dinsdag 25 september 2018, week 39


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 19u45
 

9lives

Verbergen Tonen
25/09 19u00  Rico's grootste dreiging in Just Cause 4-trailer Rico Rodriguez staat tegenover zijn zwaarste tegenstander ooit in Just Cause 4: de meedogenloze leider van de Black Hand organisatie, Gabriella Morales. Nog nooit is Rico geconfronteerd met een krachtige oppositie als de Black Hand. Ze zijn de grootste, best uitgeruste en sterkst gefinancierde kracht van de wereld en Solis is hun spil van operaties. Solis is waar de Black Hand hun gespecialiseerde troepen traint, waar ze geavanceerde experimentele wapens hebben ontwikkeld ... Dit is hun thuisbasis ... en hier zijn ze het sterkst.
25/09 15u45  Nieuwe mysterieuze Pokémon krijgt officiële trailer en naam Maar nu hebben we eindelijk wat meer duidelijkheid gekregen van The Pokémon Company via hun officiële YouTube-kanaal. Het gaat hier om Meltan, een gloednieuwe Steel-Type Pokémon, die zowel te vangen is in Pokémon GO als in de Switch-games Pokémon: Let's Go Eevee/Pikachu. Zowel professor Oak als professor Willow zijn trouwens vastberaden om meer informatie te winnen over het nieuwe beestje. Benieuwd wat dat allemaal nog met zich zal meebrengen.
25/09 15u45  Hitman 2-trailer neemt ons mee naar de dodelijke jungle van Colombia Het afgelegen Santa Fortuna, in het hart van een Colombiaans regenwoud, verwelkomt toeristen om te genieten van de relaxte sfeer, maar herbergt ook complexe grotten en ruïnes in de buurt van het extravagante landhuis en cocavelden van het Delgado-kartel. 'Santa Fortuna is de perfecte locatie om de nieuwe features en mogelijkheden te tonen die naar Hitman 2 komen' zegt het team achter de game. Denk dan bijvoorbeeld aan het gebruik van de vegetatie om uit het zicht te blijven of om wapens en lichamen te verstoppen. De nieuwe trailer belicht de exotische, hypergedetailleerde omgeving die door spelers is te ontdekken, met onverwachte gevaren en unieke moordmogelijkheden. Agent 47 moet creativiteit en informatie gebruiken om het hele dorp te onderzoeken en de harde hand van het kartel te omzeilen om zijn doelwit uit te schakelen.
25/09 15u30  Bepaal je lot in Assassin's Creed Odyssey-launchtrailer Ubisoft publiceerde zopas de launchtrailer voor Assassin's Creed Odyssey en daarin wordt duidelijk dat de goden niks te zeggen hebben. Enkel jij bepaalt je lot, want het is jouw 'Odyssey'. De game ligt vanaf 5 oktober in de winkelrekken voor PlayStation 4, Xbox One en pc.
25/09 12u45  Maak het luchtruim (on)veilig in Air Missions: HIND Het plezante aan deze game is zeker en vast het feit dat het eens iets helemaal anders is dan de vele RPG's, shooters, sport- en racegames die we op ons afgevuurd krijgen de komende weken en maanden. In Air Missions: HIND kunnen we aan de slag met 4 realistische aanvalshelikopters, waaronder ook de iconische Mi-24 Hind. Het doel van de game is om, doorheen fictieve missies, allerlei objectives tot een succesvol einde te brengen. Er kan een breed scala aan wapens ingezet worden om bijvoorbeeld specifieke targets te elimineren, of om vijandige helikopters neer te halen.Naast single player-campagnemissies biedt Air Missions: HIND ook single player-trainingsvluchten, Instant Mission en Instant Action modes. Het is ook mogelijk om de strijd samen aan te gaan met (online) co-op campaign en co-op Instant Missions. Om de chaos compleet te maken bevat de game ook een online multiplayer, waarbij gevechtspiloten het tegen mekaar kunnen opnemen in Deathmatch en Team Deathmatch.Klinkt veelbelovend.
25/09 11u45  Rij het avontuur tegemoet in Dakar 18 launch trailer Dakar 18 is de cross-country rallygame met een van de grootste open werelden in een racinggame, gebaseerd op de wereldberoemde rally van de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) in Zuid-Amerika. Deze realistische simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld laat je racen met diverse voertuigen, waaronder motoren, wagens, trucks, quads en SSV’s Dakar Rally staat bekend als de grootste cross-country rally ter wereld. Om deze race te simuleren, besloot Bigmoon een van de grootste open werelden ooit in een racesimulatie te maken. Dakar 18 is gericht op realisme met verbluffende beelden en een getrouwe weergave van alle voertuigen en coureurs van de Dakar 2018 Rally. De game bevat de belangrijkste officiële teams, voertuigen en coureurs, alle 5 racecategorieën (wagens, motoren, trucks, quads en SSV’s) en heel veel meer. Speel alleen in de singleplayer of neem het op tegen je vrienden in de online en offline multiplayerstanden. Features Realistisch navigatiesysteem om je een weg te banen doorheen de enorme open wereld Realistische simulatie van weer, terrein en water Realistische voertuig physics Volledige controle over je piloten om te verkennen, te redden en te repareren Alle voertuigen en piloten verspreid over 5 categorieën: auto's, moto's, quads, trucks en 5x5 Of dit alles tot zijn recht komt, dat hopen we je te vertellen in onze review.
25/09 11u45  Dutch StarCraft League 2018 uit de startblokken [img:1 small-left]De Dutch StarCraft League heeft een nieuw toernooi gelanceerd dat speciaal voor Nederlands(talig)e deelnemers is: de DSCL Nationals. Spelers van alle niveaus zijn welkom. Op 1 december is de finale in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn, en tot die tijd zijn er maar liefst 9 kwalificatietoernooien. Die zijn zowel online als op verschillende evenementen en locaties door het land. Afgelopen weekend was de eerste op The Reality, en verder kunnen deelnemers nog terecht in Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Antwerpen en tot slots zelfs op Tweakers Gaming Live in Den Bosch. Alle informatie over het toernooi staat op DSCL.nl/nationals. Daar lees je ook dat de Dutch StarCraft League om hulp vraagt bij het vullen van de prijzenpot. Er is een crowdfundingcampagne gestart op Matcherino waar iedereen die de Nederlandse StarCraft-gemeenschap een warm hart toedraagt kan bijdragen.
25/09 11u00  Waarom Assassin's Creed meer en meer kiest voor mythologie Zie haar hurken, de Hogepriesteres van de Tempel van Apollo in Delphi. Ze kruipt in opdracht van pelgrims en koningen uit verre landen de catacomben in, zet zich neer op een driepotig krukje dat een centimeters wijde scheur in het aardoppervlak overbrugt, waar rode dampende gassen aan ontsnappen, en laat hen getuige zijn van haar wilde paringsdans met de krachten van het universum. Ze gooit haar hoofd in haar nek, neemt de hete dampen uit de onderbuik van moeder aarde op met haar neus, haar klamme schoot, haar drassige dijen, en zegt, schreeuwt, fluistert dingen die altijd geweten maar nooit gezegd waren tegen priesters die haar woorden vervolgens interpreteren voor de bezoeker. [img:6 title:Iemand die deze locatie herkent?] Dát orakel, dus, speelt een belangrijke rol in Assassin's Creed: Odyssey. 'Het was tijdens een studietrip naar deze plaats dat we over de precieze setting voor de nieuwe aflevering hadden beslist', zegt game director Scott Philips aan de voet van de archeologische site waar zich meer dan tweeduizend jaar geleden de tempel van Apollo bevond. 'Het orakel is een sleutellocatie in het hele verhaal van Assassin's Creed: Odyssey. Het vormt een sterke connectie met een van de elementen die belangrijk zijn in het verhaal van de game: de duistere organisatie die de familie van je hoofdpersonage uit elkaar trok, en die je dus weer probeert samen te brengen.'
25/09 11u00  Old-school Transformers in nieuwe Bumblebee-trailer Bumblebee is meteen ook de zesde film uit het Transformers-universum, én een prequel op de eerste film die verscheen in 2007. Opvallend is zeker dat Bumblebee de eerste Transformer-film is die niet geregisseerd zal worden door Michael Bay. Bumblebee neemt ons mee naar het jaar 1987, twintig jaar voor de eerste Transformers-film dus. Hij is op de vlucht en vindt een schuilplaats op het autokerkhof van een kleine badplaats in Californië. Gebroken en beschadigd wordt hij ontdekt door Charlie (Hailee Steinfeld), een 18 jarige tiener die in de knoop ligt met zichzelf.. Als ze hem opnieuw tot leven brenge, beseft Charlie al snel dat dit geen gewone gele VW kever is.
25/09 10u30  Nieuwe Bumblebee-trailer Bumblebee is meteen ook de zesde film uit het Transformers-universum, én een prequel op de eerste film die verscheen in 2007. Opvallend is zeker dat Bumblebee de eerste Transformer-film is die niet geregisseerd zal worden door Michael Bay. Bumblebee neemt ons mee naar het jaar 1987, twintig jaar voor de eerste Transformers-film dus. Hij is op de vlucht en vindt een schuilplaats op het autokerkhof van een kleine badplaats in Californië. Gebroken en beschadigd wordt hij ontdekt door Charlie (Hailee Steinfeld), een 18 jarige tiener die in de knoop ligt met zichzelf.. Als ze hem opnieuw tot leven brenge, beseft Charlie al snel dat dit geen gewone gele VW kever is.
25/09 09u15  Forza Horizon 4 "Een totaalpakket voor zowel de casual als hardcore race/wagenfanaat" Waarom wel? Seizoenen zijn een meerwaarde Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: het zijn de seizoenen die, voor mij toch, FH4 nog plezanter om spelen maken dan FH3. Elk seizoen, dat een week duurt, en elke donderdag om 15u30 aangepast zal worden, zit verweven tot in de diepste spelelementen van FH4. Elk seizoen heeft zijn unieke events, kampioenschappen, thema’s, invloed op wereldkaart, op de omgeving, het rijgedrag en de wegligging van je wagen, de tracks, events en content, en zo kan ik nog even doorgaan. Je krijgt wekelijks dus een nieuwe spelervaring voorgeschoteld. Naast de seizoenen die veranderen is er ook nog een dynamisch weersysteem en een dynamische dag- en nachtcyclus.[img:10] Kwaliteit versus Performance Je kan bij aanvang kiezen tussen twee grafische modi. Ik koos eerst voor performance (60 fps/1080p/HDR) en besloot na een paar uurtjes te spelen mijn Xbox One X tot het uiterste te drijven, en voor Quality (native 4K en HDR met 30fps). Het moet gezegd dat de wagens én de omgevingen er in quality-modus gruwelijk mooi uitzien. Anderzijds had ik in performance minder last, inderdaad minder en niet geen, last van pop-ups (zeker wanneer ik door steden als Edinburgh vlamde) of AI-voertuigen die plots vanuit het niets opdoken, of verdwenen.[img:1]
24/09 20u15  Alles in beeld in nieuwe Call of Duty: Black Ops 4-trailer Niet enkel de uitgebreide multiplayer wordt getoond, ook de zombies zijn nogmaals van de partij. En laten we dan even de Battle Royale-modus niet vergeten. Call of Duty: Black Ops 4 ligt vanaf 12 oktober in de winkelrekken voor PlayStation 4, Xbox One en pc.
24/09 16u45  Red Dead Redemption 2 PS4 Pro en PS4 Slim bundels onderweg [img:1 left]Sony PlayStation en en Rockstar Games slaan immers de handen in mekaar en gaan rond de release van Red Dead Redemption 2 nieuwe bundels introduceren. Dat laat Sony PlayStation weten via zijn officiële blog. Opgelet echter, er is een klein addertje onder het gras. Het gaat hier dan ook om bundels met de PS4 Pro en PS4 Slim, maar géén speciale editie console. Verwacht je dus niet aan een of andere gepimpte Wild West-uitvoering van de consoles zelf. De PS4 Slim komt in 500GB en 1TB als bundel, allebei met Red Dead Redemption 2 in een fysieke versie. De PS4 Pro (1TB)-bundel bevat eveneens de fysieke versie van de game. Wat mij betreft een ideale keuze want ik heb nog steeds liever een doosje dan een digitale code.
24/09 16u45  Terminaal zieke jongen van 12 mocht als eerste Fallout 76 spelen   [img:1 left title:Wes en Matt 'Gstaff' Grandstaff.]Toen zijn ouders hem vroegen waar ze hem nog blij mee konden maken, antwoordde Wes dat hij het verschrikkelijk vond dat hij als grote Fallout-fan, de release van Fallout 76 niet meer zou meemaken. Da Facebook-post over de jongen zijn gezondheid, en zijn droom, kwam ook Bethesda ter ore. Matt 'Gstaff' Grandstaff, comunity manager bij Bethesda, nam letterlijk het stuur in handen en reed vier uur vanuit Bethesda's thuishaven Maryland naar het huis van Wes om de jongen te verrassen. Hij mocht een dag lang Fallout 76 spelen onder het toeziend oog van Grandstaff. “Wes was de eerste persoon buiten de gamewereld die het spel speelde”, zegt zijn familie. “Hij kreeg ook het prototype van de helm die bij de nieuwe editie zit. Een exemplaar dat bovendien gesigneerd werd door mister Fallout, namelijk Todd Howard.”
24/09 12u00  GRATIS Blade & Soul: The Wandering Swordsman-pack keys Zoals gezegd hebben we hier een aantal keys liggen voor het The Wandering Swordsman-pack, en het enige wat jij moet doen om een gratis key te krijgen is een mailtje sturen naar info@9lives.be en in de hoofding plaats je SWORDSMAN.
Laatste update: vandaag om 19u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
25/09 00u30  We zijn alweer toe aan de 58ste Monday Motivation Bundle Op het moment dat ik dit nieuwsbericht schrijf, heeft de klok het laatste uur gepasseerd en is de maandag verandert in dinsdag. IndieGala boeit dat echter niet. Hun Monday Motivation Bundle blijft gewoon klaar staan voor zij die goedkoop games willen inslaan. Net zoals bij de vorige bundels in deze serie, komt de 58ste Monday Motivation Bundle in twee tiers. Tier 1 bevat de games Castle of Venia, The Art: Puzzle en Chill Out en kost je slechts een miezerige dollar. Maar dat zal voor de meeste niet genoeg zijn. Daarom vertel ik jullie ook graag over tier 2, welke alles van tier 1 bevat, evenals: NUMERIC Queen of Spades Magnetic Pairs Puppies VS Undead Negative World Smart Cube Sea of Fatness: Save Humanity Forever Amethleon Dangerous Lands Wil jij nu alle twaalf de games aan je verzameling toevoegen? Dan kost je dat $2.99. Ongeacht welke tier je echter ook pakt, om het te kopen moet je hier zijn. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.13 
25/09 00u30  Het gaat er behoorlijk hard aan toe in de nieuwe screenshots van Space Hulk Tactics Lees meer >14 
25/09 00u15  GameForce trekt Franstalig bezoek Over drie weken is het weer zover: dan gaat het grootste game-evenement van België, GameForce, van start. En dat betekent dat men nu de laatste standhouders verwelkomt. Een van die standhouders werd zojuist bekendgemaakt en komt zowaar uit België. We hebben het hierbij over J’imprime comme j’aime, een kledingwinkel speciaal voor gamers en andere nerds, met spul van onder andere Star Wars, The Nightmare Before Christmas en Marvel.20 
24/09 23u30  Sisterly Bliss: Don't Let Mom Find Out Normen en waarden; de ongeschreven regels over hoe mensen in een maatschappij met elkaar omgaan. Hier in het Westen zijn die regels vrij losjes en is er een hele hoop bewegingsruimte binnen de gestelde kaders, waardoor de jongere generaties volgens sommigen losgeslagen zijn. In het oosten zoekt men ondertussen het andere uiterste op, met als gevolg dat menig persoon zich gevangen voelt in zijn omgeving. Een bijkomstigheid hiervan is een alsmaar sneller groeiend aanbod van entertainmentproducten welke korte metten maken met alle heilige huisjes die staan. En twee van de populairste categorieën, zowel in het Westen als het oosten, zijn dingen als My Little Sister Can't Be This Cute, Kiss X Sis en Oniichan dakedo Ai sae Areba Kankeinai yo ne!, die gaan over té innige familiale banden, en lesbische pornografie. In Sisterly Bliss worden die twee gecombineerd voor een titel die absoluut Not Safe For Work is! Je bent gewaarschuwd. Sisterly Bliss: Don’t Let Mom Find Out vertelt het verhaal van de Sakura-tweeling. Sakura Ichika is de oudere zus, een modelstudent en een rolmodel dat enkel tekortschiet als het aankomt op fysieke inspanningen en sociale interacties, terwijl Sakura Futaba eindeloze bergen energie heeft, het zonnetje in elk huis is en absoluut niet warm wordt voor wat voor lesmateriaal dan ook. In zekere zin zou je dus kunnen zeggen dat ze elkaars tegenpolen zijn. Maar zoals iedereen die ooit met magneten heeft gespeeld zal kunnen beamen, trekken tegenpolen elkaar juist aan. En dat geldt ook voor de zusjes, die al van jongs af aan onafscheidelijk zijn en elkaars zwaktes aanvullen, opdat ze samen mogen groeien. Althans, dat was het plan. Dilemma Ergens voor de aanvang van de game is Ichika tot een verontrustende conclusie gekomen. Haar liefhebbende gevoelens voor haar tweelingzus zijn ergens door de jaren heen misvormd geraakt, waardoor ze Futaba langzaam maar zeker in een ander licht is gaan zien. Niet enkel als een zuster en vriendin, maar als een vrouw die ze begeerd op een wijze die niet verenigbaar is met hun familiale status. Wanneer ons verhaal begint, volgen we Ichika terwijl ze probeert om haar gevoelens een plekje te geven. Dat is echter niet makkelijk, daar Futaba niet van haar zus weg te slaan is en op haar vertrouwt voor zelfs de kleinste dingetjes. Als een soort uitlaatklep voor haar romantische affecties gaat Ichika hierin mee en legt ze haar zusje voortdurend in de watten, tot ergernis van hun moeder. Die besluit daarom dat de twee afstand van elkaar moeten nemen. Op dit moment komt Sisterly Bliss bij de kern van het verhaal en wisselen we tussen de perspectieven van de twee zusjes. Ichika probeert haar moeders advies op te volgen en neemt afstand van haar zuster, terwijl ze tegelijkertijd de kans aangrijpt om te dealen met haar eigen schaamte, frustratie, wanhoop en natuurlijk affectie. Futaba is zich hier echter niet van bewust en voelt zich in de steek gelaten. Het gevolg is dat ze zich totaal geen raad meer weet met haarzelf en angstvallig probeert vast te klampen aan Ichika, die haar steeds harder wegduwt. Het pad minst bewandeld Hoe de tweelingzussen omgaan met de verschillende situaties die ze tegenkomen, is aan jou als speler. Als een visual novel zijnde heeft Sisterly Bliss nagenoeg geen input van jou nodig, waardoor het meer doet denken aan een geanimeerd boek. Maar op cruciale momenten moet jij keuzes maken die het verloop beïnvloeden. Hierbij probeer je de delicate balans tussen de twee zusjes in stand te houden, zodat je het verhaal naar het ideale einde kunt sturen. Maar dat is niet per sé de netste. Mocht de inleiding het niet duidelijk hebben gemaakt: in Sisterly Bliss is het doel om erop aan te sturen dat de tweeling de verboden vrucht deelt en een relatie begint die op meerdere fronten niet koosjer is. En daar kun je van vinden wat je wilt, zij het positief of negatief. Ontwikkelaar eyephon verdient echter hoe dan ook een pluim voor de manier waarop het het onderwerp benadert. In veel populaire media die een incestthema hebben, maakt men zich er makkelijk vanaf door op formaliteiten te vertrouwen. De familieleden zijn bijvoorbeeld niet bloedgerelateerd door adoptie of omdat iemand in de familie is getrouwd. Hierdoor is het een grijs gebied, waar over het algemeen niet te negatief naar gekeken wordt en waar men zich niet voor hoeft te schamen. Sisterly Bliss is niet zo’n titel. Futaba en Ichika zijn onmiskenbaar bloedgerelateerde tweelingzusters – de game maakt er een nadrukkelijk punt van om dit te benoemen – en zijn zich beide bewust van de verdorvenheid van hun gevoelens en acties. Enkele uren van het verhaal worden geheel gewijd aan hoe beide dames hiermee omgaan en hoe hun omgeving tegen dit alles aan zou kijken, wat resulteert in een boeiende lap tekst om je door heen te werken. Het gaat allicht allemaal niet zo diep als dat ik graag zou zien, maar de game gaat voldoende in op alle aspecten van de situatie om boven de traditionele erotische game uit te stijgen en zo een degelijk verhaal te vertellen waarvan de daad slechts een onderdeel uitmaakt. Maar toch Maar ja, seks is uiteindelijk wel een van de dingen die je tegen gaat komen als je Sisterly Bliss speelt. De game heeft geen all ages-versie en is daarom enkel te koop via de webwinkel van Mangagamer zelf, wat ook eigenlijk de enige logische keuze is. Want hoewel veel van de betere visual novels met volwassen inhoud goed speelbaar zijn met censuur, zou Sisterly Bliss een belangrijk deel van zijn ervaring missen. En, laten we even heel eerlijk zijn, menig speler komt ook vooral voor deze content. Gelukkig schiet eyephon ook wat dat betreft met scherp. Intieme scenes tussen de zussen zijn opwindend, zelfs voor iemand als ik, die geen voorkeur heeft voor vrouw-op-vrouw-actie, maar worden nooit vulgair. Er is altijd een stukje tederheid terug te vinden in de dialogen en te horen in de stemmen van de karakters, wiens voice acting zonder twijfel het hoogtepunt van het spel is. Zowel liefde als lust worden moeiteloos ten gehore gebracht en worden gecomplementeerd door het artwork. Want hoewel die absoluut niet dezelfde productiewaarden heeft als bijvoorbeeld de laatste A Kiss For the Petals, is die prettig voor het oog en brengt het de emoties van de karakters net wat meer tot leven. Daarom is het ook jammer dat je, afhankelijk van je leessnelheid, in zes tot acht uur door het verhaal heen bent. Dan heb je nog niet alle opties verkent natuurlijk, maar tel er ook maar niet op dat je met dat alles samen meer dan twaalf uur kwijt zult zijn. Conclusie:  Sisterly Bliss: Don’t Let Mom Find Out is objectief gezien een game die volledig indruist tegen de normen en waarden die de beschaafde wereld hanteert. Maar daar is het zich ook zeer bewust van. Een substantieel deel van de game gaat daarom over hoe de twee zusjes proberen om te gaan met de gevoelens die ze eigenlijk niet mogen hebben, hetgeen goed uit de verf komt door de excellente voice acting en de voor het oog plezante visuals. Het had allemaal wat meer diepgang mogen hebben, vooral gezien de game enigszins aan de korte kant is, maar daar valt makkelijk omheen te kijken. De seksscenes staan namelijk op eenzame hoogte, dankzij de tederheid en affectie die ze bevatten en die een deel uit horen te maken van een gezonde relatie, maar desondanks vaak vergeten worden in erotisch materiaal.
24/09 07u45  We zien vanalles en nog wat op de screenshots van Hyperspace Delivery Service Lees meer >
24/09 07u30  Square Enix wilt dat jij Final Fantasy XIV: A Realm Reborn probeert In tegenstelling tot de meeste games, welke een tot hooguit enkele jaren meegaan, is een MMO gebouwd met een langetermijnplan in gedachte. Daarom is het niet zo vreemd dat Square Enix nog altijd probeert om nieuwe spelers naar de wereld van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn te lokken.Een voorbeeld hiervan is deze nieuwe commercial, welke niet enkel enkele lovende kritieken van website als IGN oprakelt, maar ook nogmaals wijst op de mogelijkheid om het spel gratis te proberen tot level 35. Mocht je desondanks zoiets hebben van ''ik weet niet waar te beginnen'' dan kun je ook afreizen naar ons Discord-kanaal, waar een fanatieke groep spelers regelmatig samenkomt om de game te spelen.
24/09 07u30  Het nieuwe artwork van Death Stranding leert ons over de voice actors Lees meer >
24/09 00u00  World War 3 komt volgende maand naar Early Access Team-based first-person shooter World War 3 zal volgende maand naar Steams Early Access-programma komen. Dit heeft ontwikkelaar The Farm 51 bekendgemaakt middels diens persportaal. De Early Access build van het spel zal vanaf 19 oktober 2018 te koop zijn voor een startprijs van $28. Een precieze europrijs is vooralsnog niet bekend, maar mocht hier nog een update over volgen, dan zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen.
23/09 22u15  Haal nu de volledige Megadimension Neptunia VII-ervaring in huis voor een spotprijs Hoewel Neptunia-games jarenlang als paddenstoelen uit de grond geschoven, heeft Idea Factory ergens ingezien dat lopende bandwerk de kwaliteit van hun serie niet ten goede kwam. En daarom hebben we al een tijd geen game in de serie meer gezien. De laatste game was Megadimension Neptunia VII, welke ook het onderwerp is van de nieuwste bundel van Fanatical. Hier vind je namelijk voor € 9,59 de game, plus de dertien DLC packs die onderstaan dit bericht staan. Ter illustratie, normaal zou je dit € 80,86 kosten, hetgeen neerkomt op een korting van 88%. Veel lager zal de prijs voorlopig niet zakken. En dus, zoals beloofd, hieronder de lijst met DLC: Weapon Pack Trial Weapon Pack Ultimate Weapon Pack Nightwear Pack Swimsuit Pack Equipment Pack Processor Pack Umio Party Character Nepgya Party Character Million Arthur Party Character God Eater Party Character Nitroplus Party Character Digital Deluxe Set Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Compile Heart of Idea Factory, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
23/09 18u00  Tropico 6 Als iemand die jarenlang exclusief op consoles en handhelds heeft gespeeld heb ik maar weinig ervaring met het RTS-genre. De enige twee noemenswaardige uitzonderingen waren de oorspronkelijke Rollercoaster Tycoon, Command & Conquer op de originele PlayStation en Tropico op de PS4. En van die laatste verschijnt spoedig een zesde deel, waarmee ik al even heb mogen stoeien. Eenieder die ooit een Tropico-game heeft gespeeld, zal niet worden verrast door hetgeen dat het zesde deel ons voorschotelt. Jij bent een dictator over een serie tropische eilanden en probeert verschillende doelstellingen te behalen, terwijl je koste wat het kost aan de macht probeert te blijven. Hiervoor moet je de welvaart van je land bewerkstellingen, maar ook buitenlandse mogendheden tevreden houden. Klinkt simpel toch? Oud nieuws Het oppakken van het spel is in ieder geval simpel zat. De controls met muis en toetsenbord zijn zoals je ze zou verwachten bij een game als deze, terwijl de informatie overzichtelijk en duidelijk wordt gepresenteerd, zonder dat het overmatig veel ruimte van je scherm opeist. Een gamer die al eerder een RTS heeft gespeeld zal dan ook in no-time gebouwen uit de grond stampen, paden aanleggen en missies aannemen van kleurrijke figuren met ontzettend overdreven ingesproken accenten. Qua invulling van de game doet Tropico 6 dus niet veel anders dan zijn voorgangers. Een van de serie zijn sterke punten was altijd al de gigantische hoeveelheid dingen die je erin kon doen. Je kunt tientallen soorten gebouwen neerzetten, die vaak ook van zichzelf nog verschillende variaties hebben. Zo kan je bijvoorbeeld zelf kiezen wat voor gewassen jouw plantage verbouwd en dit ten alle tijden aanpassen. Dat voorkomt dat je voortdurend dingen moet opbouwen en afbreken om aan veranderende behoeftes te voldoen en bewijst maar weer eens dat Limbic Entertainment een goed beeld heeft van wat nodig is om een degelijke RTS te maken. Maar is dat wel genoeg? Tropico 6 is een prima RTS in alle aspecten, maar lijkt niet bijster veel anders te doen dan zijn voorgangers. Ik zie daardoor vooralsnog niet in waarom er een nieuw deel zou moeten komen. Maar daarbij hou ik wel in het achterhoofd dan ik én een vroege build heb gespeeld én slechts een klein gedeelte hiervan. Het is dus goed mogelijk dat de game nog wat verrassingen in petto heeft. Conclusie:  Als een op zichzelf staande game is Tropico 6 een bovengemiddelde tot misschien zelfs goede RTS die zowel overzichtelijk genoeg is voor beginners als diepgaand voor gevorderden. Maar als een deel van de serie lijkt het maar weinig te doen om de formule naar een volgend niveau te tillen. Misschien dat de game allerlei nieuwigheden heeft die ik nog niet heb mogen ervaren, maar tot nu toe heb ik niet voldoende gezien om een aanschaf te kunnen verantwoorden als je al een van de vorige twee delen in huis hebt. 
23/09 01u45  FunQuarter #226                                                                Een debat dat nooit eindigt                                                                      It's dangerous to go alone, grab this                                                            Snel en sneller                                                                          Todd Howard, you did it again!                                                           Slechts enkele van vele                                                                         Laat EA dit niet zien!                                                           Wie kende deze nog?                                                                 Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                              En dat was het einde            
23/09 01u15  De screenshots van The Jackbox Party Pack 5 tonen weer veel gestoorde opdrachten Lees meer >
23/09 01u00  Steam-versie Cute Girls bevat censuur Sinds vorige week zaterdag is het hek van de dam: toen liet Steam de eerste pornografische game toe op diens platform. Niet elke uitgever heeft echter al zijn games hierop aangepast. Indie-ontwikkelaars Tomimar bracht daarom diens nieuwe VR-game, Cute Girls, uit met gecensureerde...cute girls. Op de Steam-pagina legt het bedrijf echter ook uit hoe je dit makkelijk kunt verwijderen. Om dit te wijzigen moet je zelf aan de slag gaan met de gamefiles, welke je kunt vinden in de common folder van je Steam-installatie. Hier moet je het volgende pad zoeken: data>strreamingassets>censored.json, en dit openen in Kladblok. Hierin wijzig je waarde van False naar True, en vervolgens sla je het bestand weer op. En dan kun je genieten van ontblote borsten.
23/09 00u00  Test je geluk met de Martian Mystery Bundle van Fanatical Hier op GameQuarter schrijven we met regelmaat over bundels van games. Bundels met shovelware, bundels met indie-titels, bundels met een bepaald genre aan games of van een bepaalde uitgever; ze zijn allen wel eens voorbijgekomen. Maar nooit eerder schreven we over een bundel als de Martian Mystery Bundle. Wat deze bundel zo bijzonder maakt? Dat je niet weet wat je koopt! De zes games die je voor € 5,19 ontvangt zijn namelijk willekeurig en dus kunnen wij je niet vertellen wat je gaat krijgen. Durf jij de gok aan? Dan kun je hier een aankoop doen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
22/09 23u45  Hero Wars heeft wederom een nieuwe trailer Met de hoeveelheid trailers die we plaatsen van Hero Wars, zou je bijna gaan denken dat we de game religieus volgen. En hoewel dat allicht overdreven is, zit er een kern van waarheid in. De video´s zijn immers zo vreemd, dat ze onze aandacht blijven trekken. Na twee geluidloze video´s is het nu tijd voor een echte trailer...soort van. Hierin zien we hoe een karakter dat de speler moet symboliseren een beetje té intiem wordt met een demonisch lid van het vrouwelijke geslacht, iets waarvoor hij daarna mag boeten. Maar dat weerhoudt Hero Wars er niet van om ons uit te nodigen om het zelf te doen.
Laatste update: vandaag om 0u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
25/09 17u15  GameForce verwelkomt LG Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal ...
25/09 17u15  GameForce houdt Belgisch Kampioenschap Snake Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal ...
25/09 16u45  Nintendo laat zieke fan enkele dagen voor zijn dood nog nieuwe Smash Bros. spelen Afgelopen vrijdag trokken enkele vertegenwoordigers van Nintendo naar Chris 'SpookyWoobler' Taylor, een gamer die (opnieuw) kanker had en volgens dokters hoogstens nog enkele maanden te leven had. Via ...
25/09 16u30  Forza Horizon 4 Forza Horizon 4 Forza Horizon draagt al een tijdje de kroon van beste arcaderacer, een status die in  2016 enkel maar werd bevestigd door Forza Horizon 3. Met het vierde deel wil ontwikkelaar Playground ...
25/09 16u15  Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy aangekondigd Capcom heeft een Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy aangekondigd voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. De collectie bevat opgepoetste versies van Phoenix Wright: Ace Attorney, Justice ...
25/09 16u15  Mysterie ontrafeld: nieuwe mythische Pokémon heet Meltan Zonder veel officiële uitleg verscheen afgelopen weekend plots een compleet nieuwe Pokémon in Pokémon GO. Na het vangen echter veranderde deze Pokémon in een Ditto, waardoor sommigen dachten dat het ...
25/09 16u00  Mark of the Ninja: Remastered binnenkort naar Nintendo Switch Action-stealth adventure game Mark of the Ninja komt naar de Nintendo Switch en dat als Remastered versie van de originele game. De HD-versie voor Nintendo Switch verschijnt op 9 oktober.
25/09 16u00  Assassin's Creed Odyssey dropt alvast launch trailer Op Assassin's Creed Odyssey is het officieel nog wachten tot volgende week, maar nu alvast heeft Ubisoft een launch trailer online gegooid. Daarin worden de troeven van de game nog eens uitgespeeld, waaronder ...
25/09 16u00  Drawn to Death houdt er in maart 2019 mee op Drawn to Death, een visueel aparte shooter van David Jaffe die vorig jaar verscheen voor PS4, houdt er in maart 2019 mee op. Concreet zullen alle online functionaliteiten van de game vanaf 25 maart 2019 ...
25/09 16u00  Hitman 2 toont gameplay in Colombia Er is een nieuwe gameplay trailer online verschenen van Hitman 2. Daarin zien we Agent 47 aan het werk in Colombia, waar hij jacht maakt op drie doelwitten diep in de jungle.
25/09 13u30  World of Warcraft: Battle for Azeroth World of Warcraft: Battle for Azeroth Afgelopen maand kwam Blizzard met de zevende uitbreiding voor World of Warcraft, genaamd Battle for Azeroth. Na Legion, die voor velen ...
25/09 13u00  Netflix wil alsnog Stranger Things game Door het faillissement van Telltale Games is onder meer de Stranger Things game geannuleerd waar het voor Netflix aan werkte. Van die game zijn inmiddels ook beelden gelekt. In een reactie op het hele ...
25/09 12u15  Zo zag de Stranger Things game van Telltale eruit Het faillissement van Telltale Games heeft als gevolg dat onder meer heel wat lopende projecten van de studio zijn geannuleerd. Zo ook een Stranger Things game waar het voor Netflix aan werkte. Nu heel ...
25/09 10u45  Vroege launch trailer voor Call of Duty: Black Ops 4 Op Call of Duty: Black Ops 4 is het nog wachten tot 12 oktober, maar de launch trailer is nu al beschikbaar. Daarin komen de drie grote modes van de game, zijnde multiplayer, Zombies en Blackout, in beeld. ...
25/09 10u30  World War 3 lanceert volgende maand in Early Access Na enkele bèta's heeft World War 3 nu een releasedatum gekregen, tenminste voor de Early Access-versie. De verschijnt op 19 oktober voor 28 dollar, maar bij de finale release wordt het prijskaartje nog ...
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
23/09 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
23/09 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
23/09 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
23/09 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
23/09 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
23/09 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
23/09 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
23/09 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
23/09 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
23/09 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
23/09 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
23/09 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
23/09 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
23/09 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
23/09 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: zondag 23 september 2018, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
25/09 16u30  Nieuwe Switch-controllers met programmeerbare knoppen op komst PowerA, officiële accessoire partner van Nintendo, brengt nieuwe Nintendo Switch-controllers uit. Deze Switch-controllers hebben handige features waarbij de speler zijn eigen voorkeur kan instellen in de controller. De controllers hebben veel weg van Nintendo's eigen Pro Controller. Verder zijn de controllers verkrijgbaar met een andere opmaakstijl.
25/09 14u45  The Walking Dead van Telltale krijgt misschien toch een einde Telltale Games heeft zoals eerder bekend meerdere projecten moeten stoppen vanwege financiële problemen. Het populaire spel 'The Walking Dead', was een van de projecten die niet afgemaakt zou worden terwijl de productie middenin het laatste seizoen zat. Nu blijkt dat er toch nog hoop is om deze gameserie te redden. Meerdere partners hebben aangeboden om te investeren in de productie om het spel toch een waardig einde te geven.
25/09 14u30  Jaag en vis in Red Dead 2 op meer dan 200 wilde dieren Red Dead Redemption 2 is een van de grootste open wereld-games in de maak en Rockstar is nog niet klaar met nieuwe onthullingen over het spel. Rockstar geeft nu nog meer details gedeeld over hoe rijk gevuld het Wilde Westen gaat worden met meer dan 200 wilde dieren, waaronder vogels, zoogdieren en vissen. Om het nog realistischer te maken kunnen we ook nog uitgebreid jagen en vissen.
25/09 10u30  Divinity: Original Sin 2 console review Divinity: Original Sin 2 is een rpg in hart en nieren. De game heeft namelijk sterke trekken van Dungeons & Dragons: je maakt of kiest je eigen personage waarmee je een groot avontuur beleeft en je bent vrij om te gaan en staan waar je wil met je groep. Hoewel de verhaallijn vaststaat, krijg je alle vrijheid die je je kunt wensen: wat voor persoonlijkheid je hebt, wie je doodmaakt en met wie je op pad gaat is aan jou.
25/09 09u30  Ubisoft brengt Hasbro Game Night uit op Switch Ubisoft heeft aangekondigd Hasbro Game Night uit te brengen op de Switch.
25/09 09u30  Test deze week SoulCalibur 6 In een officiële tweet van Soulcalibur VI doet de ontwikkelaar Bandai Namco een oproep naar spelers die mee willen helpen om de online versus-modus op de PS4 en Xbox One te testen en zo mogelijk de online ervaring te verbeteren met feedback. Meld je aan bij de Soulcalibur VI-Network en help mee van 28 september tot 1 oktober.
24/09 17u00  Nieuwe Kingdom Hearts 3-gameplay beelden op TGS getoond Tijdens de Tokyo Game Show werden nieuwe gameplay-beelden getoond van Kingdom Hearts 3. We zien Sora en zijn vrienden vechten en ontdekken in de werelden van Toy Story en Frozen. Ook al zijn de beelden in het Japans, toch zien deze beelden er weer prachtig uit. De gameplay-beelden beginnen rond de 9:45-minuten.
24/09 15u15  Speler ontdekt geschrapt einde voor Shadow of the Tomb Raider Let op; dit bericht bevat spoilers! In Shadow of the Tomb Raider is een after-credits-scène ontdekt die voor veel discussie heeft gezorgd bij fans van het spel. Op een Tomb Raider-forum stelde gebruiker 'Tombstone' de vraag waarom niemand vragen stelde bij het 'einde'. Uit reacties bleek dat niemand wist van dit alternatieve einde. Het einde bestond wel degelijk, maar was volgens ontwikkelaars niet bedoeld om in het spel te komen.
24/09 14u00  The Walking Dead-stemactrice getreurd door einde van serie Stemactrice Melissa Hutchinson verklaart in een emotioneel bericht op haar Twitter-account getreurd te zijn over het stoppen van de Walking Dead-serie. Het was 'één van de zwaarste dagen', verklaarde ze toen Telltale Games de deuren ging sluiten en meerdere werknemers werden ontslagen. Door het stoppen van de Walking Dead-serie blijft het lot van Clementine in de serie onduidelijk en weet ook Melissa niet hoe het verhaal gaat aflopen.
24/09 14u00  Hardware Hitjes: Nvidia RTX 2080 Ti is een beest Het was afgelopen week eindelijk tijd voor de lancering van de Nvidia RTX 2080 en RTX 2080Ti met de bijbehorende reviews en benchmark-resultaten. Wat die resultaten zijn, lees je in deze Hardware Hitjes. Verder komt MSI met krachtige maar stijlvolle laptops en heeft Steelseries een gelimiteerde CS:GO-muis aangekondigd.
24/09 12u15  Klantenservice 2K overspoeld met klachten over NBA 2K19 2K is al een paar weken bezig met oplossen van de problemen die veroorzaakt worden in NBA 2K19. Veel spelers hebben klachten over verlies van data, virtueel geld en gekochte content die nooit gekregen is. Doordat de problemen zich op meerdere platformen bevinden, wordt de klantenservice beladen met klachten en aanbevelingen op de website. De klantenservice verklaart meer klachten te moeten verwerken dan normaal.
24/09 09u00  Ace Attorney: Phoenix Wright Trilogy komt naar huidige consoles Capcom brengt Ace Attorney: Phoenix Wright Trilogy naar Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.
24/09 08u30  De Bioscoopstoel #87 – Apostle, Captain Marvel en James Bond 25 De laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
23/09 10u00  Spider-Man en het belang van een leuke besturing Openwereldgames zijn in groten getale verkrijgbaar tegenwoordig. Een bekend probleem met dit type spellen is dat je constant allerlei icoontjes aan het afwerken bent op de map en dat zo de verveling al snel toeslaat. Het vorige week verschenen Marvel’s Spider-Man is hier ook schuldig aan, maar komt hier wonderbaarlijk mee weg.
23/09 09u00  IG Q-N-A: Welke games moeten er op de PlayStation Classic? De PlayStation Classic werd deze week aangekondigd, een miniconsole met twintig games. Nu weten we dat Final Fantasy 7, Wild Arms, Tekken 3, Jumping Flash en R4 Ridge Racer Type 4 erop zullen staan, maar welke games willen we nog meer? We vroegen de redactie daarom voor deze IG Q&A: Welke games moeten er op de PlayStation Classic?
Laatste update: vandaag om 16u30
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u07
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 18u44
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
25/09 16u15  Verschillende Red Dead Redemption 2 bundels aangekondigd voor de PlayStation 4 Sony heeft bekendgemaakt dat er twee nieuwe PlayStation 4 bundels uitkomen die in het teken staan van de Red Dead Redemption 2 release. De bundels lanceren samen met de game op 26 oktober.Allereerst komt er een PlayStation 4 Pro bundel. Die bevat een 1TB Jet Black PS4 Pro, een Dualshock 4 controller en een fysieke kopie van de game. Daarnaast is er ook een bundel met een standaard PlayStation 4 met een harde schijf van 1 terabyte. Europese prijzen voor de bundels zijn nog niet bekend.Er is meer Red Dead Redemption 2-gerelateerd nieuws. Zo is onlangs Red Dead Online onthuld. Op onze site vind je steeds alle nieuwe Red Dead Redemption 2 info.Read more…
24/09 19u15  Transference review - Gefragmenteerd Sander stapt voor de Transference review in de Matrix, waar drie gekwelde zielen hun verhaal proberen te vertellen. Wat als een krankzinnige geest een escape room maakt? Dat is de opzet van Transference, een narratieve horrorervaring gemaakt door Ubisoft en Spectrevision, de productiestudio van acteur Elijah Wood. De game wil een thriller bieden die als een speelfilm aanvoelt, terwijl je een mysterie rondom drie leden van de familie Hayes probeert op te lossen. Bovendien moet de VR-ervaring je nog meer het gevoel geven dat je een gecorrumpeerde cyberspace bewandelt. Transference heeft het potentieel om de volgende stap in VR-entertainment te worden, maar maakt dat potentieel door een gebrek aan diepgang niet geheel waar.In Transference kijk je door de ogen van onderzoeker Raymond Hayes en zijn familie, nadat hun bewustzijn in een computer is geüpload waar jij met een VR-headset aan gekoppeld bent. Tijdens het uploadproces is er echter iets misgegaan, waardoor de omgeving is overladen met grafische glitches en defecte computercode. Scènes spelen in gecorrumpeerde video's voor je ogen af, voorwerpen verdwijnen plotsklaps en je wordt geregeld door een gitzwart, gedigitaliseerd monster opgejaagd. De enerverende presentatie van Transference is fantastisch en de stijl blijft je lang bij.Read more…
24/09 16u30  Voice actor Troy Baker is van de partij in Death Stranding Troy Baker sluit zich aan bij de cast van Death Stranding. Dit is bekend gemaakt in de nieuwe trailer van de game die tijdens de Tokyo Game Show is gepresenteerd. Naast Baker doen Guillermo Del Torro, Mads Mikkelsen en Norman Reedus mee aan het ambitieuze project. Troy Baker zelf is onder andere bekend van games zoals The Last of Us, Bioshock Infinite en Uncharted. Read more…
24/09 11u45  Voice-actor Troy Baker is van de partij in Death Stranding Troy Baker sluit zich aan bij de cast van Death Stranding. Dit is bekend gemaakt in de nieuwe trailer van de game die tijdens de Tokyo Game Show is gepresenteerd. Naast Baker doen Guillermo Del Torro, Mads Mikkelsen en Norman Reedus mee aan het ambitieuze project. Troy Baker zelf is onder andere bekend van games zoals The Last of Us, Bioshock Infinite en Uncharted. Read more…
24/09 11u45  Soul Calibur 6 Online beta aangekondigd Bandai Namco kondigt voor volgend weekend de online bèta aan voor Soul Calibur 6. De netwerktest laat je de online versus mode spelen op de Xbox One en de PlayStation 4. Je kunt met vijftien personages spelen. Verder zijn er negen arena's tot je beschikking. De bèta begint om 17:00 op 28 september en eindigt on 05:00 op 30 september. De Soul Calibur 6 release volgt in oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Read more…
24/09 11u00  Playstation Now games downloaden is nu mogelijk Playstation Now laat je nu games downloaden op de PlayStation 4. Tot nu was de dienst van Sony exclusief een streamingdienst. Met deze zet probeert Sony de strijd aan te gaan met rivaal Microsoft en diens Xbox Game Pass. In de loop van de maand september rolt Sony de downloadfunctie uit.Read more…
23/09 17u00  Devil May Cry 5 bevat microtransacties Tijdens de Tokyo Game Show is duidelijk geworden dat Devil May Cry 5 microtransacties bevat. In de game gebruik je Red Orbs om nieuwe vaardigheden en upgrades te kopen. Die Red orbs verdien je tijdens de game, maar zijn ook te koop voor echt geld.Volgens hoofdontwikkelaar Hideaki Itsuno is het aankopen van Red Orbs optioneel. 'Mensen die tijd willen besparen en alle vaardigheden in één keer willen aankopen, hebben die mogelijkheid. Maar volgens ons moet je niet alle vaardigheden vrijspelen om van de game te genieten', aldus Itsuno.Verschillende games bewezen in het verleden al dat singleplayer progressie en microtransacties moeilijk samengaan. Dat lees je onder andere in onze Middle Earth: Shadow of War review. Begin volgend jaar weten we meer, Devil May Cry 5 lanceert ten laatste in maart 2019.Read more…
22/09 23u00  Ace Attorney: Phoenix Wright Trilogy komt naar pc en consoles Capcom heeft tijdens de Tokyo Game Show bekendgemaakt dat de Ace Attorney: Phoenix Wright Trilogy begin volgend jaar naar de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One komt. Eerder bracht Capcom de trilogie al uit voor iOS en de 3DS.De trilogie bevat HD-versies van de eerste drie games in de Phoenix Wright-trilogie die oorspronkelijk voor de Nintendo DS zijn uitgebracht. Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de nieuwe versie.De laatste nieuwe game in de serie is Phoenix Wright: Ace Attorney − Spirit of Justice en lanceerde in 2016. Vorig jaar is ook Apollo Justice: Ace Attorney naar de 3DS gebracht.Read more…
22/09 11u30  Telltale Games ontslaat merendeel van personeel Ontwikkelaar Telltale Games heeft het merendeel van zijn personeel ontslagen. Dat heeft de studio in een officieel bericht via Twitter gemeld. 25 werknemers blijven over om hun laatste verplichtingen te vervullen.Volgens ceo Pete Hawley kampte de studio al even met financiële problemen. De verkoopcijfers van afgelopen jaar konden die problemen echter niet oplossen. Het bedrijf wil in de komende weken meer uitleg geven over de toekomst van hun gametitels. Het is nog niet duidelijk of een definitieve sluiting eraan komt, hoewel sommige bronnen al in die richting wijzen. De ontwikkeling van het tweede seizoen van The Wolf Among Us en een adaptatie van Netflix-serie Stranger Things zijn volgens die bronnen al stopgezet. Read more…
20/09 16u30  Sony stopt volgend jaar met productie van de PlayStation Vita Sony-topman Hiroyuki Oda maakt bekend dat het bedrijf in 2019 stopt met de productie van de PlayStation Vita. Volgens Oda zijn er momenteel ook geen plannen voor een nieuwe handheld. Nadat Sony volgend jaar de productie stopzet, zullen de laatste Vita's geleidelijk wereldwijd verspreid worden. De PlayStation Vita lanceerde in 2011 als opvolger van de PlayStation Portable. Met twee analoge sticks en veel grafische kracht moest de Vita de kwaliteit van consolegames naar een handheld brengen.De laatste jaren zijn er echter nog weinig grote games uitgekomen voor de handheld, en moesten Vita-eigenaars het stellen met kleinere indiegames. Zo is eerder dit jaar Stardew Valley voor de PlayStation Vita uitgekomen. Read more…
20/09 10u15  Castlevania Requiem voor de PlayStation 4 onthuld Het Koreaanse leeftijdsclassificatiebureau Game Rating Board (KGRB) heeft Castlevania Requiem voor de PlayStation 4 opgenomen in zijn database. Konami heeft de game nog niet officieel aangekondigd.Het betreft een bundel bestaande uit Castlevania: Rondo of Blood en het directe vervolg Castlevania: Symphony of the Night. Castlevania: Rondo of Blood heeft eerder een remake gekregen in de vorm van Castlevania: The Dracula X Chronicles voor de PlayStation Portable.Er wordt zowel een Japanse als Engelse versie genoemd, wat mogelijk duidt op een Westerse release. Tot dusver is er alleen over een PlayStation 4 uitgave gesproken, maar waarschijnlijk komt de bundel ook naar andere platformen.Read more…
20/09 09u45  Bekijk: PlayStation Classic kopen? Dit MOET je weten! Als donderslag bij heldere hemel kondigt Sony de PlayStation Classic aan, waarop straks twintig klassieke PlayStation-games te spelen zijn. Daarvan zijn nog maar vier bekend, dus het speculeren kan beginnen. In onderstaande video blikken Carl en Randolf op de kleine console vooruit. Welke games moeten er zeker deel van uitmaken? En zo'n emulatie-kastje van 100 euro, is dat eigenlijk wel iets waar we op zitten te wachten?Read more…
20/09 09u30  Bekijk: Hebben we zin in de PlayStation Classic? Als donderslag bij heldere hemel kondigt Sony de PlayStation Classic aan, waarop straks twintig klassieke PlayStation-games te spelen zijn. Daarvan zijn nog maar vier bekend, dus het speculeren kan beginnen. In onderstaande video blikken Carl en Randolf op de kleine console vooruit. Welke games moeten er zeker deel van uitmaken? En zo'n emulatie-kastje van 100 euro, is dat eigenlijk wel iets waar we op zitten te wachten?Read more…
20/09 07u30  Red Dead Online krijgt open bèta in november Rockstar Games heeft meer informatie onthuld over de multiplayer van Red Dead Redemption 2. De modus heet Red Dead Online en is niet beschikbaar bij de release van de game. In november komt er een open bèta die beschikbaar is voor iedereen die Red Dead Redemption 2 koopt.Volgens Rockstar Games bouwt Red Dead Online verder op de multiplayer van de eerste Red Dead Redemption door een verhalend element te combineren met coöperatieve en competitieve gameplay. De modus zal constant nieuwe updates en aanpassingen krijgen.Volgens de ontwikkelaar mogen spelers zich tijdens de open bèta verwachten 'aan de nodige problemen, wat normaal is voor online ervaringen van deze grootte'. 'We kijken er dan ook naar uit om samen met onze fans alle mogelijke problemen aan te pakken en van Red Dead Online een leuke en innovatieve ervaring te maken', aldus Rockstar Games.Read more…
19/09 22u45  Sega Mega Drive Mini release uitgesteld Sega laat op Twitter weten dat de Sega Mega Drive Mini release is uitgesteld naar 2019. Begin dit jaar heeft het bedrijf de Sega Mega Drive Mini onthuld. De miniconsole moest in 2018 in Japan lanceren. Nu dat niet gehaald wordt, volgt er in 2019 een wereldwijde release.Naast een gelijktijdige release is het uitstel goed nieuws. Sega maakt bekend met een gerenommeerde Japanse software ontwikkelaar samen te werken aan een verbeterde versie van de miniconsole. Het bedrijf streeft erna om het origineel eer aan te doen.Het is onduidelijk wat dat betekent voor de eerder aangekondigde samenwerking met AtGames, het bedrijf achter de slecht ontvangen Sega Genesis Flashback console. Daarnaast heeft Sony de PlayStation Classic aangekondigd, het bedrijf zijn eigen miniconsole.Read more…
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
25/09 13u15  Sniper Elite III Ultimate Edition lijkt gratis PS Plus game in oktober Een Russische Twitteraar heeft een afbeelding geplaatst waarin een uitgelekte PlayStation Plus game voor volgende maand te zien valt. Het gaat om een afbeelding van Sniper Elite 3 Ultimate Edition. De game zou in oktober dus gratis zijn voor PlayStation Plus abonnees. Sony heeft dit zelf nog niet bevestigd. De afbeelding lijkt een foto die is genomen is van de PS Store.Sniper Elite 3 в октябрьском PS Plus pic.twitter.com/xaoA9CBRdl— Matvei Trueman (@MatveiTruhan) 24 september 2018
25/09 13u15  Forza Horizon 4 krijgt eerste reviews De eerste reviews van de game Forza Horzion 4 zijn verschenen. De Xbox One game lijkt tot dusver prima te scoren met gemiddelde scores van rond de 9 uit 10.IGN – 9.6Heavy – 9.8Destructoid – 9PC Gamer – 89/100GamesRadar+ – 80/100Gamespot – 9USgamer – 4.5/5Telegraph – 4/5COGconnected – 95/100Stevivor – 9CGMagazine – 8.5
25/09 11u30  Dakar 18 is nu verkrijgbaar! Bigmoon Entertainment maakt met veel plezier bekend dat Dakar 18 vanaf vandaag fysiek verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers over de hele wereld kunnen vanaf vandaag de grootste uitdagingen aangaan in de professionele motorsport. De digitale release volgt nog. Dakar 18 is de cross-country rallygame met een van de grootste open werelden in een racinggame en is gebaseerd op de wereldberoemde rally van de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) in Zuid-Amerika. Deze realistische simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld laat je racen met diverse voertuigen, waaronder motoren, wagens, trucks, quads en SSV’s Dakar Rally staat bekend als de grootste cross-country rally ter wereld. Om deze race te simuleren, besloot Bigmoon een van de grootste open werelden ooit in een racesimulatie te maken. Dakar 18 is gericht op realisme met verbluffende beelden en een getrouwe weergave van alle voertuigen en coureurs van de Dakar 2018 Rally. De game bevat de belangrijkste officiële teams, voertuigen en coureurs, alle 5 racecategorieën (wagens, motoren, trucks, quads en SSV’s) en heel veel meer. Speel alleen in de singleplayer of neem het op tegen je vrienden in de online en offline multiplayerstanden. Features • Realistisch navigatiesysteem om je een weg te banen doorheen de enorme open wereld • Realistische simulatie van weer, terrein en water • Realistische voertuig physics • Volledige controle over je piloten om te verkennen, te redden en te repareren • Alle voertuigen en piloten verspreid over 5 categorieën: auto's, moto's, quads, trucks en 5x5
25/09 07u15  PSN naam wijzigen is binnenkort waarschijnlijk mogelijk Het lijkt er steeds meer op dat PlayStation netwerk gebruikers hun naam kunnen veranderen op het netwerk. Het is een veelgevraagde feature die al jaren gevraagd wordt door de community maar er nog steeds niet is gekomen. Industrie insider Tidus laat via Twitter weten dat de mogelijkheid er echt aan zit te komen. Eerder zei Tidux nog dat je al je trophies zou gaan verliezen bij een naamswijziging, maar dit zou inmiddels niet meer het geval zijn. Wanneer de feature precies geïntroduceerd zal worden is nog niet duidelijk.
25/09 07u00  Honderden keuzes die je kunt maken in Red Dead Redemption 2 De keuzes die je in Red Dead Redemption zo nu en dan kon maken waren vrij binair. Met Red Dead Redemption 2 zal Rockstar de speler echter veel meer mogelijkheden gaan geven. Volgens de ontwikkelaar zouden er honderden keuzes gemaakt moeten worden gedurende het spel. Dat staat in de november-editie van het Official PlayStation Magazine. Daarin vertellen art director Josh Bass en Co-studio hoofd Rob Nelson dat het spel flink verschilt ten opzichte van de game uit 2010.'Het spel voelt meer als een levende omgeving dan ooit tevoren. Het voelt echt als het Amerika uit 1899. Natuurlijk is er een overlappend verhaal. De game is echter gevuld met keuzes voor Arthur die jij moet maken. Je bepaalt wat voor type outlaw Arthur moet zijn. Of hij nu met eer vecht of niet is aan jou. De wereld zal reageren op die keuzes, zowel op kleine als op manieren met meer impact. Er zitten honderden keuzes in de game die je kunt maken.'
25/09 06u45  Drie Red Dead Redemption 2 PS4-bundels onderweg Sony heeft bekend gemaakt dat in Europa een PlayStation 4 Pro bundel zal gaan komen met daarbij Red Dead Redemption 2 gebundeld. Het gaat om 3 sets die aangeboden worden, namelijk een 1 terabyte Jet Black PS4 Pro bundel, een 1 terabyte PS4 bundel en een 500 gigabyte PS4 bundel. Alle pakketten komen met de game Red Dead Redemption 2 op disc en een DualShock 4 controller. De bundels moeten op 26 oktober uit gaan komen.10 
25/09 06u45  Esports Game Arena organiseert toernooi met prijzenpot van 50.000 Dollar Tussen donderdag 27 september en zondag 30 september organiseert de Esports Game Arena de ‘Blitzkrieg Masters’. Hierin nemen 16 teams van over de hele wereld het tegen elkaar op in de game Battalion 1944 en spelen om een prijzenpot van maar liefst $50.000.Deze week vormt Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn het strijdtoneel voor de internationale finale van een 2e Wereldoorlog-game: Battalion 1944. Deelnemers komen uit heel Europa, en zelfs uit de VS en Canada overvliegen voor dit toernooi. Dat is niet alleen voor de lol: er staat 50.000 dollar prijzengeld op het spel. Zulke bedragen zijn niet vreemd in de wereld van esports (competitief gamen). Zo bestaat de prijzenpot van de razend populaire game Fortnite in het seizoen 2018/19 uit 100 miljoen dollar.Op donderdag en vrijdag spelen de internationale teams een poulefase, de finales vinden plaats op zaterdag en zondag. Op alle dagen behalve donderdag is Esports Game Arena gratis toegankelijk voor publiek om het talent te aanschouwen. De wedstrijden beginnen rond 12 uur ‘s middags en duren de hele dag. Een live-uitzending van het toernooi is te volgen via de website Twitch.Esports Game Arena is een bar waar gamers op verschillende systemen kunnen gamen. Daarnaast worden er competities en toernooien van verschillende games gehouden, waaronder Fortnite, League of Legends en Call of Duty. De locatie is voorzien van een livestreamstudio waar uitzendingen worden geproduceerd.
25/09 06u45  Call of Duty: Black Ops 4 launch gameplay trailer Call of Duty: Black Ops 4 wordt uitgegeven door Activision en is ontwikkeld door Treyarch met extra ontwikkelingsondersteuning van Raven Software, voor de pc-versie is samengewerkt met Beenox. Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Black Ops 4 voor de pc biedt een volledig geoptimaliseerde ervaring, die voor het eerst in de geschiedenis van Call of Duty exclusief beschikbaar zal zijn op Battle.net, de online gaming-service van Blizzard Entertainment.
25/09 06u45  Sword Art Online viert vijfde verjaardag met nieuwe releases BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag een aantal onthullingen gedaan over de drie titels: SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET, SWORD ART ONLINE: LOST SONG en SWORD ART ONLINE: HOLLOW REALIZATION.SWORD ART ONLINE: FATAL BULLETEen nieuwe uitbreiding, Dissonance Of The Nexus, verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze bevat een volledig nieuw scenario, het nieuwe veld White Frontier, nieuwe speelbare karakters, vijanden en items. De uitbreiding staat los van de DLCs* en biedt spelers een volledige nieuwe ervaring en voor het eerst nieuwe karakters.Daarnaast verschijnt er een digitale Complete Edition voor SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET. Deze zal digitaal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC en bevat de volledige videogame, alle voorgaande DLC en de nieuwe uitbreiding Dissonance Of The Nexus. BANDAI NAMCO Entertainment Europe onthult ook dat deze Complete Edition van SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET op een later moment speelbaar zal zijn op de NINTENDO Switch.SWORD ART ONLINE: HOLLOW REALIZATION DELUXE EDITIONNINTENDO Switch spelers krijgen ook de mogelijkheid om SWORD ART ONLINE: HOLLOW REALIZATION DELUXE EDITION te spelen. Deze Deluxe Edition, oorspronkelijk gereleased op PlayStation 4 en PlayStation Vita, bevat de basis game en alle DLC. De releasedatum wordt binnenkort bekend gemaakt. SWORD ART ONLINE LOST SONGOp verzoek van de fans, zal de derde game uit de serie SWORD ART ONLINE: LOST SONG via STEAM verkrijgbaar worden, waardoor spelers de kans hebben om deze geliefde titel te herontdekken.
25/09 06u45  Nieuw artikel: Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age Lees meer >
24/09 15u45  V-Rally 4 vanaf morgen verkrijgbaar op pc Bigben en KT Racing kondigen met trots aan dat V-Rally 4 morgen, 25 september, op pc verschijnt. Morgen kunnen dus ook pc-bezitters genieten van unieke race-ervaringen door de gevarieerde race-disciplines.Test je vaardigheden en leer nieuwe rijtechnieken in Rally, Extreme Khana, V-Rally Cross, Buggy en Hillclimb.Kenmerken:• V-Rally Mode: V-Rally's Career-stand vormt het hart van de ervaring.• Quick race: Directe toegang tot alle content in de game (voertuigen en omgevingen), voor alle categorieën. De perfecte stand voor oefenrondjes en het testen van de verschillende voertuigen en hun rijgedrag.• Multiplayer: Online met maximaal 8 spelers, offline op een gesplitst scherm.• 22 omgevingen en Stage Generator: Tal van tracks en de mogelijkheid om in de Rally-stand op zelfgemaakte speciale tracks te racen.• Voertuigen aanpassen: In de Career-stand kun je je wagen compleet aanpassen en de kleuren geven die je wil.• Meer dan 50 wagens: Verzamel legendarische klassiekers (zoals de Lancia Delta S4, Porsche Carrera SC Safari en Mustang Fastback) en moderne wagens (zoals de Ford Focus RS RX, MINI John Cooper Works en Volkswagen Polo R WRC).
24/09 12u00  Android 17 aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt aan dat Android 17 als nieuw personage wordt toegevoegd aan de line-up van DRAGON BALL FighterZ. Het personage is vanaf 27 september verkrijgbaar als standalone DLC en als onderdeel van de FighterZ Pass op Xbox One, PlayStation 4 en STEAM. Android 17 is, net zoals alle andere DLC-personages, verkrijgbaar voor de NINTENDO Switch versie vanaf de launch.Android 17 kan zichzelf omhullen met een beschermende barrière – zowel handig bij het verdedigen als bij het aanvallen. Zijn sterkste aanval is de Super Electric Strike, een wervelwind van energie die op de grond en in de lucht kan worden uitgevoerd. Spelers kunnen daarnaast van 26 september tot het einde van november de seizoensgebonden Z Capsule (Halloween) vrijspelen. Deze capsule bevat exclusieve versies van de lobby characters, Halloween Z Stamps en alternatieve Halloween outfits voor alle speelbare personages.
24/09 07u00  Schitterende custscene uit Death Stranding getoond Kojima Productions heeft een nieuwe video van Death Stranding uitgebracht, waarin we een nieuwe character cutscene voorbij zien komen. Het spel komt ergens volgend jaar waarschijnlijk uit voor de PS4.
24/09 07u00  Nieuw artikel: Black Clover: Quartet Knights Lees meer >
24/09 07u00  Telltale Games sluit studio Telltale Games heeft de moeilijke beslissing gemaakt om haar studio te gaan sluiten. Na een flinke ontslagronde waarna nog slechts 25 medewerkers over zijn gebleven heeft CEO Pete Hawley gezegd dat na enkele moeilijke projecten, de studio gaat sluiten. Het was volgens hem een erg lastig jaar voor Telltale maar met goede content die is uitgebracht wat betreft games. Echter vertaalde zich dat niet in het aantal verkopen dat nodig was om de studio open te houden. De studio bracht in 2012 onder andere The Walking Dead Season 1 uit. Daarnaast kwamen er ook games uit gebaseerd op Batman, Guardians of the Galaxy en Minecraft.
Laatste update: vandaag om 13u15
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
25/09 15u15  Wat moet ik weten voordat ik een videokaart koop? Van alle basiscomponenten van een systeem heeft de videokaart zelden de prioriteit op het boodschappenlijstje. Dat is jammer, want de videokaart heeft verreweg de meeste invloed op de prestaties in games. Daarom is het een goed idee om te bedenken welke videokaart je gaat halen voordat je aan het bouwen van een systeem begint, maar dat is niet altijd even simpel. Gelukkig heeft Floris een gids samengesteld die haarfijn uitlegt waar je aan moet denken.
25/09 12u15  10 dingen die je nog niet wist over World of Warcraft In deze Serial vind je 10 dingen die je nog niet wist over een game, gameserie of gamepersonage. Dit deel staat in het teken van partyfeitjes over World of Warcraft. Wist je bijvoorbeeld dat de MMORPG ook gespeeld wordt door celebs? Of dat de Blizzard-game gebruikt wordt voor wetenschappelijk onderzoek?
25/09 00u15  Red Dead Redemption 2 PS4-bundels aangekondigd PS4-bundels met Red Dead Redemption 2, het nieuwe seizoen van Fortnite, meer nieuws over een Castlevania-collectie en nog veel meer in deze nieuwe Nachtwacht.15 
24/09 20u15  OWranje niet naar het wereldkampioenschap - eSport Hitjes Terwijl Brutus nagenoot van de loting van het League of Legends-wereldkampioenschap (daar dalijk meer over), streed het Nederlandse Overwatch team voor deelname aan Blizzcon. Verder succes voor Astralis en een rondje door de voetbalwereld.
24/09 16u45  Black Widow en Spider-Man geruchten - Super Power Unlimited Het is weer maandagmiddag en dat betekent dat Super Power Unlimited klaarstaat met alle nieuwtjes en geruchtjes uit de superhero-entertainmentwereld. Vandaag gaat Joaquin Phoenix full Joker, heeft Marvel's The Eternals een regisseur en componeert Nine Inch Nails de soundtrack voor Watchmen.
24/09 15u45  Divinity: Original Sin 2- Definitive Edition - Review De originele versie van Divinity: Original Sin 2 op de PC heeft Wouter nooit gereviewed en dat is best (een) zonde. Tijd voor goddelijke interventie nu de Definitive Edition op PS4 en Xbox One (al een tijdje) uit is!
24/09 11u45  Het Hete Hangijzer: Telltale bewijst dat het zomaar voorbij kan zijn In Het Hete Hangijzer neemt PU.nl-redacteur Michel Musters maandelijks een discussiepunt met je door die gamers – of hemzelf – op dat moment bezighoudt. Deze keer de situatie rondom Telltale Games, dat zo goed als zijn deuren sluit en maar weer bewijst dat niets in de game-industrie zeker is.
24/09 00u15  Death Stranding-trailer vanaf Tokyo Game Show 2018 Hideo Kojima nam een nieuwe Death Stranding trailer mee naar de Tokyo Game Show. Je ziet hierin Troy Baker in actie als mysterieuze antagonist. En er is nog meer (geheimzinnig) nieuws in deze N8W8, namelijk over: Pokémon Go, Telltale Games, Final Fantasy XV, Shadow of the Tomb Raider en Steep.
23/09 15u15  PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 2 In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!
23/09 13u15  Devil May Cry 5 heeft microtransacties Rode Orbs kopen voor echt geld in Devil May Cry 5, Soulcalibur 6 volgend weekend te spelen op Xbox One en PS4 en nieuws over Fallout 76. Dit en meer in de WKNDW8 van 23 september 2018!
23/09 12u15  De 20 heerlijkste tunes uit PS4 exclusive titels – Wat hoort ik nou?! 'Feels like music', zong Tom Jones ooit, en vandaag bespreek ik wat muziek die mij diep in de feels heeft geraakt. Om de boel niet te laten ontaarden in één grote trip down memory lane, baken ik de boel af tot wat recentere gamemuziek: de prettigste tunes uit PS4 exclusives. Ik raad je aan om de tracks lekker aan te zetten voordat je de teksten eronder leest voor de ultieme ervaring, weet je wel? Nou, genoeg geluld, tijd om te gaan luisteren naar de heerlijkste tunes die PS4 exclusives te bieden hebben.
22/09 12u00  Telltale Games sluit deuren, laatste seizoen The Walking Dead geannuleerd Telltale Games is niet meer. De studio maakt ook het laatste seizoen van The Walking Dead niet af. Verder is er een HD-remake van de Ace Attorney-trilogie aangekondigd en zijn er weer wat mooie beelden vanaf Tokyo Game Show.
21/09 12u15  Games met tenenkrommende dialogen - De zwakste schakel We zijn de afgelopen maanden al heel wat abominabele gametekortkomingen tegengekomen in de zwakste schakel. Vandaag duikt LauraJenny in de nare wereld van dailogen die zo slecht zijn, dat je er het liefst doorheen zou willen schreeuwen. Of skippen natuurlijk, maar dat kan niet altijd.
21/09 00u15  Nieuwe beelden van Resident Evil 2 Remake en Devil May Cry 5 Deze Nachtwacht heeft niet alleen gloednieuwe trailers van Devil May Cry 5 en Resident Evil 2 Remake, er zijn ook nog veel meer Tokyo Game Show-trailers en andere nieuwtjes in te vinden.
20/09 16u15  Red Dead Redemption 2 hands-on Preview – Zin in whiskey! Het is misschien wel dé release van het jaar, want als Rockstar een nieuwe game uitbrengt, is dat een big deal. Zeker omdat het om het langverwachte Read Dead Redemption 2 gaat! Dennis mocht al een uur te paard om te checken of Rockstar wederom met scherp schiet.
Laatste update: vandaag om 15u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

23x Spider-Man laat ons foto's nemen25/09 00u07 - Gamed: Lees meer >
20x GameForce trekt Franstalig bezoek25/09 00u15 - Gamequarter.be: Over drie weken is het weer zover: dan gaat het grootste game-evenement van België, GameForce, van start. En dat betekent dat men nu de laatste standhouders verwelkomt. Een van die standhouders werd zojuist bekendgemaakt en komt zowaar uit België. We hebben het hierbij over J’imprime comme j’aime, een kledingwinkel speciaal voor gamers en andere nerds, met spul van onder andere Star Wars, The Nightmare Before Christmas en Marvel.
19x TinyBuild kondigt nieuwe titels aan25/09 00u07 - Gamed: Lees meer >
18x WWE 2K19 deelt eerste namen van roster25/09 00u07 - Gamed: Lees meer >
18x Nieuwe titels voor Xbox Game Pass25/09 00u07 - Gamed: Lees meer >
18x Strange Brigade25/09 00u07 - Gamed: Lees meer >
17x GameForce verwelkomt Oogbaard25/09 00u15 - 4Gamers: Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal ...
17x GameForce verwelkomt J’imprime comme j’aime25/09 00u00 - 4Gamers: Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal ...
16x GameForce verwelkomt Sennheiser25/09 00u15 - 4Gamers: Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal ...
16x Tokyo Ghoul [:re birth] aangekondigd25/09 00u07 - Gamed: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
35691
Gelezen:
32412
Aantal lezers nu:
63


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven