donderdag 21 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 14u00
 

Belg.be

Verbergen Tonen
21/11 12u15  Vakantie met een grote groep | grote vakantiehuizen Vakantie met een grote groep Op vakantie met een grote groep gaan, vergt de nodige voorbereidingen. En hoe groter de groep hoe meer er voorbereid moet worden. Of het nu om een personeelsuitje, familieweekend of skiweekend gaat, er moet veel geregeld worden. Grote vakantiehuizen, geschikt voor een groep, liggen niet voor het oprapen en al […] Het bericht Vakantie met een grote groep | grote vakantiehuizen verscheen eerst op Belg.be.
21/11 00u45  Drie plekken die je gezien moet hebben in België Drie plekken die je gezien moet hebben in België Op vakantie gaan naar België is een leuke aangelegenheid, welke je met het hele gezin kan doen. België kent veel mooie plekken waar je met je vakantie naartoe kan. En overal waar je dan naartoe wilt, kan je goed vertoeven met luxe vakantiehuizen. Deze vakantiehuizen België […] Het bericht Drie plekken die je gezien moet hebben in België verscheen eerst op Belg.be.13 
20/11 18u45  Para’s trainen in het Oost-Vlaamse ATCC Para’s trainen in het Oost-Vlaamse ATCC (Air Traffic Control Centre) Het Derde Bataljon Parachutisten uit Tielen (Kasterlee) voerde op 19 november een training uit op de militaire domeinen van Semmerzake en Munte (*). Deze eenheid maakt deel uit van het ‘Special Operations Regiment’ en is getraind in het uitvoeren van speciale operaties, wereldwijd en met […] Het bericht Para’s trainen in het Oost-Vlaamse ATCC verscheen eerst op Belg.be.
20/11 15u15  Music Show Scotland knalt in Hasselt Pipes en Drums Music Show Scotland was afgelopen zaterdag voor het eerst te gast in De Ethias Arena in Hasselt. Music Show Scotland de jaarlijks terugkerende grootste wereld indoor pipes- en drums show was dit keer uitzonderlijk te gast in Hasselt. Alhoewel het decor al jaren hetzelfde is ( het Schotse Highland Valley Castle), blijft […] Het bericht Music Show Scotland knalt in Hasselt verscheen eerst op Belg.be.
20/11 01u15  5 Tips voor een dagje in Leuven 5 Tips voor een dagje in Leuven Op zo’n 20 kilometer afstand van de hoofdstad van België, Brussel, ligt de hoofdstad van de provincie Vlaams-Brabant, namelijk Leuven. De stad heeft zo’n 100.000 inwoners en staat vooral bekend als studentenstad (er studeren namelijk maar dan 50.000 studenten studeren aan de Katholieke Universiteit Leuven) en daarom kiezen […] Het bericht 5 Tips voor een dagje in Leuven verscheen eerst op Belg.be.
20/11 01u00  Tips voor het kiezen van een wintersport chalet Tips voor het kiezen van een wintersport chalet Waar boek jij een wintersport chalet? Nu het wintersportseizoen 2019/2020 in aantocht is, is het wellicht tijd om stil te staan bij de mogelijkheden een wintersport chalet te huren. Wordt een luxe wintersport chalet aan de piste of een goedkoper appartement op ruime afstand van een skigebied? […] Het bericht Tips voor het kiezen van een wintersport chalet verscheen eerst op Belg.be.
19/11 11u30  CD&V wil Europees meer vluchtelingen binnen laten Kris Peeters en Cindy Franssen De organisatie ‘votewatch Europe’ houdt alle stemhoudingen in het Europees parlement bij. De grootste fractie aldaar is de EPP, de Europese Volkspartij. Dit is een verzameling van Christendemocratische partijen over gans Europa. Wat blijkt nu? Over alle stemhoudingen inzake migratie heen, is de CD&V het meest pro open grenzen van […] Het bericht CD&V wil Europees meer vluchtelingen binnen laten verscheen eerst op Belg.be.
19/11 08u30  De 5 leukste stedentrips in België De 5 leukste stedentrips in België Denk je aan een stedentrip dan is België wellicht niet direct het eerst land waar je aan denkt. Toch staat dit land bol van de zowel bruisende als authentieke dorpen om te bezoeken. Zowel voor shopliefhebbers als cultuurliefhebbers is er voldoende keuze! Holidaytrust.nl neemt je mee in de vijf […] Het bericht De 5 leukste stedentrips in België verscheen eerst op Belg.be.
19/11 03u15  Waar is Mathias Vergels ? Je vindt hem thuis of op de set, in de opnamestudio, op het podium of gezellig op stap met zijn vrienden, want de populaire zanger Mathias Vergels is letterlijk overal. Wie hem volgt op de sociale media zag de voorbije maanden regelmatig posts voorbijkomen met de hashtag #WaarIsMathi?, en laat dat nu net de titel […] Het bericht Waar is Mathias Vergels ? verscheen eerst op Belg.be.
19/11 00u45  Sleeping Beauty in Gent, Vorst en Hasselt Gerenommeerd St. Petersburg Festival Ballet brengt ‘Sleeping Beauty’ in Gent, Vorst en Hasselt Op muziek van Tchaikovsky, live gebracht door het Hungary Festival Orchestra! 4 februari 2020 – Capitole Gent 6 februari 2020 – Vorst Nationaal 7 februari 2020 – Ethias Theater Hasselt Het internationaal gelauwerde St. Petersburg Festival Ballet presenteert vanaf 4 februari 2020 […] Het bericht Sleeping Beauty in Gent, Vorst en Hasselt verscheen eerst op Belg.be.
19/11 00u30  Vliegangst overwinnen door vluchten te volgen Vliegangst overwinnen door vluchten te volgen Vliegangst overwinnen – Meer dan 30% van de mensen heeft last van vliegangst, waardoor ze helemaal niet kiezen voor een vliegvakantie of met veel angst in het vliegtuig stappen. Vliegangst is helemaal niet nodig. Tijdens het hoogseizoen vliegen er dagelijks 30.000 vluchten per dag boven Europa. Bedenk dit op […] Het bericht Vliegangst overwinnen door vluchten te volgen verscheen eerst op Belg.be.
19/11 00u00  Je pijn gemakkelijk verlichten met een TENS apparaat We hebben allemaal wel eens te maken met lastige pijnen, maar op welke manier kunnen we dit het beste aanpakken? We kunnen naar de dokter gaan, naar de kinesist, we kunnen medicijnen nemen en we kunnen zalf smeren. Echter is het mogelijk dat al van deze zaken de hulp niet bieden die we wensen. In […] Het bericht Je pijn gemakkelijk verlichten met een TENS apparaat verscheen eerst op Belg.be.
18/11 21u15  Vlaming is minder bezorgd over milieu en klimaat dan een jaar geleden ‘Humo’s Grote Ecologie-Enquête’: Vlaming is minder bezorgd over milieu en klimaat dan een jaar geleden De Vlaming ligt minder wakker van milieu en klimaat: vorig jaar maakte 80% zich zorgen over de opwarming van de aarde terwijl dat vandaag gedaald is naar 74%. Dat blijkt uit de jaarlijkse Humo’s Grote Ecologie-Enquête die onderzoeksbureau iVox uitvoerde […] Het bericht Vlaming is minder bezorgd over milieu en klimaat dan een jaar geleden verscheen eerst op Belg.be.
18/11 17u30  ‘Sleeping Beauty’ in Gent, Vorst en Hasselt Gerenommeerd St. Petersburg Festival Ballet brengt ‘Sleeping Beauty’ in Gent, Vorst en Hasselt Op muziek van Tchaikovsky, live gebracht door het Hungary Festival Orchestra! 4 februari 2020 – Capitole Gent 6 februari 2020 – Vorst Nationaal 7 februari 2020 – Ethias Theater Hasselt Het internationaal gelauwerde St. Petersburg Festival Ballet presenteert vanaf 4 februari 2020 het […] Het bericht ‘Sleeping Beauty’ in Gent, Vorst en Hasselt verscheen eerst op Belg.be.
18/11 16u45  Rik Nauwelaerts is de eerste Belgische kampioen ‘De Romeo’s Frikandel XXL’-eten. Belgisch kampioen curryworsten eten Rik Nauwelaerts is ook de eerste Belgische kampioen ‘De Romeo’s Frikandel XXL’-eten. Naast zijn titel ‘Belgisch kampioen curryworsten eten’, werd Beerzelnaar Rik Nauwelaerts zondagmiddag de eerste officiële Belgische Kampioen ‘De Romeo’s Frikandel XXL’-eten. Rik slaagde erin om binnen het half uur 255 centimeter – goed voor iets meer dan 7 frikandellen […] Het bericht Rik Nauwelaerts is de eerste Belgische kampioen ‘De Romeo’s Frikandel XXL’-eten. verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/11 16u45  Waar is Mathi(as) Vergels?Je vindt hem thuis of op de set, in de opnamestudio, op het podium of gezellig op stap met zijn vrienden, want de populaire zanger Mathias Vergels is letterlijk overal. Wie hem volgt op de sociale media zag de voorbije maanden regelmatig posts voorbijkomen met de hashtag #WaarIsMathi?, en laat dat nu net de titel […] Het bericht Waar is Mathi(as) Vergels? verscheen eerst op Belg.be.
18/11 14u30  Josefien Derijcke (13) overtuigt en vertedert als Annie-Oostende 16 november 2019- De zenuwen stonden gisteren(zaterdag)avond toch wat strakker gespannen dan anders bij Josefien Derijcke uit Kalmthout. Het is dan ook niet niks, als 13-jarige het podium van een voor de (Vlaamse) première van ‘Annie, de Musical‘ volgelopen Kursaal Oostende moeten betreden voor je eerste hoofdrol, samen met gevierde professionals als Deborah De Ridder, […] Het bericht Josefien Derijcke (13) overtuigt en vertedert als Annie verscheen eerst op Belg.be.
18/11 13u15  Uitslagen eerste ronde voorzittersverkiezingen CD&VUitslagen eerste ronde voorzittersverkiezingen Interim-algemeen voorzitters Cindy Franssen en Griet Smaers maakten vandaag de resultaten bekend van de voorzittersverkiezingen bij CD&V. Tot maandag 21 oktober 2019 kon elk lid een kandidatuur voor een van de vacante voorzittersfuncties indienen. Tussen 28 oktober en 17 november hebben de leden online of per brief gestemd. In totaal namen […] Het bericht Uitslagen eerste ronde voorzittersverkiezingen CD&V verscheen eerst op Belg.be.
17/11 19u00  Vakantiehuis in de Ardennen boeken? Ook voor 12  personen!Op zoek naar  vakantiehuis Ardennen 12 personen??  Bijvoorbeeld voor een familieweekend of vriendenweekend?  De Ardennen zijn de groenste plek om tot rust te komen of genieten van een actieve vakantie.  Of je nu wilt gaan wandelen, fietsen, vissen of mountainbiken, er is voor iedereen wat wils. Ook voor een schoolkamp of vakantie met huisdier is […] Het bericht Vakantiehuis in de Ardennen boeken? Ook voor 12  personen! verscheen eerst op Belg.be.
17/11 18u00  De toekomst van elektrisch rijdenDe toekomst van elektrisch rijden Verschillende landen zijn hard op weg om fossiele brandstoffen vaarwel te zeggen en de elektrische auto te omarmen. Van alle landen is de elektrische auto in Noorwegen veruit het populairste, want daar was in 2018 al meer dan de helft van de verkochte auto’s elektrisch. België blijft nog een beetje […] Het bericht De toekomst van elektrisch rijden verscheen eerst op Belg.be.
15/11 16u30  CD&V Dilbeek heeft vragen bij testopstelling (pestopstelling?) KasterlindenstraatTijdens de gemeenteraad van 22 oktober stelde CD&V-raadslid Frank De Clerck enkele vragen naar aanleiding van de testopstelling in de Kasterlindenstraat die ingaat op 18 november: gedurende 3 maanden geldt een eenrichtingsverkeer vanuit het Brussels Gewest richting Dilbeek. CD&V-Dilbeek vindt deze test-opstelling eerder een pest-opstelling, om de eenvoudige reden dat de resultaten van deze testperiode […] Het bericht CD&V Dilbeek heeft vragen bij testopstelling (pestopstelling?) Kasterlindenstraat verscheen eerst op Belg.be.
15/11 15u45  Info-avond ‘reizen naar ThailandOp woensdag 11 december om 19u30 organiseren Néry Crokaert en Erwin Ghekiere in Kasteel La Motte een info avond over reizen naar Thailand. Dit is een top bestemming in Azië. Jaarlijks trekken meer dan 150.000 Belgische toeristen naar deze idyllische plek. 70% van de mensen die Thailand bezoeken gaan er ooit terug heen. Dit hoge percentage toont aan dat Thailand […] Het bericht Info-avond ‘reizen naar Thailand verscheen eerst op Belg.be.
15/11 15u15  Sofie verwerkt verdriet in debuutsingle ‘Als er een hemel zou bestaan’Sofie verwerkt verdriet om overleden grootmoeder in beklijvende debuutsingle ‘Als er een hemel zou bestaan’ Hoewel muziek voor de 32-jarige Sofie Jacobs uit Sint-Job-In-‘t-Goor al jarenlang een passie is en ze ook als zangeres reeds enige ervaring heeft, brengt ze nu pas haar eerste single uit en daarin legt ze meteen haar ziel en diepste […] Het bericht Sofie verwerkt verdriet in debuutsingle ‘Als er een hemel zou bestaan’ verscheen eerst op Belg.be.
15/11 15u00  Herbert nieuwe kerstsingle ‘Koud en eenzaam’Herbert verwerkt verhaal van fan in pakkende  kerstsingle ‘Koud en eenzaam’ “De eindejaarsperiode is niet voor iedereen ‘the most wonderful time of the year'” Hoewel Herbert met zijn vorige single, het swingende ‘Dans met mij’, nog mooi staat te pronken in de hogere regionen van de Vlaamse hitlijsten, pakt de minzame West-Vlaming met de warme stem nu […] Het bericht Herbert nieuwe kerstsingle ‘Koud en eenzaam’ verscheen eerst op Belg.be.
15/11 10u15  Ergonomie op kantoor wordt steeds populairderErgonomie op kantoor wordt steeds populairder Ergonomisch werken is enorm belangrijk en steeds meer bedrijven krijgen dat besef. Ergonomie op kantoor wordt steeds populairder en tegenwoordig zien we steeds vaker compleet ergonomisch ingerichte kantoren. Maar wat is ergonomisch werken eigenlijk? En welke kantoormeubelen zijn ergonomisch? Lees het in dit artikel! Wat is ergonomisch werken? Ergonomisch […] Het bericht Ergonomie op kantoor wordt steeds populairder verscheen eerst op Belg.be.
14/11 22u15  Wat is een creditcard en wat zijn de voordelen?Wat is een creditcard en wat zijn de voordelen? Een creditcard is vergelijkbaar met een bankpas, echter krijg je maandelijks achteraf pas een rekening thuisgestuurd van je betalingen. Zo betaal je dus eigenlijk achteraf met een creditcard. Bij een creditcardbetaling wordt er dus niet meteen geld van je rekening afgeschreven, maar pas aan het einde […] Het bericht Wat is een creditcard en wat zijn de voordelen? verscheen eerst op Belg.be.
14/11 18u15  Een hond meebrengen naar het werk – HOGENT start pilootprojectHOGENT start pilootproject waarbij zes collega’s hun hond meebrengen naar het werk Onderzoek toont aan dat honden op de werkvloer het welbevinden van werknemers ten goede komt en de sociale cohesie tussen collega’s verbetert. Dat is bij enkele HOGENT-collega’s niet in dovemansoren gevallen. Na een grondige casestudie bij bedrijven als Mars Belgium en Nestlé Purina […] Het bericht Een hond meebrengen naar het werk – HOGENT start pilootproject verscheen eerst op Belg.be.
14/11 17u00  5x waarom Heylen Vastgoed inschakelen bij (ver)koop van je woning in Antwerpen5x waarom Heylen Vastgoed inschakelen bij (ver)koop van je woning in Antwerpen Een makelaar inhuren brengt de nodig kosten met zich mee. Veel mensen denken vooral aan de kosten bij het inschakelen van een makelaar voor het kopen of verkopen van een woning. Maar wat zijn de voordelen van een makelaar inschakelen? Heylen Vastgoed, de […] Het bericht 5x waarom Heylen Vastgoed inschakelen bij (ver)koop van je woning in Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Winter moments with flowersWINTER MOMENTS WITH FLOWERS – EEN FEEST EN KLEUR SPEKTAKEL VAN 21 TOT EN MET 25 NOVEMBER IN HET KASTEEL VAN GROOT-BIJGAARDEN Geen idee wat je in deze koude tijden moet doen? Is je inspiratie als sneeuw voor de zon verdwenen? Kom dan de warmte voor bloemen opzoeken tijdens Winter Moments with Flowers. Op enkele kilometers […] Het bericht WINTER MOMENTS WITH FLOWERS verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Het Fotografencollectief “DE PAJOT” stelt tentoonDe Lennikse fotoclub – of het Fotografencollectief De Pajot – bestaat 10 jaar.Dat wordt op een passende wijze gevierd met een prachtige fototentoonstelling in de zittingzaal van het Vredegerecht, Alfred Algoetstraat 31 te Lennik. De tentoonstelling zal toegankelijk zijn op: –          vrijdag 22 november 2019 vanaf 20:00 uur (vernissage), –          zaterdag 23 november 2019 van 10:00 tot 18:00 uur, […] Het bericht Het Fotografencollectief “DE PAJOT” stelt tentoon verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’ in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent Uniek ballet voor kinderen (vanaf 3 jaar) met Jeremy Vandoorne (ROX) als verteller en live symfonisch orkest! 15 december 2019 – Stadsschouwburg Antwerpen 26 en 27 december 2019 – Capitole Gent  Prima Donna Events tovert het eeuwenoude sprookje over de beeldschone prinses Sneeuwwitje […] Het bericht Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’ verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Acteur Stefaan Degand in zijn eerste opera ‘MACHO’Acteur Stefaan Degand stapt in zijn eerste opera ‘MACHO’ uit zijn comfortzone Op dinsdag 3 (try-out), woensdag 4 (première), donderdag 5 en vrijdag 6 december 2019 kan je in de Art Nouveau Zaal van de Antwerpse Horta terecht voor ‘MACHO’. De eerste Nederlandstalige opera van de gelauwerde dirigent-componist Robert Groslot en zijn 6-koppige team. Dat […] Het bericht Acteur Stefaan Degand in zijn eerste opera ‘MACHO’ verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten…Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten… tot duetsingle ‘Jij hoort bij mij’ Na de felgesmaakte carnavalskraker ‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline?)’ met de onnavolgbare Zuster Vaseline en het sfeervolle ‘Ga jij vanavond met me mee?’ met zijn Nederlandse ‘partner in ambiance’ José Sep, wist polonaisekoning Steve Tielens ook voor zijn nieuwe single weer een opmerkelijke dame te verleiden tot een duet. In de videoclip […] Het bericht Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten… verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’ zorgen samen voor beleving en brengen mensen dichter bij elkaar!  HASSELT – 12deWinterland Hasselt opent met ‘Atje voor de sfeer’, bouwt met Lego, zingt met Sasha & Davy, Nick & Simon, danst met DJ Rikky, lacht met Stiepke Jos en Bert Gabriëls. Singles en werkzoekenden worden ook niet vergeten, […] Het bericht Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’ verscheen eerst op Belg.be.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x Drie plekken die je gezien moet hebben in België21/11 00u45 - Belg.be: Drie plekken die je gezien moet hebben in België Op vakantie gaan naar België is een leuke aangelegenheid, welke je met het hele gezin kan doen. België kent veel mooie plekken waar je met je vakantie naartoe kan. En overal waar je dan naartoe wilt, kan je goed vertoeven met luxe vakantiehuizen. Deze vakantiehuizen België […] Het bericht Drie plekken die je gezien moet hebben in België verscheen eerst op Belg.be.
6x Vakantie met een grote groep | grote vakantiehuizen21/11 12u15 - Belg.be: Vakantie met een grote groep Op vakantie met een grote groep gaan, vergt de nodige voorbereidingen. En hoe groter de groep hoe meer er voorbereid moet worden. Of het nu om een personeelsuitje, familieweekend of skiweekend gaat, er moet veel geregeld worden. Grote vakantiehuizen, geschikt voor een groep, liggen niet voor het oprapen en al […] Het bericht Vakantie met een grote groep | grote vakantiehuizen verscheen eerst op Belg.be.
1x Waar is Mathi(as) Vergels?18/11 16u45 - Belg.be: Je vindt hem thuis of op de set, in de opnamestudio, op het podium of gezellig op stap met zijn vrienden, want de populaire zanger Mathias Vergels is letterlijk overal. Wie hem volgt op de sociale media zag de voorbije maanden regelmatig posts voorbijkomen met de hashtag #WaarIsMathi?, en laat dat nu net de titel […] Het bericht Waar is Mathi(as) Vergels? verscheen eerst op Belg.be.
1x Sleeping Beauty in Gent, Vorst en Hasselt19/11 00u45 - Belg.be: Gerenommeerd St. Petersburg Festival Ballet brengt ‘Sleeping Beauty’ in Gent, Vorst en Hasselt Op muziek van Tchaikovsky, live gebracht door het Hungary Festival Orchestra! 4 februari 2020 – Capitole Gent 6 februari 2020 – Vorst Nationaal 7 februari 2020 – Ethias Theater Hasselt Het internationaal gelauwerde St. Petersburg Festival Ballet presenteert vanaf 4 februari 2020 […] Het bericht Sleeping Beauty in Gent, Vorst en Hasselt verscheen eerst op Belg.be.
0x Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’14/11 16u45 - Belg.be: Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’ zorgen samen voor beleving en brengen mensen dichter bij elkaar!  HASSELT – 12deWinterland Hasselt opent met ‘Atje voor de sfeer’, bouwt met Lego, zingt met Sasha & Davy, Nick & Simon, danst met DJ Rikky, lacht met Stiepke Jos en Bert Gabriëls. Singles en werkzoekenden worden ook niet vergeten, […] Het bericht Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten…14/11 16u45 - Belg.be: Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten… tot duetsingle ‘Jij hoort bij mij’ Na de felgesmaakte carnavalskraker ‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline?)’ met de onnavolgbare Zuster Vaseline en het sfeervolle ‘Ga jij vanavond met me mee?’ met zijn Nederlandse ‘partner in ambiance’ José Sep, wist polonaisekoning Steve Tielens ook voor zijn nieuwe single weer een opmerkelijke dame te verleiden tot een duet. In de videoclip […] Het bericht Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten… verscheen eerst op Belg.be.
0x Acteur Stefaan Degand in zijn eerste opera ‘MACHO’14/11 16u45 - Belg.be: Acteur Stefaan Degand stapt in zijn eerste opera ‘MACHO’ uit zijn comfortzone Op dinsdag 3 (try-out), woensdag 4 (première), donderdag 5 en vrijdag 6 december 2019 kan je in de Art Nouveau Zaal van de Antwerpse Horta terecht voor ‘MACHO’. De eerste Nederlandstalige opera van de gelauwerde dirigent-componist Robert Groslot en zijn 6-koppige team. Dat […] Het bericht Acteur Stefaan Degand in zijn eerste opera ‘MACHO’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’14/11 16u45 - Belg.be: Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’ in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent Uniek ballet voor kinderen (vanaf 3 jaar) met Jeremy Vandoorne (ROX) als verteller en live symfonisch orkest! 15 december 2019 – Stadsschouwburg Antwerpen 26 en 27 december 2019 – Capitole Gent  Prima Donna Events tovert het eeuwenoude sprookje over de beeldschone prinses Sneeuwwitje […] Het bericht Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Het Fotografencollectief “DE PAJOT” stelt tentoon14/11 16u45 - Belg.be: De Lennikse fotoclub – of het Fotografencollectief De Pajot – bestaat 10 jaar.Dat wordt op een passende wijze gevierd met een prachtige fototentoonstelling in de zittingzaal van het Vredegerecht, Alfred Algoetstraat 31 te Lennik. De tentoonstelling zal toegankelijk zijn op: –          vrijdag 22 november 2019 vanaf 20:00 uur (vernissage), –          zaterdag 23 november 2019 van 10:00 tot 18:00 uur, […] Het bericht Het Fotografencollectief “DE PAJOT” stelt tentoon verscheen eerst op Belg.be.
0x Winter moments with flowers14/11 16u45 - Belg.be: WINTER MOMENTS WITH FLOWERS – EEN FEEST EN KLEUR SPEKTAKEL VAN 21 TOT EN MET 25 NOVEMBER IN HET KASTEEL VAN GROOT-BIJGAARDEN Geen idee wat je in deze koude tijden moet doen? Is je inspiratie als sneeuw voor de zon verdwenen? Kom dan de warmte voor bloemen opzoeken tijdens Winter Moments with Flowers. Op enkele kilometers […] Het bericht WINTER MOMENTS WITH FLOWERS verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
30313
Gelezen:
25074
Aantal lezers nu:
55


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven