zondag 21 januari 2018, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u30
 

Belg.be

Verbergen Tonen
21/01 00u00  De Burgemeestersmarathon op Radio 2 De Burgemeestersmarathon: Vlamingen horen hun burgemeester uit bij Radio 2 Meer dan 280 Vlaamse burgemeesters, 62 uur, een hele week lang, live op Facebook Radio 2 brengt van 22 tot 26 januari de Vlamingen online samen met hun burgemeesters.  De grootste familie van Vlaanderen nodigde alle Vlaamse burgemeesters uit om in dialoog te gaan met […] Het bericht De Burgemeestersmarathon op Radio 2 verscheen eerst op Belg.be.
20/01 01u30  Succesvolle Nieuwjaarsreceptie CDenV Dilbeek Dilbeek 18 januari 2018- De CD&V afdeling Dilbeek hield gisterenavond hun traditionele nieuwjaarsreceptie in het kasteel De Viron, anders gezegd het gemeentehuis. Het was Jan Margot, voorzitter van CD&V Dilbeek die vrijwillig de taak van portier op zich nam en iedereen begroette. En het mag gezegd worden, Jan deed het met stijl. De dames werden door […] Het bericht Succesvolle Nieuwjaarsreceptie CDenV Dilbeek verscheen eerst op Belg.be.
19/01 16u00  Succesvolle Nieuwjaarsreceptie CD&V Dilbeek   -Dilbeek 18 januari 2018- De CD&V afdeling Dilbeek hield gisterenavond hun traditionele nieuwjaarsreceptie in het kasteel De Viron, anders gezegd het gemeentehuis. Het was Jan Margot, voorzitter van CD&V Dilbeek die vrijwillig de taak van portier op zich nam en iedereen begroette. En het mag gezegd worden, Jan deed het met stijl. De dames werden […] Het bericht Succesvolle Nieuwjaarsreceptie CD&V Dilbeek verscheen eerst op Belg.be.
19/01 00u00  open brief aan de openbare omroep We publiceren deze open brief naar aanleiding van Jihad Van Puymbroeck, die werd aangesteld door de VRT als sociale mediaspecialiste. Ze is lid van groen en werkte actief mee met KifKif. Er worden vragen gesteld bij haar onpartijdigheid, maar volgens de openbare omroep gebeurt de aanstelling “geheel in lijn met onze deontologische code”. Het zijn vooral […] Het bericht open brief aan de openbare omroep verscheen eerst op Belg.be.
19/01 00u00  Brussel klaar voor 96e auto- en motorsalon -Brussel 10 januari 2018- Er heerst heel wat bedrijvigheid in de eeuwfeestpaleizen van Brussel. Alles word in gereedheid gebracht voor de ontvangst van duizenden kijklustigen die zich komen vergapen aan de nieuwste modellen van auto’s en moto’s op het 96e autosalon in onze hoofdstad. Tijd voor velen om nog eens kortbij een Porsche Carrera, Lamborghini,… […] Het bericht Brussel klaar voor 96e auto- en motorsalon verscheen eerst op Belg.be.
15/01 15u45  Carnavalspenningen verkrijgbaar in Aalst Voor het vijfde opeenvolgende jaar kan je je in het toerismekantoor op de Hopmarkt de carnavalsmunt aanschaffen. “Zoals elk jaar staat op de ene kant het Aalsterse belfort en op de andere kant de carnavalsaffiche van het betreffende jaar”, bevestigt Mia De Brouwer, schepen van toerisme. “Het wordt stilaan een mooie verzameling”, voegt ze eraan […] Het bericht Carnavalspenningen verkrijgbaar in Aalst verscheen eerst op Belg.be.
15/01 15u45  Resultaten actie alcohol in het verkeer van Aalst Aalst – Resultaten actie alcohol in het verkeer – Weekend zonder alcohol In de nacht van 14 januari 2018 heeft de lokale politie van Aalst een verkeerscontrole gehouden die specifiek gericht was naar het opsporen van bestuurders die rijden onder invloed van alcohol. Op zes verschillende locaties werden alle bestuurders onderworpen aan een prétest. Was […] Het bericht Resultaten actie alcohol in het verkeer van Aalst verscheen eerst op Belg.be.
14/01 16u45  Open brief aan de heer Charles Michel, eerste minister Mijnheer de Eerste Minister, De afgelopen weken konden wij heel wat, laat het ons zacht uitdrukken, kritische stemmen horen in de media, bij bepaalde lobbyisten, op de banken van de oppositie en bij sommige meerderheidspartijen. Slachtoffer van dienst? Theo Francken. Wat echter weinig aandacht kreeg in de media, was de steun die Theo Francken geniet […] Het bericht Open brief aan de heer Charles Michel, eerste minister verscheen eerst op Belg.be.
14/01 02u00  Dossier Ghelamco Arena vrij ter inzage Volledige dossier Ghelamco Arena vrij ter inzage voor journalisten op vrijdag 19 januari 2018 De organisaties betrokken bij de realisatie en het beheer van de ‘Ghelamco Arena’ – KAA Gent cvba-so, cvba Arteveldestadion, NV Buffalo, sogent en de Stad Gent – stellen vast dat er, ondanks eerdere gedetailleerde toelichtingen over het ganse stadiondossier (onder andere […] Het bericht Dossier Ghelamco Arena vrij ter inzage verscheen eerst op Belg.be.
14/01 01u30  23ste Karnavalverkiezing Ledeberg 23ste Prins of Prinses Karnavalverkiezing Ledeberg – Kinderprins en Kinderprinses Karnavalverkiezing Ledeberg Karnaval Ledeberg organiseert op zaterdag 27 januari 2018 om 20.00u voor de drieëntwintigste keer een Prins of Prinses Karnavalverkiezing. Voor een Kinderprins en Kinderprinsesverkiezing Karnaval Ledeberg 2018 hebben er zich geen kandidaten opgegeven. Daarom is er voor dit jaar geen verkiezing voor Kinderprins […] Het bericht 23ste Karnavalverkiezing Ledeberg verscheen eerst op Belg.be.
14/01 01u00  De mooiste stukjes Aalsterse natuur tijdens een maandelijkse wandeling Samen met een natuurgids ontdek je onze mooiste stukjes Aalsterse natuur tijdens een maandelijkse wandeling. Elke eerste zondag van de maand kun je mee op stap. De hele jaarkalender is nu beschikbaar. Programma 7 januari: Osbroek in wintertooi 4 februari: Stadspark in winterse glorie 4 maart: Mythes en legenden in Somergembos 1 april: Vogelconcert in […] Het bericht De mooiste stukjes Aalsterse natuur tijdens een maandelijkse wandeling verscheen eerst op Belg.be.
14/01 00u00  Commotie rond verkeersborden bebouwde in Aalst Verkeersborden bebouwde kom Aalst Stad Aalst zal één van de komende weken beslissen over de visualisatie van de borden die de bebouwde kom aanduiden. Eerder was er reeds beslist dat ook de naam van de verschillende dorpen (deelgemeenten) op deze borden zal voorkomen. Over de grote van het lettertype en of nu eerst den naam […] Het bericht Commotie rond verkeersborden bebouwde in Aalst verscheen eerst op Belg.be.
14/01 00u00  N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week Het is alweer de periode van de kerstmarkten, glühwein, kaarsjes en geschenkjes. Op zondag 17 december organiseert De Plesj zijn kerstmarkt op het Sint-Goriksplein. De N-VA-afdeling van Groot-Haaltert zal er van 15u tot 21u met een heuse chocobar aanwezig zijn. Er zal niet alleen warme chocolademelk […] Het bericht N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x De Burgemeestersmarathon op Radio 221/01 00u00 - Belg.be: De Burgemeestersmarathon: Vlamingen horen hun burgemeester uit bij Radio 2 Meer dan 280 Vlaamse burgemeesters, 62 uur, een hele week lang, live op Facebook Radio 2 brengt van 22 tot 26 januari de Vlamingen online samen met hun burgemeesters.  De grootste familie van Vlaanderen nodigde alle Vlaamse burgemeesters uit om in dialoog te gaan met […] Het bericht De Burgemeestersmarathon op Radio 2 verscheen eerst op Belg.be.
0x N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week14/01 00u00 - Belg.be: N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week Het is alweer de periode van de kerstmarkten, glühwein, kaarsjes en geschenkjes. Op zondag 17 december organiseert De Plesj zijn kerstmarkt op het Sint-Goriksplein. De N-VA-afdeling van Groot-Haaltert zal er van 15u tot 21u met een heuse chocobar aanwezig zijn. Er zal niet alleen warme chocolademelk […] Het bericht N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week verscheen eerst op Belg.be.
0x Commotie rond verkeersborden bebouwde in Aalst14/01 00u00 - Belg.be: Verkeersborden bebouwde kom Aalst Stad Aalst zal één van de komende weken beslissen over de visualisatie van de borden die de bebouwde kom aanduiden. Eerder was er reeds beslist dat ook de naam van de verschillende dorpen (deelgemeenten) op deze borden zal voorkomen. Over de grote van het lettertype en of nu eerst den naam […] Het bericht Commotie rond verkeersborden bebouwde in Aalst verscheen eerst op Belg.be.
0x De mooiste stukjes Aalsterse natuur tijdens een maandelijkse wandeling14/01 01u00 - Belg.be: Samen met een natuurgids ontdek je onze mooiste stukjes Aalsterse natuur tijdens een maandelijkse wandeling. Elke eerste zondag van de maand kun je mee op stap. De hele jaarkalender is nu beschikbaar. Programma 7 januari: Osbroek in wintertooi 4 februari: Stadspark in winterse glorie 4 maart: Mythes en legenden in Somergembos 1 april: Vogelconcert in […] Het bericht De mooiste stukjes Aalsterse natuur tijdens een maandelijkse wandeling verscheen eerst op Belg.be.
0x 23ste Karnavalverkiezing Ledeberg14/01 01u30 - Belg.be: 23ste Prins of Prinses Karnavalverkiezing Ledeberg – Kinderprins en Kinderprinses Karnavalverkiezing Ledeberg Karnaval Ledeberg organiseert op zaterdag 27 januari 2018 om 20.00u voor de drieëntwintigste keer een Prins of Prinses Karnavalverkiezing. Voor een Kinderprins en Kinderprinsesverkiezing Karnaval Ledeberg 2018 hebben er zich geen kandidaten opgegeven. Daarom is er voor dit jaar geen verkiezing voor Kinderprins […] Het bericht 23ste Karnavalverkiezing Ledeberg verscheen eerst op Belg.be.
0x Dossier Ghelamco Arena vrij ter inzage14/01 02u00 - Belg.be: Volledige dossier Ghelamco Arena vrij ter inzage voor journalisten op vrijdag 19 januari 2018 De organisaties betrokken bij de realisatie en het beheer van de ‘Ghelamco Arena’ – KAA Gent cvba-so, cvba Arteveldestadion, NV Buffalo, sogent en de Stad Gent – stellen vast dat er, ondanks eerdere gedetailleerde toelichtingen over het ganse stadiondossier (onder andere […] Het bericht Dossier Ghelamco Arena vrij ter inzage verscheen eerst op Belg.be.
0x Open brief aan de heer Charles Michel, eerste minister14/01 16u45 - Belg.be: Mijnheer de Eerste Minister, De afgelopen weken konden wij heel wat, laat het ons zacht uitdrukken, kritische stemmen horen in de media, bij bepaalde lobbyisten, op de banken van de oppositie en bij sommige meerderheidspartijen. Slachtoffer van dienst? Theo Francken. Wat echter weinig aandacht kreeg in de media, was de steun die Theo Francken geniet […] Het bericht Open brief aan de heer Charles Michel, eerste minister verscheen eerst op Belg.be.
0x Resultaten actie alcohol in het verkeer van Aalst15/01 15u45 - Belg.be: Aalst – Resultaten actie alcohol in het verkeer – Weekend zonder alcohol In de nacht van 14 januari 2018 heeft de lokale politie van Aalst een verkeerscontrole gehouden die specifiek gericht was naar het opsporen van bestuurders die rijden onder invloed van alcohol. Op zes verschillende locaties werden alle bestuurders onderworpen aan een prétest. Was […] Het bericht Resultaten actie alcohol in het verkeer van Aalst verscheen eerst op Belg.be.
0x Carnavalspenningen verkrijgbaar in Aalst15/01 15u45 - Belg.be: Voor het vijfde opeenvolgende jaar kan je je in het toerismekantoor op de Hopmarkt de carnavalsmunt aanschaffen. “Zoals elk jaar staat op de ene kant het Aalsterse belfort en op de andere kant de carnavalsaffiche van het betreffende jaar”, bevestigt Mia De Brouwer, schepen van toerisme. “Het wordt stilaan een mooie verzameling”, voegt ze eraan […] Het bericht Carnavalspenningen verkrijgbaar in Aalst verscheen eerst op Belg.be.
0x Brussel klaar voor 96e auto- en motorsalon19/01 00u00 - Belg.be: -Brussel 10 januari 2018- Er heerst heel wat bedrijvigheid in de eeuwfeestpaleizen van Brussel. Alles word in gereedheid gebracht voor de ontvangst van duizenden kijklustigen die zich komen vergapen aan de nieuwste modellen van auto’s en moto’s op het 96e autosalon in onze hoofdstad. Tijd voor velen om nog eens kortbij een Porsche Carrera, Lamborghini,… […] Het bericht Brussel klaar voor 96e auto- en motorsalon verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
36509
Gelezen:
7016
Aantal lezers nu:
22


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven