgedreven open-wereld RPG met een aanzienlijk budget, dat vermoedelijk Fable IV zal gaan heten. Deze zelfde bronnen weten tevens te melden dat Playground nog volop bezig is met het werven van ontwikkelaars voor de tweede locatie van het bedrijf, die momenteel nog geen honderd man sterk is, en dat de ontwikkeling zich dan ook nog in een vroeg stadium bevindt. Een release hoeven we dan ook minimaal de komende twee jaar niet te verwachten. Hoewel Eurogamer te boek staat als een betrouwbare nieuwssite, die bijvoorbeeld de Switch ruim voor de reveal uit de doeken deed, is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat Microsoft de geruchten weigert te bevestigen, noch ontkennen. Er is dus een kans dat Playground met heel iets anders bezig is.
17/01 11u15  Verken de wereld van Solace Crafting in de screenshots van de Early Access Lees meer >
17/01 08u30  Doorkruis de stinkende gangen van de Rotten Vale in Monster Hunter: World In de vele video's die we tot op heden van Monster Hunter: World zagen, zagen we koraalbossen, oerwouden, vlaktes en gebergtes. Een gigantisch kerkhof vol gifstoffen en ontbindende monsters is echter nieuw. Exact dit zien we in de video van Monster Hunter: World's Rotten Vale, die voor de rest eigenlijk dezelfde formule volgt als alle recente gameplayvideo's: hunter jaagt monster op en wordt gaandeweg vergezeld door een ander roofdier, die hij dan ook moet bevechten, dan wel voor zijn karretje moet spannen. Niets verrassends dus. Gelukkig wordt het echter nooit saai om in actie te zien.
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 23u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
20/01 00u15  4fun #317 De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...13 
20/01 00u00  Zeg vaarwel tegen stress met deze Poké Balls In Japan kunnen ze zich binnenkort verwachten aan Poké Balls om in te knijpen. Handig dus voor Pokémon fans die last hebben van stress, al biedt in deze Poké Balls knijpen natuurlijk niet per se de ...12 
19/01 13u45  Co-op fun in Metal Gear Survive Sinds gisteren kunnen we op PS4 en Xbox One aan de slag met een bèta van Metal Gear Survive, de eerste Metal Gear game van Konami sinds het vertrek van Hideo Kojima. Om die bèta en de game zelf in de ...
19/01 12u30  Unity engine pronkt met Book of the Dead demo De mensen achter Unity hebben weer een nieuwe demonstratie gegeven van wat hun engine allemaal kan. Book of the Dead is een interactieve demo die er zit aan te komen en waarvan hieronder alvast een ...
19/01 12u30  Nederlandse Sokpop komt met inventieve crowdfundingcampagne Het Nederlandse ontwikkelaarscollectief Sokpop komt op de proppen met een inventieve manier om geld in het laatje te krijgen. Ze hebben een Patreon opgestart, waar backers elke maand 3 dollar moeten neertellen. ...
19/01 12u15  Twitch sluit overeenkomst met grote YouTubers van Disney Streaming platform Twitch, dat zich voornamelijk focust op gaming livestreams maar dat tegenwoordig ook uitbreidt in andere segmenten, heeft een overeenkomst gesloten met vier grote YouTubers van het ...
19/01 11u45  Attack on Titan 2 laat zich zien op Switch en PS Vita Koei Tecmo heeft enkele nieuwe gameplay trailers vrijgegeven van Attack on Titan 2. Ze tonen de game op Nintendo Switch en PS Vita, maar die laatste versie zal bij ons niet verschijnen. Wij krijgen de ...
19/01 11u45  Age of Empires: Definitive Edition verschijnt volgende maand Normaal zou Age of Empires: Definitive Edition op 19 oktober worden gelanceerd via de Windows 10 Store, maar de release werd uitgesteld naar begin 2018. Nu is een nieuwe, concrete releasedatum aangekondigd, ...
19/01 11u00  Volgende maand Apocalypse DLC voor Battlefield 1 Volgend maand ergens krijgt Battlefield 1 er weer wat nieuwe DLC bij in de vorm van Apocalypse. Een concrete datum is wel nog niet bekend. De uitbreiding brengt 5 nieuwe mappen, waaronder Passchendaele, ...
19/01 11u00  Fysieke versies Life is Strange: Before the Storm aangekondigd Op 9 maart verschijnen er twee fysieke versies van Life is Strange: Before the Storm. De Limited Edition bevat een fysiek artbook met art uit Life is Strange: Before the Storm, plus een cd met de ...
19/01 11u00  Nieuwe trailer voor Tomb Raider film Na een eerste trailer is er nu ook een tweede trailer verschenen voor de nieuwe Tomb Raider film, die in maart zou moeten verschijnen. We zien Alicia Vikander aan het werk als een jonge Lara Croft, ...
19/01 10u30  Eind deze maand gesloten alpha voor Hunt: Showdown Crytek laat weten dat eind deze maand, op 31 januari, een gesloten alpha wordt gelanceerd voor Hunt: Showdown. Wie geïnteresseerd is om deel te nemen, kan zich inschrijven via de officiële website. ...
19/01 10u15  Volgende week 4de episode Batman: The Enemy Within Telltale laat weten dat What Ails You, de vierde episode van hun Batman: The Enemy Within, volgende week op 23 januari verschijnt. Ook werd een trailer voor de episode vrijgegeven. Uiteraard is het wel ...
19/01 10u15  Little Witch Academia: Chamber of Time volgende maand in Europa Little Witch Academia: Chamber of Time heeft een Westerse releasedatum gekregen. De game verschijnt op 20 februari in zowel Noord-Amerika als Europa en dat voor pc en PS4. De game is gebaseerd op de Little ...
19/01 10u00  Penis party game Genital Jousting verlaat Early Access Na iets meer dan een jaar in Early Access te hebben gezeten heeft de penis party game Geital Jousting nu een finale release gekregen. In de game gaan spelers in verschillende minigames aan de slag ...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
19/01 22u30  NU LIVE! Doomsday Heisten in GTA Online met Daniel (21:00) [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] [b]GamersNET LIVE[/b] is onze vaste formule waarin redactieleden livestreamen via [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]Twitch[/url]! Daarin spelen onder andere Peter, Dani�l en Tom de nieuwste of populai...
19/01 21u00  NU LIVE! Daniel overleeft in de Metal Gear Survive-beta (21:00) [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] [b]GamersNET LIVE[/b] is onze vaste formule waarin redactieleden livestreamen via [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]Twitch[/url]! Daarin spelen onder andere Peter, Dani�l en Tom de nieuwste of populai...
19/01 18u00  Over Nintendo Labo, remaster-vermoeidheid en meer! | GamersNET Podcast #1 Jawel hoor, daar zijn we weer! Na ons oude format [b]GamersNET Radio[/b] op te doeken met een feestelijke marathon, keert de redactie nu terug met een volledig nieuwe audioshow voor je oordoppen; de offici�le [b]GamersNET Podcast[/b]! Dezelfde gezelligheid, maar nu in een ...
19/01 18u00  Red Dead Redemption 2 releasedatum gelekt; lijkt zich te richten op historische gebeurtenis [url=https://www.gamersnet.nl/movies/red_dead_redemption_2/trailer_2/]Red Dead Redemption 2[/url] werd eerder al [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201709/red_dead_redemption_2_verschijnt_in_de_lente_van_2018/]uitgesteld naar 2018[/url] en nu lijkt een potenti�le releasedatum te zijn gelekt, namel...
19/01 17u45  Verkoopcijfers Heavy Rain om vreemde reden vrijgegeven Verkoopcijfers van games die acht jaar oud zijn, het kan, want ontwikkelaar Quantic Dream heeft de verkoopcijfers van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/heavy_rain/] Heavy Rain[/url] vrijgegeven. Ook al is de PlayStation 4-remaster twee jaar geleden verschenen, is het alsnog vreemd dat nu nog het...
19/01 14u45  Vanavond LIVE: Overleven in de Metal Gear Survive-beta met Daniel (21:00) [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] De [b]vrijdagavond[/b] staat tegenwoordig helemaal in het teken van de GamersNET LIVE stream van Dani�l op het [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]GamersNET Twitch-kanaal[/url]. Na een week scriptie, ro...
19/01 14u30  Premi�res zijn nieuwste functie op Twitch; vergroot focus op niet-livestreams Hoewel gamers [url=https://www.twitch.tv/gamersnet]Twitch[/url] vooral kennen als d� plek om livestreams van spellen mee te pikken, ambieert Twitch zelf een bredere focus voor de website. Met ingang van vandaag kunnen livestreamers en andere [i]content creators[/i] meer doen met hun (niet live uitge...
19/01 12u45  Nieuwe Alien-game is in ontwikkeling Afgelopen jaar gingen [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201704/geruchten_rondom_alien_isolation_2_lijken_onjuist_te_zijn/] geruchten rondom Alien: Isolation 2[/url] over het internet, die door SEGA werden afgeslagen. Nu, bijna een jaar later, is er toch een volledig nieuwe Alien-game in de maak, ...
19/01 12u30  Nieuwe trailer: PlayStation 4 - Lineup Music Video Playin' Swingin' Trailer De video is afkomstig van Sony Japan, maar deze trailer laat wel zien welke games we in 2018 kunnen verwachten. Denk aan God of War, Detroit: Become Human, Dissidia Final Fantasy NT, Shadow of the Colossus, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom en Dragon Ball FighterZ....
19/01 12u30  Er gaan geruchten dat Red Faction: Guerrilla een remaster krijgt Games van een remaster voorzien is een aardige trend en daar zou [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/red_faction_guerrilla/]Red Faction: Guerrilla[/url] zomaar bij kunnen komen, de game is namelijk opgenomen in het assortiment bij GameStop voor de PlayStation 4 en Xbox One. THQ Nordic heeft de lic...
19/01 12u15  Apocalypse-uitbreiding voor Battlefield 1 verschijnt volgende maand [url=https://www.gamersnet.nl/movies/battlefield_5/video_review/]Battlefield 1[/url] krijgt volgende maand een nieuwe uitbreiding onder de noemer Apocalypse. Wanneer we in februari de DLC kunnen verwachten heeft Electronic Arts nog niet naar buiten gebracht, maar de inhoud is wel duidelijk. We kr...
19/01 11u45  Releasedatum Farewell Bonus-episode Life is Strange: Before the Storm is bekend Naast de drie episodes die [url=https://www.gamersnet.nl/games/life_is_strange_before_the_storm/]Life is Strange: Before the Storm[/url] al rijk is, krijgen we nog de Farewell Episode van de prequel op het origineel en deze episode, waarin Max en Chloe weer even de hoofdrol spelen, verschijnt op 6 m...
19/01 11u15  Nieuwe releasedatum Age of Empires: Definitive Edition bekendgemaakt Oorspronkelijk zou [url=https://www.gamersnet.nl/movies/age_of_empires_definitive_edition/announcement_trailer/]Age of Empires: Definitive Edition[/url] afgelopen oktober verschijnen, maar de ontwikkelaar had iets meer tijd nodig om de game te polijsten en nu is door Microsoft een nieuwe releasedatu...
19/01 00u45  De Sims 4: Wasgoed Accessoires - Een Sim kan de was doen | Review Een kind kan de was doen. Maar een Sim? Dat is een ander verhaal. Tenminste, dat was het geval tot eerder deze week. Loont het om ...
19/01 00u30  De Sims 4: Wasgoed Accessoires - Kleine wasjes, grote wasjes | Review Een kind kan de was doen. Maar een Sim? Dat is een ander verhaal. Tenminste, dat was het geval tot eerder deze week. Loont het om ...
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 22u30
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
20/01 00u45  WTF Update - Dark Souls op de Switch en een dikke headshot (Artikel) Voordat je het weet is het weer weekend en die begin je natuurlijk het beste met een kleine glimlach. Om je daar een beetje mee te helpen hebben we een mooie verzameling aan gekke afbeeldingen, gifjes en geinige video's. Goed weekend en ben je zelf nog...11 
19/01 17u15  Wat spelen we dit weekend? - 20 en 21 januari (Artikel) Ondertussen zijn de meeste mensen weer terug van vakantie, dus is men alweer toe aan een kleine pauze. Wij van de gameredactie doen niet aan pauzes, dus werken we het hele weekend door door te gamen. Wat gaan jullie spelen? Laat het ons weten in de com...
19/01 16u00  Nieuwe releasedatum voor Age of Empires: Definitive Edition (Nieuws) Een nieuwe releasedatum voor Age of Empires: Definitive Edition is bekendgemaakt. De nieuwe uitgave van de klassieke rts-game wordt volgende maand uitgebracht. Age of Empires: Definitive Edition werd aangekondigd op E3 tijdens de PC Gaming Show en kr...
19/01 16u00  Update: Alles over Nintendo Labo op een rijtje (Artikel) Hier is alles wat je wil weten over Nintendo Labo. Deze pagina wordt geupdate als er meer informatie bekendgemaakt wordt. Update vrijdag 19 januari: Op Bol.com zijn het robotpakket en het mixpakket te koop. Ze kosten allebei 80 Euro. Nintendo he...
19/01 15u45  Commentaar - De week van Nintendo en onze liefde voor Tetris (Artikel) We konden er deze week gewoon niet echt omheen: dit was de week van Nintendo. Het bedrijf wil meer casual gamers binnenhalen en heeft mede daarom Nintendo Labo aangekondigd én komt er misschien een Netflix-app. En dat gaan Martin en Dennis natuurlijk e...
19/01 14u00  Play of the Week - Gymnastische waanzin in Fortnite: Battle Royale (Artikel) Bijna kunnen we weer het weekend in strompelen en om je gedachten alvast even op iets anders dan je werkweek te zetten hebben we hier een lekkere Play of the Week. Ooit eerder een pirouette en een headshot gecombineerd gezien? Wow. Heb jij ook een vet...
19/01 11u45  Gerucht: Red Dead Redemption 2-releasedatum gelekt (Nieuws) De Red Dead Redemption 2-releasedatum is mogelijk gelekt op Amazon Mexico. Op de website van Amazon Mexico staat de releasedatum van Red Dead Redemption 2 op 12 juli. Mogelijk is dit slechts een placeholder, maar het kan ook zijn dat dit de daadwerk...
19/01 11u45  Download elke maand een andere legendarische Pokémon (Nieuws) Download vanaf februari elke maand een andere legendarische Pokémon bij Gamemania. Het gaat om de 3DS spellen Pokémon (Ultra) Sun en (Ultra) Moon . De Pokémon zullen steeds level 60 zijn en de movesets staan vast. Ook is er steeds een kans dat de...
19/01 11u15  Geef Tom Clancy’s The Division een tweede kans! Of een eerste! (Artikel) Ubisoft heeft de afgelopen jaren flink wat liefde in The Division gestopt. Die liefde had misschien meer uitgehaald vóór de lancering van deze Tom Clancy-rpg, want veel spelers hebben de game in 2016 alweer weggelegd. Zonde, want The Division is een pr...
19/01 10u45  Blizzard toont nieuwe legendary Overwatch-skins (Nieuws) De nieuwe toevoegingen aan normale Overwatch-lootboxes zijn bekend. Dit deelt Blizzard op de website . Ook zijn daar de nieuwe player icons en sprays te vinden. Deze toevoegingen zullen allemaal te verkrijgen zijn in normale lootboxes. Ze zijn dus...
19/01 08u45  Life is Strange: Before the Storm krijgt in maart een bonusepisode (Nieuws) Voor een selecte groep gamers komt op 6 maart de bonusaflevering van Life is Strange: Before the Storm beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One, genaamd Farewell. De episode komt alleen beschikbaar voor mensen die de digitale Deluxe Edition van Before the ...
19/01 08u30  Penisgame Genital Jousting verlaat Steam Early Access (Nieuws) Genital Jousting is uit Steam Early Access en heeft een verhaalmodus ontvangen. In de multiplayergame over 'slappe penissen en wiebelende anussen' kunnen spelers het lokaal of online tegen elkaar opnemen. In diverse games moeten de penissen in gate...
19/01 08u30  Lara Croft op reis in nieuwe trailer Tomb Raider-film - Trailer (Nieuws) De tweede trailer van de Tomb Raider-verfilming is uitgebracht. De film moet medio maart uitkomen in de bioscopen en betreft net als de game uit 2013 een reboot van de reeks. De game lijkt dan ook veel gemeen te hebben met dat spel. Lara Croft heeft ...
19/01 08u15  Toekomst van moba Paragon is onduidelijk (Nieuws) De free-to-play moba Paragon is niet zo succesvol als uitgever Epic Games zou willen en dat levert twijfel over de toekomst van de game op binnen het bedrijf. In een eerlijke Reddit-post van community coördinator Edgar Diaz wordt uitgesproken dat E...
19/01 08u15  Link en Zelda in een nieuw jasje in Hyrule Warriors voor Switch - Trailer (Nieuws) De Switch-versie van Hyrule Warriors, die de ondertitel Definitive Edition draagt, is van een nieuwe trailer voorzien. Het is een Japanse trailer, aangezien de game op 22 maart in dat land verschijnt. In de rest van de wereld moet het spel ergens in ...
Laatste update: vandaag om 0u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 14u30
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 22u35
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
20/01 09u30  We Happy Few release uitgesteld Ontwikkelaar Compulsion Games laat weten dat de We Happy Few release is uitgesteld. De game stond oorspronkelijk gepland voor 13 april, maar lanceert nu in de zomer. We Happy Few komt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.De survival horror game is al een geruime tijd beschikbaar op Steam Early Access en Xbox One Game Preview. Ontwikkelaar Compulsion Games verzorgt de digitale release en dankzij Gearbox Publishing krijgt We Happy Few ook een fysieke release.Momenteel is de Early Access-versie tijdelijk niet meer te koop. Er was afgelopen zomer wat ophef na een prijsverhoging, waarop de studio heeft besloten de verkoop te pauzeren totdat er meer duidelijkheid is over de exacte inhoud van de volledige game. Read more…
19/01 16u45  Bonusepisode Life is Strange Before the Storm heeft releasedatum Uitgever Square Enix heeft de releasedatum van de bonusepisode van Life is Strange Before the Storm onthuld. De episode is vanaf 6 maart beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.De bonusepisode heet Farewell en is een op zichzelf staande aflevering van de game. De episode is enkel beschikbaar als je de Digital Deluxe Edition van Life is Strange Before the Storm bezet. In Farewell keert Max Caulfield terug als speelbaar personage. Eerder raakte ook al bekend dat Ashley Burch terugkeert in de bonusepisode van Before the Storm. Burch sprak in de originele Life is Strange de stem in van Chloe, maar was niet beschikbaar voor de prequel.Read more…
19/01 16u00  Stardew Valley meest gedownloade Switch-game in 2017 Nintendo heeft laten weten dat Stardew Valley de meest gedownloade Nintendo Switch-game was in 2017.Op de tweede plaats staat vervolgens de Switch-versie van Minecraft. Plaats drie wordt ingenomen door Sonic Mania, gevolgd door Rocket League, Snipperclips en Overcooked. De top tien eindigt met Shovel Knight, Fast RMX, Kamiko en Steamworld Dig 2.Stardew Valley is in oktober 2017 uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het is opmerkelijk dat de game ondanks deze late releasedatum alsnog de meest gedownloade titel op de Nintendo Switch is geworden. Read more…
19/01 15u45  Bekijk: Harry Potter: Hogwarts Mystery teaser trailer Harry Potter: Hogwarts Mystery is vorig jaar onthuld. De game is in ontwikkeling voor Android- en iOS-apparaten. Je volgt in de game lessen aan Zweinstein en komt personages als Hagrid en professor Sneep tegen. Hogwarts Mystery lanceert in 2018.Read more…
19/01 08u00  Age of Empires: Definitive Edition release bekendgemaakt Microsoft heeft via zijn blog de releasedatum van Age of Empires: Definitive Edition bekendgemaakt. De game komt op 20 februari voor de pc uit.De game moset oorspronkelijk op 19 oktober 2017 uitkomen, maar uiteindelijk is de Age of Empires: Definitive Edition release uitgesteld.De remaster van Age of Empires kost 19,99 dollar en is opnieuw opgebouwd voor 4K-resoluties. Bovendien gebruikt de game nu Xbox LIVE voor de multiplayer, is de soundtrack opnieuw opgenomen en zijn de tools om je eigen levels en campaigns te bouwen verbeterd.Read more…
19/01 07u00  Disc Jam komt naar de Switch High Horse Entertainment brengt Disc Jam naar de Switch. Vanaf 8 februari is de game beschikbaar voor die console. De Switch-versie ondersteunt bovendien cross-play met de versie voor de pc.Disc Jam is een kruising tussen tennis en frisbee werpen. Je scoort wanneer de tegenstander er niet in slaagt om de frisbee te vangen en terug te werpen. De game is zowel individueel als in teams van twee personen te spelen.De Switch-versie ondersteunt zowel lokale als online multiplayer. De game krijgt bovendien ook een nieuwe patch. Die voegt een nieuw personage genaamd Lannie toe.Read more…
18/01 19u00  Metal Gear Survive open beta nu beschikbaar Uitgever Konami heeft via Twitter laten weten dat een open bèta voor Metal Gear Survive vanaf nu speelbaar is op de PlaySation 4 en de Xbox One. De testfase loopt tot en met 21 januari.De bèta is voor iedereen beschikbaar. Enkel PlayStation 4-eigenaars in Noord-Amerika moeten het zonder stellen. Spelers ontvangen bovendien bij aankoop van de volledige game enkele in-game items.De testversie bevat twee maps, drie missies en live events. Volgens Konami is het 'een kans om de co-op mode te proeven en samen met vrienden online te bouwen en verdedigen'.Read more…
18/01 12u30  Bekijk: Yakuza 6: The Song of Life minigames Yakuza 6: The Song of Life rond het verhaal van de stoïcijnse protagonist Kazuma Kiryu af. Het nieuwste deel lanceert op 20 maart op de PlayStation 4. Vorig jaar heeft Sega Yakuza Kiwami 2 officieel aangekondigd.Read more…
18/01 12u15  3 maanden extra PlayStation Plus bij afsluiten jaarabonnement Wie nu een PlayStation Plus-abonnement van 12 maanden afsluit, krijgt daar tijdelijk 3 maanden gratis lidmaatschap bij. Dat maakt Sony bekend middels een persbericht. Voor 59,99 euro kun je weer 15 maanden vooruit.Om van de aanbieding gebruik te maken, dien je het abonnement af te sluiten via de PlayStation Store. Het aanbod is nog een week geldig, tot woensdag 24 januari. Vanaf 11:00 uur geldt de oude prijs weer.Een goeie deal dus voor PlayStation-eigenaren, want korting op abonnementen komt niet zoveel voor. Sterker, vorig jaar werden de prijzen juist verhoogd. PlayStation Plus is nodig om online multiplayer te kunnen spelen. Daarnaast krijg je toegang tot gratis games, die maandelijks verschillen. Dit zijn de PlayStation Plus-games van januari.Read more…
18/01 10u00  Gerucht: nieuwe Fable-game in de maak Er is mogelijk een nieuwe Fable game in de maak in opdracht van Microsoft. Dat meldt Eurogamer.net. Microsoft wil niet op de geruchten reageren.Volgens Eurogamer is de nieuwe Fable in handen van Playground. Deze ontwikkelaar is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is verantwoordelijk voor de Forza Horizon-reeks voor de Xbox 360 en Xbox One.De release is echter ver weg. Zo is Playground momenteel nog op zoek naar extra personeel. Vorig jaar opende Playground ook al een nieuwe studio om zichzelf te 'testen in nieuwe genres'.Read more…
18/01 09u00  Overwatch League heeft tien miljoen kijkers tijdens eerste week Activision Blizzard maakt bekend dat meer dan tien miljoen mensen de eerste vier dagen van de Overwatch League hebben gevolgd. De eerste dag waren er ongeveer 400.000 kijkers, nadien is dat aantal stelselmatig gestegen.De Overwatch League is een eSport-toernooi waarin vaste teams uit verschillende steden het tegen elkaar opnemen. Het eerste seizoen van het toernooi loopt nog tot in juni. In juli volgen de play-offs en de finale. Het toernooi is onder andere te volgen op Twitch, MLG, en de Chinese websites ZhanQi TV, NetEase CC en Panda TV. Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er nieuwe wedstrijden.Read more…
18/01 07u15  Nieuwe Alien game bekendgemaakt FoxNext heeft een nieuwe Alien game aangekondigd, maar het is nog niet helemaal duidelijk wat voor game het wordt.De game heeft nog geen titel en wordt ontwikkeld door Cold Iron Studios, waar een team werkt dat onder andere heeft gewerkt aan BioShock Infinite, Borderlands en Doom. De game wordt een 'actievolle game-ervaring', maar verdere details blijven nog uit.Ik vind alles best, als het maar geen fiasco wordt zoals Aliens: Colonial Marines. Ik denk dat we in ieder geval geen game als Alien: Isolation hoeven te verwachten.Read more…
18/01 07u00  Blizzard World vanaf volgende week speelbaar in Overwatch Blizzard Entertainment maakt Blizzard World vanaf volgende week speelbaar in Overwatch. De nieuwe map is vanaf 23 januari beschikbaar via een nieuwe update. Die update voegt ook enkele nieuwe outfits toe aan de game.Blizzard World is een hybride map in een pretpark. De verschillende attracties in het park zijn gebaseerd op andere Blizzard-games. Zo is er een rollercoaster met als thema de Darkmoon Fair uit World of Warcraft.De update bevat ook minstens acht nieuwe outfits. Zo krijgen Mei en Reinhardt de outfit uit hun origin story, en is het mogelijk om Widowmaker uit te dossen zoals Nova uit Starcraft.Read more…
18/01 07u00  Nintendo Labo aangekondigd Nintendo heeft gisteravond Nintendo Labo aangekondigd middels een filmpje op YouTube. De 'nieuwe interactieve ervaring voor de Nintendo Switch' is een bouwpakket met verschillende kartonnen accessoires waar je de Joy-Cons en de Switch in plaatst. Denk hierbij aan een racewiel en vishengel, maar ook een piano of een huisje. Deze kartonnen omhulsels worden Toy-Cons genoemd.Nintendo Labo maakt hierbij gebruik van de unieke features van de Joy-Con. De HD Rumble laat een radiografisch bestuurbaar kevertje over de grond lopen, terwijl de IR sensor kan registreren welke pianotoets je indrukt om muziek te maken.Read more…
17/01 18u45  Monster Hunter World PlayStation 4 Pro-bundel aangekondigd Sony heeft een PlayStation 4 Pro-bundel met een Monster Hunter World-thema onthuld. Net als de game staat de limited edition gepland voor 26 januari.De bundel bevat een PlayStation 4 Pro met een harde schijf van 1TB, de game zelf, een controller, een dynamisch thema en vouchers voor de in-game Origin Armout Set en Fair Wind Charm Talisman.Zowel de PlayStation als de controller zijn versierd in rode en gouden tinten. Bovenop prijkt een afbeelding van Rathalos, volledig in de stijl van de game.Read more…
Laatste update: vandaag om 9u30
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
19/01 14u15  EU PSN Sale met veel games onder de 20 Euro De Europese PlayStation Store heeft flink wat aanbiedingen van games die voor onder de 20 Euro aangekocht kunnen worden. In de lijst zien we games als DOOM en XCOM 2, maar ook kleinere titels. De lijst is als volgt en de sale loopt tot 7 februari.Hellblade: Senua’s SacrificeThe Last of Us RemasteredThe Last GuardianFallout 4DiRT RallyOkami HDFar Cry 4Far Cry 4 Gold EditionGod of War 3 RemasteredFar Cry PrimalFar Cry Primal – Apex Edition7 Days to DieCall of Duty: Advanced Warfare Gold EditionCall of Duty: Ghosts Gold EditionDark Souls 2: Scholar of the First SinMetal Gear Solid 5: Ground ZeroesMetal Gear Solid 5: The Definitive ExperienceMetal Gear Solid 5: The Phantom PainBioShock: The CollectionXCOM 2Odin Sphere LeifthrasirBatman: Arkham KnightBatman: Return to ArkhamBatman: Arkham Knight Season PassDying LightDying Light: The Following – Enhanced EditionDRAGON BALL XENOVERSEF1 2016DOOMThe Order: 1886™Sleeping Dogs Definitive EditionLords of the FallenLords of the Fallen Complete EditionTrackmania TurboMiddle-earth: Shadow of Mordor Legion EditionMiddle-earth™: Shadow of Mordor-Game of the Year EditionSniper Elite 3Sniper Elite 3 ULTIMATE EDITIONSniper Elite 3 Season PassFarming Simulator 15Farming Simulator 15: Complete EditionBatman: The Enemy Within – Season PassFarming Simulator 15 – Official Expansion (Gold)ThiefUntil DawnDeus Ex: Mankind Divided – Season PassCall of Duty: Advanced Warfare Season PassCall of Duty: Ghosts – DevastationCall of Duty: Ghosts – InvasionCall of Duty: Ghosts – NemesisCall of Duty: Ghosts – OnslaughtCall of Duty: Ghosts – Season PassCall of Duty: Infinite Warfare – DLC 2: ContinuumCall of Duty: Infinite Warfare – DLC 3: AbsolutionCall of Duty: Infinite Warfare – DLC 4: RetributionCALL OF DUTY: MWR VARIETY MAP PACKCall of Duty: Advanced Warfare – Ascendance DLCCall of Duty: Advanced Warfare – Havoc DLCCall of Duty: Advanced Warfare – Reckoning DLCCall of Duty: Advanced Warfare – Supremacy DLCGame of Thrones – Season PassProject CARSProject CARS – Game of the Year EditionProject CARS On Demand PackMurdered: Soul Suspect™Dead Island Definitive CollectionDead Island Definitive EditionDead Island Retro RevengeDead Island: Riptide Definitive EditionDIVINITY ORIGINAL SIN – ENHANCED EDITIONInjustice: Gods Among Us Ultimate EditionWolfenstein: The New OrderWolfenstein: The Old BloodAssetto Corsa – VariousDigimon Story Cyber Sleuth – Digital EditionResident EvilResident Evil 0Resident Evil Revelations 2 – Season PassResident Evil Revelations 2 Deluxe EditionThe Evil WithinThe Evil Within Season PassTrials FusionTrials Fusion The Awesome MAX EditionTrials of the Blood DragonTRIALS OF THE BLOOD DRAGON + OSTTRIALS OF THE BLOOD DRAGON + TRIALS FUSION AWESOME MAX EDITIONDishonored 2Dishonored Definitive EditionLEGO Batman 3: Beyond GothamLEGO Batman 3: Beyond Gotham Premium EditionLEGO Jurassic World™LEGO Marvel’s Avengers Season PassLEGO Marvel Super HeroesLEGO Star Wars: The Force AwakensLEGO Star Wars: The Force Awakens Season PassLEGO The HobbitThe LEGO Movie VideogameDragon Ball Xenoverse: Time Travel EditionDragon Ball Z: Resurrection of « F » PackJ-Stars Victory VS+ Digital EditionZombie Army TrilogyThe Telltale Undead Survival Bundle (WD1&2, Michonne and 7 Days to Die)The Walking Dead: A New Frontier – Season PassThe Walking Dead: Michonne – A Telltale MiniseriesThe Walking Dead: Season TwoThe Walking Dead: The Complete First SeasonWipEout Omega CollectionMX vs. ATV Supercross EncoreSherlock Holmes: Crimes and PunishmentsSherlock Holmes : The Devil’s DaughterUncharted 2: Among Thieves RemasteredUncharted 3: Drake’s Deception RemasteredUncharted™: Drake’s Fortune RemasteredDevil May Cry 4 Special EditionDmC Devil May Cry: Definitive EditionDMC4SE Demon Hunter BundlePreySaints Row 4: Re-ElectedSaints Row 4: Re-Elected & Gat out of HellSaints Row Metro Double PackSaints Row: Gat out of HellRayman LegendsGrand Ages: MedievalThe CrewThe Crew Ultimate EditioninFAMOUS Second SoninFAMOUS Second Son + inFAMOUS First LightinFAMOUS Second Son Legendary EditioninFAMOUS First LightDEAD RISING Triple Bundle PackDEAD RISINGDEAD RISING 2DEAD RISING 2 Off The RecordTales of ZestiriaTomb Raider: Definitive EditionZOMBISword Art Online Re: Hollow FragmentSword Art Online: Lost SongMinecraft: Story Mode – Adventure PassMinecraft: Story Mode – Season PassMinecraft: Story Mode – Season Pass DeluxeMinecraft: Story Mode – Season Two – Season PassThe Wolf Among UsBound by Flame™DRIVECLUB – VariousDRIVECLUB VRDarksiders Warmastered EditionDarksiders: Fury’s Collection – War and DeathPrototype Biohazard BundlePrototype2PROTOTYPEGravity Rush 2Gravity Rush RemasteredTales from the Borderlands – Season PassRide 2Ride 2 Season PassRide 2 Special EditionWatch_DogsWATCH_DOGS COMPLETE EDITIONWatch_Dogs Season PassRIDERIDE Season PassHomefront: The RevolutionHomefront: The Revolution Expansion PassEvolveEvolve Digital DeluxeEvolve Ultimate EditionBlood Bowl2Blood Bowl2: Legendary EditionPAYDAY 2 – CRIMEWAVE EDITION – THE BIG SCORE DLC BundlePAYDAY 2 – CRIMEWAVE EDITION – THE BIG SCORE Game BundlePAYDAY 2 – CRIMEWAVE EDITION.PAYDAY 2: CRIMEWAVE EDITION – The Most Wanted DLC BundleDiRT Rally PLAYSTATIONVR UPGRADE DLC ADD-ONDiRT Rally PLUS PLAYSTATIONVR BUNDLEFlatOut 4: Total InsanityMarvel: Ultimate AllianceMarvel: Ultimate Alliance 2Marvel: Ultimate Alliance BundleWRC 5 – Season PassWRC 5 eSports EditionWRC 6 FIA World Rally ChampionshipLara Croft and the Temple of OsirisLara Croft and the Temple of Osiris & Season PassLara Croft and the Temple of Osiris Season PassEverybody’s GolfStyx: Master of ShadowsStyx: Master of Shadows + Styx: Shards of DarknessStyx: Shards of DarknessPaRappa the Rapper, LocoRoco, Patapon Remaster CollectionSaint Seiya: Soldiers’ SoulTHE KING OF FIGHTERS XIVTHE KING OF FIGHTERS XIV – New Fighters PackSébastien Loeb Rally EVOSébastien Loeb Rally EVO – Special EditionRisen 3: Titan Lords – Enhanced EditionBack to the Future: The Game – 30th Anniversary EditionGuilty Gear Xrd -Sign-Valentino Rossi The GameValentino Rossi The Game – Digital DeluxeValentino Rossi The Game – Special EditionThe TechnomancerBattlebornPillars of Eternity: Complete EditionAKIBA’S TRIP: Undead & UndressedValkyria Chronicles RemasteredMicro Machines World SeriesAir Conflicts: Pacific Carriers – PlayStation®4 EditionAir Conflicts: Secret Wars Ultimate EditionAir Conflicts: Double PackSTRIDERHomefront: The Revolution ‘Freedom Fighter’ BundleOne Piece Burning Blood – WANTED PACKOne Piece Pirate Warriors 3 – Story PackUmbrella CorpsUmbrella Corps Deluxe EditionDungeons 2Portal KnightsAven ColonyAgatha Christie – The ABC MurdersOnechanbara Z2: ChaosProfessional Farmer 2017Professional Farmer 2017 – Gold EditionFirefighters – The SimulationKNACK™ArcaniA – The Complete TaleMordheim: City of the DamnedUndeadWitch HuntersInfinite Air with Mark McMorrisRABBIDS INVASION – GOLD EDITIONRabbids Invasion: The interactive TV ShowThe Golf Club 2™Grand KingdomDanganronpa 1/2 ReloadDanganronpa Another Episode: Ultra Despair GirlsForestry 2017 – The SimulationSniper Elite 3 – Hunt The Grey WolfSniper Elite 3: Save Churchill, Part 1 – In ShadowsSniper Elite 3: Save Churchill, Part 2 – Belly of the BeastSniper Elite 3: Save Churchill, Part 3 – ConfrontationNAtURAL DOCtRINEOverlord: Fellowship of EvilRepubliqueGet EvenAdam’s Venture: OriginsAdam’s Venture: Origins – Deluxe EditionFar Cry Primal – Wenja PackLegend of Kay AnniversaryGhostbusters™Motorcycle ClubBlood Bowl2 – VariousIndustry Giant 2Hasbro Family Fun Pack – Super EditionThe Witch and the Hundred Knight: Revival EditionZero Escape: The Nonary GamesSilenceMighty No. 9Gal*Gun: Double PeaceShiness: The Lightning KingdomLet’s Sing 2016Let’s Sing 2017SteinsGate 0DeponiaTales of Zestiria – VariousExist Archive: The Other Side of the SkyValkyria RevolutionAlekhine’s GunLOTF – Complete Edition BundleDUCATI – 90th AnniversaryMoto Racer 4Moto Racer 4 – Deluxe EditionTransport GiantFlockersNECROPOLIS: A Diabolical Dungeon DelveRoot LetterDead Alliance™Let’s Sing 2017 Hits français et internationauxLet’s Sing 2017 mit deutschen HitsLet’s Sing 9 Versión EspañolaBirthdays the BeginningLichdom: BattlemageDreamfall ChaptersBaja: Edge of Control HDValhalla Hills – Definitive EditionPSYCHO-PASS: Mandatory HappinessUtawarerumono: Mask of DeceptionDeus Ex: Mankind Divided – Tactical PackDeus Ex: Mankind Divided A Criminal PastDeus Ex: Mankind Divided Assault PackDeus Ex: Mankind Divided System RiftSpace Rift – Episode 1Zero Escape: Zero Time Dilemma2DarkATV Drift & TricksRedout: Lightspeed EditionAegis of Earth: Protonovus AssaultAER – Memories of OldEverybody’s Golf Balata Country ClubEverybody’s Golf Green Country ClubEverybody’s Golf Special Tickets x10AereAN.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure – Deluxe EditionTokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special GigsCladun Returns: This Is Sengoku!The Silver CaseRabi-RibiLock’s QuestKromaia ΩThe Inner World – The Last Wind MonkMy Night JobWuppoWuppo – Deluxe EditionRayon Riddles – Rise of the Goblin King
19/01 12u00  CEO van Activision neemt afscheid Activision heeft bekend gemaakt dat CEO Eric Hishberg op 31 maart het bedrijf zal verlaten. De man heeft het bedrijf bestuurd vanaf 2010 en presenteerde geregeld diverse events waarbij games aangekondigd werden in de Call of Duty of Destiny franchise. Wie hem zal gaan vervangen is nog niet bekend. Het contract van Hirshberg loopt op 31 maart tevens af, waarmee hij dus volledig afscheid neemt van de uitgever.
19/01 08u00  Trailer Metal Gear Survive draait om co-op Konami heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de game Metal Gear Survive. De beelden draaien puur om de co-operatieve mogelijkheden in de game. Het spel komt volgende maand uit.
19/01 07u45  Nieuwe trailer Tomb Raider - vanaf 15 maart in bioscoop Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven. Om de huur te kunnen betalen, scheurt ze als fietskoerier door een hippe wijk in Londen en volgt ze cursussen, waar ze maar zelden verschijnt.Ze weigert de leiding te nemen over haar vaders imperium omdat ze haar eigen weg wil uitstippelen. Ook omdat ze niet wil geloven dat hij dood is. Ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen.Lara laat alles en iedereen achter en gaat naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar het wordt geen makkelijke missie. Alleen de reis naar het eiland toe is al een hachelijke onderneming.Gewapend met slechts haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Als ze dit avontuur overleeft, zal ze naam maken als de tomb raider. TOMB RAIDER, van Warner Bros. Pictures en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, is het verhaal van de jonge Lara Croft die een heldin wordt. Lara wordt gespeeld door Oscar®winnares Alicia Vikander (‘Ex Machina’, ‘The Danish Girl’), de regie is in handen van Roar Uthaug (‘The Wave’). Met rollen van Dominic West (‘Money Monster’, ‘300’), Walton Goggins (‘The Hateful Eight’, ‘Django Unchained’), Daniel Wu (AMC’s ‘Into the Badlands’) en de voor een Oscar® genomineerde Kristin Scott Thomas (‘The English Patient’).
19/01 07u45  Battlefield 1 Apocalypse komt uit in februari Betreed de hel en doe mee aan de meest gruwelijke gevechten uit de allesverwoestende Eerste Wereldoorlog, die maar eeuwig voort leek te duren. Battlefield 1 Apocalypse, de vierde uitbreiding voor Battlefield 1, komt in februari uit voor Premium Pass-houders.Battlefield 1 Apocalypse voegt vijf nieuwe multiplayer-maps toe aan de game, waaronder de bloederige, modderige hel van Passchendaele en de confrontatie tussen Oostenrijk en Italië in Caporetto: twee van de meest beruchte gevechten tijdens de Eerste Wereldoorlog. De pittoreske tarwevelden bij de rivier de Somme veranderen in een nachtmerrie na allesverwoestende artillerie-aanvallen. Op de maps London Calling en Razor’s Edge kunnen spelers hun vliegeniersfantasieën uitleven in luchtgevechten en heer en meester over het luchtruim worden in de nieuwe Air Assault-spelmodus. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe voertuigen, wapens, en gadgets, samen met nieuwe rangen, Service Assignments, specialisaties en Dog Tags.Zoals eerder deze week werd aangekondigd in het Road Ahead-blog hebben spelers nog steeds toegang tot de Battlefield 1 Turning Tides – Gallipoli proefversie, die actief is t/m 22 januari. Deze trial geeft spelers van de volledige game de kans om maps, wapens en voertuigen uit Battlefield 1 In the Name of the Tsar en Battlefield 1 They Shall Not Pass uit te proberen. Deze proefversie is een perfecte warming-up voor de Noordzee-campagne van Battlefield 1 Turning Tides, die eind januari verschijnt voor Premium Pass-houders.
19/01 07u45  Viering van een legendarisch Pokemon jaar in 2018 The Pokémon Company International heeft vandaag haar plannen bekendgemaakt voor de viering van een legendarisch 2018, waarin veel aandacht uitgaat naar een aantal van de meestgezochte Pokémon die tot nu toe ontdekt zijn. Van februari tot en met november staan Legendarische Pokémon in het totale productaanbod centraal, waaronder de maandelijkse uitgifte van personages voor de videogames, nieuwe Pokémon Trading Card Game-producten en aanbiedingen voor mobiele spellen en animaties.Legendarische Pokémon zijn bijzonder zeldzame en krachtige Pokémon die in alle regio's van het Pokémon-universum voorkomen. Hoewel ze vaak ongelofelijk moeilijk te vangen zijn, vormen Legendarische Pokémon de sleutel tot de Pokémon-overlevering en zijn ze diepgeworteld in de regio's waar ze vandaan komen.'Als bedankje aan alle Trainers die in de loop der jaren een enorme betrokkenheid bij en passie voor Pokémon hebben getoond, willen we van 2018 een legendarisch jaar maken', aldus J.C. Smith, senior directeur Consumentenmarketing bij The Pokémon Company International. 'Wij geven fans de kans om deze krachtige Legendarische Pokémon voor al onze producten te bemachtigen en vieren tegelijkertijd hun rol in wat Pokémon als merk allemaal voortgebracht heeft.'Uitgifte van Legendarisch Pokémon voor videogamesVan februari tot en met november kunnen spelers elke maand gratis een andere Legendarische Pokémon ontvangen via veel van onze Pokémon-partners. Deze actie geldt voor de eigenaren van de videogames Pokémon Ultra Sun, Pokémon Ultra Moon, Pokémon Sun en Pokémon Moon voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie. Terwijl de fans nog nadere informatie krijgen over waar en hoe ze elke gratis uitgegeven Pokémon kunnen krijgen, komen de volgende Legendarische Pokémon voor alle spelers beschikbaar. Dit verloopt volgens het onderstaande schema:- Februari: Dialga, de Legendarische Pokémon van het type Steel en Dragon, of Palkia, de Legendarische Pokémon van het type Water en Dragon, beide uit de regio Sinnoh;- Maart: Regigigas, de Legendarische Pokémon van het type Normal, of Heatran, de Legendarische Pokémon van het type Fire en Steel, beide uit de regio Sinnoh; - April: Raikou, de Legendarische Pokémon van het type Electric, of Entei, de Legendarische Pokémon van het type Fire, beide uit de regio Johto;- Mei: Xerneas, de Legendarische Pokémon van het type Fairy, of Yveltal, de Legendarische Pokémon van het type Dark en Flying, beide uit de regio Kalos;- Juni: Zygarde, de Legendarische Pokémon van het type Dragon en Ground met drie verschillende vormen, uit de regio's Kalos en Alola;- Juli: Tornadus, de Legendarische Pokémon van het type Flying, of Thundurus, de Legendarische Pokémon van het type Electric en Flying, beide uit de regio Unova; - Augustus: Groudon, de Legendarische Pokémon van het type Ground, of Kyogre, de Legendarische Pokémon van het type Water, beide uit de regio Hoenn;- September: Latios of Latias, de Legendarische Pokémon van het type Dragon en Psychic, beide uit de regio Hoenn;- Oktober: Reshiram, de Legendarische Pokémon van het type Dragon en Fire, of Zekrom, de Legendarische Pokémon van het type Dragon en Electric, beide uit de regio Unova;- November: Ho-Oh, de Legendarische Pokémon van het type Fire en Flying, of Lugia, de Legendarische Pokémon van het type Psychic en Flying, beide uit de regio Johto.Pokémon Trading Card GameSpelers van de Pokémon TCG kunnen in 2018 een reeks producten op basis van de Legendarische Pokémon tegemoet zien, waaronder nieuwe verzamelingen en Pokémon-GX-kaarten, om er maar een paar te noemen. The Pokémon Company International zal in de loop van het jaar nadere informatie over elk van deze nieuwe producten bekend maken op het moment dat de verkoop van het betreffende product aanstaande is.Mobiele Pokémon-spellenSpelers van het populaire mobiele spel Pokémon Shuffle voor Android- en iOS-apparaten kunnen ook deelnemen aan de activiteiten in het legendarische jaar. Terwijl de huidige vergevorderde en speciale fases met Legendarische Pokémon dit jaar gewoon door blijven gaan, kunnen de spelers van 6 tot 13 februari twee nieuwe avonturenfases met de Legendarische Pokémon Dialga en Palkia spelen.Ook Pokémon GO-spelers kunnen in 2018 ter gelegenheid van dit legendarische jaar aanbiedingen met Legendarische Pokémon verwachten. Binnenkort wordt hierover meer bekendgemaakt.Pokémon-animatiesDe Pokémon TV-app voor iOS- en Android-apparaten vertoont maandelijks Pokémon-films met de Legendarische Pokémon die in die maand uitgebracht zijn. Neem bijvoorbeeld Pokémon the Movie: The Rise of Darkrai, met daarin de Legendarische Pokémon Dialga en Palkia. Deze film is in februari via de app te zien. Daarnaast kunnen fans zich ook verheugen op verwante Pokémon-films die in deze maanden op speciale tijdstippen door Pokémon-partners uitgezonden worden.
19/01 07u45  Life is Strange Before the Storm Fysieke Limited Edition en Vinyl Edition komen in maart SQUARE ENIX kondigt aan dat fysieke Vinyl- en Limited-edities onderweg zijn van LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM, de nieuwste game in de bekroonde, multi-miljoenen verkopende franchise. Deze edities verschijnen op 6 maart 2018 in de VS en op 9 maart 2018 in PAL-gebieden, voor Xbox One, PlayStation 4 en pc (Steam). Naast deze fysieke versies, verschijnt op 6 maart in alle gebieden de digitale bonusaflevering getiteld Farewell.De Limited Edition bevat een fysiek artbook met art uit Life is Strange: Before the Storm, plus een cd met de officiële soundtrack. Exclusief in de SQUARE ENIX Store is ook een speciale Vinyl Edition verkrijgbaar. Deze bevat naast alle content van de Limited Edition een exclusieve Vinyl-set met de officiële soundtrack. De Limited Edition en Vinyl Edition zijn nu beschikbaar als pre-order en bieden beide toegang tot ‘Farewell’, de bonusaflevering van Life is Strange: Before the Storm. In deze exclusieve aflevering zien spelers de terugkeer van een jonge Max Caulfield. In deze aflevering zijn de originele stemacteurs Ashly Burch & Hannah Telle terug voor hun rollen van Chloe en Max. Beide edities bieden ook toegang tot de volgende digitale content:• Mixtape Mode – Maak je eigen afspeellijst met muziek uit de officiële soundtrack van Life is Strange, terwijl je ernaar luistert verschijnen filmachtige scenes uit de game.• Outfit-pakket – Verander Chloe’s uiterlijk met drie nieuwe, complete kostuums. Inclusief Punk Doe-, Hawt Dawg Man- & Illuminati-outfits.• Episode 1 van het Life is Strange-seizoen.Hieronder alle tracks van de soundtrack:1. Daughter – Flaws2. Koda – I Don’t3. Daughter – Glass4. Ben Howard – Black Flies5. Daughter – Youth6. Lanterns on the Lake – Through the Cellar Door7. Daughter – All I wanted8. Speedy Ortiz – No Below9. Daughter – A Hole in the Earth10. Broods – Taking You There11. Daughter – Burn it Down12. Wolf Alice – Bros13. Daughter – No Care14. Brody Dalle – Don’t Mess With Me15. Pretty Vicious – Are You Ready for MeDe adviesprijs van de Limited Edition is € 39,99; de Vinyl Edition is verkrijgbaar voor €69,99, exclusief in de SQUARE ENIX Store
18/01 16u30  Speel nu als Noctis in de Open Beta van Dissidia Final Fantasy NT Square Enix Ltd., nodigt vandaag alle spelers uit hun wapens te grijpen en deel te nemen aan de laatste personage-rotatie in de open beta van DISSIDIA FINAL FANTASY NT, waar de kroonprins Noctis (FINAL FANTASY XV) voor het eerst is toegevoegd aan de lijst speelbare personages.Noctis kan zijn unieke warpvermogen gebruiken om over het slagveld te bewegen en zijn vijanden te verrassen met even snelle als dodelijke aanvallen. Wanneer hij nog maar weinig energie heeft, wordt zijn Armiger geactiveerd en verschijnen zijn Royal Arms om vijanden extra schade te berokkenen en het tij van de strijd in zijn voordeel te keren.Hieronder de volledige lijst met beschikbare personages van nu tot 22:00 uur op 21 januari: DISSIDIA FINAL FANTASY NT is vanaf 30 januari 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation 4.De Ultimate Collector’s Edition komt beschikbaar in de online store van SQUARE ENIX en bij sommige retailers. Deze editie bevat een Warrior of Light-bustefiguur, soundtrack met 15 tracks, een artbook van 84 pagina’s, speciale FINAL FANTASY TRADING CARD GAME-kaarten en een seizoenspas die spelers toegang geeft tot zes nieuwe speelbare personages en content die na de lancering verschijnt. Fans die de Ultimate Collector’s Edition aanschaffen in de online store van SQUARE ENIX ontvangen ook extra digitale bonusvoorwerpen en thumbgrips van DISSIDIA FINAL FANTASY NT-.
18/01 15u15  Video TT Isle of Man genaamd The Rush levert pure adrenaline-rush De Isle of Man Tourist Trophy is zonder twijfel de meest veeleisende motorrace op aarde. De wegen, die speciaal voor dit evenement worden afgesloten, zijn kronkelig, smal, golvend en gaan zelfs dwars door dorpen. De coureurs racen met snelheden van ruim 300 km/u rakelings langs muren en door meer dan 250 bochten, waarbij elk hobbeltje de motor kan lanceren. Het is de ultieme uitdaging! Om spelers deze race zo authentiek mogelijk te laten beleven, dompelt TT Isle of Man ze helemaal onder in de ervaring,zoals perfect aangetoond in de video genaamd 'The Rush'. Alleen al door te kijken kun je de sensatie van snelheid in de game al voelen. Je voelt het wegdek onder je door schieten en trilt bij elke bocht: adrenaline-rush gegarandeerd! Om een ??dergelijke gevoel van onderdompeling en maximale sensatie te bereiken, maakt de game gebruik van de nieuwste technologieën. Zo is de track één-op-één gereproduceerd en wordt aandacht geschonken aan de kleinste details, zoals het geluid van de lucht die op verschillende snelheden aan je voorbij trekt.Om de game zo realistisch mogelijk te maken, heeft Kylotonn bij de ontwikkeling ervan samengewerkt met enkele van de beste coureurs van deze mythische race. Eén van hen, John McGuinness, die 73 keer deelnam aan de TT Isle of Man en daarbij 23 overwinningen behaalde, zegt: 'De gameplay is verbluffend! Dit is absoluut een van de indrukwekkendste motorsimulaties die ik ooit heb gespeeld.' TT Isle of Man is de officiële motorracesimulatie met een exacte replica van het langste parkoers ter wereld. Deze game is vanaf maart 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.
18/01 13u30  PS4-firmware 5.05 verschenen Sony heeft bekend gemaakt dat firmware 5.05 verschenen is voor de PlayStation 4. Het betreft nog niet de 5.50 versie die op de planken staat en wat veranderingen meebrengt, maar een tussenupdate. De firmware is ruim 350 MB groot en zou de systeemperformance verbeteren. Verdere aanpassingen zijn niet bekend gemaakt.
18/01 12u00  World of Warships Blitz zojuist gelanceerd voor iOS en Android Met trots kondigen wij aan dat World of Warships Blitz zojuist live is gegaan en gratis te downloaden is via de App Store en Google Play. Vanaf vandaag kun je de woeste zeeën bevaren in deze actievolle free-to-play PVP online shooter van Wargaming Mobile op zowel smartphones als tablets. Omdat samenwerken, tactiek en skills de boventoon voeren in deze game zal het intense en spannende gevechten opleveren; waar je ook bent.Net als de PC versie bevat het realistische vaartuigen en epische martieme gevechten echter met kleinere teams en maps zodat elk 7 versus 7 gevecht barst van snelvuuractie. Of je nu op de bus zit te wachten, op de bank hangt of in een saaie vergadering zit… je kunt altijd en overal World of Warships Blitz spelen.
18/01 11u15  Meer dan een miljoen Nederlandse kijkers voor gamestreams Makers van gamestreams maken filmpjes terwijl ze specifieke games spelen. Deze filmpjes worden dan weer online gezet en door fans bekeken. Het bekijken van gamestreams is erg populair omdat er bijvoorbeeld tips en trucs voor het spelen van deze spellen uitgehaald kunnen worden. Het maken van gamestreams is populair, maar het bekijken ervan is nóg populairder. Er zijn drie keer zoveel mensen die gamestreams bekijken dan dat er makers van de populaire gamefimpjes zijn. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 10% van de Nederlanders gamestreams bekijken. De populariteit van het bekijken van gamestreams ligt vooral bij mensen van 18 tot 35 jaar. Het aantal kijkers van gamestreams ligt in deze leeftijdscategorie op bijna een kwart. Deze informatie is onlangs naar voren gekomen uit een onderzoek van Smart Media Monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder 6.700 Nederlanders. Het onderzoek door Multiscope is voor het eerst uitgevoerd. Er is dan ook nog geen vergelijkingsmateriaal met voorgaande jaren. Wel is het duidelijk dat mensen niet alleen graag zelf gamen, maar ook graag kijken naar hoe andere mensen gamen.Nummer een onder de gamestreamsEr zijn veel verschillende games die je in een gamestream kunt bekijken. Je hoeft maar een zoekopdracht in Google of Youtube te doen voor een spel naar keuze en de resultaten komen snel naar voren. Wellicht is er zelfs een gamestream van Unibet casino online te vinden op het wereldwijde web waar je tips en tricks krijgt met betrekking tot het wagen van een gok online. Momenteel is de meest bekeken gamestream die van League of Legends. Op de tweede plaats staat de gamestream van Hearthstone. De andere favoriet is het nog altijd immens populaire voetbalspel Fifa. Op de vierde plaats staat Call of Duty en op de vijfde plaats zien we Rocket League staan.Youtube is de populairste bron voor het bekijken van gamestreams. maar liefst 91% bekijkt op dit platform de streams. Een andere populaire bron is Twitch waar ongeveer 36% van de kijkers van gamestreams gebruik van maakt.Gaming neemt nog altijd toe in populariteit. 53% van de Nederlanders doet aan enige vorm van gaming op console, pc, smartphone of tablet. Gemiddeld genomen besteden we hier dagelijks een uur aan. Mannen kiezen sneller voor een spel op een console of op de desktop. Vrouwen hebben dan weer de voorkeur voor een game spelen op de smartphone of tablet.
18/01 07u00  Gooi naar nieuwe features voor PS4-firmware 5.50 Wat kan er allemaal in PlayStation firmware 5.50 gaan zitten? Het is nog niet duidelijk maar de PSU heeft een gooi gedaan naar wat we mogen verwachten. Zo hoopt men dat de shareplay sessies langer kunnen worden dan de 60 minuten waaraan we nu vast zitten. Verder is er wellicht de mogelijkheid om trophies met de nieuwe firmware ook op alfabet te gaan sorteren. Ook het kunnen geven van games aan vrienden en familie via een 'gift' zou een feature kunnen zijn die met firmware 5.50 geïntroduceerd kan worden.Tot slot: Zou het niet handig zijn om je PlayStation Netwerk naam te kunnen wijzigen? Het is een feature die al lange tijd op de planning staat, maar nog altijd niet mogelijk is. Wellicht dat firmware 5.50 daar verandering in gaat brengen.Sony heeft momenteel al beta-testers gevraagd voor de nieuwe firmware. De update wordt begin dit jaar verwacht.
18/01 06u45  Nintendo Labo brengt interactieve ervaringen met Nintendo Switch Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit.* Nintendo Labo wordt op 27 april in heel Europa uitgebracht.Met Nintendo Labo bouwt Nintendo voort op zijn geschiedenis in innovatief entertainment en gameplay-ervaringen, en versterkt hiermee de missie van het bedrijf: een glimlach toveren op de gezichten van iedereen. Met elk Nintendo Labo-pakket kan iedere creatieveling de kartonnen bouwplaten, speciaal ontworpen om samen te werken met de Nintendo Switch en de Joy-Con-controllers, transformeren naar interactieve creaties genaamd Toy-Con. Een piano, een motor, een robot en nog veel meer. Elke Toy-Con wordt door een combinatie met de Nintendo Switch op een andere manier tot leven gewekt. Tijdens het bouwen zul je zelf ontdekken hoe de achterliggende technologie werkt, en zelfs nieuwe manieren uitvinden om met iedere Toy-Con te spelen.Je kunt bijvoorbeeld een volledig werkende piano met dertien toetsen maken die je muzikale akkoorden tot leven brengt, zodra deze gecombineerd worden met een Nintendo Switch-systeem en de rechter-Joy-Con. Tijdens het spelen detecteert de infraroodbewegingssensor in de rechter-Joy-Con welke toetsen worden ingedrukt. Deze worden daarna direct afgespeeld door middel van de ingebouwde speakers van het gamesysteem. Opkomende muzikanten kunnen ook experimenteren met hun eigen muzikale creaties.Rijd naar nieuwe, onbekende bestemmingen met je eigen motor. Bouw een werkend stuur waar links en rechts een Joy-Con in verwerkt zit, en in het midden een Nintendo Switch wordt geplaatst. Druk op de startknop, draai aan het rechterhandvat om gas te geven en ga op in het raceavontuur dat zich op het scherm van je Nintendo Switch afspeelt.“Ons doel is om een glimlach te toveren op de gezichten van iedereen die met Nintendo in aanraking komt,” vertelt Satoru Shibata, CEO van Nintendo of Europe. “Nintendo Labo nodigt iedere speelse creatieveling van elke leeftijd uit om te bouwen, spelen en nieuwe manieren te ontdekken om met de Nintendo Switch te spelen. Persoonlijk hoop ik ook veel mensen te zien die samen met hun familieleden, met een grote glimlach, veel plezier beleven aan het bouwen van de pakketten.”Met Nintendo Labo is het bouwen en ontdekken even leuk als ermee spelen. Elke Toy-Con stelt je voor een geweldige uitdaging en verschillende lagen van complexiteit, en maakt van elke variant een unieke ervaring. Het bouwen van Toy-Con wordt pas echt leuk als je er met familie en vrienden aan begint, mede door het samenwerken en delen van je Nintendo Labo-ervaringen. Als je Toy-Con gebouwd is, kun je deze volledig naar eigen wens personaliseren met stiften, kleurtjes, stickers en verf. De enige limiet is je eigen fantasie. Vanaf 27 april zal er ook een speciale decoratieset met sjablonen, stickers en gekleurde tape verkrijgbaar zijn.Nintendo Labo wordt op 27 april in Europa uitgebracht in twee varianten: het mixpakket en het robotpakket. Beide pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om je Toy-Con tot leven te doen komen, inclusief de bouwmaterialen en relevante Nintendo Switch-software.MixpakketMet het mixpakket kun je heel veel verschillende Toy-Con bouwen: Een Toy-Con-modelauto, een Toy-Con-hengel, een Toy-Con-huis, een Toy-Con-motor en een Toy-Con-piano.• Toy-Con-modelauto: Plaats de linker- en de rechter-Joy-Con in je zelfgebouwde modelauto en bestuur het via de touchscreenbesturing op de Nintendo Switch. Dankzij de trillingen van de HD-trilfunctie in de Joy-Con-controllers zal de auto bewegen in de richting die jij kiest. Dit pakket bevat materialen om twee modelauto’s te bouwen.• Toy-Con-hengel: bouw een hengel met een dynamisch draaiende spoel en lijn die bevestigd zijn aan een houder voor de Nintendo Switch. Vang een van de vele exotische vissen die over het scherm van je Nintendo Switch zwemmen door je hengel uit te werpen en je lijn met haak te laten zakken. Zodra de Joy-Con die in de spoel verwerkt zit begint te trillen, zul je om de vis te vangen de lijn snel binnen moeten halen en de hengel omhoog moeten trekken.• Toy-Con-huis: als je verschillende blokjes in de openingen aan de zijkant en onderkant van het huis stopt, wordt het mogelijk om met een schattig wezentje op het scherm van je Nintendo Switch te communiceren, het te voeren of er games mee te spelen. Elk blokje heeft een unieke vorm en wordt herkend door de infraroodbewegingssensor op de rechter-Joy-Con die bovenin het huis verwerkt is.• Toy-Con-motor: plaats beide Joy-Con-controllers in een zelfgebouwd stuur om een motor op het scherm van je Nintendo Switch te besturen. Druk op de startknop om de motor te starten en draai aan het rechterhandvat om gas te geven. Sturen doe je door in de juiste richting te leunen of het stuur naar links en rechts te bewegen.• Toy-Con-piano: na het bouwen van een prachtig ontworpen piano met dertien toetsen, en het plaatsen van een Nintendo Switch-systeem en Joy-Con-controllers, wordt het mogelijk om je eigen muziek te maken door de toetsen in te drukken. Je kunt zelfs knoppen bouwen en toevoegen om nieuwe geluidseffecten en tonen te maken.Robotpakket• Toy-Con-robot: bouw een draagbaar robotpak en plaats de linker- en rechter-Joy-Con-controller in de voorziene gleuf van de rugzak en het vizier. Bestuur de robot die op de tv te zien is, door de Nintendo Switch in de houder te plaatsen. Beleef enorm veel speelplezier op verschillende manieren, waaronder de Robot-stand waarmee je gebouwen en vliegende schotels in-game kunt vernietigen.
17/01 22u00  Metal Gear Survive heeft constante internetverbinding nodig De tactische shooter Metal Gear Survive zal een always-on internetverbinding verlangen van spelers op de PC. Konami zegt dat dit nodig is om het verloop tussen singleplayer en multiplayer zo vloeiend mogelijk te kunnen maken. Ook de co-op hoort hier uiteraard bij. Verder zal het spel microtransacties bevatten waarmee spelers ingame geld kunnen uitgeven voor onder andere Boost Passes. Wat je verder precies kunt aanschaffen is niet bekend. Het spel zal zo'n 15 tot 20 uren duren wat betreft de campaign mode. Metal Gear Survive komt volgende maand uit.
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 14u15
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
19/01 15u45  Check hier live om 16:00 hoe Wouter legers ownt in Total War: Warhammer 2 Wouter gaat straks om 16:00 live aan de slag met de nieuwe uitbreiding van Total War: Warhammer 2; Rise of the Tomb Kings te showen. Bewonder zijn talenten als commandant van enorme fantasy-legers en moedig hem aan tijdens zijn epische veldslagen.
19/01 15u15  Hardware Hitjes: CES 2018 special! Vorige week vond de 50e editie van de CES hardwarebeurs plaats in Las Vegas. Vrijwel elk groot technologie merk heeft daar zijn nieuwe line-up van producten getoond. Het is te veel om allemaal in een Hardware Hitjes te proppen, dus vandaag lees je over een aantal high-lights van de show.
19/01 12u30  De beste Mario vs Bowser gevechten Mario en Bowser strijden al zo'n kleine dertig jaar met regelmaat tegen elkaar, meestal om de hand van een prinsesje met een fruitnaam. Tingle heeft elke keer dat man en monster het tegen elkaar op namen geanalyseerd en brengt je hier de meest intense Marios vs Bowser gevechten!
19/01 01u30  Releasedatum Life is Strange Farewell-episode bekendgemaakt Na de storm in ons land is er nieuws over die tijd Before the Storm. Jahaa, Life is Strange: Before the Storm krijgt binnenkort zijn bonus-episode genaamd Farewell. Geen zakdoek nodig, want er is ook goed nieuws in deze N8W8.
18/01 13u00  De raarste abilities in games Een frostbolt, een stealth kill of een headshot... Gaap, de meeste attacks en spells in games zijn behoorlijk standaard. Er zijn echter ook games die personages wat interessantere skills meegeven. Alie ging op zoek naar 10 van deze abilities. Raar of grappig? Dat is misschien afhankelijk van je mentale leeftijd.
18/01 11u30  Watch Dogs 2, Dishonored: Death of the Outsider en Far Cry 3 - Dealderdag Heb je even een dealtje nodig om lekker te kunnen gamen? Gelukkig maar, want het is weer dealtjestijd! Kijk snel of je wat leuks ziet!
18/01 00u15  Twee nieuwe LEGO games in de maak: Incredibles en DC Villains Goedemorgen! Tijd om je beentjes te strekken en een kopje koffie erbij te pakken, want er staat een nieuwe Nachtwacht voor je klaar. In deze Nachtwacht lees je meer over twee nieuwe LEGO games die in de maak zijn, de grote map update van Fortnite: Battle Royale, de verkoopcijfers van FIFA 18 in Japan, nieuwe Xenoverse 2 content, de meest populaire Street Fighter karakters en meer!
17/01 12u15  Hoe verdien je geld met gamen? Geld verdienen met games... Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar volgens Graddus is het heel goed mogelijk. Hij doet het zelf immers ook! Speciaal voor jullie zet de baklap negen onbetaalbare tips op een rij.
17/01 00u45  Eerste verhaal-DLC Assassin's Creed Origins verschijnt 23 januari Iedereen die de op woorden gebaseerde chaos van Scribblenauts met vrienden wil delen, treft goed nieuws in deze Wacht, maar ook voor de rest is er genoeg te lezen. Zo hebben we Monster Hunter: World-gameplay, een releasedatum voor de eerste verhaal-DLC van Assassin’s Creed Origins, maar liefst drie nieuwe games voor de Nintendo Switch en meer. Goedemorgen!
16/01 14u30  Gameverslaving erkend als ziekte – wat betekent dat voor ons? 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 13u45  'Gameverslaving erkend als ziekte' – wat betekent dat voor ons? 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 13u15  “Gameverslaving erkend als ziekte” – wat betekent dat voor ons? 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan “gameverslaving”, dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 00u15  Ontwikkelaars achter Driveclub en MotorStorm richten nieuwe studio op Racegame-ontwikkelaars die zich met hun Wushu Studios gaan richten op een sci-fi-game. De Wachtster is benieuwd hoe dat uitpakt. Sowieso is deze N8W8 nogal mysterieus, met een countdown klok van Sega en een onbekende PS4 System Software Update. Ander nieuws in het teken van: Stardew Valley en Assassin’s Creed Origins.
15/01 17u00  Blue Monday is kut en gameverslaving ook - WeekPUlanning Kom je een beetje door de dag heen? Om deze Blue Monday wat makkelijker voor je te maken kun je altijd bij ons terecht. Het is ook weer eens zo ver dat Tingle jullie gaat inlichten over wat de komende week ons gaat brengen. Gewoon hier, op PU.nl.
15/01 16u00  De ultieme Need For Speed-quiz Is afwachting op de nieuwe Need for Speed (Payback zijn we al bijna weer vergeten, heeft Florian heeft hier een paar Need For Speed-gerelateerde vragen om die grijze breincellen van je eens aan het werk te zetten. Zit er speed in jouw aderen, of alleen maar een beetje laffe cafeïne?
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 15u45
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x 4fun #31720/01 00u15 - 4Gamers: De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...
12x Zeg vaarwel tegen stress met deze Poké Balls20/01 00u00 - 4Gamers: In Japan kunnen ze zich binnenkort verwachten aan Poké Balls om in te knijpen. Handig dus voor Pokémon fans die last hebben van stress, al biedt in deze Poké Balls knijpen natuurlijk niet per se de ...
11x WTF Update - Dark Souls op de Switch en een dikke headshot (Artikel)20/01 00u45 - InsideGamer: Voordat je het weet is het weer weekend en die begin je natuurlijk het beste met een kleine glimlach. Om je daar een beetje mee te helpen hebben we een mooie verzameling aan gekke afbeeldingen, gifjes en geinige video's. Goed weekend en ben je zelf nog...
10x Ga dit weekend op jacht in de open bèta van Monster Hunter: World19/01 23u30 - Gamequarter.be: Op vrijdag 19 januari, vanaf 03:00, tot maandag 22 januari 02:59 mogen we weer op monsters jagen in de nieuwe bèta van Monster Hunter: World . Dit keer kan er gejaagd worden op de Nergigante, de great Jagras, de Barroth en de Anjanath. Voor degene die mee doen, zijn er unieke bonussen te behalen die je in de volledige game kan gebruiken. Voor iedere losse quest krijg je een item set die je helpt bij het jagen. Voltooi alle vier de quests en je krijgt een unieke face paint. Pak dus snel je favoriete wapen en jaag mee! De jongste bèta van Capcom's jaag-game is net zoals voorgaande bèta's enkel beschikbaar op de PlayStation 4, waar het geen PlayStation Plus vereist. Zolang als dat je de bèta kan downloaden, kun je dus zelf met het spel aan de slag.
4x PUBG's blauwe zone krijgt een flinke aanpassing19/01 16u00 - 9lives: [img:1 left]De blauwe zone in PUBG is het mechanisme dat er voor zorgt dat de spelers telkens dichter naar mekaar toe getrokken worden, en de manier en de snelheid waarop heeft een immense impact op de pace van de game. Bevind je jezelf buiten de zone, dan loop je schade op, en andere keren wanneer je buiten de zone bent, lijkt het wel alsof het enige wat je doet achter die cirkel aanlopen is, en als je nog meer pech hebt vaak nietsvermoedend in de rug geschoten wordt. Zo is de pret er inderdaad snel af... De makers willen hier dan ook wat aan doen, zeker wanneer het om de situaties in het midden (of meer naar het einde) van de game gaat, het pak al flink uitgedund is en de cirkel ook meer schade doet. Het doel van het team is dan ook om meer balans te brengen tussen de shoot-outs in de game en ervoor te zorgen dat deze minder chaotisch worden. Wel geven ze toe dat het hier vooral om een experiment gaat, en dat ze de reactie van de spelers willen afwachten voor ze de patch officieel lanceren. Het gaat om onderstaande aanpassingen: Slightly decreased the waiting time of the blue zones in mid-to-late phase of a match Slightly decreased the shrinking speed of the blue zones in mid-to-late phase (In this phase, blue zones will now move at a slower speed and the travel time of blue zones has slightly increased due to this change) Slightly increased the damage per second of the last blue zone PUBG Corp geeft ook mee dat deze aanpassingen eerst een aantal dagen op de PTS zullen lopen, voor ze doorgevoerd worden. En dat dit slechts een eerste stap is in de verdere aanpassingen en verbeteringen aan de gameplay.
3x Nieuwe trailer: Dissidia Final Fantasy NT - Open Beta Trailer18/01 00u45 - GamersNET.nl: De open beta van Dissidia Final Fantasy NT is live! Ga Ranked in drie-tegen-drie gevechten of neem het op tegen AI in de Gauntlet Mode met vijftien speelbare personages. Op de [url=https://store.playstation.com/nl-nl/product/EP0082-CUSA11000_00-TRIALVERSION0000]PlayStation Store[/url] haal je de b...
3x Doorkruis de stinkende gangen van de Rotten Vale in Monster Hunter: World17/01 08u30 - Gamequarter.be: In de vele video's die we tot op heden van Monster Hunter: World zagen, zagen we koraalbossen, oerwouden, vlaktes en gebergtes. Een gigantisch kerkhof vol gifstoffen en ontbindende monsters is echter nieuw. Exact dit zien we in de video van Monster Hunter: World's Rotten Vale, die voor de rest eigenlijk dezelfde formule volgt als alle recente gameplayvideo's: hunter jaagt monster op en wordt gaandeweg vergezeld door een ander roofdier, die hij dan ook moet bevechten, dan wel voor zijn karretje moet spannen. Niets verrassends dus. Gelukkig wordt het echter nooit saai om in actie te zien.
3x Vrijdag start de EU LCS: Tijd voor een Powerranking!16/01 16u00 - 9lives: Klaar voor het kampioenenbal?10.Giants (Top: Ruin/ Jungle: Djoko/ Mid: Betsy/ AD carry: Steeelback/ Support: Targamas) Maar liefst vier van de vijf spelers die Giants opnieuw naar het hoogste niveau loodsten, zijn vertrokken naar Vitality. Enkel toplaner Ruin blijft over. Een hele nieuwe line-up dus voor het Spaanse team. Op individueel vlak behoort geen enkele speler tot de Europese top. Een nog groter probleem: er zit geen echte leider in het team. Wie tijdens de wedstrijden het team op sleeptouw zal nemen, is dus een groot vraagteken.[img:2] 9.Roccat (Top: Profit/ Jungle: Memento/ Mid: Blanc/ AD carry: HeaQ/ Support: Norskeren) Koreanen Profit en Blanc konden de verwachtingen vorig seizoen niet inlossen bij respectievelijk Ninjas in Pyjamas en Paris Saint-Germain. AD carry HeaQ komt, net als Profit, over van het gedegradeerde NiP. Hij was in de voorbije Summer Split de op een na slechtst presterende AD carry in de EU LCS, afwachten dus hoe hij bij dit team zal presteren. Lichtpuntjes zijn Memento en Norskeren die vorig seizoen mooie dingen lieten zien met Schalke 04 in de Challenger Series.  8.Unicorns of Love (Top: WhiteKnight/ Jungle: Kold / Mid: Exileh/ AD carry: Samux/ Support: Totoro) Het iconische eenhoornteam heeft afscheid genomen van topspelers Vizicsacsi, Xerxe en Hyllisang. Bij hun vervangers kunnen we vraagtekens plaatsen. Zo hebben toplaner WhiteKnight en support Totoro nog niets bewezen in de LCS. Kold, die de voorbije seizoenen bekend stond als Trashy, is een goede speler maar beter dan Xerxe is hij niet. Exileh en Samux waren het voorbije seizoen de zwakkere schakels binnen het team.[img:4]
2x NU LIVE! Daniel overleeft in de Metal Gear Survive-beta (21:00)19/01 21u00 - GamersNET.nl: [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] [b]GamersNET LIVE[/b] is onze vaste formule waarin redactieleden livestreamen via [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]Twitch[/url]! Daarin spelen onder andere Peter, Dani�l en Tom de nieuwste of populai...
2x Ultieme solden in de PlayStation Store!19/01 16u45 - 9lives: [img:1 left title:Games voor nog geen €20! Omdat het kan!]Naast het heuglijke feit dat je nu 15 maanden PS Plus kan krijgen voor de prijs van 12 maanden, pakt PlayStation in de Store uit met de waanzinnige 'Games voor nog geen 20 euro'-actie. Een nakomertje van de januari sales zeg maar. Een heel pak kleppers kosten je dan ook  niet meer dan 20 euro per stuk. En met kleppers bedoelen we bijvoorbeeld Fallout 4 (100den uren spelplezier), Far Cry Primal (mijn favoriete FarCry-game), Hellblade, Until Dawn, Middle-earth: Shadow of Mordor-Game of the Year Edition, Sleeping Dogs Definitive Edition, DOOM en een pak andere grote titels. Laat je verleiden, laat je lekker gaan want de prijs van sommige titels is echt belachelijk laag! Kom niet zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Statistieken

Artikels:
37146
Gelezen:
14902
Aantal lezers nu:
56


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven