zaterdag 21 juli 2018, week 29


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u30
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
20/07 11u00  Onbeperkt WhatsApp-berichten doorsturen verleden tijd Er komt de komende tijd een einde aan het massaal doorsturen van WhatsApp-berichten. De chat-app test de nieuwe maatregel nadat in India meerdere doden vielen door het verspreiden van nepnieuws op deze manier.
20/07 10u45  Wie op Google naar 'idioot' zoekt, vindt massaal Trump Wie momenteel het woord 'idiot' zoekt op Google Afbeeldingen, krijgt sinds kort voornamelijk plaatjes van de Amerikaanse president Donald Trump voorgeschoteld. Dit vanwege Trump-tegenstanders die massaal de algoritmes van Google beïnvloeden.
20/07 10u30  Wie zoekt naar 'idioot' op Google, vindt massaal Trump Wie momenteel het woord 'idiot' zoekt op Google Afbeeldingen, krijgt sinds kort voornamelijk plaatjes van de Amerikaanse president Donald Trump voorgeschoteld. Dit vanwege Trump-tegenstanders die massaal de algoritmes van Google beïnvloeden.
20/07 09u15  Win een usb-c-converter (AB7872) van Eminent De nieuwe usb-c-standaard is ontzettend handig, behalve dan het feit dat oude apparaten niet zomaar op nieuwe laptops aan te sluiten zijn. En dat betekent: verloopstukjes! Zoals de veelzijdige AB7872-converter van Eminent.
18/07 12u15  Skype 8.0: Grote update vanaf september verplicht Microsoft is de uitrol gestart van een grote update voor Skype. De videobel-app wordt daarmee wederom in een nieuw jasje gestoken, om in lijn met de mobiele versie te blijven. Maar er zijn ook veel nieuwe functies beschikbaar.
18/07 10u45  VirtualLink: één nieuwe kabel voor virtual reality Bij het aansluiten van een virtual reality-headset komt doorgaans nogal een verbouwing kijken, mede doordat er veel verschillende kabels aan te pas komen. De nieuwe VirtualLink-standaard moet dit probleem oplossen.
18/07 10u30  Ondersteuning voor Chrome-extensies in Opera-browser Gebruikers van de Opera-browser kunnen voortaan ook Chrome-extensies installeren. Ondersteuning daarvoor heeft een poosje geduurd, gezien Opera reeds sinds 2013 gebaseerd is op Chromium.
18/07 10u00  Haagse start-up komt met Facebook-alternatief Openbook Facebook komt de laatste tijd erg negatief in het nieuws, omdat het bedrijf bijzonder slordig omgaat met uw privacy. Daarom werkt een startup uit Den Haag aan een alternatief: Openbook.
17/07 14u15  Vivoactive 3 Music: Daar zit muziek in Garmin maakt naast navigatiesystemen ook slimme sporthorloges, met de Vivoactive 3 Music als nieuwste voorbeeld.
17/07 10u15  Sonos Beam is slimme soundbar Veel mensen nemen geen genoegen met de standaard speakers in hun tv, maar investeren in een goede surround set of een soundbar. In deze laatste categorie presenteert Sonos nu de Sonos Beam, zowaar een slimme soundbar.
16/07 11u00  Verbeterd toetsenbord voor vernieuwde MacBook Pro-modellen Apple kondigt twee nieuwe MacBook Pro-modellen aan. Naast snellere specificaties valt op dat het toetsenbord is verbeterd. Dit nadat er bij vorige MacBooks regelmatig sprake was van defecte toetsenborden.
16/07 10u00  Microsoft waarschuwt voor gevaren van gezichtsherkenning Microsoft roept Amerikaanse beleidsmakers op om strengere wetten en regels op te stellen rond het inzetten van gezichtsherkenning. Het bedrijf waarschuwt voor de gevaren ervan en stelt dat voorzichtigheid geboden is.
Laatste update: vrijdag 20 juli 2018, 11u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Haagse start-up komt met Facebook-alternatief Openbook18/07 10u00 - Computeridee.nl: Facebook komt de laatste tijd erg negatief in het nieuws, omdat het bedrijf bijzonder slordig omgaat met uw privacy. Daarom werkt een startup uit Den Haag aan een alternatief: Openbook.
1x Onbeperkt WhatsApp-berichten doorsturen verleden tijd20/07 11u00 - Computeridee.nl: Er komt de komende tijd een einde aan het massaal doorsturen van WhatsApp-berichten. De chat-app test de nieuwe maatregel nadat in India meerdere doden vielen door het verspreiden van nepnieuws op deze manier.
0x Microsoft waarschuwt voor gevaren van gezichtsherkenning16/07 10u00 - Computeridee.nl: Microsoft roept Amerikaanse beleidsmakers op om strengere wetten en regels op te stellen rond het inzetten van gezichtsherkenning. Het bedrijf waarschuwt voor de gevaren ervan en stelt dat voorzichtigheid geboden is.
0x Verbeterd toetsenbord voor vernieuwde MacBook Pro-modellen16/07 11u00 - Computeridee.nl: Apple kondigt twee nieuwe MacBook Pro-modellen aan. Naast snellere specificaties valt op dat het toetsenbord is verbeterd. Dit nadat er bij vorige MacBooks regelmatig sprake was van defecte toetsenborden.
0x Sonos Beam is slimme soundbar17/07 10u15 - Computeridee.nl: Veel mensen nemen geen genoegen met de standaard speakers in hun tv, maar investeren in een goede surround set of een soundbar. In deze laatste categorie presenteert Sonos nu de Sonos Beam, zowaar een slimme soundbar.
0x Vivoactive 3 Music: Daar zit muziek in17/07 14u15 - Computeridee.nl: Garmin maakt naast navigatiesystemen ook slimme sporthorloges, met de Vivoactive 3 Music als nieuwste voorbeeld.
0x Ondersteuning voor Chrome-extensies in Opera-browser18/07 10u30 - Computeridee.nl: Gebruikers van de Opera-browser kunnen voortaan ook Chrome-extensies installeren. Ondersteuning daarvoor heeft een poosje geduurd, gezien Opera reeds sinds 2013 gebaseerd is op Chromium.
0x VirtualLink: één nieuwe kabel voor virtual reality18/07 10u45 - Computeridee.nl: Bij het aansluiten van een virtual reality-headset komt doorgaans nogal een verbouwing kijken, mede doordat er veel verschillende kabels aan te pas komen. De nieuwe VirtualLink-standaard moet dit probleem oplossen.
0x Skype 8.0: Grote update vanaf september verplicht18/07 12u15 - Computeridee.nl: Microsoft is de uitrol gestart van een grote update voor Skype. De videobel-app wordt daarmee wederom in een nieuw jasje gestoken, om in lijn met de mobiele versie te blijven. Maar er zijn ook veel nieuwe functies beschikbaar.
0x Win een usb-c-converter (AB7872) van Eminent20/07 09u15 - Computeridee.nl: De nieuwe usb-c-standaard is ontzettend handig, behalve dan het feit dat oude apparaten niet zomaar op nieuwe laptops aan te sluiten zijn. En dat betekent: verloopstukjes! Zoals de veelzijdige AB7872-converter van Eminent.

Statistieken

Artikels:
31820
Gelezen:
25141
Aantal lezers nu:
42


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven