woensdag 19 december 2018, week 51


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u30
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
19/12 07u00  Na 65 jaar duikt onbekende dochter van Clint Eastwood op Van Clint Eastwood was bekend dat hij minstens zeven kinderen had, uit relaties met vijf vrouwen. Maar er is ook een achtste kind: Laurie, 64, het resultaat van een vluchtige ­relatie die de jonge acteur had terwijl hij verloofd was met zijn latere eerste vrouw.
19/12 00u00  Entree van May bij Merkel gaat de mist in De Britse premier Theresa May is op bezoek bij de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Haar entree verliep niet zo vlot als verwacht.11 
19/12 00u00  Verlovingsring valt in rooster bij aanzoek De politie van New York was de voorbije dagen naarstig op zoek naar een man die zijn huwelijksaanzoek zag uitdraaien op een nachtmerrie. Nadat hij vrijdag zijn vriendin ten huwelijk vroeg op Times Square, liet zijn vriendin het juweel per ongeluk door een rooster in de stoep vallen. De politie kon de ring bemachtigen en trachtte via sociale media de eigenaars terug te vinden. Met succes.11 
18/12 00u00  Nederlandse voetbalcommentator heeft er op laatste werkdag geen zin meer in Hij droeg een gedicht voor, zong een lied van Frank Sinatra en wierp zijn licht op de beurskoersen. Maar de voetbalwedstrijd die hij moest becommentariëren negeerde hij volledig.
17/12 21u00  Karl Vannieuwkerke (47) wordt opnieuw vader VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke wordt voor de derde keer vader. Zijn vriendin Caroline Vereenooghe is zwanger van haar eerste kind. De twee maakten het nieuws bekend via Instagram.
17/12 20u45  Karl Vannieuwkerke (47) wordt opnieuw papa VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke wordt voor de derde keer vader. Zijn vriendin Caroline Vereenooghe is zwanger van haar eerste kind. De twee maakten het nieuws pas bekend via Instagram.
17/12 16u30  Juncker haalt haar van topambtenaar in de war bij begroeting Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, heeft een topambtenaar wel op een heel bijzondere manier begroet. In de video hierboven kan u zien hoe hij de vrouw door de haren wrijft bij zijn aankomst.
17/12 15u45  Brusselse brandweer bevrijdt jongeman uit afzuigbuis restaurant De Brusselse brandweer heeft zondagnacht de handen vol gehad met een wel zeer opmerkelijk karweitje. Ze was meer dan een uur bezig om een jongeman te bevrijden uit een buis van het dampafzuigsysteem van een restaurant op de Anspachlaan. Hoe en waarom hij in de buis is terechtgekomen, is nog niet duidelijk.
17/12 12u00  Van een bolwassing tot 'Hello, dictator!'. Dit zijn de meest bizarre momenten van Juncker Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, heeft een topambtenaar wel op een heel bijzondere manier begroet. In de video hierboven kan u zien hoe hij de vrouw door de haren wrijft bij zijn aankomst.
17/12 11u45  Papegaai bestelt via spraakherkenning watermeloen, vlieger en gloeilampen op Amazon Tijdens de afwezigheid van zijn baasje plaatste Rocco, een grijze roodstaartpapegaai, een hele reeks bestellingen op Amazon door Alexa te activeren, de virtuele assistent van de internetgigant die met de stem wordt bestuurd.
17/12 00u00  Trump gooit oortje tolk weg: 'Ik verstond je beter in je eigen taal' De Amerikaanse president Donald Trump is vrijdag door zijn Argentijnse collega Mauricio Macri hartelijk verwelkomd op de G20-top in Buenos Aires. Trump had echter problemen met zijn oortje waar hij de vertaling door hoorde en gooide dat dan maar weg. En dan komt de flapuit in Trump naar boven.
17/12 00u00  Brad Pitt en Angelina Jolie bereiken akkoord over hoederecht kinderen Angelina Jolie en Brad Pitt hebben een akkoord bereikt over het hoederecht voor hun zes kinderen. Dat meldt een advocaat die betrokken is bij de zaak. Door het akkoord wordt een pijnlijke rechtszaak vermeden.
16/12 00u00  Egypte start onderzoek naar Deens koppel voor naaktfoto op piramide In Egypte wordt een gerechtelijk onderzoek gestart naar een koppel uit Denemarken dat één van de piramiden van Gizeh zou beklommen hebben om er naakt te poseren. Het is niet duidelijk of de twee zich nog in Egypte bevinden.
16/12 00u00  'Het juiste spoor, ik walg van mezelf' Ontevreden reizigers, stakingen en de vraag naar een onderzoek naar de rol van de NMBS bij de deportaties tijdens WO II. De Ideale Wereld vroeg uitleg aan de woordvoerder van de NMBS.
15/12 00u00  Stijn Meuris plant comeback met Noordkaap Stijn Meuris (53) plant een comeback met zijn band Noordkaap.
Laatste update: vandaag om 7u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/12 15u15  Michelle Obama krijgt publiek recht met populair internetdansjeDe voormalige Amerikaanse first lady Michelle Obama was donderdag op bezoek in een ziekenhuis in Denver om een kerstverhaal voor te lezen. Ze pakte het publiek (en de kerstman) helemaal in met een populair internetdansje.
14/12 00u00  Koningin Mathilde bezoekt Koninklijk Conservatorium van LuikKoningin Mathilde heeft donderdagmorgen in Luik een bezoek gebracht aan het Conservatoire royal de Liège in het kader van een tournee die haar eerder naar de koninklijke conservatoria van Antwerpen en Bergen bracht. Mathilde is zelf musicus en erevoorzitter van de Koningin Elisabethwedstrijd.
14/12 00u00  Paus kan lach niet inhouden wanneer jongen met Zwitserse wacht wil spelenPaus Franciscus hield woensdag een audiëntie in het Vaticaan. Tijdens die plechtigheid kwam een klein jongetje het podium opgelopen om de Zwitserse wacht die er stond, even te inspecteren. De paus kon zijn lach niet inhouden en bewonderde het enthousiasme van de doofstomme jongen.
13/12 19u30  Straatmuzikanten Jersey hopen dat ze binnenkort hun geld niet meer moeten afstaan aan goed doelStraatmuzikanten op het Britse eiland Jersey moeten het geld dat ze ophalen tijdens de kerstperiode aan een goed doel schenken. Maar daar zou volgend jaar mogelijk verandering in komen, meldt de BBC.
13/12 16u30  Russische 'tv-robot' blijkt gewoon man in pakIn Rusland doet robot Boris heel wat stof opwaaien. Hij mocht opdraven om een robotshow op te leuken met dansje. Achteraf bleek dat het ging om een man in een pak.
13/12 00u00  Hond behoedt doelman voor gigantische flaterIn de Argentijnse derde klasse stond afgelopen weekend het duel tussen Juventus Unida en Defensores de Belgrano op het programma. De thuisploeg won makkelijk met 3-0, maar het had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De doelman van de bezoekers wilde uittrappen, maar trapte het leer tegen een spits aan. Die leek te profiteren en te scoren, maar een hond besliste er anders over.
13/12 00u00  9-jarige vecht sneeuwballenverbod aan in gemeenteraadDane Best is 9 jaar oud, woont in Colorado en gooit al eens graag een sneeuwbal. Maar door een verordening van zijn dorp uit de jaren 1920 kon hij dat enkel illegaal doen. Dane ondernam daarom actie en trok naar de gemeenteraad om het verbod aan te vechten.
13/12 00u00  Fotograaf spot zeldzaam wit rendier in de sneeuw: ‘Magisch moment’Een Noorse fotograaf heeft op Instagram enkele opvallende foto’s gedeeld van een wit rendier. De man was aan het hiken met enkele vrienden toen hij plots het zeldzame dier tegenkwam. ‘Hij verdween haast in de sneeuw.’
12/12 18u30  Ook met een kajak kan je je perfect uitleven in de sneeuwDe Amerikaanse oostkust kreeg een hevige sneeuwstorm te verduren. Begin deze week nog zaten honderdduizenden gezinnen zonder elektriciteit. Maar gelukkig voor de Amerikanen is er naast heel wat sneeuwellende ook sneeuwpret. Dat bewijst deze man op een originele wijze.
12/12 17u15  Bo Van Spilbeeck heeft geslachtsoperatie achter de rugIn haar transitie tot vrouw heeft VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck (59) al verscheidene chirurgische behandelingen achter de rug. En nu heeft ook de meest ingrijpende operatie plaatsgevonden, vertelde ze woensdag op Qmusic.
12/12 13u45  Vlaamse studente laat vliegtuig landen: ‘Man riskeerde blind te worden’De Maasmechelse Julia Bels (22), vijfdejaarsstudente geneeskunde, heeft een vliegtuig laten landen omdat een passagier felle pijn aan zijn oog had gekregen. ‘Omdat hij riskeerde blind te worden, raadde ik de copiloot aan om een tussenlanding te maken’, vertelt ze in De Limburger.
12/12 11u15  Chocolade overspoelt straat na lek in fabriekDe brandweer in het Duitse stad Werl kreeg een ongewone oproep: door een lek in een chocoladefabriek was een straat overspoeld met chocolade.
12/12 00u00  Cath Luyten en Frank Raes uit elkaarNa een relatie van ruim 15 jaar, waarvan 14 jaar als getrouwd koppel, zijn presentatrice Cath Luyten (41) en sportjournalist Frank Raes (64) uit elkaar.
12/12 00u00  Eva Daeleman verhuist naar OostendeEva Daeleman, voormalig radio- en televisiepresentatrice, zal in 2019 haar woonplaats Mechelen verlaten.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Verlovingsring valt in rooster bij aanzoek19/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De politie van New York was de voorbije dagen naarstig op zoek naar een man die zijn huwelijksaanzoek zag uitdraaien op een nachtmerrie. Nadat hij vrijdag zijn vriendin ten huwelijk vroeg op Times Square, liet zijn vriendin het juweel per ongeluk door een rooster in de stoep vallen. De politie kon de ring bemachtigen en trachtte via sociale media de eigenaars terug te vinden. Met succes.
11x Entree van May bij Merkel gaat de mist in19/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Britse premier Theresa May is op bezoek bij de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Haar entree verliep niet zo vlot als verwacht.
5x Na 65 jaar duikt onbekende dochter van Clint Eastwood op19/12 07u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Van Clint Eastwood was bekend dat hij minstens zeven kinderen had, uit relaties met vijf vrouwen. Maar er is ook een achtste kind: Laurie, 64, het resultaat van een vluchtige ­relatie die de jonge acteur had terwijl hij verloofd was met zijn latere eerste vrouw.
1x Brusselse brandweer bevrijdt jongeman uit afzuigbuis restaurant17/12 15u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Brusselse brandweer heeft zondagnacht de handen vol gehad met een wel zeer opmerkelijk karweitje. Ze was meer dan een uur bezig om een jongeman te bevrijden uit een buis van het dampafzuigsysteem van een restaurant op de Anspachlaan. Hoe en waarom hij in de buis is terechtgekomen, is nog niet duidelijk.
0x Eva Daeleman verhuist naar Oostende12/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Eva Daeleman, voormalig radio- en televisiepresentatrice, zal in 2019 haar woonplaats Mechelen verlaten.
0x Cath Luyten en Frank Raes uit elkaar12/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Na een relatie van ruim 15 jaar, waarvan 14 jaar als getrouwd koppel, zijn presentatrice Cath Luyten (41) en sportjournalist Frank Raes (64) uit elkaar.
0x Chocolade overspoelt straat na lek in fabriek12/12 11u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De brandweer in het Duitse stad Werl kreeg een ongewone oproep: door een lek in een chocoladefabriek was een straat overspoeld met chocolade.
0x Vlaamse studente laat vliegtuig landen: ‘Man riskeerde blind te worden’12/12 13u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Maasmechelse Julia Bels (22), vijfdejaarsstudente geneeskunde, heeft een vliegtuig laten landen omdat een passagier felle pijn aan zijn oog had gekregen. ‘Omdat hij riskeerde blind te worden, raadde ik de copiloot aan om een tussenlanding te maken’, vertelt ze in De Limburger.
0x Bo Van Spilbeeck heeft geslachtsoperatie achter de rug12/12 17u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In haar transitie tot vrouw heeft VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck (59) al verscheidene chirurgische behandelingen achter de rug. En nu heeft ook de meest ingrijpende operatie plaatsgevonden, vertelde ze woensdag op Qmusic.
0x Ook met een kajak kan je je perfect uitleven in de sneeuw12/12 18u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Amerikaanse oostkust kreeg een hevige sneeuwstorm te verduren. Begin deze week nog zaten honderdduizenden gezinnen zonder elektriciteit. Maar gelukkig voor de Amerikanen is er naast heel wat sneeuwellende ook sneeuwpret. Dat bewijst deze man op een originele wijze.

Statistieken

Artikels:
33655
Gelezen:
12414
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven