zondag 21 januari 2018, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Emerce

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u15
 

Emerce

Verbergen Tonen
20/01 10u15  Hands-On: Google Home Mini De slimme luidsprekers zijn tegenwoordig niet aan te slepen, als we de vakpers mogen geloven, maar heb je er in Nederland ook echt wat aan? Vooralsnog verstaat de Google Home Mini alleen Engels.
20/01 06u45  Infographic: de komeet Ripple Het was een rollercoasterweek voor virtuele munten, die allemaal flink moesten inleveren. Ook de Ripple. De digitale munt is eigenlijk bedoeld voor banken, die de Ripple (XRP) kunnen gebruiken om razendsnel internationale transacties uit te voeren. De laatste maanden trok de Ripple opvallend veel beleggers aan. Als platform dateert de Ripple echter al van 2004, toen Ryan Fugger in Vancouver werkte aan een virtuele marktplaats.
20/01 06u45  Franse autoverhuurdienst Virtuo opent eerste vestiging in Brussel De Franse autoverhuurdienst Virtuo opent twee vestigingen in Brussel. Opvallend aan dit bedrijf is dat de verhuur volledig via de smartphone wordt afgehandeld.
19/01 15u00  Eurosport gaat met StubHub tickets sportevents verkopen Eurosport sluit een samenwerking met eBaydochter StubHub om vanaf zijn Europese websites direct sporttickets voor wedstrijden te verkopen.
19/01 14u15  Rol digitalisering grootst bij bankieren, media en economie Nederlanders vinden de rol van digitalisering het grootst op het gebied van bankieren, media en economie. Het meest positief zijn we over de rol van digitalisering op het gebied van bankieren, het minst positief wat betreft persoonlijke relaties. Dat blijkt uit de ING Digitale Monitor, een halfjaarlijks onderzoek onder ruim 1.500 Nederlanders.
19/01 13u15  Inschrijving Nederlandse Data Science Prijzen 2018 geopend De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) en de Big Data Alliance (BDA) reiken dit jaar voor de tweede keer de Nederlandse Data Science Prijzen uit. Wetenschappers, startups, bedrijven en overheden maken in drie categorieën kans op een onderscheiding. De inschrijving is nu geopend.
19/01 13u00  Omzet van e-bookabonnementen stijgt sterk De CB e-bookbarometer en boekenbarometer over het laatste kwartaal van 2017 laten een lichte krimp zien van de afzet van het fysieke boek ten opzichte van 2016 en een stijging van de e-bookverkoop ten opzichte van 2017. De omzet van e-bookabonnementen stijgt sterk. Er verschenen in totaal 27.270 nieuwe titels in 2017, tegen 25.899 in 2016.
19/01 12u00  ‘Home24 komende zomer naar de beurs’ Online meubelwinkel Home24 zou aanstaande zomer naar de beurs moeten als het aan grootaandeelhouder Rocket Internet ligt.
19/01 11u15  Opnieuw ontslagen bij Snap Snap Inc heeft weer tientallen werknemers op straat gezet. Het gaat vooral om mensen in New York en Londen die aan content werkten.
19/01 10u45  Bundleboon enige Nederlandse start-up voor Startupbootcamp Commerce Bundleboon is de enige Nederlandse start-up die meedoet aan Startupbootcamp Commerce, het acceleratorprogramma gericht op de e-commerce- & retailindustrie. Afgelopen dagen werden de finalisten gekozen.
19/01 10u00  Versnelde groei mobiel dataverbruik sinds ‘unlimited data’ Sinds de introductie van mobiele abonnementen met 'unlimited data' - door T-Mobile en Tele2 vorig jaar - versnelt de groei van het mobiel dataverbruik. Dat blijkt uit de Telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Ook blijken deze abonnementen de concurrentie op scherp te zetten.
19/01 09u15  Atos Nederland krijgt eigen general manager Johan Taams wordt de nieuwe general manager van Atos Nederland. In zijn nieuwe rol zal Taams zich richten op het versnellen van groei in Nederland en het ondersteunen van klanten in hun digitale transformatie.
19/01 09u15  KLM reageert sneller op social media KLM reageerde in 2017 aanzienlijk sneller op social media-berichten van klanten dan in 2016. Dit blijkt uit onderzoek van Conversocial. Doordat andere airlines hun repsonstijd ook hebben verbeterd staat KLM nu op de vijfde plek van de ranglijst, een positie lager dan bij de vorige benchmark.
19/01 09u00  Compacte soundbar Sony De nieuwe 2.1-kanaals HT-SF200 compact soundbar van Sony moet van de woonkamer een echte thuisbioscoop maken, zo belooft het Japanse bedrijf. Het compacte design is zeer praktisch en gaat volledig op in de leefomgeving.
19/01 09u00  TMG vraagt beursexit aan TMG dient bij Euronext het verzoek in om zijn notering aan den Amsterdamse beurs in te trekken. Inmiddels is 98,5 procent van de aandelen in handen van Mediahuis.
Laatste update: zaterdag 20 januari 2018, 10u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/01 08u15  Bundleboon enige Nederlandse startup voor Startupbootcamp CommerceBundleboon is de enige Nederlandse startup die meedoet aan Startupbootcamp Commerce, het accelerator programma gericht op de E-commerce & retail industrie. Afgelopen dagen werden de finalisten gekozen.
19/01 08u00  Bits of Freedom en de Consumentenbond willen dat de NPO zijn Start-app snel aanpastBits of Freedom en de Consumentenbond willen van de NPO opheldering over het verzamelen van gegevens door adverteerders via de NPO Start-app. Gebruikers moeten hiervoor akkoord geven. Doen ze dit niet, dan krijgen ze geen toegang. De NPO levert een publieke dienst en zou vrij toegankelijk moeten zijn, vinden Bits of Freedom en de Consumentenbond. […]
19/01 06u45  AD.nl nadert kopgroep online nieuwsNieuwssite AD.nl is qua online bereik bijna even groot als de NOS en zit zelfs het wat dalende NU.nl op de hielen. De Telegraaf daalt tot een bereik van dertig procent.
19/01 06u45  Online betalingen met iDEAL en creditcards naar 455 miljoen transactiesDe geschatte omzet met elektronische betaalmiddelen in Nederland, aan de kassa en online (pinnen, creditcards, iDEAL, PayPal, AfterPay en incassomachtigen) bedroeg in 2017 zo’n 150 miljard euro. Met alleen pinnen is vorig jaar 100,6 miljard euro omgezet, meldt Betaalvereniging Nederland.
18/01 18u45  Zakelijke versie WhatsApp in vijf landen gelanceerdDe zakelijke versie van WhatsApp is nog niet verkrijgbaar in de Benelux. Alleen in Indonesië, Italië, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is de Android app vandaag uitgebracht.
18/01 16u00  Powned verliest vaste zendtijd op televisieDe online georiënteerde omroep Powned is zijn vaste zendtijd op televisie ontnomen door de NPO, meldt De Telegraaf. Het is de eerste zender in het bestel zonder vaste tv-zendtijd, dus moet het voornamelijk van zijn online activiteiten hebben.
18/01 14u45  Coolblue opent zesde witgoeddepotCoolblue opent een witgoeddepot in Apeldoorn. Van hieruit levert de online retailer zelf alle grote pakketten aan haar klanten in de provincies Gelderland en Overijssel.
18/01 14u00  Kansspelautoriteit: cryptomunt is geen kansspelCryptomunten, zoals bitcoins, vallen niet onder het aandachtsgebied van de Kansspelautoriteit. Dat heeft de Kansspelautoriteit geconcludeerd na eigen onderzoek.
18/01 13u15  Weinig groei meer in gebruik appsDe appeconomie groeit nog altijd en zal dit jaar mogelijk een omvang bereiken van 110 miljard dollar, maar volgens Flurry besteden we niet heel veel meer tijd aan apps.
18/01 12u00  Triple neemt creatief bureau Beast overTechnologiebedrijf Triple krijgt een steviger creatief profiel met de overname van digital creative agency Beast, ook uit Alkmaar. Daarnaast opent het een kantoor in Amsterdam.
18/01 11u30  Bouw van een tweede distributiecentrum wehkamp levert honderden nieuwe banen opDe komst van het nieuwe distributiecentrum van wehkamp op bedrijventerrein Hessenpoort betekent voor Zwolle en omgeving opnieuw een groei in het aantal arbeidsplaatsen. De gemeente houdt rekening met enkele honderden nieuwe banen.
18/01 11u00  Talpa Network kiest voor TealiumHet onlangs nieuw gepresenteerde Nederlandse mediabedrijf Talpa Network gaat de technologie van Tealium gebruiken om profielen van zijn digitale publiek op te stellen en te verrijken.
18/01 10u00  Picnic van start in RotterdamPicnic begint vandaag zijn dienstverlening in Rotterdam, wat nu de grootste stad in het verzorgingsgebied van de start-up is. In de afgelopen weken meldden een kleine tienduizend belangstellenden zich aan.
18/01 09u15  Google maakt kunstmatige intelligentie (AI) toegankelijk via cloudGoogle Cloud kondigt de komst van Cloud AutoML aan, waarmee kunstmatige intelligentie (AI) toegankelijk wordt voor elk bedrijf.
18/01 09u00  Nu ook pushberichten bij belangrijk lokaal en sportnieuws Nu.nlHet is vanaf deze week mogelijk om vanuit de app van NU.nl pushberichten te ontvangen bij groot sportnieuws of belangrijk nieuws in de regio. In eerste instantie geldt dat alleen voor Android, vanaf eind januari kan het ook op de iPhone of iPad.
18/01 08u00  Emerce begint reeks podcastsEmerce start een reeks maandelijks podcasts waarin Krijn Schuurman online specialisten over interviewt, aan de tand voelt en naar hun vergezichten vraagt.
18/01 08u00  ‘Groei e-books tot stilstand gekomen’Ondanks de grote beschikbaarheid aan schermen en een groot digitaal leesaanbod, lezen Nederlanders het vaakst van papier. Van de 50 minuten die zij gemiddeld op een dag lezen, doen ze dat 31 minuten op de oude manier. Dat blijkt uit het rapport Lees:Tijd Lezen in Nederland van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).
18/01 06u30  Papieren krant voor millennials en generatie Z verleden tijdDe papieren krant is voor millennials en generatie Z verleden tijd. Dat blijkt uit onderzoek dat MediaTest in samenwerking met online uitgever Wayne Parker Kent uitvoerde. Het is volgens MediaTest voor het eerst dat 'gedegen onderzoek' is gedaan naar mediavoorkeuren van Nederlandse millennials.
18/01 06u15  Mobility Media koopt Autoschadeportaal en BandenportaalMobility Media heeft de websites Autoschadeportaal.nl en Bandenportaal.nl overgenomen voor een onbekend bedrag. Autoschadeportaal noemt zich de vakwebsite voor de schadeherstelbranche en Bandenportaal de vaksite voor de bandenbranche.
17/01 15u15  Politie test meezoek-appEen burgerpanel gaat een nieuwe app testen die burgers moet helpen bij het zoeken naar een vermiste.
17/01 14u00  Britse startups haalden in 2017 het meeste geld opBritse startups zijn de reden van een sterke groei van investeringen in Europa in 2017. Volgens de Dow Jones VentureSource hebben Europese startups vorig jaar 17,52 miljard dollar opgehaald, versus 13,81 miljard in 2016.
17/01 12u15  Jaaromzet Zalando 4,5 miljard euroOnline retailer Zalando sluit het vierde kwartaal af met een omzet van ruim 1,3 miljard euro. De EBITDA komt uit op 107 en 120 miljoen euro, volgens voorlopige cijfers. Dat is in lijn met de verwachtingen.
17/01 12u15  Feller Media verder als Level V en We Are LiveDe videocontentproducent Feller Media gaat verder als twee merken: Level V voor online video en We Are Live voor livestreams en events. Hiermee wil het bedrijf haar positionering duidelijker neerzetten en de teams meer ruimte geven voor verdere ontwikkeling.
17/01 10u45  Forse boete voor Belvilla voor onjuiste prijsvermeldingDe Autoriteit Consument & Markt (ACM) legt het Nederlandse bedrijf @Leisure BR een boete van maar liefst 350.000 euro op voor het misleidend vermelden van prijzen op zijn website belvilla.nl. De vanaf-prijzen voor het boeken van vakantiehuizen op de website waren onjuist. Ook zijn consumenten misleid over de onvermijdbare kosten.
17/01 10u15  YouTube scherpt advertentieregels aanVerdienen aan YouTube kanalen is alweer ingewikkelder geworden. Om in aanmerking te komen voor reclame-inkomsten, moet in het afgelopen jaar minimaal 4000 uur zijn gekeken. Daarnaast moet een kanaal minstens duizend abonnees hebben.
17/01 10u15  AirHelp start tool voor compensatie vertraagde vluchtenAirHelp, de claimorganisatie die opkomt voor de rechten van vliegpassagiers, lanceert vandaag een tool waarmee reizigers kunnen uitrekenen hoeveel compensatie zij kunnen krijgen voor vertraagde vluchten.
17/01 09u45  Inloggen op Belgische overheidstoepassingen voortaan ook mogelijk met Itsme-appHet is eindelijk mogelijk om in te loggen bij Belgische overheidsdiensten als MyPension en Tax-on-web. Dat kan nu ook met de app Itsme.
17/01 09u00  Sterke groei van fintech ondernemingen in NederlandHet aantal fintechondernemingen in Nederland stijgt flink naar 430. Dat blijkt uit de Dutch Fintech Infographic van Holland FinTech die vandaag wordt gepresenteerd tijdens de jaarlijkse ledendag.
17/01 08u45  BAMTECH Media: ‘Het gaat om de juiste mentaliteit’Na de overname van technologiebedrijf The Capitals door BAMTECH Media gaat Thomas Engel onder meer de gerenommeerde streamingdiensten van The Walt Disney Company en Discovery Communications aan de man brengen bij grote Europese sport-, media- en telecombedrijven.
17/01 08u00  Bitcoin verliest kwart van zijn waardeDe Franse minister voor Economische Zaken Bruno Le Maire heeft een werkgroep aangekondigd die de handel in cryptomunten moet gaan reguleren.
17/01 07u15  Hands on: Netatmo Presence outdoor camera met HomeKit integratieDe Netatmo Presence security camera is niet nieuw. De integratie met Apple Homekit wel, deze is nu net (begin januari 2018) vrijgegeven, dus tijd voor een Hands on review.
17/01 06u45  Ben Woldring lanceert slimme app voor vaste lastenBen Woldring, oprichter van Bellen.com en Gaslicht.com, lanceert een nieuwe app Bencompare voor iPhone en Android. Daarmee zien gebruikers wat ze kwijt bent aan vaste lasten, én hoe het goedkoper kan.
17/01 06u45  Facebook Messenger moet weer simpel wordenFacebook Messenger, met 1,3 miljard gebruikers, wordt flink uitgekleed. Hoofd Messenger David Marcus van Facebook deed die toezegging dinsdag nadat hij moest toegeven dat Messenger met zijn vele onderdelen veel te druk was geworden. En dat niet alle noviteiten zijn aangeslagen.
16/01 17u45  Ruim 2000 slachtoffers van Microsoft oplichtingEen groep criminelen die zich voordoet als medewerkers van Microsoft maakt nog steeds veel slachtoffers. Bijna 2.000 gedupeerden meldden zich in 2017 bij de politie. Bij elkaar zijn ze voor 7 miljoen euro opgelicht. Een slachtoffer werd zelfs voor 98.000 euro gedupeerd.
16/01 16u15  BMW neemt ook Amerikaanse tak Parkmobile overDe Amerikaanse tak van het Nederlandse Parkmobile is overgenomen door autofabrikant BMW voor een onbekend bedrag. BMW had al een minderheidsbelang.
16/01 15u15  Fraudehelpdesk waarschuwt voor een valse website van betaaldienst TikkieFraudehelpdesk
16/01 14u30  Amazon verliest marktaandeel cloud aan Microsoft, GoogleOp de markt voor cloudcomputing heeft Amazon in het vierde kwartaal van 2017 wat marktaandeel verloren aan Microsoft en Google, dat veel investeren om de grote achterstand in te halen.
16/01 13u45  Startups in regio Utrecht goed voor 1694 banenDe regio’s Utrecht en Gooi en Vechtstreek tellen bij elkaar ruim tweehonderd startups, omgerekend zo'n 1694 arbeidsplaatsen. Dat blijkt uit de verkenning naar werkgelegenheid bij startups in de regio Utrecht, uitgevoerd onder regie van StartupUtrecht.
16/01 12u00  Rabobank gaat saldo-informatie anderen banken tonenRabobank updatet komende maanden zijn app waardoor klanten ook saldo-informatie van anderen banken in dat overzicht kunnen zien.
16/01 11u00  Arriva optimaliseert proces van gevonden en verloren voorwerpenSinds 1 januari werkt vervoerder Arriva in al haar regio’s in Nederland samen met iLost voor gevonden en verloren voorwerpen.
16/01 10u00  ‘Amazon naar 4,5 miljard reclame-omzet’Amazon.com wordt ook steeds meer een reclamemachine en boekt daar dit jaar, zo verwacht JPMorgan, een omzet mee van 4,5 miljard dollar.
16/01 09u15  ‘Media Park moet High Tech Campus worden’Het Media Park in Hilversum komt mogelijk in andere handen. De gemeente Hilversum werkt aan een consortium voor overname en verdere ontwikkeling van het Media Park.
16/01 09u00  Essent voegt CVtotaal.nl toe aan haar netwerk van servicebedrijvenEssent breidt haar netwerk van energieservicebedrijven uit met CVtotaal.nl. CVtotaal.nl is in Nederland een van de grootste online verkoop- en serviceplatformen van onder meer moderne CV-installaties, warmtepompen en zonnepanelen voor particulieren.
16/01 08u00  ABN AMRO lanceert fintech FranxABN AMRO lanceert vandaag weer een nieuw online label: Franx. Deze start-up richt zich op de tienduizenden MKB-ondernemers in Nederland die internationaal zakendoen. Het moet internationaal betaalverkeer aanzienlijk makkelijker en sneller maken.
16/01 07u00  ‘Digital wereldwijd groter dan tv in 2018’Adverteerders geven in 2018 wereldwijd meer uit aan reclame op internet dan op televisie. Onderzoek van Dentsu Aegis Network laat ook zien dat dit jaar 62 procent van alle online reclamebudgetten naar mobiele kanalen gaat.
16/01 06u30  Meer dan helft iDEAL-betalingen mobielVoor het eerst is het aantal mobiele iDEAL-betalingen groter dan de hoeveelheid transacties via een desktop. Dat maakt Currence vandaag bekend. Het aandeel steeg naar iets boven de helft. 
15/01 15u15  Broad Horizon koopt House of EngagementCloudspecialist Broad Horizon neemt House of Engagement over en krijgt daarmee specialisme in huis op het gebied van Microsoft Dynamics 365.
15/01 13u45  Endeit stapt in horlogehandel ChronextEndeit Capital investeert samen met Octopus Ventures, Partech en Capnamic 28 miljoen euro in de Zwitserse scale-up Chronext, een internationale online marktplaats voor de handel in luxe horloges.
15/01 13u00  Eerste test met prepaid energiedienstTientallen Rotterdamse en Arnhemse huishoudens testen de komende maanden een prepaid energiedienst die hoge kosten door afsluiting moet voorkomen. De dienst werkt als een prepaid telefoonabonnement; deelnemers kopen een tegoed aan energie en kunnen dit zelf opwaarderen.
15/01 12u45  Gevangenisstraf voor internetoplichtingEen aantal mannen heeft voor grootschalige internetoplichting elk diverse maanden gevangenisstraf gekregen. Zij verdienden vooral aan namaakwebshops van onder meer BCC, MediaMarkt en Ziggo.
15/01 11u15  Leen Menken in handen van bpostDe Zoetermeerse bezorger van koel- en vriesproducten Leen Menken gaat naar het Belgische post- en pakketbedrijf Bpost.
15/01 11u15  TripAdvisor van start met betaalde zoekresultatenTripAdvisor plaatst sinds kort betaalde zoekresultaten bovenaan de lijst. Deze zijn te herkennen aan de tag ‘sponsored’. De recensiesite belooft hoteliers die van de zogeheten Sponsored Placements gebruikmaken kwalitatief goed verkeer naar hun website en een laag risico.
15/01 10u00  Softbank steekt 460 miljoen euro in Auto1De kogel is door de kerk: Softbank investeert 460 miljoen euro in het Duitse Auto1 Group tegen een waardering van 2,9 miljard euro. Bij die waardering is Auto1 Europa's op een na grootste start-up, na Spotify.
15/01 09u15  Geen toeslagen meer bij gebruik creditcardsToeslagen op het gebruik van bankpassen en creditcards in winkels en bij online winkels zijn sinds afgelopen weekend niet langer toegestaan.
15/01 08u15  Verzekeraar VIVAT met universiteiten en hogescholen in geavanceerde techniekenVerzekeraar VIVAT treedt toe tot het zogenoemde ADS-netwerk, waar onder andere de Universiteit van Amsterdam (UvA), de Vrije Universiteit (VU), de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en het Centrum Wiskunde en Informatica (CWI) bij zijn aangesloten.
15/01 08u00  Spotify ook in de badkamerAquaSound heeft Spotify toegevoegd aan haar waterdichte badkamer audiosysteem. Naast internetradio en Mp3 speler, krijgt de controller voortaan ook Spotify functionaliteit.
15/01 08u00  PostNL breidt proef met pakket- en briefautomaat uit naar BredaPostNL heeft zijn proef met pakket- en briefautomaten van PostNL uitgebreid naar Breda. Dit is een uitbreiding van de proef met pakket- en briefautomaten in Almere, Tilburg en op verschillende plekken in Limburg.
15/01 06u30  Marley Spoon zoekt nieuwe financieringDe verkoper van maaltijdboxen Marley Spoon is op zoek naar nieuwe financiering. Het bedrijf zag de omzet in 2017 verdubbelen.
15/01 06u15  Uitgevers vrezen gevolgen bijstelling FacebookUitgevers maken zich zorgen over de plannen van Mark Zuckerberg om de tijdlijn van Facebook ingrijpend aan te passen. Zuckerberg wil meer betekenisvolle sociale interactie, oftewel updates van vrienden en familie, in plaats van bijvoorbeeld bedrijven. Virale video’s en nieuwsartikelen zullen veel minder opduiken.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x Nu ook pushberichten bij belangrijk lokaal en sportnieuws Nu.nl18/01 09u00 - Emerce: Het is vanaf deze week mogelijk om vanuit de app van NU.nl pushberichten te ontvangen bij groot sportnieuws of belangrijk nieuws in de regio. In eerste instantie geldt dat alleen voor Android, vanaf eind januari kan het ook op de iPhone of iPad.
2x Atos Nederland krijgt eigen general manager19/01 09u15 - Emerce: Johan Taams wordt de nieuwe general manager van Atos Nederland. In zijn nieuwe rol zal Taams zich richten op het versnellen van groei in Nederland en het ondersteunen van klanten in hun digitale transformatie.
2x Bundleboon enige Nederlandse start-up voor Startupbootcamp Commerce19/01 10u45 - Emerce: Bundleboon is de enige Nederlandse start-up die meedoet aan Startupbootcamp Commerce, het acceleratorprogramma gericht op de e-commerce- & retailindustrie. Afgelopen dagen werden de finalisten gekozen.
2x Franse autoverhuurdienst Virtuo opent eerste vestiging in Brussel20/01 06u45 - Emerce: De Franse autoverhuurdienst Virtuo opent twee vestigingen in Brussel. Opvallend aan dit bedrijf is dat de verhuur volledig via de smartphone wordt afgehandeld.
1x Sterke groei van fintech ondernemingen in Nederland17/01 09u00 - Emerce: Het aantal fintechondernemingen in Nederland stijgt flink naar 430. Dat blijkt uit de Dutch Fintech Infographic van Holland FinTech die vandaag wordt gepresenteerd tijdens de jaarlijkse ledendag.
1x Google maakt kunstmatige intelligentie (AI) toegankelijk via cloud18/01 09u15 - Emerce: Google Cloud kondigt de komst van Cloud AutoML aan, waarmee kunstmatige intelligentie (AI) toegankelijk wordt voor elk bedrijf.
1x Triple neemt creatief bureau Beast over18/01 12u00 - Emerce: Technologiebedrijf Triple krijgt een steviger creatief profiel met de overname van digital creative agency Beast, ook uit Alkmaar. Daarnaast opent het een kantoor in Amsterdam.
1x Coolblue opent zesde witgoeddepot18/01 14u45 - Emerce: Coolblue opent een witgoeddepot in Apeldoorn. Van hieruit levert de online retailer zelf alle grote pakketten aan haar klanten in de provincies Gelderland en Overijssel.
1x Powned verliest vaste zendtijd op televisie18/01 16u00 - Emerce: De online georiënteerde omroep Powned is zijn vaste zendtijd op televisie ontnomen door de NPO, meldt De Telegraaf. Het is de eerste zender in het bestel zonder vaste tv-zendtijd, dus moet het voornamelijk van zijn online activiteiten hebben.
1x TMG vraagt beursexit aan19/01 09u00 - Emerce: TMG dient bij Euronext het verzoek in om zijn notering aan den Amsterdamse beurs in te trekken. Inmiddels is 98,5 procent van de aandelen in handen van Mediahuis.

Statistieken

Artikels:
36490
Gelezen:
6764
Aantal lezers nu:
23


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven