dinsdag 20 november 2018, week 47


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u00
 

9lives

Verbergen Tonen
20/11 11u45  LEGO Harry Potter Collection (Switch) "Expecto Patronum!"Het is moeilijk om voor te stellen dat er mensen bestaan die nog nooit van Harry Potter hebben gehoord. Miljarden Potterheads over de hele wereld kennen de avonturen van de Jongen Die Bleef Leven die allerlei avonturen beleeft op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus vanbinnen en vanbuiten. Wie de wereld van Harry Potter (opnieuw) wilt ontdekken, in LEGO-stijl, zit hier alvast juist. Met LEGO Harry Potter Collection krijg je twee games: LEGO Harry Potter: Years 1-4 en LEGO Harry Potter: Years 5-7, die respectievelijk al acht en zeven jaar oud zijn ondertussen. Playstation 4-bezitters konden dit pakket al twee jaar geleden aanschaffen, maar eindelijk zijn Xbox One- en Nintendo Switch-gamers dan aan de beurt.[img:1] Ondanks dat de oorspronkelijke games uitkwamen in 2010 en 2011 is er niets nieuws. De speelervaring is dus volledig hetzelfde, zonder nieuwigheden. Is dat net goed of niet? Aan de ene kant betekent het dat de originele spellen, die dik oké waren dat nog steeds zijn, maar aan de andere kant betekent dit ook dat je geen enkele verrassing gaat krijgen. Alles is volledig onaangeroerd gelaten en in feite zijn het dus gewoon twee spellen samengeplakt en heruitgebracht. Kindvriendelijk LEGO Harry Potter Collection neemt je mee door Harry’s verhaal, vanaf Harry’s eerste schooldag in de Steen der Wijzen helemaal tot de climax van de reeks in Relieken van de Dood. Je speelt door alle Harry Potter-boeken, met alle iconische locaties en personages, inclusief muziek uit de films. De LEGO-games hebben natuurlijk wel een eigen stijl die ook hier doorschijnt. LEGO Harry Potter Collection is niet enkel entertainend voor kinderen.
20/11 11u30  De intro van Darksiders III toont ons wat meer van hoofdpersonage Fury Gewapend met onder andere een zweep moeten we weer demonen te lijf gaan als vanouds. Om de nakende launch te vieren heeft THQ alvast de introvideo vrijgegeven die de toon moet zetten voor de rest van de game. Benieuwd of het spel nog beter wordt dan Darksiders 1 en 2.
20/11 10u45  Details rond DLC en releasedatum van V-Rally 4 op Switch bekendgemaakt De eerste DLC, het Supercharge Pack, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, pc en Xbox One. Hiermee krijg je 5 exclusieve kleurenschema’s voor de populairste wagens in V-Rally 4, voor gebruik in alle spelmodi (Quick Party, Online en Career):  Porsche 911 RGT 997 (Rally) Volkswagen Polo RX (V-Rally Cross) Tatum Class 10 (Buggy) Volkswagen Polo R WRC (Rally) Ford Mustang Fastback (Extreme Khana) De DLC maakt deel uit van de Season Pass. Spelers die de Ultimate-versie hebben aangeschaft ontvangen de DLC automatisch. De legendarische Ford GT 2006 zal in december verkrijgbaar zijn in de Extreme Khana-stand. De game is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 4, pc en Xbox One. Onze review kan je er hier op nalezen.
20/11 09u00  20 jaar Game Boy Color Ode aan een fantastische handheldTegenwoordig zou de wereld ontploffen als een nieuwe handheld of console met slechts drie games zou lanceren, maar meer luxe kreeg de GBC niet toebedeeld. Tetris DX bracht puzzelplezier in kleur naar de nieuwe handheld, Wario Land II bouwde verder op een gevestigde topgame en Pocket Bomberman durfde het aan om een sidescrolling platform-spel te zijn. Later volgden er uiteraard honderden titels en daaruit selecteerde ik enkele absolute ‘must-have-played’s. Toevallig nog een Game Boy Color in huis en thuis op retromarkten? Volgende games mogen niet in je collectie ontbreken.
20/11 08u00  Black Mesa krijgt eindelijk volwaardige trailer rond het Xen-hoofdstuk De release van Xen op Steam staat gepland ergens tijdens het tweede kwartaal van volgend jaar. Het is meteen ook het meest herwerkte deel van de game. Speeltests wezen uit dat Xen zo'n zes uur in beslag zal nemen om te completen. In december toont het team ons alvast een blik achter de schermen. Tot dan moeten we het doen met bovenstaande trailer.
19/11 14u00  HANDS-ON met Super Smash Bros. Ultimate De meeste vechtgames hebben wel een Story Mode, maar die is traditioneel erg magertjes. Al is daar een kentering in aan het komen: SoulCalibur VI, bijvoorbeeld, presenteerde enkele weken geleden ineens een hele verdomde rpg-verhaallijn. Iets vergelijkbaars zag ik ineens ook in Super Smash Bros. Ultimate, tijdens een demo van de game die ik vorige week voorgeschoteld kreeg op het Belgische kantoor van Nintendo in Antwerpen. World of Light De belangrijkste van die single player-modi is World of Light, een epische quest die begint met de destructie van het universum - yep, dát dus in een game die vooral drijft op Nintendo-figuren - door de tussenkomst van een kosmische kracht die Galeem heet. Die verandert alle figuren van Nintendo, Capcom, Sega, Bandai Namco en Konami die de game bevolken in een soort spookversie van zichzelf, inclusief rood oplichtende duivelsoogjes. Alleen Kirby overleeft de apokalyps, en die moet nu dus de anderen weer normaal maken door... ertegen te vechten, of wat dacht je?[img:7]
19/11 11u45  Eerste beelden van Shadowbringers, de nieuwste uitbreiding van FFXIV De nieuwe uitbreiding brengt naar eigen zeggen 'een schat aan nieuwe content' met zich mee, inclusief een nieuw ras, verschillende nieuwe jobs, een verhoogde level cap, nieuwe gebieden, aanpassingen aan het gevechtssysteem en diverse nieuwe content voor het vechten, craften en verzamelen. Daarnaast wordt met Shadowbringers ook een aantal nieuwe systemen geïntroduceerd: NPC “Trust”-systeem: Spelers kunnen nu samen met bekende NPC’s strijden. Nieuwe Game+-optie: De mogelijkheid om hoofdverhaallijnen van FINAL FANTASY XIV opnieuw te spelen. World Visit-systeem: Spelers kunnen naar andere servers in hetzelfde datacentrum reizen om met meer spelers dan ooit samen te spelen. Als verrassing onthulde de grote man achter FFXIV, Yoshida, ook nog dat met Patch 4.5 de Blue Mage als nieuwe job wordt toegevoegd aan de game. De Blue Mage komt beschikbaar voor alle spelers die A Realm Reborn bezitten, level 50 bereikten als een Disciple of War of Magic en het hoofdverhaal van 2.0 voltooiden. De Blue Mage-job is geïnspireerd door eerdere Final Fantasy-titels en levert een unieke solo-ervaring waarin spelers monsteracties leren en kunnen vorderen in Blue Mage-specifieke content. De Blue Mage begint met een level cap van 50, deze zal later stijgen als nieuwe content voor de job beschikbaar komt.
19/11 11u30  Eerste beelden van Shadowbringers, de nieuwste uitbreiding van Final Fantasy XIV De nieuwe uitbreiding brengt naar eigen zeggen 'een schat aan nieuwe content' met zich mee, inclusief een nieuw ras, verschillende nieuwe jobs, een verhoogde level cap, nieuwe gebieden, aanpassingen aan het gevechtssysteem en diverse nieuwe content voor het vechten, craften en verzamelen. Daarnaast wordt met Shadowbringers ook een aantal nieuwe systemen geïntroduceerd: NPC “Trust”-systeem: Spelers kunnen nu samen met bekende NPC’s strijden. Nieuwe Game+-optie: De mogelijkheid om hoofdverhaallijnen van FINAL FANTASY XIV opnieuw te spelen. World Visit-systeem: Spelers kunnen naar andere servers in hetzelfde datacentrum reizen om met meer spelers dan ooit samen te spelen. Als verrassing onthulde de grote man achter FFXIV, Yoshida, ook nog dat met Patch 4.5 de Blue Mage als nieuwe job wordt toegevoegd aan de game. De Blue Mage komt beschikbaar voor alle spelers die A Realm Reborn bezitten, level 50 bereikten als een Disciple of War of Magic en het hoofdverhaal van 2.0 voltooiden. De Blue Mage-job is geïnspireerd door eerdere Final Fantasy-titels en levert een unieke solo-ervaring waarin spelers monsteracties leren en kunnen vorderen in Blue Mage-specifieke content. De Blue Mage begint met een level cap van 50, deze zal later stijgen als nieuwe content voor de job beschikbaar komt.
19/11 11u30  Operation Wind Bastion voor Rainbow Six Siege uit de doeken gedaan Operation Wind Bastion introduceert een nieuwe Attacker, Kaid, en een nieuwe Defender, Nomad, alsook een gloednieuwe map genaamd Fortress. Spelers gaan aan de slag op een militaire trainingsfaciliteit in het Marokkaanse Atlasgebergte.
19/11 10u15  Diablo III: Eternal Collection (Switch) "Geen limitaties"Ik herinner me het enthousiasme toen na jaren van radiostilte eindelijk een nieuwe Diablo-game aangekondigd werd. Het was 2012, en ik had nog nooit een game in de reeks gespeeld. Ik had net geïnvesteerd in een bescheiden nieuw pc’tje en één van mijn beste vrienden kon maar niet zwijgen over hoezeer hij uitkeek naar het derde deel in de ARPG-reeks. Intussen heb ik ettelijke uren Diablo III achter de kiezen in zowel de main campaign, diens expansie Reaper of Souls en de eindeloos speelbare Adventure Mode. Er zijn betere gamers dan mezelf die het na al die speluren wel gehad zouden hebben. En toch kon die Switch-versie van Blizzards good-versus-evil parel er niet snel genoeg zijn voor mij.[img:3] Minder krachtig Diablo III: The Eternal Collection deed het al op PlayStation 4 en Xbox One. Dat de console-versie van de initieel pc-focussed game waarachtig lekker speelt met een controller, is dus al lang geen geheim meer. De grote vraag bij deze Switch-versie is dus niet of de game goed vertaalt naar een spelconsole met beduidend minder knoppen dan een toetsenbord, en joysticks die niet eens in de buurt van de nauwkeurigheid kunnen komen die je met een computermuis wel hebt. Het vraagteken staat eerder te pronken naast het relatief kleine handheld-scherm van de hybride console, alsook naast de minder krachtige hardware die onder de motorkap van Nintendo’s jongste zit. Laadtijden liggen heerlijk laag, zonder echt in te boeten in visuele elementen op je scherm.
19/11 09u45  Luigi’s Mansion 3DS "Smaakt naar meer"Na Mario Is Missing!, een miskleun van een game die we liever uit de geschiedenis schrappen (en waarin Luigi’s naam in de titel zelfs spoorloos is, ouwch), kreeg Luigi eindelijk de hoofdrol in zijn eigen, degelijke game.[img:1] Luigi ontdekt dat hij een kast van een huis gewonnen heeft. En niet zomaar een huis, een spookhuis! Beetje vreemd aangezien Luigi nooit heeft meegedaan aan een wedstrijd, maar laat dat de pret niet drukken. Hoewel rondgaan met de Swiffer niet abnormaal is als je verhuist, heeft Luigi zijn stofzuiger, de Poltergust 3000, nodig voor zwaarder werk. Als kersverse Ghostbuster heeft hij deze namelijk nodig om alle spoken in zijn nieuwe villa op te zuigen en zijn huis bewoonbaar te maken. Als klap op de vuurpijl moet Luigi op zoek naar zijn broer Mario, die hem aan zijn nieuwe huis zou ontmoeten maar nergens te bekennen is, want natuurlijk moet het toch nog even om Mario gaan (serieus, gun je broer ook eens wat).
17/11 14u00  The Quiet Man Zonde van de tijd en het geldToen The Quiet Man eerder dit jaar werd aangekondigd, was ik behoorlijk enthousiast. Games die volledig of gedeeltelijk in FMV te beleven zijn, kan ik wel smaken. Enkele voorbeelden daarvan zijn The Bunker en Late Shift. Ook in The Quiet Man werden een groot aantal FMV-fragmenten gepropt, al worden die afgewisseld met gameplay zoals we het gewoon zijn, zonder dat er video aan te pas komt. En hoewel het idee wel erg goed klonk, is het team er niet in geslaagd om er een mooi geheel van te maken. [img:1] Gemaskerde ontvoering In The Quiet Man krijg je de controle over een dove protagonist die naar de naam Dane ‘luistert’ (ja, ’t is een flauwe). Hij werkt voor een jeugdvriend die momenteel actief is in de onderwereld. Het duo zit achter de persoon aan die Danes moeder tijdens diens jeugd heeft doodgeschoten. Door die gebeurtenis heeft hij heel wat te verwerken gekregen en met wraak zou hij dat kunnen verwerken. Hij wordt echter geteisterd door de ontvoering op een zangeres. Een zangeres die wel erg veel weg heeft van zijn vermoorde moeder. Aan jou, Dane, de taak om de jonge vrouw te redden uit de handen van de gemaskerde ontvoerder en levend en wel terug te brengen.
17/11 08u45  Astro Bot: Rescue Mission De beste PlayStation VR-gameIk weet het, Astro Bot: Rescue Mission dateert reeds van vorige maand, maar toch wil ik jullie de review van dit pareltje niet onthouden. Want laat me nu al verklappen dat de PlayStation VR-exclusieve game minstens even goed is als het zopas verschenen Spyro Reignited Trilogy. Laat me eerlijk zijn dat ik dat niet had verwacht, want je kon destijds al een deeltje proeven van het Astro Bot-avontuur. Samen met de release van de PlayStation VR zelf kon je ook PlayStation VR Worlds kopen. Deze set van vijf kleinere games liet je proeven van het VR-aspect, waaronder het redden van robotjes in een erg kleurrijke 3D-wereld. En net als London Heist ergens volgend jaar een volwaardige game krijgt, was Astro Bot: Rescue Mission dit jaar aan de beurt. Helemaal terecht, zo blijkt. [img:1] Reddingsmissie Laat me nu al verklappen dat zelfs de grootste Nintendo-fans deze PlayStation VR-exclusieve game zullen smaken, want de game doet qua uitstraling wel erg denken aan games zoals Super Mario Galaxy. Het is minstens even kleurrijk en grafisch prachtig vormgegeven en ook de gameplay heeft enkele gelijkenissen. Net zoals in de Mario-games verzamel je muntjes en reken je af met diverse, leuk vormgegeven vijanden. Het hoofddoel is echter iets anders. Deze keer bleef een of andere blonde del achterwege, terwijl er per level wel acht schattige robotjes gered moeten worden. Deze vind je meestal goed verborgen of op de moeilijk bereikbare plaatsen. Hen redden doe je door hen een schop onder hun kon te geven, waarna ze in je DualShock 4-controller duiken.
16/11 14u00  Ook Ubisoft pakt al uit met mooie Black Friday-kortingen tot 80% [img:1]Ik zet even alles op een rijtje, let ook goed op de verschillende looptijden, dat je de actie op die ene game of collectible niet misloopt: RETAIL | 15/11/2018 - 06/01/2019  Starlink: Battle for Atlas Starter Pack (Nintendo Switch / PS4 / Xbox One) - van €79,99 naar €49,99 Assassin’s Creed Odyssey (PS4/Xbox One) - van €69,99 naar €39,99 RETAIL | 23/11/2018 – 06/01/2019   Just Dance 2019 (PS4/Xbox One/Nintendo Switch) - van €59,99 naar €39,99 Just Dance 2019 (Nintendo Wii (U)) - van €49,99 naar €29,99 Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (PS4/Xbox One) - van €29,99 naar €19,99 Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (PS4/Xbox One) - van €29,99 naar €19,99 Far Cry 5 (PS4/Xbox One) - van €49,99 naar €34,99 The Crew 2 (PS4/Xbox One) - van €39,99 naar €29,99 South Park: The Fractured but Whole (PS4/Xbox One) - van €29,99 naar €19,99 Just Dance 2018 (PS4/Xbox One/Nintendo Switch/Wii (U)/PS3/Xbox 360) - van €29,99 naar €19,99 Bovenstaande games en aanbiedingen zijn onder andere verkrijgbaar bij Game Mania, Dreamland, Media Markt, FNAC & Carrefour. UBISOFT STORE | 16/11/2018 – 28/11/2018 Voor een compleet overzicht van alle kortingen in de Ubisoft Store op games, Collector’s Editions en figurines volg je simpelweg deze link.
16/11 13u45  De Black Friday-deals in de PlayStation Store staan al live! [img:1 left]Naast games kan je je ook een PlayStation Plus-jaarabonnement aanschaffen met een korting van 20% en een PlayStation Now-abonnement met een korting van 30%. Hét moment dus om wat digitale games aan te kopen. Spellen waar je misschien vroeger over getwijfeld hebt of waarvoor je toen geen 69,99 euro over had. Rest de grote hamvraag: zitten die bewuste titels tussen het kortingsaanbod. Ontdek het zelf hieronder! De actie loopt nog tot en met 26 november.
Laatste update: vandaag om 11u45
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
20/11 10u15  Rurouni Kenshin vecht mee in JUMP Force De anime Rurouni Kenshin zal een onderdeel uitmaken van de line-up van JUMP Force. Daarmee voegt de klassieke shounen manga zich bij namen als Death Note, Yu-Gi-Oh, One Piece en Hotoku No Ken. Hoewel Rurouni Kenshin niet heel bekend is bij hedendaagse anime-fans, is het een klassieker die vaak in een adem wordt genoemd met andere bekend jongens-animes als Fist of the North Star, Hajime no Ippo en Yu Yu Hakusho. Dat, en het feit dat de serie ook vertegenwoordigd werd in eerdere Jump-games, zorgde ervoor dat volgers van de game al rekenden op deelnemers van deze serie. De vraag was enkel: welke? De titulaire Himura ''Battousai'' Kenshin was natuurlijk in een inkoppertje en zal worden vergezeld door Shishio Makoto. Deze in verband omhulde slechterik was Kenshins opvolger tijdens de burgeroorlog en is veruit diens sterkste vijand in de serie. Wij hadden zelf geen betere keuze kunnen maken!
20/11 07u15  Reis af naar Bad North met deze welkomstkorting Nu de dagen korter beginnen te worden en de tempraturen dalen, reizen steeds meer van onze gevederde vrienden af naar warmere oorden in het zuiden. Mocht jij echter warm worden van kou, dan kun jij naar het noorden toe gaan met Bad North. Deze real-time strategy-game verscheen afgelopen vrijdag op Steam en lanceerde toen met korting, welke we jullie natuurlijk niet willen onthouden. Klik daarom hier om te profiteren van een 10% lagere prijs, waardoor de game nu geen € 14,99, maar € 13,49 kost. Maar wacht niet te lang. Deze last minute is vrijdag weer weg. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Plausible Concept, Raw Fury of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/11 07u00  Fallout 76 krijgt tweede grote patch Wie had gehoopt vandaag snel weer terug te keren naar de Wastelands van Fallout 76 gaat zwaar teleurgesteld worden wanneer hij of zij de game probeert op te starten. Nog geen week na de release ontvangt de game namelijk zijn tweede grote patch. De patch in kwestie is op de PlayStation 4 maar liefst 48GB groot en zou volgens Bethesda een hele hoop performance issues op moeten lossen, waarmee de stabiliteit van de game een boost zou moeten krijgen. Verder worden problemen met onder andere quests, camps en de user interface verholpen. Bethesda heeft al laten weten dat toekomstige patches niet (vaak) meer zo groot zullen zijn, wat natuurlijk goed nieuws is voor eenieder die te maken heeft met een trage internetverbinding of een downloadlimiet.  Overigens geldt dit wel alleen voor consoles. Op PC is de update om de een of andere reden ''slechts'' 15GB.
20/11 07u00  Deze Japanner raakt wel heel erg opgewonden van Spider-Man's nieuwe DLC Een kleine week geleden kwam Sony in het Westen met een teaser voor Turf Wars, de nieuwe DLC voor Insomniac Games' Spider-Man-game. En nu plaatsen wij die video...in het Japans. Dat ondergetekende helemaal gek is van Japan heeft hier niets mee te maken. Het is namelijk de video zelf die het verschil maakt. Waar de teaser van het Westen nog geen minuut duurde, daar krijgen de Japanners ruim twee minuten aan beelden van de DLC, begeleidt door een wel heel enthousiaste Japanner die de meeste van jullie niet zullen kunnen volgen en ook niet zoveel boeiends te melden heeft. De beelden spreken immers voor zich.
19/11 16u45  Palutena stelt King K. Rool voor in deze Super Smash Bros. Ultimate-video Een van de minder bekende easter eggs in Super Smash Bros. for 3DS and Wii U is Palutena's Guidance. Hierin praten Pit, Palutena en zo nu en dan andere gasten over de verschillende speelbare karakters. Dit segment keert terug naar Super Smash Bros. Ultimate, zo blijkt uit een nieuwe video van GameXplain, waarin we een Palutena's Guidance zien voor een van de nieuwkomers: King K. Rool. En de humor lijkt niet bijster veel veranderd.
19/11 08u00  De Nintendo Switch is vandaag extra goedkoop via Bol.com Heb jij dankzij de reviews van Pokémon: Let's Go ontzettende zin om de game te spelen of is jouw lichaam helemaal klaar voor de release van Super Smash Bros. Ultimate? Dan heb je waarschijnlijk al een Nintendo Switch in huis. Mocht dit echter niet zo zijn, dan is nu het moment om daar verandering in te brengen. Bol.com geeft namelijk enkel vandaag 11% korting op de nieuwste console van Nintendo, waardoor je al voor € 294,- de iconische blauw/rode editie kunt krijgen. En zoals altijd geldt, voor twaalf uur bestelt, is reeds morgen in huis! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bol.com of Nintendo, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/11 00u15  Bereid je voor op een inval met deze video van Hero Wars Enige tijd geleden plaatsten we een drietal video's van Hero Wars' advertenties op social media. Niet omdat we de game zo fanatiek spelen of omdat de trailers zo spectaculair zijn, maar juist omdat het lijkt alsof men totaal geen moeite heeft gedaan om het aantrekkelijk te maken. En blijkbaar snappen ze nog steeds niet hoe het werkt.De nieuwste video die we zojuist bij toeval spotte, bevat namelijk wederom geen muziek of bewegende beelden, waarmee je het feitelijk niet eens een video kunt noemen. Maar toch is het in zekere zin in zijn opzet geslaagd; onze aandacht heeft het immers getrokken.
18/11 12u15  Bloed vloeit rijkelijk in de nieuwe trailer van Darksiders III Over negen dagen is het zover: dan herrijst de Darksiders-serie uit zijn eigen as en laat THQ Nordic eindelijk zien wat zij van de serie gemaakt hebben. En hoe meer we zien, hoe meer we staan te popelen. Deze trailer is hierop geen uitzondering. Niet enkel laat het een berg gameplay zien, maar we leren ook dat het team achter dit derde deel goed gelet heeft op diens voorgangers. De stijl en sfeer sluiten bijna naadloos aan, wat voor nu al veel goeds voorspelt.
18/11 12u15  Sterker worden is wel heel makkelijk in Mafia City H5 In games waarin je moet levelen, zoals Pokémon, Skyrim, Persona en Starlink is het daadwerkelijk sterker maken van je karakter vaak een hele opgave. Soms krijg je een kleine boost die je net dat zetje extra geeft, maar vaak zal er met regelmaat gegrind moeten worden. Of je drinkt gewoon een drankje...In deze commercial van Mafia City H5 zien we hoe een karakter maar liefst negen levels stijgt na het drinken van een mysterieus drankje. En dat roept maar een vraag bij ons op. Welke supermarkt verkoopt dat hier?
18/11 12u00  FunQuarter #234                                                                    Nog twee voor de to-play list                                                                         Wij ook!                                                          Je kunt hem grotendeels raden                                                                          O Shiiiiii                                                             Weer even geen Skylanders                                                                           Zo innovatief!                                                           Omdat Spyro en Crash samen horen                                                             Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                               Geen zeven!            
17/11 12u30  Vul een kinderschoen met deze LEGO Star Wars-aanbieding van Conrad Hoewel niet heel België Sinterklaas viert, is het feestdag die onze Nederlandse lezers maar al te goed kennen. Daarom helpen wij de goedheiligman maar wat graag met vinden van cadeaus voor in de kinderschoen. Voor kinderen die van bouwen en Star Wars houden, is er deze aanbieding van Conrad bijvoorbeeld. Deze LEGO Star Wars Tie Fighter kost normaal gesproken € 8,99, maar is nu tijdelijk € 0,50 goedkoper. Dat scheelt niet veel, tot je beseft hoeveel kinderen de Sint moet bedienen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Disney, LEGO of Conrad, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/11 10u30  Sony herinnert ons aan drie recente toptitels Je zou denken dat gamers de recente triple A releases niet missen. Iedereen weet immers wel wanneer spellen als Battlefield V lanceren. Sony neemt echter het zekere voor het onzekere en gooit er nog een trailer tegenaan.In deze korte commercial herinnert het bedrijf achter PlayStation ons er nog maar even aan dat Battlefield V, Fallout 76 en Hitman 2 nu op PSN te vinden zijn, al is die eerste momenteel enkel nog maar te reserveren.
17/11 10u30  Astro kondigt een sexy nieuwe PS4-controller aan Hardwarefabrikant Astro werkt aan een gloednieuwe controller voor de PlayStation 4, welke het de C40 TR heeft gedoopt. Hoewel die naam ons niet bepaald lekker maakt, is de bijbehorende trailer een heel ander verhaal. Net zoals de meest ''elite'' controllers, heeft de C40 TR verwisselbare onderdelen, voor een zo comfortabel mogelijke ervaring. Zo kunnen de thumb grips bijvoorbeeld verwisseld worden en kan zelfs de button lay-out naar smaak worden aangepast. Verder heeft de batterij een levensduur van twaalf uur, zijn er trigger stops beschikbaar én heeft de controller extra knoppen op de achterzijde. Klinkt dat jou als een must-buy? Dan zal je nog even geduld moeten hebben. De C40 TR verschijnt namelijk pas in maart.
16/11 23u30  We zijn helemaal klaar voor Darksiders III na het zien van deze screenshots Lees meer >
16/11 07u15  Krijg een kijkje op 4sight Ontwikkelaar Travian Games heeft een eerste gameplay trailer vrijgegeven van 4sight, hun aankomende 4v4 shooter. In de video zien we dat 4sight veel meer te maken heeft met tactiek en slim handelen dan met skills met een geweer. En dat begint al in de lobby. Welke van de vijf klassen kies jij en hoe balanceert jullie team zich? Daarmee kun je alvast experimenteren wanneer de alpha volgend jaar van start gaat.
Laatste update: vandaag om 10u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
20/11 17u00  Battlefield V Battlefield V [gespeeld op pc] Twee jaar geleden keerde ontwikkelaar DICE met Battlefield 1 terug in de geschiedenis en trokken we naar Wereldoorlog I. Nu keert de ontwikkelaar terug naar diens roots ...
20/11 17u00  Valve trekt de stekker uit Steam Link hardware Valve laat weten dat het stopt met de productie van de Steam Link hardware. De Europese voorraad is reeds uitgeput en ook in de VS zal de voorraad weldra op zijn. Wel zal Valve doorgaan met het ondersteunen ...
20/11 16u45  Voormalig topman Remedy richt nieuwe studio op Matias Myllyrinne, die we vooral kennen van zijn carrière bij Remedy Entertainment, heeft in Helsinki een nieuwe studio genaamd Redhill Games opgericht. Myllyrinne is voormalig CEO van Remedy en ...
20/11 16u45  Director van Sunset Overdrive aan de slag bij The Initiative Drew Murrey, een van de game directors van Sunset Overdrive die verder ook aan Resistance en Ratchet and Clack werkte, heeft zich aangesloten bij The Initiative. Dat is een nieuwe first-party studio ...
20/11 16u45  Geen grote DLC meer voor Enter the Gungeon De shoot 'em up Enter the Gungeon mag gerust als een succes bestempeld worden voor Dodge Roll en Devolver Digital. De game verkocht goed en kreeg mooie recensies. Eerder dit jaar werd ook nog een ...
20/11 16u30  Super Smash Bros. Ultimate stelt zich nog eens uitgebreid voor De release van Super Smash Bros. Ultimate komt dichter en dichter en dus maakt Nintendo van de gelegenheid gebruik om de game nog eens uitgebreid voor te stellen. Handig voor wie de verschillende Directs ...
20/11 16u30  Kingdom Hearts III viert gouden randje met nieuwe trailer De ontwikkeling van Kingdom Hearts III is afgerond, zo is aangekondigd. De game heeft dus de goudstatus bereikt en is klaar voor de release eind januari 2019. Om dat te vieren werd een nieuwe trailer ...
20/11 16u30  MegaCorp uitbreiding voor Stellaris verschijnt op 6 december De MegaCorp uitbreiding voor Stellaris, die vorige maand al werd aangekondigd, heeft een releasedatum gekregen, zijnde 6 december. Ook werd een nieuwe trailer gelost. MegaCorp is bedoeld om de economische ...
20/11 16u30  Man krijgt geen refund voor Fallout 76 en slaat winkel kort en klein Niet iedereen is even tevreden over Fallout 76. Zo ook de man die te zien is op onderstaande beelden. Hij trok met zijn exemplaar van de game naar GameStop en wilde een refund in de vorm van cash geld, ...
20/11 14u30  Farming Simulator 19 schiet uit de startblokken Vanaf vandaag is Farming Simulator 19 verkrijgbaar voor pc, PS4 en Xbox One en dat wordt natuurlijk gevierd met een launch trailer. De game belooft weer hét van het te zijn voor de virtuele boer. Z kunnen ...
20/11 12u00  Half-Life remake laat nieuwe Xen wereld zien Black Mesa, de Half-Life remake waarvan de ontwikkeling al in 2004 begon, krijgt volgend jaar zijn conclusie. Black Mesa werd jaren geleden al gelanceerd, maar was niet volledig. Concreet was het het ...
20/11 11u45  Er wordt weer gewerkt aan The Walking Dead: The Final Season Toen Telltale Games als een donderslag bij een niet zo heldere hemel plots failliet bleek te zijn, zag het er naar uit dat het laatste seizoen van The Walking Dead niet afgewerkt kon worden. Gelukkig ...
20/11 11u30  Darksiders III prikkelt je zintuigen met ASMR - vuur Ter promotie van Darksiders III, dat op 27 november verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One, heeft THQ Nordic de handen in elkaar geslagen met Ruby True, een bodypaint artist en content creator. Zij heeft ...
20/11 11u15  De wereld ligt aan je voeten in Hitman 2 Hitman 2 werd onlangs al gelanceerd, maar dat weerhoudt de makers van de game er niet van om nu alsnog een video online te gooien waarin enkele kernelementen van het spel nog eens overlopen worden. Daarbij ...
20/11 11u15  Divinity: Original Sin II krijgt The Dark Eye Game Master campaign Divinity: Original Sin II beschikt over een Game Master mode waarbij 4 spelers aan de slag gaan als game characters, terwijl één speler de Game Master is en maps selecteert, NPC's controleert, beslist ...
Laatste update: vandaag om 17u00
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
18/11 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
18/11 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
18/11 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
18/11 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
18/11 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
18/11 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
18/11 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
18/11 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
18/11 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
18/11 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
18/11 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
18/11 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
18/11 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
18/11 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
18/11 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: zondag 18 november 2018, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
20/11 17u00  Spider-Man 'Turf Wars'-dlc nu beschikbaar Vandaag is de nieuwe Spider-Man-uitbreiding beschikbaar voor de PlayStation 4, genaamd Turf Wars. Deze uitbreiding bevat onder andere nieuwe vijanden als Hammerhead, missies en drie nieuwe Spider-Man-pakken beschikbaar.
20/11 15u00  Nintendo onderzoekt scheldende Russische CEO In een eerder bericht kwam er een video naar buiten waarin Russische Nintendo-fans een dringende oproep doen over de CEO van Nintendo in Rusland. CEO Yasha Haddaji toonde onbekwaam en agressief gedrag tijdens een livestream waarin hij meerdere werknemers uitschold en bedreigde met ontslag. Nu heeft Nintendo officieel een onderzoek gestart naar het wangedrag van Haddaji.
20/11 12u30  Bekijk tien minuten World of Light-gameplay van Super Smash Bros. Ultimate In een video van GameXplain zijn tien minuten aan gameplay-beelden te zien van Super Smash Bros. Ultimate adventure-modus, World of Light. In deze video zien we hoe Kirby meerdere gevechten aangaat om Fighters en Spirits vrij te spelen.
20/11 10u30  Wii-games die niet populair waren, maar we nog steeds graag spelen Twaalf jaar geleden maakten we kennis met de Nintendo Wii. Twaalf jaar! Inmiddels zijn we al twee Nintendo-consoles en 480 verschillende 3DS-variaties verder. Toch staat de Wii lang niet in alle huishoudens stof te happen. Zeker mensen met jonge kinderen hebben een goedkope Wii van Marktplaats gehaald ter vermaak. En dan niet alleen van allerkleinsten, stiekem spelen ook volwassenen nog weleens een game op die robuuste Wii. Ook als die destijds niet zo populair was.
19/11 16u45  'Once Upon A Deadpool': remake voor het goede doel Marvel en 20th Century Fox komen met een remake van Deadpool 2 genaamd, Once Upon A Deadpool. De remake is zo gemaakt dat er geen scheldwoorden of overmatig bloed in voorkomt, en daarom geschikt is voor kinderen vanaf twaalf jaar. Elke dollar die de film verdient gaat naar het goede doel van 'Fuck Cancer' dat tijdelijk 'Fudge Cancer' gaat heten.
19/11 16u45  In vier stappen naar de ideale gaming headset De gaming wereld is bijzonder divers en daardoor is het aanbod in soorten gaming headsets dat ook. Alleen al voor de pc zijn er allerlei keuzes te maken. Verder krijg je nog de verschillende generaties consoles, smartphones en tablets. Of je nu hardcore gamer bent of casual, met de juiste apparatuur breng je je geluidservaring op een heel nieuw niveau. We laten hierna in vier stappen zien hoe je de juiste keuze voor een gaming headset maakt.
19/11 14u00  Super Smash Bros. Ultimate preview - World of Light Sinds de onthulling begin dit jaar verliep alles omtrent Super Smash Bros. Ultimate goed. Tijdens de E3 draaide het om het feit dat elk personage uit de voorgaande games terug is en de Nintendo Direct die daarop volgde toonde een sloot aan informatie over modi en nieuwe personages. De meest recente Direct was daarentegen een deceptie. Niet zozeer omdat er minder personages zijn aangekondigd dan gehoopt, maar vooral de wijze waarop alles is getoond. Ellelang geklets over spirits, veel te gedetailleerde uitleg en bedenkelijke singleplayer-content.
19/11 14u00  Hardware Hitjes: OnePlus 6T review en ray tracing in Battlefield V Eindelijk is het dan zo ver: Nvidia’s ray tracing-technologie is beschikbaar in een game waardoor we inzicht hebben op de GPU-power die ervoor nodig is. In deze Hardware Hitjes lees je of RTX het geld waard is in Battlefield V. Verder is er nieuws over een Razer-toetsenbord voor op kantoor en blijkt de AMD RX 590 een refresh van een refresh te zijn. En heeft Jacco Peek de OnePlus 6T onder de loep genomen.
19/11 12u00  Star Citizen-ontwikkelaars halen mijlpaal met donaties De ontwikkelaar van Star Citizen, Cloud Imperium Games, heeft meer dan tweehonderd miljoen dollar opgehaald dankzij donaties met een Kickstarter-project dat was gestart in 2012. Dit maakt het één van de succesvolste crowdfunding-projecten aller tijden. Star Citizen heeft nog geen officiële releasedatum, maar volgende updates worden in 2019 verwacht.
19/11 10u00  De Bioscoopstoel #95 – Toy Story 4, Detective Pikachu en Cam De laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
19/11 09u00  Cliff Bleszinski wil nooit meer games ontwikkelen Games ontwikkelen: Cliff Bleszinski is er helemaal klaar mee.
18/11 12u00  'Deze game speel je voor dat warme gevoel' Pokémon: Let's Go Pikachu Let's Play Dennis, Eline en Jacco keren in deze Let's Play terug naar Kanto!
18/11 10u00  IG Q-N-A: Is Sony's afwezigheid de doodsteek voor E3? Sony gaat zich niet laten zien op de E3 van 2019. Sony heeft hierover gezegd dat ze willen blijven groeien voor hun community en met nieuwe manieren willen komen om gamers te laten genieten. Aangezien de E3 het grootste evenement is voor de game-industrie stelt dit natuurlijk de vraag wat het betekent voor de toekomst van de gamebeurs. Is het einde in zicht voor een verouderde E3 of zegt het meer over Sony dat ze aankomend jaar gewoon niks hebben om te laten zien? In deze Q-N-A delen we fors onze mening hierover. Wat vindt jij van de aankondiging door Sony?
17/11 12u00  Dit heb je gemist op InsideGamer - Ontzettend veel reviews Deze week hadden we ontzettend veel reviews, waaronder Pokémon Let's Go, Spyro, Hitman 2 en Tetris Effect. Ook overleed Stan Lee, slaat Sony E3 2019 over en is de Game of the Year-discussie begonnen. Dit heb je gemist op InsideGamer!
17/11 10u00  Vijf toffe Dark Souls-games die geen Dark Souls zijn Als je enorm geniet van Dark Souls, dan wil je na al die mentale mishandeling soms meer. Dan is natuurlijk Bloodborne een logische keuze, omdat het ook van FromSoftware komt, maar er zijn veel meer geweldige Dark Souls-achtige games die net zo’n duistere setting hebben of net zo onverbiddelijk zijn.
Laatste update: vandaag om 17u00
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u08
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 16u33
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
20/11 12u15  Rainbow Six Siege - Operation Wind Bastion onthuld Ubisoft heeft alle details van het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege bekendgemaakt. Season 4 van Year 3 gaat onder de naam Operation Wind Bastion en heeft twee nieuwe Operators. Nomad is een attacker die met haar geweer zogenoemde Airjab repulsion grenades afschiet met als doel tegenstanders te desoriënteren. Defender Kaid heeft als specialiteit de 'Rtila' Electroclaw waarmee hij allerlei ijzeren objecten onder stroom zet.Operation Wind Bastion bevat tevens een nieuwe map. Fortress is een authentieke militaire trainingsfaciliteit in Marokko. Binnen de muren van het fort zijn verdeeld over twee verdiepingen diverse ruimtes te vinden.Read more…
20/11 12u00  Ontwikkeling The Walking Dead: The Final Season officieel hervat De laatste episodes van The Walking Dead: The Final Season komen alsnog uit. De ontwikkeling ervan wordt voorgezet onder een andere studio, Skybound Entertainment. Veel werknemers van het voormalige Telltale Games zijn opnieuw bij het project betrokken.In september werd bekend dat Telltale Games de deuren zou sluiten. Dit terwijl er eigenlijk nog twee episodes gepland stonden voor het laatste seizoen van de Walking Dead-adventuregames. Voor wie al voor alle episodes had betaald, braken onzekere tijden aan.Al snel werd duidelijk dat Skybound Entertainment het stokje zou overnemen. Dit bedrijf is in 2010 door Robert Kirkman opgericht, de bedenker van The Walking Dead. Hoewel vandaag bekend is geworden dat er weer verder wordt gewerkt aan het verhaal van Clementine, blijven releasedata nog uit. Read more…
20/11 11u15  Hitman 2 review - Pakt de (wurg)draad weer op In de Hitman 2 review maakt Yvo wederom als Agent 47 een meedogenloze wereldreis waarbij hij de ene na de andere naam van zijn obscure lijstje afstreept. In Hitman uit 2016 draaide ontwikkelaar IO Interactive op genadeloze maar overtuigende wijze de lineariteit van Absolution de nek om. In de reboot draaide het namelijk weer als vanouds om improvisatie, maar dan in sandboxlevels die qua dynamiek en grootte alle oude levels deden verbleken. Aangevuld door regelmatige aanvoer van post-release content legde je met plezier keer op keer dezelfde doelwitten om. Hitman 2 doet wezenlijk niet veel anders. Maar met zo'n sterke basis waarbij de puntjes op de i gezet worden, is dat helemaal niet erg.De vrijheid in Hitman 2 komt al bij het begin van elke missie sterk naar voren. Er zijn namelijk talloze nieuwe manieren om met de louche figuren op je lijstje af te rekenen. Dat doe je dit keer verkleed als bijvoorbeeld sjamaan, mascotte, tatoeëerder of ongediertebestrijder. Als Agent 47 creëer je net zo gemakkelijk 'ongelukjes' zoals ontploffende zuurstoftanks, concurrerende huurmoordenaars of op hol geslagen killer androids. Maar de oude vertrouwde wurgdraad of het goed geplaatste gaatje in iemands achterhoofd behoren ook nog steeds tot het repertoire. Het ambacht van huurmoordenaar is in Hitman 2 net weer iets veelzijdiger dan voorheen.Read more…
19/11 17u30  Half Life Black Mesa: Xen release in voorjaar 2019 De release van de Xen-levels in Black Mesa staat voor het voorjaar van 2019 gepland. Dat heeft ontwikkelaar Crowbar Collective bekendgemaakt. Daarnaast is een trailer met de eerste gameplaybeelden van Xen te zien. Volgens de makers is het level design grotendeels origineel werk in plaats van een eenvoudige remake. Daarnaast ben je voor dit gedeelte van de game minimaal zes uur speeltijd verder. Black Mesa is een Half-Life remake die sinds 2015 in Steam Early Access zit. Sindsdien werkt het team aan de laatste paar levels van de singleplayer campaign.Read more…
19/11 17u15  Battlefield 5 review - Nog geen groots slagveld In de Battlefield 5 review ontdekt Nathan het belang van squads en tactiek in de Tweede Wereldoorlog, maar bevat de game genoeg verschillende veldslagen om dat te ervaren? DICE verlaat de modderige loopgraven en gasaanvallen van Wereldoorlog 1 en stelt zijn nieuwste paradepaardje voor: Battlefield 5. Niet alleen de setting heeft met de Tweede Wereldoorlog een update gekregen, maar ook de gameplay: classes zijn overhoop gehaald en squad play krijgt een fikse boost. Daarnaast heeft DICE nog een paar nieuwe modi in de stellingen staan, waaronder een gehypete battle royale en het 'Seasons'-achtige Tides of War. Dat levert een op-en-top moderne en goedogende shooter op, die wel met een groot probleem zit: Battlefield 5 is nog niet af. Vooral de singleplayer zorgt voor gemengde gevoelens. De zogenaamde War Stories focussen op kleine helden en zelfs criminelen die grootse verzetsdaden plegen. In de missies reis je van Kreta naar Frankrijk en ski je letterlijk van Noorse bergtoppen om nazibasissen te ontmantelen. Met de variatie in setting zit het dus snor. De opzet van de missies daarentegen is gedateerd, met een gekende mengeling van stealth, verdedigingen tegen golven van vijanden en 'blaas deze drie doelen op'. Hoewel de insteek van de kleine verhalen en de variatie in setting sympathiek zijn, zorgt het ondermaatse design er uiteindelijk voor dat de War Stories niet meer zijn dan een aanloop naar de multiplayer.Read more…
17/11 18u30  Gerucht: Microsoft brengt in 2019 Xbox One zonder disc drive uit Microsoft brengt in 2019 mogelijk een geüpdatete versie van de Xbox One uit, maar dan zonder disc drive. Het gerucht is op website Thurrott te lezen. Volgens de website vermelden meerdere bronnen dat het doel daarachter is om de kostprijs te drukken. Microsoft hoopt daarmee de verkoopprijs van de vernieuwde console met 100 dollar te kunnen verlagen. Hoewel de nieuwe Xbox One geen schijflezer heeft, hoeft dat geen problemen voor bezitters van fysieke games op te leveren. Met het zogeheten 'disc-to-digital'-programma zet je fysieke games namelijk in digitale downloads om.Read more…
17/11 17u30  Sony niet aanwezig op E3 2019 Sony zal tijdens de E3 2019 niet aanwezig zijn. Dat hebben de Japanse fabrikant en beursorganisator ESA bekendgemaakt.In een statement tegenover Polygon laat Sony weten naar inventieve manieren te zoeken om met de PlayStation-community te binden. Het bedrijf heeft daarom besloten de gamebeurs in 2019 aan zich voorbij te laten gaan. 'We kunnen niet wachten onze plannen met jullie te delen', aldus Sony. Dit jaar vindt er ook geen PlayStation Experience plaats. De geruchten over de aankondiging van de PlayStation 5 in 2019 nemen daardoor flink toe.Read more…
17/11 11u15  Sunset Overdrive op pc nu verkrijgbaar Na maanden van speculatie is Sunset Overdrive voor de pc officieel bevestigd. Sunset Overdrive kwam in 2014 voor de Xbox One uit, maar de pc-versie is nu ook ook via Steam en de Windows 10 Store verkrijgbaar. De game kost ongeveer 20 euro. Sunset Overdrive is een kleurrijke third-person shooter van Insomniac Games, de studio achter onder meer Ratchet & Clank en Spider-Man.Read more…
17/11 08u45  Devil May Cry krijgt eigen animatieserie Devil May Cry krijgt een eigen animatieserie die in de toekomst op een streamingdienst te zien is. Dat maakt producent Adi Shankar vandaag bekend. Shankar is ook verantwoordelijk voor de Castlevania-serie op Netflix.Castlevania en Devil May Cry zijn beide onderdeel van wat nu een 'bootleg universe' wordt genoemd, korte series met een rauwe ondertoon die gebaseerd zijn op bestaande IP's. Daarmee wordt dus gehint dat ook andere games er later deel van uit kunnen maken.Het tweede seizoen van Castlevania is net uit op Netflix en presteert volgens Shankar boven verwachting. Zelfs zo goed, dat de serie vrijwel meteen een derde seizoen is toegezegd. Toch is nog niet zeker of ook Devil May Cry op Netflix uitkomt. Shankar is benaderd door drie verschillende streamingdiensten en moet nog een keuze maken. Read more…
17/11 08u30  Final Fantasy 14: Shadowbringers en Blue Mage-job onthuld Square Enix kondigt Final Fantasy 14: Shadowbringers aan, de derde betaalde uitbreiding na Heavensward en Stormblood. De Garlean Empire is het strijdtoneel, met daarin nieuwe zones, dungeons en missies. De level cap wordt verhoogd van 70 naar 80. De uitbreiding brengt ook nieuwe jobs met zich mee. De ontwikkelaar hint sterk naar een class waarmee je Gunblades kunt equippen, bekend uit Final Fantasy 8. Tevens komt er een ras bij, vermoedelijk de konijn-achtige Viera. Een bekende Viera is Fran uit Final Fantasy 12.Shadowbringers komt in de zomerperiode van 2019 uit. Voor die tijd lanceert patch 4.5, die de Blue Mage-job introduceert. Deze leert skills niet door in level te stijgen, maar door ze van vijanden te incasseren. Read more…
16/11 13u00  PlayStation Classic - games, release, pre order, controller en alles wat we weten PlayStation Classic is Sony's eerste stap in de mini-console gekte die startte met Nintendo's NES Classic Mini.Dit mini-systeem laat je toe om 20 PlayStation games te spelen met de originele PlayStation-controllers, op je televisie met een moderne HDMI-verbinding. Dankzij de PlayStation Classic zal de generatie die opgegroeid is met de originele PlayStation terug kunnen genieten van de games uit hun jeugd terwijl er een hele nieuwe generatie gamers kennis kan maken met de games die mee aan de wieg stonden van de PlayStation-legacy. De PlayStation Classic heeft een adviesprijs van 99.99 euro en is beschikbaar vanaf 4 december. Dat is exact 24 jaar na de release van de originele PlayStation (PSX afgekort) in 1994.Read more…
15/11 10u45  Rainbow Six Siege tijdelijk gratis te spelen Tom Clancy's Rainbow Six Siege is vanaf vandaag tot aanstaande maandag 19 november gratis te spelen, zo maakt Ubisoft bekend. Dit geldt zowel op de pc als op de PlayStation 4 en Xbox One. Bij deze consoles heb je wel een PlayStation Plus- of Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig.De starttijden van de gratis periode verschillen per platform. Op de Xbox One is Rainbow Six Siege nu al zonder betaling te spelen. Op de PlayStation 4 geldt het vandaag vanaf 14:00 uur, en de pc-versie volgt daarna tevens vandaag, maar dan om 18:00 uur.Tot aan 30 november de game ook met 70 procent korting te koop. Dit geldt voor de Standard, Advanced, Gold en Complete Editions. Voortgang die je tijdens dit weekend maakt, blijft behouden als je tot aankoop overgaat en daarna verder speelt.Read more…
15/11 08u15  Electronic Arts onthult Command & Conquer en Red Alert remasters Uitgever Eletronic Arts onthult dat de RTS-games Command & Conquer: Tiberian Dawn en Command & Conquer: Red Alert remasters krijgen met een maximale resolutie van 4K. Aan de wieg staat ontwikkelaar Petroglyph Games. Daar werken nu veel van de originele ontwikkelaars, die destijds nog onder de naam Westwood Studios werkten.Beide klassieke strategiegames worden gebundeld in één pakket, samen met de uitbreidingen Covert Ops, Counterstrike en Aftermath. Componist Frank Klepacki keert terug om de soundtrack te verzorgen. Andere bekende namen die opnieuw bij Command & Conquer betrokken zijn, zijn Joe Bostic, Steve Tall en Mike Legg.Electronic Arts benadrukt dat er geen sprake is van microtransacties. Je koopt de game eenmalig en hebt dan alle content tot je beschikking. De afgelopen tijd is de Command & Conquer-serie wat in het slop geraakt. Een free-to-play versie werd in 2012 aangekondigd en in 2013 alweer geannuleerd. Er is voor december nog een spin-off voor Android en iOS gepland, Command & Conquer Rivals.Read more…
15/11 08u00  Harry Potter: Wizards Unite release uitgesteld naar 2019 Ontwikkelaar Niantic stelt de release van Harry Potter: Wizards Unite uit naar 2019. Eerder was het de bedoeling dat de augmented reality-game voor smartphones nog dit jaar zou lanceren. Wel brengt de studio achter Pokémon Go een nieuwe trailer ervoor uit.Hoe de gameplay in elkaar steekt, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de magische wereld van Harry Potter samensmelt met de onze. Door op pad te gaan met je smartphone-camera in de aanslag, vind je betoverde artefacten en ontmoet je bekende Harry Potter-personages.Harry Potter: Wizards Unite is niet de eerste Harry Potter-game voor smartphones. Harry Potter: Hogwarts Mystery ging de AR-game voor. Dit is een meer traditionele RPG, waarin je als nieuwe leerling op Zweinstein allerlei avonturen beleeft. Read more…
15/11 07u45  Astroneer release onthuld voor pc en Xbox One Ontwikkelaar Systems Era Softworks maakt bekend dat Astroneer op 6 februari 2019 lanceert voor de pc en Xbox One. De game is reeds sinds eind 2016 als Early Access-titel speelbaar. Astroneer is mettertijd compleet genoeg om als versie 1.0 door het leven te gaan.Eigenlijk was het de bedoeling dat de release al in december zou plaatsvinden, maar de makers nemen enkele maanden extra de tijd om de game verder op te poetsen. De release van build 1.0 brengt onder andere zeven nieuwe planeten met zich mee.Je kunt Astroneer zien als een kruising tussen Minecraft en No Man's Sky. Bedoeling is om te overleven op willekeurig gegenereerde planeten door grondstoffen te delven en een basis te bouwen. De Terrain Tool staat centraal, waarmee je de omgeving naar je hand zet.Read more…
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
20/11 16u30  PlayStation 5 wordt volgend jaar aangekondigd en lanceert in 2020 De PlayStation 5 zal volgens geruchten tussen maart en november van 2020 uit gaan komen. Dat gerucht komt van Reddit, waar tevens gemeld werd dat de aankondiging van de console volgend jaar zal plaatsvinden. De opvolger van de PS4 moet halverwege 2019 ongeveer aangekondigd gaan worden. Verdere details omtrent de onthulling waaronder het design van de console worden waarschijnlijk eind 2019 bekend gemaakt. Het bericht volgt na de aankondiging van Sony dat ze niet op de E3 van het aankomende jaar aanwezig zijn.
20/11 16u15  Spike Volleyball - Techniek, snelheid en samenwerking Bigben onthult met trots Spike Volleyball, een nieuwe simulatie van één van de populairste sporten ooit. De game laat fans alle spanning en sensatie van hun favoriete sport beleven op consoles en pc.Spike Volleyball is de eerste complete zaalvolleybalsimulatie. Vijftig nationale teams, zowel mannelijke als vrouwelijke, komen samen in een game die alle elementen van de sport getrouw simuleert. Snelheid, reflexen en samenwerking, alle ingrediënten worden samengevoegd voor een spectaculaire sportervaring!Beheer je eigen team en rekruteer spelers om met je team te vorderen in de Career-modus. Neem deel aan vele internationale toernooien in 13 verschillende arena’s, verander je strategie om je tegenstanders te verrassen, speel multiplayer online en lokaal en ga voor het wereldkampioenschap!Smash, blok, floater… Leer alle volleybaltechnieken en beleef alle spanning van deze complexe teamsport, getrouw gereproduceerd met behulp van Unreal Engine 4 en motion capture.Spike Volleyball is vanaf 5 februari 2019 beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.
20/11 16u15  RuneScape lanceert tijdreizend moordmysterie ‘The Needle Skips’ RuneScape heeft vandaag het nieuwe moordmysterie ‘The Needle Skips' gelanceerd. Hierin moeten spelers door de tijd reizen om de waarheid achter een lafhartige misdaad bloot te leggen. The Needle Skips werd vorige maand voor het eerst aangekondigd op RuneFest 2018 en is de nieuwste uitbreiding in een lange traditie van RuneScape-missies over moordmysteries die in de afgelopen zeventien jaar zijn uitgebracht.Het begint allemaal bij een stenen monument, waar een eenzaam gestorven figuur en één bloederig woord aan de basis staan van dit mysterie. Het volgt een lokaal gezin naar een naaldvormig monument dat omhuld is door een tijdsbubbel. Wanneer spelers interacteren met het monument, worden ze dieper in het mysterie getrokken en reizen ze door de tijd om antwoorden te zoeken. Door onderzoek te doen vinden spelers aanwijzingen over het verleden om zo de waarheid te achterhalen en de mensen te redden die vastzitten in de bubbel.De release van The Needle Skips markeert ook het 400ste 'quest point'. Deze punten worden ontgrendeld door de 221 verschillende quests in RuneScape te voltooien, en bieden toegang tot nog meer quests en beloningen.Jamie Brooks, Producer van RuneScape, zei:We hebben in het verleden met veel plezier gewerkt aan de moordmysteries, vooral aan One Piercing Note. The Needle Skips is fris en zal de onderzoekende geesten van RuneScape-spelers op de proef stellen. Het gebruik van audio en voice-over dialoog als gameplay-mechanic in de quest onderscheidt deze echt van onze vorige moordmysteries. Wat begon als een intern project is uitgegroeid tot een boeiend verhaal waarvan we hopen dat de community het met veel plezier zal ontrafelen.”Jagex lanceert bovendien Premier club. Premier Club is voor RuneScape-spelers de voordeligste mogelijkheid om een abonnement tot twaalf maanden af te sluiten voor zowel RuneScape als Old School RuneScape. Ook biedt deze dienst extra beloningen, zoals een exclusieve Valkyrie-outfit en een artefact dat extra voordelen geeft.
20/11 12u15  Farming Simulator 19 nu beschikbaar op PC, Xbox One en PS4 Farming Simulator 19 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac en brengt je de grootste en beste Farming Simulator game ooit, boordevol nieuwe voertuigen, activiteiten, gewassen, dieren, tools en manieren om te spelen – solo of met vrienden. De Farming Simulator franchise heeft miljoenen spelers in de loop der jaren vermaakt, dankzij de unieke mix van progressieve gameplay en management binnen het universele thema van landbouw. De launch trailer benadrukt het allemaal en laat de herwerkte grafische engine zien met prachtige omgevingen en modellen. Met meer dan 300 voertuigen en tools om te gebruiken van alle toonaangevende merken, waaronder John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr en nog veel meer, is het aan jou om je te specialiseren terwijl je de boerderij ontwikkelt en uitbreidt vanuit een van de drie unieke startsituaties. Begin met geen eigendommen maar veel geld om de boerderij van je dromen te bouwen, of kies voor een meer hardcore speelstijl van een kleine startboerderij met beperkte middelen – de keuze is aan jou, samen met welke gewassen je wilt verbouwen, welke dieren te verzorgen en welke missies je gaat proberen. Nieuwe gewassen en berijdbare paarden breiden je opties ten opzichte van voorgaande edities enorm uit. Daarnaast is er een verbeterde multiplayer waarmee maximaal 16 spelers (6 op console) kunnen samenwerken op dezelfde kaart, elk met eigen stukken land en uitrusting om te gebruiken. Geniet van de groeiende Farming Simulator ervaring door community mods te downloaden op consoles en PC/Mac! Farming Simulator 19 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac.
20/11 07u00  Half-Life remake Black Mesa krijgt Xen-uitbreiding De Half-Life remake Black Mesa krijgt een uitbreiding. Nu Half-Life namelijk 20 jaren oud is geworden zal men een alienwereld van de game uit gaan werken gebaseerd op Xen. Xen bezoek je in de originele Half-Life ook korte tijd, maar was niet speelbaar in Black Mesa. Deze mod moet in het tweede kwartaal van 2019 uit gaan komen. Het zal nieuw materiaal betreffen en niet simpelweg een remake van de originele Half-Life game. Inmiddels is ook de eerste trailer verschenen.
20/11 06u45  Fallout 76 update lost aardig wat problemen op Bethesda heeft een nieuwe update uitgebracht voor Fallout 76. Deze is gisteren uitgebracht en inmiddels is ook de changelog uitgebracht. Vooral de performance is verbeterd maar ook de quest met de ticket dispencer is opgelost, een befaamd probleem waar ook wij last van hadden in de game. De update weegt een kleine 50 gigabyte op alle platformen.GENERALPerformance: Several issues have been addressed to resolve hitches during gameplay and other performance issues.Stability: The Fallout 76 game client and servers have received additional stability improvements.Xbox: Fixed an issue that could lead to instability on certain menus.BUG FIXESART AND GRAPHICSAmbient Occlusion: Placed items no longer leave behind shadow outlines after being picked up.Camera: The game camera now pans more smoothly when the player enters furniture.Graphics: The cover of Tesla Science magazine Issue 9 no longer appears solid red on pickup, or when inspected.ENEMIESGeneral: Fixed an issue in which some enemies could chase the player farther than intended.Loot: Ghoul and Scorched Officers now correctly drop nuke code pieces upon being killed by a player.C.A.M.P., WORKSHOPS, AND CRAFTINGBlueprints: Fixed an issue that could cause Blueprints to break into smaller parts after logging out and back in to Fallout 76.Plans: Paints applied to Power Armor during the Fallout 76 B.E.T.A. will now appear correctly on the items that were painted, and those paints can now correctly be applied to additional sets of Power Armor.Repair: Fixed an issue that could cause an item to return to a broken state after being repaired.QUESTSBureau of Tourism: The Prickett’s Fort Token Dispenser can now be repaired, and players can no longer walk through it.PVPPacifist Mode: Players with Pacifist Mode enabled who engage in PVP by contesting a Workshop owned by another player will now correctly deal full damage to that player as long as they remain hostile.Respawn: Choosing the “Respawn” option after dying during PVP combat will now correctly clear any active hostile status toward other players.Seek Revenge: Cap rewards will now display correctly when choosing the “Seek Revenge” respawn option after being killed by another player.Seek Revenge: When targeted by another player who is seeking revenge, the reward amount will now display the correct number of Caps that can be earned by killing that player.USER INTERFACELanguages: Korean fonts will now be displayed correctly in game menus.Hotkeys: The “Take Photo” hotkey can no longer be rebound and is now tied to the space bar on PC and the A button on controllers.Hotkeys: Fixed an issue that could cause the “Take Snapshot” button in Photomode to display an incorrect hotkey.Social: Fixed an issue that could cause players to disappear from each other’s social menus if two players each sent a friend invite to one another.Social: Fixed an issue that prevented newly equipped Player Icons from displaying to other players in the Social Menu.11 
20/11 06u45  Intro cinematic van Darksiders III Uitgever THQ Nordic heeft de intro cinematic van de game Darksiders III uitgebracht. De game komt eind deze maand uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
20/11 06u45  HTC Vive komt met speciale Black Friday en Cyber Monday-deals HTC Vive, ‘s werelds beste virtual reality (VR) platform, heeft vandaag zijn Cyber Weekend-deals aangekondigd. Voor een zeer beperkte tijd kunnen consumenten nu €200,- besparen op de Vive Pro Full Kit. Deze volledige set bevat de Vive Pro-headset, twee Steam VR Base Stations 2.0, twee next-generation controllers en een abonnement van twee maanden op Viveport. Kortom, ‘s werelds beste VR-systeem nu voor een nog betere prijs: €1199,-. Geen basisstation of controllers nodig maar wel de headset upgraden? Vive biedt ook €100,- korting op de Vive Pro HMD, waardoor de verkoopprijs slechts €779,- is. Met adembenemende graphics, uitstekende ergonomie en Hi-Res geluid brengen deze functies de Vive-ervaring naar een nog hoger niveau. De Vive Cyber Weekend-aanbiedingen eindigen op maandag 26 november om 23:59 uur of zolang de voorraad strekt. ViveportViveport, Vive’s appstore, doet ook mee aan de Cyber Weekend-acties. Zo kunnen Viveport-abonnees voor slechts €1,- SUPERHOT VR, Accounting+ of The Wizards aanschaffen. Tegelijkertijd ontvangen abonnees per e-mail op dinsdag 20 november €10,- Viveport-portefeuillekorting. Daarnaast zijn er in deze periode meer dan 100 titels te koop met wel 95 procent korting voor alle Viveport-gebruikers. Tenslotte zijn de abonnementsbundels met korting aan te schaffen deze Black Friday. Zo zijn abonnementen van 6 maanden verkrijgbaar met 25 procent korting en abonnementen van 12 maanden met 50 procent korting. Elke aankoop van een VIVEPORT-abonnementbundel wordt geleverd met een gratis Fallout 4 VR-stoomcode. Daarnaast is Arcade Saga gratis voor alle Viveport-gebruikers van 22 november 16:00 uur tot 23 november 23:59 uur.10 
20/11 06u45  Twee nieuwe personages toegevoegd aan Jump Force BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag twee nieuwe personages onthuld die worden toegevoegd aan JUMP FORCE, Himura Kenshin en Shishio Makoto van de iconische manga Rurouni Kenshin.Himura Kenshin is een dwalende meesterloze samurai. Ondanks zijn kleine gestalte en bescheiden aard heeft hij eerder gewerkt als huurmoordenaar voor de regering. Nadat hij moegestreden was, beloofde hij nooit meer te zullen doden, om zijn eerdere zonden goed te maken en vecht hij nu alleen nog om de zwakkeren te beschermen. Het tweede aangekondigde personage is Shishio Makoto, een van Kenshin’s sterkste vijanden. Zijn hele lichaam is bedekt met verband vanwege gruwelijke brandwonden. Ondanks deze oude wonden is hij nog steeds een enorm gevaarlijke en meedogenloze vijand. Hij geeft weinig om anderen en niets houdt hem tegen om zijn doelen te behalen. JUMP FORCE is verkrijgbaar op 15 februari 2019 op PlayStation 4, Xbox One en PC Digital.
19/11 16u00  Games streamen en downloaden met PS Now hele week in prijs verlaagd Het is weer Black Friday, hét koopfestijn van Nederland. Speciaal voor alle game-liefhebbers biedt PlayStation Now deze hele week daarom 30 procent korting op een jaarabonnement. Met PS Now heb je meer dan 500 games tot je beschikking voor een vast bedrag per maand of per jaar.Steeds meer Nederlanders kiezen voor een abonnement. Zo stemmen film-adapts af op Netflix en doen muziekliefhebbers het met Spotify. Voor iedereen die graag onbeperkt de beste games speelt is er PS Now. Daarmee kun je honderden PS4-, PS3- en PS2- games streamen op PS4 en Windows-pc. Kopen hoeft dus niet meer. PS Now biedt voor iedere game-liefhebber wat wils, van geweldige hitgames tot avonturengames voor het hele gezin. Een hele week kortingBlack Friday loopt van 16 t/m 27 november, 11:00 uur (CET) en betekent onbezorgd shoppen en profiteren van aantrekkelijke korting. Sony Entertainment doet daar dit jaar een flinke schep bovenop en verlaagt de prijs van een jaarabonnement op PS Now maar liefst een hele week. Dat kost nu tijdelijk geen €99,99, maar slechts €69,99. Voor dat lage bedrag kunnen game-liefhebbers een heel jaar lang onbezorgd genieten van de beste games op de PS4 en Windows-pc.PS Now volop in bewegingHet PS Now-platform ontwikkelt zich voortdurend verder. Zo worden er maandelijks games toegevoegd, is het sinds kort mogelijk om bepaalde games te downloaden en is de service in steeds meer landen beschikbaar. In februari van dit jaar werd de user interface van het platform nog compleet vernieuwd. Ook KPN is fan van PS Now. De provider geeft nu zelfs een PS Now abonnement weg aan iedereen die thuis een internet aansluiting van KPN aanschaft.Streamen én downloadenGames streamen heeft de toekomst. Zo zit je met PS Now nooit meer om een game verlegen en wordt automatisch je voortgang bewaard terwijl je aan het spelen bent. Bovendien heb je niet perse meer een PlayStation nodig, met PS Now kun je de spellen namelijk ook gewoon op je Windows-pc of laptop spelen. Wie thuis een PlayStation 4 heeft, heeft overigens nog een extra optie voorhanden: je kunt een aantal games van PS Now dan namelijk ook downloaden. Ideaal voor wie een keer offline wil spelen.Welke games zijn hot?Met PS Now heb je de beschikking tot meer dan 500 games. En elke maand worden nieuwe titels toegevoegd. Van exclusieve PlayStation-titels tot internationale topgames voor iedere console. De hotste titels op dit moment zijn The Last of Us, Mortal Kombat, Sniper Elite, Red Dead Redemption en Fallout: New Vegas. PS Now betekent ongelimiteerd toegang tot honderden verschillende titels. Zo raak je voorlopig in ieder geval niet meer uitgespeeld.Gratis proberenEerst nog even proberen? Dat kan. Het is zelfs helemaal gratis. Sluit daarvoor een proefabonnement af van zeven dagen. Daarmee heb je onbeperkt toegang tot alle games van PS Now. En dat zijn er inmiddels meer dan 500!
19/11 15u15  Eerste DLC voor V-Rally 4 en releasedatum voor Nintendo Switch onthuld Bigben en Kylotonn Racing Games maken met plezier bekend dat V-Rally 4 vanaf 13 december 2018 voor de Nintendo Switch verkrijgbaar is in Europa (en vanaf 5 februari 2019 in de VS).De eerste DLC, het Supercharge Pack, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, pc en Xbox One. Hiermee krijg je 5 exclusieve kleurenschema’s voor de populairste wagens in V-Rally 4, voor gebruik in alle spelstanden (Quick Party, Online en Career): • Porsche 911 RGT 997 (Rally)• Volkswagen Polo RX (V-Rally Cross)• Tatum Class 10 (Buggy)• Volkswagen Polo R WRC (Rally)• Ford Mustang Fastback (Extreme Khana) De DLC maakt deel uit van de Season Pass. Spelers die de Ultimate-versie hebben aangeschaft ontvangen de DLC automatisch.De volgende wagen komt in december beschikbaar. En dat is er niet zomaar eentje, het betreft de legendarische Ford GT 2006 in de Extreme Khana-stand! V-Rally 4 is vanaf 13 december 2018 verkrijgbaar voor Nintendo Switch (5 februari 2019 in de VS). De game is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 4, pc en Xbox One.
19/11 13u30  Square Enix kondigt Shadowbringers aan - nieuwste uitbreiding Final Fantasy XIV Online Aan het begin van een reeks speciale fan bijeenkomsten en festiviteiten, kwam SQUARE ENIX afgelopen weekend met de onthulling van Shadowbringers, het derde uitbreidingspakket voor FINAL FANTASY XIV Online, de bekroonde MMO met meer dan 14 miljoen geregistreerde spelers. Dit geweldige nieuwe hoofdstuk verschijnt begin komende zomer en laat spelers als Warrior of Darkness nieuwe avonturen en gevechten beleven. Het Rak’Tika Greatwood Shadowbringers werd onthuld tijdens het Fan Festival 2018 in Las Vegas, waar producer en director Naoki Yoshida een verbluffende trailer onthulde die het decor schetst voor het begin van dit volgende hoofdstuk in het FINAL FANTASY XIV Online-avontuur. In Shadowbringers worden spelers de Warrior of DarknessDe nieuwe uitbreiding brengt een schat aan nieuwe content met zich mee, inclusief een nieuw ras, verschillende nieuwe jobs, een verhoogde levelcap, weelderige nieuwe gebieden, aanpassingen aan het gevechtssysteem en diverse nieuwe content voor het vechten, craften en verzamelen. Daarnaast wordt met Shadowbringers ook een aantal nieuwe systemen geïntroduceerd.• NPC “Trust”-systeem – Spelers kunnen nu samen met bekende NPC’s strijden.• Nieuwe Game+-optie – De mogelijkheid om hoofdverhaallijnen van FINAL FANTASY XIV opnieuw te spelen.• World Visit-systeem – Spelers kunnen naar andere servers in hetzelfde datacentrum reizen om met meer spelers dan ooit samen te spelen.Als verrassing onthulde Yoshida ook nog dat met Patch 4.5 de Blue Mage als nieuwe job wordt toegevoegd aan FINAL FANTASY XIV Online. De Blue Mage komt beschikbaar voor alle spelers die A Realm Reborn bezitten, level 50 bereikten als een Disciple of War of Magic en het hoofdverhaal van 2.0 voltooiden. De Blue Mage-job is geïnspireerd door eerdere FINAL FANTASY-titels en levert een unieke solo-ervaring waarin spelers monsteracties leren en kunnen vorderen in Blue Mage-specifieke content. De Blue Mage begint met een levelcap van 50, deze zal later stijgen als nieuwe content voor de job beschikbaar komt.
19/11 11u30  Nieuwe trailer en releasedatum vrijgegeven voor One Piece World Seeker BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag een nieuwe gameplay video vrijgegeven voor ONE PIECE WORLD SEEKER, met veel nieuwe features en de aankondiging van de releasedatum voor PlayStation 4, Xbox One en PC Digital op 15 maart 2019. Je doorkruist de wereld met Luffy zijn acrobatische Gum-Gum fruit-vaardigheden en maakt kennis met Luffy's twee voornaamste actie modi (Haki). De eerste, de Arm Haki, gaat uit van pure, rauwe kracht en de tweede, subtielere Observation Haki, stelt Luffy in staat de tijd te vertragen, stealth aanvallen te gebruiken en door de muren heen te kijken.De gameplay video toont de Skill Tree en Crafting/Cooking-systemen. Door missies tot een goed einde te brengen en voortgang te maken in de game kan Luffy Skill Points verdienen die spelers in staat stellen zijn krachten en vaardigheden bij te schaven via de Skill Tree. Crafting kan aangeboord worden via Usopp of Franky, twee van de Straw Hat Pirate Crew van Luffy, die door Luffy gevonden items kunnen gebruiken om nieuwe items en materiaal te creëren, terwijl Sanji Lunch Boxes maakt voor de rest van de crew. Ten slotte wordt Luffy zijn extreem krachtige Gear Fourth modus onthuld voor de allereerste keer. Spelers zullen met deze modus toegang krijgen tot nieuwe combat skills en andere technieken, maar dan slechts voor een beperkte tijd.Vandaag wordt ook de collector’s edition van de game gepresenteerd, The Pirate King Edition. Deze zal naast de ONE PIECE WORLD SEEKER game een 21cm grote Luffy figurine, een replica van het Gum-Gum duivelsfruit, een CD met de originele soundtrack gecomposeerd door Kohei Tanaka en de Season Pass bevatten. Fans die ONE PIECE WORLD SEEKER pre-orderen krijgen ook toegang tot een exclusieve missie die de geheimen van de als monsters gevormde rotsen van het eiland zal onthullen, en twee nieuwe Luffy outfits beschikbaar stelt: een militaire versie en een zwempak uitgave.PlayStation 4 spelers zullen ook een extra item ontvangen, het ONE PIECE WORLD SEEKER dynamic theme.
19/11 07u00  Dead or Alive Xtreme 3: Scarlet aangekondigd Op een Dead or Alive Festival in Japan heeft Koei Tecmo aangekondigd dat Dead or Alive Xtreme 3: Scarlet naar de PS4 en Switch zal gaan komen. Het spel moet 20 maart uit gaan komen in Japan. Over een Westerse release is nog niets bekend gemaakt. De kans lijkt echter klein aangezien het origineel ook niet in Europa is uitgekomen. Wel kun je een Engelstalige versie importeren uit Azië en op je console spelen. Inmiddels stond al Dead or Alive 6 in de planning voor het Westen. Deze zal 15 februari uit gaan komen.
19/11 06u45  De Sims 4 Word Beroemd nu verkrijgbaar Electronic Arts Inc en Maxis kondigden de wereldwijde lancering aan van het Expansion Pack De Sims 4 Word Beroemd, verkrijgbaar voor PC en MAC. Met De Sims 4 Word Beroemd kunnen spelers de wildste dromen van hun Sims uit laten komen door supersterren van ze te maken via de gloednieuwe acteercarrière, of wereldwijd erkenning laten krijgen in hun huidige carrière als chef of muzikant. Maar daar houdt het niet op! Spelers kunnen hun Sims ook aankleden in designermode en vip-feesten bijwonen, terwijl ze van het goede leven genieten in glamoureuze landhuizen met uitbundige decoraties, zoals een gouden toilet of slaappod, in de schitterende nieuwe wereld van Del Sol Valley.Word een grote ster via de gloednieuwe acteercarrière, waarin spelers hun Sims een grote doorbraak kunnen laten maken met een rol in een televisieserie of een reclame, of zelfs een hoofdrol in een blockbuster over piraten. Wil je op een andere manier beroemd worden? Met de nieuwe vaardigheden kunnen Sims een leven als ster nastreven door als influencer te streamen bij een nieuw videostation of internationale faam verwerven in een carrière naar keuze. Terwijl spelers hun Sims helpen om vanuit het niets een wereldster te worden, moeten ze roempunten verdienen, nieuwe voordelen en eigenaardigheden ontgrendelen en hun publieke imago creëren met het nieuwe reputatiesysteem. Hoe ze ook beroemd zijn geworden, Sims krijgen een vip-behandeling, ontmoeten andere wereldberoemde sterren of worden gefotografeerd door de paparazzi, terwijl ze bewonderd worden door hun soms geobsedeerde fans.Spelers kunnen in De Sims 4 Word Beroemd zelfs de gesimuleerde versie van een échte social media- en popster ontmoeten: Baby Ariel! Je kunt haar een liedje in Simlish zien uitvoeren in openbare ruimtes of op de Starlight Boulevard.'De Sims 4 Get Famous geeft spelers de kans om de hoogte- en dieptepunten en alles daartussenin te ervaren in het wilde, onvoorspelbare leven van roem,' aldus Grant Rodiek, Senior Producer. 'Met de nieuwe acteercarrière kunnen Sims hun grote doorbraak beleven in showbusiness of in de schijnwerpers komen te staan in elke carrière van hun keuze - de mogelijkheden zijn eindeloos! Ons team heeft hard gewerkt om deze veelgevraagde uitbreiding naar de spelers te brengen, en we kunnen niet wachten om ze spannende nieuwe verhalen vertellen over het pad dat hun Sims kozen naar het sterrendom in Del Sol Valley.'Het gloednieuwe Del Sol Valley is een stad vol dromen voor Sims op weg naar roem en fortuin. Ze beginnen in een bescheiden stulpje in Mirage Park om uiteindelijk terecht te komen in een luxueus landhuis in de heuvels van The Pinnacles. Hier worden dromen werkelijkheid. Spelers kunnen de nieuwe huizen van hun Sims inrichten met nieuwe, moderne meubels, hun landhuis vullen met verguld meubilair waarvan je nooit teveel kunt hebben of een kluis plaatsen om al die rijkdom te beschermen. Daarnaast kunnen spelers roem verwerven met hun Sims door zich te vestigen als mode-iconen en trendsetter te worden met chique, nieuwe streetwear of designer outfits. De beroemdste Sims kunnen zelfs vereeuwigd worden met een legendarische diamant op Starlight Boulevard. Rijkdom en roem kunnen onvoorspelbaar zijn, maar of Sims hun geld nou in het rond strooien of hun Simoleons zelf verbrassen, ze zullen nooit meer iets anders willen als ze eenmaal het vip-leventje hebben geproefd.
Laatste update: vandaag om 16u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
20/11 15u15  Waarom we hyped zijn voor Heroes Dutch Comic Con Dit weekend is het zover, dan begint in de Jaarbeurs de Heroes Dutch Comic Con! De PU-redactie heeft er uiteraard heel veel zin in, onder meer omdat we zelf aanwezig zijn op de Gaming Stage en de beursvloer met Super Power Unlimited, maar vooral omdat er zo veel dope shit te doen is!
20/11 14u15  Wat je niet opviel in Rayman Legends - Oog voor Detail classic In deze serial enkel aandacht voor het allerkleinste! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij wordt zodra je ze ontdekt. Kan Rayman zijn tekort aan ledematen misschien compenseren met een overschot aan detail? We gaan het zien!
20/11 12u30  Fallout 76 - Review Het is altijd gevaarlijk om een enorme Fallout-fanboy als Marvin te vragen Fallout 76 te reviewen. Voor je het weet lult hij je de oren van de kop over alle toffe dingen die hij ontdekt in de wereld van Appalachia en wat dat betekent voor de Fallout-lore. Maar na tientallen uren rondlopen in de MMORPG was zelfs hij er even stil van.
20/11 09u45  Geef jouw oPUnie! Lees meer >
20/11 03u00  Dramatisch contrast in Gears of War 5 In deze Nachtwacht komen we tot de conclusie dat het in Gears of War 5 vooral gaat om het dramatische contrast! WTF dat inhoudt lees je in deze N8W8 naast nieuws over een Xbox One controller patent, Spyro The Dragon, Fallout 76, Final Fantasy VII Remake en Darksiders 3.
19/11 19u15  Onttroonde Panda – Esport Hitjes Deze week een Esport Hitjes zonder agenda. Met het esport-seizoen dat bijna ten einde is, komt er begin december nog een groot CS:GO-toernooi, maar daar later meer over. Deze week wel veel aandacht voor WolkNegen die wint van een GewelddadigePanda. Astralis dat ook wint en H1Z1 dat juist de handdoek in de ring gooit.
19/11 16u45  Avengers 4-comic en Oscar Isaac haat X-Men: Apocalypse - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks het superheldenfilm- en serie-nieuws voor je op een rijtje zet. In deze tiende editie staan de Avengers, de Eternals, Agents of S.H.I.E.L.D. en Oscar Isaac centraal. Een lekkere Marvel-editie dus!
19/11 11u00  10 dingen die je nog niet wist over GTA In deze Serial vind je 10 dingen die je nog niet wist over een game, gameserie of gamepersonage. Dit deel staat in het teken van partyfeitjes over Grand Theft Auto (GTA). Wist je bijvoorbeeld dat GTA V ruim 1000 scheldwoorden bevat? Of dat GTA en Red Dead Redemption verbonden zijn?
19/11 00u15  Gaat rapper 2 Milly Fortnite-ontwikkelaar Epic Games aanklagen? Die Swipe It-emote in Fortnite lijkt wel erg op de Milly Rock van 2 Milly. Althans dat stelt de rapper zelf. Verder in deze N8W8: een patch voor Fallout 76, het einde van Fix PUBG, een nieuwe fighter voor Dead or Alive 6 en Smite naar de Switch, inclusief cross-play.
18/11 16u00  Fortnite verslaat Red Dead Redemption 2 bij de Golden Joystick Awards Fortnite wint de Golden Joystick Ultimate Game of the Year Award, Killer7 keert terug op Steam en Star Citizen print geld. Dit en meer in de WKNDW8 van 18 november 2018!
18/11 14u15  De beste en slechtste E3 momenten van Sony PlayStation Sony slaat E3 2019 over! Het is het einde van een tijdperk vol hysterische hoogtepunten en hilarische dieptepunten. PeterKoelewijn loopt je door de beste E3 momenten heen van PlayStation!
18/11 11u15  Het Hete Hangijzer: Red Dead Redemption 2 was de crunch niet waard In het Hete Hangijzer wordt maandelijks een discussiepunt besproken die gamers bezighoudt. PeterKoelewijn neemt het stokje over want hij heeft ook weleens een mening! De eerste gaat over Red Dead Redemption 2 en waarom het de crunch niet waard was.
17/11 20u30  PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 4 In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!
17/11 15u15  Is de E3 aan het doodgaan? Lees meer >
17/11 12u15  Final Fantasy XIV: Shadowbringers aangekondigd en Mortal Kombat XI gelekt Het mag dan weekend zijn, in de gamewereld zijn het roerige tijden. Een stemacteur lekte een nieuwe Mortal Kombat, Final Fantasy blies het publiek weg met een trailer van de nieuwe Final Fantasy-expansie en Cliffy B gooide er ook nog wat frustratie uit. Gezellig.
Laatste update: vandaag om 15u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x WWE 2K19 deelt eerste namen van roster20/11 00u08 - Gamed: Lees meer >
12x LEGO DC Super-Villains krijgt Season Pass20/11 00u08 - Gamed: Lees meer >
12x Tokyo Ghoul [:re birth] aangekondigd20/11 00u08 - Gamed: Lees meer >
11x Fallout 76 update lost aardig wat problemen op20/11 06u45 - EvilGamerz: Bethesda heeft een nieuwe update uitgebracht voor Fallout 76. Deze is gisteren uitgebracht en inmiddels is ook de changelog uitgebracht. Vooral de performance is verbeterd maar ook de quest met de ticket dispencer is opgelost, een befaamd probleem waar ook wij last van hadden in de game. De update weegt een kleine 50 gigabyte op alle platformen.GENERALPerformance: Several issues have been addressed to resolve hitches during gameplay and other performance issues.Stability: The Fallout 76 game client and servers have received additional stability improvements.Xbox: Fixed an issue that could lead to instability on certain menus.BUG FIXESART AND GRAPHICSAmbient Occlusion: Placed items no longer leave behind shadow outlines after being picked up.Camera: The game camera now pans more smoothly when the player enters furniture.Graphics: The cover of Tesla Science magazine Issue 9 no longer appears solid red on pickup, or when inspected.ENEMIESGeneral: Fixed an issue in which some enemies could chase the player farther than intended.Loot: Ghoul and Scorched Officers now correctly drop nuke code pieces upon being killed by a player.C.A.M.P., WORKSHOPS, AND CRAFTINGBlueprints: Fixed an issue that could cause Blueprints to break into smaller parts after logging out and back in to Fallout 76.Plans: Paints applied to Power Armor during the Fallout 76 B.E.T.A. will now appear correctly on the items that were painted, and those paints can now correctly be applied to additional sets of Power Armor.Repair: Fixed an issue that could cause an item to return to a broken state after being repaired.QUESTSBureau of Tourism: The Prickett’s Fort Token Dispenser can now be repaired, and players can no longer walk through it.PVPPacifist Mode: Players with Pacifist Mode enabled who engage in PVP by contesting a Workshop owned by another player will now correctly deal full damage to that player as long as they remain hostile.Respawn: Choosing the “Respawn” option after dying during PVP combat will now correctly clear any active hostile status toward other players.Seek Revenge: Cap rewards will now display correctly when choosing the “Seek Revenge” respawn option after being killed by another player.Seek Revenge: When targeted by another player who is seeking revenge, the reward amount will now display the correct number of Caps that can be earned by killing that player.USER INTERFACELanguages: Korean fonts will now be displayed correctly in game menus.Hotkeys: The “Take Photo” hotkey can no longer be rebound and is now tied to the space bar on PC and the A button on controllers.Hotkeys: Fixed an issue that could cause the “Take Snapshot” button in Photomode to display an incorrect hotkey.Social: Fixed an issue that could cause players to disappear from each other’s social menus if two players each sent a friend invite to one another.Social: Fixed an issue that prevented newly equipped Player Icons from displaying to other players in the Social Menu.
10x TinyBuild kondigt nieuwe titels aan20/11 00u08 - Gamed: Lees meer >
10x Impact Man maakt opwachting in Mega Man 1120/11 00u08 - Gamed: Lees meer >
10x Spider-Man laat ons foto's nemen20/11 00u08 - Gamed: Lees meer >
10x Strange Brigade20/11 00u08 - Gamed: Lees meer >
10x Hitman 2 verwelkomt ons in de jungle20/11 00u08 - Gamed: Lees meer >
10x Nieuwe titels voor Xbox Game Pass20/11 00u08 - Gamed: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
35415
Gelezen:
24466
Aantal lezers nu:
56


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven