zondag 16 juni 2019, week 24


U bent nu hier: Meer nieuws van Autovisie

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u30
 

Autovisie

Verbergen Tonen
16/06 00u00  Verstappen: ’Als je zo gaat denken, ben je niet goed bezig’ Geen piepjes over de boordradio of een furieuze Max Verstappen na de teleurstellende kwalificatie voor de Grand Prix van Canada. De Limburger miste de derde kwalificatiesessie door een crash van Kevin Magnussen, maar legt nog eens haarfijn uit waarom hem of zijn team Red Bull Racing in dit geval niets te verwijten valt.19 
15/06 06u45  Registratie voor Formule 1-tickets loopt storm Nederlandse race-fans opgelet! Wie zich nog wil registreren voor kaarten voor de Grand Prix in Zandvoort volgend jaar, heeft nog tot en met zondag 16 juni (morgen) de tijd. Inmiddels hebben al zeker 200.000 mensen zich aangemeld.
15/06 06u45  Operatie Zandvoort in volle gang De organisatie van de Formule 1, autosportfederatie FIA en Circuit Zandvoort werken deze zomer nog aan de laatste details om de baan ’koningsklasse-proof’ te maken. Volgens de huidige planning wordt in november begonnen aan de werkzaamheden op het vermaarde circuit, waar de Formule 1 in mei volgend jaar na 35 jaar terugkeert.
13/06 23u00  Belangrijke beslissing Formule 1 uitgesteld Er komt pas in oktober dit jaar duidelijkheid over de nieuwe regels in de Formule 1, die vanaf het seizoen 2021 worden doorgevoerd. Alle betrokkenen hebben meer tijd nodig om tot een overeenkomst te komen.
13/06 14u30  Ferrari trekt klacht tegen tijdstraf Vettel in Ferrari heeft de klacht bij autosportfederatie FIA tegen de tijdstraf die Sebastian Vettel de zege kostte in de Grote Prijs van Canada ingetrokken.
13/06 14u15  F1-coureur Grosjean verjaagt inbrekers uit eigen huis De Franse Formule 1-coureur Romain Grosjean wordt door zijn vrouw als een held beschouwd nadat hij twee inbrekers uit hun huis heeft gejaagd.
12/06 07u45  ‘Dit is voor racefans niet te begrijpen’ Ferrari-coureur Sebastian Vettel kwam zondag in Montreal bij de Grand Prix van Canada als eerste over de streep. Tot zijn verbazing kreeg Mercedes-coureur Lewis Hamilton de winst toegewezen als gevolg van een tijdstraf voor de Duitser. Tom Coronel blikt te
11/06 15u00  Formule 1-baas: ’Voor de fans soms niet te begrijpen’ De Formule 1 moet beslissingen van de wedstrijdjury beter uitleggen aan publiek en fans.
11/06 10u15  Rosberg: ’Straf Vettel volkomen terecht’ Sebastian Vettel was ziedend, Ferrari over de rooie en ook oud-collega’s namen het op voor de Duitse coureur; de vijf seconden tijdstraf bij de GP van Canada, die hem de zege kostte, was volgens velen totaal onterecht. Daar denkt voormalig wereldkampioen Formule 1 Nico Rosberg echter anders over.
11/06 06u15  Verstappen krijgt nieuwe motor voor GP in Frankrijk Max Verstappen en teamgenoot Pierre Gasly krijgen bij de volgende Grand Prix van Frankrijk weer een nieuwe Honda-motor.
10/06 17u00  Steun van oud-coureurs voor Vettel Sebastian Vettel kreeg in de GP van Canada zondag na 48 ronden een tijdstraf van 5 seconden omdat hij volgens de wedstrijdleiding op een gevaarlijke manier terug de baan op kwam, nadat hij een stukje over het gras langs het circuit was gereden. Het kostte hem de zege, die naar Lewis Hamilton ging. Daar was de Duitser het na afloop totáál niet mee eens. En enkele oud-coureurs ook niet, zo blijkt nu.
10/06 10u00  Verstappen beseft dat Formule 1 fans kan wegjagen Hoe kan de dominantie van Mercedes worden gestopt of in ieder geval bedreigd? Terwijl er flink wordt gesoebat over de nieuwe Formule 1-regels vanaf 2021, won het soevereine team via Lewis Hamilton in Canada cru genoeg na ingrijpen van de officials ook de zevende race van het seizoen. Max Verstappen, vijfde in Montréal, heeft zelf ook zijn ideeën over de toekomst van de sport.
10/06 08u45  Ferrari gaat toch in beroep tegen straf Vettel Ferrari gaat in beroep tegen de tijdstraf die Sebastian Vettel zondag de zege kostte in de Grote Prijs van Canada. Vettel kreeg na 48 ronden een tijdstraf van 5 seconden omdat hij volgens de wedstrijdleiding op een gevaarlijke manier terug de baan op kwam nadat hij een stukje over het gras langs het circuit was gereden.
10/06 07u45  Geen lol bij Verstappen en Vettel voelt zich bestolen Max Verstappen beleefde weinig plezier aan de Grand Prix van Canada. De 21-jarige Limburger rukte nog wel op van een negende naar een vijfde plaats. Maar daar bleef het bij. De race stond zondagavond uiteindelijk in het teken van de tijdstraf die Sebastian Vettel kreeg en waardoor de Duitser de zege kwijtraakte aan Lewis Hamilton. We zetten alles nog één keer op een rij.
10/06 07u45  Gemengde gevoelens bij Verstappen Max Verstappen was duidelijk na de Grand Prix van Canada. Hij reed naar de door hem al voorspelde vijfde plek, achter Mercedes en Ferrari.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
10/06 07u15  Vettel woedend na kwijtraken zege: ’Ze moeten echt blind zijn’Sebastian Vettel kreeg tijdens de Grand Prix van Canada een tijdstraf van vijf seconden. Dat kostte hem uiteindelijk de eindzege.
09/06 22u30  Verstappen na maximale P5: ’Geen lol aan beleefd’Max Verstappen was duidelijk na de Grand Prix van Canada. Hij reed naar de door hem al voorspelde vijfde plek, achter Mercedes en Ferrari.
09/06 22u00  Video: Vettel uit onvrede op hilarische wijzeSebastian Vettel kreeg tijdens de Grand Prix van Canada een tijdstraf, die hem uiteindelijk de eindzege kostte.
09/06 22u00  Herbeleef hier de vijfde plaats van Verstappen in CanadaMax Verstappen is bij de Grote Prijs van Canada als vijfde geëindigd. Dat is voor de Nederlandse coureur van Red Bull zijn minst goede prestatie dit jaar in de Formule 1.
09/06 22u00  Hamilton wint GP Canada na tijdstraf Vettel, Verstappen vijfdeBij de Grand Prix van Canada is Max Verstappen als vijfde geëindigd. Sebastian Vettel kreeg een tijdstraf, waardoor de eindzege naar Lewis Hamilton ging.
09/06 21u45  Hamilton wint na tijdstraf Vettel, Verstappen vijfdeBij de Grand Prix van Canada is Max Verstappen als vijfde geëindigd. Sebastian Vettel kreeg een tijdstraf, waardoor de eindzege naar Lewis Hamilton ging.
09/06 21u30  Live: Verstappen rijdt vijfde in Canada, Vettel wacht tijdstrafMax Verstappen wacht een inhaalrace bij de Grand Prix van Canada. De Red Bull-coureur vertrekt in Montreal van de negende plaats, nadat hij in de tweede kwalificatiesessie door een crash van de Deen Kevin Magnussen zijn tijd niet meer kon verbeteren. De Grote Prijs van Canada begint om 20.10 uur. Formule 1-verslaggever Erik van Haren doet er live verslag van.
09/06 19u45  Live: Verstappen wacht inhaalrace in MontrealMax Verstappen wacht een inhaalrace bij de Grand Prix van Canada. De Red Bull-coureur vertrekt in Montreal van de negende plaats, nadat hij in de tweede kwalificatiesessie door een crash van de Deen Kevin Magnussen zijn tijd niet meer kon verbeteren. De Grote Prijs van Canada begint om 20.10 uur. Formule 1-verslaggever Erik van Haren doet er live verslag van.
09/06 12u30  Verstappen wacht inhaalrace: ’Er had veel meer ingezeten’Natuurlijk had Max Verstappen het liever anders gezien, maar ook in de Formule 1 heeft elk nadeel zijn voordeel. Starten vanaf de vijfde startrij betekent in ieder geval één ding: inhalen. Een vijfde plek in Canada is het doel voor de Limburger. Minimaal.
09/06 09u45  Verstappen wacht inhaalrace: ’vijfde plaats reëel’Natuurlijk had Max Verstappen het liever anders gezien, maar ook in de Formule 1 heeft elk nadeel zijn voordeel. Starten vanaf de vijfde startrij betekent in ieder geval één ding: inhalen. Een vijfde plek in Canada is het doel voor de Limburger. Minimaal.
09/06 07u30  Verstappen wacht inhaalrace: ’vijfde plaats reëelNatuurlijk had Max Verstappen het liever anders gezien, maar ook in de Formule 1 heeft elk nadeel zijn voordeel. Starten vanaf de vijfde startrij betekent in ieder geval één ding: inhalen. Een vijfde plek in Canada is het doel voor de Limburger. Minimaal.
09/06 07u15  Verstappen verwacht geen gevecht met GaslyNatuurlijk had Max Verstappen het liever anders gezien, maar ook in de Formule 1 heeft elk nadeel zijn voordeel. Starten vanaf de vijfde startrij betekent in ieder geval één ding: inhalen. Een vijfde plek in Canada is het doel voor de Limburger. Minimaal.
09/06 00u00  ’Pechvogel’ Verstappen tiende, pole voor VettelMax Verstappen start zondag tijdens de Grand Prix van Canada vanaf de elfde plek. Sebastian Vettel begint vanaf pole position.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

19x Verstappen: ’Als je zo gaat denken, ben je niet goed bezig’16/06 00u00 - Autovisie: Geen piepjes over de boordradio of een furieuze Max Verstappen na de teleurstellende kwalificatie voor de Grand Prix van Canada. De Limburger miste de derde kwalificatiesessie door een crash van Kevin Magnussen, maar legt nog eens haarfijn uit waarom hem of zijn team Red Bull Racing in dit geval niets te verwijten valt.
2x Ferrari trekt klacht tegen tijdstraf Vettel in13/06 14u30 - Autovisie: Ferrari heeft de klacht bij autosportfederatie FIA tegen de tijdstraf die Sebastian Vettel de zege kostte in de Grote Prijs van Canada ingetrokken.
1x Vettel woedend na kwijtraken zege: ’Ze moeten echt blind zijn’10/06 07u15 - Autovisie: Sebastian Vettel kreeg tijdens de Grand Prix van Canada een tijdstraf van vijf seconden. Dat kostte hem uiteindelijk de eindzege.
1x Geen lol bij Verstappen en Vettel voelt zich bestolen10/06 07u45 - Autovisie: Max Verstappen beleefde weinig plezier aan de Grand Prix van Canada. De 21-jarige Limburger rukte nog wel op van een negende naar een vijfde plaats. Maar daar bleef het bij. De race stond zondagavond uiteindelijk in het teken van de tijdstraf die Sebastian Vettel kreeg en waardoor de Duitser de zege kwijtraakte aan Lewis Hamilton. We zetten alles nog één keer op een rij.
1x Ferrari gaat toch in beroep tegen straf Vettel10/06 08u45 - Autovisie: Ferrari gaat in beroep tegen de tijdstraf die Sebastian Vettel zondag de zege kostte in de Grote Prijs van Canada. Vettel kreeg na 48 ronden een tijdstraf van 5 seconden omdat hij volgens de wedstrijdleiding op een gevaarlijke manier terug de baan op kwam nadat hij een stukje over het gras langs het circuit was gereden.
1x Verstappen beseft dat Formule 1 fans kan wegjagen10/06 10u00 - Autovisie: Hoe kan de dominantie van Mercedes worden gestopt of in ieder geval bedreigd? Terwijl er flink wordt gesoebat over de nieuwe Formule 1-regels vanaf 2021, won het soevereine team via Lewis Hamilton in Canada cru genoeg na ingrijpen van de officials ook de zevende race van het seizoen. Max Verstappen, vijfde in Montréal, heeft zelf ook zijn ideeën over de toekomst van de sport.
1x Steun van oud-coureurs voor Vettel10/06 17u00 - Autovisie: Sebastian Vettel kreeg in de GP van Canada zondag na 48 ronden een tijdstraf van 5 seconden omdat hij volgens de wedstrijdleiding op een gevaarlijke manier terug de baan op kwam, nadat hij een stukje over het gras langs het circuit was gereden. Het kostte hem de zege, die naar Lewis Hamilton ging. Daar was de Duitser het na afloop totáál niet mee eens. En enkele oud-coureurs ook niet, zo blijkt nu.
1x Verstappen krijgt nieuwe motor voor GP in Frankrijk11/06 06u15 - Autovisie: Max Verstappen en teamgenoot Pierre Gasly krijgen bij de volgende Grand Prix van Frankrijk weer een nieuwe Honda-motor.
1x Rosberg: ’Straf Vettel volkomen terecht’11/06 10u15 - Autovisie: Sebastian Vettel was ziedend, Ferrari over de rooie en ook oud-collega’s namen het op voor de Duitse coureur; de vijf seconden tijdstraf bij de GP van Canada, die hem de zege kostte, was volgens velen totaal onterecht. Daar denkt voormalig wereldkampioen Formule 1 Nico Rosberg echter anders over.
1x Formule 1-baas: ’Voor de fans soms niet te begrijpen’11/06 15u00 - Autovisie: De Formule 1 moet beslissingen van de wedstrijdjury beter uitleggen aan publiek en fans.

Statistieken

Artikels:
29002
Gelezen:
6480
Aantal lezers nu:
35


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven