zaterdag 20 januari 2018, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Autovisie

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u45
 

Autovisie

Verbergen Tonen
19/01 20u45  VIDEO - De elektrische Fiat die nooit voor Nederland bedoeld was Bij het horen van de aanduiding '500E' denkt de autoliefhebber direct aan die machtige Mercedes-Benz, die begin jaren negentig door Porsche werd gebouwd. Maar er is nog een 500e, van Fiat. Een elektro-auto met een verhaal. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen legt je uit waarom Fiat niet graag een nieuwe verkoopt.
19/01 00u00  Beursverslag Autosalon van Brussel 2018 Van 12 tot en met 21 januari staat de Brussel Expo in de Heizel in het teken van de jaarlijks terugkerende autotentoonstelling.
19/01 00u00  Eerste elektrische Jaguar heeft een scherpe prijs Vooruitlopend op de marktintroductie in juni voert Jaguar Land Rover Nederland momenteel onderhandelingen met de fabriek over de prijsstelling van zijn eerste volledig elektrische auto. De importeur hoopt de crossover voor een bedrag van net geen 83.000 euro aan te kunnen bieden.
18/01 14u30  Mercedes-Benz vult SUV-gamma verder aan Bij Mercedes-Benz zien ze de vraag naar SUV’s alsmaar toenemen. Het merk komt daardoor met nog meer verschillende modellen, maar dat zullen geen kolossen worden.
18/01 00u00  Automakers flirten met technologiebedrijven Autoproducenten investeren miljarden in technologie. Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, Toyota en de alliantie van Renault, Nissan en Mitsubishi hebben woensdag op de technologiebeurs CES in Las Vegas grote plannen ontvouwd.
16/01 09u30  Verkoop PSA Peugeot Citroën flink omhoog Het Franse autoconcern PSA Peugeot Citroën heeft in 2017 wereldwijd de verkoop met meer dan 15 procent verhoogd, tot ruim 3,6 miljoen voertuigen.
16/01 00u00  VIDEO - Honda’s populaire scheurijzer De Honda CRX 1.6i VTEC was het topmodel van het populaire scheurijzer op basis van de Civic. Zijn 1.6i motor draait met gemak 8000 toeren en het VTEC-systeem zorgt voor een bijzonder motorkarakter. In deze nieuwe aflevering van Peters Proefrit laat Autovisie testredacteur Peter Hilhorst zien en horen waarom dit Japanse screamertje zo bijzonder is.
15/01 20u30  VIDEO - De lekkerste Defender komt uit Nederland Van buiten is het gewoon een Land Rover Defender. Toch is werkelijk alles onderhuids onder handen genomen door het Nederlandse TopHat. Voorin zit nu geen dieselmotor met 122 pk meer, maar een dikke 6,2 liter V8 met 430 pk. Het jaar is nog maar net begonnen, maar toch is dit nu al een van de leukste auto's van 2018 volgens Werner Budding. Zet je speakers maar vast open...
15/01 11u45  Ford eert jubilerende film Bullitt Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de legendarische actiefilm Bullitt op het witte doek verscheen en dat is de heren van Ford niet ontgaan. Ter gelegenheid van die vijftigste verjaardag brengt de Amerikaanse autobouwer een ode aan de automobiele hoofdrolspeler uit de filmklassieker. Op de North American International Auto Show 2018 trok Ford het doek van de gelimiteerde Mustang Bullitt.
15/01 00u00  VIDEO - Dure brandstofsmaak voor snelste Nissan De meeste sportwagens nemen genoegen met Euro 98, maar niet de Nissan GT-R Nismo. De Japanse supercoupé heeft wil de c rème de la crème onder de branfstoffen. Alleen dan levert hij zijn volledige vermogen. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen gaat in deze aflevering van Sjoerds Weetjes op zoek naar de prijzige brandstof en legt uit hoe het precies zit.
14/01 00u00  VIDEO - Alle ins en outs van de Aston Martin Vantage Na twaalf jaar vervangt Aston Martin de tijdloze V8 Vantage door een compleet nieuwe generatie. De Coupé is de start van een nieuwe Vantage-familie, zoals Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen uitlegt. Hij neemt tevens de gehele Vantage door en vertelt jullie alle details over de nieuweling.
14/01 00u00  VIDEO - De grootste sportwagentest van het jaar Veertien auto's strijden dit keer in Autovisie Magazine om de titel 'Beste stuurmansauto van 2017'. De grootste productie van het jaar vond dit keer weer plaats op het TT-circuit van Assen. Redacteur Werner Budding neemt je mee voor een kijkje achter de schermen van de grote test.
13/01 21u00  VIDEO - Heeft investeren in klassiekers nog zin? Prijzen van klassiekers en youngtimers lijken de laatste jaren maar één kant op te gaan: omhoog. Heeft het zin om te investeren – of eigenlijk te beleggen – in een klassieker, ook al zijn de bedragen inmiddels behoorlijk stevig? Werner Budding gaat op zoek naar het antwoord op InterClassics Maastricht 2018…
13/01 10u30  VIDEO - Klassieke auto’s kijken op InterClassics Maastricht Hét jaarlijkse klassiekerfeest van Nederland, Interclassics Maastricht, is dit weekend gaande. Autovisie-redacteur Werner Budding ging op zoek naar de pareltjes, de unieke stukken, en kwam veel mooi historisch materiaal tegen.
13/01 10u30  VIDEO - Tweelingen met ander hart Aston Martin heeft net het doek getrokken van de nieuwe V8 Vantage. Van de vorige generatie werd echter ook een versie gemaakt met een heel dikke 6,0 liter V12. Toch was het niet alleen de motor die anders was voor die auto. Sjoerd van Bilsen praat je in deze aflevering van Sjoerds Weetjes bij over alle verschillen tussen de V8 Vantage en de V12 Vantage.
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 20u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

4x VIDEO - Tweelingen met ander hart13/01 10u30 - Autovisie: Aston Martin heeft net het doek getrokken van de nieuwe V8 Vantage. Van de vorige generatie werd echter ook een versie gemaakt met een heel dikke 6,0 liter V12. Toch was het niet alleen de motor die anders was voor die auto. Sjoerd van Bilsen praat je in deze aflevering van Sjoerds Weetjes bij over alle verschillen tussen de V8 Vantage en de V12 Vantage.
4x VIDEO - Klassieke auto’s kijken op InterClassics Maastricht13/01 10u30 - Autovisie: Hét jaarlijkse klassiekerfeest van Nederland, Interclassics Maastricht, is dit weekend gaande. Autovisie-redacteur Werner Budding ging op zoek naar de pareltjes, de unieke stukken, en kwam veel mooi historisch materiaal tegen.
4x Automakers flirten met technologiebedrijven18/01 00u00 - Autovisie: Autoproducenten investeren miljarden in technologie. Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, Toyota en de alliantie van Renault, Nissan en Mitsubishi hebben woensdag op de technologiebeurs CES in Las Vegas grote plannen ontvouwd.
3x VIDEO - Heeft investeren in klassiekers nog zin?13/01 21u00 - Autovisie: Prijzen van klassiekers en youngtimers lijken de laatste jaren maar één kant op te gaan: omhoog. Heeft het zin om te investeren – of eigenlijk te beleggen – in een klassieker, ook al zijn de bedragen inmiddels behoorlijk stevig? Werner Budding gaat op zoek naar het antwoord op InterClassics Maastricht 2018…
3x VIDEO - De grootste sportwagentest van het jaar14/01 00u00 - Autovisie: Veertien auto's strijden dit keer in Autovisie Magazine om de titel 'Beste stuurmansauto van 2017'. De grootste productie van het jaar vond dit keer weer plaats op het TT-circuit van Assen. Redacteur Werner Budding neemt je mee voor een kijkje achter de schermen van de grote test.
3x VIDEO - Alle ins en outs van de Aston Martin Vantage14/01 00u00 - Autovisie: Na twaalf jaar vervangt Aston Martin de tijdloze V8 Vantage door een compleet nieuwe generatie. De Coupé is de start van een nieuwe Vantage-familie, zoals Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen uitlegt. Hij neemt tevens de gehele Vantage door en vertelt jullie alle details over de nieuweling.
3x VIDEO - Dure brandstofsmaak voor snelste Nissan15/01 00u00 - Autovisie: De meeste sportwagens nemen genoegen met Euro 98, maar niet de Nissan GT-R Nismo. De Japanse supercoupé heeft wil de c rème de la crème onder de branfstoffen. Alleen dan levert hij zijn volledige vermogen. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen gaat in deze aflevering van Sjoerds Weetjes op zoek naar de prijzige brandstof en legt uit hoe het precies zit.
3x VIDEO - De lekkerste Defender komt uit Nederland15/01 20u30 - Autovisie: Van buiten is het gewoon een Land Rover Defender. Toch is werkelijk alles onderhuids onder handen genomen door het Nederlandse TopHat. Voorin zit nu geen dieselmotor met 122 pk meer, maar een dikke 6,2 liter V8 met 430 pk. Het jaar is nog maar net begonnen, maar toch is dit nu al een van de leukste auto's van 2018 volgens Werner Budding. Zet je speakers maar vast open...
3x VIDEO - Honda’s populaire scheurijzer16/01 00u00 - Autovisie: De Honda CRX 1.6i VTEC was het topmodel van het populaire scheurijzer op basis van de Civic. Zijn 1.6i motor draait met gemak 8000 toeren en het VTEC-systeem zorgt voor een bijzonder motorkarakter. In deze nieuwe aflevering van Peters Proefrit laat Autovisie testredacteur Peter Hilhorst zien en horen waarom dit Japanse screamertje zo bijzonder is.
3x Mercedes-Benz vult SUV-gamma verder aan18/01 14u30 - Autovisie: Bij Mercedes-Benz zien ze de vraag naar SUV’s alsmaar toenemen. Het merk komt daardoor met nog meer verschillende modellen, maar dat zullen geen kolossen worden.

Statistieken

Artikels:
37186
Gelezen:
15387
Aantal lezers nu:
3


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven