zondag 16 juni 2019, week 24


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u30
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 8u15
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
15/06 23u30  Pokémon: Sword & Shield heeft geen National Dex In de recente Nintendo Direct over Pokémon: Sword & Shield hebben we al een hoop geleerd over de eerste Pokémon-games van de achtste generatie, maar natuurlijk is toen verre van alles gezegd. Game Producer Junichi Masuda kwam daarom op bezoek bij Nintendo Treehouse om meer informatie met ons te delen. De interessantste uitspraak die hij daar deed, is er een die fans van het eerste uur rauw op hun dak zal gaan vallen. Toen men het over Pokémon: Home had, bleek namelijk dat niet elke Pokémon van de eerste zeven generaties kan worden overgezet naar Sword & Shield. Hoeveel Pokémon precies bruikbaar zullen zijn in Sword & Shield weten we op dit moment niet, maar we weten wel wat de beperkingen zijn. De enige Pokémon die kunnen worden overgezet, zijn namelijk diegene die voorkomen in de Galar Dex. In beeldmateriaal van Sword & Shield zagen we onder andere Charizard, Steelix, Seismitoad en Weavile voorbijkomen, dus het lijkt erop dat we van elke generatie wat wils krijgen, maar vooralsnog kunnen we enkel gissen naar hoeveel Pokémon daadwerkelijk in Galar gedijen. Voor een serie wiens slogan ''Gotta Catch 'Em All!'' is, is dit natuurlijk een opmerkelijke keuze, hetgeen ook Masuda beaamde. Hij weidde daarom uit over wat voor gedachtegang achter dit besluit zat: ''In eerdere games die werkten met de Pokémon Bank-service werd je in staat gesteld om, bijvoorbeeld in Sun & Moon, elke Pokémon over te brengen, zelfs als die niet voorkwamen in de Alola Pokédex. Maar met de overgang naar de Nintendo Switch-hardware, dat veel krachtiger is en ons in staat stelt veel expressiever te zijn met elke individuele Pokémon, hebben we bij Game Freak een hoop gedacht over wat de beste manier zou zijn om verder te gaan terwijl we de kwaliteit van alle verschillende Pokémon behouden en ook gevechtsbalans meenemen met zoveel verschillende Pokémon en een beperkte ontwikkeltijd, zodat fans niet te lang hoeven te wachten op een nieuw deel in de serie. En na veel discussie hebben we besloten een nieuwe richting in te slaan.'' Wat Masuda zegt is ergens natuurlijk logisch. We zitten voor de komst van Sword & Shield al op ruim achthonderd Pokémon die allen hun eigen 3D-model moeten hebben. Tel daarbij op dat Pokémon als Unown, Arceus en Deoxys ook nog verschillende vormen hebben en verdubbel dát totaal nog eens vanwege shiny Pokémon en het is niet moeilijk om te zien waarom dit besluit genomen is. Toch wagen we te betwijfelen of de community zich hierin kan vinden. Het verzamelen van alle monstertjes is immers voor velen het belangrijkste deel van de ervaring.15 
15/06 23u00  Vier de release van The Expression Amrilato met korting The Expression Amrilato, een visual novel waarin spelers Esperanto leren, is sinds donderdag te koop op MangaGamer en Good Old Games. En dat betekent launchkorting! Wie het spel van SukeraSparo via MangaGamer koopt, betaalt nu tijdelijk geen $24.95, maar $19.96. Good Old Games daarentegen gaat van $22.30 naar $17.84. En daar beide versies DRM-vrij zijn, lijkt de keuze ons makkelijk gemaakt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer, SukeraSparo of CD Projekt, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/06 23u00  Kruip in een winkelkar in het tweede seizoen van Trials: Rising Fanatieke Trials: Rising-speler weten het ongetwijfeld al, maar voor de wat minder actieve spelers is hier belangrijk nieuws: het tweede seizoen van Trials: Rising is van start gegaan. Waarom dit belangrijk is? Omdat je nieuwe cosmetics kan scoren om jezelf mee voor paal te zetten, het zomerevenement hiermee ook arriveert én (allicht wel de belangrijkste reden) omdat je nu ook de meest gestoorde stunts uit kunt halen in een winkelkarretje!
15/06 21u45  Song of the Myrne: What Lies Beneath download je nu gratis Heb jij dit weekend nog een gaatje vrij en heb je vrienden die ook al niet weten wat te doen? Dan hebben wij allicht de oplossing! Song of the Myrne: What Lies Beneath is namelijk nu gratis te downloaden via IndieGala en is een van die zeldzame games die je nog in local co-op kunt spelen. Nodig dus je partner, vriend, kat of buurvrouw uit en ga samenzitten voor een retro avontuur dat al sinds 2015 lovende kritieken krijgt.
15/06 21u45  Je kunt een pacifist run doen in Cyberpunk 2077 Sinds het enorme succes van Undertale vragen gamers steeds vaker om de mogelijkheid om een game uit te spelen middels een zogenaamde pacifst run; een speelstijl waarbij jouw karakter geen vijanden doodt. En in Cyberpunk 2077 heb je die optie. Dit werd door Lead quest designer Pawel Sasko bevestigd toen GameSpot er op de E3 naar vroeg. In sommige gevallen zal de game hier zelfs rekening mee houden en zal hoe het verhaal zich ontvouwt veranderen. Hier zit wel een maar aan, daar niet elke confrontatie een blijvende impact heeft. Een aantal vijanden sparen in een grootschalig gevecht bijvoorbeeld, zal op het geheel weinig uitmaken. ''Dit is met name een persoonlijke keuze in de speelstijl van de speler,'' zegt Sasko. ''Echter zijn er gevallen waarin het mee wordt genomen, daar het dan belangrijk is. Het is belangrijk of je een bepaalde gast neerslaat of vermoordt enzovoorts.'' Wanneer je ervoor kiest om niet in for the kill te gaan, heb je gelukkig voldoende andere opties tot je beschikking. Dit beweert GameSpot na het zien van een Behind Closed Doors gameplay-sessie op de E3. Spelers kunnen onder andere sluipen, non-lethal aanvallen gebruiken en hacken om geen bloed aan hun handen te krijgen. Gedeeltelijk is dit gebonden aan je karakter, hetgeen ook naar voren kwam in die demo. Daar zagen we namelijk hoe een Netrunner en een karakter met brute kracht met een turret omgingen. De Netrunner kan de Turret hacken om die het vuile werk te laten doen, terwijl de spierbundel het kan gebruiken als een geïmproviseerde minigun. Hoe ga jij spelen?
15/06 21u30  For Honor krijgt een spectator mode Vind jij For Honor nou echt een hele toffe game, maar bak je er maar weinig van? Dan heb je allicht geen zin meer om te spelen. Maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om ervan te genieten. Dankzij de Spectator Camera, welke later dit jaar gratis naar de game komt, kun jij meekijken met je favoriete matches om te genieten van de gameplay. En daarvoor heb je geen skills of oefening nodig. Probleem opgelost lijkt ons!
15/06 21u15  South Park: The Fractured But Whole is nu wel heel goedkoop bij Fanatical We weten niet wat voor deal Fanatical recent met Ubisoft heeft gesloten, maar van ons uit mag het snel een vervolg krijgen. Want na Assassin's Creed: Origins is nu ook South Park: The Fractured But Whole enorm in prijs verlaagd. De third-party verkoper mag van Ubisoft maar liefst 90% van de prijs afhalen bij zowel de reguliere als Gold Edition, waarvoor deze respectievelijk € 5,99 en € 8,99 kosten. Hiernaast is de Season Pass voor 25% van de normale prijs te koop, waardoor je deze al voor € 7,49 in huis haalt. Dat zijn leuke besparingen! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Ubisoft of Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/06 17u00  De gameplay-beelden van Killer Queen Black zijn pure chaos Het kijken naar een game is niet hetzelfde als het spelen ervan. Matches in League of Legends, een fanatiek potje Beat Saber of Rainbow Six: Siege op topniveau is soms niet te volgen, tot je zelf achter de controls gaat zitten en in de zone terechtkomt. Hetzelfde gevoel kregen we bij deze gameplay-beelden van Killer Queen Black, die opgenomen zijn op de E3. In deze game nemen jij en een medespeler het tegen elkaar op in hectische matches die je op drie manieren kunt winnen (of verliezen). Sterft jouw koningin drie keer? Dan heb je pech. Vul je alle gaten in jouw basis? Dan win je. En vergeet niet de slak over de schreef te trekken!
15/06 16u45  Amazon Duitsland vermeldt Banjo-Kazooie voor Switch Dat Banjo-Kazooie als speelbare karakters naar Super Smash Bros. Ultimate komen mag an sich al een klein wonder heten. Maar als we Amazon Duitsland mogen geloven is dat nog maar slechts het begin. De webwinkel heeft namelijk een pagina online gezet waar Banjo-Kazooie voor de Nintendo Switch gereserveerd kan worden. Voor we massaal uit ons dak gaan is het belangrijk om te melden dat de kans groot is dat dit lek op een fout berust, zelfs als Amazon een historie heeft van games vroegtijdig lekken. De winkel zet namelijk vaker pagina's online voor games die nog enkel in fabeltjesland bestaan. En dat hoeft nu niet anders te zijn. Dit vermoeden wordt verder versterkt door het feit dat de releasedate als 31-12-2019 in het systeem staat, hetgeen een typische placeholder is bij gebrek aan meer informatie. Een andere mogelijkheid, welke wordt geopperd door Game Rant, is dat deze listing is voor de Banjo-Kazooie-amiibo die op den duur zal gaan komen. Ieder karakter in Smash krijgt er immers een. Dat een Banjo-Kazooie-game voor de Switch onwaarschijnlijk is, betekent overigens niet dat die onmogelijk is. Bayonetta werd ook door Nintendo gefinancierd, terwijl het IP hiervan bij SEGA ligt en sinds Rare onderdeel werd van Microsoft zijn ook nog verschillende projecten naar de GameBoy gekomen. Bovendien zijn er aanhoudende geruchten dat Nintendo en Xbox nauwer willen gaan samenwerken. Een IP van Microsoft die Nintendo bezoekt is in zo'n geval niet ondenkbaar.
15/06 16u30  343 Industries' Chris Lee deelt meer details over Halo: Infinite 343 Industries heeft zulke grote plannen voor Halo: Infinite dat men een volledig nieuwe engine nodig had om diens creatieve visie tot uiting te brengen. Dit vertelt Halo FPS director Chris Lee op een livestream van Inside Xbox. De nieuwe engine heet Slipstream en Microsoft heeft er volgens Lee flink in geïnvesteerd. Dat mag ook wel, daar de Director het ''de fundering voor de komende tien jaar Halo'' noemt en benadrukt dat het meest krachtige toolset is die Microsoft ooit voor Halo heeft gemaakt, hetgeen nodig bleek nadat eerdere engines volgens Lee niet voldoende bleken. Chris gaat vervolgens verder door te beweren dat ze met deze engine de ''kracht van Scarlet'' kunnen aanwenden, al gaat hij niet in op wat hij hiermee precies bedoelt. Wat hij echter wel expliciet benoemd, is dat spelers geen Scarlet hoeven aan te schaffen om Infinite te spelen. De game zal namelijk op dezelfde dag voor Xbox One en PC verschijnen als voor de vierde console van Microsoft. Verder heeft men het nog even over het nieuwe karakter in de E3-trailer, die men voor nu Pilot noemt. Lee bevestigt namelijk dat hij een grote rol zal gaan spelen in het verhaal dat Infinite te vertellen heeft, maar wilt hier niet verder op ingaan, daar dit ''zorgvuldig in Halo: Infinite aan bod zal komen.'' Het laatste punt dat men aanhaalt in het nieuwe Spartan-armor van Master Chief. Lee liet weten dat deze voornamelijk geïnspireerd is op die van Halo 3, maar dat ook elementen van 4, 5 en de Legends-films hun weg naar het ontwerp hebben gevonden, zoals wel te zien is in deze afbeelding.
15/06 16u15  Waag een gokje met The Magnificent Mystery Machine van Fanatical Normaal gesproken wanneer we weer eens schrijven over een aanbieding op IndieGala, Groupees, Humble Bundle of Fanatical, lijsten we exact op welke games je kunt krijgen tegen welke prijs. Maar in dit geval is dat niet mogelijk. The Magnificent Mystery Machine van Fanatical geeft je namelijk tussen de een en tien keys voor games die op het platform te koop, afhankelijk van hoeveel geld je erin stopt. Daarbij geldt natuurlijk hoe meer keys, des te minder ze per stuk kosten. Maar welke spellen je krijgt, dat kan niemand voorspellen. Durf jij de gok te wagen? Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/06 13u30  De kleuren spatten van het scherm in de screenshots van ZOE Lees meer >
15/06 13u00  Ga nu gratis naar Japan met Steep De E3 is natuurlijk een tijd van nieuws en hype. Maar voor steeds meer uitgevers wordt het ook een tijd van cadeautjes. Zo ook voor Ubisoft. De uitgever heeft namelijk vanwege de E3 een giveaway in Steep georganiseerd. Wie voor 20 juni inlogt op Steep, kan in de in-game store gratis de Japan map downloaden, welke je normaal tegen betaling moet aanschaffen. Banzai!
15/06 13u00  CD Projekt vertelt waarom Keanu bij Cyberpunk betrokken werd Keanu ''you're breathtaking'' Reeves is voor velen het hoogtepunt geweest van de E3 2019. Niet enkel vanwege zijn verschijning op het podium, maar ook omdat de acteur Johnny Silverhand in Cyberpunk 2077 zal gaan vertolken. GameSpot vroeg senior level designer Miles Tost daarom hoe dat zo gekomen is. Volgens Tost werd Reeves pas een klein jaar geleden bij het spel betrokken, maar is wel heel bewust voor hem gekozen, daar de studio hem als de perfecte kandidaat zag. De rollen die hij eerder gespeeld heeft in films als Johnny Mnemonic en The Matrix zijn daar het perfecte voorbeeld van. Bovendien heeft hij dankzij Payday 2 en Fortnite al ervaring met videogames. De keuze is volgens Tost een goede gebleken, daar Reeves volgens de Pool helemaal in zijn rol zit en duidelijk passie voor het project en Silverhand heeft. Het lijkt er dus op dat we volgend jaar wederom onze adem benomen zullen krijgen.
15/06 12u30  Bespaar nu op Avengers merchandise bij Large Met de release van Endgame enkele maanden geleden en de onthuling van Square Enixs Avengers-game eerder deze week zijn fans van Marvel in de wolken. En sommigen willen dat waarschijnlijk graag tonen. Precies dat kan nu makkelijk dankzij Large, die 15% korting geeft op diens Avengers-assortiment. Klik daarom hier om te kijken wat je allemaal met korting kunt scoren. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door <website>, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 23u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
15/06 00u00  Nieuwsoverzicht: E3 2019 (Pre-)E3-persconferenties en -shows (de verschillende persconferenties en shows zullen zoveel als mogelijk live via 4Gamers te volgen zijn) ► EA PLAY ...
14/06 14u45  5 (extreem) bloederige games ter ere van Wereld Bloeddonordag 14 juni staat als sinds het jaar 2004 synoniem met Wereld Bloeddonordag. De dag is in het leven geroepen om de aandacht te vestigen op zowel bloed als de mensen die zich inzetten om het te doneren. Wij ...
14/06 14u15  EA Originals komt met drie nieuwe games EA heeft drie nieuwe games aangekondigd in het kader van hun EA Originals initiatief. Het gaat om games van de makers van A Way Out, Fe en de mobile game WonderWorlds. De nieuwe game van Hazelight Studios ...
14/06 14u00  Ook Devolver Digital stelde games voor tijdens E3 Zoals gewoonlijk kwam ook Devolver Digital met een eigen E3-show op de proppen en naar goede gewoonte hebben ze daar weer hun eigen gekke ding mee gedaan. De hele presentatie kan je hieronder integraal ...
14/06 11u45  Eindelijk: GTA Online opent casino Al sinds de lancering van GTA Online wordt gespeculeerd over de opening van het casino in de game, maar tot nu toe was dat er nog niet van gekomen. Binnenkort echter is het eindelijk zo ver, want Rockstar ...
14/06 11u30  Lead Producer van Guerrilla Games overleden Het Nederlandse Guerrilla Games, bekend van Killzone en Horizon Zero Dawn, meldt met spijt in het hart dat Patrick Munnik, een van hun lead producers, overleden is. Hij was 44 jaar. Omtrent de omstandigheden ...
14/06 11u30  Dota Underlords is de Auto Chess van Valve zelf Onlangs werd aangekondigd dat Valve een eigen versie van Dota 2 Auto Chess zou maken, nadat onderhandelingen met de makers van de mod op weinig waren uitgedraaid. Die eigen versie is nu onthuld. Het spel ...
14/06 11u15  SMASH Z handheld die pc-games draait komt piepen op E3 SMASH Z, de handheld waarvoor via Kickstarter meer dan 700.000 dollar werd opgehaald, heeft ter gelegenheid van E3 een nieuwe trailer gekregen. De handheld beschikt over een 6' touchscreen en is krachtig ...
13/06 16u45  The Lord of the Rings: Adventure Card Game op komst Het eerder al aangekondigde The Lord of the Rings: Adventure Card Game heeft een releasedatum te pakken. De game verschijnt op 8 augustus voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Ook werd een E3-trailer ...
13/06 16u45  Twin Mirror van DONTNOD uitgesteld naar 2020 Twin Mirror, een nieuwe game van DONTNOD die vorig jaar al werd aangekondigd, is uitgesteld naar 2020. Normaal zou de game dit jaar verschijnen, maar dat komt er dus niet meer van. Het uitstel is ook ...
13/06 16u15  The Surge 2 dropt cinematische E3-trailer Recent kreeg The Surge 2 een releasedatum en nu is van E3 gebruik gemaakt om een cinematische trailer van de game de wereld in te sturen. The Surge 2 verschijnt op 24 september voor pc, PS4 en Xbox One. ...
13/06 16u15  Phoenix Point verschijnt begin september Phoenix Point, dat wel al in early access te spelen was, heeft een finale releasedatum gekregen, zijnde 3 september. De game verschijnt dan voor pc en Xbox One en zal voor beide platformen beschikbaar ...
13/06 15u45  Verse trailer voor Desperados 3 THQ Nordic heeft een verse trailer gelost van Desperados 3, dat vorig jaar al werd aangekondigd. Toen werd gezegd dat de game ergens dit jaar zou verschijnen, maar of dat nog steeds het geval is, is niet ...
13/06 15u45  Releasedatum en nieuwe trailer voor Code Vein Code Vein, de 'anime Dark Souls met vampieren' game van Bandai Namco, zou normaal in 2018 al verschijnen, maar de release werd uitgesteld naar 2019. Toen werd het relatief stil rond de game, tot nu. Ter ...
13/06 15u45  Halo schip als cadeautje in Sea of Thieves E3 wordt op allerlei manieren gevierd, onder meer door een Spartan Ship Set te lanceren in Sea of Thieves. Snel zijn is wel de boodschap, want het Halo schip wordt wordt slechts tot en met 15 juni uitgedeeld. ...
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 0u00
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
15/06 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
15/06 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
15/06 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
15/06 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
15/06 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
15/06 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
15/06 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
15/06 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
15/06 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
15/06 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
15/06 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
15/06 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
15/06 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
15/06 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
15/06 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
15/06 10u00  Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 juni De (gezellige) drukte van E3 zit er weer op en onze redactie heeft nu al zin om dit weekend lekker te ontspannen met hun favoriete games. Lees snel verder voor wat inspiratie.
15/06 09u15  Gecheckt op E3: Minecraft Dungeons Minecraft is niet te stoppen. De game heeft recent waarschijnlijk Tetris verslagen als bestverkochte game ooit en nog altijd is het aantal maandelijks actieve spelers hoger dan dat van fenomeen Fortnite. Het is dan geen wonder dat er verschillende spin-offs van verschijnen, waaronder Minecraft Dungeons. Tijdens E3 2019 woonden we een presentatie bij van de game en mochten we zelfs als een van de weinigen even spelen.
15/06 08u15  IG Q en A: Wie heeft E3 2019 'gewonnen'? E3 zit er weer op, maar we zijn nog niet uitgepraat en daarom hebben we de Q&A even naar voren geschoven. Want wie heeft E3 nou eigenlijk gewonnen? De heren van de redactie hebben hun mening hier wel over klaar, maar we zijn ook erg benieuwd naar jouw mening! Laat het ons dus weten in de comments.
14/06 15u00  Speel samen met ons Apex Legends en Fortnite op GameDay! Op zaterdag 22 juni is het zover, want dan is het tijd voor GameDay 2019! Dit evenement vol met games, sport en techniek wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd en dit jaar zijn onze collega's van Power Unlimited er in samenwerking met MSI bij. Kom langs, maak onze Apex Legends-squad compleet en speel mee op onze livestream. Bovendien maak je kans op prijzen tijdens onze Fortnite-toernooitjes!
14/06 15u00  CD Projekt Red wil gender beter representeren in Cyberpunk 2077 CD Projekt Red hoopt, naar aanleiding van een hoop ophef over een advertentie uit Cyberpunk 2077, beter genders te kunnen representeren in de game. De maker van de advertentie, waar veel ophef over is ontstaan, heeft toelichting gegeven over wat ermee bedoeld wordt.
14/06 14u30  De grote E3 2019-samenvatting: Al het grootste nieuws op een rij E3 2019 is weer voorbij. In dit artikel vatten we alle grote aankondigingen van de diverse uitgevers samen. Van nieuwe Zelda-games tot Star Wars Jedi en van Final Fantasy 7 Remake tot Watch Dogs Legion: hier vind je al het belangrijke E3-nieuws!
14/06 09u15  E3 preview: Call of Duty: Modern Warfare Wie rondkijkt op de beursvloer van E3 mist naast Sony wellicht een andere partij. Een uitgever die normaliter maar al te graag de nieuwste Call of Duty-game zo opzienbarend mogelijk tentoonstelt, maar dit jaar ontbreekt. Activision heeft geen booth dit jaar en was nergens te bekennen tijdens de persconferenties. Gelukkig mochten we Call of Duty Modern Warfare wel achter gesloten deuren aanschouwen én uitgebreid praten met narrative director Taylor Kurosaki over de schokkende insteek van de game, cross-play en meer.
14/06 01u30  E3 vindt volgend jaar van 9 tot en met 11 juni plaats De data van E3 2020 zijn bekend: de beurs is van 9 tot en met 11 juni.
14/06 01u15  Makers Life is Strange stellen nieuwe game Twin Mirror uit De nieuwe game van Life is Strange-studio Dontnod, Twin Mirror, is uitgesteld van dit jaar naar 2020.
14/06 01u00  Call of Duty: Modern Warfare multiplayerscreenshots getoond De eerste screenshots van de multiplayermodus van Call of Duty: Modern Warfare zijn getoond.
14/06 00u45  Joker wordt een dlc-personage voor Catherine: Full Body Persona 5-personage Joker komt als dlc beschikbaar voor Catherine: Full Body.
14/06 00u30  Cyberpunk 2077-gameplaydemo eind augustus te zien De gameplaydemo die de pers op E3 te zien krijgt van Cyberpunk 2077, wordt publiekelijk getoond tijdens PAX West eind augustus.
14/06 00u15  Guerrilla Games' Patrick Munnik op 44-jarige leeftijd gestorven Guerrilla Games-hoofdproducent Patrick Munnik is op 10 juni 2019 op 44-jarige leeftijd gestorven.
13/06 19u45  De grote E3 2019-samenvatting: Wie won E3? E3 2019 is weer voorbij. In dit artikel vatten we alle grote aankondigingen van de diverse uitgevers samen. Van nieuwe Zelda-games tot Star Wars Jedi en van Final Fantasy 7 Remake tot Watch Dogs Legion: hier vind je al het belangrijke E3-nieuws!
13/06 14u15  Riot Games aangeklaagd wegens tegenwerken onderzoek Riot games wordt aangeklaagd door de California Department of Fair Employment (DFEH). De ontwikkelaar zou niet meewerken met een onderzoek naar genderdiscriminatie binnen het bedrijf.
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 10u00
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u09
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vrijdag 14 juni 2019, 18u37
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
13/06 18u45  Enter The Gungeon momenteel gratis in de Epic Games Store Epic Games biedt momenteel Enter The Gungeon gratis aan. De roguelike van ontwikkelaar Dodge Roll is tot en met 20 juni gratis te downloaden in de Epic Games Store. Vanaf die dag is Rebel Galaxy dan weer gratis te vinden in de webwinkel.Enter The Gungeon lanceerde oorspronkelijk in 2016 en onderscheidt zich van andere roguelikes door de grote hoeveelheid aan wapens. Zo bevat de game een pistool dat andere pistolen als kogels gebruikt. In april van dit jaar kreeg Enter The Gungeon nog een gratis update genaamd A Farewell to Arms met nieuwe wapens, bosses en items.Daarnaast meldt Epic Games dat er nog tot eind dit jaar elke week een nieuwe gratis game wordt aangeboden in de webwinkel. Eerder kon je onder andere al Transistor, The Witness en Axiom Verge gratis downloaden.Lees meer...
12/06 17u00  Commandos 2 HD Remastered aangekondigd Kalypso Media kondigt Commandos 2 HD Remastered aan. De opgepoetste versie van Commandos 2: Men of Courage komt later dit jaar uit voor Android, iOS, pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.In de Commandos-games stuur je een klein groepje verzetsstrijders aan en probeer je stiekem allerhande missies te voltooien. Naast verbeterde graphics krijgt de remaster ook verbeterde controls, een moderne interface en een nieuwe tutorial. De game komt uit in het vierde kwartaal van dit jaar. Een exacte releasedatum is er nog niet.Naast Commandos is Kalypso Media vooral bekend van de Tropico-games. Onze Tropico 6 review vind je op de site.Lees meer...
11/06 22u30  The Legend of Zelda: Link's Awakening remake release bekend The Legend of Zelda: Link's Awakening remake release is bekendgemaakt. De game komt op 20 september op Nintendo Switch uit. Nintendo onthulde de releasedatum tijdens diens E3 2019 Direct. De remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening komt meer dan 25 jaar na het origineel uit. Nog altijd beleef je Links avontuur van bovenaf, maar Link en Koholint Island zijn nu volledig in 3D vormgegeven. Hierdoor lijkt de game enigszins op The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de Nintendo 3DS.Lees meer...
11/06 21u30  Luigi's Mansion 3 speelt zich af in een hotel Luigi's Mansion 3 speelt zich af in een spookachtig hotel. Dat blijkt uit nieuwe gameplaybeelden van Luigi's nieuwste avontuur. Volgens de gameplay trailer beschikt Luigi over enkele nieuwe vaardigheden zoals een Slam-aanval, waarmee hij geesten alle hoeken van de kamer laat zien. Met de Suction Shot heb je de mogelijkheid om meubels en andere voorwerpen te verplaatsen. Ook beschikt Luigi over een Burst-aanval. Ook de slijmerige dubbelganger Gooigi zit in Luigi's Mansion 3. Evenals de Scarescraper multiplayer modus uit Luigi's Mansion: Dark Moon. Een releasedatum van Luigi's Mansion 3 is nog niet bekendgemaakt, behalve dat de game in 2019 lanceert.Lees meer...
11/06 21u15  Square Enix toont Avengers game Crystal Dynamics, de ontwikkelaar van de Tomb Raider serie, heeft tijdens de Square Enix persconferentie Marvel's Avengers aangekondigd. Het verhaal is origineel en is niet verbonden aan de films. Na een Avengers-viering die onderbroken wordt door een nieuwe dreiging moeten de vergelders weer samen komen. Iron man, Thor, de Hulk, Captain America en Black Widow zijn allemaal speelbaar. De game ondersteunt naast een singleplayerervaring ook een co-op modus. Er is ook een online component. Square Enix heeft belooft dat er geen loot boxes of een pay-to-win model zijn. Bekende stemacteurs zoals Troy Baker, Nolan North en Laura Bailey zijn betrokken bij het project. Alle drie hebben gewerkt aan Uncharted en The Last of Us. Lees meer...
11/06 21u00  The Witcher 3 komt naar Nintendo Switch The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition komt naar Nintendo Switch. Nintendo heeft de game tijdens de E3 2019 Direct onthuld. De eerdere geruchten omtrent een port blijken dus waar te zijn. The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition bevat de DLC-pakketten Hearts of Stone en Blood and Wine. The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition moet dit jaar nog uitkomen. Lees ook onze The Witcher 3: Wild Hunt review.Lees meer...
11/06 20u45  Animal Crossing: New Horizons lanceert maart 2020 Animal Crossing: New Horizons komt op 20 maart 2020 uit. Dat heeft Nintendo tijdens diens E3 2019 Direct bekendgemaakt. De subtitel van de game verwijst naar de nieuwe setting, namelijk een tropisch eiland. Daar bouw je een nieuw leven op door letterlijk je tent op te zetten. Vervolgens verzamel je grondstoffen, werk je aan een moestuin en bevriend je je buren.Tijdens de Direct werden ook een aantal nieuwe features getoond. Zo is te zien dat je nieuwe voorwerpen kunt maken, zoals de 'Flimsy Axe'. Bovendien is het mogelijk om te fierljeppen en paden aan te leggen.Lees meer...
11/06 20u30  Banjo-Kazooie komt naar Super Smash Bros. Ultimate De line-up van Super Smash Bros. Ultimate wordt uitgebreid met Banjo-Kazooie. Dat heeft Nintendo tijdens diens E3 2019 Direct bekendgemaakt. Het iconische duo vormt samen een karakter. Banjo-Kazooie komt eind dit jaar naar de game.Tijdens de Direct is eveneens The Hero uit Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age als DLC-personage aangekondigd. Door middel van de alternatieve kostuums heb je de keuze uit verscheidene protagonisten uit de Dragon Quest-reeks. The Hero komt in de zomer naar Super Smash Bros. Ultimate.Lees meer...
11/06 20u15  The Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel in de maak Nintendo heeft tijdens de E3 2019 onthuld dat er een opvolger voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Het gaat om een directe sequel. De grafische stijl sluit alvast aan bij die van zijn voorganger. Over de gameplay is momenteel nog niets bekend. Ook een releasedatum is er nog niet.Wel is het zeker dat de game uitkomt voor de Nintendo Switch. In een eerste trailer is de zien hoe Link en Zelda samen een dungeon verkennen. Ook Hyrule zelf komt in beeld. In afwachting van de game vind je op onze site Berts The Legend of Zelda: Breath of the Wild review.Lees meer...
11/06 16u30  Bekijk hier de Nintendo E3 2019 livestream Nintendo houdt vandaag zijn E3 2019 Direct en is daarmee de allerlaatste presentatie. De Nintendo Direct begint op dinsdag 11 juni om 18:00 uur.We hebben eerder al een overzicht gemaakt van de verschillende E3 2019 conferenties die deze week plaatsvinden. Tijdens de Nintendo Direct zien we waarschijnlijk Fire Emblem: Three Houses en Pokémon Sword and Shield.Lees meer...
11/06 09u45  Square Enix kondigt Final Fantasy 8 Remastered aan Square Enix kondigt Final Fantasy 8 Remastered aan, een opgepoetste versie van het origineel uit 1999. Tot voor kort leek dit deel een ondergeschoven kindje. Veel andere Final Fantasy-games werden in het verleden op verscheidene platforms opnieuw uitgebracht, maar het bleef telkens stil rond het achtste deel.In de eerste trailer is te zien waarom het wat langer duurde dan verwacht. Grafisch is er niet slechts sprake van een hogere resolutie, zoals in het geval van Final Fantasy 7 en Final Fantasy 9. De character models zijn namelijk helemaal nieuw. Of er aanpassingen zijn gedaan aan de gameplay, is nog niet bekend.In Final Fantasy 8 speel je als Squall Leonhart, onderdeel van de speciale SeeD-eenheid die militaire missies uitvoert. Regelmatig heeft hij flashback naar een ander personage, Laguna. Wat het verband is tussen de twee, is een belangrijk onderdeel van het verhaal.Lees meer...
11/06 09u30  Final Fantasy 7 Remake E3-trailer introduceert Tifa Square Enix toont tijdens zijn E3-persconferentie voor het eerst het personage Tifa in Final Fantasy 7 Remake, waar ze naast Cloud, Barret en Aerith knokt. Te zien is hoe ze moeite heeft met de hardhandige manier waarop Avalanche te werk gaat, de rebellenclub waar ze deel van uitmaken. Ook het vechtsysteem is uit de doeken gedaan. Door standaard aanvallen uit te voeren, vult de ATB-balk. Zodra die vol is, kun je skills en magische spreuken inzetten. Er is tevens een optie om op dat moment de tijd te vertragen. Het beeld staat dan stil, zodat je rustig kunt nadenken over je volgende actie.Wil je juist het tempo er in houden, dan zijn speciale aanvallen ook gelijk uit te voeren door er shortcuts voor aan te maken. Square Enix hoopt zo twee soorten spelers tegemoet te komen. Gamers die een moderne actie-RPG willen, en gamers die juist terugverlangen naar turn-based gevechten.Lees meer...
11/06 09u30  Ontwikkelaar Blindside Studios introduceert haai-RPG Maneater Ontwikkelaar Blindside Studios heeft tijdens de E3 PC Gaming Show gameplaybeelden van de RPG Maneater getoond. De trailer toont hoe een babyhaai tot een volwassen toproofdier uitgroeit.De haai neemt het op tegen Scaly Pete, de antagonist van de game. Die veracht haaien omdat er een zijn vader heeft vermoord. Naast Scaly Pete zijn er nog andere gevaren in de oceanen, rivieren en moerassen. Maneater werd vorig jaar ook op E3 aangekondigd en lanceert aanvankelijk exclusief voor de Epic Game Store. Andere pc-platforms volgen een jaar later.Lees meer...
11/06 02u15  Bekijk hier de Square Enix E3 2019 livestream Square Enix houdt vannacht zijn E3 2019 persconferentie. De presentatie begint op dinsdag 11 juni om 03:00 uur.We hebben eerder al een overzicht gemaakt van de verschillende E3 2019 conferenties die deze week plaatsvinden. Tijdens de Square Enix conferentie zien we waarschijnlijk Final Fantasy 7 Remake en de nieuwe Avengers game.Lees meer...
11/06 00u15  Dit is de Just Dance 2020 tracklist Just Dance 2020 is onthuld. De dansgame gaat weer woonkamers in feestzalen veranderen. Dat is natuurlijk het gevolg van een geweldige track list.Hier vind je een overzicht van alle songs in Just Dance 2020 die tot nu toe bekend zijn gemaakt.Just Dance 2020 komt in november 2019 naar PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, maar verrassend genoeg komt de game ook naar Nintendo Wii. Ook Google Stadia wordt van Just Dance 2020 voorzien.Lees meer...
Laatste update: donderdag 13 juni 2019, 18u45
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
14/06 14u00  Ervaar intense rivalenstrijd met de nieuwe F1 2019 tv-reclame Codemasters heeft vandaag de nieuwe trailer van de F1 2019 Official Videogame uitgebracht. De spannende trailer zal wereldwijd te zien zijn op digitale en lineaire televisiekanalen voorafgaand aan het steeds intenser wordende seizoen van de FORMULA 1 PIRELLI GRAND PRIX DE FRANCE 2019, snel gevolgd door de FORMULA 1 MYWORLD GROSSER PREIS VON ÖSTERREICH 2019 en de FORMULA 1 ROLEX BRITISH GRAND PIX 2019.De spannende spot zit vol met actie van felle rivaliteiten die tijdens de 2019 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ontstaan in het heetst van de strijd.Ook de FIA Formula 2 Championship is te zien in de nieuwe trailer en geeft een blik op de feeder-serie waar spelers hun carrière starten voordat ze doorstromen naar de 2019 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP.Bovenal is de trailer ter ere van de F1 2019 Legends Edition en misschien wel de grootste F1-rivaliteit ooit: de rivaliteit tussen Ayrton Senna en Alain Prost! De trailer blaast deze rivaliteit nieuw leven in wanneer zij hun legendarische strijd uitvechten op de baan.In de trailer is ook de visuele facelift te zien onder de felle lichten van Bahrain International Circuit en Singapore tot aan de zinderende hitte van Mexico, eindigend met een euforische overwinning en viering op het podium.De F1 2019 Legends Edition komt uit op 25 juni 2019 op de PlayStation 4 Computer Entertainment system, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam). De F1 2019 Anniversary Edition komt uit op 28 juni 2019.
14/06 14u00  Kwartier aan Borderlands 3 gameplay Er is een nieuwe video verschenen van de game Borderlands 3. Het spel komt op 13 september aanstaande uit voor diverse platformen.
14/06 12u15  Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch De nieuwe ritmische action-adventure game Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda is nu verkrijgbaar, exclusief in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Deze nieuwe titel van Brace Yourself Games combineert de ‘move-to-the-beat’-gameplay van Crypt of the NecroDancer met de personages, items en locaties uit de The Legend of Zelda-serie. In de The Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda - E3 2019-trailer die werd getoond tijdens de Nintendo Direct-presentatie is te zien hoe Link en Zelda op de maat van de muziek met vijanden vechten. In Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda moet de speler elke actie – van lopen en aanvallen tot verdedigen, het gebruik van items en meer - afstemmen op de maat van de muziek, die bestaat uit remixes van bekende melodieën uit de The Legend of Zelda-serie. Spelers kunnen kiezen om op avontuur te gaan als Link of Zelda, met elk hun eigen krachten en vaardigheden. Ze reizen door een willekeurig gegenereerde bovenwereld waarin beroemde gebieden als de woestijn of Lost Woods steeds weer anders zijn samengesteld, waardoor elke playthrough weer iets nieuws biedt. Met slechts een enkele misstap kan de speler omkomen en al zijn rupees, sleutels en verbruiksvoorwerpen verliezen. Om het vervolg van de reis te vergemakkelijken kunnen Link en Zelda het Oracle bezoeken om met in-game valuta items te kopen die hen helpen bij hun volgende leven.Spelers die Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda op hun eigen manier willen spelen, kunnen kiezen uit verschillende spelstanden, inclusief Permadeath Mode, waar één verkeerde beweging ertoe kan leiden dat je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Dit is jouw eigen avontuur, dus bepaal je zelf hoe je het speelt. Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda is nu verkrijgbaar, exclusief in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. De nieuwe titel van Brace Yourself Games combineert de ‘move-to-the-beat’-gameplay van Crypt of the NecroDancer met de personages, items en locaties uit de The Legend of Zelda-serie. Spelers kunnen kiezen uit verschillende spelstanden en personages om het avontuur op hun eigen manier te beleven.
14/06 10u30  Microsoft: Scarlett zal niet de laatste generatie consoles zijn Op de E3 kondigde Microsoft officieel de Xbox Scarlett aan, de volgende generatie consoles en de opvolger van de Xbox One. Via de VG247 laat Phil Spencer weten dat hij niet gelooft dat de Scarlett de laatste generatie fysieke consoles zal zijn.'We denken dat de Scarlett een belangrijk design oogpunt heeft en een goede balans tussen CPU- en GPU-kracht. Het is niet ons plan dat de Scarlett de laatste console is. We houden onze ogen altijd wagenwijd open voor de toekomst.'
14/06 10u15  GTA Online: Dubbele Beloningen Bij Alle Premium Deluxe Repo Work en Missile Base Modes Als je het zat bent om “leer een vak” of “solliciteer op die baan” te horen, dan heeft Simeon goed nieuws voor je. Het is zijn vak om auto’s te jatten en dat is toevallig iets waar jij uitermate gekwalificeerd voor bent. Pas je skills deze week toe op één van Simeon’s Premium Deluxe Repo Work Missies en ontvang Dubbele GTA$ & RP voor je moeite. Daarbij delen alle Missile Base Modes Dubbele Beloningen uit tot en met 19 juni, dus haast je naar het dichtstbijzijnde Bunker Series-icoontje op de map, en dompel jezelf onder in een lijst aan game modes die zich afspelen in de MT. Chiliad Missile Silo. Het meenemen van een aantal sidekicks en huurmoordenaars naar een klus kan vaak het verschil maken tussen het succesvol afronden van een verkoop, óf het af zien branden van je lading. Alle Bodyguards en Associates die deze week hun leven riskeren worden beloond met een Dubbel Salaris. Discreet maar dodelijk. De sluipende Akula gevechtshelikopter is deze week beschikbaar met 40% korting op de normale prijs. Bovendien kun je meer gevechtsmachines voor in de lucht, en een aantal high-end Supercars kapen of upgraden tegen een serieuze korting: • B-11 Strikeforce – 40% korting• Akula – 40% korting• Pegassi Tezeract – 40% korting• Pegassi Tempesta – 40% korting• Mammoth Hydra – 40% korting• Engine Upgrades (land en vliegtuig) – 30% korting• Brakes & Handling (land en vliegtuig) – 30% korting• Transmission – 30% korting• Turbo – 30% korting• Suspension – 30% korting• Spoilers – 30% korting
14/06 09u15  Lead producer van Horizon Zero Dawn overleden Tragisch nieuws op deze vrijdagmorgen want de lead producer van Horizon Zero Dawn, Patrick Munnik, is overleden. Hij was 44 jaren jong. De oorzaak van zijn overlijden is nog onbekend. Munnik kwam in 2011 bij Guerrilla Games. Toen werden games als Killzone Shadow Fall uitgebracht. Waar hij nu aan werkte voor het bedrijf is niet bekend gemaakt. Op Twitter laten diverse collega's weten geschokt te zijn met het overlijden van Munnik.
14/06 08u30  Extended trailer van No More Heroes III Grasshopper Manufacture heeft een nieuwe video uitgebracht van de game No More Heroes III. Het spel staat gepland voor de Nintendo Switch en komt uit in 2020.
14/06 08u15  E3 trekt minder bezoekers dan vorig jaar De E3 is afgelopen en dus is het tijd om de statistieken erbij te pakken. Het evenement trok helaas minder bezoekers dan vorig jaar. Zo is het aantal met zo'n 4.5% gedaald. Of dit komt door de afwezigheid van enkele grote publshers, zoals Sony, is onduidelijk. In 2018 kwamen er nog zo'n 69.200 bezoekers. Dat is nu 66.100 bezoekers geworden.
14/06 08u15  Nederlandse acteur spreekt in voor nieuwe Nintendo Switch game Acteur Vincent van Ommen leent zijn stem aan de Engelstalige versie van HyperParasite, een nieuw spel voor de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar Troglobytes Gamesgisteren bekendgemaakt.Van Ommen, die in 1982 in Den Haag is geboren is geen vreemde wanneer het op stemacteren aankomt. Zo sprak hij eerder in voor de Batman film The Dark Knight Rises en de videogame Moving Stories welke een dubbele nominatie ontving bij de Dutch Game Awards.HyperParasite speelt zich af in een wereld die na de Wereld Oorlog III is veranderd in een dystopia. Spelers besturen een buitenaardse parasiet die de ziel van mensen overneemt en hun lichaam gebruikt om zoveel mogelijk schade aan te richten. Van Ommen verzorgt de stemmen voor maar liefst vijf speelbare karakters.De haagse acteur doet het de afgelopen jaren goed in het buitenland. Hij sprak in voor de Amerikaanse videogames Planet Explorers, Tales en Until I Have You. De laatste twee werden genomineerd voor een internationale prijs voor Beste Stem Acteren. Ook sprak hij in voor Living Aleppo, welke werd bekroond met de prestigieuze ADCN-prijs De Bronzen Lamp. Op het witte doek was hij te zien in de actiefilm Amsterdam Heavy met Michael Madsen.De game komt in 2019 naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.
13/06 11u30  Bandai Namco kondigt Tales of Arise aan BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt Tales of Arise aan, het nieuwe hoofdstuk in de populaire Tales Of RPG-franchise. Met Yusuke Tomizawa (God Eater-franchise) aan het roer van het Tales Of-ontwikkelteam, belooft de franchise en dit hoofdstuk nieuwe verhaallijnen, gameplay dynamieken en werelden te introduceren. Tales of Arise staat gepland voor 2020 en verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en PC. Tales of Arise vindt plaats in een zonnestelsel waar de twee planeten Dahna en Rena naast elkaar zijn gehuisvest. De inwoners van Dahna hebben altijd respect getoond voor hun buren op Rena, een planeet die ze aan de hemel kunnen zien. Het volk op Dahna kent de legendes en verhalen over Rena en diens inwoners, die werden doorgegeven van generatie op generatie. Door de jaren heen zijn zij deze verhalen, die een gruwelijke realiteit verhullen, gaan geloven. 300 jaar lang heeft het volk van Rena over Dahna geregeerd, grondstoffen van diens planeet geïnd en het volk van hun vrijheid en waardigheid ontnomen. Tales of Arise begint wanneer twee mensen, beiden geboren in verschillende werelden, hun lot willen veranderen en verlangen naar een nieuwe toekomst voor zichzelf en hun volk. Met een originele cast van personages, een dramatische verhaallijn, dynamische gevechten, adembenemende omgevingen en klassieke Tales Of-elementen vormt Tales of Arise een nieuw begin voor de beroemde JRPG-franchise.
13/06 11u00  Dragon Ball Xenoverse 2 verschijnt op Google Stadia BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met trots DRAGON BALL XENOVERSE 2 voor Stadia aan, de eerste samenwerking tussen BANDAI NAMCO Entertainment en Google. Stadia is het nieuwe innovatieve AAA-gamingplatform dat spelers direct toegang geeft tot hun favoriete games en gloednieuwe titels op elk scherm en op elk moment. Door DRAGON BALL XENOVERSE 2 naar Stadia te brengen, wil BANDAI NAMCO Entertainment Inc. een groter publiek aanspreken. Het wordt de eerste van vele samenwerkingen. DRAGON BALL XENOVERSE 2 is een action/fighting game die in november 2016 verscheen op PlayStation 4, Xbox One en PC, gevolgd door een release op Nintendo Switch™ in september 2017. De game werd wereldwijd een miljoen keer verkocht en wordt ondersteund door een actieve community dankzij het continu toevoegen van extra content en updates. Features zoals avatar creation, online lobby, en co-op en versus modes maken DRAGON BALL XENOVERSE 2 een uitermate geschikte toevoeging aan Stadia’s bibliotheek.
13/06 10u30  Elden Ring onthuld tijdens E3 2019 ELDEN RING is de nieuwe epische fantasy-titel ontwikkeld door FromSoftware, Inc. en BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ELDEN RING is FromSoftwares grootste game tot op heden. De game speelt zich af in een koninkrijk met een rijke en bloederige geschiedenis, bedacht door Hidetaka Miyazaki – bedenker van de geprezen DARK SOULS-franchise - en George R.R. Martin – auteur van The New York Times best-selling fantasy-reeks, A Song of Ice and Fire. “Samenwerken met George R. R. Martin om ELDEN RING te bedenken, is een fantastische ervaring en een ware bron van inspiratie. Het team is hard aan het werk om de wereld van ELDEN RING een fascinerende plek te maken voor spelers om te verkennen, gevuld met gevaren en wonderen. Het is een echte FromSoftware-titel, vol fantasie-elementen en RPG-actie. We hopen dat iedereen ernaar uitkijkt,” aldus Hidetaka Miyazaki, President van FromSoftware, Inc. en Game Director van ELDEN RING.“De wereld van ELDEN RING bouwen samen met Miyazaki-san en zijn team, is een echt cadeau! De graphics, het verhaal en action-RPG gameplay zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ik kan niet wachten om te zien wat ELDEN RING voor iedereen in huis heeft,” aldus George R.R. Martin. “Het is ongelofelijk om twee meesters in het bedenken van werelden en verhaalvertelling te zien samenwerken om iets als ELDEN RING te creëren,” aldus Herve Hoerdt, SVP Marketing, Digital en Content bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “De combinatie van FromSoftwares uitstekende game design met een wereld bedacht door Hidetaka Miyazaki en George R.R. Martin, zorgt zeker voor iets bijzonders.”
13/06 10u15  WRC 8 goedgekeurd door professionele coureurs Bigben en de ontwikkelstudio Kylotonn nodigden de leidende esports-speler en getalenteerde jonge rallycoureur Sean Johnston (VS) en zijn navigator Alex Kihurani uit om WRC 8 te proberen en hun professionele mening te geven over deze meest ambitieuze rallysimulatie tot op heden.De WRC-serie is terug voor een achtste editie en het is de officiële gelicenseerde videogame van het 2019 FIA World Rally Championship! Met geheel opnieuw ontworpen gameplay en een grotere focus op simulatie plaatst WRC 8 je in het hart van de competitie. Om het racegevoel zo realistisch mogelijk te reproduceren, vroegen Bigben en Kylotonn de getalenteerde jonge Amerikaanse coureur Sean Johnston, die deelneemt aan de Junior WRC-categorie, en zijn navigator Alex Kihurani om WRC 8 te proberen. Sean is niet alleen een professioneel coureur maar ook een top-level esports-speler die voor GT Academy werkt. Als expert in autosimulatiegames is hij de uitgesproken persoon om zijn mening te geven over een game met de WRC-licentie.Hun feedback bevestigt dat het door physics bereikte realisme in de verschillende categorieën uitstekend is. Ze prezen ook de nauwkeurigheid van de pacenotes, die van cruciaal belang zijn tijdens rallyraces omdat ze de coureur helpen de uitdagingen van speciale circuits te overwinnen. Asfalt, grind en ijs: de ultrarealistische physics van WRC 8 zorgen ervoor dat de wagens zich anders gedragen op elk soort terrein. Om te zegevieren moet elke bocht in de weg dan ook feilloos worden voorbereid. Daarom zijn pacenotes zo belangrijk voor het anticiperen op de diverse gevaren en het vinden van het optimale pad. Onder de indruk van de consistentie tussen de pacenotes en de sensaties die ze tijdens het racen voelden, prezen Sean Johnston en Alex Kihurani het realisme en de fun die dit aan de races toevoegde.Hun commentaar, gecombineerd met de feedback die de beste WRC esports-spelers eerder al gaven, wordt gebruikt om de WRC 8-gameplay steeds verder te verbeteren en een ongekende game-ervaring te creëren. Met zijn dynamische weersysteem en ultrarealistische graphics, zal je moeten beschikken over nauwkeurigheid, anticipatie en snelle reacties om de 102 stages van WRC 8 te overwinnen.'Ik was onder de indruk van het pacenotes-systeem, en dan vooral hoe goed dit aansloot op de bochten, zoals ik dat nog nooit eerder in een simulatie heb gezien!” aldus Sean Johnston.
13/06 09u45  Gameplay van Gears 5 vanaf de E3 Microsoft heeft een nieuwe video van de game Gears 5 uitgebracht. De video is op de E3 getoond en laat enkele gameplay zien van de shooter.
13/06 07u15  Alien: Isolation komt naar Switch eind dit jaar Feral Interactive brengt de game Alien: Isolation naar de Nintendo Switch eind dit jaar. Het spel werd eerder door Creative Assembly ontwikkeld voor andere platformen. Het spel speelt zich 15 jaren na de film af en je neemt de rol in van Ellen Ripley's dochter Amanda. Zij onderzoekt de ware aard van de verdwijning van haar moeder.
Laatste update: vrijdag 14 juni 2019, 14u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
15/06 12u30  The Last of Us Part 2 releasedatum verklapt door Ashley Johnson? Oepsie, heeft Ashley Johnson zich versproken? De Ellie-actrice lijkt te verklappen dat The Last of Us Part 2 in februari 2020 uit komt! Ander nieuws in deze Weekendwacht: dikke gameplay demo The Outer Worlds, de Fallout 76-tassen zijn gearriveerd, Astral Chain zit vol katten en Valve komt met Dota Underlords.
14/06 16u15  De vijf beste trailers van E3 2019 Droefus moest de E3 dit jaar vanachter zijn computertje op de redactie beleven en kwam elke dag mooie (en minder mooie) trailertjes tegen. Op de laatste dag van deze week zet hij zijn vijf favoriete trailers op een rijtje en vertelt hij je maar al te graag waarom hij voor deze trailers gekozen heeft.
14/06 00u15  De grote E3-nieuws-opruim-Nachtwacht We rapen het laatste E3-nieuws bij elkaar. Cyberpunk 2077, Project Scarlett, Zelda: Breath of the Wild 2, No More Heroes 3, Dying Light 2, eFootball PES 2020, Final Fantasy 7 Remake en nog veel meer in deze Nachtwacht!
13/06 16u15  Wat liet de Marvel’s Avengers-trailer precies zien? – Super Power Unlimited E3 special De beursvloer van E3 is al eventjes open voor het grote publiek, dus is het tijd voor een speciale E3-editie van Super Power Unlimited! Vandaag werpen we een hele goede blik op de trailer van Square Enix’ Marvel’s Avengers. Wat zag je precies in de trailer en welke personages kunnen we verwachten? Ook werd bekend dat Marvel Ultimate Alliance 3 op 19 juli uitkomt en werd veel gameplay getoond. Genoeg te bespreken dus!
13/06 13u45  Win 4x2 kaarten en een lichtgevende oplaadkabel voor MIB International! Men in Black is terug en jij kan er hier twee bisocooptickets voor winnen! In de nieuwe Men in Black-film, Men in Black International of MIB International in het kort, gaan speciale agenten Agent H (Chris Hemsworth) en Agent M (Tessa Thompson) alien-gerelateerde problemen oplossen in het Verenigd Koninkrijk.
13/06 11u15  Dealderdag: The Witcher 3, Uncharted 4, Dark Souls III Met pijn in ons hart nemen we weer afscheid van Vrijgevige Dealderdag. Deze naam beviel toch niet zo heel erg en 'doe nou niet zo kinderachtig en breng die dealtjes gewoon joh!', dus we zijn weer terug bij 'gewoon' Dealderdag. Lekkere dealtjes, lekkere games, allemaal dankzij Budgetgaming.nl!
13/06 07u15  Marvel’s Avengers – E3 2019 Mini-Preview Voordat de E3 begon was Marvel’s Avengers de game waar Wouter zich het meest op verheugde. Inmiddels is hij getuige geweest van de aankondiging, heeft hij een gameplay-demonstratie gezien en de creative director van de game geïnterviewd. Is hij nog steeds enthousiast?
13/06 02u15  Stranger Things naar Fortnite en Netflix teaset Ubisoft-samenwerking Netflix heeft de game-smaak te pakken en kwam daarom meteen maar naar E3 toe om te teasen. Verder, in deze Nachtwacht: Dragon Quest 11 krijgt foeilelijke controller, resolutie van The Witcher 3 op de Switch bekend, twee nieuwe pokémon, Torchlight 2 naar consoles en meer. Goedemorgen!
12/06 13u15  Het belangrijkste nieuws van E3 2019 De persconferenties zitten erop en de beurs is los, dus wordt het tijd om de belangrijkste nieuwtjes van E3 2019 eens op een rijtje te zetten.
12/06 10u45  Legend of Zelda: Link's Awakening krijgt intens schattige amiibo Terwijl iedereen met opperste concentratie naar de Nintendo Direct aan het kijken was en daarna met een super neutraal gevoel in slaap viel, was de Wacht zijn uiterste best aan het doen om deze Nachtwacht vol met nieuws te krijgen.
11/06 20u15  Het belangrijkste nieuws uit de Nintendo E3 Direct De laatste grote presentatie van E3 2019 zit er alweer op. Nintendo streamde zijn E3 Direct vanaf 18:00 en hier lees je uiteraard alles wat er tijdens de stream gebeurde!
11/06 19u00  Luigi’s Mansion 3 - E3 mini-preview Nintendo is kennelijk van mening dat Mario wel even genoeg aandacht heeft gekregen, want zijn vaak verwaarloosde broer krijgt weer eens zijn eigen game in de vorm van Luigi’s Mansion 3. Lucas mocht voordat de E3 ook maar geopend was al kijken of de Switch een pareltje rijker gaat worden.
11/06 10u45  60 verschillende indies in de Kinda Funny Games E3 Showcase Kinda Funny Games was dit jaar voor de tweede keer op de E3 met hun Kinda Funny Games Showcase, een videopresentatie die in het leven geroepen werd om zo veel mogelijk vette indiegames een podium te bieden tussen het AAA-geweld op E3. Dit jaar werd 'zo veel mogelijk' wel heel erg veel, met wel 60 games in een video van minder dan een uur! Check hier boven de podcast of lees hieronder over een aantal van de vetste indies uit de Kinda Funny Games Showcase.
11/06 10u45  Devolver Digital op E3 2019: Arcade-kasten, Fall Guys, Carrion en bootleg Naast EA, Microsoft en Bethesda was Devolver Digital ook weer van de partij deze E3. Deze keer besloot de ontwikkelaar, die tijdens de E3 bekend staat om hun bizarre, grappige persconferenties en presentaties, om een mooie, doodnormale video te maken.
11/06 09u00  Gears 5 – E3 2019 Mini-Preview Op dezelfde plek waar de Xbox E3 2019 Briefing plaatsvond, in het Microsoft Theater te LA, mocht Wouter de Escape Mode van Gears 5 uitproberen.
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 12u30
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen


Statistieken

Artikels:
29006
Gelezen:
6707
Aantal lezers nu:
37


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven