woensdag 19 december 2018, week 51


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u15
 

Belg.be

Verbergen Tonen
15/12 18u00  Relaese Corina – Kerst met jou Corina is na haar zomersingle “Zomer op je radio” terug met een nieuwe kerstsingle : Kerst met jou.Het is een zeer romantisch kerstnummer geworden.“Kerst met jou”is een bewerking van het nummer “Close to you” van de Carpenters. De Nederlandstalige tekst werd geschreven door Corina zelf, productie door Peter Keereman.Backings : Marino & CorinaGitaren : Peter […] Het bericht Relaese Corina – Kerst met jou verscheen eerst op Belg.be.
15/12 17u45  Relaese Fried Ringoot – Ik ben jou Na zijn passages in “Belgium’s got talent 2018” is Fried volop bezig met zijn zaalshows “En… ? Alles goed ?”en is er nu ook de single release van “Ik ben jou”. Het is een cover van “Je t’attends”van Axelle Red.Het is een ingetogen nummer dat perfect past bij deze periode van het jaar: gevoelig, hoopvol […] Het bericht Relaese Fried Ringoot – Ik ben jou verscheen eerst op Belg.be.
14/12 16u15  Extra voorstelling ultiem kerstballet ‘De Notenkraker’ Extra voorstelling ultiem kerstballet ‘De Notenkraker’ op 2 januari 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen Jubileumjaar Music Hall krijgt gouden randjemet nu al 8ste extra voorstelling!! 28, 29 december 2018 -Vorst Nationaal29, 30 december 2018 -Capitole Gent2, 3 januari 2019 -Stadsschouwburg Antwerpen  Na Capitole Gent, mag nu ook Stadsschouwburg Antwerpen een extra voorstelling van het ultieme kerstballet ‘De Notenkraker’ op de agenda […] Het bericht Extra voorstelling ultiem kerstballet ‘De Notenkraker’ verscheen eerst op Belg.be.
14/12 16u00  Night of the proms voor het eerst in openlucht in koksijde Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van Night of the Proms zal er in België een openluchteditie plaatsvinden. Het Antwerp Philharmonic Orchestra, o.l.v. de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche zal in al zijn facetten te bewonderen zijn in Koksijde. Het koor “Fine Fleur” en de elektrische band tekenen eveneens present. Ook in Koksijde zal het programma […] Het bericht NIGHT OF THE PROMS VOOR HET EERST IN OPENLUCHT IN KOKSIJDE verscheen eerst op Belg.be.
14/12 15u30  Tommie Christiaan brengt de gezellige kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’ uit Met een achtergrond in alle mogelijke facetten van het artiestenvak, kan je Tommie Christiaan het best omschrijven als een duizendpoot.Echter legt hij sinds dit jaar de focus volledig op muziek. Met o.a de kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’ wil hij het gat vullen tussen de volksartiesten en de livebands. “Ik denk dat ik binnen de Nederlandstalige popmuziek […] Het bericht Tommie Christiaan brengt de gezellige kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’ uit verscheen eerst op Belg.be.
14/12 15u00  Wim Soutaer, Charles Van Domburg en presentator Kürt Rogiers vervolledigen de affiche van Het Schlagerfestival 2019 Na de aankondiging van blikvanger AndréHazes en de komst van DeRomeo’s, LauraLynn, VaderAbraham, YvesSegers,WillySommers, JohnTerra, LucSteeno en Lindsay,voegen de organisatoren van Het Schlagerfestival Hasselt nog drie straffe namentoe aan hun affiche. De eerste is WimSoutaer, die dankzij zijn succesvolle deelname aan ‘Idool’wereldberoemd werd in Vlaanderen met zijn meezinger ‘Allemaal’. Wim Soutaer: “Eén keer was ik […] Het bericht Wim Soutaer, Charles Van Domburg en presentator Kürt Rogiers vervolledigen de affiche van Het Schlagerfestival 2019 verscheen eerst op Belg.be.
14/12 14u30  Kate Ryan stapt op De Leuvense Kerstmarkt uit haar comfortzone Vrijdagavond speelt Kate Ryan een akoestische unplugged-set op De Leuvense Kerstmarkt. Ondanks haar dikke hits, gouden en platina albums, is de Kempense behoorlijk zenuwachtig voor dat optreden: “Ik kan me niet herinneren dat ik de voorbije jaren ooit al een akoestische set heb gespeeld op een kerstmarkt. Leuven heeft de primeur en het is meteen […] Het bericht Kate Ryan stapt op De Leuvense Kerstmarkt uit haar comfortzone verscheen eerst op Belg.be.
14/12 14u30  Steve Tielens glijdt vlotjes het jaar uit met nieuwe carnavalskraker Steve Tielens glijdt vlotjes het jaar uit metnieuwe carnavalskraker ‘Hé Jacqueline (waaris de vaseline)’! “Metde nodige hulp van (Zuster) Vaseline, zal deze oorwurmde hitlijstenpenetreren” Polonaisekoning en ambiancemaker Steve Tielens is niet vies van een stunt. Zo was het al eens “Couckenbak” met zijn duet met Mark Coucke en lanceerde hij eind april van dit jaar nog een […] Het bericht Steve Tielens glijdt vlotjes het jaar uit met nieuwe carnavalskraker verscheen eerst op Belg.be.
13/12 13u00  Scrooge in Premiére in de Stadsschouwburg van Antwerpen –Zondag 9 december- Afgelopen zondag ging Scrooge in premiére in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Na de Musical Oliver twist precies 8 jaar geleden met een glansrol van Peter Van den Begin als “Fagin” wilden we  A Christmas Carol van Charles Dickens brengen in onze theaters in Antwerpen en Gent aldus producer Geert Allaert. Voor Srooge […] Het bericht Scrooge in Premiére in de Stadsschouwburg van Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: zaterdag 15 december 2018, 18u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & Verkeer



Verkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Relaese Fried Ringoot – Ik ben jou15/12 17u45 - Belg.be: Na zijn passages in “Belgium’s got talent 2018” is Fried volop bezig met zijn zaalshows “En… ? Alles goed ?”en is er nu ook de single release van “Ik ben jou”. Het is een cover van “Je t’attends”van Axelle Red.Het is een ingetogen nummer dat perfect past bij deze periode van het jaar: gevoelig, hoopvol […] Het bericht Relaese Fried Ringoot – Ik ben jou verscheen eerst op Belg.be.
0x Scrooge in Premiére in de Stadsschouwburg van Antwerpen13/12 13u00 - Belg.be: –Zondag 9 december- Afgelopen zondag ging Scrooge in premiére in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Na de Musical Oliver twist precies 8 jaar geleden met een glansrol van Peter Van den Begin als “Fagin” wilden we  A Christmas Carol van Charles Dickens brengen in onze theaters in Antwerpen en Gent aldus producer Geert Allaert. Voor Srooge […] Het bericht Scrooge in Premiére in de Stadsschouwburg van Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.
0x Steve Tielens glijdt vlotjes het jaar uit met nieuwe carnavalskraker14/12 14u30 - Belg.be: Steve Tielens glijdt vlotjes het jaar uit metnieuwe carnavalskraker ‘Hé Jacqueline (waaris de vaseline)’! “Metde nodige hulp van (Zuster) Vaseline, zal deze oorwurmde hitlijstenpenetreren” Polonaisekoning en ambiancemaker Steve Tielens is niet vies van een stunt. Zo was het al eens “Couckenbak” met zijn duet met Mark Coucke en lanceerde hij eind april van dit jaar nog een […] Het bericht Steve Tielens glijdt vlotjes het jaar uit met nieuwe carnavalskraker verscheen eerst op Belg.be.
0x Kate Ryan stapt op De Leuvense Kerstmarkt uit haar comfortzone14/12 14u30 - Belg.be: Vrijdagavond speelt Kate Ryan een akoestische unplugged-set op De Leuvense Kerstmarkt. Ondanks haar dikke hits, gouden en platina albums, is de Kempense behoorlijk zenuwachtig voor dat optreden: “Ik kan me niet herinneren dat ik de voorbije jaren ooit al een akoestische set heb gespeeld op een kerstmarkt. Leuven heeft de primeur en het is meteen […] Het bericht Kate Ryan stapt op De Leuvense Kerstmarkt uit haar comfortzone verscheen eerst op Belg.be.
0x Wim Soutaer, Charles Van Domburg en presentator Kürt Rogiers vervolledigen de affiche van Het Schlagerfestival 201914/12 15u00 - Belg.be: Na de aankondiging van blikvanger AndréHazes en de komst van DeRomeo’s, LauraLynn, VaderAbraham, YvesSegers,WillySommers, JohnTerra, LucSteeno en Lindsay,voegen de organisatoren van Het Schlagerfestival Hasselt nog drie straffe namentoe aan hun affiche. De eerste is WimSoutaer, die dankzij zijn succesvolle deelname aan ‘Idool’wereldberoemd werd in Vlaanderen met zijn meezinger ‘Allemaal’. Wim Soutaer: “Eén keer was ik […] Het bericht Wim Soutaer, Charles Van Domburg en presentator Kürt Rogiers vervolledigen de affiche van Het Schlagerfestival 2019 verscheen eerst op Belg.be.
0x Tommie Christiaan brengt de gezellige kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’ uit14/12 15u30 - Belg.be: Met een achtergrond in alle mogelijke facetten van het artiestenvak, kan je Tommie Christiaan het best omschrijven als een duizendpoot.Echter legt hij sinds dit jaar de focus volledig op muziek. Met o.a de kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’ wil hij het gat vullen tussen de volksartiesten en de livebands. “Ik denk dat ik binnen de Nederlandstalige popmuziek […] Het bericht Tommie Christiaan brengt de gezellige kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’ uit verscheen eerst op Belg.be.
0x Night of the proms voor het eerst in openlucht in koksijde14/12 16u00 - Belg.be: Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van Night of the Proms zal er in België een openluchteditie plaatsvinden. Het Antwerp Philharmonic Orchestra, o.l.v. de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche zal in al zijn facetten te bewonderen zijn in Koksijde. Het koor “Fine Fleur” en de elektrische band tekenen eveneens present. Ook in Koksijde zal het programma […] Het bericht NIGHT OF THE PROMS VOOR HET EERST IN OPENLUCHT IN KOKSIJDE verscheen eerst op Belg.be.
0x Extra voorstelling ultiem kerstballet ‘De Notenkraker’14/12 16u15 - Belg.be: Extra voorstelling ultiem kerstballet ‘De Notenkraker’ op 2 januari 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen Jubileumjaar Music Hall krijgt gouden randjemet nu al 8ste extra voorstelling!! 28, 29 december 2018 -Vorst Nationaal29, 30 december 2018 -Capitole Gent2, 3 januari 2019 -Stadsschouwburg Antwerpen  Na Capitole Gent, mag nu ook Stadsschouwburg Antwerpen een extra voorstelling van het ultieme kerstballet ‘De Notenkraker’ op de agenda […] Het bericht Extra voorstelling ultiem kerstballet ‘De Notenkraker’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Relaese Corina – Kerst met jou15/12 18u00 - Belg.be: Corina is na haar zomersingle “Zomer op je radio” terug met een nieuwe kerstsingle : Kerst met jou.Het is een zeer romantisch kerstnummer geworden.“Kerst met jou”is een bewerking van het nummer “Close to you” van de Carpenters. De Nederlandstalige tekst werd geschreven door Corina zelf, productie door Peter Keereman.Backings : Marino & CorinaGitaren : Peter […] Het bericht Relaese Corina – Kerst met jou verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
33541
Gelezen:
11911
Aantal lezers nu:
64






Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven