zondag 16 juni 2019, week 24


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u30
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
15/06 09u45  Kees Jansma heeft spijt dat hij drugsverslaving Wim Kieft niet doorhad Kees Jansma heeft achteraf spijt dat hij een aantal jaren geleden niet doorhad dat Wim Kieft drugsverslaafd was. De voetbaljournalist en oud-voetballer zijn goed bevriend met elkaar.
14/06 21u00  Cuba Gooding Jr. ontkent vrouw in club te hebben betast Cuba Gooding Jr. ontkent schuldig te zijn aan het betasten van een vrouw in een nachtclub in Manhattan op zondagavond. De acteur werd donderdag gearresteerd nadat een vrouw hem beschuldigde van het betasten van haar borsten. Dit meldt AP.
14/06 16u45  Roddeloverzicht: Max eindelijk open over liefde en Patricia 'overvallen' Max Verstappen deelt eindelijk met zijn fans dat hij stapelverliefd is, Patricia Paay zou woedend zijn op roddeljournalisten en Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn weer single. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
14/06 15u30  Lil' Kleine en Jamie Vaes noemen zoon Lío Zion Lil' Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben hun pasgeboren zoon Lío Zion genoemd. Het jongetje krijgt de achternaam van beide ouders.
14/06 14u00  Lil' Kleine noemt pasgeboren zoon Lío Zion Lil' Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben hun pasgeboren zoon Lío Zion genoemd. Het jongetje krijgt de achternaam van beide ouders.
14/06 09u00  Kim Kardashian geeft speech in het Witte Huis Kim Kardashian gaf donderdagavond een speech in het Witte Huis. De realityster nam het in haar toespraak op voor ex-gedetineerden.
14/06 09u00  Rico Verhoeven schuwt 'ruwe' foto's op Instagram niet Rico Verhoeven was donderdag een van de winnaars bij The Best Social Media Awards, maar zijn er ook foto's die hij op sociale media heeft geplaatst waar hij spijt van heeft? De kickbokser, Merol, Gwen van Poorten en andere BN'ers spraken op het prijzengala met NU.nl over hun grootste faux pas op Instagram en Twitter.
14/06 02u15  Liefdesbrieven Leonard Cohen aan 'muze' leveren tonnen op bij veiling Een verzameling liefdesbrieven die door Leonard Cohen zijn geschreven aan een vrouw die hem onder meer inspireerde het nummer So Long, Marianne te schrijven, heeft bij een veiling in totaal bijna 800.000 euro opgeleverd.
14/06 01u30  Rico Verhoeven schuwt plaatsen 'ruwe' foto’s op Instagram niet Rico Verhoeven was donderdag een van de winnaars bij The Best Social Media Awards, maar zijn er ook foto’s die hij op sociale media heeft geplaatst waar hij spijt van heeft? Verhoeven, Merol, Gwen van Poorten en andere BN’ers spraken op het prijzengala met NU.nl over hun grootste faux pas op Instagram, en Twitter.
13/06 21u45  Acteur Cuba Gooding Jr. aangehouden voor betasten vrouw in nachtclub Cuba Gooding Jr. is donderdag aangehouden omdat hij afgelopen zondag een vrouw zou hebben betast in een nachtclub. Hij is gearresteerd op grond van aanranding.
13/06 20u30  Jennifer Lawrence dacht anders over trouwen na ontmoeten huidige vriend Jennifer Lawrence (28) heeft voor het eerst uitgebreider in de media gesproken over haar verloofde Cooke Maroney (34). De actrice vertelt dat ze niet van plan was om te trouwen, maar dat ze door haar vriend snel op andere gedachten kwam.
13/06 19u45  Acteur Oscar Aerts en vrouw verwachten tweede zoon Oscar Aerts en zijn vrouw Jessica verwachten een tweede kindje. De acteur deelt donderdag op Instagram een filmpje waarin zijn zoontje Eli het nieuws deelt.
13/06 18u15  FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer getrouwd in Las Vegas FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer (34) is afgelopen maandag in Las Vegas getrouwd met haar vriend Steven Victoor, vertelt de tv-persoonlijkheid aan NU.nl, na eerder zelf een foto te hebben gedeeld op Instagram.
13/06 15u30  Max Verstappen toont voor het eerst foto met nieuwe vriendin Max Verstappen heeft voor het eerst sinds lange tijd een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin Dilara Sanlik op Instagram geplaatst.
13/06 14u15  Katja Schuurman trouwt volgende week met Freek van Noortwijk Katja Schuurman en haar verloofde Freek van Noortwijk trouwen volgende week zaterdag. Dat bevestigt Schuurman tegenover NU.nl na berichtgeving in het AD.
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 9u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
13/06 13u45  Max Verstappen toont voor het eerst foto van nieuwe vriendinMax Verstappen heeft voor het eerst een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin Dilara Sanlik op Instagram geplaatst.
13/06 13u15  'Katja Schuurman trouwt volgende week met Freek van Noortwijk'Katja Schuurman en haar verloofde Freek van Noortwijk trouwen volgende week zaterdag in Nederland, meldt het AD donderdag.
13/06 08u45  Patty Brard: Schoonmoeders en -kinderen ervaren zelfde pijnpuntenEen fijne schoonfamilie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder helpt Patty Brard mensen die overhoop liggen met de moeder van hun vriend of vriendin. Brard zelf heeft gelukkig geen ervaring met vervelende schoonouders, maar ze kent wel de andere kant van het verhaal.
13/06 08u30  Patty Brard: Schoonmoeders en -kinderen ervaren zelfde pijnEen fijne schoonfamilie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder helpt Patty Brard mensen die overhoop liggen met de moeder van hun vriend of vriendin. Brard zelf heeft gelukkig geen ervaring met vervelende schoonouders, maar ze kent wel de andere kant van het verhaal.
13/06 07u15  Patty Brard helpt ruziënde schoonfamilie: 'It takes two to tango'Een fijne schoonfamilie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder helpt Patty Brard mensen die overhoop liggen met de moeder van hun vriend of vriendin. Zelf heeft zij gelukkig geen ervaring met vervelende schoonouders, maar ze kent wel de andere kant van het verhaal.
12/06 20u00  In de bladen: Relatie Lieke Martens in gevaar? | Vlemmix seksloosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Redacteuren Jesse Taat en Sjan Verhoeven praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
12/06 19u45  In de bladen: Relatie Martens in gevaar? | Vlemmix seksloosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Redacteuren Jesse Taat en Sjan Verhoeven praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
12/06 19u30  In de bladen: Relatie Lieke in gevaar? | Johan Vlemmix seksloosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Redacteuren Jesse Taat en Sjan Verhoeven praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
12/06 16u45  Roxeanne Hazes vindt cover Metallica van Bloed, Zweet en Tranen 'te gek'Niet alleen het publiek was dinsdagavond onder de indruk van de Bloed, Zweet en Tranen-cover van Metallica in de Johan Cruijff ArenA. Ook Roxeanne Hazes vond het een zeer geslaagd optreden.
12/06 15u00  Roxeanne Hazes vindt cover Metallica Bloed, Zweet en Tranen 'te gek'Niet alleen het publiek was dinsdagavond onder de indruk van de Bloed, Zweet en Tranen-cover van Metallica in de Johan Cruijff Arena. Ook Roxeanne Hazes vond het een zeer geslaagd optreden.
12/06 14u45  Johnny de Mol wordt voor tweede keer vaderJohnny de Mol wordt voor de tweede keer vader. Dat maakt de tv-presentator woensdag zelf bekend via Instagram.
12/06 14u30  BN'ers feliciteren hun kinderen met behalen eindexamenWoensdag krijgen 200.000 Nederlandse middelbare scholieren te horen of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Verschillende bekende Nederlanders vieren feest met hun kinderen en delen dat via sociale media.
12/06 14u30  Roxeanne Hazes: 'Cover Bloed, Zweet en Tranen van Metallica was te gek!'Niet alleen het publiek was dinsdagavond onder de indruk van de Bloed, Zweet en Tranen-cover van Metallica in de Johan Cruijff Arena. Ook Roxeanne Hazes vond het een zeer geslaagd optreden.
12/06 07u45  Patty Brard durft zichzelf tegenwoordig meer te laten zienPatty Brard zegt zichzelf opnieuw te hebben uitgevonden. In een interview met De Telegraaf vertelt de Talpa-presentatrice dat ze zich tegenwoordig meer openstelt voor anderen.
12/06 07u00  Queen-lid Brian May bezoekt Freddie Mercury's geboorteplaats ZanzibarBrian May, de gitarist van Queen, is momenteel op Zanzibar. Hij bezoekt het eiland om te zien waar Freddie Mercury, de overleden leadzanger van de rockband, is opgegroeid.
12/06 03u15  David Letterman zou Donald Trump niet meer uitnodigen in zijn showDavid Letterman nodigde Donald Trump meer dan dertig keer uit als gast in zijn talkshow, maar tegenwoordig zou Letterman de huidige Amerikaanse president niet meer naast hem willen hebben zitten, zo zei hij in een podcast van The Hollywood Reporter.
11/06 23u15  Queen-gitarist Brian May bezoekt Freddie Mercury's geboorteplaats ZanzibarBrian May, de gitarist van Queen, is momenteel op Zanzibar. Hij bezoekt het eiland om te zien waar Freddie Mercury, de overleden leadzanger van de rockband, is opgegroeid.
11/06 22u15  Brian May bezoekt geboorteland Zanzibar van Freddie MercuryBrian May, de gitarist van Queen, is momenteel op Zanzibar. Hij bezoekt het eiland om te zien waar Freddie Mercury, de overleden leadzanger van de rockband, is opgegroeid.
11/06 21u45  Mick Jagger (75) weer aan het werk na hartoperatieMick Jagger, die in april onder het mes ging om een hartklep te laten vervangen, is aan het repeteren voor de aankomende tour van The Rolling Stones. De zanger voelt zich naar eigen zeggen 'behoorlijk goed'.
11/06 17u30  Enkeloperatie van geblesseerde Martin Garrix goed verlopenDe operatie die Martin Garrix aan zijn enkel moest ondergaan is goed verlopen. De dj laat dinsdag op Instagram weten dat alles goed is gegaan.
11/06 17u15  Boer zoekt Vrouw-koppel Gijsbert en Femke gescheidenBoer Gijsbert en zijn vrouw Femke, die hij leerde kennen in seizoen 2010/2011 van Boer zoekt Vrouw, zijn uit elkaar. Zij laten via omroep KRO-NCRV dinsdag weten dat ze inmiddels 4,5 maand niet meer samenwonen.
11/06 16u45  George Clooney verwachtte geen vrouw en kinderen meerGeorge Clooney had niet meer verwacht nog met een vrouw te trouwen en kinderen met haar te krijgen. Dit vertelt hij in een interview met Sky News.
11/06 08u45  Bastiaan van Schaik dankbaar voor steun tijdens afvallenBastiaan van Schaik kreeg drie jaar geleden een gastric bypassoperatie en is nog elke dag dankbaar voor de verhoogde kwaliteit van leven die hij hierdoor heeft gekregen.
11/06 05u15  Kim Kardashian deelt foto van pasgeboren zoon Psalm Ye op InstagramKim Kardashian deelde maandag in een Instagram-bericht een foto van haar pasgeboren zoon. Het is de eerste keer dat er een foto van Psalm Ye West aan de buitenwereld wordt getoond.
10/06 18u30  'Cuba Gooding Jr. beschuldigd van betasten vrouw in nachtclub'Acteur Cuba Gooding Jr. wordt beschuldigd van het betasten van een vrouw in een nachtclub. De politie van New York zou dit hebben bevestigd aan Page Six.
10/06 18u15  Britney Spears beschuldigt paparazzi van bewerken vakantiefoto'sBritney Spears denkt dat paparazzi-fotografen expres foto's van haar recente vakantie hebben bewerkt om haar steviger te laten lijken. Dit vertelt de popster in een video op Instagram.
10/06 13u00  Justin Bieber daagt Tom Cruise uit voor een kooigevechtJustin Bieber heeft Tom Cruise uitgedaagd om te vechten. De zanger plaatste een bericht op Twitter waarin hij zegt een kooigevecht aan te willen gaan met de acteur.
10/06 12u30  Ariana Grande teleurgesteld over antihomoprotest bij haar concertAriana Grande heeft via Twitter gereageerd op een protest dat plaatsvond bij haar concert van zaterdagavond. Een man protesteerde in de Amerikaanse stad Atlanta tegen rechten voor homoseksuelen en daar is de zangeres niet over te spreken.
10/06 12u15  Ariana Grande teleurgesteld over protest bij haar concertAriana Grande heeft via Twitter gereageerd op een protest dat plaatsvond bij haar concert in Atlanta op zaterdagavond. Een man protesteerde tegen rechten voor homoseksuelen en daar is de zangeres niet over te spreken.
09/06 21u00  Rapper Lil' Kleine voor het eerst vader gewordenRapper Lil'Kleine is voor het eerst vader geworden. Dat onthulde hij zondag tijdens zijn optreden op het festival 7th Sunday in Veghel.
09/06 19u45  Zangeres Merol droomt van LowlandsEen jaar geleden stond Merol nog voor een publiek van tien man in kleine theaters, dit jaar wist de zangeres Paradiso drie keer uit te verkopen. Maar als het aan haarzelf ligt, kan het nog groter: ze wil naar Lowlands.
09/06 12u00  Amerikaanse zanger Jerry Lee Lewis (83) verlaat revalidatiecentrumJerry Lee Lewis is aan de betere hand. De 83-jarige zanger heeft na drie maanden het revalidatiecentrum verlaten waar hij verbleef om te herstellen van een beroerte, laat zijn woordvoerder weten aan People.
09/06 11u15  'Amber Heard heeft relatie met Amerikaans model'Amber Heard heeft twee jaar na haar scheiding van Johnny Depp een nieuwe liefde gevonden. De actrice is sinds een paar weken samen met het Amerikaanse model Milos Drago, schrijft Daily Mail.
09/06 11u00  Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn getrouwdChris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn zaterdag getrouwd. De twee gaven elkaar het jawoord tijdens een ceremonie in Montecito in Californië, melden bronnen aan People.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Katja Schuurman trouwt volgende week met Freek van Noortwijk13/06 14u15 - Nu.nl: Achterklap: Katja Schuurman en haar verloofde Freek van Noortwijk trouwen volgende week zaterdag. Dat bevestigt Schuurman tegenover NU.nl na berichtgeving in het AD.
1x Max Verstappen toont voor het eerst foto met nieuwe vriendin13/06 15u30 - Nu.nl: Achterklap: Max Verstappen heeft voor het eerst sinds lange tijd een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin Dilara Sanlik op Instagram geplaatst.
1x FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer getrouwd in Las Vegas13/06 18u15 - Nu.nl: Achterklap: FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer (34) is afgelopen maandag in Las Vegas getrouwd met haar vriend Steven Victoor, vertelt de tv-persoonlijkheid aan NU.nl, na eerder zelf een foto te hebben gedeeld op Instagram.
1x Acteur Oscar Aerts en vrouw verwachten tweede zoon13/06 19u45 - Nu.nl: Achterklap: Oscar Aerts en zijn vrouw Jessica verwachten een tweede kindje. De acteur deelt donderdag op Instagram een filmpje waarin zijn zoontje Eli het nieuws deelt.
1x Jennifer Lawrence dacht anders over trouwen na ontmoeten huidige vriend13/06 20u30 - Nu.nl: Achterklap: Jennifer Lawrence (28) heeft voor het eerst uitgebreider in de media gesproken over haar verloofde Cooke Maroney (34). De actrice vertelt dat ze niet van plan was om te trouwen, maar dat ze door haar vriend snel op andere gedachten kwam.
1x Acteur Cuba Gooding Jr. aangehouden voor betasten vrouw in nachtclub13/06 21u45 - Nu.nl: Achterklap: Cuba Gooding Jr. is donderdag aangehouden omdat hij afgelopen zondag een vrouw zou hebben betast in een nachtclub. Hij is gearresteerd op grond van aanranding.
1x Rico Verhoeven schuwt plaatsen 'ruwe' foto’s op Instagram niet14/06 01u30 - Nu.nl: Achterklap: Rico Verhoeven was donderdag een van de winnaars bij The Best Social Media Awards, maar zijn er ook foto’s die hij op sociale media heeft geplaatst waar hij spijt van heeft? Verhoeven, Merol, Gwen van Poorten en andere BN’ers spraken op het prijzengala met NU.nl over hun grootste faux pas op Instagram, en Twitter.
1x Liefdesbrieven Leonard Cohen aan 'muze' leveren tonnen op bij veiling14/06 02u15 - Nu.nl: Achterklap: Een verzameling liefdesbrieven die door Leonard Cohen zijn geschreven aan een vrouw die hem onder meer inspireerde het nummer So Long, Marianne te schrijven, heeft bij een veiling in totaal bijna 800.000 euro opgeleverd.
1x Rico Verhoeven schuwt 'ruwe' foto's op Instagram niet14/06 09u00 - Nu.nl: Achterklap: Rico Verhoeven was donderdag een van de winnaars bij The Best Social Media Awards, maar zijn er ook foto's die hij op sociale media heeft geplaatst waar hij spijt van heeft? De kickbokser, Merol, Gwen van Poorten en andere BN'ers spraken op het prijzengala met NU.nl over hun grootste faux pas op Instagram en Twitter.
1x Lil' Kleine noemt pasgeboren zoon Lío Zion14/06 14u00 - Nu.nl: Achterklap: Lil' Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben hun pasgeboren zoon Lío Zion genoemd. Het jongetje krijgt de achternaam van beide ouders.

Statistieken

Artikels:
29006
Gelezen:
6707
Aantal lezers nu:
40


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven