woensdag 23 januari 2019, week 04


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u00
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 12u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
23/01 08u00  Laat je creativiteit op de vrije loop met de wapens van Metro: Exodus In een post-apocalyptische wereld als die van Metro: Exodus, waarin mensen nog altijd niet hun verschillen naast zich neer kunnen leggen, is een wapen een must. En omdat je leven letterlijk af zal hangen van je schietijzer, krijg je nu alvast de kans om je voor te bereiden. De nieuwste trailer van het spel leert ons over verschillende klassen in het spel en hun respectievelijke mods en voordelen, al gaat het natuurlijk enkel globaal eroverheen. Toch is het fijn om van tevoren te weten dat je met de juiste onderdelen een simpel pistool kunt omvormen tot een submachinegeweer.
23/01 08u00  De console-versie van Stellaris wordt voorzien van een releasedate We wisten al langer dat Paradox Interactive's Stellaris zou verschijnen op PlayStation 4 en Xbox One, maar de vraag was al lange tijd: wanneer? Dankzij een nieuwe trailer hebben we daar nu een antwoord op. Stellaris: Console Edition zal op 26 februari verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One, en is geoptimaliseerd om met diens controllers gespeeld te worden. Mocht jij nou nog nooit van Stellaris gehoord hebben, dan kun je hieronder de video vinden, die behalve de releasedate ook uitleg over het spel geeft.10 
23/01 07u45  De Mafia City H5-trailers blijven maar komen We hebben de afgelopen maanden al de nodige video's geplaatst van Mafia City H5. En nu die bekender dan ooit zijn, komen er steeds meer.De nieuwste trailer laat zien dat ook vrouwen succes kunnen hebben binnen de maffia, al is dat duidelijk wel minder vanzelfsprekend aan de lachjes in de video te horen. Word jij desondanks de volgende Mafia Queen?
22/01 23u30  Kotaku vergelijkt beide versies van Resident Evil 2 De remake van Resident Evil 2 is zonder twijfel een van de grootste releases van deze maand. En Kotaku heeft hem daarom uitgebreid onder handen genomen. Tijdes hun speelsessie namen ze beelden op, welke ze vervolgens naast de originele game hebben gelegd ter vergelijking. En zoals je kon verwachten na twee generatiekloven, is het een wereld van verschil. Wat echter opvalt, is dat niet enkel de graphics en voice acting verbeterd zijn. Locaties, dialogen, pacing en andere dingen die een verhaal vormen zijn soms drastisch aangepast. Voor je echter zelf gaat vergelijken een waarschuwing: de video bevat spoilers.
22/01 22u45  FutureGrind viert launch met nieuwe screenshots Lees meer >
22/01 10u45  De nieuwe trailer van Layers of Fear 2 zet de toon van de game Layers of Fear wordt over het algemeen beschouwd als een van de betere horror games van de afgelopen jaren. Een opvolger kon dan ook niet uitblijven en werd inderdaad enige tijd geleden aangekondigd. In de nieuwe trailer krijgen we een voorproefje van wat ons te wachten staat eens het spel verschijnt. Schrikmomenten zien we niet echt, maar we weten nu al dat we door heel wat nauwe gangetjes zullen moeten manoeuvreren terwijl de spanning toeneemt.
22/01 08u00  Mafia City H5 neemt zichzelf in de maling Trouwe bezoekers van websites als 9Gag zullen ongetwijfeld gehoord hebben van Mafia City H5. De game zijn trailers waren de inspiratie voor maar liefst twee memes, iets waar ook de ontwikkelaar zich bewust van is.In de nieuwste video voor het spel zien we een mafiabaas daarom een referentie maken naar een van de twee, namelijk de That's How the Mafia Works-meme. Een beetje zelfspot heeft niemand ooit kwaad gedaan toch? 
22/01 08u00  Begin je avontuur in The Hong Kong Massacre nu met een extra scherpe prijs Waarschijnlijk heb je nog nooit van de game gehoord, maar toch is die vandaag verschenen: The Hong Kong Massacre. En hij wilt maar wat graag met je kennismaken. Daarom krijgen spelers die het spel aanschaffen in de eerste week een korting van 10% op de reguliere verkoopprijs van € 16,79. Een korte rekensom leert ons dat dit betekent dat je het spel nu in huis haalt voor € 15,11. Maar wel enkel hier en enkel tot 28 januari. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door VRESKI of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
21/01 08u15  Registreer je nu voor Langrisser en ontvang een leuke bonus Morgen zal de nieuwe Langrisser-game verschijnen op mobiele devices. En wie zich er vandaag nog voor registreert, zal mogen profiteren van een leuke starters bonus. Wie zich op deze website inschrijft voor de nieuwsbrief en zich daarmee registreert als vroege deelnemers, zal een Trinity Vouchers, 10.000 Gold en drie advanced EXP Potions krijgen. Wat je daarmee kunt doen, daar kunnen we enkel nog naar gissen, maar elke bonus lijkt ons meegenomen.
21/01 08u00  Er gaat iets gruwelijk mis in de nieuwste episode van Supergirl Met het succes van Aquaman lijkt het DC eindelijk mee te zitten op het grote scherm, waar films als Suicide Squad en Batman V Superman niet wisten te overtuigen. En ondertussen gaan de series van DC op hun eigen tempo verder. De tiende aflevering van het vierde seizoen van Supergirl is net uitgezonden en bevatte natuurlijk een teaser voor de volgende episode, welke je hieronder kunt vinden. In Blood Memory reizen Kara en Nia af naar het dorp waar Nia in opgroeide voor het jaarlijkse oogstfestival. Maar eens daar aangekomen wordt steeds duidelijker dat er iets niet helemaal in de haak is en dat Nia een aanzienlijk deel van haar geheugen mist. Je kunt wel raden wie dit op gaat lossen.
21/01 07u45  Spike Chunsoft deelt de theme song van Kenka Bancho Otome: 2nd Rumble!! Spike Chunsoft, het bedrijf dat ons titels als Danganronpa, Pokémon: Mystery Dungeon en Shiren the Wanderer bracht, heeft een nieuwe video gedeeld van het spoedig te verschijnen Kenka Bancho Otome: 2nd Rumble!! De video in kwestie brengt de main theme song van de game, Super High School, ten gehore. Dit nummer wordt ingezongen door Kenn en Shouta Aoi, die in de game respectievelijk Totomaru Minowa en Takayuki Konparu vertolken. Kenka Bancho Otome: 2nd Rumble!! verschijnt in maart voor de PlayStation Vita en is vooralsnog enkel aangekondigd voor Japan. Gezien Spike Chunsoft zich recentelijk echter meer op het Westen aan het richten is, is de kans dat het spel gelokaliseerd wordt relatief groot.
20/01 12u15  The Blackout Club deelt drie nieuwe screenshots Lees meer >
20/01 12u15  Override: Mech City Brawl zakt heel sterk in prijs Afgelopen maand verscheen Override: Mech City Brawl op PC, PlayStation 4 en Xbox One. En nu, zes weken later, kun je hem krijgen met 33% tot 35% korting. Deze plotseling korting zal in ieder geval niet te wijten zijn aan de kwaliteit van het spel, daar de pers de game voorzag van lovende recensies en ook gebruikers op Steam positief zijn over het spel. Maar een spel als dit, die de nadruk op multiplayer legt, is enkel een lang leven beschoren als er genoeg spelers zijn, waardoor drastische maatregelen soms nodig zijn. Tot 24 januari kun je het spel, dat normaal € 29,99 kost, krijgen voor € 19,49 op Steam en tot 7 februari voor € 19,99 op PSN.  Voor de Xbox One-versie betaal je dan weer € 19,49, maar wel enkel tot en met morgen. Op alle drie de platformen geldt echter: je kunt de game vandaag gratis proberen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, The Balance Inc, Sony, Modus Games of Microsoft, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/01 12u00  FunQuarter #243                                                                 Ik was sceptisch...                                                                        Dat ligt er maar aan wie je het vraagt                                                             Spoiler alert!                                                                           Prachtig!                                                            Welcome to the Dark Side                                                                            Point made                                                             Ik mis de Chao Garden                                                               Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                          Hé Rob, succes met Dark Souls            
19/01 22u00  Mortal Kombat 11 krijgt een verlengde story trailer Eerder deze week werden Mortal Kombat-fans al getrakteerd op een trailer die een voorproefje gaf van het verhaal van het elfde deel in de serie. En deze zaterdag krijgen we een verlengde versie daarvan. Wat we leren, is dat Raiden drastische maatregelen heeft genomen om de aarde te beschermen en als gevolg daarvan de balans tussen goed en kwaad heeft verstoord. Kronika, de beschermer van tijd, probeert daarom het verleden te veranderen en de balans te herstellen.
Laatste update: vandaag om 8u00
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
23/01 10u45  Soulja Boy wil Fortnite op zijn nieuwe console, Epic zegt nee De soap rond de Amerikaanse rapper, producer en ondernemer Soulja Boy blijft duren. Zijn online shop, waar hij goedkope consoles uit China voor een meervoud van de prijs verkocht, inclusief valse ...
23/01 10u15  Soulja Boy wil Fortniet op zijn nieuwe console, Epic zegt nee De soap rond de Amerikaanse rapper, producer en ondernemer Soulja Boy blijft duren. Zijn online shop, waar hij goedkope consoles uit China voor een meervoud van de prijs verkocht, inclusief valse ...
23/01 10u00  The Awesome Adventures of Captain Spirit beïnvloedt 2de episode Life is Strange 2 De tweede episode van Life is Strange 2 wordt beïnvloed door de gebeurtenissen in The Awesome Adventures of Captain Spirit, de korte teaser game die DontNod vorig jaar lanceerde. Chris 'Captain ...
23/01 10u00  Pillars of Eternity 2 krijgt turn-based mode Ontwikkelaar Obsidian heeft laten weten dat Pillars of Eternity 2: Deadfire, dat 9 maanden geleden verscheen voor pc en dit jaar voor consoles zal verschijnen, op 24 januari via een gratis update een ...
22/01 17u15  Metro Exodus doet wapenarsenaal uit de doeken Op 15 februari is het weer overleven geblazen want dan verschijnt Metro Exodus. Gelukkig beschik je over een uitgebreid wapenarsenaal, dat in onderstaande video wordt voorgesteld.
22/01 15u30  Releasedatum voor Stellaris: Console Edition De Console Edition van Stellaris heeft eindelijk een releasedatum gekregen, zijnde 26 februari. De game verschijnt dan voor PS4 en Xbox One. Pre-orders zijn nu beschikbaar en om dat te vieren werd een ...
22/01 14u45  Far Cry New Dawn van de partij op 1UP Op 15 februari verschijnt Far Cry New Dawn als post-apocalytpisch vervolg op Far Cry 5. Toevallig gaat die dag ook de 1UP Expo, een nieuw Belgisch gaming event, van start in Kortrijk. De game kon ...
22/01 14u00  Travis Strikes Again: No More Heroes Het was vrij verrassend toen Suda51 aankondigde dat Travis Touchdown, de animefan en huurmoordenaar, terug in een nieuwe ...
22/01 14u00  Zo ziet de "eerste next-gen console" eruit Begin dit jaar werd de Mad Box aangekondigd door Slightly Mad Studios, de makers van Project CARS. Het zou de 'krachtigste console ooit' worden en ondersteuning bieden voor 4K, terwijl elk oog ...
22/01 13u45  Resident Evil 2 Remake krijgt Ghost Survivors mode als gratis DLC De Resident Evil 2 Remake, die later deze week officieel verschijnt, krijgt ergens na de release gratis DLC in de vorm van een Ghost Survivors mode. Erg veel is daar nog niet over bekend, maar de nieuwe ...
22/01 10u30  System Shock Remastered laat zich nog eens zien Er zijn nog eens wat nieuwe pre-alpha beelden verschenen van System Shock Remastered, een project dat al een tijd in ontwikkeling is en dat al een woelige geschiedenis heeft gekend. Desondanks lijkt ...
22/01 10u30  Constructor Plus verschijnt volgende maand voor Nintendo Switch Constructor Plus werd enkele jaren geleden al aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar op de release bleef het wachten, onder meer omdat de game enkele keren werd uitgesteld. Nu echter is een finale ...
22/01 10u30  JUMP Force open bèta sessies uitgesteld Vorige week vonden al twee open bèta sessies plaats van JUMP Force en afgelopen weekend hadden nog eens twee sessies moeten plaatsvinden, maar dat is er niet van gekomen. Bandai Namco had af te rekenen ...
22/01 10u30  Releasedatum voor pc-versie Yakuza Kiwami Vorig jaar al werd Yakuza Kiwami aangekondigd voor een pc-release via Steam, maar een concrete releasedatum werd nog niet onthuld. Nu echter heeft Sega op de Steam pagina van de game een geanimeerde ...
22/01 10u00  Binnenkort rellen in pixelart met RIOT: Civil Unrest RIOT: Civil Unrest heeft releasedata gekregen. De rellensimulator verschijnt op 5 februari voor pc via Steam en op 6 februari voor PS4 en Xbox One. Voor de Nintendo Switch verschijnt de game op 7 februari. ...
Laatste update: vandaag om 10u45
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
21/01 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
21/01 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
21/01 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
21/01 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
21/01 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
21/01 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
21/01 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
21/01 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
21/01 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
21/01 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
21/01 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
21/01 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
21/01 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
21/01 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
21/01 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: maandag 21 januari 2019, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
23/01 10u45  Een potje luguber verstoppertje in Dead by Daylight - Column Stel je voor: je sluipt geconcentreerd over een duister autokerkhof, op zoek naar generatoren om te repareren. Af en toe kijk je om je heen. Geen spoor te bekennen van de moordenaar. Mooi. Je vindt een toolboxje in een kist. Aan de overkant van het kerkhof staat je beste vriend tussen de bosjes naar je te zwaaien. Helemaal goed. Dit wordt een eitje. Samen heb je binnen no-time die uitgang open en kun je–
23/01 09u15  Nieuwe game Total World War laat zich inspireren door Advance Wars Gisteren werd de strategische game Total World War aangekondigd, dat hevig is geïnspireerd door de gameplay van Advance Wars.
22/01 17u15  Resident Evil 2 review – Staat nogmaals op uit de dood Jarenlang gold de remake van de allereerste Resident Evil als de gouden standaard voor hoe je een oude game een nieuw jasje moest geven. REmake – zoals het spel liefkozend werd genoemd – nam dezelfde structuur en survivalhorrorgameplay maar gaf het een nieuw uiterlijk en een aantal onverwachte toevoegingen. Sindsdien is Resident Evil een heleboel andere richtingen opgegaan, maar soortgelijke heruitgaven van eerdere delen zaten er niet tussen.
22/01 13u30  Far Cry New Dawn introduceert nieuwe rpg-mechaniek Tijdens een Q&A heeft de creative director van Far Cry New Dawn, Jean-Sebastien Decant, meer details gegeven over de nieuwe gameplay-mechanieken die New Dawn gaat krijgen. Onder andere legt hij uit wat spelers kunnen verwachten van de rpg-mechaniek in de game.
22/01 13u00  Studio van Cuphead werkt aan game met dezelfde 2D-stijl De producer en artist van Cuphead, Maja Moldenhauer, heeft in een video van Red Bull Gaming verklaard dat er binnen de studio van MDHR, veelbelovende ideeën zijn voor een volgende game. Volgens Moldenhauer wordt er gedacht aan een game met dezelfde handgemaakte 2D-stijl van Cuphead.
22/01 11u00  Geen tutorials in Anthem-demo In een tweet van Mark Darrah, producer van de aankomende Anthem-game heeft hij kort uitgelicht, wat spelers kunnen verwachten bij het spelen van de Anthem-demo.
22/01 10u30  De eerste Resident Evil-delen zijn nog altijd de allerengste games Het horrorgenre heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Games als Outlast leggen de nadruk op vluchten in plaats van aanvallen, terwijl de Resident Evil-reeks inmiddels meerdere identiteiten lijkt te hebben. Toch vallen de games nu – in ieder geval wat mij betreft – allemaal in het niet bij de pure angst die ik ervoer tijdens het spelen van de allereerste Resident Evil-spellen.
21/01 12u00  Brexit hangt als een donkere wolk boven Britse gamingindustrie Een korte zoektocht op internet levert een imposante lijst op van game ontwikkelaars en -uitgevers uit het Verenigd Koninkrijk. Zo blijkt ontwikkelaar Ninja Theory er te zijn gevestigd, net als Codemasters, Criterion Games, The Chinese Room, en Rockstar North. Een hele hoop van mijn favoriete games, en waarschijnlijk ook die van jou, blijkt aan de andere kant van de Noordzee te zijn gemaakt. GTA V is zo Brits als het maar kan! Waarom is dat nu allemaal boeiend, als gamer zijnde? Los van boeiende debatten in het Britse parlement, kan de Brexit, en dan zeker een Brexit zonder een verdrag met de EU, grote gevolgen hebben voor deze ontwikkelaars en daardoor voor de games die we zo graag spelen. Tijd om een blik te werpen op de Brexit en gevolgen voor games, zowel daar in het Verenigd Koninkrijk als hier.
21/01 11u15  Shazam op zoek naar eigen Batcave Warner Bros. heeft een nieuwe trailer onthuld voor de aankomende superhelden-film Shazam!. De meer komische DC Comics-film laat in de trailer zien hoe Billy Batson als 14-jarige omgaat met zijn superkrachten in het lichaam van een volwassene.
21/01 10u15  De Bioscoopstoel #104 – John Wick 3, Spider-Man: Far From Home en Ghostbusters De laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
21/01 09u00  Nieuwe trailer van Switch-game Yo-kai Watch 4 Level-5 heeft op de Japanse World Hobby Fair Winter 2019 een nieuwe trailer voor Yo-kai Watch 4 uitgegeven.
20/01 08u45  Q-n-A: Van welke studio wil je een Star Wars-game zien? Met de aankondiging dat Electronic Arts een openwereldgame van Star Wars heeft geannuleerd, is de hoop op een nieuwe Star Wars-game wederom verloren gegaan. Spelers zouden als een bounty hunter diverse planeten uit het Star Wars-universum verkennen. We willen nog steeds deze Star Wars-game, maar dan van een andere ontwikkelaar. Dus in deze Q-n-A: Van welke studio wil je een Star Wars-game zien?
20/01 08u45  Thronebreaker: The Witcher Tales wakkert mijn liefde voor cardgames aan - Column Cardgames zijn saai. Althans, dat is wat ik over het algemeen van ze vindt. Talloze keren zijn titels als Hearthstone, Magic The Gathering en zelfs Pokémon: The Online Trading Card Game me aangeraden, maar telkens doet het me niets. Ik wil actie en spektakel zien op m’n scherm, uitrusten komt wel als ik bejaard of dood ben. Maar toen verscheen Thronebreaker: The Witcher Tales, een game die mijn jarenoude liefde voor cardgames aanwakkert.
20/01 00u00  Live om 15:00: Gamend het weekend in! Vanmiddag streamen we samen met onze bloedbroeders Power Unlimited en Gamer.nl wat willekeurige spelletjes vanaf de redactie. Kijk je mee?
19/01 11u45  WTF Update: Avengers In Super Smash Bros. Ultimate Avengers joins Super Smash Bros. Ultimate en alweer de zoveelste glitch in Red Dead Redemption 2. Dit is de WTF Update.
Laatste update: vandaag om 10u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u04
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 12u25
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
22/01 19u30  Leaderboards in Trials Rising zijn cross-platform Ubisoft laat weten dat bepaalde onderdelen van Trials Rising cross-platformondersteuning krijgen. Onder andere de online leaderboards en zelfgemaakte tracks zijn gemeenschappelijk voor spelers op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor de Switch-versie zijn er wel enkele restricties.Zo krijgen Switch-eigenaars ook toegang tot alle zelfgemaakte tracks, maar bij meer complexe levels krijgen ze de waarschuwing dat de performance van de track mogelijk onder de verwachtingen zal liggen. De competitieve modi van Trials Rising ondersteunen dan weer geen cross-platform.Trials Rising is vorig jaar aangekondigd. In afwachting lees je op de site nog eens onze Trials Fusion review.Read more…
22/01 18u45  Pillars of Eternity 2: Deadfire krijgt turn-based modus Obsidian Entertainment heeft een turn-based modus aangekondigd voor Pillars of Eternity 2: Deadfire aangekondigd. De betà-versie van de modus is vanaf 24 januari beschikbaar als gratis update voor de game. Het is nog niet duidelijk wanneer de definitieve versie van de modus uitkomt.Volgens de ontwikkelaar biedt de turn-based modus 'een fundamenteel andere ervaring'. Een initiatiefsysteem bepaalt welk personage wanneer mag aanvallen. Daarnaast zoomt de camera in de nieuwe modus dichter in op de combat en is het eenvoudiger om je personages te positioneren.Het is niet mogelijk om de nieuwe modus uit te proberen in een reeds bestaande campaign. Ervaren spelers dienen dus een nieuwe campaign te starten. Volgens hoofdontwikkelaar Josh Sawyer biedt de turn-based combat echter ook voor die spelers een heel nieuwe ervaring.Read more…
22/01 16u45  Fortnite patch voegt sneeuwman vermomming toe Fortnite heeft een Sneaky Snowman vermomming toegevoegd met de patch die vandaag verschenen is. Hiermee wordt de battle royale game nog een tikje extra in de wintersfeer gebracht.Als je de Sneaky Snowman vermomming draagt zie je eruit als een sneeuwman en, belangrijker, heb je ook wat extra shield. Je moet het echter wel blijven dragen, waardoor je niet kan dragen terwijl je in het rond schiet.Epic voegt een item toe, maar haalt ook een aantal items uit de game. De Port-a-Fortress, Grappler en Quad Rocket Launcher zijn allemaal niet meer te vinden in de game. Daarnaast spawnen voertuigen ook minder vaak, zijn de drop rates van small en large shields met elkaar verwisseld en is er een nieuwe limited-time mode voor Sniper Shootout.Read more…
22/01 13u45  Pc-versie Monster Hunter World krijgt 21:9 ondersteuning De pc-versie van Monster Hunter World krijgt 21:9 ondersteuning. De nieuwe patch 5.1 maakt het mogelijk om de game ook op ultrawide monitoren te spelen.Gebruikers van ultrawide monitoren krijgen eveneens de optie om de user-interface aan te passen. Capcom meldt dat de meeste cutscenes de 21:9 beeldverhouding ondersteunen, maar dat dit niet voor alle cutscenes geldt.Patch 5.1 bevat nog een aantal verbeteringen voor de pc-versie. Zo is er besloten om push-to-talk aan de game toe te voegen. Bovendien worden de opties om de vigneteffecten aan te passen uitgebreid. Read more…
22/01 13u00  Resident Evil 2: The Ghost Survivors DLC onthuld Capcom maakt bekend dat Resident Evil 2 na de launch een extra modus bij krijgt, The Ghost Survivors. De downloadbare content wordt op een vooralsnog onbekende datum gratis beschikbaar gesteld.Veel details zijn nog niet bekend, maar er wordt gehint naar roguelike-elementen waar vijanden en wapens op willekeurige plekken te vinden zijn. Je hebt de keuze uit meerdere speelbare personages en er is sprake van een in-game winkel, voor zover bekend zonder microtransacties.Andere gratis content is er in de vorm van de 98 Classic-skins, zoals je in bovenstaande afbeelding ziet. Daarmee lijken Leon en Claire op PS1-personages. Deze outfits zijn ook gratis en komen op 22 maart uit.Read more…
22/01 11u15  Pc-versie Yakuza Kiwami release bekendgemaakt De pc-versie van Yakuza Kiwami lanceert op 19 februari. Dat blijkt uit een korte teaser op de Steam-pagina van de game. De game kwam eerder al uit voor de PlayStation 4.De datum knippert voor een milliseconde aan het einde van een GIF, die op de Steam-pagina van de game staat. Er wordt er zodoende van uitgegaan dat de pc-versie op 19 februari uitkomt. Afgelopen zomer werd Yakuza Kiwami samen met Yakuza 0 aangekondigd voor de pc. De pc-versie van Yakuza 0 lanceerde in augustus 2018 op Steam.Read more…
21/01 20u45  Horrorgame P.T. nagemaakt in Media Molecule's Dreams De P.T.-demo is nagemaakt in Media Molecule's Dreams. Dat blijkt uit een korte video op Twitter. Twitter-gebruiker @sergeantbike deelde beelden van het project, waarna Media Molecule-medewerker Cristophe Villedieu hem vriendelijk verzocht om de beelden vanwege een NDA offline te halen.Hierop reageerde Twitter-gebruiker @LewisConner13 met een tweet dat hij de maker van het project is. Villedieu liet vervolgens weten onder indruk te zijn. 'Het is geweldig! Maak er vooral je eigen horror-ding van. Dit is zo'n ondergewaardeerd genre,' aldus Villedieu.Read more…
21/01 19u15  Super Smash Bros. Ultimate bevatte bijna Decidueye in plaats van Incineroar Volgens Super Smash-bedenker Masahiro Sakurai bevatte Super Smash Bros. Ultimate bijna de Pokémon Decidueye in plaats van Incineroar. Sakurai meldt dat in een interview met het Japanse tijdschrift Nintendo Dream. Eveneens spreekt hij zich uit over het ontbreken van personages uit Xenoblade 2 en ARMS. Volgens Sakurai pasten de twee reeksen niet meer in de planning voor Super Smash Bros. Ultimate. Ook vertelt hij dat de nieuwe personages Ridley, King K. Rool, Simon Belmont en Richter Belmont vanwege een poll aan de vechtgame zijn toegevoegd. Die poll werd destijds voor Super Smash Bros for 3DS en Wii U gehouden.Read more…
21/01 17u45  Realm Royale krijgt een open beta voor PlayStation 4 en Xbox One Realm Royale krijgt een open bèta voor de PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 22 januari heeft iedereen de mogelijkheid om Hi-Rez Studios' Battle Royale game aan de tand te voelen.Realm Royale is een free-to-play Battle Royale-modus voor Paladins. Net zoals bij andere Battle Royale games strijd je tegen 99 andere spelers en probeer je om als laatste over te blijven.In tegenstelling tot andere Battle Royale games beschik je over een mount en heb je de keuze uit verschillende classes.Read more…
21/01 16u00  Umbrella-sokken en meer in nieuwe Resident Evil 2-merchandise Sony start de verkoop van een nieuwe lijn Resident Evil-merchandise die samenvalt met de aankomende release van Resident Evil 2. Een van de producten is een cadeauset met daarin sokken, een paraplu en een speldje met Umbrella-opdruk. De sokken zijn ook los te koop.Andere kleding die te koop wordt aangeboden in de PlayStation Gear-webshop, is een 'From the Shadows' t-shirt met zombie-opdruk, een shirt en bijbehorende pet met Umbrella-logo, en een shirt met de letters R.P.D (Raccoon Police Department) er op. Onder andere een portemonnee en 'gouden' muntstuk maken het aanbod compleet.De Resident Evil 2 remake release is op 25 januari voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Resident Evil 2 demo is inmiddels door meer dan 2 miljoen mensen gespeeld. Heb je dat zelf nog niet gedaan, dan is de demo nog beschikbaar tot 31 januari.Read more…
21/01 13u30  Nieuwe Blackout-modus Black Ops 4 heet Ambush Het eerstvolgende nieuwe event voor de Blackout-modus van Call of Duty: Black Ops 4 heet Ambush, zo maakt ontwikkelaar Treyarch bekend. Daarin heb je slechts twee soorten wapens ter beschikking: snipers en melee.Die keuze lijkt simpel, maar in deze battle royale-modus heb je te maken met een speelveld dat telkens kleiner wordt. In het begin van de match heb je meer aan een sniper rifle, maar richting het einde toe draag je wellicht liever een mes bij je.Wanneer je het nieuwe event kunt spelen, is nog niet bekend. Tot 31 januari loopt Down But Not Out nog. Daarin respawn je telkens wanneer de cirkel krimpt, maar alleen als er nog minstens één speler uit je team in leven is.Read more…
21/01 13u15  Resident Evil 2 demo meer dan 2 miljoen keer gespeeld Meer dan 2 miljoen gamers hebben inmiddels de gratis demo van Resident Evil 2 gespeeld. Dat blijkt uit statistieken van Capcoms Resident Evil-site. De zogeheten '1 Shot-demo' laat je dertig minuten spelen. Daarna kun je niet verder, ongeacht of je het tot het einde hebt gehaald.De meeste spelers zijn niet zover gekomen. Want de cijfers maken ook duidelijk dat slechts 26 procent van de demo-downloaders het einde hebben bereikt. Wil je het zelf proberen, dan heb je nog tot 31 januari de tijd. Daarna gaat de demo offline.De statistieken vertellen niet het hele verhaal. Zo wordt alleen data bijgehouden van spelers die een account hebben gekoppeld aan residentevil.net. Het daadwerkelijke aantal spelers ligt vermoedelijk dus hoger.Read more…
21/01 12u00  Europese League of Legends eSports finale in Rotterdam Riot Games heeft bekendgemaakt dat de finale van het League of Legends European Championship dit jaar in Rotterdam is.Het evenement vindt in het weekend van 13 en 14 april 2019 in Ahoy plaats. In 2016 was de finale ook al in de havenstad. Toen sleepte G2 Esports ten koste van Origen de overwinning binnen.Sinds dit jaar gaat de competitie onder de naam League of Legends European Championship (LEC). Er is voor het eerst een franchise-opzet waarbij tien professionele teams zich naar Amerikaans model in de competitie inkopen.Read more…
19/01 15u00  Overkill's The Walking Dead release voor consoles uitgesteld Uitgever Starbreeze heeft de consolerelease van Overkill's The Walking Dead uitgesteld. Normaal gezien zou de game volgende maand uitkomen voor PlayStation 4 en Xbox One, maar die release is nu tot nader order uitgesteld. De game is intussen wel al beschikbaar voor de pc.De pc-versie werd met gemengde reacties onthaald. Vooral de vele technische problemen strooien roet in het eten. Mogelijk wil Starbreeze deze problemen eerst aanpakken alvorens de game naar de consoles te brengen. De consoleport is in handen van ontwikkelaar d3t.Het uitstel van de releasedatum van Overkill's The Walking Dead is opnieuw slecht nieuws voor Starbreeze. Eind vorig jaar raakte immers al bekend dat Starbreeze een grondige reorganisatie doorvoert. Het bedrijf blijft intussen wel uitgever voor onder andere Psychonauts 2.Read more…
19/01 12u00  Dark Souls Trilogy Collector's Edition kost 500 euro Bandai Namco onthult de Collector's Edition van de Dark Souls Trilogy. Deze wordt in een gelimiteerde oplage van 2000 stuks aangeboden in de online winkel van de uitgever, voor de prijs van 499,99 euro.De Dark Souls Trilogy zelf bestaat uit Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin en Dark Souls 3: The Fire Fades. Samengevat zijn dat alle Dark Souls-games tot op heden met bijbehorende uitbreidingen.De Collector's Edition bevat daarnaast het beeld 'Elite Knight at the Bonfire' en een hardcover boek van Future Press, de Dark Souls Trilogy Compendium. Deze bestaat uit 460 pagina's vol tips en walkthroughs. Read more…
Laatste update: dinsdag 22 januari 2019, 19u30
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
23/01 11u00  Launch trailer voor Life is Strange 2 Square Enix External Studios en DONTNOD Entertainment delen met veel plezier de lanceringstrailer van Life is Strange 2 Episode 2.Het tweede deel van Life is Strange 2 is getiteld ‘Rules’ en verschijnt wereldwijd op donderdag 24 januari 2019 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc/Steam.Bekijk hier de lanceringstrailer van Life is Strange 2 Episode 2:Episode 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen in de eerste aflevering. Na een tragisch ongeluk in Seattle en de manifestatie van een vreemde, bovennatuurlijke kracht slaan de broers Sean en Daniel Diaz op de vlucht voor de politie. Inmiddels is het winter geworden, wat het er niet eenvoudiger op maakt.Naarmate Daniel meer vertrouwd raakt met zijn bovennatuurlijke vermogens, worden die steeds bepalender voor het verhaal. Daniel moet leren zijn kracht onder controle te houden, zodat hij een minder groot gevaar vormt voor hemzelf of anderen. Tegelijkertijd moeten de broers zijn vermogens verbergen voor een wereld die ze niet zou begrijpen.De twee broers moeten het eens worden over een aantal regels om de vermogens van Daniel verborgen te houden. Nooit in het openbaar. Praat er nooit over. Vlucht als er gevaar dreigt. Maar in hoeverre kan iemand van 9 jaar oud zich daar aan houden?De populaire Captain Spirit keert terug in Episode 2 van Life is Strange 2. Het wordt spelers aangeraden om eerst The Awesome Adventures of Captain Spirit™ te voltooien, want Episode 2 reageert op de opgeslagen gegevens van Captain Spirit: acties die zijn gekozen in Captain Spirit, hebben gevolgen in Episode 2. The Awesome Adventures of Captain Spirit is 100% gratis verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc/Steam.
23/01 11u00  Nieuw artikel: Ace Combat 7: Skies Unknown Lees meer >
23/01 10u15  Nieuwe video voor The Division 2 Er is weer een video verschenen van de game The Division 2. Het spel komt binnenkort uit voor diverse platformen.
23/01 09u30  Fallout 76 voorlopig niet gratis speelbaar Bethesda heeft gereageerd op geruchten of de game Fallout 76 free to play zou worden. Volgens de uitgever klopt deze informatie niet. Op Twitter laat het concern dit weten.There is no truth to this rumor.— Bethesda (@bethesda) January 22, 2019
22/01 23u15  Wapens in Metro Exodus nader bekeken Het duurt niet lang meer tot Metro Exodus uitkomt. Tijd dus om de wapens eens nader te bekijken in een nieuwe video.
22/01 17u15  Deze week in GTA Online: Benefactor Schlagen GT Sports Car, Import/Export Bonussen, Special Cargo Sales Beloningen GTA Online spelers kunnen deze week stevige bonussen verwachten, inclusief dubbele GTA$ & RP bij Keep The Pace en Hunting Pack (Remix), en dubbel cash bij Special Cargo Sales. Daarnaast, Import/Export Missions leveren 50% Bonus Cash, allemaal tot en met 28 januari. Naast de beloningen, de Benefactor Schlagen GT is nu verkrijgbaar bij Legendary Motorsport. Spelers die inloggen bij GTA Online in de periode tot en met 28 januari ontvangen een Benefactor T-shirt.
22/01 17u15  Final Fantasy Brave Exvius samenwerkingsevent begint in Star Ocean Anamnesis Square Enix Ltd., maakt bekend dat vanaf nu tot 11 februari 2019 een samenwerkingsevenement plaatsvindt tussen de populaire mobile game STAR OCEAN: ANAMNESIS en de mobile RPG FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS. Tijdens het evenement kunnen spelers van beide titels rekenen op speciale inlogbonussen, nieuwe summon-personages, tijdelijke evenementen en nog veel meer.De tijdelijke samenwerking brengt onder meer het volgende naar STAR OCEAN: ANAMNESIS:Inlogbonus – Alle spelers kunnen 10.000 Gems ontvangen door op de game in te loggen. Nieuwe personages als summons – Via summons kunnen spelers in het bezit komen van de FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS-personages Rain (5-star Ace Defender), die zowel zijn party kan buffen als vijanden kan debuffen en Fina (5-star Ace Healer), die de Ability Points van haar party kan herstellen. Spelers kunnen ook in het bezit komen van Lasswell (5-star Ace Attacker), die de ATK-schade van korteafstandswapens kan boosten. Lasswell kan beschikbaar komen door gebruik van Lasswell Character Draw Tickets, die verkrijgbaar zijn als inlogbonussen en als beloning voor het halen van tijdelijke campaign achievements. Dit is de eerste keer dat deze personages verschijnen als gedetailleerde, speelbare 3D-modellen, elk vergezeld door een bijbehorende 2D-illustratie van Yusuke Naora. Tijdelijk evenement: Vision of New Beginnings – Spelers die nog meer beloningen wensen, kunnen zichzelf uitdagen met dit tijdelijke evenement dat ze tegen de Exiled Knight-eindbaas laat strijden. Kies als gastpersonage voor Fina, Rain of Lasswell en ontvang zeldzame voorwerpen uit speciale Vision of New Beginnings Box Draws. Daarnaast ontvangen spelers 1.000 Gems voor elke voltooide tijdelijke missie. Nieuwe wapens – Verdien exclusieve wapens als de Crimson Saber (5-star One-handed Sword), Reincarnation (5-star Bow) en Purple Lightning (5-star Blade & Sheath) door speciale missies te voltooien. FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS-spelers kunnen uitkijken naar speciale extra’s die tussen 25 januari en 7 februari 2019 in de game verschijnen, inclusief:Gloednieuwe summon – Sophia, een gloednieuwe 5~7 star global original unit, is verkrijgbaar als speciaal summon-personage. Terugkerende summons – De populaire personages Fayt en Rena, die nu beide als 7-star unit gewekt kunnen worden, keren terug naar de game als speciale summons, net als Fidel en Roddick. Daarnaast is Reimi beschikbaar als raid summon. Terugkerend raid-evenement – Het populaire raid-evenement van vorig jaar keert terug. Hierin kunnen spelers het opnemen tegen Jie Revorse uit de originele STAR OCEAN-game om raidpunten te verdienen en diverse beloningen vrij te spelen.
22/01 09u45  RPG Tanglewood krijgt debuut trailer Impact Gameworks heeft een nieuwe video uitgebracht van de 16 bit RPG Tanglewood. Het spel komt 31 januari al uit voor de Switch console in de eShop.
22/01 09u45  Dusk Driver krijgt nieuwe video Er is een nieuwe video verschenen van de game Dusk Driver. De game staat gepland voor de PC en Switch en moet dit jaar lanceren.
21/01 16u15  Mad Box laat meer van design zien Mad Studios heeft het design van de nieuwe console en concept design van de controller van de Mad Box onthuld. De unit moet binnen 3 jaren verschijnen en de strijd aangaan met de Xbox Scarlett en PlayStation 5. De prijs en specs zijn nog niet bekend maar her lijkt een high end console met veel customize mogelijkheden te worden.
21/01 14u30  Nieuwe personages Jump Force aangekondigd Vier nieuwe vechters van de iconische manga franchise Naruto en diens opvolger Boruto zijn aangekondigd voor JUMP FORCE. Daarnaast is er een nieuwe arena bekendgemaakt: de Konoha Stage. Boruto Uzumaki: Door zijn twee krachtige bloedlijnen is Boruto voorbestemd voor grootse dingen. Van de Shadow Clones tot aan de krachtige Rasengan, Boruto heeft een groot aantal sterke vaardigheden van zijn vader geërfd die hij optimaal weet te gebruiken.Kakashi Hatake: Naruto’s meester en een van de elite ninja’s van de Hidden Leaf Village. Hij is een meester in de One-Eye Sharingan en gebruikt het om zijn tegenstanders op het verkeerde been te zetten met illusies.  Gaara: Gaara liet in zijn kinderjaren tekenen zien van grootse kracht. Dit werd bevestigd toen hij de jongste Kazekage van zijn periode werd. In hem zit de Shukaku, een gigantisch zandwezen dat hem immense kracht geeft. Kaguya: Ze was ooit een eerzaam en vriendelijke prinses, totdat zij corrumpeerde door de kracht van het God Tree’s fruit. Kaguya werd een tiran en een van de meest angstaanjagende dreigingen voor de menselijkheid.
21/01 08u15  Nieuwe video voor Days Gone Sony heeft een nieuwe video uitgebracht van de game Days Gone. Het spel komt dit jaar uit voor de PlayStation 4 console.
20/01 23u00  Ace Combat 7: Skies Unknown nu verkrijgbaar BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt trots de release aan van ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN, vandaag voor PlayStation 4 en Xbox One, waarmee spelers de controle krijgen over de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt. In de emotionele Campagne Modus duiken spelers in een wereldwijd conflict, met vage scheidslijnen tussen goed en kwaad, en beleven ze luchtgevechten die barsten van grafische kracht. In de Multiplayer modus kunnen bevriende piloten de lucht ingaan in intense 8-speler gevechten of in Team Deathmatch modus. Van koude, strategische vliegers tot gedurfde, geniale piloten; iedere spelers kan zijn favoriete vliegtuig aanpassen met meer dan 100 verbeterde onderdelen, om perfect aan te sluiten bij hun behoeften.
20/01 23u00  Dark Souls Trilogy Collector Edition onthuld Fans van DARK SOULS kunnen vanaf 31 mei 2019 de DARK SOULS TRILOGY Collector Edition aanschaffen – met alle drie bekroonde DARK SOULS games en bijhorende DLC – voor PlayStation 4 en Xbox One.De tot 2.000 exemplaren oplage beperkte Collector Edition zal exclusief te pre-orderen zijn via de BANDAI NAMCO Entertainment Europe store, en bevat het volgende:•    De DARK SOULS TRILOGY, inclusief Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of The First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades, en alle DLC content van de drie games •    Een kwalitatief, genummerd en handgeschilderd 34cm Elite Knight at the Bonfire beeld•    De DARK SOULS TRILOGY soundtrack – 6 soundtrack CD’s met muziek van alle drie games•    Een 460-pagina tellende DARK SOULS TRILOGY compendium – met de geïllustreerde kaarten met boss- en NPC locaties, item encyclopedie, en volglijst van monsters, vijanden en bosses en een manuscript van alle game dialoog per game
18/01 13u30  Deze maand wordt The Vault van Origin Access uitgebreid met nieuwe titels voor PC-spelers Origin Access-leden kunnen het gevecht aangaan in het Star Wars-universum en nog veel meer. Zo zijn onder andere de onderstaande games beschikbaar via Origin Access deze maand:• Unravel Two: Trek vriendschapsbanden aan in een co-op puzzelplatformer met niet één, maar twee Yarny’s.• STAR WARS Empire at War - Gold Pack: Herstel of verstoor juist de balans in het universum, van Kashyyyk tot Dagobah, in real-time strategie.• Dead in Vinland: Bouw een nieuw thuis en overleef de gevaren van een mysterieus eiland in deze turn-based simulatie.• Deponia Doomsday: Volg Rufus in een vreemd avontuur vol profetische dromen, tijdreizigers... en meer.• Judgment: Apocalypse Survival Simulation: Bouw en bestuur een kolonie om te overleven in de aanloop naar de Dag des Oordeels.• The Flame in the Flood: Zoek, bouw en overleef tijdens een reis door de afgelegen gebieden van een vergeten Amerika. Daarnaast krijgen Origin Access Premier-leden exclusieve toegang tot They Are Billions om zich de horden geïnfecteerden van het lijf te houden en hun kolonie en de laatste hoop van de mensheid te beschermen.Met een Origin Access Basic-lidmaatschap kunnen spelers volledig gebruikmaken van een groeiende verzameling van meer dan 130 games en 10 uur lange Play First-proefversies spelen voor nieuwe en aankomende EA-games, dagen voordat ze officieel uitkomen. Origin Access Premier-leden krijgen alles in Basic en daarnaast kunnen ze zolang ze lid zijn nieuwe EA-games voor PC als eerste onbeperkt spelen, de volledige game dus geen proefversie.
Laatste update: vandaag om 11u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/01 12u15  Kingdom Hearts Disney-werelden die we nooit willen zien! – Waarom Lees Ik Dit? Kingdom Hearts III komt eindelijk uit! Woehoe! Tijd om uit te kijken naar Kingdom Hearts IV. PeterKoelewijn heeft een lijst opgesteld van de allerslechtste Disney-werelden die we absoluut nooit in de RPG willen zien.
23/01 00u15  Bekijk vandaag om 15:00 uur een nieuwe Indie Highlights Showcase van Nintendo Een nieuwe Switch Indie Highlights Showcase, een nieuwe trailer van Metro Exodus, een nieuwe modus voor Resident Evil 2 Remake en nieuwe hoop een remaster van Demon's Souls... dat en meer, in een nieuwe Nachtwacht!17 
22/01 17u15  Resident Evil 2 Remake - Review Als het om toekomstige remakes gaat, zijn er twee waar een beetje gamer met smart naar uitkijkt: die van Final Fantasy VII en die van Resident Evil 2. Nou, op die tweede hoef je niet langer te wachten, en Samuel vertelt je meteen of je er een beetje blij van gaan worden.
22/01 12u15  Meer dan Games: Pokémon Veel franchises die je met veel plezier speelt, hebben meer te bieden dan alleen videogames. Denk bijvoorbeeld aan televisieseries, films, bordspellen, trading card games en nog veel meer! Karim gaat in deze serial dieper in op wat franchises die meer te bieden hebben dan alleen videogames.
22/01 07u00  Gears of War zorgde voor veranderingen in Uncharted Je verwacht het niet, maar Gears of War heeft voor flink wat veranderingen gezorgd in de eerste Uncharted game! Check de details in deze Nachtwacht naast nieuws over PS4 Dual Pack, Mortal Kombat 11, Days Gone, Kingdom Hearts 3, Final Fantasy XIV en Ace Combat 7.
21/01 16u30  Avengers: Endgame, Shazam, Glass en The Punisher - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag geven een aantal Avengers figurines personages prijs die in Avengers: Endgame zullen verschijnen, zie je een nieuwe Shazam! teaser en is er nieuws over de Marvel-series op Netflix.
21/01 12u15  Collectible card-games: The Elder Scrolls: Legends vs. Gwent vs. Hearthstone In deze feature vergelijkt Alie de drie grootste collectible card-games van dit moment, namelijk: The Elder Scrolls: Legends, Gwent: The Witcher Card Game en Hearthstone. Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen tussen deze digitale kaartspellen? En welke van de drie komt als winnaar uit de vergelijking?
21/01 03u30  Anthem draait niet op 1080p60 op consoles Het weekend zit er alweer op en dat betekent dat je op deze blauwe maandag je dag weer begint met nieuwe Nachtwacht! Deze nacht heeft Karim over het internet gewaakt en geeft hij je de laatste nieuwtjes!
20/01 15u15  Criminelen gebruiken Fortnite om geld wit te wassen Criminelen verkopen illegaal verkregen V-Bucks op het internet, Anthem's map is gedeeltelijk onthuld en er gaan geruchten van nog twee Pokémon films die er misschien aan zitten te komen. Dit en meer in de WKNDW8 van 20 Januari 2019!
20/01 14u00  Alles wat je moet weten over Crackdown 3 Negen jaar nadat Crackdown 2 verscheen is het ein-de-lijk tijd voor het derde deel. Dit is een franchise die niet een stille dood is gestorven, maar die weer springlevend is. De trailers zien er vooral visueel zeer prettig uit, maar wat moet je nou echt weten voor Crackdown 3 komt? LauraJenny vertelt het je.
19/01 14u30  velvet buzzVelvet Buzzsaw en Umbrella Academy - Netflix kijktips van februari 2019 Er verschijnt niet bijzonder veel op Netflix in februari, maar we hebben toch een paar mogelijke pareltjes voor je weten te vinden. Van Game of Thrones-schrijver George R.R. Martins nieuwe serie tot een erg interessante Netflix Original-film met Jake Gyllenhaal, en als afsluiter een stalkerige kijktip van Alie.
19/01 13u15  Forza Horizon 4 heeft sinds lancering 7 miljoen spelers gehad Forza Horizon 4 is al door 7 miljoen mensen gespeeld, Netflix ziet Fortnite als grootste concurrent en Pokémon-ontwikkelaar Game Freak brengt een 2D-platformer naar consoles. Dat en meer in deze Weekendwacht!
18/01 17u00  Hardware Hitjes: de eerste oprolbare TV binnenkort te koop! De CES is al bijna een week voorbij, maar het is nog lang niet gedaan met al het hardware nieuws. Deze week lees je over de bijzondere verkoopstrategie van Intel en een prachtige televisie van LG. Daarnaast heeft Dell de neushaar-cam verwijderd van de XPS 13 en komt ook Razer met upgrades voor hun laptops.
18/01 12u15  Afscheid nemen van Telltale – de beste Telltale-games De gamewereld kan meedogenloos zijn. Niet elke game is een succes en niet elke studio weet zijn hoofd boven water te houden. In deze Serial neemt Alie afscheid van een aantal gesneuvelde ontwikkelaars en gameseries. Ze blikt ten eerste vol weemoed terug naar de 10 beste games van Telltale Games.
18/01 04u00  Alles van de Mortal Kombat 11 onthulling Goedemorgen allemaal! De Wacht hoopt dat je goed ontbeten hebt, gezien de hoeveelheid bloed die zometeen op je scherm gaat spatten. De nieuwe Mortal Kombat is namelijk onthuld en dan weet je hoe laat het is! Verder vannacht: veel details over The Division 2, Sekiro, plus een hele dikke filmtrailer.
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen


Statistieken

Artikels:
33542
Gelezen:
25739
Aantal lezers nu:
68


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven