donderdag 22 maart 2018, week 12


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 10u30
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.be is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

51x “Een tweede belastingbrief”22/03 03u30 - Het Belang van Limburg: Rob BeendersHasseltVlaams parlementslid (sp.a)
35x Eva Daeleman even buiten strijd na ongeval22/03 04u15 - Het Nieuwsblad: Eva Daeleman zal het even kalmer aan moeten doen. Toen ze gisterochtend op pad was met de fiets, raakte ze betrokken bij een dodehoeksongeval met een bus, met een serieuze valpartij tot gevolg. Dat meldde de voormalige MNM-presentatrice op Instagram, met een foto vanuit het ziekenhuis. “Vanochtend met mijn fiets in de dode hoek van een bus terechtgekomen en een serieuze smak gemaakt”, schrijft ze. “Het leek niets te zijn tot de adrenaline begon te zakken…”
34x Lokale partijen boeken monsterzege in Nederland, CDA en VVD verwikkeld in nek-aan-nekrace om grootste partij te worden22/03 04u15 - Het Laatste Nieuws: De lokale partijen hebben bij de Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen van gisteren een monsterzege geboekt. Ruim 32 procent van de stemmen ging...
32x Bom à la Boonen: organisator ASO wil Chris Froome zelf bannen uit Tour de France22/03 04u15 - Het Nieuwsblad: Organisator ASO wil Chris Froome absoluut niet in de Tour de France. Als er bij de start in juli nog steeds geen uitspraak is in de salbutamolzaak, zal ASO de Brit zelf het startrecht ontzeggen. Een juridisch dispuut lijkt in de maak: in 2009 werd ASO nog teruggefloten door de rechtbank toen het Tom Boonen na zijn cocaïneaffaire ook de start ontzegde.
29x Twee jaar na 22/3: honderd extremisten per maand onderschept in Zaventem22/03 04u15 - Het Nieuwsblad: Honderd. Per maand. Of dik drie per dag. Dat is het aantal mensen dat maandelijks ‘gevat’ wordt op de luchthaven van Zaventem en die gelinkt worden aan radicalisme, extremisme en terrorisme.
28x Catalaanse separatisten willen president kiezen die mogelijk weer cel in moet22/03 04u15 - De Standaard: De separatistische partijen in Catalonië willen donderdag in een met spoed bijeengeroepen parlementszitting een nieuwe regionale president verkiezen. De zitting begint om 17 uur, zegt het parlement in Barcelona woensdagavond via Twitter. De separatisten willen het gerecht te snel af zijn en de voormalige Catalaanse regeringswoordvoerder Jordi Turull benoemen, voor die mogelijk de gevangenis in moet.
27x Honderd 'extremisten' per maand onderschept in Zaventem22/03 05u45 - Het Laatste Nieuws: Honderd per maand of meer dan drie per dag. Dat is het aantal mensen dat maandelijks 'gevat' wordt op de luchthaven van Zaventem en die gelinkt...
27x Trump kondigt maatregelen aan tegen "oneerlijke Chinese handelspraktijken"22/03 04u45 - Het Laatste Nieuws: De Amerikaanse president Donald Trump kondigt vandaag een reeks maatregelen aan tegen de "oneerlijke handelspraktijken" van China. Dat zegt het...
27x Steven Van Herreweghe ruilt televisie in voor theaterzalen: “Mis het contact met het publiek”22/03 04u15 - Het Nieuwsblad: Voor het eerst zullen de liefhebbers Steven Van Herreweghe (40) ook in het theater aan het werk kunnen zien. De presentator van het Eén-programma Van Algemeen Nut werkt aan een zaalshow die in 2019 klaar moet zijn om Vlaanderen te veroveren.
27x Tom Boonen laat zijn licht schijnen over het indrukwekkende voorjaar en de toekomst van Wout van Aert22/03 04u15 - Het Nieuwsblad: Quick-Step Floors rijgt de ene zege na de andere aan elkaar, mannen als Tiesj Benoot en Dylan Teuns toonden zich op magistrale wijze, maar de Belg van het voorjaar tot nu toe is toch Wout van Aert. In Extra Time Koers liet Tom Boonen zijn licht schijnen over de jonge man uit Lille.

Statistieken

Artikels:
34994
Gelezen:
19674
Aantal lezers nu:
56


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven