zaterdag 23 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u30
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
22/02 00u00  Topstuk van tentoonstelling blijkt waardeloos prul ‘met laagje goudverf uit hobbywinkel’ Een gouden juweel uit 1559 dat sinds vijf jaar in een Nederlands museum hangt, is vals.
22/02 00u00  Ivanka Trump bekritiseert ‘seksistisch kunstwerk’ van stofzuigende lookalike Een lookalike van Ivanka Trump, dochter van president Donald Trump en adviseur in het Witte Huis, die aan het stofzuigen is en ondertussen toeschouwers toeroept om nog wat kruimels te gooien. Dat is het opzet van een nieuw kunstwerk dat momenteel te bezichtigen is in Washington DC.
22/02 00u00  Jennifer Lawrence is verloofd Jennifer Lawrence (28) is verloofd met kunsthandelaar Cooke Maroney (34). Dat heeft haar woordvoerder bevestigd aan Amerikaanse media.
21/02 00u00  Mysterieuze affiches van ‘De Mol’ duiken op in straatbeeld Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zijn woensdag affiches opgedoken met daarop de namen van voormalige mollen van het gelijknamige programma: Gilles, Magda, Pieter, Hugo, Eline en Marc. Niet alleen in grote steden als Gent, Mechelen en Hasselt overigens, maar net zo goed in kleinere dorpjes als Kuurne en Zandvoorde.
21/02 00u00  Russisch koppel opgepakt in Maleisië voor act met baby Een man en vrouw met de Russische nationaliteit zijn opgepakt in Maleisië omdat ze bij een act op straat hun baby aan de benen heen en weer zwierden en hem in de lucht gooiden.
21/02 00u00  Acteur Liam Neeson onder vuur na gewelddadige wraakfantasie Liam Neeson heeft in een interview over zijn nieuwe film Cold Pursuit een schokkend verhaal verteld dat zelfs bij zijn medespeler Tom Bateman een heftige reactie opriep. ‘Na de verkrachting van een vriendin wilde ik een zwarte vermoorden’, zei de ‘Taken’-acteur.
21/02 00u00  Driftende rolstoelgebruiker uit Hasselt gaat de wereld rond De Limburgse rolstoelgebruiker Maarten pakt graag uit met een stunt. Toen het vorige week sneeuwde in Hasselt, zag hij een mooie kans. Hij driftte er op los met zijn elektrische rolstoel. De beelden zijn een hit op sociale media.
20/02 15u00  Lady Gaga verbreekt verloving De Amerikaanse zangeres Lady Gaga, die sinds 2017 verloofd was met Christian Carino, heeft een punt gezet achter haar relatie. Dat schrijft het Amerikaanse People Magazine en wordt bevestigd door haar management.
20/02 00u00  Politie gebruikt oproerschild om helling af te glijden In het Noorse Trondheim ligt er in de wintermaanden doorgaans heel wat sneeuw. De politie van de stad ziet er het plezier van in, zo blijkt uit de video hierboven.
20/02 00u00  Chimpansee gebruikt omgevallen boom om uit verblijf in zoo te ontsnappen na storm In de Belfast Zoo in Noord-Ierland is zaterdag een chimpansee uit zijn verblijf ontsnapt na een storm. Een gezin kwam oog in oog te staan met het dier, zoals in de video hierboven te zien is.
20/02 00u00  Fox-nieuwsanker wast handen al tien jaar niet meer ‘omdat bacteriën niet bestaan’ Fox-presentator Pete Hegseth gaf dinsdag op tv toe dat hij al tien jaar zijn handen niet meer heeft gewassen ‘omdat bacteriën niet bestaan’. ‘Dat was als grap bedoeld’, liet hij achteraf weten.
19/02 17u30  Italiaan vindt vlotte manier om door sneeuw te fietsen Als u ooit al fietste in de sneeuw, dan weet u dat de kans op een valpartij redelijk hoog is. De Italiaanse wielrenner in de video hierboven heeft de oplossing om net iets stabieler over de sneeuw te fietsen.
19/02 12u00  Is dit de ideale manier om te fietsen in de sneeuw? Als u ooit al fietste in de sneeuw, dan weet u de kans op een valpartij redelijk hoog is. De Italiaanse wielrenner in de video heeft de oplossing om net iets stabieler over de sneeuw te fietsen.
19/02 00u00  Bevroren kat die ‘tot leven is gewekt’ gaat viraal Een volledig ondergesneeuwde kat die ‘bevroren en levenloos’ werd teruggevonden in het noorden van de Verenigde Staten, heeft haar beproeving onverwacht alsnog overleefd.
19/02 00u00  Luipaardenwelp in handbagage ontdekt De Indiase douane heeft een vliegtuigpassagier betrapt met een luipaardenwelp in zijn handbagage.
Laatste update: vrijdag 22 februari 2019, 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/02 00u00  Belgische klimaatspijbelaars krijgen steun van Leonardo DiCaprioDe Belgische jongeren die afgelopen donderdag al voor de vierde keer spijbelden voor het klimaat, blijven ook in de rest van de wereld niet onopgemerkt.
18/02 20u45  Kussende matroos van beroemde foto overledenGeorge Mendonsa, de matroos die in 1945 in New York gefotografeerd werd toen hij een vrouw zoende, is overleden. De foto werd iconisch.
18/02 00u00  Studentengrap veroorzaakt paniek bij booteigenaarsEen bizarre brief veroorzaakte gisteren paniek bij enkele booteigenaars in de Flandria Yacht Club in de Brugse jachthaven.
17/02 12u00  'We hebben het gesmurft': Zo veel smurfen zag u nog nooit bij elkaarAls u nog blauwe make-up of witte mutsen zoekt, ga dan vooral niet naar het Duitse Lauchkirchen. Daar is zaterdag namelijk een wereldrecordpoging gedaan die de voorraden nogal deed slinken. Liefst 2.762 kwamen er bijeen, het grootst aantal 'smurfen' dat ooit bij elkaar kwam.
16/02 10u15  Jogger vertelt hoe hij poema doodde: ‘Ik wist dat ik iets drastisch moest doen’Het verhaal ging de wereld rond: een jogger die in de Rocky Mountains aangevallen werd door een poema was erin geslaagd het dier te doden. Een kwestie van zelfverdediging, klonk het. De man heeft nu zijn verhaal gedaan.
16/02 00u00  Kangoeroe huppelt al enkele weken in Kruisem rondSinds een aantal weken springt in Kruisem een kangoeroe rond. Buurtbewoner Thomas Dhondt zag het dier rondhuppelen in Wannegem-Lede en slaagde erin de kangoeroe te filmen. ‘Hij loopt hier al eventjes rond’, schrijf hij bij de beelden die hij op Facebook deelde. ‘Zeker al een maand.’
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Kangoeroe huppelt al enkele weken in Kruisem rond16/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Sinds een aantal weken springt in Kruisem een kangoeroe rond. Buurtbewoner Thomas Dhondt zag het dier rondhuppelen in Wannegem-Lede en slaagde erin de kangoeroe te filmen. ‘Hij loopt hier al eventjes rond’, schrijf hij bij de beelden die hij op Facebook deelde. ‘Zeker al een maand.’
0x Jogger vertelt hoe hij poema doodde: ‘Ik wist dat ik iets drastisch moest doen’16/02 10u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Het verhaal ging de wereld rond: een jogger die in de Rocky Mountains aangevallen werd door een poema was erin geslaagd het dier te doden. Een kwestie van zelfverdediging, klonk het. De man heeft nu zijn verhaal gedaan.
0x 'We hebben het gesmurft': Zo veel smurfen zag u nog nooit bij elkaar17/02 12u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Als u nog blauwe make-up of witte mutsen zoekt, ga dan vooral niet naar het Duitse Lauchkirchen. Daar is zaterdag namelijk een wereldrecordpoging gedaan die de voorraden nogal deed slinken. Liefst 2.762 kwamen er bijeen, het grootst aantal 'smurfen' dat ooit bij elkaar kwam.
0x Studentengrap veroorzaakt paniek bij booteigenaars18/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een bizarre brief veroorzaakte gisteren paniek bij enkele booteigenaars in de Flandria Yacht Club in de Brugse jachthaven.
0x Kussende matroos van beroemde foto overleden18/02 20u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: George Mendonsa, de matroos die in 1945 in New York gefotografeerd werd toen hij een vrouw zoende, is overleden. De foto werd iconisch.
0x Belgische klimaatspijbelaars krijgen steun van Leonardo DiCaprio19/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Belgische jongeren die afgelopen donderdag al voor de vierde keer spijbelden voor het klimaat, blijven ook in de rest van de wereld niet onopgemerkt.
0x Luipaardenwelp in handbagage ontdekt19/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Indiase douane heeft een vliegtuigpassagier betrapt met een luipaardenwelp in zijn handbagage.
0x Bevroren kat die ‘tot leven is gewekt’ gaat viraal19/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een volledig ondergesneeuwde kat die ‘bevroren en levenloos’ werd teruggevonden in het noorden van de Verenigde Staten, heeft haar beproeving onverwacht alsnog overleefd.
0x Is dit de ideale manier om te fietsen in de sneeuw?19/02 12u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Als u ooit al fietste in de sneeuw, dan weet u de kans op een valpartij redelijk hoog is. De Italiaanse wielrenner in de video heeft de oplossing om net iets stabieler over de sneeuw te fietsen.
0x Italiaan vindt vlotte manier om door sneeuw te fietsen19/02 17u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Als u ooit al fietste in de sneeuw, dan weet u dat de kans op een valpartij redelijk hoog is. De Italiaanse wielrenner in de video hierboven heeft de oplossing om net iets stabieler over de sneeuw te fietsen.

Statistieken

Artikels:
30328
Gelezen:
987
Aantal lezers nu:
56


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven