vrijdag 19 april 2019, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u45
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
19/04 00u00  Franse minister geeft haar twijfelende kat een toepasselijke naam De Franse minister van Europese zaken Nathalie Loiseau zegt dat ze haar kat Brexit heeft genoemd vanwege het onzekere karakter van het beestje.10 
18/04 13u30  ‘Temptation Island’-geruzie bijna dynamischer dan programma zelf De storm rond ‘Temptation Island’ wil maar niet gaan liggen. Deze keer ligt presentatrice Annelien Coorevits onder vuur. ‘Het enige wat je kon doen, was stoken tijdens de show.’
18/04 00u00  Treinpersoneel TGV zet meisje (4) station te vroeg af ‘Sorry, meneer, we zijn uw kindje kwijt.’ Dat kreeg de Fransman Pascal Eschmann, de papa van het 4-jarige meisje Tyline, te horen toen hij in het station van Straatsburg zijn dochter ging ophalen. Die was vier uur eerder door haar mama in Rennes op de TGV gezet met een ‘Junior et Cie’-ticket. Dat garandeert minderjarigen die alleen reizen begeleiding door het treinpersoneel.
18/04 00u00  Brandweer redt koe uit ravijn met helikopter De brandweer op het Italiaanse eiland Sardinië is moeten uitrukken voor een bijzonder noodgeval. Een koe was verzeild geraakt in een ravijn vlakbij de kust. In de video hierboven ziet u hoe die reddingsactie verliep.
18/04 00u00  Rus betrapt met gedrogeerde orang-oetan in bagage Op de luchthaven van het Indonesische eiland Bali is een jonge orang-oetan gered van illegale export. In de bagage van een Russische toerist troffen douaniers de tweejarige aap verdoofd aan in een mand, bericht de krant The Jakarta Post.
18/04 00u00  Rihanna klaagt salon aan dat (een beetje) haar naam draagt Zangeres Rihanna (31) doet de eigenares van een Duits schoonheidssalon een proces aan omdat het salon haar naam draagt, of toch een beetje. Samia El Aidi noemde haar salon in Hamburg ‘Rihana Lami’, naar haar nichtje en haar dochter.
17/04 00u00  Wie is de grootste oorlogsmisdadiger in ‘Game of thrones’? Het Australische Rode Kruis heeft de oorlogsmisdaden in de voorbije zeven seizoenen van ‘Game of thrones’ geturfd. De uitslag is verrassend te noemen, zelfs Jon Snow is niet zonder zonden.
17/04 00u00  Topmodel verwacht tweede kindje met Snapchat-oprichter Het Australische topmodel Miranda Kerr is zwanger van haar derde kindje, het tweede met echtgenoot Evan Spiegel.
17/04 00u00  Boeken op kleur sorteren, een politiekat en nog veel meer aprilgrappen U bent gewaarschuwd: het is 1 april, dus laat u niet foppen. Of gelooft u echt dat bibliotheken hun boeken gaan rangschikken per kleur, er een snelheidsverbod geldt langs een zwembad en Vlaanderen en Wallonië elk een andere tijdzone krijgen?
17/04 00u00  Zanger The Cure wimpelt overenthousiaste reporter af Robert Smith, oprichter van The Cure, was niet onder de indruk na een inhuldiging in de Rock ’n Roll Hall of Fame. Een extreem enthousiaste reporter die hoopte dat de Brit ook uitzinnig van vreugde zou zijn, kreeg een koude douche.
16/04 00u00  Waarom het niet de beste week was voor heel wat wereldleiders Wereldleider zijn, het is een vak apart. Een aantal politici hadden het deze week nogal moeilijk. Zo werd de Britse parlementsvoorzitter John Bercow op straat belaagd door de BBC, zoals u in de video hierboven ziet.
16/04 00u00  Brit kan ogen niet geloven wanneer hij ziet wie schuur opruimt Een Britse elektricien op rust merkte vorige maand dat zijn schuur er bijzonder netjes bij lag. Hij merkte dat schroeven, bouten en moeren niet verspreid op zijn werkbank lagen, maar netjes in een doosje. Bekijk in de video hierboven wie de onverwachte poetshulp is.
15/04 00u00  Eigenaars krijgen Frans domein van 1,5 miljoen niet verkocht, dus organiseren ze een wedstrijd Wie al eens graag een gokje waagt en daar 13 euro voor over heeft, kan zich inschrijven voor een wedstrijd die wel erg lucratief kan zijn. Op het spel staat een domein in het Franse Périgord, dat 1,5 miljoen euro waard is maar niet verkocht geraakt.
15/04 00u00  Herr Seele is getrouwd Kunstenaar Herr Seele (59) en schrijfster Katia Belloy (50) zijn vrijdagmorgen in het huwelijksbootje gestapt in Oostende. Hij in een pak gevonden op Ebay, zij in een jurk van Oxfam Wereldwinkel.
14/04 00u00  Mysterie van aangespoelde Garfield-telefoons na 35 jaar opgehelderd Sinds de jaren tachtig spoelen plastic Garfield-telefoons aan op de stranden van de Finistère, in het Franse Bretagne. Nu is de oorzaak van het probleem gevonden.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/04 00u00  Mysterieuze lichtflits schrikt Los Angeles opWoensdag was er in de Amerikaanse stad Los Angeles een felle lichtflits te zien. Op sociale media circuleerden heel wat theorieën over wat die flits zou kunnen zijn. In de video hierboven ziet u wat het was.
13/04 21u45  Lionel Messi krijgt dikke knuffel van enthousiaste mama LukakuRomelu Lukaku ging met Manchester United met 0-1 onderuit tegen FC Barcelona. Na afloop van de wedstrijd liep de mama van de Rode Duivel Barcelona-ster Lionel Messi tegen het lijf. Ze ging op de foto met de Argentijn gaf hem een dikke knuffel.
12/04 00u00  Koning Filip waagt zich aan taekwondo en slaat moeiteloos plank in tweeKoning Filip heeft zich op staatsbezoek in Zuid-Korea gewaagd aan taekwondo. Zijn oudste zoon Gabriël (15) beoefent de sport al langer, en de vorst wou zich nu dus ook eens wagen aan de vechtsport.
12/04 00u00  Reddingshonden gaan berg in de Alpen af op een sledeOok reddingshonden kampen in de Alpen soms met het slechte weer. Vorige week legde een winterstorm de skiliften plat, en dus zat er voor deze twee honden niks anders op dan met een slede de berg af te gaan.
12/04 00u00  Israëlische minister maakt reclame voor parfum ‘Fascism’Ayeled Shaked, de Israëlische minister van Justitie, heeft een wel heel ongewone campagnevideo de wereld ingestuurd. In het kort zwart-witfilmpje maakt de politica reclame voor het fictieve parfum met de naam ‘Facism’.
12/04 00u00  Selah Sue bevallen van tweede kindBabynieuws ten huize Selah Sue (29): de Leuvense zangeres is voor de tweede keer mama geworden. Ze beviel van een zoontje, Mingus.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x Franse minister geeft haar twijfelende kat een toepasselijke naam19/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Franse minister van Europese zaken Nathalie Loiseau zegt dat ze haar kat Brexit heeft genoemd vanwege het onzekere karakter van het beestje.
0x Selah Sue bevallen van tweede kind12/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Babynieuws ten huize Selah Sue (29): de Leuvense zangeres is voor de tweede keer mama geworden. Ze beviel van een zoontje, Mingus.
0x Israëlische minister maakt reclame voor parfum ‘Fascism’12/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Ayeled Shaked, de Israëlische minister van Justitie, heeft een wel heel ongewone campagnevideo de wereld ingestuurd. In het kort zwart-witfilmpje maakt de politica reclame voor het fictieve parfum met de naam ‘Facism’.
0x Reddingshonden gaan berg in de Alpen af op een slede12/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Ook reddingshonden kampen in de Alpen soms met het slechte weer. Vorige week legde een winterstorm de skiliften plat, en dus zat er voor deze twee honden niks anders op dan met een slede de berg af te gaan.
0x Koning Filip waagt zich aan taekwondo en slaat moeiteloos plank in twee12/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Koning Filip heeft zich op staatsbezoek in Zuid-Korea gewaagd aan taekwondo. Zijn oudste zoon Gabriël (15) beoefent de sport al langer, en de vorst wou zich nu dus ook eens wagen aan de vechtsport.
0x Lionel Messi krijgt dikke knuffel van enthousiaste mama Lukaku13/04 21u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Romelu Lukaku ging met Manchester United met 0-1 onderuit tegen FC Barcelona. Na afloop van de wedstrijd liep de mama van de Rode Duivel Barcelona-ster Lionel Messi tegen het lijf. Ze ging op de foto met de Argentijn gaf hem een dikke knuffel.
0x Mysterieuze lichtflits schrikt Los Angeles op14/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Woensdag was er in de Amerikaanse stad Los Angeles een felle lichtflits te zien. Op sociale media circuleerden heel wat theorieën over wat die flits zou kunnen zijn. In de video hierboven ziet u wat het was.
0x Mysterie van aangespoelde Garfield-telefoons na 35 jaar opgehelderd14/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Sinds de jaren tachtig spoelen plastic Garfield-telefoons aan op de stranden van de Finistère, in het Franse Bretagne. Nu is de oorzaak van het probleem gevonden.
0x Herr Seele is getrouwd15/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Kunstenaar Herr Seele (59) en schrijfster Katia Belloy (50) zijn vrijdagmorgen in het huwelijksbootje gestapt in Oostende. Hij in een pak gevonden op Ebay, zij in een jurk van Oxfam Wereldwinkel.
0x Eigenaars krijgen Frans domein van 1,5 miljoen niet verkocht, dus organiseren ze een wedstrijd15/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Wie al eens graag een gokje waagt en daar 13 euro voor over heeft, kan zich inschrijven voor een wedstrijd die wel erg lucratief kan zijn. Op het spel staat een domein in het Franse Périgord, dat 1,5 miljoen euro waard is maar niet verkocht geraakt.

Statistieken

Artikels:
34439
Gelezen:
3672
Aantal lezers nu:
19


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven