vrijdag 19 april 2019, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u15
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
18/04 19u45  RTL trekt deelname Temptation VIPS-koppel terug wegens zwangerschap RTL heeft samen met Channah en Quentin, deelnemers van het realityprogramma Ex on the Beach, besloten dat zij niet meedoen aan het programma Temptation Island-VIPS. Tijdens de opnames bleek dat Channah in verwachting was.
18/04 19u30  'Oud-manager Johnny Depp wil dat Amber Heard getuigt in zaak' Jake Bloom, de voormalige manager en advocaat van Johnny Depp die door zijn oud-cliënt voor het gerecht is gedaagd omdat hij hem geld schuldig zou zijn, heeft een aantal bekenden van de acteur verzocht om te getuigen in de zaak.
18/04 19u15  'Prinses Amalia schrijft mee aan voorstelling met Trijntje Oosterhuis' Prinses Amalia heeft volgens royaltydeskundige Sandra Schuurhof meegeschreven aan Het Kerstklooster, een musical die in december wordt opgevoerd in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.
18/04 18u00  'Oud-manager Johnny Depp wil dat Amber Heard en Elon Musk getuigen in zaak' Jake Bloom, de voormalige manager en advocaat van Johnny Depp die door zijn oud-cliënt voor het gerecht is gedaagd omdat hij hem geld schuldig zou zijn, heeft een aantal bekenden van de acteur verzocht om te getuigen in de zaak.
18/04 11u45  'Kinderen Michael Jackson doen onderzoek naar fonds Wade Robson' Prince, Paris en Bigi Jackson, de kinderen van de overleden popster Michael Jackson, doen onderzoek naar zijn vermeende slachtoffers Wade Robson en James Safechuck.
18/04 11u00  Sylvie Meis en Bart Willemsen zonder ruzie uit elkaar Sylvie Meis en Bart Willemsen, die ongeveer een half jaar samen waren, zijn als vrienden uit elkaar gegaan. De presentatrice vertelt in gesprek met het Duitse RTL dat er geen sprake is van ruzie.
18/04 10u45  Jeroen van Koningsbrugge worstelde voor sabbatical met bekendheid Jeroen van Koningsbrugge heeft het een hele tijd lastig gevonden dat hij op straat werd herkend. Pas na zijn sabbatical, waarbij hij ruim een half jaar in Los Angeles woonde, werd hij opener.
18/04 10u30  Maroon 5-zanger Adam Levine zet huis voor 47,5 miljoen dollar te koop Het huis van Adam Levine en Behati Prinsloo staat te koop. De Maroon 5-zanger en het model vragen 47,5 miljoen dollar (zo'n 42 miljoen euro) voor de woning.
18/04 10u00  T2 Trainspotting-acteur Bradley Welsh doodgeschoten in Edinburgh Voormalig bokser Bradley Welsh is woensdagavond omgekomen bij een schietpartij in Edinburgh. De Schot maakte in 2017 zijn filmdebuut in T2 Trainspotting.
18/04 08u00  Maroon 5-zanger Adam Levine zet huis voor 42 miljoen euro te koop Het huis van Adam Levine en Behati Prinsloo staat te koop. De Maroon 5-zanger en het model vragen 47,5 miljoen dollar (zo'n 42 miljoen euro) voor de woning.
18/04 08u00  Jeroen van Koningsbrugge worstelde met bekend-zijn voor sabbatical Jeroen van Koningsbrugge heeft het een hele tijd lastig gevonden dat hij op straat werd herkend. Pas na zijn sabbatical, waarbij hij ruim een half jaar in Los Angeles woonde, werd hij opener.
18/04 07u15  In de bladen: 'Carice vreest voor leven' | Sylvie weer vrijgezel Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week: waarom vreest Carice van Houten voor haar leven? En zijn de lezers klaar met het liefdesleven van Sylvie Meis? Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
18/04 04u00  Maroon 5-zanger Adam Levine zet huis voor 42 miljoen te koop Het huis van Adam Levine en Behati Prinsloo staat te koop. De Maroon 5-zanger en het model vragen 47,5 miljoen dollar (zo'n 42 miljoen euro) voor het stulpje.
18/04 04u00  Trainspotting-acteur Bradley Welsh doodgeschoten in Edinburgh Voormalig bokser Bradley Welsh is woensdagavond omgekomen bij een schietpartij in Edinburgh. De Schot maakte in 2017 zijn filmdebuut in T2 Trainspotting.
17/04 20u45  Ik Vertrek-deelnemer Martien breekt pols bij verbouwing kasteel Ik Vertrek-deelnemer Martien Meiland is bij de verbouwing van zijn kasteel in Frankrijk van een steiger gevallen. De ondernemer viel 4,5 meter naar beneden en brak daarbij zijn pols.
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 19u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/04 20u15  'Dean Saunders overweegt stappen tegen ex-vriendin Jamie Faber'Dean Saunders zou juridische stappen tegen zijn ex Jamie Faber overwegen. De gedetineerde zanger komt volgens zijn advocaat René Halfens tot dit besluit door het interview waarin de modeontwerpster haar ex beschuldigde van ernstige mishandelingen.
17/04 19u45  Ik Vertrek-deelnemer Martien breekt pols bij verbouwing chateauIk Vertrek-deelnemer Martien Meiland is bij de verbouwing van zijn chateau in Frankrijk van een steiger gevallen. De ondernemer viel 4,5 meter naar beneden en brak daarbij zijn pols.
17/04 18u45  'Dean Saunders overweegt stappen tegen ex Jamie Faber'Dean Saunders zou juridische stappen overwegen tegen zijn ex Jamie Faber. De gedetineerde zanger komt volgens zijn advocaat René Halfens tot dit besluit door het interview dat de mode-ontwerpster gaf waarin ze haar ex beschuldigde van ernstige mishandelingen.
17/04 18u30  In de bladen: 'Carice vreest voor leven' | Zijn lezers Sylvie zat?Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week: waarom vreest Carice van Houten voor haar leven? En zijn de lezers klaar met het liefdesleven van Sylvie Meis? Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
17/04 17u30  Beyoncé onderging in 2017 spoedkeizersnede bij bevalling van tweelingDe bevalling van Rumi en Sir, de tweeling van Jay-Z en Beyoncé, ging over in een spoedkeizersnede. Volgens de Amerikaanse zangeres was dat nodig omdat het slecht ging met een van haar kinderen.
17/04 17u00  Boer zoekt Vrouw-koppel Jan en Rianne ouders geworden van zoon SiemSchapenboer Jan en zijn vrouw Rianne zijn voor de tweede keer ouders geworden. Het stel, dat elkaar vond in 2015 in het programma Boer zoekt Vrouw, verwelkomde op 11 april zoon Siem Jan Jelle.
17/04 16u15  Beyoncé onderging in 2017 spoedkeizersnede bij bevalling tweelingDe bevalling van Rumi en Sir, de tweeling van Jay-Z en Beyoncé, ging over in een spoedkeizersnede. Volgens de Amerikaanse zangeres was dat nodig, omdat het slecht ging met een van haar kinderen.
17/04 13u45  Jamai wilde na nieroperatie niet als patiënt behandeld worden door RTLJamai Loman, die in november 2018 een succesvolle niertransplantatie onderging, merkte dat hij daarna door zijn werkgever RTL anders werd behandeld. De presentator voelde zich hierdoor naar eigen zeggen 'beperkt'.
17/04 13u15  Jamai wilde na nieroperatie door RTL niet als patiënt behandeld wordenJamai Loman, die in november 2018 een succesvolle niertransplantatie onderging, merkte dat hij daarna door zijn werkgever RTL anders werd behandeld. De presentator voelde zich hierdoor naar eigen zeggen 'beperkt'.
17/04 10u45  Game of Thrones-actrice Sophie Turner worstelt al vijf jaar met depressieActrice Sophie Turner, bekend van haar rol als Sansa Stark in Game of Thrones, zegt al vijf jaar met een depressie te worstelen. Dat vertelt ze in een podcast met Dr. Phil, waar onder meer TMZ over schrijft.
17/04 09u15  Management Yolanthe Cabau wil verkoop restaurant Ibiza niet bevestigenXenia Kasper, de manager van Yolanthe Sneijder-Cabau wil geen uitspraken doen over de geruchten dat restaurant XaXa verkocht zou zijn. Bronnen meldden aan Shownieuws dat het etablissement een nieuwe eigenaar heeft, maar bevestiging over dat nieuws blijft uit.
17/04 08u45  Management Yolanthe wil verkoop restaurant Ibiza niet bevestigenXenia Kasper, de manager van Yolanthe Sneijder-Cabau wil geen uitspraken doen over de geruchten dat restaurant XaXa verkocht zou zijn. Bronnen meldden aan Shownieuws dat het etablissement een nieuwe eigenaar heeft, maar bevestiging over dat nieuws blijft uit.
16/04 22u30  Presentator Buddy Vedder vindt zichzelf geen hunkBuddy Vedder wordt door meidenbladen weleens in de categorie 'hunk' geschaard, maar zelf vindt hij dat absoluut niet. De presentator zegt vrouwen nooit te hebben versierd met zijn uiterlijk.
16/04 21u15  'R. Kelly riskeert weer gevangenisstraf na wanbetaling kinderalimentatie'R. Kelly belandt mogelijk op korte termijn weer achter de tralies. De zanger, die in maart ook al kort de gevangenis in moest, zou de afgelopen twee maanden geen kinderalimentatie hebben betaald.
16/04 21u00  'R. Kelly riskeert gevangenisstraf na wanbetaling kinderalimentatie'Kelly belandt mogelijk op korte termijn weer achter de tralies. De zanger, die in maart ook al kort de gevangenis in moest, zou de afgelopen twee maanden geen kinderalimentatie hebben betaald.
16/04 19u30  Jamie Faber raakte bewusteloos na mishandeling door ex Dean SaundersJamie Faber, de ex van de gedetineerde zanger Dean Saunders, vertelt in een interview met LINDA over de mishandeling door haar voormalige vriend. Volgens Faber raakte ze bewusteloos nadat ze door hem zou zijn geslagen met een loopkarretje.
16/04 18u45  OM eist drie maanden jeugddetentie voor vlogger SnapkingEr is door het Openbaar Ministerie drie maanden jeugddetentie (waarvan twee voorwaardelijk) geëist tegen Tim van Teunenbroek, beter bekend als vlogger Snapking. Dat werd dinsdag duidelijk tijdens een zitting in de rechtbank van Lelystad.
16/04 18u30  Vlogger Snapking veroordeeld tot drie maanden jeugddetentieTim van Teunenbroek, beter bekend als vlogger Snapking, is door de rechtbank van Lelystad veroordeeld tot drie maanden jeugddetentie, waarvan twee voorwaardelijk.
16/04 17u15  André Rieu biedt 700 ton staal aan voor heropbouw Notre-DameAndré Rieu heeft 700 ton staal aangeboden voor de heropbouw van de Franse kathedraal Notre-Dame, die maandagavond grotendeels verwoest raakte door een brand. De violist gebruikte het staal eerder tijdens een van zijn optredens, om het podium daar op te bouwen.
16/04 13u15  Relatie Marc van der Linden veranderde na afvallenMarc van der Linden voelde dat de relatie met zijn ex-vriend veranderde toen hij veel gewicht verloor.
16/04 10u45  Monica Geuze kan zich bijna niets herinneren van dagen na bevallingMonica Geuze is in juli 2018 moeder geworden, maar als ze nu zou moeten vertellen over de dagen na de bevalling, zou ze dat niet kunnen. De vlogger heeft een totale black-out van die periode.
16/04 10u30  Stalker van Taylor Swift krijgt vier jaar celDe man die tot twee keer toe inbrak in het New Yorkse appartement van Taylor Swift, is veroordeeld tot een celstraf. Roger Alvarado heeft vier jaar cel opgelegd gekregen. De rechter waarschuwde hem dat hij onder geen enkele voorwaarde contact met Swift mag zoeken, meldt Page Six maandag.
16/04 08u45  DJ Paul Elstak koestert geen wrok tegen Nederlandse slavenhoudersDe voorouders van Paul Elstak, beter bekend met de toevoeging DJ voor zijn naam, zijn slaven geweest. Maar de 53-jarige artiest neemt de Nederlanders in kwestie niets kwalijk.
16/04 05u45  Stalker Taylor Swift gaat vier jaar de cel inDe man die tot twee keer toe inbrak in het New Yorkse appartement van Taylor Swift, is veroordeeld tot een celstraf. Roger Alvarado, zoals hij heet, moet vier jaar zitten. De rechter waarschuwde hem dat hij onder geen enkele voorwaarde contact meer mag zoeken met Swift. Dit meldt Page Six.
16/04 00u30  Yvon Jaspers kon alleen maar huilen door onderzoek naar functie bij ForFarmersBoer zoekt vrouw-presentatrice Yvon Jaspers zei zich “verrekte alleen” gevoeld te hebben toen er een onderzoek werd ingesteld naar haar functie bij ForFarmers, het grootste veevoerbedrijf van Europa. Dat stelde zij maandag in het programma Pauw.
15/04 21u15  Zangeres Bebe Rexha zegt bipolaire stoornis te hebbenIn een reeks berichten op sociale media heeft Bebe Rexha laten weten een bipolaire stoornis te hebben. De zangeres zal hier ook over zingen op haar nieuwe album, vertelt ze maandag.
15/04 17u45  Everon Jackson Hooi vindt publieke coming-out 'een verrijking'Acteur Everon Jackson Hooi (36) kwam vijf jaar geleden uit de kast in L'HOMO. en staat nu met cabaretier Claudia de Breij en model Valentijn de Hingh op de cover van het blad. L'HOMO. ligt dinsdag in de winkel en staat vanaf nu voor de volledige lhbt-gemeenschap.
15/04 17u30  Van witwassen beschuldigde Lori Loughlin zegt onschuldig te zijnFull House-actrice Lori Loughlin, die wordt verdacht van witwassen, heeft maandag gezegd onschuldig te zijn. Ook haar echtgenoot, modeontwerper Mossimo Giannulli, zegt dat hij geen groot bedrag heeft betaald om hun twee dochters op de universiteit te krijgen.
15/04 13u45  Rogier uit trouwprogramma Gordon krijgt weer een kindRogier van der Linden, die één van de mannen was waarmee Gordon mogelijk zou gaan trouwen in Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?, wordt weer vader.
15/04 11u00  Rogier uit Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? krijgt weer een kindRogier van der Linden, die één van de mannen was waarmee Gordon mogelijk zou gaan trouwen in Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?, wordt weer vader.
15/04 10u45  Rogier uit Gordon gaat trouwen...maar met wie? wordt weer vaderRogier van der Linden, die één van de mannen was waarmee Gordon mogelijk zou gaan trouwen in Gordon gaat trouwen...maar met wie?, wordt weer vader.
14/04 13u30  'Katy Perry en Orlando Bloom willen een kleine en intieme bruiloft'Katy Perry en Orlando Bloom, die sinds afgelopen Valentijnsdag met elkaar verloofd zijn, willen graag een kleine en intieme bruiloft.
14/04 13u15  'Katy Perry en Orlando Bloom willen kleine en intieme bruiloft'Katy Perry en Orlando Bloom, die sinds afgelopen Valentijnsdag met elkaar verloofd zijn, willen graag een kleine en intieme bruiloft.
14/04 12u00  Fresh Prince of Bel-Air-actrice Tatyana Ali zwanger van tweede kindTatyana Ali, die in de televisieserie The Fresh prince of Bel-Air de rol van Ashley speelde, is zwanger van haar tweede kind. Dat laat de veertigjarige actrice op Instagram weten.
14/04 08u30  Paul de Leeuw: 'Ik wil vanaf nu troost bieden en bruggen bouwen'Paul de Leeuw weet na bijna 25 jaar televisie maken wat zijn missie is: 'Troost bieden, helpen, bruggen bouwen. Daar wil ik de rest van mijn carrière programma's voor gaan maken.'
13/04 17u30  Brad Pitt en Angelina Jolie officieel weer vrijgezelBrad Pitt en Angelina Jolie gaan officieel weer door het leven als vrijgezel. Een rechter oordeelde dat de twee zich weer vrijgezel mogen noemen in afwachting van het afronden van de scheiding.
13/04 16u30  Gerard Joling: 'Op mijn leeftijd geen zin meer in ruzie met Gordon'Gerard Joling reageerde vrijdag bij Jinek op de opmerkingen van Gordon dat hij ouderen in de kou zou laten zitten door bij RTL te tekenen. De zanger zegt te oud te worden voor 'ruzietjes' en niet kwaad te zijn op Gordon.
13/04 15u00  Gerard Joling: 'Heb op mijn leeftijd geen zin meer in ruzie met Gordon'Gerard Joling reageerde vrijdag bij Jinek op de opmerkingen van Gordon dat hij ouderen in de kou zou laten zitten door bij RTL te tekenen. De zanger zegt te oud te worden voor 'ruzietjes' en niet kwaad te zijn op Gordon.
13/04 04u45  Khloe Kardashian staat uitgebreid stil bij eerste verjaardag dochterKhloe Kardashian heeft haar ruim 91 miljoen volgers op Instagram getrakteerd op foto's, waarin ze de eerste verjaardag van haar dochter True viert.
12/04 22u30  Nikkie de Jager doet shotjes met Rihanna op feest in LondenNikkie de Jager, bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, werd onlangs uitgenodigd voor een feestje van Rihanna in Londen. In één van haar YouTube-videos vertelt ze over haar ontmoeting met de zangeres.
12/04 18u15  Amber Heard deelt details over mishandeling door Johnny DeppAmber Heard heeft details uit de doeken gedaan over mishandelingen door haar ex-man Johnny Depp. De actrice reageert hiermee op de aanklacht die hij tegen haar deed, wegens smaad.
12/04 16u30  Roddeloverzicht: Johan en Patricia oké en problemen 'pompvriend' RutteJohan Vlemmix en Patricia Paay begraven de strijdbijl, Olcay Gulsen probeerde het bij Ruben Nicolai en goede 'pompvriend' Mark Rutte in de problemen. Een overzicht van het entertainmentnieuws van afgelopen week.
12/04 16u15  Roddeloverzicht: Johan en Patricia oké en problemen voor pompvriend RutteJohan Vlemmix en Patricia Paay begraven de strijdbijl, Olcay Gulsen probeerde het bij Ruben Nicolai en goede 'pompvriend' Mark Rutte in de problemen. Een overzicht van het entertainmentnieuws van afgelopen week.
12/04 13u00  Jan Versteegh opnieuw vader geworden van dochterJan Versteegh is vader geworden van een dochter, dat maakt de presentator vrijdag bekend op zijn Instagram-pagina.
12/04 12u45  Jan Versteegh vader geworden van dochterJan Versteegh is vader geworden van een dochter, dat maakt de presentator vrijdag bekend op zijn Instagram-pagina.
12/04 12u00  Douwe Bob zegt op dit moment 'niet verliefd' te zijnHet is niet duidelijk of Douwe Bob op dit moment een relatie heeft. In De Barry Paf Show op 100% NL ontkende hij verliefd te zijn.
12/04 09u15  John Heitinga vindt groot gezin 'mooiste wat er is'John Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie maakten afgelopen week bekend dat ze hun derde kind verwachten. De oud-voetballer vindt een groot gezin 'het mooiste wat er is', vertelt hij in De Telegraaf.
12/04 08u00  Jinek stopte met Twitter door opmerkingen over haar lachEva Jinek is een paar jaar geleden gestopt met Twitter omdat iemand had geschreven dat zij een 'kutlach' had. Dat bekende de presentatrice donderdag in haar talkshow, in een thema-uitzending over sociale media.
12/04 04u45  'Ben Affleck en vriendin opnieuw uit elkaar'Ben Affleck zou opnieuw gebroken hebben met Lindsay Shookus, de vriendin met wie Affleck eerder samen was voordat hij zich liet opnemen in een afkickkliniek. Ditmaal zou de afstand tussen de twee hen opgebroken hebben, meldt US Weekly.
12/04 01u45  Eva Jinek stopte met Twitter door opmerkingen over haar lachEva Jinek is een paar jaar geleden gestopt met Twitter omdat iemand had geschreven dat zij een 'kutlach' had. Dat bekende de presentatrice donderdag in haar talkshow, in een thema-uitzending over sociale media.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x In de bladen: 'Carice vreest voor leven' | Zijn lezers Sylvie zat?17/04 18u30 - Nu.nl: Achterklap: Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week: waarom vreest Carice van Houten voor haar leven? En zijn de lezers klaar met het liefdesleven van Sylvie Meis? Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
1x 'Dean Saunders overweegt stappen tegen ex-vriendin Jamie Faber'17/04 20u15 - Nu.nl: Achterklap: Dean Saunders zou juridische stappen tegen zijn ex Jamie Faber overwegen. De gedetineerde zanger komt volgens zijn advocaat René Halfens tot dit besluit door het interview waarin de modeontwerpster haar ex beschuldigde van ernstige mishandelingen.
0x Eva Jinek stopte met Twitter door opmerkingen over haar lach12/04 01u45 - Nu.nl: Achterklap: Eva Jinek is een paar jaar geleden gestopt met Twitter omdat iemand had geschreven dat zij een 'kutlach' had. Dat bekende de presentatrice donderdag in haar talkshow, in een thema-uitzending over sociale media.
0x 'Ben Affleck en vriendin opnieuw uit elkaar'12/04 04u45 - Nu.nl: Achterklap: Ben Affleck zou opnieuw gebroken hebben met Lindsay Shookus, de vriendin met wie Affleck eerder samen was voordat hij zich liet opnemen in een afkickkliniek. Ditmaal zou de afstand tussen de twee hen opgebroken hebben, meldt US Weekly.
0x Jinek stopte met Twitter door opmerkingen over haar lach12/04 08u00 - Nu.nl: Achterklap: Eva Jinek is een paar jaar geleden gestopt met Twitter omdat iemand had geschreven dat zij een 'kutlach' had. Dat bekende de presentatrice donderdag in haar talkshow, in een thema-uitzending over sociale media.
0x John Heitinga vindt groot gezin 'mooiste wat er is'12/04 09u15 - Nu.nl: Achterklap: John Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie maakten afgelopen week bekend dat ze hun derde kind verwachten. De oud-voetballer vindt een groot gezin 'het mooiste wat er is', vertelt hij in De Telegraaf.
0x Douwe Bob zegt op dit moment 'niet verliefd' te zijn12/04 12u00 - Nu.nl: Achterklap: Het is niet duidelijk of Douwe Bob op dit moment een relatie heeft. In De Barry Paf Show op 100% NL ontkende hij verliefd te zijn.
0x Jan Versteegh vader geworden van dochter12/04 12u45 - Nu.nl: Achterklap: Jan Versteegh is vader geworden van een dochter, dat maakt de presentator vrijdag bekend op zijn Instagram-pagina.
0x Jan Versteegh opnieuw vader geworden van dochter12/04 13u00 - Nu.nl: Achterklap: Jan Versteegh is vader geworden van een dochter, dat maakt de presentator vrijdag bekend op zijn Instagram-pagina.
0x Roddeloverzicht: Johan en Patricia oké en problemen voor pompvriend Rutte12/04 16u15 - Nu.nl: Achterklap: Johan Vlemmix en Patricia Paay begraven de strijdbijl, Olcay Gulsen probeerde het bij Ruben Nicolai en goede 'pompvriend' Mark Rutte in de problemen. Een overzicht van het entertainmentnieuws van afgelopen week.

Statistieken

Artikels:
34399
Gelezen:
2850
Aantal lezers nu:
30


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven