woensdag 19 december 2018, week 51


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u15
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
19/12 07u45  Kylie Jenner en Jay-Z hoog op Forbes-rijkenlijst Kylie Jenner en Jay-Z staan met een vermogen van maar liefst 900 miljoen dollar op de vijfde en zesde plaats op de jaarlijkse Forbes America's Wealthiest Celebrities in 2018 lijst, die dinsdag verscheen.
19/12 07u00  Kylie Jenner en Jay-Z staan hoog op Forbes-rijkenlijst Kylie Jenner en Jay-Z staan met een vermogen van maar liefst 900 miljoen dollar op de vijfde en zesde plaats op de jaarlijkse Forbes America's Wealthiest Celebrities in 2018 lijst, die dinsdag verscheen.
19/12 05u45  Kylie en Jay-Z staan hoog op Forbes-rijkenlijst Kylie Jenner en Jay-Z staan met een vermogen van maar liefst 900 miljoen dollar op de vijfde en zesde plaats op de jaarlijkse Forbes America's Wealthiest Celebrities in 2018 lijst, die dinsdag verscheen.
18/12 23u30  Model Joëlle Witschge in verwachting van een zoon Joëlle Witschge en haar verloofde Dave Bulthuis verwachten een zoon. De zwangere dochter van oud-voetballer Richard Witschge onthulde het geslacht van haar eerste kind dinsdagavond op Instagram.
18/12 18u00  Donald en Melania Trump poseren voor kerstportret Witte Huis President Trump en zijn vrouw Melania wensen iedereen een vrolijk kerstfeest. De Amerikaanse president en de First Lady doen dat via een geposeerd portret vanaf het Witte Huis.
18/12 12u15  Model zegt als zestienjarige relatie te hebben gehad met Woody Allen Een voormalig model vertelt in The Hollywood Reporter uitgebreid over haar jarenlange romance met Woody Allen, die startte toen zij zestien jaar oud was.
18/12 11u00  Model zegt als 16-jarige relatie te hebben gehad met Woody Allen Een voormalig model vertelt in The Hollywood Reporter uitgebreid over haar jarenlange romance met Woody Allen, die startte toen zij zestien jaar oud was.
18/12 10u15  Nicolette van Dam heeft als werkende moeder last van schuldgevoel Nicolette van Dam heeft een eigen horecazaak en een televisiecarrière, daardoor moet ze de tijd met haar twee kinderen goed plannen en omgaan met een schuldgevoel.       
18/12 08u45  Dionne Stax (33) dacht op dertigste nooit meer een vriend te krijgen Dionne Stax (33) is een hele tijd vrijgezel geweest en dacht rond haar dertigste dat daar geen verandering meer in zou komen. Inmiddels heeft ze weer een relatie.
18/12 05u30  Rechercheur uit Making A Murderer klaagt Netflix aan voor smaad Een van de rechercheurs die te zien is in de Netflix-reeks Making A Murderer, klaagt de streamingservice aan voor smaad. Volgens Andrew Colborn wordt hij er in het programma valselijk van beschuldigd te hebben geknoeid met bewijsmateriaal in de rechtszaak tegen Steven Avery en Brendan Dassey.
17/12 23u00  Fresh Prince-acteur Alfonso Ribeiro klaagt Fortnite aan om dansbeweging De Amerikaanse acteur Alfonso Ribeiro daagt Epic Games, het bedrijf achter het schietspel Fortnite, en 2K Games, de ontwikkelaar van basketballgame NBA 2K.
17/12 22u30  Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra al ruim een jaar verloofd Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra zijn al ruim een jaar verloofd. Torenstra vroeg Hilbrand, met wie hij sinds 2006 samen is, vorig jaar op haar verjaardag ten huwelijk.
17/12 20u15  Vivienne van den Assem bevallen van zoon Guus Vivienne van den Assem is vorige week zaterdag bevallen van een zoon. 
17/12 20u00  Vivienne van den Assem moeder geworden van zoon Guus Vivienne van den Assem is vorige week zaterdag bevallen van een zoon. 
17/12 19u00  Fajah Lourens heeft een 'beetje spijt' van verbreken relatie Fajah Lourens (37), die eind deze zomer haar relatie met de 26-jarige timmerman Igor Neves verbrak, heeft achteraf enigszins spijt van haar besluit.
Laatste update: vandaag om 7u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/12 18u45  Shawn Mendes gebruikt tijdens feestdagen geen sociale mediaShawn Mendes zal de komende weken niets plaatsen op sociale media. De zanger laat weten dat hij Twitter en Instagram even niet zal gebruiken.
17/12 18u15  Fajah Lourens heeft 'beetje spijt' van besluit relatie te verbrekenFajah Lourens (37), die eind deze zomer haar relatie verbrak met de 26-jarige timmerman Igor Neves, heeft achteraf enigszins spijt van haar besluit.
17/12 17u45  Shawn Mendes neemt socialemediapauze tijdens feestdagenShawn Mendes zal de komende weken niets plaatsen op zijn sociale media. De zanger laat weten dat hij even een pauze neemt van Twitter en Instagram.
17/12 17u30  Shawn Mendes neemt sociale media-pauze tijdens feestdagenShawn Mendes zal de komende weken niets plaatsen op zijn sociale media. De zanger laat weten dat hij even een pauze neemt van Twitter en Instagram.
17/12 14u15  Mark Rutte: 'Ik blijf niet thuis voor conference van Guido Weijers'Mark Rutte is niet van plan thuis te blijven voor de oudejaarsconference van Guido Weijers. De premier, die door de cabaretier aangeraden is niet te kijken, zoekt mogelijk een herhaling op. 
17/12 09u30  Vader Meghan Markle smeekt om contact met dochterDe vader van Meghan Markle, Thomas Markle, heeft in het Britse televisieprogramma Good Morning Britain contact gezocht met zijn dochter.
17/12 08u00  OITNB-actrice beschuldigt Geoffrey Rush van ongepast gedragOrange Is the New Black-actrice Yael Stone heeft Geoffrey Rush beschuldigd van ongepast gedrag achter de schermen van toneelproductie The Diary Of A Madman waarin beide Australische acteurs speelden in 2010 en 2011.
17/12 04u45  Orange Is The New Black-actrice beschuldigt Geoffrey Rush van ongepast gedragOrange Is The New Black-actrice Yael Stone heeft Geoffrey Rush beschuldigd van ongepast gedrag achter de schermen van toneelproductie The Diary Of A Madman waarin beide Australische acteurs speelden in 2010 en 2011.
17/12 03u30  Offset heeft spijt van verstoren concert ex Cardi BOffset heeft spijt van zijn poging om Cardi B terug te krijgen dit weekend. De rapper verstoorde zaterdag een concert van zijn ex door het podium op te lopen en haar met een grote bos bloemen te vragen hem terug te nemen.
17/12 03u00  Revenge-acteur Josh Bowman getrouwd met tegenspeler Emily VanCampPrecies vijf jaar na hun bruiloft in de serie Revenge, zijn acteurskoppel Emily VanCamp en Josh Bowman in het echt getrouwd. 
17/12 02u45  Diddy en zoon Quincy staan stil bij verjaardag van overleden ex-vrouwSean 'Diddy' Combs eerde dit weekend zijn ex Kim Porter op wat haar 48e verjaardag was geweest. Het voormalig model overleed in november.
16/12 21u45  Giel Beelen zegt over vijftig dagen een sixpack te hebbenGiel Beelen is hard aan het trainen voor een sixpack. En op zondag 3 februari 2019 moet het zo ver zijn. Dan heeft hij een wasbordje, belooft de radio-dj op Instagram.
16/12 20u45  'Prins Harry stopt met jachttraditie voor Meghan Markle'De jaarlijkse jacht waar prins Harry, prins William en hun vader prins Charles aan meedoen, lijkt zich dit jaar zonder Harry te voltrekken. Omdat zijn vrouw Meghan Markle tegen de jacht en het dragen van bont is, zou Harry de familietraditie opgeven.
16/12 19u30  Kim Kötter is kritiek op haar uiterlijk zatKim Kötter heeft op Instagram uitgehaald naar de mensen die het nodig vinden om steeds kritiek te leveren op haar uiterlijk. De 36-jarige voormalige Miss Universe-deelneemster noemt 'dergelijke commentaren ongehoord'.
16/12 18u30  Aanjager #SorryJohan treedt niet meer op voorgrond na bedreigingenBowi Jong, de twintigjarige jongen die een brief schreef aan de KNVB omdat hij zich stoort aan 'homo'-gescheld langs de voetbalvelden, doet een stapje terug wegens bedreigingen aan zijn adres. In de Gaykrant vertelt hij dat die verwensingen en bedreigingen hem te veel worden. 
16/12 18u00  Initiatiefnemer #SorryJohan treedt niet meer op voorgrond na bedreigingenBowi Jong, de twintigjarige jongen die een brief schreef aan de KNVB omdat hij zich stoort aan 'homo'-gescheld langs de voetbalvelden, doet een stapje terug wegens bedreigingen aan zijn adres. In de Gaykrant vertelt hij dat die verwensingen en bedreigingen hem te veel worden. 
16/12 17u45  Initiatiefnemer #sorryjohan wil niet meer op voorgrond na bedreigingenBowi Jong, de twintigjarige jongen die een brief schreef aan de KNVB omdat hij zich stoort aan 'homo'-gescheld langs de voetbalvelden, doet een stapje terug om bedreigingen aan zijn adres. In de Gaykrant vertelt hij dat die verwensingen en bedreigingen hem te veel worden. 
16/12 15u15  Dafne Schippers diepbedroefd na overlijden hond door ongeval met treinDe hond van Dafne Schippers is overleden door een 'vreselijk ongeluk'. De Australian Shepherd overleed nadat ze werd aangereden door een trein. 
16/12 15u00  Prins Harry stopt met jachttraditie voor Meghan MarkleDe jaarlijkse jacht waar prins Harry, prins William en hun vader prins Charles aan meedoen, lijkt zich dit jaar zonder Harry te voltrekken. Omdat zijn vrouw Meghan Markle tegen de jacht en het dragen van bont is, zou Harry de familietraditie opgeven.
16/12 11u15  Pete Davidson blijkt veilig na grote zorgen over mentale gezondheidDe politie in New York zou contact hebben gehad met Pete Davidson. In het weekend waren grote zorgen over zijn welzijn ontstaan, nadat de comedian en acteur een bericht op Twitter deelde waarin hij stelde 'niet meer op deze aarde' te willen zijn.
15/12 15u30  'Harvey Weinstein schepte op over seks met Jennifer Lawrence'Een anonieme actrice die vrijdag een rechtszaak tegen Harvey Weinstein indiende wegens seksueel wangedrag, claimt dat de filmproducent destijds tegenover haar opschepte dat hij seks met Jennifer Lawrence had gehad. 
15/12 13u30  Famke Louise bevestigt relatie met Ronnie FlexFamke Louise heeft eindelijk bevestigd dat zij en Ronnie Flex een stelletje zijn. Dat zei de zangeres vrijdagavond in RTL Late Night met Twan Huys.
15/12 11u15  Glennis Grace: 'Ik dacht altijd dat ruzies en relaties bij elkaar hoorden'Glennis Grace ging er een groot deel van haar leven van uit dat ruzie in een relatie normaal was. Door de spanning tussen haar ouders wist de zangeres volgens eigen zeggen lang niet hoe een gelijkwaardige relatie hoort te zijn. 
14/12 17u15  Roddeloverzicht: Heel Holland Bakt-schandaal en weer 'wrak' voor GordonWoede over Heel Holland Bakt, Sylvie Meis heeft echt weer een nieuwe vriend en Gordon heeft alweer een 'wrak' te pakken. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
14/12 17u00  Roddeloverzicht: Heel Holland Bakt-schandaal en weer een 'wrak' voor GordonWoede over Heel Holland Bakt, Sylvie Meis heeft echt weer een nieuwe vriend en Gordon heeft alweer een 'wrak' te pakken. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
14/12 17u00  YouTuber Kalvijn zou emoties vaker de ruimte willen gevenDe populaire YouTuber Kalvijn, die onlangs zijn miljoenste abonnee op het videoplatform kreeg, zou zijn emoties vaker de ruimte willen geven.
14/12 16u00  Shakira aangeklaagd voor fraude via belastingparadijsJustitie in Barcelona beschuldigt Shakira ervan via belastingparadijzen belasting te hebben ontdoken. Het Openbaar Ministerie heeft tegen de bij Barcelona wonende Colombiaanse popster zes aanklachten geformuleerd over ontduiking van belasting ter waarde van meer dan 14,5 miljoen euro.
14/12 15u45  Spaanse justitie klaagt zangeres Shakira aan wegens belastingontduikingJustitie in Barcelona beschuldigt Shakira ervan via belastingparadijzen belasting te hebben ontdoken. Het Openbaar Ministerie heeft tegen de in Barcelona wonende Colombiaanse popster zes aanklachten geformuleerd over ontduiking van belasting ter waarde van meer dan 14,5 miljoen euro.
14/12 12u30  Prins Harry en Meghan Markle delen foto van bruiloft als kerstkaartPrins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben een nieuwe foto gedeeld van hun bruiloftsdag van 19 mei. De hertog en hertogin van Sussex gebruiken de afbeelding dit jaar als kerstkaart.
14/12 10u15  Inbraak in woning zanger Paul McCartney in LondenIn de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in de woning van Paul McCartney in het noordwesten van Londen. Of er spullen zijn buitgemaakt van de voormalig Beatle, is nog onduidelijk.
14/12 10u15  Jersey Shore-realityster Nicole 'Snooki' Polizzi in verwachting van jongenJersey Shore-realityster Nicole 'Snooki' Polizzi en haar man Jionni LaValle hebben het geslacht van hun derde kind bekendgemaakt. In een video die ze op YouTube plaatsten, wordt duidelijk dat ze een tweede zoon krijgen.
14/12 10u00  Buffy-actrice kreeg 9,5 miljoen dollar van zender CBS in #metoo-zaakEliza Dushku heeft Michael Weatherly, met wie ze te zien was in de serie Bull​, in 2016 beschuldigd van seksueel ongepast gedrag. Televisiezender CBS heeft haar 9,5 miljoen dollar (8,3 miljoen euro) betaald ter compensatie. 
14/12 09u45  Relaties Edwin Evers hadden zwaar te lijden onder werkEdwin Evers heeft de afgelopen jaren veel moeite gehad met het onderhouden van liefdesrelaties door zijn ochtendprogramma op Radio 538. 
14/12 09u45  Doutzen Kroes terug in top tien bestbetaalde modellen ter wereldIn de top tien van bestbetaalde modellen ter wereld, die zakenblad Forbes opstelt, maakt de Nederlandse Doutzen Kroes haar rentree. Kendall Jenner voert de lijst aan.
14/12 09u30  Jersey Shore-actrice Nicole 'Snooki' Polizzi in verwachting van jongenJersey Shore-actrice Nicole 'Snooki' Polizzi en haar man Jionni LaValle hebben het geslacht van hun derde kind bekendgemaakt. In een video die ze op YouTube plaatsten, wordt duidelijk dat ze een tweede zoon krijgen.
14/12 09u30  Advocaten Bill Cosby starten procedure om in hoger beroep te gaanDe advocaten van Bill Cosby zijn de procedure gestart waarmee ze in beroep gaan tegen de veroordeling van de comedian. Het juridische team van de The Cosby Show-ster noemen elf punten waarop het proces volgens hen niet eerlijk is verlopen.
14/12 08u45  Chris Pratt bevestigt relatie met Katherine SchwarzeneggerChris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn officieel een koppel. De acteur plaatst op Instagram een collage met foto's van hem en de dochter van Arnold Schwarzenegger waarin hij hun relatie bevestigt.
14/12 08u00  Marieke Elsinga zou wel graag 'met iemand willen zijn'Marieke Elsinga (32) is niet actief op zoek naar een relatie, maar zou wel graag met iemand willen zijn. 
14/12 07u45  Marieke Elsinga 'zou wel graag met iemand willen zijn'Marieke Elsinga (32) is niet actief op zoek naar een relatie, maar zou wel graag met iemand willen zijn. Dat vertelt ze vrijdag in Libelle.
14/12 07u30  Sylvie Meis bevestigt relatie met producentSylvie Meis is weer gelukkig in de liefde. De veertigjarige presentatrice heeft haar relatie met de 29-jarige Bart Willemsen wereldkundig gemaakt.
14/12 06u15  Buffy-actrice kreeg 9,5 miljoen dollar van tv-zender CBS in #metoo-zaakEliza Dushku heeft haar Bull-collega Michael Weatherly in 2016 beschuldigd van seksueel ongepast gedrag. Televisiezender CBS heeft haar 9,5 miljoen dollar (8,3 miljoen euro) betaald ter compensatie. 
14/12 04u30  Doutzen Kroes terug in Top 10 best betaalde modellen ter wereldIn de Top 10 van best betaalde modellen ter wereld, die zakenblad Forbes opstelde, maakt de Nederlandse Doutzen Kroes haar rentree. Kendall Jenner voert de lijst aan.
14/12 03u45  Jersey Shore's Nicole 'Snooki' Polizzi in verwachting van een jongenJersey Shore's Nicole 'Snooki' Polizzi en haar man Jionni LaValle hebben het geslacht van hun derde kind bekendgemaakt. In een filmpje dat ze op YouTube plaatsten, wordt duidelijk dat ze een tweede zoon krijgen.
14/12 03u30  Advocaten Bill Cosby starten procedure voor beroep tegen veroordelingDe advocaten van Bill Cosby zijn de procedure gestart waarmee ze in beroep gaan tegen de veroordeling van de komiek. Het juridische team van de The Cosby Show-ster voert elf punten aan waarop het proces volgens hen niet eerlijk is verlopen.
13/12 23u30  Sylvie Meis bevestigt relatie met producerSylvie Meis is weer gelukkig in de liefde. De veertigjarige presentatrice heeft haar relatie met de 29-jarige Bart Willemsen wereldkundig gemaakt.
13/12 23u15  Sylvie Meis bevestigt relatie met twaalf jaar jongere manSylvie Meis is weer gelukkig in de liefde. De 40-jarige presentatrice heeft haar relatie met de 28-jarige Bart Willemsen wereldkundig gemaakt.
13/12 15u15  Frank Masmeijer weigert mee te werken aan kruisverhoorFrank Masmeijer, die donderdag bij het hof van beroep in Antwerpen zou worden ondervraagd, heeft de rechtszaal na tien minuten weer verlaten. De oud-presentator, die wordt verdacht van drugssmokkel, weigerde vragen over hemzelf te beantwoorden. 
13/12 15u15  Jennifer Lopez leerde beter naar zichzelf kijken na mislukte liefdesJennifer Lopez, die drie huwelijken zag mislukken, heeft in de afgelopen jaren geleerd beter naar zichzelf te kijken wat betreft relaties. 
13/12 15u00  Jennifer Lopez leerde veel over liefde van eigen kinderenJennifer Lopez, die drie huwelijken zag mislukken, heeft in de afgelopen jaren geleerd beter naar zichzelf te kijken wat betreft relaties. 
13/12 15u00  Frank Masmeijer weigert medewerking kruisverhoorFrank Masmeijer, die donderdag bij het hof van beroep in Antwerpen zou worden ondervraagd in de vorm van een kruisverhoor, heeft na tien minuten de rechtszaal weer verlaten. De oud-presentator, die wordt verdacht van drugssmokkel, weigerde vragen over hemzelf te beantwoorden. 
13/12 10u30  Actrice Abbey Hoes gekwetst door uitspraken in Veronica InsideAbbey Hoes (Petticoat, Nena) voelde zich gekwetst nadat ze zag hoe er in het televisieprogramma Veronica Inside op haar kledingkeuze tijdens een prijzengala werd gereageerd.
13/12 08u45  Gordon stuurt potentiële liefde binnen een dag terug naar Zuid-AfrikaGordon heeft een potentiële nieuwe liefde uit Zuid-Afrika, het 24-jarige model Ryk, na 24 uur in Nederland op het vliegtuig terug naar huis gezet. 
13/12 07u30  Keith Richards volledig gestopt met sterke drankKeith Richards drinkt al bijna een jaar geen druppel sterke drank meer. 'Ik had er genoeg van', aldus de Brit.
13/12 03u30  Chris Pratt spreekt nieuwe film Pixar inDe nieuwste film van animatiegigant Pixar gaat over twee elfenbroers die op avontuur gaan om te ontdekken of er nog magie is in de wereld. De stemmen van de twee tieners worden ingesproken door Chris Pratt en Tom Holland.
12/12 21u15  Keith Richards gestopt met sterke drankKeith Richards drinkt al bijna een jaar geen druppel sterke drank meer. 'Ik had er genoeg van', aldus de Brit.
12/12 18u45  In de bladen: Najib vertelt over verslaving | 'Ex Rafael maakt stennis'Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week bellen we met een zeer openhartige Najib Amhali over zijn verslaving en daarnaast vertelt de ex van Rafael van der Vaart de waarheid over een mogelijke slaande ruzie op een beurs. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
12/12 09u45  Roxeanne Hazes wil over een paar jaar kunnen stoppen met werkenRoxeanne Hazes hoopt over een paar jaar te kunnen stoppen met haar muziekcarrière om zich volledig op haar gezin te storten.
12/12 08u45  Roxeanne Hazes wil over een paar jaar kunnen stoppenRoxeanne Hazes hoopt over een paar jaar te kunnen stoppen met haar muziekcarrière om zich volledig op haar gezin te storten.
12/12 08u30  Najib Amhali gebruikt sinds half jaar helemaal geen drank en drugs meerNajib Amhali heeft meerdere afkickklinieken in binnen- en buitenland bezocht om zijn drank- en drugsverslaving aan te pakken en is nu sinds een halfjaar helemaal clean.
12/12 07u30  Brooklyn Beckham aan het daten met model Hana CrossBrooklyn Beckham is weer verliefd. De oudste zoon van David en Victoria Beckham verliet samen met model Hana Cross de afterparty van de British Fashion Awards. De twee hielden elkaars hand vast en probeerden door een rij van fotografen naar een taxi te komen, meldt Page Six.
12/12 06u15  Stormy Daniels moet Trump vergoeding van 260.000 euro betalenPorno-actrice Stormy Daniels moet 260.000 euro aan de Amerikaanse president Donald Trump betalen vanwege een zaak die ze tegen hem had aangespannen voor laster. Daarvoor stelde de rechter haar afgelopen oktober in het ongelijk en nu is er beslist dat ze een schadevergoeding moet betalen.
12/12 02u30  Charlie Sheen al een jaar volledig nuchterActeur Charlie Sheen heeft al een jaar geen alcohol gedronken of drugs gebruikt, laat hij via een foto van een speciale penning via Twitter weten. Deze 'sobriety coin' wordt uitgegeven door de organisatie Anonieme Alcoholisten en mensen die hun 12-stappen programma met succes doorlopen krijgen deze uitgereikt.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

8x Kylie Jenner en Jay-Z hoog op Forbes-rijkenlijst19/12 07u45 - Nu.nl: Achterklap: Kylie Jenner en Jay-Z staan met een vermogen van maar liefst 900 miljoen dollar op de vijfde en zesde plaats op de jaarlijkse Forbes America's Wealthiest Celebrities in 2018 lijst, die dinsdag verscheen.
7x Kylie en Jay-Z staan hoog op Forbes-rijkenlijst19/12 05u45 - Nu.nl: Achterklap: Kylie Jenner en Jay-Z staan met een vermogen van maar liefst 900 miljoen dollar op de vijfde en zesde plaats op de jaarlijkse Forbes America's Wealthiest Celebrities in 2018 lijst, die dinsdag verscheen.
4x Kylie Jenner en Jay-Z staan hoog op Forbes-rijkenlijst19/12 07u00 - Nu.nl: Achterklap: Kylie Jenner en Jay-Z staan met een vermogen van maar liefst 900 miljoen dollar op de vijfde en zesde plaats op de jaarlijkse Forbes America's Wealthiest Celebrities in 2018 lijst, die dinsdag verscheen.
3x Model Joëlle Witschge in verwachting van een zoon18/12 23u30 - Nu.nl: Achterklap: Joëlle Witschge en haar verloofde Dave Bulthuis verwachten een zoon. De zwangere dochter van oud-voetballer Richard Witschge onthulde het geslacht van haar eerste kind dinsdagavond op Instagram.
0x Charlie Sheen al een jaar volledig nuchter12/12 02u30 - Nu.nl: Achterklap: Acteur Charlie Sheen heeft al een jaar geen alcohol gedronken of drugs gebruikt, laat hij via een foto van een speciale penning via Twitter weten. Deze 'sobriety coin' wordt uitgegeven door de organisatie Anonieme Alcoholisten en mensen die hun 12-stappen programma met succes doorlopen krijgen deze uitgereikt.
0x Stormy Daniels moet Trump vergoeding van 260.000 euro betalen12/12 06u15 - Nu.nl: Achterklap: Porno-actrice Stormy Daniels moet 260.000 euro aan de Amerikaanse president Donald Trump betalen vanwege een zaak die ze tegen hem had aangespannen voor laster. Daarvoor stelde de rechter haar afgelopen oktober in het ongelijk en nu is er beslist dat ze een schadevergoeding moet betalen.
0x Brooklyn Beckham aan het daten met model Hana Cross12/12 07u30 - Nu.nl: Achterklap: Brooklyn Beckham is weer verliefd. De oudste zoon van David en Victoria Beckham verliet samen met model Hana Cross de afterparty van de British Fashion Awards. De twee hielden elkaars hand vast en probeerden door een rij van fotografen naar een taxi te komen, meldt Page Six.
0x Najib Amhali gebruikt sinds half jaar helemaal geen drank en drugs meer12/12 08u30 - Nu.nl: Achterklap: Najib Amhali heeft meerdere afkickklinieken in binnen- en buitenland bezocht om zijn drank- en drugsverslaving aan te pakken en is nu sinds een halfjaar helemaal clean.
0x Roxeanne Hazes wil over een paar jaar kunnen stoppen12/12 08u45 - Nu.nl: Achterklap: Roxeanne Hazes hoopt over een paar jaar te kunnen stoppen met haar muziekcarrière om zich volledig op haar gezin te storten.
0x Roxeanne Hazes wil over een paar jaar kunnen stoppen met werken12/12 09u45 - Nu.nl: Achterklap: Roxeanne Hazes hoopt over een paar jaar te kunnen stoppen met haar muziekcarrière om zich volledig op haar gezin te storten.

Statistieken

Artikels:
33541
Gelezen:
11911
Aantal lezers nu:
64


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven