dinsdag 23 oktober 2018, week 43


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u00
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
23/10 13u00  Amy Schumer is zwanger van haar eerste kindje Amy Schumer (37) en haar man Chris Fisher (38) verwachten een eerste kindje. Dat maakte de Amerikaanse comedian en actrice op een bijzondere manier bekend via Instagram.
23/10 10u30  Matthias ­Schoenaerts speelt met Meryl Streep Acteur Matthias Schoenaerts heeft een rol gestrikt in The laundromat, de tweede Netflix-film van Ocean’s eleven-regisseur Steven ­Sodenbergh.
23/10 00u00  Vincent Kompany feliciteert zijn vader: ‘We zijn heel trots’ ‘We zijn heel trots op jou.’ Rode Duivel Vincent Kompany feliciteert zijn vader met zijn burgemeesterschap van Ganshoren.15 
23/10 00u00  Prins Harry en Meghan gaan Down Under De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn een officieel bezoek gestart aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Het gaat om hun eerste buitenlandse bezoek sinds ze in mei in het huwelijk traden.15 
22/10 00u00  Python valt uit plafond en schrikt vergadering op Enkele bankiers in het Zuid-Chinese Nanning zijn vrijdag opgeschrikt tijdens een vergadering. Tijdens de ochtendbriefing viel plots een python van anderhalve meter door het plafond.
21/10 18u00  Christoff vraagt vriend live op tv ten huwelijk Christoff (42) heeft zijn vijftien jaar jongere vriend Ritchie zaterdagavond ten huwelijk gevraagd. Dat deed de zanger live op de Duitse tv tijdens het Schalgerbooom-festival. De bruiloftplannen mogen worden gesmeed, want het antwoord was een duidelijke ‘ja’.
21/10 16u30  ‘Spectaculaire gaten in bewolking’ gespot Er waren gisteren boven Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen bijzondere wolkenformaties te zien. Het ging om zogenoemde ‘pilotengaten’, ook wel ‘fallstreak holes’ genoemd.
21/10 16u15  Gigantisch spinnenweb bedekt Griekse kustlijn Duizenden spinnen hebben langs de oever van het Vistonida-meer, in het noordoosten van Griekenland, een gigantisch web gemaakt. Het is zo’n duizend meter lang en tien meter breed.
20/10 00u00  Elon Musk wil Teslaquila op markt brengen Tesla-baas Elon Musk belooft dat er een likeur genaamd Teslaquila op de markt komt. Daarmee zou een eerdere 1 aprilgrap werkelijkheid worden.
20/10 00u00  Melania Trump wuift huwelijksproblemen weg First lady Melania Trump doet de verhalen over huwelijksproblemen af als roddels.
19/10 15u30  Van een kleuter die aan Harry's baard trekt tot een wenende tiener: dit was de week van Harry en Meghan De hertog en hertogin van Sussex zijn op rondreis in Oceanië. Ze begonnen de week door aan te kondigen dat Meghan Markle zwanger is. Het begin van een hectisch staatsbezoek.
19/10 12u15  Musical 40-45 haalt extra hoofdrolspeler binnen Zolang de kaartjes over de toonbank vliegen – en dat doen ze – verlengt Studio 100 zijn succesmusical ­40-45. Om dat leefbaar te houden voor hoofdrolspelers Clara Cleymans en Nathalie ­Meskens, krijgen ze versterking van Laura Tesoro (22).
19/10 00u00  Kanye luncht met Trump: ‘Met pet voel ik mij zoals Superman’ De Amerikaanse president Donald Trump en de rapper Kanye West hebben samen geluncht in het Witte Huis. Ze bespraken onder meer de hervorming van het gevangeniswezen.
19/10 00u00  ‘Het zijn echt beangstigende tijden voor jongens’ Een Amerikaanse vrouw reageert in een ironisch nummer op uitspraken van president Donald Trump over grensoverschrijdend gedrag. Haar video is viraal gegaan.
18/10 14u30  Keira Knightley laat dochter niet naar ­‘Assepoester’ kijken: ‘Geen goede boodschap voor jong meisje’ Keira Knightley heeft een aantal klassieke Disney-films ‘verbannen’ uit haar huis.
Laatste update: vandaag om 13u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/10 12u00  Michel op café met Merkel, Macron en Bettel in BrusselNa de Europese top gisteravond trok premier Michel nog naar de Brusselse Grote Markt met collega’s Angela Merkel, Emmanuel Macron en Xavier Bettel.
18/10 08u45  ‘Orange is the New Black’ stopt ermeeSlechts nieuws voor de fans van ‘Orange is the New Black’. Na het zevende seizoen, dat volgend jaar gelanceerd wordt, stopt de serie van Netflix ermee. Dat heeft de cast woensdag bekendgemaakt.
18/10 00u00  Yoko Ono onthult nieuwe versie ‘Imagine’Op de verjaardag van haar overleden man John Lennon heeft Yoko Ono (85) een nieuwe versie van de wereldhit ‘Imagine’ uitgegeven.
18/10 00u00  En plots loopt een wild paard het café binnenEen cafeetje in het Franse Chantilly heeft vorige week een onverwachte gast op bezoek gehad. Plots kwam er een onstuimig paard binnen, nadat het dier eerst de glazen deur in duizend stukken had gebeukt.
17/10 00u00  Dit zijn de opvallendste campagnevideo'sBij de gemeenteraadsverkiezingen verschijnen altijd opvallende campagnevideo's. Professioneel gemaakt of niet, hun doel is hetzelfde: potentiële kiezers aantrekken.
16/10 17u00  Kanye geeft omstreden president sneakers: 'Dit is meant to be'Rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian zijn op reis naar Oeganda. Ze werden er uitgenodigd door president Yoweri Museveni. Kanye had een opvallend geschenk mee voor de 74-jarige president: een paar witte Yeezy-sneakers. Museveni is niet onomstreden. Eind augustus werd Robert Kyagulanyi, een van zijn belangrijkste politieke tegenstanders, nog opgepakt. Die is naast parlementslid ook rapper.
16/10 15u45  Kanye geeft president sneakers: 'Dit is meant to be'Rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian zijn op reis naar Oeganda. Ze werden er uitgenodigd door president Yoweri Museveni. Kanye had een opvallend geschenk mee voor de 74-jarige president: een paar witte Yeezy-sneakers.
16/10 11u30  Trump hangt schilderij van zichzelf met andere presidenten op (met verborgen boodschap)Op de achtergrond van een interview merkten kijkers van het programma 60 minutes een opmerkelijke schilderij op in de presidentiële eetkamer.
16/10 00u00  Juncker imiteert danspasjes van Theresa MayDe voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, heeft zich opnieuw laten opmerken. Toen hij een speech ging geven over de toekomst van Europa imiteerde hij de intussen beroemde danspasjes van de Britse premier Theresa May.
16/10 00u00  Hond steelt de show tijdens voetbalwedstrijdIn Georgië is afgelopen weekend een nationale voetbalwedstrijd verstoord. Twintig minuten voor het einde liep plots een hond het veld op.
16/10 00u00  Margot Robbie speelt (misschien) BarbieVolgens The Hollywood Reporter gaat Margot Robbie de hoofdrol spelen in de Barbiefilm. De Australische actrice zou de film ook produceren.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

15x Prins Harry en Meghan gaan Down Under23/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn een officieel bezoek gestart aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Het gaat om hun eerste buitenlandse bezoek sinds ze in mei in het huwelijk traden.
15x Vincent Kompany feliciteert zijn vader: ‘We zijn heel trots’23/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: ‘We zijn heel trots op jou.’ Rode Duivel Vincent Kompany feliciteert zijn vader met zijn burgemeesterschap van Ganshoren.
9x Matthias ­Schoenaerts speelt met Meryl Streep23/10 10u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Acteur Matthias Schoenaerts heeft een rol gestrikt in The laundromat, de tweede Netflix-film van Ocean’s eleven-regisseur Steven ­Sodenbergh.
6x Amy Schumer is zwanger van haar eerste kindje23/10 13u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Amy Schumer (37) en haar man Chris Fisher (38) verwachten een eerste kindje. Dat maakte de Amerikaanse comedian en actrice op een bijzondere manier bekend via Instagram.
0x Margot Robbie speelt (misschien) Barbie16/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Volgens The Hollywood Reporter gaat Margot Robbie de hoofdrol spelen in de Barbiefilm. De Australische actrice zou de film ook produceren.
0x Hond steelt de show tijdens voetbalwedstrijd16/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In Georgië is afgelopen weekend een nationale voetbalwedstrijd verstoord. Twintig minuten voor het einde liep plots een hond het veld op.
0x Juncker imiteert danspasjes van Theresa May16/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, heeft zich opnieuw laten opmerken. Toen hij een speech ging geven over de toekomst van Europa imiteerde hij de intussen beroemde danspasjes van de Britse premier Theresa May.
0x Trump hangt schilderij van zichzelf met andere presidenten op (met verborgen boodschap)16/10 11u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Op de achtergrond van een interview merkten kijkers van het programma 60 minutes een opmerkelijke schilderij op in de presidentiële eetkamer.
0x Kanye geeft president sneakers: 'Dit is meant to be'16/10 15u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian zijn op reis naar Oeganda. Ze werden er uitgenodigd door president Yoweri Museveni. Kanye had een opvallend geschenk mee voor de 74-jarige president: een paar witte Yeezy-sneakers.
0x Kanye geeft omstreden president sneakers: 'Dit is meant to be'16/10 17u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian zijn op reis naar Oeganda. Ze werden er uitgenodigd door president Yoweri Museveni. Kanye had een opvallend geschenk mee voor de 74-jarige president: een paar witte Yeezy-sneakers. Museveni is niet onomstreden. Eind augustus werd Robert Kyagulanyi, een van zijn belangrijkste politieke tegenstanders, nog opgepakt. Die is naast parlementslid ook rapper.

Statistieken

Artikels:
35854
Gelezen:
36078
Aantal lezers nu:
68


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven