zondag 16 juni 2019, week 24


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u30
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
15/06 00u00  Facebook keert Huawei de rug toe, Google springt in de bres Facebook is het zoveelste Amerikaanse bedrijf dat Huawei de rug toekeert. De Chinese fabrikant mag de apps van Facebook niet meer vooraf installeren op nieuwe smartphones. Goed nieuws is er voor het bedrijf ook. Zo zou Google voor Huawei in de bres springen tegenover de Amerikaanse politici die verantwoordelijk zijn voor het handelsverbod.
15/06 00u00  Win een Fortnite Battle Royale Overlevingsgids Drop 100 spelers op een eiland en laat ze het uitvechten tot de laatste overblijft. Met die formule trekt de gratis online-game Fortnite al een poosje miljoenen spelers. En met de Fortnite Battle Royale Overlevingsgids heb je een streepje voor op je tegenstanders.
14/06 10u30  Geen programmeerkennis nodig voor Game Builder van Google Google wil het ontwerpen van games toegankelijker maken en lanceert daarom Game Builder. De software laat je op speelse wijze je eigen spellen bouwen, alleen of met vrienden.
14/06 00u00  Wanneer krijg jíj AOW? Check het snel online! Oh, de zegeningen van internet: met een nieuw tooltje zie je binnen een paar seconden wanneer je, met het nieuwe pensioenakkoord, met pensioen mag. Gegarandeerd dat je er blij van wordt: het kan namelijk maanden tot jaren schelen met de eerdere prognoses!
13/06 10u15  Intuos Pro Small is compacte tekentablet van Wacom Wacom brengt een nieuwe tekentablet uit die speciaal geschikt is voor creatievelingen die niet specifiek een vaste werkplek hebben. Door de compacte vorm past de Intuos Pro Small met gemak in je tas.
13/06 09u45  Rotterdams museum komt met malware-tentoonstelling Zin om de komende zomervakantie eens een ander uitje dan dierentuin of pretpark te doen? Ga dan naar Rotterdam. Daar wordt in Het Nieuwe Instituut namelijk een tentoonstelling gehouden die helemaal gewijd is aan … malware!
13/06 00u00  ING gebruikt je betaalgegevens voor gerichte advertenties De bij- en afschrijvingen op je bankrekening zeggen veel over je. Dat die info ook interessant is voor andere partijen, bleek eerder al bij de intrede van de PSD2-wet. En als ING-klant krijg je voortaan 'persoonlijke aanbiedingen' op basis van je betaalgedrag.
13/06 00u00  NOS-app verdwijnt van veel smart-tv's Ben je in het bezit van een smart-tv van LG, of de wat oudere Sony/Philips-tv's die nog niet op Android TV draaien? Spoedig ontbreekt daarop voortaan de officiële NOS-app. De ondersteuning daarvoor stopt vanwege de onderhoudskosten.
13/06 00u00  IKEA werkt aan robotmeubels voor kleine woningen Wie wel eens in een eenkamerappartement heeft gewoond, weet hoe lastig het is om de hele inboedel kwijt te kunnen. Daarom verkoopt Ikea vanaf 2020 de zogeheten Rognan, een robotmeubelstuk dat verschillende vormen aanneemt.
12/06 11u00  Driekwart mobiele bestedingen gaat op aan games Mobiele games zijn een lucratieve business. Driekwart van de bestedingen in app stores wereldwijd worden aan games uitgegeven. Toch spenderen we relatief weinig tijd aan het gamen zelf, blijkt uit onderzoek.
12/06 09u45  Deze Facebook-app volgt voor een vergoeding je smartphone-gedrag Van veel apps en sites is niet precies duidelijk welke informatie ze zoal verzamelen. Study is een nieuwe app van Facebook die hier transparant in wil zijn. Je geeft expliciet toestemming om Facebook jouw smartphone-gebruik te laten analyseren.
11/06 14u15  DJI Osmo Action is actiecamera voor vloggers De DJI Osmo Action is een actiecamera met dubbel scherm. Het extra display aan de voorkant is bedacht voor vloggers, die zo zichzelf makkelijker kunnen vastleggen.
11/06 10u15  HP Omen X 2S 15-laptop heeft extra scherm HP komt met een laptop die aan één scherm niet genoeg heeft. De Omen X 2S 15 heeft namelijk een tweede display boven het toetsenbord.
11/06 00u00  Opgeven socialmedia-accounts bij visumaanvraag VS voortaan verplicht Wie langer dan 90 dagen in de Verenigde Staten wil verblijven, heeft een geldig visum nodig. Bij de aanvraag daarvan is het voortaan verplicht om ook je socialmedia-accounts door te geven, naast mailadressen en telefoonnummers.
11/06 00u00  NL-Alert instellen op smartphone De overheid test meerde malen per jaar NL-Alert, en vandaag (3 juni 2019) is het weer zo ver. Dit systeem brengt je op de hoogte in het geval van noodsituaties bij jou in de buurt. Controleberichten worden vaak verzonden op maandagen rond 12:00. Zo stel je in dat jij ze ook ontvangt.
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x NL-Alert instellen op smartphone11/06 00u00 - Computeridee.nl: De overheid test meerde malen per jaar NL-Alert, en vandaag (3 juni 2019) is het weer zo ver. Dit systeem brengt je op de hoogte in het geval van noodsituaties bij jou in de buurt. Controleberichten worden vaak verzonden op maandagen rond 12:00. Zo stel je in dat jij ze ook ontvangt.
2x Opgeven socialmedia-accounts bij visumaanvraag VS voortaan verplicht11/06 00u00 - Computeridee.nl: Wie langer dan 90 dagen in de Verenigde Staten wil verblijven, heeft een geldig visum nodig. Bij de aanvraag daarvan is het voortaan verplicht om ook je socialmedia-accounts door te geven, naast mailadressen en telefoonnummers.
2x HP Omen X 2S 15-laptop heeft extra scherm11/06 10u15 - Computeridee.nl: HP komt met een laptop die aan één scherm niet genoeg heeft. De Omen X 2S 15 heeft namelijk een tweede display boven het toetsenbord.
2x Driekwart mobiele bestedingen gaat op aan games12/06 11u00 - Computeridee.nl: Mobiele games zijn een lucratieve business. Driekwart van de bestedingen in app stores wereldwijd worden aan games uitgegeven. Toch spenderen we relatief weinig tijd aan het gamen zelf, blijkt uit onderzoek.
2x Win een Fortnite Battle Royale Overlevingsgids15/06 00u00 - Computeridee.nl: Drop 100 spelers op een eiland en laat ze het uitvechten tot de laatste overblijft. Met die formule trekt de gratis online-game Fortnite al een poosje miljoenen spelers. En met de Fortnite Battle Royale Overlevingsgids heb je een streepje voor op je tegenstanders.
2x Facebook keert Huawei de rug toe, Google springt in de bres15/06 00u00 - Computeridee.nl: Facebook is het zoveelste Amerikaanse bedrijf dat Huawei de rug toekeert. De Chinese fabrikant mag de apps van Facebook niet meer vooraf installeren op nieuwe smartphones. Goed nieuws is er voor het bedrijf ook. Zo zou Google voor Huawei in de bres springen tegenover de Amerikaanse politici die verantwoordelijk zijn voor het handelsverbod.
1x DJI Osmo Action is actiecamera voor vloggers11/06 14u15 - Computeridee.nl: De DJI Osmo Action is een actiecamera met dubbel scherm. Het extra display aan de voorkant is bedacht voor vloggers, die zo zichzelf makkelijker kunnen vastleggen.
1x Deze Facebook-app volgt voor een vergoeding je smartphone-gedrag12/06 09u45 - Computeridee.nl: Van veel apps en sites is niet precies duidelijk welke informatie ze zoal verzamelen. Study is een nieuwe app van Facebook die hier transparant in wil zijn. Je geeft expliciet toestemming om Facebook jouw smartphone-gebruik te laten analyseren.
1x IKEA werkt aan robotmeubels voor kleine woningen13/06 00u00 - Computeridee.nl: Wie wel eens in een eenkamerappartement heeft gewoond, weet hoe lastig het is om de hele inboedel kwijt te kunnen. Daarom verkoopt Ikea vanaf 2020 de zogeheten Rognan, een robotmeubelstuk dat verschillende vormen aanneemt.
1x NOS-app verdwijnt van veel smart-tv's13/06 00u00 - Computeridee.nl: Ben je in het bezit van een smart-tv van LG, of de wat oudere Sony/Philips-tv's die nog niet op Android TV draaien? Spoedig ontbreekt daarop voortaan de officiële NOS-app. De ondersteuning daarvoor stopt vanwege de onderhoudskosten.

Statistieken

Artikels:
29006
Gelezen:
6707
Aantal lezers nu:
36


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven