vrijdag 20 april 2018, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u00
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
20/04 10u45  Wessanen: van lelijk eendje naar high quality fonds? Van lelijk eendje naar high quality fonds? Een flinke prestatie. Wessanen, uit 1765 en daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland, kreeg het voor elkaar. Het bedrijf kwakkelde lang, maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op de productie en verkoop van louter biologisch en duurzaam voedsel. Dat is een kleine markt, maar wel … Continued The post Wessanen: van lelijk eendje naar high quality fonds? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/04 00u00  Bizarre onthullingen in zaak Cambridge Analytica Een klokkenluider met zalmroze kapsel, een deal die helemaal verkeerd afliep en een tech-specialist die dood werd gevonden in een hotel in Kenia. Het Cambridge Analytica-schandaal ontspint zich steeds meer als een thriller. Klokkenluider Christopher Wylie onthulde vandaag een aantal nieuwe feiten in de zaak. Zo verklaarde hij tijdens zijn verhoor in het Britse parlement … Continued The post Bizarre onthullingen in zaak Cambridge Analytica appeared first on Elsevierweekblad.nl.14 
20/04 00u00  Groot onrecht of mythe? May wil loonkloof man-vrouw te lijf Het Verenigd Koninkrijk is in de ban van de gender pay gap, de vermeende loonkloof tussen man en vrouw. Premier Theresa May spreekt van groot onrecht, en wil bedrijven aanpakken als die kloof te groot is. Net als in Nederland is het maar zeer de vraag of de verschillen wel zo groot zijn als politici … Continued The post Groot onrecht of mythe? May wil loonkloof man-vrouw te lijf appeared first on Elsevierweekblad.nl.17 
19/04 10u15  Genieten van uw pensioen of toch doorwerken? Lees meer >
17/04 13u45  Slechts 11 procent van de statushouders heeft werk. Hoe komt dat? Asielzoekers met een verblijfsstatus hebben nog altijd nauwelijks werk. Anderhalf jaar na het verkrijgen van een verblijfsvergunning in 2014 had gemiddeld 4 procent van de statushouders werk. Een jaar later is dat hoger, maar nog steeds slechts 11 procent, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Van de groep die wel … Continued The post Slechts 11 procent van de statushouders heeft werk. Hoe komt dat? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/04 00u00  ?Waarom het sociaal woonbeleid faalt? Lees meer >
15/04 00u00  Waarom Unilever Rotterdam boven Londen verkiest Unilever schrapt haar hoofdkantoor in de Britse hoofdstad Londen. Dat betekent dat het hoofdkwartier van het bedrijf zich definitief vestigt in Rotterdam. De kogel is door de kerk: het hoofdkantoor van miljardenbedrijf Unilever verhuist definitief naar Rotterdam. De raad van bestuur van het levensmiddelenconcern heeft na bijna een jaar wikken en wegen de knoop doorgehakt, … Continued The post Waarom Unilever Rotterdam boven Londen verkiest appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14/04 00u00  Kabinet vele miljoenen extra kwijt aan ICT-miskleun erfbelasting Lees meer >
14/04 00u00  Wordt biefstuk eten straks fiscaal bestraft? Lees meer >
13/04 00u00  Facebook-koersen in vrije val na dataschandaal Cambridge Analytica Lees meer >
13/04 00u00  Facebook: asociaal netwerk of superslimme verleider? De schimmige samenwerking met Cambridge Analytica heeft Facebook in de grootste crisis uit zijn bestaan gestort. Wat doet Mark Zuckerberg toch allemaal met uw data? Zijn er apps of sites waar uw gegevens wel helemaal veilig zijn? En is het einde van Facebook nabij? In zijn nieuwjaarstoespraak zei oprichter Mark Zuckerberg dat 2018 het jaar … Continued The post Facebook: asociaal netwerk of superslimme verleider? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
13/04 00u00  Handelsoorlog: China treft vooral Trump-aanhangers China slaat keihard terug in reactie op de plannen van de Amerikaanse overheid voor een hoge importheffing op Chinese goederen. Op een lijst die het Aziatische land vandaag presenteert, staan vooral kenmerkende Amerikaanse handelsproducten, als sojabonen, Boeing-vliegtuigen, Ford-auto’s, ingevroren rundvlees en Jack Daniel’s whiskey. In een tweet ontkent Trump dat er sprake is van een … Continued The post Handelsoorlog: China treft vooral Trump-aanhangers appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 10u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Groot onrecht of mythe? May wil loonkloof man-vrouw te lijf20/04 00u00 - Elsevier.nl: Het Verenigd Koninkrijk is in de ban van de gender pay gap, de vermeende loonkloof tussen man en vrouw. Premier Theresa May spreekt van groot onrecht, en wil bedrijven aanpakken als die kloof te groot is. Net als in Nederland is het maar zeer de vraag of de verschillen wel zo groot zijn als politici … Continued The post Groot onrecht of mythe? May wil loonkloof man-vrouw te lijf appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14x Bizarre onthullingen in zaak Cambridge Analytica20/04 00u00 - Elsevier.nl: Een klokkenluider met zalmroze kapsel, een deal die helemaal verkeerd afliep en een tech-specialist die dood werd gevonden in een hotel in Kenia. Het Cambridge Analytica-schandaal ontspint zich steeds meer als een thriller. Klokkenluider Christopher Wylie onthulde vandaag een aantal nieuwe feiten in de zaak. Zo verklaarde hij tijdens zijn verhoor in het Britse parlement … Continued The post Bizarre onthullingen in zaak Cambridge Analytica appeared first on Elsevierweekblad.nl.
2x Wessanen: van lelijk eendje naar high quality fonds?20/04 10u45 - Elsevier.nl: Van lelijk eendje naar high quality fonds? Een flinke prestatie. Wessanen, uit 1765 en daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland, kreeg het voor elkaar. Het bedrijf kwakkelde lang, maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op de productie en verkoop van louter biologisch en duurzaam voedsel. Dat is een kleine markt, maar wel … Continued The post Wessanen: van lelijk eendje naar high quality fonds? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x Genieten van uw pensioen of toch doorwerken?19/04 10u15 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Handelsoorlog: China treft vooral Trump-aanhangers13/04 00u00 - Elsevier.nl: China slaat keihard terug in reactie op de plannen van de Amerikaanse overheid voor een hoge importheffing op Chinese goederen. Op een lijst die het Aziatische land vandaag presenteert, staan vooral kenmerkende Amerikaanse handelsproducten, als sojabonen, Boeing-vliegtuigen, Ford-auto’s, ingevroren rundvlees en Jack Daniel’s whiskey. In een tweet ontkent Trump dat er sprake is van een … Continued The post Handelsoorlog: China treft vooral Trump-aanhangers appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Facebook: asociaal netwerk of superslimme verleider?13/04 00u00 - Elsevier.nl: De schimmige samenwerking met Cambridge Analytica heeft Facebook in de grootste crisis uit zijn bestaan gestort. Wat doet Mark Zuckerberg toch allemaal met uw data? Zijn er apps of sites waar uw gegevens wel helemaal veilig zijn? En is het einde van Facebook nabij? In zijn nieuwjaarstoespraak zei oprichter Mark Zuckerberg dat 2018 het jaar … Continued The post Facebook: asociaal netwerk of superslimme verleider? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Facebook-koersen in vrije val na dataschandaal Cambridge Analytica13/04 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Wordt biefstuk eten straks fiscaal bestraft?14/04 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Kabinet vele miljoenen extra kwijt aan ICT-miskleun erfbelasting14/04 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Waarom Unilever Rotterdam boven Londen verkiest15/04 00u00 - Elsevier.nl: Unilever schrapt haar hoofdkantoor in de Britse hoofdstad Londen. Dat betekent dat het hoofdkwartier van het bedrijf zich definitief vestigt in Rotterdam. De kogel is door de kerk: het hoofdkantoor van miljardenbedrijf Unilever verhuist definitief naar Rotterdam. De raad van bestuur van het levensmiddelenconcern heeft na bijna een jaar wikken en wegen de knoop doorgehakt, … Continued The post Waarom Unilever Rotterdam boven Londen verkiest appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
33003
Gelezen:
16090
Aantal lezers nu:
61


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven