zaterdag 23 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u15
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
22/02 21u45  Energienota: Rutte baalt van de verwarring Lees meer >
22/02 16u45  ?Handjeklap OM en criminelen over strafmaat is goed idee?? Een verdachte die een afspraak maakt met het Openbaar Ministerie over zijn straf: dat wordt binnenkort mogelijk in Nederland als het aan OM-topman Gerrit van der Burg ligt. De Volkskrant bericht over dit plan van het Openbaar Ministerie. Uitgangspunt is dat de verdachte en het Openbaar Ministerie samen tot een concept-uitspraak komen met daarin ook … Continued The post ‘Handjeklap OM en criminelen over strafmaat is goed idee…’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
22/02 16u45  Hoe klimaatfanatici ?vliegschaamte? proberen aan te wakkeren Lees meer >
22/02 14u15  ?Handjeklap OM en criminelen over strafmaat is goed idee om procedures te versnellen? Een verdachte die een afspraak maakt met het Openbaar Ministerie over zijn straf: dat wordt binnenkort mogelijk in Nederland als het aan OM-topman Gerrit van der Burg ligt. De Volkskrant bericht over dit plan van het Openbaar Ministerie. Uitgangspunt is dat de verdachte en het Openbaar Ministerie samen tot een concept-uitspraak komen met daarin ook … Continued The post ‘Handjeklap OM en criminelen over strafmaat is goed idee om procedures te versnellen’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
22/02 14u15  De Spanjestrijders van toen versus de IS-beulen van nu We hadden de terugkeer van de IS-strijders met Nederlandse nationaliteit kunnen zien aankomen, schrijft Philip van Tijn. Maar we hebben ons er onvoldoende op voorbereid. Van 1936-1939 woedde de Spaanse Burgeroorlog. Generaal Francisco Franco, een ultrarechtse ijzervreter, wilde de democratische regering van de Republiek omverwerpen en een dictatuur vestigen die ‘de orde in Spanje’ zou … Continued The post De Spanjestrijders van toen versus de IS-beulen van nu appeared first on Elsevierweekblad.nl.
22/02 12u00  Scapino Ballet biedt ontsnapping aan dagelijkse hectiek Lees meer >
22/02 09u30  ?Weigeren hand te schudden is een bewuste belediging? Een lid van de islamitische Partij van de Eenheid in Den Haag weigert om mannelijke collega?s de hand te schudden. Het levert ergernis op in Den Haag. Wij vroegen u of je als volksvertegenwoordiger gewoon een hand moet schudden. Hierbij enkele reacties. In de rubriek Lezersreacties lichten we een aantal reacties uit. Alleen reacties die … Continued The post ‘Weigeren hand te schudden is een bewuste belediging’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
21/02 22u00  Veiling koninklijke Rubens leidt tot Commissie Pechtold De veiling van een tekening van Rubens uit de collectie van prinses Christina krijgt een staartje. De tekening leverde ruim 6 miljoen euro op bij Sotheby’s in New York. Oud-D66-voorman Alexander Pechtold is gevraagd te onderzoeken of er in de toekomst een stokje voor dergelijke verkopen kan worden gestoken. Wat gaat Alexander Pechtold doen? Minister … Continued The post Veiling koninklijke Rubens leidt tot Commissie Pechtold appeared first on Elsevierweekblad.nl.
21/02 15u15  ?Volksvertegenwoordiger? Dan gewoon een handje geven?? Lees meer >
21/02 15u15  Het PBL, hoe geloofwaardig is dat eigenlijk? Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) ligt onder vuur na kritiek vanuit de Tweede Kamer. Die volgt op schimmigheid rond rekenmodellen en een blunder bij het berekenen van de energierekening. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt meldde woensdag dat het rekenmodel voor elektrische auto’s niet controleerbaar is. In antwoorden op Kamervragen over de voorspelling van de verkoop van … Continued The post Het PBL, hoe geloofwaardig is dat eigenlijk? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
21/02 13u00  ?Volksvertegenwoordiger? Dan gewoon een handje geven ?? Lees meer >
21/02 10u45  ?Russisch gas boycotten? Dan eerst een ?offer we cannot refuse? VS!? Lees meer >
20/02 20u15  Macron belooft harde maatregelen na week vol antisemitisme De Franse president Emmanuel Macron kondigt harde maatregelen aan na een week van opgelaaid antisemitisme, waartegen duizenden Fransen in de hoofdstad Parijs en andere steden demonstreerden. De afgelopen week is in Duitsland, Engeland en ook in Nederland het debat over Jodenhaat weer opgelaaid. Frankrijk: filosoof uitgescholden, Joodse graven beklad Beelden van een demonstratie van de … Continued The post Macron belooft harde maatregelen na week vol antisemitisme appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/02 16u45  ?Nederland moet afzien van Russisch gas? De Tweede Kamer debatteert vanavond over de Amerikaanse oproep om Russisch gas te boycotten. In december opperde Pete Hoekstra, ambassadeur in Nederland namens het Witte Huis, dat Nederland om geopolitieke redenen geen gebruik moet maken van de nieuwe gaspijpleiding Nord Stream 2, die momenteel wordt aangelegd. Hoekstra herhaalt zijn pleidooi vandaag in gesprek met het … Continued The post ‘Nederland moet afzien van Russisch gas’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/02 12u00  ?Ik moet de leraar nog zien die over de Armeense genocide gaat vertellen? Lees meer >
Laatste update: vrijdag 22 februari 2019, 21u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/02 12u00  Voetbalicoon Willem van Hanegem viert 75ste verjaardagLees meer >
20/02 09u45  De voortdurende verwondering van Willem van HanegemSlijmen is niet zijn sterkste kant, kritiek slikt hij zelden in. Willem van Hanegem heeft dan ook geen functie meer in het topvoetbal. ‘Ik vind mezelf helemaal niet lastig, wel realistisch.’ Een serieus gesprek over zijn debuut als televisie-presentator, over effect en tegeneffect, Muhammad Ali, maar ook over de oorlog, antisemitisme en gekke mensen. Kernvraag, … Continued The post De voortdurende verwondering van Willem van Hanegem appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/02 17u45  Rekenfouten als gevolg van klimaatreligiePolitici die als evangelisten de klimaatreligie belijden, dragen niet bij aan het door henzelf noodzakelijk geachte maatschappelijke draagvlak voor maatregelen, schrijft Carla Joosten. Zeker niet als ze zich op verkeerde cijfers baseren. Dat het kabinet bij de voorspelling van de energiekosten is uitgegaan van verouderde cijfers, is een rechtstreeks gevolg van het gehaast met het … Continued The post Rekenfouten als gevolg van klimaatreligie appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/02 17u45  ?Misleidend?: reacties op de energieblunder van KeijzerLees meer >
19/02 17u45  ?Ik ben een machine die gestaag moet produceren, ik kan niet stilstaan?Lees meer >
19/02 17u45  Woedende Maduro wil niet zwichten en krijgt Russische hulpLees meer >
19/02 11u45  ?Zeuren zit ons in het bloed. Schiphol gewoon laten groeien?Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen (VVD) wil dat Schiphol doorgroeit na 2020, anders verliest het de concurrentiestrijd met andere luchthavens. Dat betekent dat er een einde komt aan het vluchtplafond van 500.000 starts en landingen. Omwonenden zijn niet blij. Wij vroegen u wat voor gaat: het economisch belang of dat van de buurtbewoners. Enkele … Continued The post ‘Zeuren zit ons in het bloed. Schiphol gewoon laten groeien’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/02 18u30  Terughalen of tribunaal: verzoek Trump stelt Europa voor dilemma over IS-strijdersLees meer >
18/02 18u30  ?Labour is institutioneel antisemitisch geworden?Lees meer >
18/02 12u45  ?Economisch belang gaat voor dat van omwonenden bij Schiphol??Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen (VVD) wil dat Schiphol doorgroeit na 2020, anders verliest het de concurrentiestrijd met andere luchthavens. Dat betekent dat er een einde komt aan het vluchtplafond van 500.000 starts en landingen. Dit tot grote onvrede van milieuorganisaties en omwonenden. ‘Ik denk dat je niet kunt zeggen: dit was het voor … Continued The post ‘Economisch belang gaat voor dat van omwonenden bij Schiphol…’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/02 10u00  Flexibiliteit is nu meer dan ooit nodig om een harde Brexit te vermijdenLees meer >
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Flexibiliteit is nu meer dan ooit nodig om een harde Brexit te vermijden16/02 10u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x ?Economisch belang gaat voor dat van omwonenden bij Schiphol??18/02 12u45 - Elsevier.nl: Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen (VVD) wil dat Schiphol doorgroeit na 2020, anders verliest het de concurrentiestrijd met andere luchthavens. Dat betekent dat er een einde komt aan het vluchtplafond van 500.000 starts en landingen. Dit tot grote onvrede van milieuorganisaties en omwonenden. ‘Ik denk dat je niet kunt zeggen: dit was het voor … Continued The post ‘Economisch belang gaat voor dat van omwonenden bij Schiphol…’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x ?Labour is institutioneel antisemitisch geworden?18/02 18u30 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Terughalen of tribunaal: verzoek Trump stelt Europa voor dilemma over IS-strijders18/02 18u30 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x ?Zeuren zit ons in het bloed. Schiphol gewoon laten groeien?19/02 11u45 - Elsevier.nl: Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen (VVD) wil dat Schiphol doorgroeit na 2020, anders verliest het de concurrentiestrijd met andere luchthavens. Dat betekent dat er een einde komt aan het vluchtplafond van 500.000 starts en landingen. Omwonenden zijn niet blij. Wij vroegen u wat voor gaat: het economisch belang of dat van de buurtbewoners. Enkele … Continued The post ‘Zeuren zit ons in het bloed. Schiphol gewoon laten groeien’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Woedende Maduro wil niet zwichten en krijgt Russische hulp19/02 17u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x ?Ik ben een machine die gestaag moet produceren, ik kan niet stilstaan?19/02 17u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x ?Misleidend?: reacties op de energieblunder van Keijzer19/02 17u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Rekenfouten als gevolg van klimaatreligie19/02 17u45 - Elsevier.nl: Politici die als evangelisten de klimaatreligie belijden, dragen niet bij aan het door henzelf noodzakelijk geachte maatschappelijke draagvlak voor maatregelen, schrijft Carla Joosten. Zeker niet als ze zich op verkeerde cijfers baseren. Dat het kabinet bij de voorspelling van de energiekosten is uitgegaan van verouderde cijfers, is een rechtstreeks gevolg van het gehaast met het … Continued The post Rekenfouten als gevolg van klimaatreligie appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x De voortdurende verwondering van Willem van Hanegem20/02 09u45 - Elsevier.nl: Slijmen is niet zijn sterkste kant, kritiek slikt hij zelden in. Willem van Hanegem heeft dan ook geen functie meer in het topvoetbal. ‘Ik vind mezelf helemaal niet lastig, wel realistisch.’ Een serieus gesprek over zijn debuut als televisie-presentator, over effect en tegeneffect, Muhammad Ali, maar ook over de oorlog, antisemitisme en gekke mensen. Kernvraag, … Continued The post De voortdurende verwondering van Willem van Hanegem appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
30323
Gelezen:
368
Aantal lezers nu:
42


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven