vrijdag 22 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u45
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
22/11 16u15  Slumdog Millionaire-actrice Freida Pinto verloofd met fotograaf Actrice Freida Pinto, vooral bekend van haar rol in Slumdog Millionaire, is verloofd met haar vriend Cory Tran. Het stel maakte het nieuws donderdag via Instagram bekend met enkele foto's waar de verlovingsring duidelijk op te zien is.
22/11 11u00  Boyband BTS moet volgens Zuid-Koreaanse regering dienstplicht vervullen De zeven leden van de Zuid-Koreaanse boyband BTS worden niet ontzien van de dienstplicht die in hun land geldt. Het Zuid-Koreaanse ministerie van Defensie heeft donderdag laten weten dat er voor popsterren geen uitzondering wordt gemaakt.
22/11 10u15  Chance the Rapper: 'Alligator goed voor naamsbekendheid' Chance the Rapper praat bij Hot Ones over Chance the Snapper, een alligator in Chicago. Volgens Chance was de alligator een zegen die voor veel belangrijke promotie zorgde in een drukke tijd.
22/11 01u30  Chris Brown en Ammika Harris zijn ouders geworden van een zoon Chris Brown is woensdag vader geworden van een zoontje, wiens naam niet bekend is gemaakt. Subtiele boodschappen op de sociale media van de zanger en de moeder van het kind, Instagram-model Ammika Harris, zijn bewijs van de geboorte, meldt TMZ donderdag.12 
22/11 00u15  Chris Brown en Ammia Harris zijn ouders geworden van een zoon Chris Brown is woensdag vader geworden van een zoontje, wiens naam niet bekend is gemaakt. Subtiele boodschappen op de sociale media van de zanger en de moeder van het kind, Instagram-model Ammika Harris, zijn bewijs van de geboorte, meldt TMZ donderdag.10 
21/11 21u45  Countryzanger Sam Hunt gearresteerd voor rijden onder invloed Sam Hunt is donderdagochtend in Nashville gearresteerd voor rijden onder invloed. De countryzanger reed tegen de rijrichting in, had moeite om zijn auto onder controle te houden en er bevonden zich twee geopende bierblikjes in zijn auto, meldt USA Today donderdag.
21/11 16u30  Matthew McConaughey bijna gebeten door dodelijke slang Matthew McConaughey is in Australië bijna gebeten door een bruine slang, een van de giftigste reptielen op aarde, vertelde hij woensdag bij de Today Show Australia.
21/11 13u15  Venus Williams en James Corden uit hun dak met cheerleaders Er vond woensdag een bijzonder optreden plaats tijdens de wedstrijd tussen Los Angeles Lakers en Oklahoma City Thunder. Tijdens een pauze dansten er meerdere bekendheden mee met de cheerleaders. Zo waren James Corden en Venus Williams te zien.
21/11 13u00  Venus Williams en James Corden dansen met cheerleaders Er vond woensdag een bijzonder optreden plaats tijdens de wedstrijd tussen Los Angeles Lakers en Oklahoma City Thunder. Tijdens een pauze dansten er meerdere bekendheden mee met de cheerleaders. Zo waren James Corden en Venus Williams te zien.
21/11 08u30  Cristiano Ronaldo ontkracht geruchten dat hij getrouwd is Stervoetballer Cristiano Ronaldo is niet getrouwd met zijn vriendin Georgina Rodriguez, zegt zijn management donderdag tegen TMZ. Daarmee ontkracht de Portugees de geruchten die de afgelopen dagen de ronde deden.
21/11 08u15  Cristiano Ronaldo ontkracht geruchten dat hij getrouwd zou zijn Stervoetballer Cristiano Ronaldo is niet getrouwd met zijn vriendin Georgina Rodriguez. Dat meldt TMZ donderdag. Daarmee ontkracht de Portugees de geruchten die de afgelopen dagen de ronde deden.
21/11 08u00  Maarten van der Weijden veroorzaakte wc-verstopping na zwemtocht Maarten van der Weijden had tijdens zijn elfstedenzwemtocht een rits in zijn zwempak voor als hij een grote boodschap moest doen, maar dat was tijdens de tocht niet nodig. De dag erna moest hij echter 'voor vier dagen naar de wc', vertelt hij in het NUsport Jaarboek, dat donderdag verschijnt.
21/11 08u00  Roxeanne Hazes vertelt bij optreden dat ze zich doodongelukkig voelt Roxeanne Hazes wilde vrijdag bijna een optreden stopzetten, omdat ze zich naar eigen zeggen 'eenzaam en doodongelukkig' voelde. De zangeres vertelt in het programma Ladies Night dat er eigenlijk geen duidelijk aanwijsbare reden voor was.
21/11 07u00  Maarten van der Weijden veroorzaakte wc-verstopping na elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden had tijdens zijn elfstedenzwemtocht een rits in zijn zwempak voor als hij een grote boodschap moest doen, maar dat was tijdens de tocht niet nodig. De dag erna moest hij echter 'voor vier dagen naar de wc', vertelt hij in het NUsport Jaarboek, dat donderdag verschijnt.
21/11 00u15  Julia Evans 'hoopt oud te worden' met Raymond van Barneveld De Britse Julia Evans (35), die sinds de lente samen is met Raymond van Barneveld (52), ziet nog een lange toekomst met de darter voor zich. Evans sluit niet uit dat zij met hem gaat trouwen.
Laatste update: vandaag om 16u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/11 23u00  Roxeanne Hazes wilde optreden stoppen omdat ze zich doodongelukkig voeldeRoxeanne Hazes wilde vrijdag bijna een optreden stopzetten, omdat ze zich naar eigen zeggen 'eenzaam en doodongelukkig' voelde. De zangeres vertelt in het programma Ladies Night dat er eigenlijk geen duidelijk aanwijsbare reden voor was.
20/11 22u45  Roxeanne Hazes wilde optreden annuleren wegens 'doodongelukkige gevoelens'Roxeanne Hazes wilde vrijdag bijna een optreden stopzetten omdat ze naar eigen zeggen 'eenzaam en doodongelukkig' voelde. De zangeres vertelt in het programma Ladies Night dat er eigenlijk geen duidelijk aanwijsbare reden voor was.
20/11 22u15  Aaron Carter mag jaar lang geen contact opnemen met broer NickDe rechter heeft woensdag bepaald dat de 31-jarige zanger Aaron Carter een jaar lang geen contact mag opnemen met zijn 39-jarige broer Nick Carter. De Backstreet Boy vroeg het verbod in september aan, omdat zijn jongere broer 'gevoelens en ideeën' heeft om Nicks toen nog zwangere vrouw en ongeboren zoon te doden.
20/11 20u45  Aaron Carter mag van rechter een jaar geen contact opnemen met broer NickDe rechter heeft woensdag bepaald dat de 31-jarige zanger Aaron Carter een jaar lang geen contact mag opnemen met zijn 39-jarige broer Nick Carter. De Backstreet Boy vroeg het verbod in september aan, omdat zijn jongere broer 'gevoelens en ideeën' heeft om Nicks toen nog zwangere vrouw en ongeboren zoon te doden.
20/11 19u15  In de bladen: Katja in sekskliniek? | Samantha vecht voor huwelijkOp NU.nl bespreken we elke week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen.
20/11 19u00  Bridget Maasland kon niet genieten van prille liefde met André HazesBridget Maasland vindt het jammer dat er afgelopen week veel negatieve reacties kwamen op het nieuws rondom haar relatie met André Hazes. De presentatrice, die voor het eerst sinds de bekendmaking van het nieuws weer bij RTL Boulevard te zien was, vertelt in het programma dat zij en Hazes hierdoor niet konden genieten van hun tijd samen.
20/11 19u00  Acteur Jussie Smollett klaagt de stad Chicago aan wegens lasterJussie Smollett heeft de stad Chicago en meerdere politieagenten aangeklaagd, omdat de acteur beweert dat hij economische en geestelijke schade heeft overgehouden aan de aanklacht die de stad eerder tegen Smollett indiende.
20/11 12u30  Eva van de Wijdeven en vriend verwachten eerste kindEva van de Wijdeven is zwanger. De actrice plaatst woensdag een foto op Instagram waarop ze te zien is met een dikke buik.
20/11 11u45  Olcay Gulsen geschrokken van aandacht voor haar en Ruud de WildOlcay Gulsen begrijpt niet waarom media zo veel willen weten over de prille relatie tussen haar en Ruud de Wild. 'Die aandacht was buiten alle proporties', zegt ze in Grazia.
20/11 06u30  A$AP Rocky doneert opbrengst concert Stockholm aan asielzoekersA$AP Rocky doneert de opbrengsten van het concert dat hij op 11 december in Stockholm geeft aan een Zweedse organisatie die asielzoekers bijstaat. Nadat de rapper in afwachting van zijn rechtszaak vanwege mishandeling een maand vastzat in dat land, wil hij iets doen voor de mensen die niet het geluk hebben een beroemdheid te zijn, vertelt hij dinsdag in gesprek met TMZ.
20/11 06u00  Ja Rule vrijgesproken in aanklacht door gedupeerden Fyre festivalRapper Ja Rule is ontslagen van rechtsvervolging in de civiele zaak die gedupeerden van het mislukte Fyre-festival tegen hem en anderen hadden aangespannen. Volgens de rechter kunnen de eisers niet aantonen dat ze hun festivaltickets hebben gekocht vanwege de promotie die de rapper heeft gemaakt voor het festival, meldt The Guardian dinsdag.
19/11 20u15  Bettina Holwerda ziet vanwege zorg voor dochtertje af van Sint on IceBettina Holwerda moet haar rol in Sint on Ice opgeven. De actrice zou samen met haar man Jim Bakkum in de schaatsshow verschijnen, maar tijdens repetities bleek dat niet te combineren met de zorg voor hun jonge dochtertje.
19/11 19u00  Actrice Robin Martens krijgt taakstraf voor mishandeling van agentRobin Martens heeft een taakstraf van 45 uur gekregen, meldt het Openbaar Ministerie van Noord-Holland dinsdag. De 27-jarige actrice zou tijdens een uitgaansavond in Castricum geweld hebben gebruikt tegen een politieagent.
19/11 18u45  Actrice Robin Martens krijgt een taakstrafRobin Martens heeft een taakstraf gekregen van 45 uur, meldt het Openbaar Ministerie van Noord-Holland. De actrice zou tijdens een uitgaansavond in Castricum geweld hebben gebruikt tegen een politieagent.
19/11 16u15  Rapper Boef krijgt geen straf voor snelheidsovertredingenSofiane Boussaadia, beter bekend als rapper Boef, krijgt geen straf opgelegd voor snelheidsovertredingen die hij in 2017 zou hebben begaan. De kantonrechter concludeerde dat hij niet de bestuurder was van de auto die te snel reed.
19/11 16u00  James Van Der Beek draagt dans op televisie op aan vrouw na miskraamKimberly Van Der Beek, de vrouw van James Van Der Beek, heeft een miskraam gekregen. De acteur deelt het nieuws op Instagram en droeg zijn dans in de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars aan haar op.
19/11 15u15  James Van Der Beek draagt dans in tv-programma op aan vrouw na miskraamKimberly Van Der Beek, de vrouw van James Van Der Beek, heeft een miskraam gekregen. De acteur deelt het nieuws op Instagram en droeg zijn dans in de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars aan haar op.
19/11 14u45  Martin Garrix na relatie van drie jaar weer vrijgezelMartin Garrix is weer vrijgezel. De dj en model Charelle Schriek zijn na een relatie van drie jaar uit elkaar.
19/11 09u15  Orange Is the New Black-actrice Danielle Brooks bevallen van dochterActrice Danielle Brooks, bekend van haar rol als Tasha 'Taystee' Jefferson in de serie Orange Is the New Black, is bevallen van een dochter. Op Instagram deelt ze een foto waarbij ze schrijft dat haar kind op 16 november ter wereld is gekomen.
19/11 07u30  Alfred van den Heuvel ging door moeilijke financiële periode na scheidingAlfred van den Heuvel heeft een zware financiële tijd achter de rug na zijn scheiding. Dat zegt hij dinsdag in een interview met Telegraaf.
19/11 07u30  Deel nalatenschap Doris Day wordt in april geveild in Beverly HillsEen deel van de nalatenschap van de in mei op 97-jarige leeftijd overleden Amerikaanse zangeres/actrice Doris Day wordt geveild.
19/11 00u45  Therapie kon relatie tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk niet reddenMonica Geuze en Lars Veldwijk hebben geprobeerd om hun relatie te redden door in therapie te gaan. Dat vertelt Geuze maandag in haar vlog op YouTube. Het koppel maakte vorige week bekend uit elkaar te gaan.
18/11 23u45  Deel van nalatenschap Doris Day wordt in april geveild in Beverly HillsEen deel van de nalatenschap van de in mei op 97-jarige leeftijd overleden Amerikaanse zangeres/actrice Doris Day wordt geveild. Onder de te verkopen items bevinden zich een schilderij van Tony Bennett, de door haar gewonnen Golden Globes en cadeaus die ze kreeg van Rock Hudson en Paul McCartney. Dat meldt Hollywood Reporter maandag.
18/11 20u30  Jan Smit zegt alle concerten tot 2020 af vanwege gezondheidsklachtenJan Smit zal in ieder geval tot 2020 niet meer optreden, omdat hij een ontsteking heeft aan zijn strottenhoofd. Dit maakte de zanger maandag bekend via Instagram.
18/11 18u15  Linda de Mol vindt het moeilijk om alleen thuis te zijnLinda de Mol heeft er moeite mee om avonden alleen thuis op de bank door te brengen. In een interview met haar eigen magazine LINDA. vertelt ze dat ze het één avond nog wel volhoudt, maar dat ze het liever niet doet.
18/11 12u45  Sylvana IJsselmuiden zingt favoriete liedje in een stuntvliegtuigSylvana IJsselmuiden werd in een stuntvliegtuig het vuur aan de schenen gelegd. Ook zong de presentatrice haar favoriete liedje.
18/11 10u30  Rapper Josylvio vader geworden van een zoonJosylvio heeft op 17 november een zoon gekregen. De rapper deelt zondag een foto van zichzelf en zijn eerste kind op Instagram.
18/11 10u00  Rapper Josylvio heeft een zoon gekregenJosylvio heeft op 17 november een zoon gekregen. De rapper deelt zondag een foto van zichzelf en zijn eerste kind op Instagram.
18/11 07u45  Peter R. de Vries: 'André Hazes klaagt Privé aan om afbeelding zoon'Volgens Peter R. de Vries gaat André Hazes roddelblad Privé aanklagen omdat het blad de driejarige zoon van de zanger op de voorpagina heeft gezet. Hazes vindt dat hiermee het portretrecht van zijn kind is geschonden. De zoon van De Vries gaat hem juridisch bijstaan, vertelt de misdaadverslaggever zondag in Shownieuws.
18/11 06u30  Peter R. de Vries: 'André Hazes klaagt Privé aan om portretrecht zoon'Volgens Peter R. de Vries gaat André Hazes roddelblad Privé aanklagen omdat het blad de zoon van de zanger op de voorpagina heeft gezet. De zoon van De Vries gaat Hazes vertegenwoordigen omdat Hazes vindt dat het portretrecht van zijn zoon is geschonden, vertelt de misdaadverslaggever zondag in Shownieuws.
17/11 20u15  Bonnie St. Claire drinkt al vijftien maanden geen alcohol meerBonnie St. Claire heeft al vijftien maanden geen alcohol meer gedronken. De zangeres, die aanstaande maandag zeventig jaar wordt, stopte in augustus met drinken, vertelt ze in gesprek met de Telegraaf.
17/11 16u45  Ruud de Wild: 'Mijn vriendin Olcay kent me het beste'Ruud de Wild is ervan overtuigd dat zijn vriendin Olcay Gulsen hem het beste kent van iedereen.
17/11 16u30  Enzo Knol breekt teen tijdens taekwondolesEnzo Knol heeft zijn teen gebroken tijdens een taekwandoles, meldt de vlogger zondag op Instagram.
17/11 16u15  Enzo Knol breekt teen tijdens taekwondo-lesEnzo Knol heeft zijn teen gebroken tijdens een taekwando-les, meldt de vlogger zondag op Instagram.
17/11 13u30  Zanger James Arthur stopt met Twitter vanwege kwetsende opmerkingenJames Arthur wil geen Twitter meer gebruiken, omdat hij te veel kwetsende opmerkingen voorbij ziet komen, meldt de X-factor-winnaar zondag in zijn laatste tweet.
17/11 12u15  Kim Kardashian was bij Rodney Reed toen zijn doodstraf werd uitgesteldKim Kardashian bevond zich vrijdag in een ruimte met de terdoodveroordeelde gevangene Rodney Reed toen die het bericht ontving dat de voltrekking van zijn vonnis werd uitgesteld. De realityster kreeg toestemming om hem te bezoeken omdat ze, naast haar rechtenstudie, het vak in de praktijk aan het leren is, meldt TMZ zaterdag.
17/11 11u30  Kim Kardashian laat zich negatief uit over Zwarte PietKim Kardashian laat zaterdag via Twitter weten dat ze de figuur Zwarte Piet choquerend vindt. Ze voegt zich daarmee bij een groeiende groep internationale beroemdheden die hun afschuw uitspreken over de zwart geschminkte Piet.
17/11 11u15  Kim Kardashian spreekt zich negatief uit over Zwarte PietKim Kardashian laat via Twitter weten dat ze de figuur van Zwarte Piet shockerend vindt. Ze voegt zich daarbij bij een groeiende groep van internationale beroemdheden die hun afschuw uitspreken over de zwartgeschminkte Piet.
17/11 08u30  Prins Andrew ontkent seks met tiener: 'Ik kon niet zweten'De Britse prins Andrew ontkent dat hij twintig jaar geleden seks heeft gehad met een tiener, mede 'omdat ik door een medische aandoening niet kon zweten'. Dat zei de tweede zoon van koningin Elizabeth en broer van prins Charles in een uur durend door de BBC zaterdagavond uitgezonden televisie-interview over zijn banden met Jeffrey Epstein.
17/11 08u15  Ariana Grande moet misschien concerten afzeggen vanwege ziekteAriana Grande heeft last van een sinusinfectie. Via haar Instagram Stories laat ze zaterdagavond weten dat het niet zeker is of haar geplande concerten kunnen doorgaan.
17/11 02u00  Prins Andrew ontkent seks met tiener: 'Ik kan niet zweten'De Britse prins Andrew ontkent dat hij twintig jaar geleden seks heeft gehad met een tiener, mede 'omdat ik door een medische aandoening niet kan zweten'. Dat zei de tweede zoon van koningin Elizabeth en broer van prins Charles in een uur durend televisie-interview over zijn banden met Jeffrey Epstein dat door de BBC zaterdagavond werd uitgezonden.
16/11 17u45  Diddy staat stil bij eerste sterfdag van ex-vrouw met zoon QuincySean 'Diddy' Combs en zijn zoon Quincy staan stil bij de eerste sterfdag van hun ex-vrouw en moeder Kim Porter. Op Instagram betuigen ze vrijdag via sociale media hun liefde voor het voormalig model, dat op 15 november 2018 op 47-jarige leeftijd overleed aan een longontsteking.
16/11 16u15  Kim Kardashian was bij Rodney Reed tijdens bericht uitstel doodstrafKim Kardashian bevond zich vrijdag in een ruimte met de terdoodveroordeelde gevangene Rodney Reed toen die het bericht ontving dat de voltrekking van zijn vonnis werd uitgesteld. De realityster kreeg toestemming om hem te bezoeken omdat ze, naast haar rechtenstudie, het advocatenvak in de praktijk aan het leren is, meldt TMZ zaterdag.
16/11 15u00  Bizzey neemt rust op doktersadvies na diagnose ontstoken hartzakBizzey neemt op doktersadvies rust. De muzikant heeft medicijnen gekregen nadat zijn arts hem heeft gediagnosticeerd met een ontstoken hartzakje en rekent op een voorspoedig herstel, deelt hij met zijn volgers op Instagram.
16/11 13u15  Raymond van Barneveld werd geraakt door negatieve reacties op relatieRaymond van Barneveld (52) is bezig aan zijn laatste maanden als professioneel darter. Maar de ontwikkelingen in zijn privéleven grijpen hem meer aan dan de sportieve teloorgang. Dat vertelt de darter zaterdag in het AD.
16/11 13u00  Raymond van Barneveld zegt dat hij er niet genoeg was voor zijn gezinRaymond van Barneveld (52) is bezig aan zijn laatste maanden als professioneel darter. Maar de ontwikkelingen in zijn privéleven grijpen hem meer aan dan de sportieve teloorgang. Dat vertelt de darter zaterdag in het AD.
16/11 12u30  Raymond van Barneveld baalt dat hij er niet genoeg was voor zijn gezinRaymond van Barneveld (52) is bezig aan zijn laatste maanden als professioneel darter. Maar de ontwikkelingen in zijn privéleven grijpen hem meer aan dan de sportieve teloorgang. Dat vertelt de darter zaterdag in het AD.
16/11 00u30  Prins Andrew over Jeffrey Epstein: 'Ik heb mijn familie teleurgesteld'Prins Andrew vindt dat hij zijn familie heeft teleurgesteld door te logeren bij de voor seksueel wangedrag veroordeelde multimiljonair Jeffrey Epstein. Dit gedrag 'is onbetamelijk voor een lid van de Britse koninklijke familie', aldus de Britse hertog van York in een vrijdag vrijgegeven fragment van een donderdag opgenomen interview met de BBC, dat die omroep zaterdag uitzendt.
15/11 22u15  Bizzey naar het ziekenhuis en zegt optreden af vanwege hartklachtenBizzey heeft het ziekenhuis bezocht vanwege hartklachten. Hierdoor heeft de muzikant en producer zijn optreden tijdens de modeshow van Nikkie Plessen in de Efteling, dat deze vrijdag gepland stond, moeten afzeggen, meldt RTL Boulevard vandaag.
15/11 21u15  Kensington-gitarist Casper Starreveld is vader gewordenCasper Starreveld is ongeveer drie maanden geleden vader geworden van een zoontje, vertelde hij vrijdag in RTL Boulevard.
15/11 21u15  Op Insta: BN'ers boos om Zwarte Piet | De 'ballen' van Bas SmitOp NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week: BN'ers verdeeld over Zwarte Piet en de vriend van Nicolette van Dam verkoopt zijn 'ballen' voor het goede doel.
15/11 21u00  Op Insta: BN'ers en Pietendiscussie | De 'ballen' van Bas SmitOp NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week: BN'ers verdeeld over Zwarte Piet en de vriend van Nicolette van Dam verkoopt zijn 'ballen' voor het goede doel.
15/11 19u30  Op Insta: Zwarte Piet-verdeeldheid | Bas Smit verkoopt 'ballen'Op NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week: BN'ers verdeeld over Zwarte Piet en de vriend van Nicolette van Dam verkoopt zijn 'ballen' voor het goede doel.
15/11 15u30  Roddeloverzicht: Programma's 'te soft' voor André en bedrog bij ExpeditieRTL Boulevard en Shownieuws houden André Hazes en Bridget Maasland de hand boven het hoofd, pijnlijke ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden, en bedriegt Expeditie Robinson de kijkers? Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
15/11 14u30  Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn uit elkaarDe relatie van Monica Geuze en Lars Veldwijk, die samen ouders zijn van dochter Zara-Lizzy, is voorbij.
15/11 10u45  André Hazes snapt niet waarom Nederland over nieuwe relatie vielAndré Hazes snapt de commotie over zijn nieuwe relatie met Bridget Maasland niet, vertelt hij vrijdagochtend in een interview met Frank Dane op Radio 538.
15/11 07u30  Merel Westrik bevestigt relatie met oud-collega Pepijn CroneMerel Westrik heeft een relatie met RTL Nieuws-presentator Pepijn Crone. De presentatrice laat aan RTL Boulevard weten dat de liefde tussen de twee nog pril is.
15/11 00u15  Splinter Chabot door Esquire uitgeroepen tot Best Geklede Man 2019De 23-jarige Splinter Chabot, presentator en oud-voorzitter van de JOVD, mag zich de Best Geklede Man van 2019 noemen, aldus Esquire. Hij is tevens de jongste kandidaat ooit die er met deze titel vandoor gaat.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Chris Brown en Ammika Harris zijn ouders geworden van een zoon22/11 01u30 - Nu.nl: Achterklap: Chris Brown is woensdag vader geworden van een zoontje, wiens naam niet bekend is gemaakt. Subtiele boodschappen op de sociale media van de zanger en de moeder van het kind, Instagram-model Ammika Harris, zijn bewijs van de geboorte, meldt TMZ donderdag.
10x Chris Brown en Ammia Harris zijn ouders geworden van een zoon22/11 00u15 - Nu.nl: Achterklap: Chris Brown is woensdag vader geworden van een zoontje, wiens naam niet bekend is gemaakt. Subtiele boodschappen op de sociale media van de zanger en de moeder van het kind, Instagram-model Ammika Harris, zijn bewijs van de geboorte, meldt TMZ donderdag.
8x Chance the Rapper: 'Alligator goed voor naamsbekendheid'22/11 10u15 - Nu.nl: Achterklap: Chance the Rapper praat bij Hot Ones over Chance the Snapper, een alligator in Chicago. Volgens Chance was de alligator een zegen die voor veel belangrijke promotie zorgde in een drukke tijd.
7x Slumdog Millionaire-actrice Freida Pinto verloofd met fotograaf22/11 16u15 - Nu.nl: Achterklap: Actrice Freida Pinto, vooral bekend van haar rol in Slumdog Millionaire, is verloofd met haar vriend Cory Tran. Het stel maakte het nieuws donderdag via Instagram bekend met enkele foto's waar de verlovingsring duidelijk op te zien is.
6x Boyband BTS moet volgens Zuid-Koreaanse regering dienstplicht vervullen22/11 11u00 - Nu.nl: Achterklap: De zeven leden van de Zuid-Koreaanse boyband BTS worden niet ontzien van de dienstplicht die in hun land geldt. Het Zuid-Koreaanse ministerie van Defensie heeft donderdag laten weten dat er voor popsterren geen uitzondering wordt gemaakt.
1x Peter R. de Vries: 'André Hazes klaagt Privé aan om afbeelding zoon'18/11 07u45 - Nu.nl: Achterklap: Volgens Peter R. de Vries gaat André Hazes roddelblad Privé aanklagen omdat het blad de driejarige zoon van de zanger op de voorpagina heeft gezet. Hazes vindt dat hiermee het portretrecht van zijn kind is geschonden. De zoon van De Vries gaat hem juridisch bijstaan, vertelt de misdaadverslaggever zondag in Shownieuws.
1x Sylvana IJsselmuiden zingt favoriete liedje in een stuntvliegtuig18/11 12u45 - Nu.nl: Achterklap: Sylvana IJsselmuiden werd in een stuntvliegtuig het vuur aan de schenen gelegd. Ook zong de presentatrice haar favoriete liedje.
1x Linda de Mol vindt het moeilijk om alleen thuis te zijn18/11 18u15 - Nu.nl: Achterklap: Linda de Mol heeft er moeite mee om avonden alleen thuis op de bank door te brengen. In een interview met haar eigen magazine LINDA. vertelt ze dat ze het één avond nog wel volhoudt, maar dat ze het liever niet doet.
1x Jan Smit zegt alle concerten tot 2020 af vanwege gezondheidsklachten18/11 20u30 - Nu.nl: Achterklap: Jan Smit zal in ieder geval tot 2020 niet meer optreden, omdat hij een ontsteking heeft aan zijn strottenhoofd. Dit maakte de zanger maandag bekend via Instagram.
1x Martin Garrix na relatie van drie jaar weer vrijgezel19/11 14u45 - Nu.nl: Achterklap: Martin Garrix is weer vrijgezel. De dj en model Charelle Schriek zijn na een relatie van drie jaar uit elkaar.

Statistieken

Artikels:
30915
Gelezen:
31006
Aantal lezers nu:
75


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven