donderdag 21 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u15
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
21/11 00u00  Lek bij Funda: fraudeurs stalen data van huizenzoekers Internetcriminelen zijn erin geslaagd om persoonsgegevens van huizenzoekers op zoeksite Funda te stelen. De internetcriminelen hebben zichzelf met phishingmails toegang verschaft tot de beveiligde omgeving van Funda die bedoeld is voor makelaars. Dat melden gedupeerden aan Elsevier Weekblad. Een woordvoerder van Funda bevestigt het incident. Servaas van der Laan houdt u op de hoogte van … Continued The post Lek bij Funda: fraudeurs stalen data van huizenzoekers appeared first on Elsevierweekblad.nl.11 
21/11 00u00  Jaag houders aflossingsvrije hypotheek niet op kosten! Lees meer >11 
21/11 00u00  Elbers (KLM): Groei luchtvaart nodig voor duurzame ontwikkeling Lees meer >11 
20/11 00u00  ?Nederland moet 25 procent heffen op iPhones? De Verenigde Staten voeren importheffingen van 25 procent op een reeks Europese goederen in. Het gaat onder meer om Nederlandse kaas, varkensvlees en boter, blijkt uit een lijst die de Amerikaanse handelsgezant Robert Lighthizer woensdagavond publiceerde. Bekijk de volledige lijst hier. Ook mosselen en peren uit Nederland en andere EU-landen worden getroffen door de importheffingen. … Continued The post ‘Nederland moet 25 procent heffen op iPhones’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/11 00u00  Toeslagensysteem moet snel worden afgeschaft Het toeslagencircus duwt jaarlijks tienduizenden armen in nog grotere armoede, en het doet de Belastingdienst wankelen. Daarom moet het in 2005 ingevoerde systeem van huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag zo snel mogelijk worden afgeschaft, schrijft Jeroen van Wensen. Jaarlijks keert de Belastingdienst 13 miljard euro uit, in de vorm van 7,5 miljoen toeslagen aan 5 miljoen … Continued The post Toeslagensysteem moet snel worden afgeschaft appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/11 19u15  VVD is boos op topman Volksbank De VVD is verbolgen over de houding van Volksbank-topman Maurice Oostendorp, die zegt niet naar winstmaximalisatie te streven. ?Dit is de wereld op z?n kop,? zegt het liberale Tweede Kamerlid Roald van der Linde, die vindt dat de overheid de in 2013 genationaliseerde bank zo snel mogelijk moet verkopen. Daarbij zijn de uitspraken van Oostendorp … Continued The post VVD is boos op topman Volksbank appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/11 00u00  CDA-plan om pensioenspaarders te beschermen, is zinloos Lees meer >
14/11 00u00  Duitse steun voor EU-spaargarantie onbegrijpelijk Lees meer >
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Elbers (KLM): Groei luchtvaart nodig voor duurzame ontwikkeling21/11 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
11x Jaag houders aflossingsvrije hypotheek niet op kosten!21/11 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
11x Lek bij Funda: fraudeurs stalen data van huizenzoekers21/11 00u00 - Elsevier.nl: Internetcriminelen zijn erin geslaagd om persoonsgegevens van huizenzoekers op zoeksite Funda te stelen. De internetcriminelen hebben zichzelf met phishingmails toegang verschaft tot de beveiligde omgeving van Funda die bedoeld is voor makelaars. Dat melden gedupeerden aan Elsevier Weekblad. Een woordvoerder van Funda bevestigt het incident. Servaas van der Laan houdt u op de hoogte van … Continued The post Lek bij Funda: fraudeurs stalen data van huizenzoekers appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x ?Nederland moet 25 procent heffen op iPhones?20/11 00u00 - Elsevier.nl: De Verenigde Staten voeren importheffingen van 25 procent op een reeks Europese goederen in. Het gaat onder meer om Nederlandse kaas, varkensvlees en boter, blijkt uit een lijst die de Amerikaanse handelsgezant Robert Lighthizer woensdagavond publiceerde. Bekijk de volledige lijst hier. Ook mosselen en peren uit Nederland en andere EU-landen worden getroffen door de importheffingen. … Continued The post ‘Nederland moet 25 procent heffen op iPhones’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Duitse steun voor EU-spaargarantie onbegrijpelijk14/11 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x CDA-plan om pensioenspaarders te beschermen, is zinloos16/11 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x VVD is boos op topman Volksbank19/11 19u15 - Elsevier.nl: De VVD is verbolgen over de houding van Volksbank-topman Maurice Oostendorp, die zegt niet naar winstmaximalisatie te streven. ?Dit is de wereld op z?n kop,? zegt het liberale Tweede Kamerlid Roald van der Linde, die vindt dat de overheid de in 2013 genationaliseerde bank zo snel mogelijk moet verkopen. Daarbij zijn de uitspraken van Oostendorp … Continued The post VVD is boos op topman Volksbank appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Toeslagensysteem moet snel worden afgeschaft20/11 00u00 - Elsevier.nl: Het toeslagencircus duwt jaarlijks tienduizenden armen in nog grotere armoede, en het doet de Belastingdienst wankelen. Daarom moet het in 2005 ingevoerde systeem van huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag zo snel mogelijk worden afgeschaft, schrijft Jeroen van Wensen. Jaarlijks keert de Belastingdienst 13 miljard euro uit, in de vorm van 7,5 miljoen toeslagen aan 5 miljoen … Continued The post Toeslagensysteem moet snel worden afgeschaft appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
30665
Gelezen:
27973
Aantal lezers nu:
58


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven