vrijdag 19 april 2019, week 16


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u00
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 16u15
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
18/04 09u00  We zien een hele hoop nieuwe beelden van Fell Seal: Arbiter's Mark Lees meer >
18/04 09u00  Dromen komen uit in de launch trailer van Dreams Launch trailers zijn vandaag de dag niets bijzonder meer en ook aan Early Access zijn we al helemaal gewend. Launch trailers van een Early Access-build van een game zien we echter nog altijd niet veel. Dreams krijgt wel zo'n video om diens release van afgelopen dinsdag te vieren. In 79 seconden krijgen we in rap tempo allerlei voorbeelden te zien van dingen die je kunt maken met de software van Media Molecule, welke hier natuurlijk al ervaring mee heeft dankzij de LittleBigPlanet-games. Het is echter aan ons gamers om dit optimaal te benutten.
18/04 08u45  Geniet binnen van het mooie weer met de Spring Sale van PlayStation Update: Via social media heeft Sony laten weten dat meer games aan de sale zijn toegevoegd. Enkele voorbeelden hiervan vind je in onderstaande video:Origineel bericht: Nu de temperatuur begint op te lopen, de vogeltjes beginnen te fluiten en de bloesems talrijker en talrijker worden, is het tijd om het voorjaar officieel te verwelkomen. En hoe doen we dit beter dan met grote kortingen op tientallen games?PlayStation is het eens met dit sentiment en organiseerde daarom de Spring Sale, waarin je tot wel 60% korting krijgt op games als Far Cry 5, Horizon: Zero Dawn, ARK: Survival Evolved en Bloodborne. Klik hier voor de volledige lijst.Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/04 17u45  De stunts worden nog extremer in de nieuwe uitbreiding van Trials: Rising Als er iets is waar Ubisofts Trials-serie om bekendstaat, dan is het wel om hoe absurd de stunts zijn die je in het spel kunt uitvoeren. Maar dat het altijd gekker kan bewijst de nieuwste DLC. In deze nieuwe uitbreiding moet je namelijk niet enkel gigantische sprongen en de meest waanzinnige stunts uithalen, maar ook nog rijden op een gigantische bal en een bijl ontwijken. Je moet wat overhebben voor je sport denken we dan maar.
17/04 08u30  Liefde bloeit weer op in de launch trailer van Final Fantasy X | X-2 HD Remaster Final Fantasy X was voor velen de eerste aanvaring die ze hadden met een Japanse RPG. Immers was het niet enkel de eerste Final Fantasy in 3D en de eerste Final Fantasy voor de PlayStation 2, maar het was ook een van de eerste JRPG's die mainstream aandacht kreeg. Het is daardoor niet vreemd dat Square Enix eerder besloot op X en diens opvolger te remasteren voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. En ook de PlayStation 4-versie die enkele jaren later volgde mocht geen verrassing worden genoemd. Dat de spellen nu echter ook naar een niet-PlayStation console komen, is iets waar velen enkel van durfden dromen. Maar die droom komt nu uit, met de release van de Final Fantasy X | X-2 HD Remaster op Xbox One en Nintendo Switch.
17/04 08u30  Ninja Gaiden II is nu speelbaar op Xbox One Ninja Gaiden II is vanaf vandaag speelbaar op de Xbox One middels diens backwards compatibility-programma. Dit laat de ontwikkelaar van de game, Team Ninja, weten middels een update op diens social media-kanalen. Met deze toevoeging is de alsmaar groeiende lijst games die backwards compatible zijn weer een toptitel rijker. En met ruim een kwart van de games die op de Xbox 360 verscheen al speelbaar op de Xbox One, lijkt het er niet op dat dit de laatste zal zijn.
17/04 08u15  Microsoft geeft de datum en tijd van hun E3-conferentie vrij Dat Microsoft, in tegenstelling tot Sony, dit jaar wel weer een E3-conferentie zou organiseren, dat wisten we allang. Niet enkel is dit al meermaals bevestigd, maar geruchten doen ook de rondte dat de techgigant hier meer zal onthullen over de opvolger van de Xbox One (X). Natuurlijk weten we enkel met zo'n bevestiging niet wanneer we nu precies ruimte in onze agenda moeten vrijhouden en daarom zijn we heel blij dat er nu wat licht op de zaak is geworpen. De E3 2019 Briefing van Xbox zal plaatsvinden op 9 juni om 22:00 lokale tijd. Een link naar de stream zal ter zijner tijd te vinden zijn op onze homepage.
16/04 21u15  Jeff Kaplan vertelt over het nieuwe Archives event van Overwatch Overwatch mag dan wel over de het toppunt van diens populariteit heen zijn, maar de game is nog zeer zeker niet dood. Blizzard gaat daarom vrolijk door met het ontwikkelen van nieuwe content. Een voorbeeld hiervan is het nieuwe Archives event, dat net als in voorgaande jaren een kijkje geeft in het verleden van Overwatch en diens personeel. In dit nieuwe event, dat Storm Rising is gedoopt, nemen Mercy, Tracer, Winston en Genji het op tegen de soldaten van Talon in Cuba. Maar dat is niet alles. Eerdere Archives events, Retribution en Uprising, zijn gedurende de looptijd van Storm Rising ook weer beschikbaar. Hiernaast kunnen in het nieuwe event acht achievements worden vrijgespeeld, welke bovendien gebundeld komen met extra beloningen. Lootboxen met nieuwe emotes, skins en dergelijke mogen tenslotte natuurlijk niet ontbreken.
16/04 09u45  Profiteer enkel vandaag nog van korting op dit Kingdom Hearts-shirt Dat ik een fan ben van Kingdom Hearts heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken, ook niet op social media. Het is dan ook niet verrassend dat de advertenties op Facebook regelmatig Sora en kornuiten tonen op allerlei merchandise. Een voorbeeld hiervan is dit T-shirt van Kingdom Hearts, dat je normaal gesproken voor € 16,- kunt kopen op Qwertee. Wie echter via deze link bestelt, krijgt tot elf uur vanavond het stuk stof voor € 10,- thuisgestuurd. Daar worden wij pas vrolijk van! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee of Square Enix, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/04 09u45  Ken je PixARK nog? Ruim een jaar geleden verscheen PixARK, een re-interpretatie van het populaire ARK: Survival Evolved. Maar helaas wist dit spel niet net zo groot te worden als zijn voorganger. In Japan kennen ze zelfs spel zelfs helemaal niet, daar nu pas daar verschijnt. En dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe video. Voor ons niet heel relevant allicht, maar wij vonden het charmant genoeg om het toch nog even te delen.
16/04 09u30  De wereld is jouw speeltuin in de launch trailer van Ghost Giant PSVR-spelers kunnen zich deze maand in hun handen wrijven. Niet enkel krijgen ze volgende week Jupiter & Mars, maar vanaf vandaag kunnen ze ook aan de slag met Ghost Giant, de nieuwe game van Fe-ontwikkelaar Zoink. In dit spel kruip jij in de huid van de titulaire reus, waarmee jij de wereld op zijn kop kunt zetten. Zo kun je de bewoners plagen, huis optillen en zelfs bomen met gemak buigen. Hoe ga jij je nieuwe gave benutten?
15/04 16u30  Close to the Sun verschijnt komende maand Het voor de Epic Games Store exclusieve Close to the Sun verschijnt komende maand. Dat blijkt uit een nieuwe trailer voor de game. De video in kwestie zet de toon van de vorige trailers door en toont een omgeving die compleet vernield is nadat iets is misgegaan in wat een utopia voor onderzoek had moeten zijn. Is een experiment fout gegaan? Of speelt er iets anders? Je ontdekt het op 2 mei.
15/04 11u45  Star Wars: Jedi - Fallen Order krijgt trailer en releasedate Star Wars: Fallen Order, de langverwachte Star Wars-game van Titanfall- en Apex Legends-ontwikkelaar Respawn Entertainment is eindelijk officieel uit de doeken gedaan met een cinematic trailer. En dat is niet eens het hoogtepunt! Want hoewel de verloren Jedi en zijn beheersing van The Force zeker imposant zijn om te zien, is het de releasedate aan het eind van de video waar we het vrolijkste van worden. Deze bevestigd immers dat het spel dit jaar nog moet verschijnen, op 15 november om precies te zijn.
15/04 09u00  Verken de diepe zee in deze trailer voor Jupiter & Mars Onze aardbol is best wel belangrijk; ik denk dat we het daar allemaal over eens zijn. Daarom is 22 april Earth Day. En op die dag verschijnt daarom Jupiter & Mars, een VR-ervaring die in het teken staat van moeder natuur. Omdat je deze game pas echter kunt waarderen eens je hem ziet, gaan we geen poging doen om het onder woorden te brengen. In plaats daarvan laten we de video voor zich spreken:
15/04 08u45  S.O.N. is nu te vinden op PSN First-person horror game S.O.N. is nu te vinden op de PlayStation Store. En dat betekent dat het tijd is voor een launch trailer. Onderstaande video geeft een voorproefje van de sfeer van het spel en geeft ons een glimp van een schrikmoment. Helaas kapt die daar echter af, waardoor je de game zal moeten kopen als je eens lekker wilt griezelen.
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 9u00
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
18/04 17u00  Nieuwe trailer voor Fade to Silence Er is nog eens een nieuwe trailer verschenen van Fade to Silance, dat op 30 april verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One. De game neemt spelers mee naar een bevroren, post-apocalyptische wereld waar ...
18/04 15u45  Komt Rocksteady met een multiplayer Suicide Squad game? De kans is groot dat Rocksteady, bekend van de Batman Arkham games, werkt aan een grote multiplayer Suicide Squad game. Daarvoor zijn nieuwe aanwijzingen opgedoken, waardoor verschillende puzzelstukjes ...
18/04 15u30  Opnieuw 10 games onthuld voor Sega Mega Drive Mini Sega heeft 10 nieuwe games onthuld die van de partij zullen zijn bij de Sega Mega Drive Mini, die op 19 september verschijnt voor 79,99 euro. In totaal zal de console 40 games bevatten, maar daarvan waren ...
18/04 15u30  Steel Division 2 verschijnt wat later Eugen Systems laat weten dat Steel Division 2 iets later zal verschijnen. Men heeft immers iets meer tijd nodig om alles optimaal afgewerkt te krijgen. Daarom is de release verplaatst naar 20 juni. Vandaag ...
18/04 15u15  Mortal Kombat 11 dropt alvast launch trailer Op Mortal Kombat 11 is het nog wachten tot 23 april, maar nu alvast is de launch trailer online gegooid. Die toont wat van het verhaal en natuurlijk is ook de nodige bloederige actie van de partij. De ...
18/04 15u15  Binnenkort One2Play games festival in Leuven Van 10 tot 12 mei kan je in het STUK te Leuven terecht voor het One2Play games festival. Dat is een gratis, internationaal festival rond artistieke, culturele en maatschappelijk relevante games. Meer ...
18/04 15u15  Nintendo Switch mag China gaan veroveren Nintendo heeft de goedkeuring gekregen van de bevoegde instanties om de Nintendo Switch in heel China te gaan verkopen. Daarvoor zou samengewerkt worden met Tencent, wat op zich niet zo'n verrassing is. ...
18/04 15u00  Castlevania Anniversary Collection verschijnt komende maand De Castlevania Anniversary Collection, die vorige maand werd aangekondigd, verschijnt op 16 mei voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch, zo is aangekondigd. Ook zijn nu alle titels bekend die bij ...
18/04 14u15  Acteur bekend voor rol van Master Chief in Halo tv-serie Betaalzender Showtime heeft onthuld wie de rol zal spelen van Master Chief in hun live-action Halo tv-serie. Die eer is weggelegd voor Pablo Schreiber. Geen al te grote naam, maar we kennen hem van onder ...
18/04 13u30  Nieuwe trailer voor Saints Row: The Third - The Full Package Er is een nieuwe trailer online gegooid van Saints Row: The Third - The Full Package, de ultieme versie van de game die op 10 mei verschijnt voor de Nintendo Switch. Ook is aangekondigd ...
18/04 12u45  Redeemer: Enhanced Edition verschijnt in juni Buka Entertainment en Ravenscourt hebben een releasedatum aangekondigd voor Redeemer: Enhanced Edition. De game verschijnt op 25 juni voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Redeemer: Enhanced Edition ...
18/04 12u00  Virtueel vissen in The Fisherman: Fishing Planet Bigben heeft The Fisherman: Fishing Planet aangekondigd voor PS4 en Xbox One. De game verschijnt komende herfst en het betreft een ultieme editie van het eerder verschenen Fishing Planet, dat free-to-play ...
18/04 12u00  Mortal Kombat 11 toont Nintendo Switch gameplay Het heeft een tijdje geduurd, maar nu is er dan toch eindelijk een officiële trailer die Nintendo Switch gameplay toont van Mortal Kombat 11. Dat de game ook voor Nintendo Switch zou verschijnen, weten ...
18/04 11u45  Oxygen Not Included verlaat komende maand early access Ongeveer twee jaar nadat de game via Steam Early Access verscheen, zal Oxygen Not Included zijn 1.0 release krijgen. Concreet gebeurt dat op 28 mei, zo is aangekondigd. Op die dag verschijnt ook ...
18/04 11u45  Mortal Kombat 11 toont Shao Kahn in actie Via een nieuwe trailer van Mortal Kombat 11 krijgen we Shao Kahn in actie te zien. We weten al een tijdje dat Shao Kahn van de partij zal zijn in de game, aangezien hij al in het begin werd aangekondigd ...
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 17u00
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
19/04 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...13 
19/04 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...18 
19/04 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...15 
19/04 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...18 
19/04 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...15 
19/04 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...16 
19/04 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...14 
19/04 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...17 
19/04 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...14 
19/04 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...18 
19/04 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...13 
19/04 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...15 
19/04 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...11 
19/04 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...12 
19/04 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...12 
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
18/04 14u45  Servers Burnout Paradise worden afgesloten Voor fans van de originele Burnout Paradise is er slecht nieuws. De servers van de game worden afgesloten, waardoor multiplayer-modi niet meer beschikbaar zijn.
18/04 13u45  Mortal Kombat 11 brengt trailer Shao Khan uit Mortal Kombat 11 heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht over een personage. Dit keer zien we de acties en bewegingen van het personage Shao Khan.
18/04 11u45  Epic aan de slag met veiligheidsmaatregelen accounts Epic beweert dat er nieuwe veiligheidsmaatregelen worden ingesteld voor het verbeteren van de veiligheid van je Epic-account. Verder deelt Epic op hun site hoe je zelf kan zorgen dat je account veilig is.
18/04 10u30  Ubisoft doneert 500.000 euro restauratie Notre-Dame De Notre-Dame heeft, nadat deze deels is afgebrand, al miljoenen euro’s binnengehaald voor het herstel van de kathedraal. Ook Ubisoft heeft een steentje bijgedragen door 500.000 euro te doneren.
18/04 10u15  Dit moet je weten wanneer je een PlayStation 4 koopt Ben je van plan een PlayStation 4 of PlayStation 4 Pro te kopen? Deze gids bevat alle informatie over de verschillende modellen die beschikbaar zijn, de diensten en apps die je niet mag missen en de games waar de console mee uitblinkt. Zo bereid je je goed voor op je aankoop!
18/04 09u15  Schiet alles aan gort in Saints Row: The Third op de Switch Saints Row: The Third - The Full Package komt naar Switch. Deep Silver en Volition hebben een trailer uitgebracht van de game.
17/04 15u15  Meer over Prijs PlayStation 5 volgens Mark Cerny De prijs van de Playstation 5 zal in verhouding zijn met wat je ervoor krijgt. Tenminste, dat heeft Mark Cerny aangegeven in een interview met Wired. Deze uitspraak is niet in het interview gekomen, maar de interviewer, Peter Rubin, heeft de uitspraak achteraf op Twitter gedeeld.
17/04 14u45  Nieuwe trailer Assassin's Creed Odyssey-dlc Ubisoft gaf eerder al aan de focus te willen leggen op het uitbreiden van Assassin’s Creed Odyssey en dat hebben ze gedaan. De eerste trailer van de dlc ‘The fate of Atlantis’ is vandaag uitgebracht.
17/04 13u45  Prijs PlayStation 5 volgens Mark Cerny De prijs van de Playstation 5 zal in verhouding zijn met wat je ervoor krijgt. Tenminste, dat heeft Mark Cerny aangegeven in een interview met Wired. Deze uitspraak is niet in het interview gekomen, maar de interviewer, Peter Rubin, heeft de uitspraak achteraf op Twitter gedeeld.
17/04 13u15  Laatste scene The Last of Us Part 2 is gefilmd De laatste scene van The Last of Us part 2 is officieel geschoten. Dit bevestigt Neil Druckmann, de regisseur van de game, via Twitter. Hij bekrachtigde de Tweet met een pagina van het script.
17/04 12u15  E-sport-update: Europees Kampioenschap in Rotterdam Deze week geen gewone E-sport-update. Afgelopen weekend waren we namelijk aanwezig bij de League of Legends Spring Split Finals in Ahoy Rotterdam. Fnatic, Origen en G2 Esports streden daar om de Europese titel.
17/04 12u00  Update: De laatste GTA 6-geruchten op een rij Met het gigantische succes van GTA 5 en GTA Online weten we vrijwel zeker dat Rockstar ooit een vervolg uitbrengt. Eigenlijk is er nog bijna niets bekend over GTA 6, maar hier en daar gaan al enkele geruchten en het is heerlijk om over de game te speculeren. In dit artikel houden we daarom de laatste GTA 6-geruchten en speculatie bij.
17/04 11u45  Red Dead Posse pagina: Het laatste Red Dead Online-nieuws Er komen nog een hele hoop updates aan voor Red Dead Online en die willen we graag voor je op één plek verzamelen. Hier kom je dus alles te weten over grote én kleine updates voor de online versie van Red Dead Redemption 2.
17/04 10u30  Stemacteur Pierre Taki verwijderd uit Judgement SEGA heeft het nieuwe gezicht van de personage Kyohei Hamura, uit de opkomende Judgement-game, onthuld. De personage werd eerst gespeeld door Pierre Taki, maar naar aanleiding van zijn arrestatie hebben ze de personage aangepast.
17/04 10u15  Alles over Star Wars: Jedi Fallen Order – Overleef de Dark Ages Afgelopen weekend onthulden Electronic Arts en Respawn Entertainment Star Wars: Jedi Fallen Order. Lees hier wat we tot nu toe van de game weten, waaronder over het verhaal, de personages, de gameplay en de wereld.
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 14u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u11
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 18u49
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
19/04 00u00  Sekiro: Shadows Die Twice al meer dan twee miljoen keer verkocht Activion maakt bekend dat Sekiro: Shadows Die Twice in de eerste tien dagen na de release meer dan twee miljoen keer is verkocht. Intussen is de game al meer dan twintig dagen verkrijgbaar, dus waarschijnlijk ligt het totale cijfer intussen nog hoger.Sekiro is daarmee een van de meest succesvolle games voor ontwikkelaar From Software. Ter vergelijking: Bloodborne had zes maanden nodig om twee miljoen keer over de toonbank te gaan, terwijl Dark Souls 3 tijdens de eerste twee maanden drie miljoen keer is verkocht.Daarnaast heeft Activion ook onthuld dat de game tijdens de eerste week 1,1 miljard minuten bekeken is op Twitch. Wie meer wil weten over de game, vindt alle Sekiro: Shadows Die Twice info op onze site.Lees meer...17 
19/04 00u00  Yakuza Kiwami 2 komt volgende maand naar de pc Yakuza Kiwami 2 komt volgende maand naar de pc. Dat maakt uitgever SEGA bekend. Vanaf 9 mei is de game beschikbaar via Steam. De remake van de game uit 2006 kost 30 euro. Wie de game pre-ordert, krijgt bovendien toegang tot exclusieve wapens en outfits.Yakuza Kiwami 2 is na Yakuza 6 de tweede game in de game die is ontwikkeld in de Dragon Engine. Naast verbeterde graphics bevat de remake ook nieuwe minigames en is er extra content toegevoegd met Goro Majima in de hoofdrol. Ook het clan creation system uit Yakuza 6 keer terug.Yakuza Kiwami 2 is na Yakuza 0 en Yakuza Kiwami al de derde game in de serie die in minder dan een jaar tijd naar de pc komt. Vorig jaar kwam Yakuza Kiwami 2 al uit voor de PlayStation 4. Onze Yakuza Kiwami 2 review lees je op de site.Lees meer...11 
19/04 00u00  Monster Hunter World en Prey komen naar de Xbox Game Pass Microsoft heeft de games onthuld die de komende weken worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Zo kun je vanaf vandaag aan de slag met Prey en The Golf Club 2. Op 18 april krijg je daarnaast ook toegang tot Monster Hunter World, net als het volledige derde seizoen van The Walking Dead. Vanaf 24 april is de tweede episode van Life is Strange 2 dan weer beschikbaar, een dag later gevolgd door Resident Evil 5.Tegelijk verlaten een aantal games binnenkort het Xbox Game Pass-pakket. Eind deze maand verdwijnen Homefront: The Revolution, OlliOlli2: XL Edition, Outlast, Sheltered, Sonic & Knuckles en Unmechanical: Extended uit het aanbod.Lees meer...18 
18/04 15u30  Hoofdrolspeler Halo tv-serie bekendgemaakt Televisiezender Showtime heeft de hoofdrolspeler voor de Halo tv-serie bekendgemaakt. Pablo Schrieber kruipt voor de serie in de rol van Master Chief. Schrieber was eerder onder andere te zien in American Gods, The Wire en Orange is the New Black.Daarnaast krijgt ook de onbekende Yerin Ha een rol in de serie. Zij speelt Quan Ah, een nieuw personage in het Halo-universum. Volgens Showtime is Quan Ah een 'vinnig, stoutmoedig meisje uit de Outer Colonies dat Master Chief ontmoet op een noodlottig moment voor beide personages'.De Halo tv-serie is in 2013 aangekondigd. Nadien was het echter lang stil. Pas vorig jaar maakte Showtime bekend dat Master Chief de hoofdrol speelt in de Halo tv-serie en dat de serie in 2020 uitkomt. Lees meer...
18/04 14u15  Pc-versie Assassin's Creed: Unity tijdelijks gratis beschikbaar Ubisoft biedt de pc-versie van Assassin's Creed Unity tijdelijk gratis aan. tot en met 25 april is de game gratis te downloaden via Uplay. Nadien blijft de game permanent beschikbaar in je bibliotheek. Met de actie brengt Ubisoft een eerbetoon aan de afgebrande Notre-Dame in Parijs.Naar eigen zeggen wil Ubisoft 'solidariteit betuigen met de inwoners van Parijs en iedereen ter wereld die getroffen is door de brand in de Notre-Dame'. Die kathedraal is ook in Assassin's Creed Unity te bewonderen. Ubisoft belooft eveneens 500.000 euro te doneren voor de heropbouw van de Notre-Dame.Assassin's Creed Unity lanceerde in 2014 en speelt zich af tijdens de Franse Revolutie. Onze Assassin's Creed Unity review lees je op de site.Lees meer...
17/04 00u00  Sniper Elite V2 Remastered releasedatum bekend Ontwikkelaar Rebellion heeft de releasedatum van Sniper Elite V2 Remastered bekendgemaakt. De game lanceert op 14 mei voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De game kost 35 euro. Wie de oorspronkelijke game bezit op Steam, kan voor 10 euro upgraden naar de remastered versie.Sniper Elite V2 Remastered krijgt een grafische upgrade in de vorm van 4K- en HDR-ondersteuning. Ook zijn er verbeterde omgevingen, personages, wapens en voertuigen. Daarnaast krijgt de remastered versie een fotomodus, zeven nieuwe speelbare personages en multiplayer voor 16 spelers. Ten slotte is ook alle DLC beschikbaar in de remastered versie. Sniper Elite V2 lanceerde oorspronkelijk in 2012. Sindsdien bracht Rebellion nog verschillende games uit in de serie. Onze Sniper Elite 4 review lees je op de site.Lees meer...
17/04 00u00  Nieuwe Surviving Mars DLC introduceert terraforming Ontwikkelaar Haimimont Games kondigt nieuwe DLC aan voor Surviving Mars. De Green Planet uitbreiding komt binnenkort uit en introduceert terraforming in de game. Met de DLC is het mogelijk om het marslandschap te transformeren en vruchtbaar te maken.Op die manier kun je de planeet op termijn van een leefbare atmosfeer voorzien. Volgens hoofdontwikkelaar Gabriel Dobrev is terraforming een van de meest gevraagde features voor de game. Naast de betaalde DLC krijgt Surviving Mars ook een gratis update. Die moet de game meer diepgang geven. Een releasedatum voor de DLC is er nog niet. Surviving Mars lanceerde vorig jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Surviving Mars review lees je op de site.Lees meer...
17/04 00u00  Gears of War 5 - Gameplay, multiplayer, trailers en alles wat we weten Het is niet eenvoudig om als kersverse ontwikkelaar een vervolg te maken op een gevierde reeks; getuige daarvan de backlash die games als DmC: Devil May Cry of Halo 4 kregen. Nochtans slaagde studio The Coalition in 2016 perfect in die taak. Met Gears of War 4 introduceerde het een resem nieuwe personages en een sterk verhaal dat perfect voortborduurde op de klassieke Gears-trilogie en diens geliefde gameplay, zoals je kunt lezen in de Gears of War 4 review.Deel vier was ook het eerste hoofdstuk in een nieuwe trilogie. Gears of War 5 is daarin het middenstuk. Maar wat kun je nu precies verwachten van de game? Zijn er drastische wijzigingen op komst, of is het simpelweg meer van hetzelfde? In dit overzicht geven we je alle beschikbare informatie.Gears of War 5 werd officieel onthuld tijdens Microsofts persconferentie op E3 2018. Tijdens die presentatie zei de uitgever en consolefabrikant dat het nieuwste deel in de Gears-reeks nog in 2019 zou uitkomen. Sindsdien is er echter geen precieze releasedatum bekendgemaakt.Lees meer...
17/04 00u00  Space Junkies review - VR-arena shooter volgens het boekje In deze Space Junkies review verkent Bruce hoe Ubisoft Montpellier de klassieke arena shooter naar virtual reality vertaalt.Er zijn twee dingen die in VR-games erg goed werken: met wapens knallen en door de lucht vliegen. Space Junkies combineert beide in een twee-versus-twee-arenashooter, die zich bovendien in de ruimte afspeelt. Op papier klinkt dat als een gegarandeerde succesformule, maar ondanks de vlotte speelstijl en gelikte afwerking, ben je vrij snel op de game uitgekeken.De vlotheid waarmee je Space Junkies speelt maakt aanvankelijk een sterke indruk. Dankzij de vele opties om rond te bewegen vindt ieder wat wils. Persoonlijk vond ik het aangenaam om mijn beweegrichting gelijk te stemmen met de richting die ik uitkijk en de sticks enkel te gebruiken om snel een hoek om te draaien. Space Junkies biedt ondanks de snelle actie een erg comfortabele ervaring die geen aanslag op je maag vormt.Lees meer...
16/04 22u30  Oxygen Not Included release bekendgemaakt Klei Entertainment heeft de releasedatum van Oxygen Not Included bekendgemaakt. Na twee jaar in Early Access lanceert de game definitief op 28 mei. Diezelfde dag krijgt de game een nieuwe update die onder andere nieuwe gebouwen, asteroid generation settings en drie nieuwe biomen toevoegt.In Oxygen Not Included bouw je een ruimtekolonie uit. Daarbij is het vooral belangrijk om de de balans tussen de verschillende gassen in je kolonie onder controle te houden en er zo voor te zorgen dat je kolonisten voldoende zuurstof hebben. Hoewel de game zich momenteel nog in Early Access bevindt, is Oxygen Not Included toch al meer dan twee miljoen keer verkocht.Oxygen Not Included is de nieuwste game van Klei Entertainment. Die ontwikkelaar bracht eerder ook al games als Mark of the Ninja, Don't Starve en Invisible, Inc. uit.Lees meer...
16/04 17u30  PlayStation 5 wordt backwards compatible met PS4 De PlayStation 5 is backwards compatible met PlayStation 4-games. Dat bevestigt Sony's Mark Cerny in een interview met de site Wired, waarin de eerste details van de next-gen console officieel naar buiten zijn gebracht. Naast PlayStation 4-games is ook de huidige PlayStation VR op de PS5 aan te sluiten. Overigens staat de naam van de spelcomputer nog niet vast. Volgens geruchten lanceert de console op z'n vroegst in 2020. Rond die tijd gaat Sony er vanuit dat nieuwe games geregeld op beide consoles uitkomen. Death Stranding is mogelijk zo'n titel die voor beide platforms in ontwikkeling is, speculeert Wired. Tussen de PlayStation 3 en de PlayStation4 zat eerder een soortgelijke overgangsperiode.Lees meer...
16/04 00u00  Snooker 19 releasedatum onthuld De releasedatum van Snooker 19 is bekend. Op 17 april lanceert de game voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De releasedatum van de Nintendo Switch-versie is nog niet bekendgemaakt.Voor de consoleversies zijn er al pre-orders verkrijgbaar. In de PlayStation Store kost die 34,99 euro, in de Microsoft Store 35,99 euro. Voor de pc-versie staat inmiddels de Steam Coming Soon-pagina online, maar daarbij nog geen kostprijs.Eerder al had uitgever Ripstone Games Snooker 19 onthuld. Ontwikkelaar van dienst is Lab42. In Snooker 19 speel je in de officiële toernooien als een van de 128 beste spelers ter wereld, waaronder Ronnie O'Sullivan, Mark Selby en Judd Trump. De game bevat zowel een online als offline modus.Lees meer...
16/04 00u00  Gerucht: Octopath Traveler komt naar de pc Octopath Traveler komt mogelijk naar de pc. Dat doet een melding op de website van de Zuid-Koreaanse Game Rating and Administration Committee althans vermoeden. De info is intussen terug van de website verwijderd.Volgens de Game Rating and Administration Committee geeft Bandai Namco de pc-versie uit. Hoewel Octopath Traveler is ontwikkeld door Square Enix, gebeurt het wel vaker dat Bandai Namco in Zuid-Korea de games van Square Enix uitgeeft. Het is nog niet duidelijk wanneer de pc-versie uitkomt.Momenteel is er ook een Octopath Traveler-prequel voor smartphones in de maak. Op onze site lees alvast nog eens Berts Octopath Traveler review. Lees meer...
15/04 16u00  Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy review - Aas boven aas De Ace Attorney Trilogy review van Carl sleept de eerste drie Phoenix Wright games de rechtszaal in om te zien of ze buigen onder de druk. Nee hoor, zelfs na al die jaren houdt deze getuigenis stand, al heb je de feiten al eerder gehoord.De Ace Attorney-games zijn sinds de release van de eerste game in 2001 op allerhande platformen verschenen. Zelfs het witte doek heeft ondertussen een adaptatie van de avonturen van Phoenix Wright gekregen. Toch mochten PlayStation en Xbox tot nu toe niet de rechtszaal binnen schuifelen. De Ace Attorney Trilogy brengt daar nu verandering in en bundelt de eerste drie games in de immer populaire reeks. De graphics werden nog maar eens verder opgepoetst, maar inhoudelijk is er niks gewijzigd. Langs de ene kant biedt deze Trilogy daardoor zo goed als geen meerwaarde tegenover eerdere versies, maar zelfs twintig jaar na het debuut van Phoenix Wright blijven de cases die je oplost fantastisch. Het schrijfwerk van bedenker Shu Takumi is namelijk van ontzettend hoge kwaliteit. Als jonge advocaat neem je meteen de verweerders van enkele pittige moordzaken onder je hoede, waarbij je koortsachtig zoekt naar een manier om hen vrijgesproken te krijgen in een schijnbaar hopeloze situatie. Toch zijn de Ace Attorney-games allesbehalve doodserieus. Ondanks de lugubere moordzaken huppelt het script van alle drie games namelijk moeiteloos tussen moord, excentrieke personages, bizarre Japanse humor en melodrama. Doordat de dialogen zo vlot geschreven zijn en constant de perfecte balans vinden tussen humor en drama, vliegen de uren voorbij terwijl je als Phoenix cases oplost.Lees meer...
15/04 14u45  Harry Potter: Wizards Unite - gameplay, release en alles wat we weten Tovenaars aller landen, verenigt u! Na Pokémon is Harry Potter de volgende franchise die valt voor de lokroep van augmented reality. In Harry Potter: Wizards Unite ontmoet je via je smartphone allerlei figuren en wezens uit het Harry Potter-universum door de echte wereld te verkennen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Lees hieronder alles wat we voorlopig weten. Wands at the ready?In Wizards Unite zijn alle spelers lid van de Statute of Secrecy Task Force. Die neemt de taak op zich om alle uitingen van magie in de Muggle-wereld te onderdrukken, zodat de tovenaarswereld geheim blijft. Met Wizards Unite zoek je dus naar magische gebeurtenissen of Foundables, en dat via sporen of Traces. Je bevrijdt magische wezens of verslaat duistere krachten zoals Dementors en stuurt ze allemaal terug naar de magische kant van de werkelijkheid.Spreuken zijn de belangrijkste feature in Wizards Unite. Die voer je uit door de vorm ervan te tekenen op het scherm. Elke spreuk verbruikt Spell Energy, die je vervolgens moet bijvullen door langs te gaan in virtuele herbergen voor een hapje en een drankje. Gaandeweg ontdek je ingrediënten om Potions te brouwen met verschillende werkingen. Sommige ingrediënten vind je in specifiek ontworpen virtuele Greenhouses. Daarnaast zijn er Portkeys over de wereld verspreid waarmee je naar bekende locaties uit de Harry Potter-wereld vliegt, zoals Ollivander's Wand Shop.Lees meer...
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
18/04 11u00  Warhammer Chaosbane De tweede fase van de closed beta is nu geopend Bigben en Eko Software maken met plezier bekend dat de tweede fase van de closed beta voor Warhammer: Chaosbane nu geopend is. Na de populaire eerste beta-fase, waarin spelers het team feedback gaven, is de tweede fase van de beta nu geopend voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Magnus- of Digital Deluxe-versies).Pre-orders blijven tijdens de beta beschikbaar in digitale winkels en bij deelnemende retailers. Op de officiële website staat een lijst van deelnemende retailers: warhammer-chaosbane.comDeze tweede fase loopt van 18 tot 24 april op PlayStation 4, Xbox One en Steam.Content van de tweede betafase:• Speelbare campaign: de eerste drie missies van Act 2 die plaatsvinden in Praag. Daarnaast is Act 1, die plaatsvindt in Nuln, verbeterd en aangepast op basis van de feedback die spelers tijdens de eerste betafase gaven.• Twee nieuwe speelbare personages sluiten zich aan bij de Imperial soldier en de High-Elf mage: de Dwarf slayer en de Wood-Elf archer.• Maximum level: 25• Coöpstand voor maximaal vier spelers lokaal of online om de synergie tussen de vier klasses te testen. Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in deWarhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos - een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.
18/04 10u45  Alle content van Fishing Planet in één Premium Edition voor consoles! The Fisherman – Fishing Planet is een geweldige ervaring voor alle natuurliefhebbers en sportvissers! De premiumversie van Fishing Planet, die de standaard voor vissimulators heeft gezet en al 5 miljoen spelers heeft, bundelt alle content die tot nu toe is verschenen in één pakket: het equivalent van meer dan 30 DLC’s, plus functies die exclusief in deze premiumversie van de game verschijnen. Door van een free-to-play-model met betaalde content over te stappen naar een premiummodel, weten spelers zeker dat ze de complete, meeslepende ervaring krijgen.The Fisherman – Fishing Planet is een getrouwe reproductie van de vissport in al zijn facetten. Spelers kunnen op verschillende manieren hengelen naar meer dan honderd verschillende soorten vissen, waarvan de kunstmatige intelligentie gebaseerd is op het werkelijke gedrag van elke soort. De premiumversie biedt toegang tot maar liefst achttien verschillende visgebieden, inclusief meren, rivieren en gevarieerde vegetatie. Qua vistuig maakt het spel duizenden combinaties mogelijk, waarbij elk element zijn eigen fysica en hydrodynamische eigenschappen met zich meebrengt.De game dompelt spelers helemaal onder in prachtige natuurgebieden, dankzij de aandacht voor details waarmee omgevingselementen, zoals de geografische zone, klimatologische omstandigheden, het tijdstip van de dag en flora en fauna, tot leven worden gewerkt. Dit alles is in de game verwerkt om het realisme en de onvoorspelbaarheid van sportvissen zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen. Dankzij de hoogwaardige audio die de ontspannende geluiden van water en het gezoem van insecten produceert, hoeven spelers slechts hun ogen te sluiten om het authentieke visgevoel te ervaren, maar dan gewoon thuis voor de tv!Game-content: • 110 soorten vissen met realistisch gedrag• 18 prachtige waterlocaties met authentieke achtergronden en vegetatie• Duizenden mogelijke vistuigcombinaties• Dynamische weersomstandigheden en dag/nacht-cyclus• Online-competities voor solo- of coöpspelers, inclusief trophies en klassementHaal je visuitrusting maar alvast van zolder, want het visseizoen begint komende herfst op PlayStation 4 en Xbox One.
18/04 09u30  Saints Row: The Third – The Full Package Deluxe Pack pre-order nu beschikbaar Om de release van de gloednieuwe Saints Row: The Third – The Full Package trailer te vieren heeft Deep Silver vandaag bevestigd dat de Deluxe Pack voor de populaire open world adventure game Saints Row: The Third - The Full Package beschikbaar is om te pre-orderen voor de release op 10 mei 2019.De Deluxe Pack bevat een lading aan door Saints Row-geïnspireerde goodies waaronder:• Een set Saints Row Analog Stick Thumb Grips, voor extra controle; • Dubbelzijdige A2-poster met iconisch Saints Row: The Third artwork; • Paarse microvezeldoek, versierd met het Saints Row: The Third insigne; • 2 console Sticker Sheets, met iconografie van de Saints Row wereld; • 3 dubbelzijdige lithographs, met artwork van zes geliefde personages uit de serie; • Dubbelzijdige alternatieve hoes, die eigenaren kunnen gebruiken om hun fysieke game aan te passen; • Deluxe Game Case Sleeve, met de originele artwork uit 2011 voor extra nostalgie.Saints Row: The Third - The Full Package is de definitive release van één van de meest geliefde delen voor het eerst speelbaar op een Nintendo-systeem met nieuwe features voor Switch.• City of Sin – Verstoor en ontmantel de wurggreep die het Syndicate heeft op wapens, cybercrime en criminele activiteiten. Ontdek de geheimen van Steelport waar op elke straathoek actie te vinden is. • Weapons of Crass Destruction – Vijanden kunnen verslagen worden, maar je kan ze ook vernederen. Hoverjets, menselijkse kanonskogels en melee wapens maken er allemaal deel van uit. • Joy-Con Crazy Customization – Maak de gekste personages die je ooit gezien hebt, van celebrities met vergane glorie tot ninja-piraten zonder masker. In elke zondaar zit wel een Saint. Wie ga jij worden? • Portable Over The Top Co-Op – Ga als einzelgänger door het leven of speel online met een vriend. Voor de eerste keer kunnen spelers zij-aan-zij staan online of via lokale multiplayer. Probeer eens skydiven, terwijl je probeert te landen op de brandende truck die wanhopig richting een zwaarbewapende Syndicate basis raast. Steelport is altijd leuker met een vriend. • The Full Package – Inclusief alle drie Mission Packs en meer dan 30 DLC-items. Alle eerder uitgebrachte content is aanwezig op de gamecard.
18/04 08u45  Releasedatum Redeemer: Enhanced Edition bekendgemaakt Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen de releasedatum van de top-down actiebrawler Redeemer: Enhanced Edition aan. De game zal vanaf 25 juni beschikbaar zijn op PlayStation 4, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en PC zowel fysiek als digitaal.Over Redeemer: Enhanced Edition:Redeemer: Enhanced Edition is een intense moderne versie van het Brawler-genre waarin je met je vuisten, hamers, vuurwapens en zelfs de omgeving een weg door vijanden mept, hakt en knalt. Speel als Vasily, een ex-elite soldaat die werkte voor ’s werelds grootste cybernetische wapenfabrikant. Hij ontsnapt maar net naar een verborgen klooster toen het bedrijf zich tegen hem keerde, om hem te veranderen in een cyborgsoldaat. Hij probeerde 20 jaar lang rust en vrede te vinden tussen de monniken totdat het bedrijf hem op het spoor kreeg, en nu steeds dichterbij komt. Hierdoor hebben ze hem een laatste verlossingskans gegeven.Belangrijke Features: • Intense top-down actie: Versla vijanden met een brede selectie aan vuur- en meleewapens waaronder messen, batons, vuurbijlen, hamers en nog veel meer. • Uniek kill-systeem: Gebruik drie verschillende soorten kills om vijanden genadeloos te elimineren: sneak voor stealth kills; gebruik de omgeven om tegenstanders uit te schakelen; gebruik je vecht-vaardigheden om tegenstanders neer te slaan. • Disarm-or-dismember systeem: Gebruik een unieke move om vijanden te ontwapenen, of om bepaalde vijanden naar believen uit elkaar te halen en hun ledematen te gebruiken als melee-wapens. • Parry-systeem: Verdedig jezelf terwijl je vijanden neerhaalt middels een goed getimede block. Leer de bewegingen en aanvalspatronen van verschillende vijandsoorten en perfectioneer je parry. • Verhaalgedreven singleplayer: Ontdek het duistere verleden van Vasily en ervaar een avontuur vol bedrog en verlossing. • Co-op modus: Speel met een vriend op één console in de co-op modus. • Leveling: In-game leveling is gebaseerd op langzame verbetering van battle skills – vaardigheid met een skill wordt verbeterd door verschillende aanvallen te gebruiken: schoppen, stoten, lichte en zware melee wapens of geweren zoals pistolen, submachine guns, assault rifles of plasma guns. • Perks-systeem: Je hebt 50 perks om de moord-efficiëntie van Vasily beter te maken. Maak zijn vaardigheden na elke overwinning beter. Gebruik nieuwe ongelooflijke vecht-perks - electro punches, dragon breath kicks, explosieve plasma en flame bullets etc.
18/04 07u30  Shao Kahn duikt op in trailer Mortal Kombat 11 Warner Bros en NetherRealm hebben een nieuwe trailer gelanceerd van Mortal Kombat 11. Het gaat om Shao Kahn die getoond wordt in de video. De game staat gepland voor 23 april aanstaande.
18/04 07u30  Nintendo zou werken aan goedkoper model van de Switch Nintendo zal een goedkoper model van de Nintendo Switch in de herfst van dit jaar gaan lanceren. Dat meldt het Japanse Nikkei. Het model zou een portable version moeten worden maar is nog altijd dockable aan je TV. Eerder gingen er nog geruchten dat een nieuw model zou gaan verschijnen voor de zomer maar dit wordt niet gehaald. Het nieuwe model dat nu in de maak zou zijn zou zich nog in de concept-fase bevinden. Nintendo heeft de informatie zelf niet bevestigd.
18/04 07u15  Laadtijden PS4 en PS5 vergeleken in Spider-Man Mark Cerney van Sony heeft een video via IGN beschikbaar gesteld waarin de laadtijden van Spider-Man op de PS4 Pro en op de PlayStation 5 te zien zijn. De game werd gedraaid op een PlayStation 4 devkit. Op de PS4 Pro duren de laadtijden zo'n 15 seconden terwijl de PS5 er doorheen vliegt.
18/04 07u15  Famitsu beoordeelt Phantom Cat en GRIP Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld, waaronder GRIP en Phantom Cat. De lijst van deze week met reviews is als volgt:Phantom Cat: Super Nyaa Edition (Switch, Rainy Frog): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)GRIP: Combat Racing (PS4/Switch, Wired): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Lyrica (Switch, Cosen): 8 / 8 / 7 / 7 - (30/40)Frane: Dragons' Odyssey (PS4, Kemco): 7 / 7 / 7 / 6 - (27/40)Satsujin Tantei Jack the Ripper (PS4/Switch, Nippon Ichi): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)Xenon Valkyrie+ (Switch, Rainy Frog): 6 / 7 / 6 / 7 - (26/40)
18/04 07u15  Ninja Gaiden II nu backwards compatibel op Xbox One Microsoft heeft bekend gemaakt dat de game Ninja Gaiden II backwards compatibel is gemaakt voor de Xbox One X. Het spel kwam in het verleden uit voor de Xbox 360 en was een groots succes. Als je het spel al eens aangeschaft hebt in het verleden kun je deze nu gratis downloaden op de Xbox One.
18/04 07u15  Xbox One S All-Digital Edition komt 7 mei voor 229,99 Euro Microsoft heeft bekend gemaakt dat de Xbox One S All-Digital Edition op 7 mei aanstaande uit zal komen in Europa en Noord-Amerika. De console bevat geen optische drive voor het draaien van discs en kan enkel games digitaal downloaden. Drie spellen zijn voorgeïnstalleerd, namelijk Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3. De harde schijf bevat 1 terabyte aan opslagcapaciteit. De prijs is 229,99 Euro.
17/04 12u30  Showdown mode, race en gun rush bonussen in Red Dead Online Red Dead Online-spelers kunnen deze week bij elke Showndown Modus, Race of Gun Rush 1.5x meer RDO$ en Goud verdienen, inclusief het nieuwe Plunder, Target Races, Up In Smoke en Spoils of War. Verder kunnen spelers 1.5X zoveel Goud verdienen met A Land of Opportunities-missies, en met alle Free Roam Missies en Free Roam events.Lees verder voor meer details, waaronder informatie over de care package die deze week gratis is, kledingstukken die terugkomen naar de Wheeler, Rawson & Co Catalogus, kortingen op ammo en meer. Krijg deze week een nieuwe Red Dead Online care package met daarin een selectie aan Potent Tonics- beschikbaar bij de lockbox van je kamp, of bij elk postkantoor: • 3x Potent Miracle Tonic• 3x Potent Snake Oil• 3x Potent Health Cure• 3x Potent BittersEen aantal van onze favoriete kledingstukken en accessoires zijn teruggekeerd naar de Wheeler, Rawson & Co Catalogus: • Gator Hat• Ortega Vest• Hitched Skirt (Female only)• Morning Tail Coat• Strickland Boots• Furred Gloves• Concho Pants
17/04 11u15  Joker uit Persona 5 mengt zich vanaf 18 april in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate Nintendo heeft vandaag in een nieuwe video uit de doeken gedaan dat Joker uit Persona 5, het level Mementos en diverse muzieknummers uit Persona op 18 april naar Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch komen voor spelers die de Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass hebben of Challenger Pack 1: Joker kopen. Naast dat Joker in actie te zien was, liet de video ook beelden zien van de gratis update naar versie 3.0 voor Super Smash Bros. Ultimate. Met die update, die op 18 april wordt uitgegeven, worden de nieuwe levelstudio, nieuwe mogelijkheden om video’s te bewerken en Smash World voor de smartphone-app van Nintendo Switch Online toegevoegd. Ga naar het YouTube-kanaal van Nintendo om de hele video terug te zien. Als je de gratis software-update (versie 3.0) downloadt, worden onder andere de volgende functies toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate:• Levelstudio: spelers die grootse plannen hebben voor een eigen Super Smash Bros. Ultimate-level, kunnen hun geluk niet op met de nieuwe levelstudio. Spelers kunnen bijvoorbeeld bewegende platformen, ronddraaiende vallen en andere elementen toevoegen aan hun eigen levels. In de handheldstijl kunnen spelers zelfs het touchscreen gebruiken. Door in lagen te werken kunnen ambitieuze ontwerpers hun levels verfraaien. Spelers kunnen een robbertje vechten in hun eigen levels via het levelkeuzescherm en de levels kunnen online gedeeld worden via de Smash World-service in de smartphone-app van Nintendo Switch Online.• Video bewerken: filmpjes van Super Smash Bros. Ultimate die zijn opgeslagen op een Nintendo Switch-systeem, kunnen nu door middel van knip- en plakwerk worden samengevoegd tot een leuke tijdlijnpresentatie. Ook kunnen schermtekst en muziek worden toegevoegd om de video te personaliseren. Vervolgens kan de video met de hele wereld worden gedeeld via de Smash World-service voor de smartphone-app van Nintendo Switch Online.• Smash World: Smash World is een nieuwe service in de Nintendo Switch Online-app waarin spelers gedeelde video’s kunnen bekijken en levels voor Super Smash Bros. Ultimate kunnen downloaden die in de levelstudio zijn gemaakt. In Smash World kunnen spelers aanbevolen video’s bekijken en zelfs levels downloaden die online door andere spelers zijn gedeeld, waardoor spelers meer mogelijkheden dan ooit tevoren hebben om hun Super Smash Bros. Ultimate-ervaringen met vrienden te delen.Challenger Pack 1: Joker bevat Joker, het level Mementos en muziek uit Persona. De set is verkrijgbaar voor € 5,99, maar spelers kunnen ook de Fighters Pass kopen voor de aanbevolen prijs van € 24,99, waarmee ze toegang krijgen tot Joker en de andere vier sets zodra ze worden uitgebracht. Alle content in update versie 3.0 voor Super Smash Bros. Ultimate is gratis te downloaden.
17/04 07u15  Eerste officiële details van de PlayStation 5 bekend! Sony heeft in een artikel de eerste details bekend gemaakt van de PlayStation 5. Het concern liet via lead architect Mark Cerny meer weten over de opvolger van de PlayStation 4. Volgens Sony komen er 8 cores van AMD gebaseerd op de 7 nanometer technologie in de console te zitten. Het is de derde generatie van Ryzen. Een Ray-tracing ondersteunende GPU van AMD zal voor de grafische verwerking zorgen.Verder zal er een SSD harde schijf aan boord zijn welke moet zorgen voor een hogere bandbreedte qua verwerking van data. Er komt ook een nieuw virtual reality platform maar ook het huidige PS VR wordt ondersteund. Ook zal een optische drive nog altijd aanwezig zijn en wordt het geen download-only console. De unit zal verder backwards compatibel zijn met de PS4.De console is momenteel zo'n 4 jaren in de maak en de eerste PS5 dev kits zijn al verstrekt aan ontwikkelaars. De release zou moeten plaatsvinden in 2020.Alle details kun je nalezen via de Wired.
17/04 07u15  Noctis Lucis Caelum is gearriveerd in Final Fantasy XIV Online Vandaag komen bekende gezichten naar de wereld van Hydaelyn, want de langverwachte samenwerking met FINAL FANTASY XV is begonnen in FINAL FANTASY XIV Online.Het “A Nocturne for Heroes”-evenement duurt van nu tot 27 mei. Tijdens deze periode zal de FINAL FANTASY XV-held Noctis Lucis Caelum in de wereld van Hydaelyn verschijnen met zijn Regalia om samen met de Warriors of Light te strijden tegen magitek-infanterie, magitek-armor, en zelfs de Messenger, Garuda, uit Eos. Deelnemers aan het evenement maken kans op diverse FINAL FANTASY XV-beloningen:• De Regalia-mount – Noctis’ trouwe wagen wordt de allereerste mount voor vier personen in de game• Noctis’ kapsel en outfit – kleed je als de held van FINAL FANTASY XV• Noctis Lucis Caelum Triple Triad-kaart – voor gebruik in Triple Triad-matches in Hydaelyn• Diverse Orchestrion Rolls – met muziek uit FINAL FANTASY XVVoor deelname aan het evenement moeten spelers level 50 bereikt hebben en moet de hoofdscenario-quest “The Ultimate Weapon” zijn voltooid. De quest-keten kan dan worden gestart door het vinden van Kipih Jakkya in Ul’dah op de Steps of Nald, waar ze op zoek is naar de waarheid achter enkele wilde geruchten voor haar nieuwste artikel.
17/04 07u15  Final Fantasy X X2 HD Remaster nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en Xbox One Square Enix Ltd., maakt bekend dat FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster nu verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X.FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster brengt beide geliefde titels naar zowel de fans als een nieuwe generatie spelers, inclusief haarscherpe hd-graphics, nieuwe uitdagingen, extra spelvarianten en meer.FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster is nu zowel digitaal als fysiek beschikbaar voor de Nintendo Switch en alleen digitaal voor de Xbox One-familie van apparaten. Fysieke exemplaren van de versie voor de Nintendo Switch™ hebben een omkeerbare hoes met prachtig artwork van de helden uit de game.
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 11u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
18/04 14u45  10 dingen die je nog niet wist over Minecraft In deze Serial vind je 10 dingen die je (waarschijnlijk) nog niet wist over een game, gameserie of gamepersonage. Dit deel staat in het teken van partyfeitjes over Minecraft. Wist je bijvoorbeeld dat alle bomen in de game 2 jaar oud zijn? Of dat de creatie van de Creepers een programmeerfout was?
18/04 14u00  Volledige vunzigheid en memes in Super Smash Bros. Ultimate Stage Builder Met de nieuwe update van Super Smash Bros. Ultimate is sinds gisteren ook de Stage Builder beschikbaar. Gelukkig zijn er genoeg mensen op de wereld die deze kans aangrijpen om meteen de meest vunzige levels te bouwen, speciaal zodat jij er met Nintendo-personages op kunt vechten. Droefus neemt je mee naar een paar opvallend leuke voorbeelden.
18/04 08u45  Het verhaal van The Last of Us 2 is compleet! David Jaffe heeft laten weten te werken aan een nieuwe singleplayer game en dat is behoorlijk onverwacht! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over The Last of Us 2, God of War, Forza Street, Xbox One S Digital Edition, Xbox One firmware update, Xbox 360 Enhanced games voor de Xbox One X en info over de Dreams Early Access release.
18/04 01u30  David Jaffe werkt aan nieuwe game David Jaffe heeft laten weten te werken aan een nieuwe singleplayer game en dat is behoorlijk onverwacht! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over The Last of Us 2, God of War, Forza Street, Xbox One S Digital Edition, Xbox One firmware update, Xbox 360 Enhanced games voor de Xbox One X en info over de Dreams Early Access release.
17/04 11u45  5 redenen dat Shigeru Miyamoto met pensioen moet gaan – Waarom Lees Ik Dit? Shigeru Miyamoto wordt vaak de God of Videogames genoemd en dat is volkomen terecht. Net als een god stond hij aan de wieg van zijn creatie, inspireert hij mensen tot op de dag vandaag en is hij TOTAAL NUTTELOOS! PeterKoelewijn legt uit waarom Shiggy moet gaan genieten van zijn pensioen.
17/04 00u45  Releasedatum All-Digital Xbox One S bekend, Xbox deelt datum E3-presentatie en Capcom komt met mini-console Je ziet het al aan de kop van deze N8W8: er is heel veel nieuws te melden. Vooral veel over Microsoft, dat duidelijk even zijn plek wil claimen na alle PlayStation 4-opvolgerdetails. Ben je meer van de oude stempel? Prima, al moet je dan wel flink je portemonnee trekken.
17/04 00u15  Eerste details PlayStation 5 bekend, Xbox geeft E3-presentatie en Capcom komt met mini-console Je ziet het al aan de kop van deze N8W8: er is heel veel nieuws te melden. Of je nu behoort tot kamp Xbox of kamp PlayStation, of dat je meer van de oude stempel bent. Al hoopt je Wacht wel dat je rijk bent, mocht je tot die laatste categorie behoren...
16/04 17u00  Update! E3 2019: Alles wat we al weten Er van uitgaan dat jij als lezer van dit artikel een fan van games bent is geen verkeerde gok. Dan is de E3 waarschijnlijk ook een van jouw belangrijkste evenementen van het jaar! Zet daarom dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni (en de paar dagen ervoor als je de persconferenties wil kijken) alvast in je agenda, want het is al bijna weer tijd voor de E3!
16/04 14u15  Waarom we trots mogen zijn op de LEC Spring Finals in Rotterdam De ochtend van zaterdag 13 april werd Droefus met een kinderlijk verjaardagsgevoel wakker. Hij mocht namelijk op stap naar Rotterdam voor de finale van het League of Legends European Championship (LEC). Nu is hij terug en hij wil maar een ding; je laten inzien waarom het feit dat dit evenement in Rotterdam gehouden wordt iets is waar we in Nederland best trots op mogen zijn.
16/04 12u15  De Grootste Communicatieflaters Ooit: Assassin's Creed Unity Sinds er zoiets als een videogame bestaat, vliegen de communicatieflaters je om de oren. Niet geheel onlogisch natuurlijk, maar daardoor niet minder interessant om erin te duiken. Vandaag duikt Karim in de communicatieflaters van Assassin’s Creed Unity.
16/04 00u15  Er komt een nieuwe Tomb Raider-film Er komt een nieuwe Tomb Raider-film, Capcom werkt waarschijnlijk aan een arcadestick met ingebouwde arcadegames, Reggie zit eindelijk op Twitter... en een Overwatch-speler zit helemaal in de Game of Thrones-vibe. Dat en meer in deze Nachtwacht!
15/04 16u00  Vier live-action Marvel-series aangekondigd voor Disney+ - Super Power Unlimited 26 Maandag, Super Power Unlimited-dag! Wekelijk zetten we het meest geeky nieuws voor je op een rij, en vandaag is dat een flinke hoop. Zo staan er zeven aan Marvel-gerelateerde series op de planning voor streamingdienst Disney+, cast DC’s Titans Bruce Wayne en is er nog veel meer om te bespreken.
15/04 12u15  Wat weten we over GTA VI? Nee, officieel is Grand Theft Auto VI nog niet aangekondigd. Toch wéét je gewoon dat die shit gaat komen, en wéét je gewoon dat die shit vet wordt! Graddus blikt alvast vooruit op wat we kunnen verwachten.
15/04 00u30  "Schijfloze Xbox One S All Digital met 1TB lanceert 7 mei, kost €229,99, pre-orders open op 16 april" Vandaag hele specifieke geruchten over die schijfloze Xbox One S All Digital. Of ze waar zijn, zal gelukkig snel duidelijk worden. Tot die tijd versch leesvoer: Amsterdam 1666 is nog niet vergeten, Mortal Kombat 11 krijgt microtransacties voor cosmetic items en BioWare houdt staff meeting om interne issues te bespreken.
14/04 18u45  Alles wat je moet weten over Wizards Unite Accio! LauraJenny sommeert je Harry Potter-style, want het is de hoogste tijd om het te hebben over Wizards Unite. Het is een mobiele game gemaakt door het zeer succesvolle Niantic, maar wat houdt het nou precies in? Lumos Duo! LauraJenny schijnt wat licht op de zaak.
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 14u45
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

18x Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje19/04 00u00 - GamersNET.nl: Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
18x Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer19/04 00u00 - GamersNET.nl: Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
18x FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi19/04 00u00 - GamersNET.nl: Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
18x Monster Hunter World en Prey komen naar de Xbox Game Pass19/04 00u00 - Eurogamer: Microsoft heeft de games onthuld die de komende weken worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Zo kun je vanaf vandaag aan de slag met Prey en The Golf Club 2. Op 18 april krijg je daarnaast ook toegang tot Monster Hunter World, net als het volledige derde seizoen van The Walking Dead. Vanaf 24 april is de tweede episode van Life is Strange 2 dan weer beschikbaar, een dag later gevolgd door Resident Evil 5.Tegelijk verlaten een aantal games binnenkort het Xbox Game Pass-pakket. Eind deze maand verdwijnen Homefront: The Revolution, OlliOlli2: XL Edition, Outlast, Sheltered, Sonic & Knuckles en Unmechanical: Extended uit het aanbod.Lees meer...
17x Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters19/04 00u00 - GamersNET.nl: Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
17x Sekiro: Shadows Die Twice al meer dan twee miljoen keer verkocht19/04 00u00 - Eurogamer: Activion maakt bekend dat Sekiro: Shadows Die Twice in de eerste tien dagen na de release meer dan twee miljoen keer is verkocht. Intussen is de game al meer dan twintig dagen verkrijgbaar, dus waarschijnlijk ligt het totale cijfer intussen nog hoger.Sekiro is daarmee een van de meest succesvolle games voor ontwikkelaar From Software. Ter vergelijking: Bloodborne had zes maanden nodig om twee miljoen keer over de toonbank te gaan, terwijl Dark Souls 3 tijdens de eerste twee maanden drie miljoen keer is verkocht.Daarnaast heeft Activion ook onthuld dat de game tijdens de eerste week 1,1 miljard minuten bekeken is op Twitch. Wie meer wil weten over de game, vindt alle Sekiro: Shadows Die Twice info op onze site.Lees meer...
16x Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead19/04 00u00 - GamersNET.nl: Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
15x SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na19/04 00u00 - GamersNET.nl: Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
15x Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer19/04 00u00 - GamersNET.nl: G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
15x Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer19/04 00u00 - GamersNET.nl: We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...

Statistieken

Artikels:
34256
Gelezen:
2677
Aantal lezers nu:
37


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven