zaterdag 21 april 2018, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u15
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
21/04 00u00  Prins Philip uit ziekenhuis ontslagen Negen dagen na een heelkundige ingreep aan de heup is prins Philip (96) uit het ziekenhuis ontslagen. Hij zal nu in het kasteel van Windsor revalideren. Dat heeft Buckingham Palace meegedeeld.14 
21/04 00u00  Zeg het met bloem In Albanië durft het parlementair debat al eens te ontsporen.14 
21/04 00u00  Gorilla die handstand doet gaat de wereld rond In de dierentuin in het Amerikaanse Tampa kan een van de gorilla's een bijzonder kunstje. Verzorgster Rachel heeft Bolingo geleerd hoe hij een handstand moet doen.14 
21/04 00u00  Kirsten Janssens opnieuw zwanger Een complete verrassing, zegt ze zelf: Kirsten Janssens (35), een beetje bekend van The sky is the limit, is zwanger.14 
21/04 00u00  Jay-Z dolblij met outing moeder Rapper Jay-Z (48) huilde van geluk toen zijn moeder, Gloria Carter, hem voor het eerst vertelde dat ze lesbisch was. Dat vertelt de Amerikaanse rapper in een interview met David Letterman.14 
20/04 14u00  James Bond wordt opnieuw vader De Engelse actrice Rachel Weisz (48), onder meer bekend van ‘The Mummy’ en ‘The Constant Gardener’, is in verwachting. Dat heeft ze zelf bevestigd aan The New York Times. Het gaat om haar eerste kindje samen met haar echtgenoot, ‘James Bond’-acteur Daniel Craig (50).
20/04 00u00  Spaanse koningin ruziet met schoonmoeder voor camera Een video toont spanningen in de Spaanse koninklijke familie: na de paasmis probeerde koningin Letizia te verhinderen dat haar kinderen met hun grootmoeder op de foto gingen.
20/04 00u00  Erdogan 'steelt' jonge vrouw van Poetin bij groepsfoto De Russische president Poetin is op staatsbezoek in Turkije. Samen met president Erdogan ging hij er langs op de werf van de eerste Turkse kerncentrale. Bij die officiële plechtigheid hoorde ook een officieel fotomoment. En daar eiste Erdogan een opvallende hoofdrol op.
19/04 11u45  Queen neemt afscheid van haar laatste corgi Queen Elizabeth II heeft gisteren afscheid genomen van haar laatste corgi, haar favoriete hondenras. Het is voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog dat de Queen geen corgi's meer houdt.
19/04 11u45  Noorwegen waarschuwt scholieren: ‘Zeg “nee” tegen seks op rotondes’ Noorwegen raadt scholieren uitdrukkelijk af om naakt over bruggen te lopen en seks te hebben op rotondes. ‘Bestuurders kunnen compleet vergeten dat ze aan het rijden zijn.’
19/04 00u00  Channing Tatum is opnieuw vrijgezel De Amerikaanse acteur Channing Tatum (37) heeft aangekondigd dat hij gaat scheiden van zijn vrouw Jenna Dewan (37). De twee waren negen jaar getrouwd.
18/04 00u00  Friesland stopt al na één dag met ‘zingende autoweg’ Het was leuk bedoeld: een autoweg waar de wegmarkeringen het Friese volkslied doen weerklinken. Maar na klachten van omwonenden wordt alles weer weggehaald. ‘Het is psychische marteling.’
18/04 00u00  Waarom sommige digitale klokken nu weer 5 minuten voorlopen Uw digitale klok opnieuw juist gezet, nadat bleek dat die vijf minuten trager liep door een stroompanne in Zuidoost-Europa? Dan moet u die wellicht opnieuw bijstellen. Het euvel is immers verholpen en de netbeheerder heeft de klokken laten inlopen. Waardoor bij diegenen die toen hun klok weer juist zetten, de tijd nu weer enkele minuten vooruitloopt.
18/04 00u00  Japans penisfestival lokt duizenden toeristen In de Japanse stad Kawasaki kwamen duizenden mensen op straat ter ere van het 'IJzeren fallus-festival', ofwel Kanamara Matsuri. Het hoofdthema van dit jaarlijkse festival is de penis. Dit penisfestival is ontstaan uit een oude legende en trekt jaarlijks duizenden toeristen.
17/04 14u30  Hans Teeuwen gaat Dotan achterna: ‘Ik ben terechtgekomen in een spiraal van excuusvideo’s’ De Nederlandse komiek Hans Teeuwen heeft in een videoboodschap de draak gestoken met Dotan, zijn landgenoot die gisteren zelf in een video toegaf dat hij valse Facebook-accounts heeft gebruikt om zijn populariteit een boost te geven.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/04 14u00  Hans Teeuwen gaat Dotan achterna: ‘Ik hoop maar dat journalisten niet in mijn verleden gaan graven’De Nederlandse komiek Hans Teeuwen heeft in een videoboodschap de draak gestoken met Dotan, zijn landgenoot die gisteren zelf in een video toegaf dat hij valse Facebook-accounts heeft gebruikt om zijn populariteit een boost te geven.
17/04 00u00  80.000 euro voor harnas Gladiator‘If we stay together, we survive’: zo spoort Russell Crowe zijn mannen aan in Gladiator, de succesvolle film uit 2000. Het torsoharnas waarin Crowes gespierde body buitengewoon goed tot zijn recht kwam, heeft op een veiling 80.000 euro opgebracht.
17/04 00u00  Beruchte 1 april-professor slaat weer toeDe Amerikaanse wiskundeprofessor Matthew Weathers staat bekend om zijn practical jokes. 1 april laat hij dan ook niet ongemerkt voorbijgaan. Dit jaar was er een hoofdrol weggelegd voor een mot.
16/04 18u45  Conchita Wurst: ‘Ik ben hiv-positief’Conchita Wurst is hiv-positief en wordt daar al enkele jaren voor behandeld. Dat heeft de zangeres, die het Eurovisiesongfestival won in 2014, op Instagram gepost. ‘Ik wilde er niet mee naar buiten komen, maar een ex-lief dreigt het openbaar te maken. Dus doe ik het zelf.’
16/04 17u15  Weerman gaat door het lint op televisie: 'Wat wil je dat ik doe? Liegen?'Het is te warm, het is te koud, het regent te veel… Als het over het weer gaat, durven mensen al eens flink zeuren. En heel even kon de Amerikaanse weerman Garry Frank van een lokale zender in Michigan er niet meer zo goed tegen.
16/04 13u45  VIDEO. Coachella verwend met unieke reünie Destiny’s ChildTijdens haar optreden op het Californische festival Coachella heeft Beyoncé haar vroegere bandleden Kelly Rowland en Michelle Williams op het podium gehaald.
16/04 12u30  VIDEO. Coachella zwicht voor unieke reünie Destiny’s ChildTijdens haar optreden op het Californische festival Coachella heeft Beyoncé haar vroegere bandleden Kelly Rowland en Michelle Williams op het podium gehaald.
15/04 14u30  Beyoncé verrast op Coachella met reünie Destiny’s ChildTijdens haar optreden op het Californische festival Coachella heeft Beyoncé haar vroegere bandleden Kelly Rowland en Michelle Williams op het podium gehaald.
15/04 12u15  Zo viert koning Filip zijn verjaardagKoning Filip wordt vandaag 58 jaar. En daar hoort een opvallende foto bij.
15/04 00u00  Arnold Schwarzenegger geopereerd aan hartDe Amerikaanse acteur Arnold Schwarzeneggeer heeft een openhartoperatie ondergaan. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ.
14/04 00u00  Brusselaar vult putten in de weg met bloemenAnton Schuurmans is de vele putten in de Brusselse wegen beu. Daarom plant de Brusselaar er bloemen in. Hij hoopt dat de slechte staat van het wegdek zo meer aandacht zal krijgen. Ook in het buitenland zijn al gelijkaardige acties gehouden. Lees zaterdag een reportage over de man in onze krant.
14/04 00u00  Ook op ‘Debation Island’ is de leugendetector onverbiddelijk: 'Mezdi, heb jij drugs op het eiland gesmokkeld?'Ketamine, een verdovingsmiddel dat oorspronkelijk bij paarden werd gebruikt, is aan een flinke opmars bezig in ons land. Voor de mensen op ‘Debation Island’ blijkt het alvast een goede reden om ook in Thailand daar een vervolg aan te breien. Terwijl Kevin zich waagde aan de drug, gaat Gino op ‘Coconose Beach’ zelfs nog een stap verder. Al is het vooral Mezdi die zich, mede door de leugendetector, in de problemen werkt. Dat blijkt uit dit fragment uit De Ideale Wereld.
14/04 00u00  Terpstra geeft ploegmakkers duur cadeau na winst in Ronde van VlaanderenNiki Terpstra heeft zijn ploegmakkers van Quick-Step Floors een Rolex-horloge cadeau gedaan, kennelijk om hem te danken voor zijn inspanningen nadat de Nederlander afgelopen zondag de Ronde van Vlaanderen won. “Je hebt je droom waargemaakt en nu heb je ook die van mij doen uitkomen”, schrijft Keisse op Instagram. “Het is een plezier voor jou te werken.”
14/04 00u00  Vrouw speelt dwarsfluit terwijl ze hersenchirurgie ondergaatIn het Amerikaanse Houston heeft een professionele fluitiste een hersenoperatie ondergaan. Tijdens de operatie moest ze haar dwarsfluit bespelen, zodat de chirurgen konden weten wat ze juist moesten doen.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x Jay-Z dolblij met outing moeder21/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Rapper Jay-Z (48) huilde van geluk toen zijn moeder, Gloria Carter, hem voor het eerst vertelde dat ze lesbisch was. Dat vertelt de Amerikaanse rapper in een interview met David Letterman.
14x Kirsten Janssens opnieuw zwanger21/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een complete verrassing, zegt ze zelf: Kirsten Janssens (35), een beetje bekend van The sky is the limit, is zwanger.
14x Gorilla die handstand doet gaat de wereld rond21/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In de dierentuin in het Amerikaanse Tampa kan een van de gorilla's een bijzonder kunstje. Verzorgster Rachel heeft Bolingo geleerd hoe hij een handstand moet doen.
14x Zeg het met bloem21/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In Albanië durft het parlementair debat al eens te ontsporen.
14x Prins Philip uit ziekenhuis ontslagen21/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Negen dagen na een heelkundige ingreep aan de heup is prins Philip (96) uit het ziekenhuis ontslagen. Hij zal nu in het kasteel van Windsor revalideren. Dat heeft Buckingham Palace meegedeeld.
0x Vrouw speelt dwarsfluit terwijl ze hersenchirurgie ondergaat14/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In het Amerikaanse Houston heeft een professionele fluitiste een hersenoperatie ondergaan. Tijdens de operatie moest ze haar dwarsfluit bespelen, zodat de chirurgen konden weten wat ze juist moesten doen.
0x Terpstra geeft ploegmakkers duur cadeau na winst in Ronde van Vlaanderen14/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Niki Terpstra heeft zijn ploegmakkers van Quick-Step Floors een Rolex-horloge cadeau gedaan, kennelijk om hem te danken voor zijn inspanningen nadat de Nederlander afgelopen zondag de Ronde van Vlaanderen won. “Je hebt je droom waargemaakt en nu heb je ook die van mij doen uitkomen”, schrijft Keisse op Instagram. “Het is een plezier voor jou te werken.”
0x Ook op ‘Debation Island’ is de leugendetector onverbiddelijk: 'Mezdi, heb jij drugs op het eiland gesmokkeld?'14/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Ketamine, een verdovingsmiddel dat oorspronkelijk bij paarden werd gebruikt, is aan een flinke opmars bezig in ons land. Voor de mensen op ‘Debation Island’ blijkt het alvast een goede reden om ook in Thailand daar een vervolg aan te breien. Terwijl Kevin zich waagde aan de drug, gaat Gino op ‘Coconose Beach’ zelfs nog een stap verder. Al is het vooral Mezdi die zich, mede door de leugendetector, in de problemen werkt. Dat blijkt uit dit fragment uit De Ideale Wereld.
0x Brusselaar vult putten in de weg met bloemen14/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Anton Schuurmans is de vele putten in de Brusselse wegen beu. Daarom plant de Brusselaar er bloemen in. Hij hoopt dat de slechte staat van het wegdek zo meer aandacht zal krijgen. Ook in het buitenland zijn al gelijkaardige acties gehouden. Lees zaterdag een reportage over de man in onze krant.
0x Arnold Schwarzenegger geopereerd aan hart15/04 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Amerikaanse acteur Arnold Schwarzeneggeer heeft een openhartoperatie ondergaan. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ.

Statistieken

Artikels:
33086
Gelezen:
17964
Aantal lezers nu:
51


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven