zaterdag 21 juli 2018, week 29


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u30
 

Belg.be

Verbergen Tonen
20/07 01u30  Robert Falcon (Lier) ook op gigantische kick-off party Robert Falcon (Lier) ook op gigantische kick-off party ‘The Gathering’ tijdens 2de Tomorrowland-weekend! 23-jarige DJ/producer enige Belg op ‘Musical Freedom’-stage van Tiësto én deelt podium met o.a. Henri PFR, Bonzai All Stars en Regi op ‘The Gathering’ (Foto: House Of Entertainment) Robert Falcon is helemaal klaar voor Tomorrowland 2018! Op vrijdag 20 juli mag hij als enige Belg de beats […] Het bericht Robert Falcon (Lier) ook op gigantische kick-off party verscheen eerst op Belg.be.
19/07 00u15  Gaan de Russen onze gemeenteraadsverkiezingen sturen ? Veli Yüksel (CD&V): “We moeten zeker zijn dat verkiezingen in België vrij en eerlijk verlopen zonder buitenlandse beïnvloeding.” Is ons land voldoende voorbereid op buitenlandse inmenging bij de gemeenteraadsverkiezingen die voor de deur staan? Daarover ondervroeg Veli Yüksel (CD&V) vanmiddag minister Koen Geens in de commissie Justitie. Eerder deze week bleek dat sinds de aanslagen […] Het bericht Gaan de Russen onze gemeenteraadsverkiezingen sturen ? verscheen eerst op Belg.be.
18/07 23u45  Ere-vicaris en kanunnik Luk De Geest overleden ere-vicaris en kanunnik Luk De Geest overleden (70) In de vroege morgen van woensdag 18 juli is ere-vicaris en kanunnik Luk De Geest overleden in het UZ in Gent. Luk De Geest (°Oudenaarde, 30 augustus 1947) was gedurende 25 jaar verantwoordelijk in het bisdom Gent voor alle initiatieven voor zieken, armen, mensen met een beperking, […] Het bericht Ere-vicaris en kanunnik Luk De Geest overleden verscheen eerst op Belg.be.
16/07 13u15  Ben Weyts en Bianca Debaets pakken roetfilterfraude aan Spitstechnologie in de strijd tegen Roetfilterfraude Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts en Brussels staatsecretaris voor Verkeersveiligheid Bianca Debaets hebben een staaltje spitstechnologie gedemonstreerd in de strijd tegen roetfilterfraude. Het Vlaams Gewest, het Waals Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest investeren samen in prototypes van de nieuwste en meest nauwkeurige meettoestellen die momenteel ontwikkeld worden: […] Het bericht Ben Weyts en Bianca Debaets pakken roetfilterfraude aan verscheen eerst op Belg.be.
15/07 15u15  Blauwalgen waargenomen in Evergem Blauwalgen waargenomen in Evergem, het gemeentebestuur roept op om contact met gesloten waterlopen vermijden Op vrijdag 13 juli 2018 werd blauwalg vastgesteld in de vijver in de Reigerstraat (Ertvelde). Daarom roept het gemeentebestuur op om gesloten waterlopen (vijvers) te vermijden. Wie in contact komt met blauwalgen, kan last krijgen van irritaties, hoofdpijn of misselijkheid. Wie […] Het bericht Blauwalgen waargenomen in Evergem verscheen eerst op Belg.be.
15/07 15u15  Sportjournalist Ruben Van Gucht keek in Moskou met open mond naar Travis Pastrana Sportjournalist Ruben Van Gucht keek in Moskou met open mond naar Travis Pastrana (Nitro Circus): “Als je over 52 auto’s springt, 16 bussen en de Caesars Palace fontein, dan ben je terecht dé grootste!” Hij was er niet gerust in, maar aangemoedigd door 25.000 aanwezig fans en 3,4 miljoen kijkers, kroop meervoudig X-Game medaillewinnaar en freestyle motorcross-held […] Het bericht Sportjournalist Ruben Van Gucht keek in Moskou met open mond naar Travis Pastrana verscheen eerst op Belg.be.
15/07 15u15  Intieme herdenking Alfons De Schepper -Dilbeek 11 juli 2018- Op de gemeentelijke begraafplaats van Dilbeek werd vandaag omstreeks 11u een sobere plechtigheid gehouden ter nagedachtenis van Alfons De Schepper. Maar wie was deze man? We duiken even in de geschiedenis. Begin augustus 1914 gaven talloze jonge Vlaamse mannen enthousiast gehoor aan de koninklijke oproep: “Vlamingen, gedenk de slag der Gulden […] Het bericht Intieme herdenking Alfons De Schepper verscheen eerst op Belg.be.
15/07 15u15  Speeltuintjes, verouderd, onveilig in Aalst N-VA hekelt de slechte staat van Aalsterse speeltuintjes Ook deze zomervakantie zullen Aalsterse kinderen gebruik maken van speeltuintjes die vuil, verouderd, onveilig en onaangenaam zijn. N-VA-gemeenteraadsleden Caroline De Meerleer en David Coppens manen schepen van Jeugd Iwein De Koninck aan tot actie. “Er is al sinds februari een visienota klaar, maar daar hebben de kinderen […] Het bericht Speeltuintjes, verouderd, onveilig in Aalst verscheen eerst op Belg.be.
15/07 15u15  Jong N-VA wil betaalde feestdag op 11 juli Jong N-VA wil betaalde feestdag op 11 juli Jong N-VA vraagt om van 11 juli een officiële, betaalde feestdag te maken. Op de Vlaamse feestdag moeten de meeste werknemers gewoon werken. Daar moet volgens de jongeren van N-VA verandering in komen. “11 juli kan pas echt een feestdag zijn als alle Vlamingen kunnen genieten van […] Het bericht Jong N-VA wil betaalde feestdag op 11 juli verscheen eerst op Belg.be.
15/07 15u15  Pieter Embrechts in een dubbelrol op Night of the Proms (Foto: PSE) MERKSEM – Pieter Embrechts wordt de nieuwe presentator van de komende editie van Night of the Proms. De Antwerpse singer-songwriter waagt zich bij zijn debuut onmiddellijk aan een unieke dubbelrol: die van gastheer én zanger. De Belgische Milow en Amerikaanse singer-songwriter Suzanne Vega zijn reeds bekendgemaakt als eerste artiesten voor de editie van […] Het bericht Pieter Embrechts in een dubbelrol op Night of the Proms verscheen eerst op Belg.be.
15/07 15u15  PartyfrieX scoren dé zomer-voetbalhit! “Onze ‘Ik moet zuipen’ gaat bijna even hard als het trio De Bruyne-Hazard-Lukaku!” Na Henkie’s ‘Lief klein konijntje’, de ‘Snollebollekes’ en Jebroer zijn ‘Kind van de Duivel’, zijn het dit keer de Nederlandse PartyfrieX en Schorre Chef die met hun ‘Ik moet zuipen’ een gigantische feesthit scoren. “We hebben het niet wetenschappelijk onderzocht, maar als […] Het bericht PartyfrieX scoren dé zomer-voetbalhit! verscheen eerst op Belg.be.
15/07 15u15  Dilbeek gaat dinsdag een Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet Dilbeek gaat dinsdag een lange Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet… ! Gezien het historisch voetbalgebeuren later op de avond, bundelden de diverse organisatoren van het Vlaams Feest en het Zomercafé aanstaande dinsdag in Dilbeek hun krachten! Hierdoor verschuiven een aantal oorspronkelijke uren in de programmatie, maar we hopen hiermee alle doelgroepen toch te kunnen bedienen. […] Het bericht Dilbeek gaat dinsdag een Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vrijdag 20 juli 2018, 1u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

4x Intieme herdenking Alfons De Schepper15/07 15u15 - Belg.be: -Dilbeek 11 juli 2018- Op de gemeentelijke begraafplaats van Dilbeek werd vandaag omstreeks 11u een sobere plechtigheid gehouden ter nagedachtenis van Alfons De Schepper. Maar wie was deze man? We duiken even in de geschiedenis. Begin augustus 1914 gaven talloze jonge Vlaamse mannen enthousiast gehoor aan de koninklijke oproep: “Vlamingen, gedenk de slag der Gulden […] Het bericht Intieme herdenking Alfons De Schepper verscheen eerst op Belg.be.
4x Blauwalgen waargenomen in Evergem15/07 15u15 - Belg.be: Blauwalgen waargenomen in Evergem, het gemeentebestuur roept op om contact met gesloten waterlopen vermijden Op vrijdag 13 juli 2018 werd blauwalg vastgesteld in de vijver in de Reigerstraat (Ertvelde). Daarom roept het gemeentebestuur op om gesloten waterlopen (vijvers) te vermijden. Wie in contact komt met blauwalgen, kan last krijgen van irritaties, hoofdpijn of misselijkheid. Wie […] Het bericht Blauwalgen waargenomen in Evergem verscheen eerst op Belg.be.
3x Speeltuintjes, verouderd, onveilig in Aalst15/07 15u15 - Belg.be: N-VA hekelt de slechte staat van Aalsterse speeltuintjes Ook deze zomervakantie zullen Aalsterse kinderen gebruik maken van speeltuintjes die vuil, verouderd, onveilig en onaangenaam zijn. N-VA-gemeenteraadsleden Caroline De Meerleer en David Coppens manen schepen van Jeugd Iwein De Koninck aan tot actie. “Er is al sinds februari een visienota klaar, maar daar hebben de kinderen […] Het bericht Speeltuintjes, verouderd, onveilig in Aalst verscheen eerst op Belg.be.
1x Dilbeek gaat dinsdag een Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet15/07 15u15 - Belg.be: Dilbeek gaat dinsdag een lange Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet… ! Gezien het historisch voetbalgebeuren later op de avond, bundelden de diverse organisatoren van het Vlaams Feest en het Zomercafé aanstaande dinsdag in Dilbeek hun krachten! Hierdoor verschuiven een aantal oorspronkelijke uren in de programmatie, maar we hopen hiermee alle doelgroepen toch te kunnen bedienen. […] Het bericht Dilbeek gaat dinsdag een Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet verscheen eerst op Belg.be.
0x PartyfrieX scoren dé zomer-voetbalhit!15/07 15u15 - Belg.be: “Onze ‘Ik moet zuipen’ gaat bijna even hard als het trio De Bruyne-Hazard-Lukaku!” Na Henkie’s ‘Lief klein konijntje’, de ‘Snollebollekes’ en Jebroer zijn ‘Kind van de Duivel’, zijn het dit keer de Nederlandse PartyfrieX en Schorre Chef die met hun ‘Ik moet zuipen’ een gigantische feesthit scoren. “We hebben het niet wetenschappelijk onderzocht, maar als […] Het bericht PartyfrieX scoren dé zomer-voetbalhit! verscheen eerst op Belg.be.
0x Pieter Embrechts in een dubbelrol op Night of the Proms15/07 15u15 - Belg.be: (Foto: PSE) MERKSEM – Pieter Embrechts wordt de nieuwe presentator van de komende editie van Night of the Proms. De Antwerpse singer-songwriter waagt zich bij zijn debuut onmiddellijk aan een unieke dubbelrol: die van gastheer én zanger. De Belgische Milow en Amerikaanse singer-songwriter Suzanne Vega zijn reeds bekendgemaakt als eerste artiesten voor de editie van […] Het bericht Pieter Embrechts in een dubbelrol op Night of the Proms verscheen eerst op Belg.be.
0x Jong N-VA wil betaalde feestdag op 11 juli15/07 15u15 - Belg.be: Jong N-VA wil betaalde feestdag op 11 juli Jong N-VA vraagt om van 11 juli een officiële, betaalde feestdag te maken. Op de Vlaamse feestdag moeten de meeste werknemers gewoon werken. Daar moet volgens de jongeren van N-VA verandering in komen. “11 juli kan pas echt een feestdag zijn als alle Vlamingen kunnen genieten van […] Het bericht Jong N-VA wil betaalde feestdag op 11 juli verscheen eerst op Belg.be.
0x Sportjournalist Ruben Van Gucht keek in Moskou met open mond naar Travis Pastrana15/07 15u15 - Belg.be: Sportjournalist Ruben Van Gucht keek in Moskou met open mond naar Travis Pastrana (Nitro Circus): “Als je over 52 auto’s springt, 16 bussen en de Caesars Palace fontein, dan ben je terecht dé grootste!” Hij was er niet gerust in, maar aangemoedigd door 25.000 aanwezig fans en 3,4 miljoen kijkers, kroop meervoudig X-Game medaillewinnaar en freestyle motorcross-held […] Het bericht Sportjournalist Ruben Van Gucht keek in Moskou met open mond naar Travis Pastrana verscheen eerst op Belg.be.
0x Ben Weyts en Bianca Debaets pakken roetfilterfraude aan16/07 13u15 - Belg.be: Spitstechnologie in de strijd tegen Roetfilterfraude Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts en Brussels staatsecretaris voor Verkeersveiligheid Bianca Debaets hebben een staaltje spitstechnologie gedemonstreerd in de strijd tegen roetfilterfraude. Het Vlaams Gewest, het Waals Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest investeren samen in prototypes van de nieuwste en meest nauwkeurige meettoestellen die momenteel ontwikkeld worden: […] Het bericht Ben Weyts en Bianca Debaets pakken roetfilterfraude aan verscheen eerst op Belg.be.
0x Ere-vicaris en kanunnik Luk De Geest overleden18/07 23u45 - Belg.be: ere-vicaris en kanunnik Luk De Geest overleden (70) In de vroege morgen van woensdag 18 juli is ere-vicaris en kanunnik Luk De Geest overleden in het UZ in Gent. Luk De Geest (°Oudenaarde, 30 augustus 1947) was gedurende 25 jaar verantwoordelijk in het bisdom Gent voor alle initiatieven voor zieken, armen, mensen met een beperking, […] Het bericht Ere-vicaris en kanunnik Luk De Geest overleden verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
31820
Gelezen:
25141
Aantal lezers nu:
44


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven