dinsdag 24 september 2019, week 39


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u15
 

Belg.be

Verbergen Tonen
23/09 18u00  Elvis (Steve Ryckier) zet Witte Paard in vuur en vlam -Blankenberge 21 september2019- Voor regelmatige bezoekers van Het Witte paard in Blankenberge klinkt de naam Steve Ryckier zeker bekend in de oren. Inderdaad deze man staat al meerdere jaren in de zomershow van het Witte paard in deze badstad. Deze zomer konden we hem nog bewonderen in de zomershow (Imagination) samen met Daisy Thys, Rafaël, […] Het bericht Elvis (Steve Ryckier) zet Witte Paard in vuur en vlam verscheen eerst op Belg.be.
23/09 17u00  Elvis (Steve Rycker) zet Witte Paard in vuur en vlam -Blankenberge 21 september2019- Voor regelmatige bezoekers van Het Witte paard in Blankenberge klinkt de naam Stebe Ryckier zeker bekend in de oren. Inderdaad deze man staat al meerdere jaren in de zomershow van het Witte paard in deze badstad. deze zomer konden we hem nog bewonderen in de zomershow (Imagination) samen met Daisy Thys, Rafaël, […] Het bericht Elvis (Steve Rycker) zet Witte Paard in vuur en vlam verscheen eerst op Belg.be.
20/09 15u45  Wie zingt er in Hasselt en Oostende mee met De Romeo’s? Wie zingt er in Hasselt en Oostende mee met De Romeo’s? Deze week waren De Romeo’s te gast bij Gert Late Night, waar ze reclame kwamen maken voor hun ‘Zing mee met De Romeo’s’-concerten die op 25 oktober  plaatsvinden in het Kursaal van Oostende en op 16 november in het Hasseltse Ethias Theater. “Elk jaar […] Het bericht Wie zingt er in Hasselt en Oostende mee met De Romeo’s? verscheen eerst op Belg.be.
20/09 15u45  Danny De Roover pakt uit met nieuwe single Danny De Roover pakt uit met nieuwe single ‘Als het leven naar liefde smaakt’ Danny De Roover veranderde met zijn vorige single ‘Jessica’ het geweer van schouder. Danny koos, samen met zijn producer Peter Keereman, voor een modernere, frissere sound en look, en dat wierp duidelijk z’n vruchten af. ‘Jessica’ stond 5 weken onafgebroken in de Vlaamse Ultratop 50 (piek op #25), behaalde meer […] Het bericht Danny De Roover pakt uit met nieuwe single verscheen eerst op Belg.be.
20/09 15u30  Herbert zuigt iedereen naar de dansvloer Herbert zuigt iedereen naar de dansvloer met nieuwe single ‘Dans met mij’ De warme stem van zanger en presentator Herbert Verhaeghe (45 jaar – Kuurne) vult al jarenlang de Vlaamse huiskamers. De zangcarrière van Herbert nam de voorbije jaren een steile vlucht, dankzij hitsingles als ‘Déjà vu’, ‘Elisa’, ‘Topmoment’, ‘Ware Liefde’ en ‘Een ongewone reis’. […] Het bericht Herbert zuigt iedereen naar de dansvloer verscheen eerst op Belg.be.
20/09 13u45  De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat strikt André Hazes en verhuist De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat strikt André Hazes en verhuist volgend jaar naar het Turnhoutse Warandeplein. De voorbije jaren kon je op de laatste vrijdag van juni terecht op de Turnhoutse Grote Markt voor ‘De Nacht van de Gasthuisstraat’, kortweg ‘De Nacht’. VZW De Nacht en Willy Van Geirt zorgden er de voorbije jaren voor […] Het bericht De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat strikt André Hazes en verhuist verscheen eerst op Belg.be.
20/09 12u30  Zelfverzekerde Mathias Vergels lanceert nieuwe single ‘1 Keer voor altijd’ Na het succes van de top-10 single ‘Wij alleen’ en het bekroonde Zomerhit-nummer ‘Helena’, lanceert Mathias Vergels een nieuwe single: ‘1 Keer voor altijd’. De zelfverzekerdheid slaat voornamelijk terug op de song die René Van Mierlo, gitarist bij o.a. Stef Bos, heeft geschreven. “Ik wou meteen naar de studio toen deze mid-tempo popsong in mijn […] Het bericht Zelfverzekerde Mathias Vergels lanceert nieuwe single ‘1 Keer voor altijd’ verscheen eerst op Belg.be.
20/09 12u15  De Romeo’s zijn op 26 september dé headliners van het 30ste Leuvense Studentenwelkom! Vanaf deze week komt het Leuvense studentenleven weer op gang met de intocht van de hogeschool- en universiteitsstudenten. Zoals de traditie het wil, worden zij op donderdag 26 september “officieel” verwelkomd tijdens het Studentenwelkom, dat dit jaar voor de 30stekeer plaatsvindt op de iconische Leuvense Oude Markt. Organisator VZW Oude Markt Leuven trekt voor zijn […] Het bericht De Romeo’s zijn op 26 september dé headliners van het 30ste Leuvense Studentenwelkom! verscheen eerst op Belg.be.
18/09 10u45  “Zeecruises bieden geen meerwaarde”? Onzin vindt de burgemeester van Blankenberge “Zeecruises bieden geen meerwaarde voor onze regio”? Onzin vindt de burgemeester van Blankenberge De burgemeester van Blankenberge is not amused. Toerisme Vlaanderen verkondigt dat zeecruises weinig meerwaarde bieden voor onze regio, maar daar is Daphné Dumery het niet mee eens. “We zijn dan wel kleiner dan grote hoofdsteden, maar het belang van het cruisetoerisme is […] Het bericht “Zeecruises bieden geen meerwaarde”? Onzin vindt de burgemeester van Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
18/09 10u45  Luc Appermont nieuwe presentator Het Schlagerfestival in 2020! Luc Appermont nieuwe presentator Het Schlagerfestival in 2020! Bart Kaëll en Yves Segers vervoegen de line-up De vele publieksprijzen en bijna een dozijn ‘Gouden Ogen’ die hij doorheen de jaren kreeg van televisiekijkend Vlaanderen geven perfect weer hoe populair en geliefd Luc Appermont is bij het grote publiek. “Ik vind het een hele eer dat ze mij […] Het bericht Luc Appermont nieuwe presentator Het Schlagerfestival in 2020! verscheen eerst op Belg.be.
17/09 12u15  Hogeschool Odisee krijgt nieuw logo en wordt ‘co-hogeschool’ Hogeschool Odisee, die 6 campussen telt en 10.000 studenten opleidt, krijgt een nieuwe look. Het nieuwe logo bevat meteen ook de baseline en de visie waarmee de hogeschool de toekomst in trekt. Odisee wordt dé co-hogeschool, omdat ze 100% wil inzetten op cocreatie. Odisee wil in zo nauw mogelijke samenwerking tussen studenten, docenten, bedrijven en […] Het bericht Hogeschool Odisee krijgt nieuw logo en wordt ‘co-hogeschool’ verscheen eerst op Belg.be.
17/09 12u00  Eerste Retro Antwerp brengt 10.000 bezoekers op de been “Het was de eerste keer dat Retro Antwerp plaatsvond en dankzij het goede weer mochten we dit weekend ruim 10.000 bezoekers ontvangen aan het Antwerpse Havenhuis, rond het Zaha Hadidplein. Eind juli bereikten we ruim 40.000 retro- en vintageliefhebbers tijdens de 3de editie van Retro Sur Mer in Wenduine en na dit weekend komen daar […] Het bericht Eerste Retro Antwerp brengt 10.000 bezoekers op de been verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: maandag 23 september 2019, 18u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Elvis (Steve Ryckier) zet Witte Paard in vuur en vlam23/09 18u00 - Belg.be: -Blankenberge 21 september2019- Voor regelmatige bezoekers van Het Witte paard in Blankenberge klinkt de naam Steve Ryckier zeker bekend in de oren. Inderdaad deze man staat al meerdere jaren in de zomershow van het Witte paard in deze badstad. Deze zomer konden we hem nog bewonderen in de zomershow (Imagination) samen met Daisy Thys, Rafaël, […] Het bericht Elvis (Steve Ryckier) zet Witte Paard in vuur en vlam verscheen eerst op Belg.be.
0x Eerste Retro Antwerp brengt 10.000 bezoekers op de been17/09 12u00 - Belg.be: “Het was de eerste keer dat Retro Antwerp plaatsvond en dankzij het goede weer mochten we dit weekend ruim 10.000 bezoekers ontvangen aan het Antwerpse Havenhuis, rond het Zaha Hadidplein. Eind juli bereikten we ruim 40.000 retro- en vintageliefhebbers tijdens de 3de editie van Retro Sur Mer in Wenduine en na dit weekend komen daar […] Het bericht Eerste Retro Antwerp brengt 10.000 bezoekers op de been verscheen eerst op Belg.be.
0x Hogeschool Odisee krijgt nieuw logo en wordt ‘co-hogeschool’17/09 12u15 - Belg.be: Hogeschool Odisee, die 6 campussen telt en 10.000 studenten opleidt, krijgt een nieuwe look. Het nieuwe logo bevat meteen ook de baseline en de visie waarmee de hogeschool de toekomst in trekt. Odisee wordt dé co-hogeschool, omdat ze 100% wil inzetten op cocreatie. Odisee wil in zo nauw mogelijke samenwerking tussen studenten, docenten, bedrijven en […] Het bericht Hogeschool Odisee krijgt nieuw logo en wordt ‘co-hogeschool’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Luc Appermont nieuwe presentator Het Schlagerfestival in 2020!18/09 10u45 - Belg.be: Luc Appermont nieuwe presentator Het Schlagerfestival in 2020! Bart Kaëll en Yves Segers vervoegen de line-up De vele publieksprijzen en bijna een dozijn ‘Gouden Ogen’ die hij doorheen de jaren kreeg van televisiekijkend Vlaanderen geven perfect weer hoe populair en geliefd Luc Appermont is bij het grote publiek. “Ik vind het een hele eer dat ze mij […] Het bericht Luc Appermont nieuwe presentator Het Schlagerfestival in 2020! verscheen eerst op Belg.be.
0x “Zeecruises bieden geen meerwaarde”? Onzin vindt de burgemeester van Blankenberge18/09 10u45 - Belg.be: “Zeecruises bieden geen meerwaarde voor onze regio”? Onzin vindt de burgemeester van Blankenberge De burgemeester van Blankenberge is not amused. Toerisme Vlaanderen verkondigt dat zeecruises weinig meerwaarde bieden voor onze regio, maar daar is Daphné Dumery het niet mee eens. “We zijn dan wel kleiner dan grote hoofdsteden, maar het belang van het cruisetoerisme is […] Het bericht “Zeecruises bieden geen meerwaarde”? Onzin vindt de burgemeester van Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
0x De Romeo’s zijn op 26 september dé headliners van het 30ste Leuvense Studentenwelkom!20/09 12u15 - Belg.be: Vanaf deze week komt het Leuvense studentenleven weer op gang met de intocht van de hogeschool- en universiteitsstudenten. Zoals de traditie het wil, worden zij op donderdag 26 september “officieel” verwelkomd tijdens het Studentenwelkom, dat dit jaar voor de 30stekeer plaatsvindt op de iconische Leuvense Oude Markt. Organisator VZW Oude Markt Leuven trekt voor zijn […] Het bericht De Romeo’s zijn op 26 september dé headliners van het 30ste Leuvense Studentenwelkom! verscheen eerst op Belg.be.
0x Zelfverzekerde Mathias Vergels lanceert nieuwe single ‘1 Keer voor altijd’20/09 12u30 - Belg.be: Na het succes van de top-10 single ‘Wij alleen’ en het bekroonde Zomerhit-nummer ‘Helena’, lanceert Mathias Vergels een nieuwe single: ‘1 Keer voor altijd’. De zelfverzekerdheid slaat voornamelijk terug op de song die René Van Mierlo, gitarist bij o.a. Stef Bos, heeft geschreven. “Ik wou meteen naar de studio toen deze mid-tempo popsong in mijn […] Het bericht Zelfverzekerde Mathias Vergels lanceert nieuwe single ‘1 Keer voor altijd’ verscheen eerst op Belg.be.
0x De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat strikt André Hazes en verhuist20/09 13u45 - Belg.be: De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat strikt André Hazes en verhuist volgend jaar naar het Turnhoutse Warandeplein. De voorbije jaren kon je op de laatste vrijdag van juni terecht op de Turnhoutse Grote Markt voor ‘De Nacht van de Gasthuisstraat’, kortweg ‘De Nacht’. VZW De Nacht en Willy Van Geirt zorgden er de voorbije jaren voor […] Het bericht De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat strikt André Hazes en verhuist verscheen eerst op Belg.be.
0x Herbert zuigt iedereen naar de dansvloer20/09 15u30 - Belg.be: Herbert zuigt iedereen naar de dansvloer met nieuwe single ‘Dans met mij’ De warme stem van zanger en presentator Herbert Verhaeghe (45 jaar – Kuurne) vult al jarenlang de Vlaamse huiskamers. De zangcarrière van Herbert nam de voorbije jaren een steile vlucht, dankzij hitsingles als ‘Déjà vu’, ‘Elisa’, ‘Topmoment’, ‘Ware Liefde’ en ‘Een ongewone reis’. […] Het bericht Herbert zuigt iedereen naar de dansvloer verscheen eerst op Belg.be.
0x Danny De Roover pakt uit met nieuwe single20/09 15u45 - Belg.be: Danny De Roover pakt uit met nieuwe single ‘Als het leven naar liefde smaakt’ Danny De Roover veranderde met zijn vorige single ‘Jessica’ het geweer van schouder. Danny koos, samen met zijn producer Peter Keereman, voor een modernere, frissere sound en look, en dat wierp duidelijk z’n vruchten af. ‘Jessica’ stond 5 weken onafgebroken in de Vlaamse Ultratop 50 (piek op #25), behaalde meer […] Het bericht Danny De Roover pakt uit met nieuwe single verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
29591
Gelezen:
17131
Aantal lezers nu:
77


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven