zaterdag 23 maart 2019, week 12


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u15
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 8u15
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
22/03 14u15  Vampire: The Masquerade - Bloodlines krijgt een vervolg Paradox Interactive heeft aangekondigd dat het bezig is met een vervolg op Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Deze game zal begin komend jaar moeten verschijnen voor PC, PS4 en Xbox One en zal niet geheel verrassend Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 gaan heten. Bloodlines 2 brengt ons naar Seattle en laat jou als speler hier als een bloedzuigend monster losgaan. Je kunt de stad benaderen zoals je wilt, maar bloed zal sowieso rijkelijk gaan vloeien...
22/03 08u15  Dit mag je verwachten van Mortal Kombat XI's beta Is Mortal Kombat XI voor jou een insta-buy en heb je het spel gereserveerd? Dan weet je dat je toegang krijg tot de closed beta die later deze maand van start gaat. Maar weet je ook wat je daarin kan doen? Wij wel! Want wij hebben onderstaande trailer bekeken, die ons leert dat je mag matten met Baraka, Jade, Scarlet, Scorpion en Kabul. Hierbij heb je toegang tot de tower en verschillende uiterlijke customization-opties om alvast een feel voor de game te krijgen.
22/03 08u15  Nintendo laat alles zien wat het VR-pakket te bieden heeft Toen twee weken geleden het vierde Nintendo Labo-pakket werd onthuld, riep dat een hele hoop vragen op. Wat je met het fototoestel, de knaller en een VR-bril moest aanvangen kon je van tevoren wel raden, maar wat is de bedoeling van de olifant en vogel? Daar krijgen we nu antwoord op. In deze trailer laat Nintendo alle negen spellen zien die gebundeld worden met het vierde Labo-pakket. Dat is an sich natuurlijk al een leuk aantal, maar daar stopt het niet! Naast de negen reguliere games, bevat het pakket namelijk ook 64 minigames en natuurlijk een werkplaats waar je zelf spellen kunt bouwen. De camera-ToyCon doet terugdenken aan het eerste Labo-pakket dat verscheen en laat je foto's maken in het diepst van de oceaan en het huis dat je in het mix-pakket moest bouwen, terwijl je met de knaller aliens weg moet schieten en hongerige nijlpaarden moet voeren door fruit in hun mond te gooien. Zoals gezegd: dat viel wel te raden. Maar dan komen de raardere ToyCons! De olifant laat je een soort paint-programma gebruiken en een puzzelspel spelen waarbij je objecten moet plaatsen om een balletje naar de finish te loodsen. Met het windpedaal kun je een kikker spelen die ballen moet ontwijken en met de vogel kun je vrij vliegen of racen, waarbij de tweede je ook het windpedaal laat gebruiken. Variatie in overvloed dus!  
22/03 08u00  Ga terug in de tijd met de launch trailer van SNK 40th Anniversary Collection In de tijd van gaming arcades zag het gaming-landschap er heel anders uit dat nu. Bedrijven als Bandai Namco, Atari en Taito regeerden de industrie en wisten kinderen keer op keer naar de speelhal te trekken. Een andere grote naam uit die tijd is SNK, die tot de dag van vandaag nog games maakt. De uitgever van spellen als The King of Fighters, Fantasy en Metal Slug is ondertussen alweer veertig jaar oud en dat viert men met een speciale bundel van diens retro-games, die vanaf vandaag te koop is op PS4. En een launch trailer die alle spellen in de bundel laat zien, mag daarom niet ontbreken.
21/03 07u15  Terrorarium deelt beelden van de Early Access Lees meer >
21/03 07u00  Deze mafiabaas heeft betere beveiliging nodig Dat je als een hoge pief van de mafia beveiliging nodig hebt, spreekt eigenlijk voor zich. Sowieso zit de lange arm van de wet achter je aan, maar ook rivaliserende criminele organisaties willen je maar wat graag uit de weg ruimen. De mafiabaas in dit filmpje snapt dat echter niet.Want niet enkel kan een simpele crook zijn huis binnendringen en met zijn vrouw aan de haal gaan, maar zijn beveiliging staat de poort te bewaken in boxershorts. Het is maar waar je je veilig door voelt!
21/03 07u00  Probeer Space Junkies nu zelf Hoewel virtual reality al enige jaren op de markt is en het aantal games gestaag groeit, blijft VR voornamelijk een singleplayer-aangelegenheid. Ubisoft probeerde hier al eens verandering in de brengen met Eagle Flight en doet dat nog even dunnetjes over met Space Junkies. Mocht jij er echter nog niet van overtuigd zijn dat Space Junkies daadwerkelijk de moeite waard is, dan kun je dat zelf testen. Vanaf vandaag, tot en met zondag, kun je namelijk deelnemen aan de open beta. Dan kun je dus fijn jouw eigen oordeel vellen.
21/03 00u00  NieR: Automata siert de tee van de dag op Qwertee Wie bekend is met Qwertee, weet dat diens kleding altijd slechts gedurende korte tijd te koop is. Vesten en dergelijke zijn vaak zelfs maar 24 uur beschikbaar! Daarom delen we zo nu en dan een design dat wij persoonlijk mooi vinden en waarvan wij denken dat je het niet zou willen missen. Zo viel ons oog vandaag bijvoorbeeld op een shirt van NieR: Automata, waarop 2B en haar robot staan afgebeeld, terwijl de achtergrond gevuld is met dennebomen. En om het geheel af te maken is alles vormgegeven in verschillende tinten grijs. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee, Square Enix of PlatinumGames, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/03 17u30  Bewaar de vrede in Pine op Nintendo Switch Ruim twee jaar geleden deelden we enthousiast screenshots van action adventure game Pine. Maar daarna verloren we de game een beetje uit het oog. Dankzij de Nindies Showcase staat het spel echter opnieuw op onze radar. Want niet enkel werden er nieuwe beelden van Pine gedeeld, maar de game kreeg ook nog een releasewindow. Het in Nederland geproduceerde spel zal in augustus verschijnen op de console van Nintendo.
20/03 17u30  Darkwood komt in mei naar Switch Darkwood, een willekeurig gegenereerde survival horror-game die je vanuit een topdown-perspectief speelt, komt in mei naar de Nintendo Switch. Dit werd zojuist bekendgemaakt in de Nindies showcase. De hoeveelste mei de game precies verschijnt is niet gezegd, maar daar de eShop elke donderdag een update ontvangt, zijn er slechts vijf keuzes. Ga jij ook met ons griezelen?
20/03 17u15  Cuphead komt naar Nintendo Switch Hoewel we bij Cuphead als eerste denken aan de Xbox One, is de indie-hit van Studio MDHR op geen enkele manier exclusief voor Microsofts console. En dat bleek zojuist wel, toen de game tijdens de Nindies showcase werd aangekondigd voor Nintendo Switch. Het goede nieuws stopt echter niet daar, want de aankondiging ging gepaard met een release...volgende maand. Cuphead verschijnt op 18 april op de hybride-console en zal vanaf vandaag te pre-orderen zijn. Our bodies are ready!
20/03 12u30  Drie nieuwe vechters arriveren in Senran Kagura: Burst Re: Newal Als de Senran Kagura ergens om bekendstaat náást zijn bruisende boezems, dan is het wel om de hoeveelheid DLC die elke game na release krijgt. En zelfs Burst: Renewal, de remake van de originele 3DS-game, ontkomt hier niet aan. Daarom kun je nu nieuwe DLC voor het spel kopen, die drie nieuwe dames eraan toevoegt. Spelers kennen Kagura, Naraku en Ryōki allicht al uit andere delen in de serie, maar dit is de eerste keer dat ze hun opwachting maken in dit avontuur en daarom worden ze in deze video voorgesteld.
20/03 10u15  Call of Duty mikt op mobiel Het gerucht dat Activision-dochterbedrijf King aan een mobiele Call of Duty-titel zou werken ging al bijna een jaar. Maar omdat dit destijds aan het licht kwam door een vacature en niet door een officiële onthulling, noemden we het maar Call of Duty: Mobile. Gisteren onthulde Activision die exacte titel met een trailer op de Game Developers Conference 2019. Alleen komt het spel niet van King, maar van het Chinese Tencent. Call of Duty: Mobile probeert de authentieke Call of Duty-ervaring naar het kleine scherm te halen en haalt daarom modi en maps rechtstreeks uit onder andere de Blacks Ops- en Modern Warfare-series. Blackout is niet een van die modi, maar volgens de officiële website zal het spel gaandeweg wel een ''unieke Battle Royale-ervaring'' gaan krijgen. COD: Mobile zal free-to-play worden en inkomsten genereren door middel van microtransacties. Voor welke dingen je precies dient te betalen is voor nu nog in nevelen gehuld.
20/03 07u15  Het eerste seizoen van Apex Legends gaat van start Hoewel er heel veel verschillende battle royale-games zijn, wordt Respawn Entertainments Apex Legends meestal vergeleken met Fortnite. Dat is enerzijds omdat Fortnite de populairste game in zijn soort was en anderzijds omdat beide free-to-play zijn. En de overeenkomsten stoppen daar niet. Net als het spel van Epic Games speelt Apex Legends zich in seizoenen af, waarbij elk seizoen speciale loot met zich meebrengt die je vrij kunt spelen middels een battle pass. Dat eerste seizoen gaat vandaag van start en daarom is er onderstaande video om ons lekker te maken voor zaken als nieuwe skins.
20/03 07u00  Geniet van de nieuwe screenshots van Sparklite Lees meer >
Laatste update: vrijdag 22 maart 2019, 14u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
23/03 00u15  4fun #374 De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...
23/03 00u15  Spaans carnaval verkleedt Trump als Donkey Kong Elk jaar, in maart, wordt Las Fallas gevierd in de Spaanse stad Valencia. Het feest is een beetje te vergelijken met carnaval. Zo worden grootse displays gecreëerd, vaak van historische figuren, en vaak ...11 
23/03 00u00  Zelda: Ocarina of Time is nu speelbaar in co-op The Legend of Zelda: Ocarina of Time wordt gezien als een van de beste singleplayer games ooit, maar dankzij enkele modders kan de game nu ook in co-op gespeeld worden. Vorig jaar begonnen ze aan de ontwikkeling ...12 
22/03 13u30  Sony gaat Nintendo Direct achterna Sony heeft een nieuw videoprogramma genaamd State of Play aangekondigd. De eerste episode wordt aanstaande maandag 25 maart om 22:00 onze tijd uitgezonden via YouTube, Twitch, Facebook en Twitter. Tijdens ...
22/03 13u30  7 iconische waterlevels in games Het is Wereldwaterdag vandaag. Een dag die in het leven werd geroepen om informatie te verspreiden over water en de problemen errond. Reden genoeg voor ons om eens te kijken naar enkele iconische waterlevels ...
22/03 10u30  Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 aangekondigd Er is een vervolg aangekondigd voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zou begin 2020 moeten verschijnen voor pc en consoles. De bedoeling is de lijn ...
22/03 10u15  Fortnite blijft het goed doen, ondanks Apex Legends Epic Games heeft laten weten dat Fortnite inmiddels de kaap van 250 miljoen geregistreerde spelers heeft bereikt. In december 2018 stond de teller nog op 200 miljoen geregistreerde spelers. Op enkele ...
22/03 10u15  Nintendo toont Nintendo Labo VR in actie Eerder deze maand werd het Nintendo Labo VR-pakket voor Nintendo Switch aangekondigd, maar sindsdien hebben we er nog niet echt gameplay van gezien en dat terwijl het pakket op 12 april zou moeten ...
22/03 10u00  Chernobylite toont wat survival horror gameplay The Farm 51, de ontwikkelaar die we al kennen van Get Even, heeft aangekondigd dat het in de loop van de komende weken een Kickstarter campagne lanceert voor Chernobylite, hun sci-fi survival horror game ...
22/03 09u45  Releasedata voor overige episodes Life is Strange 2 Er zijn releasedata aangekondigd voor de nog resterende episodes van Life is Strange 2 en blijkbaar is het wel nog even wachten vooraleer we het hele verhaal gehad hebben. Episode 3 verschijnt op 9 mei, ...
22/03 09u45  Volgende week bèta voor Fallout 76 Survival mode Bethesda heeft aangekondigd dat volgende week, op 26 maart, een bèta van start gaat voor de Survival mode in Fallout 76. Spelers kunnen de nieuwe mode dan testen en aan de slag gaan met PvP-actie, zonder ...
22/03 09u45  Trials Rising begint aan Season 1 Vorige maand werd Trials Rising gelanceerd en nu is Season 1 van start gegaan, goed voor heel wat nieuwe content. Spelers ontgrendelen de Golden Cowboy Outfit door de strijd aan te gaan in online ...
22/03 09u45  Pc-versie Monster Hunter: World krijgt high-res texture pack Op 4 april lanceert Capcom een optionele update voor de pc-versie van Monster Hunter: World. Het gaat om een high-res texture pack dat de game grafisch weer wat scherper maakt. Om er gebruik van te kunnen ...
21/03 16u30  Two Point Hospital: Pebberley Island Two Point Hospital: Pebberley Island [Geschreven door Joeri] Het is alweer geleden van 1997 geleden dat Theme Hospital ons wist te verblijden met zijn unieke combinatie tussen humor en strategie bij het ...
21/03 16u30  Hype! by RageQuit: Ape Out Welkom bij Hype, waar we elke week de wereld van de grote en dure games achter ons laten en op zoek gaan naar titels die misschien nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek, maar daarom niet minder ...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
18/03 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
18/03 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
18/03 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
18/03 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
18/03 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
18/03 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
18/03 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
18/03 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
18/03 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
18/03 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
18/03 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
18/03 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
18/03 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
18/03 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
18/03 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: maandag 18 maart 2019, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
22/03 17u15  Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 maart Het is weer bijna weekend en dat betekent voor velen dat ze weer een game uit de kast pakken. Wat speelt onze crew dit weekend?
22/03 17u15  Lost Ember wordt 19 juli gelanceerd volgens Mooneye De ontwikkelaar van Lost Ember, Mooneye, geeft aan dat de game 19 juli uitkomt op Playstation 4, Xbox One, Switch en pc. Dat er ook een Switch-versie aankomt is nieuw.
22/03 16u30  Aandelen Sony en Nintendo gedaald na aankondiging Google Stadia Sinds de aankondiging van Google’s streamingdienst Stadia zijn de aandelen van Sony en Nintendo gedaald. Nintendo is 4,6 procent gedaald en Sony 4,5 procent.
22/03 15u45  Streamer speelt SoulsBorne-games uit zonder geraakt te worden Streamer The Happy Hob heeft alle SoulsBorne-games achter elkaar uitgespeeld zonder geraakt te worden. Het is zover bekend de eerste gamer die dit voor elkaar heeft gekregen.
22/03 12u30  Switch-versie Cuphead was initiatief Microsoft Deze week kondigde Microsoft aan dat Cuphead naar de Nintendo Switch komt. Volgens Daniel Bloodworth van de website Easy Allies was dit een initiatief van Microsoft.
22/03 11u30  Apex had beste lanceringsmaand van free-to-play-games Apex Legends heeft de beste lanceringsmaand van alle free-to-play-games ooit. De game heeft zo’n 92 miljoen dollar verdiend aan in-game aankopen. Dit blijkt uit een analyse van SuperData van de best verdienende games in februari.
22/03 10u45  Win The Division 2 met de membercontent van de maand-verkiezing Ja we zijn weer rijkelijk laat, maar de prijs voor de membercontent van de maand-verkiezing is bekend. Deze maand kun je een digitale versie van The Division 2 voor een platform naar keuze winnen.
22/03 10u15  Battlefield 5: Firestorm (hands-on preview) Laten we meteen met de deur in huis vallen en vaststellen dat Firestorm je de concurrentie niet laat vergeten. De battle royale-markt is de afgelopen maanden uitstekend aangedikt, ook wat betreft first person-shooters, en Firestorm weet niet genoeg te doen om games als Fortnite en met name Apex Legends van de troon te stoten. Maar dat wil niet zeggen dat hij het spelen niet waard is.
22/03 09u15  Nintendo onhult de bestverkochte indiegames op Switch Nintendo heeft op de GDC de tien bestverkochte indiegames op de Switch onthuld.
21/03 16u30  Gerucht: nieuwe details diskloze Xbox One opgedoken Windows Central heeft aangegeven dat ze foto’s van en details over de diskloze Xbox One hebben ontvangen. Volgens Windows Central lijkt de afbeelding ontzettend op de Xbox One S, maar mist deze nieuwe console een disk drive en een uitwerpknop.
21/03 16u15  Gerucht: Windows Central heeft foto's en details diskloze Xbox One Windows Central heeft aangegeven dat ze foto’s van en details over de diskloze Xbox One hebben ontvangen. Volgens Windows Central lijkt de afbeelding ontzettend op de Xbox One S, maar mist deze nieuwe console een disk drive en een uitwerpknop.
21/03 15u45  'Fortnite is de eerste shooter met grote vrouwelijke aanhang' Dat Fortnite het goed doet wisten we al een tijdje, maar dat de game 250 miljoen geregistreerde spelers heeft waarvan zo'n 35 procent vrouw is, is een ander verhaal. Dit maakt Fortnite de eerste shooter met een grote vrouwelijke aanhang volgens Epic-oprichter Tim Sweeney.
21/03 15u15  Bekijk de eerste gameplay-beelden van Firestorm in Battlefield 5 Dice heeft de tweede trailer voor Firestorm uitgebracht. De trailer toont de eerste gameplay-beelden van de battle royale-modus van Battlefield 5.
21/03 13u45  Vampyr, Edith Finch en meer naar Xbox Game Pass De Xbox Game Pass krijgt er zes nieuwe titels bij, waaronder Vampyr en What Remains of Edith Finch. Sommig games zijn morgen zelfs al te downloaden.
21/03 12u30  De beste gamekoopjes van de week Elke week plaatsen we in samenwerking met Budgetgaming.nl de scherpste gamekoopjes van de week. Wekelijks zie je een aantal games die op een opvallende manier zijn afgeprijsd. Wel zo fijn voor je portemonnee!
Laatste update: vrijdag 22 maart 2019, 17u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u07
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 8u15
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
23/03 08u00  Final Fantasy 14: Shadowbringers introduceert Hrothgar-ras en Dancer-job Square Enix kondigt tijdens het jaarlijks terugkerende Fan Festival voor Final Fantasy 14 aan dat de Shadowbringers-uitbreiding een nieuw ras introduceert, de katachtige Hrothgar. Bij dit ras is er geen genderkeuze. Hrothgar zijn altijd mannelijk, terwijl de eerder onthulde Viera altijd vrouwelijk zijn.Ook nieuw is de Dancer-job, de tweede nieuwe job van Shadowbringers naast Gunbreaker. Dit is een ranged dps-klasse, die dus van een afstand aanvalt. Ook heb je als Dancer toegang tot support-vaardigheden om je teamleden te buffen. Vanuit de Final Fantasy 14-community zijn de reacties op beide toevoegingen gemengd. Men hoopte op mannelijke Viera en daarnaast dat de Dancer een healer zou zijn. Volgens spelers is de balans tussen dps-jobs en healer-jobs zoek, waardoor lange wachtrijen ontstaan bij het samenstellen van teams voor dungeons.Lees meer...
23/03 00u00  The Behemoth hint naar Switch-versie Castle Crashers Update: Castle Crashers Remastered komt niet alleen naar de Nintendo Switch, maar ook naar de PlayStation 4. Dat bevestigt The Behemoth vandaag. De Switch-versie heeft HD-rumble en is in multiplayer speelbaar met twee losse Joy-Con. Op de PlayStation 4 kleurt de verlichting van de controller mee met de kleur van je personage. Deze versies komen ergens in de zomer van dit jaar uit.Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar The Behemoth hint sterk naar een Nintendo Switch-versie van zijn coöperatieve actiegame Castle Crashers. Het bedrijf plaatst een afbeelding op Twitter van vier Joy-Con-controllers, elk in een kleur van de vier hoofdrolspelers: groen, rood, blauw en oranje.Castle Crashers is een sidescrolling beat 'em up voor vier maximaal spelers. De game lanceerde in 2008 als Xbox Live Arcade-titel en kwam later ook uit voor de pc en PlayStation 3. De meest recente versie is Castle Crashers Remastered voor de Xbox One. Een PlayStation 4-variant hiervan blijft voorlopig uit.Lees meer...10 
22/03 20u45  Cyberpunk 2077 komt ten laatste in 2021 uit CD Projekt Red heeft zijn financiële strategie voor de komende jaren toegelicht. Daaruit blijkt dat Cyberpunk 2077 ten laatste in 2021 uitkomt. Tegelijkertijd maakt de ontwikkelaar bekend dat er nog een tweede grote RPG in de maak is, die eveneens in die periode lanceert.Cyberpunk 2077 is al in 2013 onthuld, maar mogelijk is het dus nog even wachten op de release van de game. Er is nog steeds een kans dat Cyberpunk 2077 in 2019 uitkomt, maar in het slechtste geval is het dus nog twee jaar wachten. Volgens CD Projekt Red ligt de focus van de studio momenteel in elk geval op 'de productie en promotie van Cyberpunk'.Over de tweede game van de studio is momenteel nog niets geweten, maar de financiële strategie van CD Projekt Red doet vermoeden dat de game al enkele jaren in ontwikkeling is.Lees meer...
22/03 16u45  Sekiro: Shadows Die Twice kopen - 5 dingen die je moet weten Het is weer zover: tijd om alles te vergeten wat je over games denkt te weten en weer helemaal opnieuw 'gud' te 'gitten'. Sekiro: Shadows Die Twice is het nieuwste geesteskind van Hidetaka Miyazaki, de bedenker van Dark Souls en Bloodborne. Maar dat wil niet zeggen dat de trip naar feodaal Japan een geplaveide weg is voor de veteranen van het Soulsborne-genre, want Sekiro: Shadows Die Twice verschilt behoorlijk van zijn voorgangers. De vijf grootste verschillen, en tevens de vijf redenen om enthousiast te worden, lees je hier.Hoewel het heel makkelijk is om parallellen met de Souls-games te trekken, stapt Sekiro: Shadows Die Twice niet in dezelfde voetsporen. Om te beginnen zijn er vrijwel geen RPG-invloeden te bekennen. Je stijgt niet in levels, je hebt geen stats om punten in te steken en bovenal: er zijn geen wapens om te verzamelen. In plaats van dat alles verzamel je geld om voorwerpen te kopen en punten om nieuwe actieve en passieve skills mee te verdienen. Daarmee geef je jezelf belangrijke vaardigheden om situaties veelzijdig aan te pakken en zet je de game naar je eigen hand door je persoonlijke speelstijl te complimenteren.De combat in Sekiro: Shadows Die Twice belooft een grote uitdaging te worden voor de meest doorgewinterde Dark Souls-fans. Dat komt voornamelijk omdat het ritme totaal anders is. Het is gedaan met rustig wachten en wegrollen, want ditmaal draait alles het pareren van aanvallen. Door te pareren doe je schade aan de stabiliteit van je tegenstander, waardoor je ze uit hun lood slaat en ze kwetsbaar worden voor extra dodelijke aanvallen. Daarnaast speelt stealth ook een grote rol en is het van groot belang dat jij de eerste klap ongezien uitdeelt. Voor alle andere situaties heeft Sekiro nog een andere truc achter de hand: zijn arm.Lees meer...
22/03 11u30  Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 aangekondigd Paradox Interactive heeft afgelopen nacht onthuld dat Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 in ontwikkeling is. De opvolger voor de cultklassieker uit 2004 komt volgend jaar uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.In 2015 verwierf Paradox de rechten op de World of Darkness IP waar de Vampire-games deel van uitmaken. Blacklight: Retribution-ontwikkelaar Hardsuit Labs werkt momenteel aan de game. Ook Brian Mitsoda, die meewerkte aan de eerste Bloodlines-game, is aan boord gehaald als lead narrative designer.De nieuwe game speelt zich af in Seattle en vindt enkele jaren na de gebeurtenissen in de eerste game plaats. Als nieuwe vampier raak je opnieuw verwikkeld in de strijd tussen verschillende vampierenclans. Daarnaast moet je je opnieuw laven aan mensen om te overleven.Lees meer...
21/03 19u00  Releasedata resterende episodes Life is Strange 2 bekendgemaakt Ontwikkelaar Dontnod heeft de releasedata voor de resterende episodes van Life is Strange 2 bekendgemaakt. Episode 3: Wasteland komt op 9 mei uit en vertelt het verhaal van de broers Sean en Daniel Diaz verder tijdens hun tocht naar Mexico.Op de resterende episodes is het nog even wachten. Episode 4 lanceert op 22 augustus, terwijl het voor de slotepisode wachten is tot 3 december. Dat betekent dat er maar liefst 15 maanden tussen de release van de eerste en de laatste episode zit.De tweede episode Life is Strange 2 lanceerde in januari. Ontwikkelaar Dontnod Entertainment wees er toen al op kwaliteit te verkiezen boven een strak releaseschema. Nathans Life is Strange 2: Roads review lees je op de site.Lees meer...
21/03 18u45  The Witness binnenkort gratis in de Epic Games Store Epic Games heeft de volgende game bekendgemaakt die binnenkort gratis te downloaden is in de Epic Games Store. Van 4 tot en 18 april is The Witness gratis beschikbaar in de webwinkel. Tot dan kun je nog Oxenfree gratis downloaden.The Witness is de tweede game van Jonathan Blow, die eerder ook al Braid ontwikkelde. In The Witness verken je een eiland en probeer je allerhande puzzels op te lossen om nieuwe gebieden vrij te spelen.The Witness lanceerde in 2016. Wie niet tot volgende maand kan wachten om de game gratis te spelen op de pc, kan deze maand ook al aan de slag met de PlayStation 4-versie. The Witness is immers een van de PlayStation Plus-games van de maand maart.Lees meer...
20/03 20u15  Detroit: Become Human, Heavy Rain en Beyond: Two Souls komen naar de Epic Games Store Tijdens de Game Developers Conference heeft Epic Games een nieuwe reeks exclusieve titels onthuld voor de Epic Games Store. Zo komen Detroit: Become Human, Heavy Rain en Beyond: Two Souls binnenkort naar de webwinkel. Het is de eerste keer dat die titels van Quantic Dream speelbaar zijn op de pc.Ook The Outer Worlds van Obsidian Entertainment en Ancestors: The Humankind Odyssey Panache Digital Games zijn nieuwe exclusives voor Epic Games. Ook een aantal kleinere titels zoals Phoenix Point, The Sinking City, Control, Dauntless en Journey to the Savage Planet komen exclusief naar die webwinkel.Het is momenteel nog onduidelijk of al deze games permanente of tijdelijke exclusives zijn. Epic Games wist wel nog te melden dat de Epic Games Store intussen al 85 miljoen gebruikers heeft.Lees meer...
20/03 19u30  Cadence of Hyrule aangekondigd Tijdens de nieuwste Nintendo Direct is Cadence of Hyrule aangekondigd. Dat is een nieuwe ritmische dungeon crawler van de makers van Crypt of the Necrodancer. De titel is een crossover met het universum van The Legend of Zelda en laat je dan ook als Link of Zelda spelen.In de game verken je willekeurig gegenereerde dungeons. De nadruk ligt op ritmisch bewegen en vechten op de tonen van 25 verschillende Zelda-nummers. Naast voorwerpen uit het Zelda-universum bevat de game ook verschillende wapens en spreuken uit Crypt of the Necrodancer. Cadence of Hyrule komt deze lente uit.Crypt of the Necrodancer lanceerde in 2015 voor de pc. Onze Crypt of the Necrodancer review lees je hier nog eens na. Intussen is de game ook voor de meeste andere platformen beschikbaar. Zo kwam Crypt of the Necrodancer vorig jaar naar de Switch. Lees meer...
20/03 18u15  Vampyr en What Remains of Edith Finch komen naar de Xbox Game Pass Microsoft heeft een nieuw pakket games bekendgemaakt die de komende weken worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Zo zijn vanaf 21 maart Deus Ex: Mankind Divided en What Remains of Edith Finch beschikbaar.Vanaf 28 maart kun je dan weer aan de slag met The Walking Dead: Michonne en Vampyr. In onze Vampyr review waren we niet helemaal overtuigd door de game, maar sindsdien heeft ontwikkelaar Dontnod Entertainment enkele van de belangrijkste kritieken aangepakt met een Story mode en Hard mode voor Vampyr.Op 29 maart wordt vervolgens Oprencia: The Stolen Sun toegevoegd. Dat is opvallend, aangezien de game pas diezelfde dag uitkomt. Vanaf 1 april kun je ten slotte ook Marvel vs. Capcom Infinite uitproberen. Sanders Marvel vs. Capcom: Infinite review lees je hier.Lees meer...
20/03 14u45  Nieuwe Yakuza-game in de maak SEGA heeft bevestigd dat er een nieuwe Yakuza-game in ontwikkeling is voor de PlayStation 4. Momenteel zoekt SEGA naar een Japanse stemactrice om een van de hoofdrollen in de game te spelen. Wanneer de game uitkomt, is nog niet geweten.De nieuwe game is tevens de eerste volwaardige Yakuza-game met een ander hoofdpersonage dan Kazuma Kiryu. Deze keer speel je als Ichiban Kasuga. Kasuga kreeg eerder ook al de hoofdrol in mobiele game Yakuza Online. Welke rol de nieuwe stemactrice zal vertolken, is nog niet geweten.In elk geval is het voor ons sowieso nog wel even wachten. De Yakuza-games komen initieel meestal enkel in Japan uit, een Westerse port volgt later. Vorig jaar kwam zo Yakuza Kiwami 2 onze richting uit. De Yakuza Kiwami 2 review lees je op onze site.Lees meer...
20/03 14u00  Eerste System Shock 3 gameplay getoond in trailer OtherSide Entertainment deelt de eerste beelden van System Shock 3. De game is een prequel op System Shock 2, die in 1999 uitkwam en later een belangrijke inspiratiebron zou zijn voor de BioShock-games. De kwaadaardige AI Shodan lijkt weer van de partij, met de woorden 'je kunt je nergens verstoppen, ik zie alles wat je doet'. De teaser maakt verder niet duidelijk wat je precies van de gameplay kan verwachten. Hoewel de voorgaande games een first-person camera gebruiken, zijn het meer survival-horrorgames met RPG-elementen dan shooters. Vijanden zijn er in ieder geval in de vorm van mutanten en op hol geslagen robots.System Shock 3 is al een tijdje in ontwikkeling bij OtherSide Entertainment en zou uitgegeven worden door Starbreeze Studios. Maar vanwege financiële en juridische problemen aan dat adres, zijn de rechten weer terug bij OtherSide. Lees meer...
20/03 13u45  Castlevania en Contra in Konami Anniversary Collections Konami bestaat dit jaar 50 jaar, en daarom brengt de uitgever klassieke games opnieuw uit als Anniversary Collections. De eerste daarvan is de Arcade Classics-bundel, met daarin de games Haunted Castle, Typhoon, Gradius, Gradius 2, Life Force, Thunder Cross, Scramble en TwinBee. Het pakket komt op 18 april uit en kost dan 20 euro.In de zomerperiode volgen Anniversary Collections van Castlevania en Contra. In beide gevallen is de helft van de inhoud bekend. Respectievelijk Castlevania 1, 2, 3 en Super Castlevania, plus Contra, Super Contra, Super C en Contra 3: The Alien Wars. Voor beide bundels worden dus nog vier extra games verwacht.Lees meer...
20/03 10u45  Google brengt eigen controller uit Google heeft tijdens de Game Developers Conference een eigen controller onthuld. De controller is vooral bedoeld ter ondersteuning van de nieuwe gamestreamingdienst Google Stadia. Het is momenteel nog onduidelijk of de controller ook kan gebruikt worden op pc's en consoles.De controller is met je hardware verboden via wifi, waardoor je hem volgens Google gemakkelijk kunt gebruiken voor meerdere apparaten. De controlelr heeft onder andere een capture button, waarmee je snel videofragmenten deelt via YouTube. Daarnaast is er ook een Google Assistant button waarmee je in bepaalde games hulp kunt vragen.Momenteel is het nog niet duidelijk wanneer de controller beschikbaar is. Google Stadia zelf lanceert later dit jaar, dus vermoedelijk komt de controller op hetzelfde moment uit.Lees meer...
19/03 21u30  Google brengt eigen controller uit. Google heeft tijdens de Game Developers Conference een eigen controller onthuld. De controller is vooral bedoeld ter ondersteuning van de nieuwe gamestreamingdienst Google Stadia. Het is momenteel nog onduidelijk of de controller ook kan gebruikt worden op pc's en consoles.De controller is met je hardware verboden via wifi, waardoor je hem volgens Google gemakkelijk kunt gebruiken voor meerdere apparaten. De controlelr heeft onder andere een capture button, waarmee je snel videofragmenten deelt via YouTube. Daarnaast is er ook een Google Assistant button waarmee je in bepaalde games hulp kunt vragen.Momenteel is het nog niet duidelijk wanneer de controller beschikbaar is. Google Stadia zelf lanceert later dit jaar, dus vermoedelijk komt de controller op hetzelfde moment uit.Lees meer...
Laatste update: vandaag om 8u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
22/03 15u30  Life is Strange 2 Episode 3 aangekondigd SQUARE ENIX onthult met plezier de releasedatum van de derde episode van het gloednieuwe, vijfdelige seizoen van Life is Strange, een productie van Square Enix External Studios en het Life is Strange-team van Michel Koch en Raoul Barbet bij DONTNOD Entertainment.Life is Strange 2 Episode 3: ‘Wastelands’ verschijnt op 9 mei 2019 voorXBOX ONE, het alles-in-een games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc.De Life is Strange-teams van Square Enix External Studios en DONTNOD Entertainment delen graag hun plannen voor de Life is Strange 2-content die in 2019 naar spelers komt. In Episode 3, ‘Wastelands’ vervolgen Sean en Daniel Diaz hun reis naar Mexico via de torenhoge redwoodbossen van Californië. Daar sluiten ze zich aan bij een gemeenschap van zwervers aan de rand van de samenleving. Ze worden blootgesteld aan nieuwe ervaringen, ontmoeten nieuwe vrienden, moeten nieuwe uitdagingen overwinnen en worden steeds weer met zichzelf geconfronteerd. Nieuwe relaties veroorzaken frictie tussen de broers en zorgen voor verwijdering. Kunnen ze bij elkaar blijven of zullen ze vanaf hier elk hun eigen weg gaan?
22/03 15u15  Sekiro: Shadows Die Twice wereldwijd verkrijgbaar Vanaf vandaag kunnen gamers van over de hele wereld in Sekiro: Shadows Die Twice op een onvergetelijke reis gaan, waarin de dood zowel een vijand als bondgenoot zal blijken. Sekiro: Shadows Die Twice is ontwikkeld onder regie van Hidetaka Miyazaki van FromSoftware (Dark Souls en Bloodborne), die spelers kennis laat maken met een prachtige duistere wereld vol wrede vijanden, intense zwaardgevechten en uitdagende verticale verkenningstochten! De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam. In Sekiro: Shadows Die Twice nemen spelers de rol aan van de 'one-armed wolf'. Als eenzaam hoofdpersonage van de game gebruikt ‘de wolf’ zijn nieuw verworven prothetische shinobi-arm om koste wat het kost zijn eer te herstellen, zijn meester ‘The Divine Heir’ te redden en wraak te nemen op zijn aartsvijand. Sekiro: Shadows Die Twice moedigt spelers aan elke omgeving uit te pluizen, waarbij ze worden beloond met nieuwe items, ontmoetingen met nieuwe personages, verborgen uitdagingen en meer inzicht in het diepgaande achtergrondverhaal van de game. Dit alles in een gedetailleerde wereld die rijk is aan prachtige vergezichten, unieke wapens, en imposante vijanden.“Sekiro: Shadows Die Twice speelt zich af in het Japanse Sengoku-tijdperk en vertelt over een eenzame, eenarmige shinobi die bij een grote oorlog raakt betrokken. De combinatie van verwoeste landschappen met een sfeervol kleurenpalet zorgt voor een spelwereld die trouw is aan de FromSoftware-stijl, waarbij de speler altijd op het randje van de dood balanceert. We hopen dat zowel nieuwe als oude fans zullen genieten van deze shinobi's reis vol intense en dynamische gevechten,' aldus Hidetaka Miyazaki, directeur van FromSoftware en regisseur van Sekiro: Shadows Die Twice. Sekiro: Shadows Die Twice is een uitgave van Activision*. De game is trouw aan de typische stijl van FromSoftware, met uitdagende gameplay en unieke gevechten die de nadruk leggen op geduld, techniek en creativiteit. Daarvoor kunnen spelers gebruik maken van het posture-systeem, dat zich richt op het afweren van aanvallen en zowel defensieve als agressieve mogelijkheden biedt. Ook kunnen spelers gebruik maken van ‘resurrection’ voor een tactische terugtocht of het misleiden van de vijand om het tegenoffensief in te zetten. De shinobi-prothese kan worden gecombineerd met diverse hulpstukken, zoals de enterhaak, stroombijl en vlammenwerper, wat een heel nieuwe dimensie toevoegt aan de gameplay en spelers de zwaktes van vijanden laat uitbuiten.
22/03 12u30  Xbox One S all-digital lijkt 7 mei te lanceren De Xbox One S All-Digital lijkt eraan te gaan komen en wel op 7 mei aanstaande. Dat meldt de website van Windowscentral. De nieuwe Xbox One S bevat geen loopwerk en kan dus geen discs afspelen. Alle games zullen dus op de harde schijf staan. Out-of-the-box zal de unit voorzien zijn van games als Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3. Andere games kunnen via de Xbox Live Store gedownload worden. Microsoft heeft de releasedatum zelf niet officieel bevestigd.
22/03 11u15  Speed Week bonussen in GTA Online De hoogwaardige en uitdagende Southern San Andreas stunt race scene biedt deze week dubbele beloningen, met 2X GTA$ en RP bij alle Rockstar Stunt Races en Transform Races.Degene die liever hun avontuur zoeken in het stelen en dealen van voertuigen, verdienen deze week 50% meer GTA$ bij Import/Export Sell missies. Dubbele GTA$ en RP staat ook op het menu voor de Time Trial van deze week, 'Up Chiliad'.Modern aan de buitenkant, maar historisch aan de binnenkant. Ga niet te snel af op de eerste indruk, en ontvang het Toe Shoes T-Shirt voor je garderobe door simpelweg deze week GTA Online te spelen. Als strak design en ongelooflijke snelheid hetgeen is dat je zoekt in je volgende voertuig, dan kun je de volgende exotische Supercar voertuigen deze week in de sale vinden bij Legendary Motorsport: • Pegassi Tezeract – 40% korting• Överflöd Tyrant – 40% korting• Pegassi Zentorno – 40% korting• Grotti X80 Proto – 40% korting• Dewbauchee Vagner – 40% korting• Principe Deveste Eight – 40% kortingBedrijfsuitbreiding is goedkoop deze week, met 50% korting op Executive Offices, Garages en Auto Shops bij Dynasty 8 Executive: • Executive Offices – 50% koring• Executive Office Garages – 50% korting• Executive Office Auto Shops – 50% korting
22/03 08u45  Systeemeisen PC-versie Assassin’s Creed III Remastered onthuld De officiële systeemeisen voor de PC-versie van Assassin’s Creed III Remastered zijn onthuld. Deze versie ondersteunt onder andere 4K, HDR, een nieuwe grafische engine en meer. Bovendien bevat Assassin’s Creed III Remastered naast de volledige game ook de extra singleplayermissies Benedict Arnold and Hidden Secrets en the Tyranny of King Washington, en Assassin’s Creed III Liberation Remastered. Hieronder een gedetailleerd overzicht van de systeemeisen:Assassin’s Creed III Remastered is vanaf 29 maart 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer in de Ubisoft Store. Assassin’s Creed III Remastered is tevens onderdeel van de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass. Bovendien is Assassin’s Creed III Remastered vanaf 21 mei 2019 voor het eerst ooit verkrijgbaar voor Nintendo Switch.
22/03 08u15  Chocobos Mystery Dungeon EVERY BUDDY nu verkrijgbaar Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!, de nieuwe game in de populaire Chocobo’s Dungeon-serie, nu digitaal verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch en het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.In Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! kunnen spelers mysterieuze dungeons verkennen en monsters overwinnen terwijl ze genieten van een diepgaand en meeslepend verhaal. Daarvoor dalen ze af in een merkwaardige dungeon met twee heldere regels: elke keer dat je er binnengaat, verandert de wereld rondom je van vorm, en de tijd gaat alleen verder wanneer Chocobo een actie uitvoert! Acties als lopen, aanvallen of het gebruik van een voorwerp zorgen er allemaal voor dat de tijd verdergaat, dus speel tactisch en bedenk een plan om de vijanden stap voor stap (of trap!) te overwinnen.Wanneer spelers Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! solo spelen, kunnen ze het nieuwe buddy-systeem gebruiken om de hulp in te roepen van verslagen monsters en bondgenoten. Het is nu ook mogelijk om de Chocobo diverse klassieke FINAL FANTASY-jobs te geven, zoals de Knight, White Mage en Black Mage, om nieuwe vaardigheden te kunnen gebruiken. Daarnaast kan een extra speler bijspringen in de coöperatieve multiplayer-modus.
22/03 08u15  Bandai Namco kondigt nieuwe videogame Rad aan BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Double Fine Productions kondigen RAD aan, een 3D action rogue-like game die zich afspeelt in een post-post-apocalyptische wereld, waarin de mensheid Armageddon niet een keer maar twee keer heeft moeten doorstaan.RAD is deze zomer verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 computer entertainment system, Nintendo Switch en Xbox One. Op Steam verschijnt er vanaf 8 april een beperkte closed beta.In RAD nemen spelers de rol aan van een tiener die de Fallow, een constant veranderende, radio-actieve woestenij vol met onbekende en afschuwelijke wezens, in moet reizen. Hier vinden zij de remedie om de wereld te genezen en het barre landschap te veranderen in een weelderige bron van nieuw leven. De toekomst van de mensheid is echter een groot persoonlijke offer. Wanneer zij dieper in de onbekende gebieden reizen, worden zij blootgesteld aan gifstoffen die hen zegenen of vervloeken met vreemde, nieuwe mutaties. Het lot van de wereld ligt in de handen van de speler, een lieve vleermuis en de nieuwe vaardigheden zij krijgen terwijl de wereld om hen heen hun lichaam aantast. Ze veranderen in iets minder menselijks, maar veel krachtigers.“We zijn blij eindelijk RAD – en de post-post-apocalyps – te onthullen aan BANDAI NAMCO Entertainment fans wereldwijd”, aldus Hervé Hoerdt, SVP van Digital and Marketing BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “RAD is een fantastische aanvulling op onze groeiende familie van games die buiten Japan zijn ontwikkeld, met een uniek verhaal, interessante personages en charme gecreëerd door de veel geprezen ontwikkelaars Double Fine.” “De teams van Double Fine en BANDAI NAMCO hebben hard gewerkt om RAD te ontwikkelen en zijn blij dat onze communities nu deze ruige woestenij kunnen beleven,” aldus Lee Petty, Project Lead. “We hopen dat de fans net zo zullen genieten van het spelen van deze game als wij hebben gehad met het bouwen ervan.”
22/03 08u15  SEGA onthult nieuwe Behind-the-Scenes video voor de Super Sonic Soundtrack van Team Sonic Racing Maak je klaar om te rocken, Sonic fans! Vandaag neemt SEGA fans mee backstage voor een grondige blik op de productie van “Bingo Party”, een high-energy remix voor de langverwachte race-ervaring Team Sonic Racing. Oorspronkelijk geïntroduceerd in de 3D-platformgame Sonic Heroes uit 2003, is “Bingo Party” een frisse nieuwe interpretatie van een klassiek nummer dat spelers zal opwinden terwijl ze op de casino geïnspireerde track racen. Met Jun Senoue, Sonic Team Sound Director en TORIENA, Japans elektronisch muziekkunstenaar, benadrukt de video van vandaag de muzikale stijlen van elke artiest en biedt de fans een blik op deze samenwerking. Ga naar het officiële YouTube-kanaal van Sonic the Hedgehog om te zien hoe Senoue’s kenmerkende gitaarriffs en TORIENA’s retro-gamebeats samenkomen om de ultieme muziek mash-up te creëren. Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo en is de ultieme arcade ervaring met een snelle competitieve racestijl, met je favoriete personages en omgevingen van het hele Sonic Universe. Race samen en win in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuig-aanpassingsfuncties om als eerste over de finish line te racen. Team Sonic Racing zal zowel fysiek als digitaal op 21 mei 2019 op Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One en Nintendo Switch™ verschijnen, met een digitale release op PC.
22/03 08u15  Trials Rising Season 1 start nu Trials Rising Season 1 start vandaag met een overvloed aan nieuwe content. Spelers ontgrendelen de Golden Cowboy Outfit door de strijd aan te gaan in online races en hogere divisies te bereiken. Ook spelen zij exclusieve items vrij tijdens het paasevent dat in april van start gaat en twee weken duurt. Met de speciale Ubisoft Club-uitdaging verdienen spelers ook nog eens een speciale helm door gloeiende datakubussen te verzamelen op 10 geselecteerde tracks. Sixty Six, de eerste grote uitbreiding voor Trials Rising met onder andere nieuwe tracks, is vervolgens vanaf 16 april beschikbaar.
21/03 16u15  Speel de Mortal Kombat 11 beta vanaf 28 maart De Mortal Kombat 11 gesloten bèta begint volgende week donderdag, 28 maart, en loopt tot en met maandag 1 april. Iedereen die Mortal Kombat 11 voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One of Xbox One X reserveert bij geselecteerde verkopers, krijgt toegang tot de bètaversie. Deze bèta bevat vijf verschillende personages, ieder met unieke vaardigheden en Fatalities, met favoriete vechters Baraka, Jade, Kabal, Scarlet en Scorpion. Spelers die deelnemen aan de gesloten bèta krijgen een preview van het gloednieuwe Custom Character Variation System, dat bijna oneindige aanpassingsmogelijkheden biedt om vechters te personaliseren door middel van verschillende Skins, Gear, Special Abilities, Intro en Victory Cinemas, Taunts en Brutalities. Gameplay-modi die in de gesloten bèta worden aangeboden zijn online multiplayer matches, samen met Towers of Time, en een single-player modus waar spelers hun vaardigheden kunnen testen door verschillende uitdagingen aan te gaan. Hiermee worden meer manieren dan ooit tevoren aangeboden, om de Mortal Kombat 11-ervaring voort te zetten. Let op, een PlayStation Plus-abonnement of Xbox Live Gold-lidmaatschap is vereist om deel te nemen aan online multiplayer-wedstrijden tijdens de gesloten bèta. Deze abonnementen zijn niet nodig voor het Custom Character Variation System of de Towers of Time-content.Mortal Kombat 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch™ en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn.De groeiende lijst speelbare Mortal Kombat 11-vechters bestaat uit onder anderen Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs en Kotal Kahn, met nog meer spannende onthullingen die in de komende weken volgen.
21/03 13u00  Mortal Kombat 11 onthult Kotal Kahn Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11-trailer uitgebracht met het personage Kotal Kahn.Kotal Kahn is een Osh-Tekk-krijger en keizer van de Buitenwereld. Jaren geleden redde Kotal het Keizerrijk van chaos en veroverde de troon van Kahn. Nu wordt zijn heerschappij bedreigd door stijgende spanningen thuis en elders. In zijn drang om de orde te bewaren, worstelt Kotal met de verleiding om dezelfde wrede tactieken als zijn voorgangers toe te passen. Kotal roept de krachten van de zon aan om zijn vaardigheden te versterken tegen zijn tegenstanders.Kotal Kahn sluit zich aan bij de groeiende lijst van speelbare Mortal Kombat 11-vechters, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black en Jacqui Briggs.Mortal Kombat 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch™ en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn. Iedereen die voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One of Xbox One X reserveert bij geselecteerde verkopers, krijgt bovendien toegang tot de bètaversie, die van 28 maart tot 31 maart beschikbaar is voor de genoemde platforms.
21/03 13u00  CD Projekt: tweetal games voor 2021 CD Projekt heeft bekend gemaakt dat men werkt aan 2 AAA-titels die voor 2021 uit zullen komen. Een enkele game daarvan is Cyberpunk 2077. Over de tweede game is nog niets bekend gemaakt. Of het een nieuwe Witcher game betreft lijkt twijfelachtig. Verdere details en de onthulling moeten nog volgen in de toekomst.
21/03 09u30  The Sinking City komt beschikbaar in de Epic Games store Bigben kondigt met plezier aan dat The Sinking City op 27 juni beschikbaar komt in de Epic Games store. De digitale pc-versie van de game wordt voor één jaar exclusief in de Epic Games store verkocht.The Sinking City speelt zich af in de jaren 20 en is een actie- en onderzoeksgame in een open wereld, geïnspireerd door de boeken van horrormeester H.P. Lovecraft. Als Charles, een privédetective die naar Oakmont, Massachusetts gaat, moeten spelers de oorzaak achterhalen van een rampzalige, bovennatuurlijke overstroming. Binnen deze beklemmende, duistere sfeer moet de speler de oorsprong ontdekken van wat het ook is dat de stad en de geesten van haar inwoners in zijn greep houdt.
21/03 09u30  Nieuw artikel: The Division 2 Lees meer >
21/03 07u45  Stranger Things 3: The game komt in juli De populaire Netflix-serie Stranger Things krijgt weer een nieuwe game. Het gaat om Stranger Things 3: The Game die op 4 juli uit zal gaan komen. Dat heeft ontwikkelaar BonusXP bekend gemaakt. Het spel baseert zich logischerwijs op seizoen 3 van de serie op Netflix. De adventure wordt uitgebeeld in een retro 16-bit art style met moderne gameplay mechanics.
Laatste update: vrijdag 22 maart 2019, 15u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
22/03 12u15  De beste puzzelgames voor Nintendo Switch – Smack My Switch Up! Puzzelgames zijn perfect om onderweg of tijdens een dood moment te spelen. Geen wonder dus dat de Nintendo Switch een groot aantal geweldige puzzelgames heeft. PeterKoelewijn vult er z’n nieuwste Smack My Switch Up! mee.
22/03 02u30  Releasedatum Control per ongeluk te vroeg onthuld Goedemorgen! Eet je kommetje Coco Pops maar snel leeg, want in de berichten rond releasedata van Control én de rest van Life is Strange 2 wil je je niet verslikken! Verder in het nieuws vannacht, onder andere: een nieuwe vechter voor SoulCalibur IV en een nieuwe map voor Hitman 2.
21/03 14u15  Preview: 5 dingen die Battlefield V: Firestorm uniek moeten maken Iedereen en zijn moeder lijkt tegenwoordig wel een Battle Royale-modus te krijgen en daarom is Marvin wel een tikkeltje Battle Royale-moe. Maar na het spelen van Firestorm, de Battle Royale-modus van Battlefield V, kwam hij toch gematigd enthousiast terug op de redactie. Tijd om na te gaan wat Firestorm nou zo uniek moet maken.
21/03 12u15  De Vette Vijf: Wii In de rubriek 'De Vette Vijf' kijkt PU-redacteur Michel naar zijn eigen gamecollectie en pikt hij er een oud platform uit, om vervolgens zijn vijf favoriete games voor dat platform te bepalen. Deze maand ligt hij een van de meest succesvolle Nintendo-platforms ooit uit: de Wii.
21/03 10u45  Tom Clancy’s The Division 2 - Review Door zijn ervaringen in het eerste deel, begon Raf licht schoorvoetend aan de herstel-de-hoop-campagne in The Division 2. Maar tegen de tijd dat hij de Capitol Stronghold in Washington had bestormd, was hij het Manhattan van de vorige Division al helemaal vergeten…
21/03 00u15  Zelda-spin-off Cadence of Hyrule aangekondigd en Quantic Dream-games komen naar de PC Heb je altijd de balen gehad dat Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human PlayStation-games waren? Goed nieuws, ze komen naar de PC. Maar, er schuilt wel een addertje onder het gras...
20/03 15u45  Google Stadia in Nederland: welke internetsnelheid heb je nodig? Het onvermijdelijke is gebeurd: al jaren leek Google bezig te zijn een gameplatform voor te bereiden en te lanceren en sinds afgelopen dinsdag weten we dat het streamingservice Stadia gaat worden. Echter zijn er ook een hoop vragen, met name over de internetsnelheid die je nodig hebt voor Stadia. Karim heeft het uitgezocht!
20/03 14u15  Wat is Google Stadia en waarom wil je het? Google heeft gisteren een nieuw gameplatform onthuld genaamd Google Stadia. Het lijkt er op dat Google hiermee een revolutie in de game-industrie wil beginnen maar wat is het nu eigenlijk? Droefus legt het je hieronder haarfijn uit.
20/03 12u15  Superhelden die nooit een game moeten krijgen – Waarom Lees Ik Dit? Superhelden zijn cool, superhelden zijn fantastisch, superhelden willen we allemaal zijn. Daarom spelen we zo graag superhelden-games en soms zijn ze zelfs niet kut! Maar deze superhelden hoeft PeterKoelewijn nooit onder de knoppen te krijgen.
20/03 00u18  Castle Crashers Remastered aangekondigd voor Switch en PS4 Castle Crashers Remastered komt naar PS4 en Switch, Google richt zijn eigen gamestudio op voor Stadia, de eerste beelden van System Shock 3 zijn uitgebracht, en nog veel meer in de nieuwe Nachtwacht!
19/03 17u00  Alles wat we weten over Google Gaming Het is je vast niet ontgaan maar anders weet je het nu; Google houdt vanavond om 18:00 uur haar allereerste keynote op de Game Developers Conference in San Francisco en jawel, het gaat natuurlijk over gaming. Hier lees je alles wat we tot nu toe weten en wat we misschien kunnen verwachten.
19/03 13u30  Meer dan Games: Super Mario Natuurlijk zullen we altijd het meest blijven houden van de games zelf, maar veel franchises hebben veel meer te bieden dan alleen games. Eerder in deze serie behandelde Karim Pokémon en Call of Duty en vandaag gaat het over onze favoriete loodgieter!
19/03 00u45  Eerste seizoen Apex Legends start vandaag Vanavond ziet de wereld er wellicht anders uit na de persconferentie van Google, maar deze ochtend gaat het nog over onderwerpen waar we gewend aan zijn! Er is onder meer nieuws over Rage 2, Halo, Apex Legends en Nintendo!
18/03 15u30  James Gunn strikes back en Arrow stopt - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, de rubriek die wekelijks het meest geeky nieuws op een rij zet. In deze editie hebben we nieuws over The Eternals, moeten we jullie mededelen dat Arrow stopt na het 8ste seizoen en weten we zeker dat James Gunns The Suicide Squad een volledige reboot is!
18/03 12u30  Filmvisie: 10 aankomende gamefilms In deze Filmvisie zet Alie 10 aankomende gamefilms voor je op een rijtje. Onze redactrice is namelijk bijna net zo dol op films en series als op games. Het is een pak van haar hart dat die vele uurtjes tv kijken eindelijk ergens goed voor blijken te zijn.
Laatste update: vrijdag 22 maart 2019, 12u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Zelda: Ocarina of Time is nu speelbaar in co-op23/03 00u00 - 4Gamers: The Legend of Zelda: Ocarina of Time wordt gezien als een van de beste singleplayer games ooit, maar dankzij enkele modders kan de game nu ook in co-op gespeeld worden. Vorig jaar begonnen ze aan de ontwikkeling ...
12x Superman speelt Geralt in The Witcher23/03 00u07 - Gamed: Lees meer >
11x Dakar 18 met Feature trailer23/03 00u07 - Gamed: Lees meer >
11x Wat is Battlefield V? Trailer geeft antwoord!23/03 00u07 - Gamed: Lees meer >
11x Spider-Man23/03 00u07 - Gamed: Lees meer >
11x Spider-Man met The Heist teaser23/03 00u07 - Gamed: Lees meer >
11x Nieuwe Assassin's Creed: Odyssey info23/03 00u07 - Gamed: Lees meer >
11x Elea23/03 00u07 - Gamed: Lees meer >
11x Spaans carnaval verkleedt Trump als Donkey Kong23/03 00u15 - 4Gamers: Elk jaar, in maart, wordt Las Fallas gevierd in de Spaanse stad Valencia. Het feest is een beetje te vergelijken met carnaval. Zo worden grootse displays gecreëerd, vaak van historische figuren, en vaak ...
10x The Behemoth hint naar Switch-versie Castle Crashers23/03 00u00 - Eurogamer: Update: Castle Crashers Remastered komt niet alleen naar de Nintendo Switch, maar ook naar de PlayStation 4. Dat bevestigt The Behemoth vandaag. De Switch-versie heeft HD-rumble en is in multiplayer speelbaar met twee losse Joy-Con. Op de PlayStation 4 kleurt de verlichting van de controller mee met de kleur van je personage. Deze versies komen ergens in de zomer van dit jaar uit.Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar The Behemoth hint sterk naar een Nintendo Switch-versie van zijn coöperatieve actiegame Castle Crashers. Het bedrijf plaatst een afbeelding op Twitter van vier Joy-Con-controllers, elk in een kleur van de vier hoofdrolspelers: groen, rood, blauw en oranje.Castle Crashers is een sidescrolling beat 'em up voor vier maximaal spelers. De game lanceerde in 2008 als Xbox Live Arcade-titel en kwam later ook uit voor de pc en PlayStation 3. De meest recente versie is Castle Crashers Remastered voor de Xbox One. Een PlayStation 4-variant hiervan blijft voorlopig uit.Lees meer...

Statistieken

Artikels:
31739
Gelezen:
38346
Aantal lezers nu:
59


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven