zondag 16 juni 2019, week 24


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 6u00
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
15/06 00u00  Agenten krijgen onverwachte inbreker te zien bij inval De politie in de Texaanse stad Lufkin kreeg donderdag een onverwachte inbreker in het vizier toen ze een huis binnenvielen. De eigenaar had hen opgeroepen en zich in de kast verstopt nadat hij verdachte geluiden hoorde. Wie de inbreker was, ziet u in de video hierboven.
15/06 00u00  Vrouw rijdt motorhome aan flarden tijdens wilde politieachtervolging In Californië heeft afgelopen dinsdag een vrouw een motorhome gestolen. De politie ging achter haar aan, maar ze gaf zich niet zomaar gewonnen. Met deze wilde achtervolging tot gevolg.
14/06 18u30  Donald Trump waarschuwt eigen advocaten voor juriste in spe Kim Kardashian Reality tv-ster Kim Kardashian mocht donderdag langskomen op het Witte Huis. Ze werd er uitgenodigd door president Trump om te komen speechen over een herintegratieprogramma voor gedetineerden. Ze zorgde er vorig jaar voor dat de onschuldige Alice Johnson vrijgelaten werd uit de gevangenis. Kardashian studeert momenteel rechten. Trump waarschuwde zijn advocaten alvast voor de concurrentie.
14/06 11u45  Chauffeur krijgt ongeluk na hevige niesbui Een chauffeur in de Amerikaanse staat Tennessee is woensdag door het oog van de naald gekropen. De man had een ongeluk na een hevige niesbui en zat gekneld in zijn wagen. Omstaanders snelden toe om de chauffeur te redden. Bekijk het bizarre ongeluk en de spectaculaire reddingsactie in de video hierboven
14/06 00u00  Jan Paternoster en Eva De Roo in stilte getrouwd Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo (31) en rocker Jan Paternoster (31) zijn in alle stilte getrouwd. Dat gebeurde anderhalve week ­ge­leden al, in de hoeve van Daan in Overijse.
13/06 12u45  William en Kate leren schapen scheren Prins William en z'n vrouw Kate hebben tijdens een rondreis in de noordelijke provincie Cumbria een nieuw talent ontdekt.
13/06 09u30  VRT-journalist Riadh Bahri stapt in het huwelijksbootje VRT-journalist Riadh Bahri heeft op Twitter heuglijk nieuws aangekondigd. Binnenkort stapt hij namelijk in het huwelijksbootje met zijn vriend Niels.
13/06 00u00  Dit huis is gratis, op één voorwaarde Wie wil, kan zomaar een gratis huis in de Amerikaanse staat Californië krijgen. Er zit wel een addertje onder het gras: je moet het huis zelf verplaatsen.
13/06 00u00  Kleine Britse royals ravotten tussen de bloemen In Londen in de jaarlijkse Chelsea Flower Show geopend. Zoals ieder jaar zijn ook de Britse royals aanwezig. Kate Middleton mocht dit jaar ook zelf een tuin ontwerpen en liet die uitgebreid testen door haar kroost.
13/06 00u00  Scarlett Johansson gaat voor de derde keer trouwen Wordt het derde keer goede keer voor Scarlett Johansson? De actrice bevestigde dat ze verloofd is met ‘Saturday Night Live’-schrijver Colin Jost. Ze zijn twee jaar samen.
12/06 16u30  Leopold Lippens loopt Donald Trump toevallig tegen het lijf Leopold Lippens is de Amerikaanse president Donald Trump vorige week toevallig tegengekomen.
12/06 00u00  Jay-Z is de eerste rappende miljardair Rapper Jay-Z is officieel miljardair. Dat bericht Forbes.
11/06 00u00  Trump verrast kerkgangers met nieuw kapsel De Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag een bezoek gebracht aan een kerk in Vienna, in de staat Virginia. Opvallend: Trumps kapsel zag er iets anders uit dan we intussen al jaren van hem gewoon zijn.
11/06 00u00  Robert Pattinson wordt de jongste Batman Het gerucht circuleerde al, maar de deal lijkt nu rond: Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman.
11/06 00u00  Studente krijgt ‘Thuis’ cadeau van VRT Een studente heeft de VRT zover kregen alle Thuis-afleveringen van dit seizoen de hele zomer aan te bieden via het onlineplatform VRT Nu.
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
11/06 00u00  Michel Van den Brande is Snor van het JaarMichel Van den Brande, bekend van het VIER-programma The Sky is the Limit, is door de Snorrenclub Antwerpen verkozen tot Snor van het Jaar 2019.
11/06 00u00  Dimitri Vegas & Like Mike strikken Kim Kardashian voor videoclipParis Hilton naar de studio lokken om hun nieuwe single in te zingen, dat lukte al. Nu hebben dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike ook Kim Kardashian kunnen strikken voor de bijhorende videoclip.
11/06 00u00  Kim Kardashian voor vierde keer moeder gewordenDe draagmoeder van Kim Kardashian is vrijdag bevallen. Dat heeft de Amerikaanse realityster aangekondigd op Twitter. Haar vierde kind is een jongetje.
10/06 16u00  De vriendschapsboom die Macron aan Trump schonk is al doodDe eik die Emmanuel Macron aan Donald Trump gaf als symbool van de vriendschap tussen Frankrijk en de VS is volgens Franse media dood.
10/06 13u00  Zoon van Patrick Lefevere voor Franse rechtbank: ‘Hij heeft de fout gemaakt om zijn vader te gehoorzamen’Thomas Lefevere, zoon van Patrick Lefevere, ploegmanager van Deceuninck-Quick Step, moest voor de Franse correctionele rechtbank verschijnen. De 22-jarige helikopterpiloot wordt ervan verdacht tijdens Parijs-Roubaix 2018 boven het peloton te hebben gevlogen.
10/06 00u00  Grumpy Cat (7), de norse kat met miljoenen volgers, overledenGrumpy Cat, de kat met het chagrijnige gezicht, overleed dinsdag aan de gevolgen van een urineweginfectie. Het nieuws van haar overlijden werd vrijdag door baasje Tabatha Bundesen officieel gemeld op de Twitter-account van de kat.
09/06 00u00  Extreem kajakken van 20 meter hoge watervalFreestylekajakken, een sport voor waaghalzen die niet bang zijn voor wild stromend water. Amerikaan Dane Jackson waagde zich op deze 20 meter hoge waterval in Oregon in de Verenigde Staten.
09/06 00u00  Filmrol Mel Gibson zorgt alweer voor controverseDe nieuwe film met Mel Gibson moet nog worden opgenomen, maar er is nu al gedoe over.
09/06 00u00  Schapen ingeschreven om sluiting klas te voorkomenOm de sluiting van een klas wegens een gebrek aan leerlingen te vermijden, hebben de ouders van een Franse gemeente symbolisch vijftien schapen ingeschreven in de basisschool van Crêts-en-Belledonne, aan de voet van de Alpen.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Studente krijgt ‘Thuis’ cadeau van VRT11/06 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een studente heeft de VRT zover kregen alle Thuis-afleveringen van dit seizoen de hele zomer aan te bieden via het onlineplatform VRT Nu.
1x Robert Pattinson wordt de jongste Batman11/06 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Het gerucht circuleerde al, maar de deal lijkt nu rond: Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman.
1x Trump verrast kerkgangers met nieuw kapsel11/06 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag een bezoek gebracht aan een kerk in Vienna, in de staat Virginia. Opvallend: Trumps kapsel zag er iets anders uit dan we intussen al jaren van hem gewoon zijn.
1x Jay-Z is de eerste rappende miljardair12/06 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Rapper Jay-Z is officieel miljardair. Dat bericht Forbes.
1x Leopold Lippens loopt Donald Trump toevallig tegen het lijf12/06 16u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Leopold Lippens is de Amerikaanse president Donald Trump vorige week toevallig tegengekomen.
1x Scarlett Johansson gaat voor de derde keer trouwen13/06 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Wordt het derde keer goede keer voor Scarlett Johansson? De actrice bevestigde dat ze verloofd is met ‘Saturday Night Live’-schrijver Colin Jost. Ze zijn twee jaar samen.
1x Kleine Britse royals ravotten tussen de bloemen13/06 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In Londen in de jaarlijkse Chelsea Flower Show geopend. Zoals ieder jaar zijn ook de Britse royals aanwezig. Kate Middleton mocht dit jaar ook zelf een tuin ontwerpen en liet die uitgebreid testen door haar kroost.
1x Dit huis is gratis, op één voorwaarde13/06 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Wie wil, kan zomaar een gratis huis in de Amerikaanse staat Californië krijgen. Er zit wel een addertje onder het gras: je moet het huis zelf verplaatsen.
1x VRT-journalist Riadh Bahri stapt in het huwelijksbootje13/06 09u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: VRT-journalist Riadh Bahri heeft op Twitter heuglijk nieuws aangekondigd. Binnenkort stapt hij namelijk in het huwelijksbootje met zijn vriend Niels.
1x William en Kate leren schapen scheren13/06 12u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Prins William en z'n vrouw Kate hebben tijdens een rondreis in de noordelijke provincie Cumbria een nieuw talent ontdekt.

Statistieken

Artikels:
29009
Gelezen:
7203
Aantal lezers nu:
31


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven