zondag 16 juni 2019, week 24


U bent nu hier: Meer nieuws van Emerce

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u30
 

Emerce

Verbergen Tonen
15/06 12u45  HAL krijgt bijna-meerderheidsbelang in Coolblue De Rotterdamse investeringsmaatschappij HAL heeft een flink belang in webwinkel Coolblue opgebouwd. HAL bezit nu 49 procent van de aandelen, zo meldt De Telegraaf. Dat is vermoedelijk het grootste belang.
15/06 10u15  Niels Daalhuizen (XITE): ‘Tv gaat weer bundelen, maar dan slim’ Muziekzender XITE bouwt gestaag door aan zijn cross-over tussen lineair uitzenden en personalisatie. Een recent verschenen app voor de online mediaspelers van Apple en Amazon zet de online strategie kracht bij. En bij de kabelaars liggen grote kansen voor betaalmodellen, stelt chief product officer Niels Daalhuizen.
15/06 06u30  HAL krijgt meerderheidsbelang in Coolblue De Rotterdamse investeringsmaatschappij HAL heeft een meerderheidsbelang in webwinkel Coolblue opgebouwd. HAL bezit nu 49 procent van de aandelen, zo meldt De Telegraaf.
15/06 06u15  Infographic: Big Data trends in 2019 De noodzaak om ongestructureerde data te analyseren is de laatste jaren sterk toegenomen, met name ten behoeve van marketing. Veel bedrijven zie Big Data als de meest disruptieve ontwikkeling van de laatste jaren. De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig de cloud voor het bewerken van Big Data. Streaming analytics, afkomstig van apparaten, is eveneens aan het opkomen. In 2023 moet de Big Data industrie wereldwijd al een omvang van 77 miljard dollar hebben bereikt (foto: Pixabay).
15/06 06u15  Vlaamse tv zenders schieten nieuwe dienst Proximus Pickx meteen lek De belangrijkste Belgische tv-zenders zijn in het geweer gekomen tegen een nieuwe dienst van Proximus die een selectie maakt uit het totale Vlaamse tv-aanbod. De zenders zeggen dat zij hiermee nooit akkoord zijn gegaan.
14/06 15u45  Amerikanen kopen Rotterdams twnkls Het Amerikaanse softwarebedrijf PTC heeft de specialist in augmented reality twnkls uit Rotterdam gekocht.
14/06 15u15  Unilever investeert in influencerplatform Unilever Ventures investeert met TVC Capital in influencerplatform CreatorIQ uit Californië in de VS. Daarmee kan het indirect invloed gaan uitoefenen op de meetbaarheid en kwaliteit van de inzet van socialmedia, iets waar FMCG-corporates al langer om roepen
14/06 14u45  Politie overweegt digitale aangifte ransomware en support scams De politie wil voor bepaalde vormen van cybercrime digitale aangifte mogelijk maken, zodat de drempel voor slachtoffers om aangifte te doen omlaag gaat. De aandacht gaat als eerste uit naar ransomware en helpdeskfraude. Dat schrijft minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid aan de Tweede Kamer.
14/06 14u00  Gaming op mobiel groeit fors Tien procent van de tijd die consumenten besteden aan apps heeft betrekking op games, zo blijkt uit cijfers van App Annie. Dat gaat de komende tijd nog fors toenemen.
14/06 13u00  UEFA begint OTT-zender De Europese voetbalbond UEFA is een online videozender begonnen onder de naam UEAFA.tv.
14/06 12u30  Intracto Group koopt Prophets, plant meer overnames Intracto Group uit België koopt digital agency Prophets, dat vestigingen heeft in Antwerpen en Brussel.
14/06 12u00  bol.com begint zakelijke podcastreeks Een podcast biedt ruimte voor uitleg en achtergrond en lijkt bol.com daarom een geschikt medium richting zijn zakelijke klanten. Het platform zet de eerste stap in wat een podcastreeks kan worden.
14/06 11u00  ‘Groei online reclamebudgetten vlakt af’ Volgend jaar zal meer dan de helft van alle reclamebudgetten worden uitgegeven bij online media. De uitgaven aan internetreclame blijven niet ongebreideld stijgen, zegt GroupM.
14/06 10u45  Ericsson ziet versnelde groei 5G Ericcson verwacht dat de 5G-dekking tegen het einde van 2024 zo’n 45 procent van de wereldbevolking zal bedragen. Dit zou nog kunnen oplopen tot 65 procent omdat spectrum-sharing technologie 5G-implementaties op LTE-frequentiebanden mogelijk maakt. Het Zweedse bedrijf doet zijn voorspellingen in zijn Mobility rapport.
14/06 10u15  Alipay integreert met 6 Europese mobile wallets Het wordt voor Chinese consumenten steeds wat makkelijker om in Europese winkels met hun telefoons te betalen. Alipay heeft zes Europese mobile wallets gecontracteerd en heeft er meer op de agenda staan.
Laatste update: zaterdag 15 juni 2019, 12u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/06 10u15  Koopjedeal.nl past retourbeleid en bereikbaarheid klantenservice aan na reprimande ACMDe Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft Koopjedeal.nl op de vingers getikt. De toezichthouder greep in na tientallen meldingen van consumenten over de onbereikbare klantenservice, retourzendingen die niet goed verwerkt waren of bestellingen die niet geleverd werden.
14/06 09u15  Meer vestigingen Albert Heijn krijgen Tap to goAlbert Heijn gaat de test met Tap to go dit najaar uitbreiden naar nog eens drie filialen van AH to go. Dat meldt Retailtrends.
14/06 09u00  Tikkie op Emerce NextHet is vermoedelijk zijn laatste optreden als chef Tikkie van ABN. Freek de Steenwinkel heeft onlangs zijn vertrek bij ABN aangekondigd, maar spreekt eind juni nog wel op Emerce Next in de Beurs van Berlage.
14/06 08u15  Nieuwe locatie The Hague Tech startschot Hackathon for Peace, Justice & SecurityWethouder Onderwijs, Kenniseconomie & Internationaal Saskia Bruines opent vandaag de nieuwe locatie van The Hague Tech en geeft tevens het startschot voor de Hackathon for Peace, Justice & Security.
14/06 07u30  Xiaomi lanceert Mi Band 4Xiaomi lanceerde deze week zijn langverwachte fitnesstracker Mi Band 4, de opvolger van de Mi Band 3. Met 28 euro nog altijd heel betaalbaar, maar met iets meer mogelijkheden.
14/06 07u30  STER waarschuwt kabinet voor ‘onjuiste berekeningen mediaplannen’Het voornemen om reclame op de publieke omroep voor acht uur ‘s avonds te verbieden kost volgens berekeningen van STER geen 60 miljoen euro, maar tussen de 80 en 90 miljoen euro. Het mediaplan staat vandaag op de agenda van de ministerraad.
14/06 06u45  Online omzet in april 15,9 procent hogerDe online omzet was in april 15,9 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels hebben 12,8 procent meer omgezet. De online omzet van winkels waarvan de verkoop via het internet een nevenactiviteit is (multi-channelers) groeide met 20,3 procent, zo blijkt uit nieuwe cijfers van CBS.
14/06 06u30  Ronald van Zetten (V&D): ‘Conversie social commerce app Frendz valt tegen’Het gaat niet goed met Frendz, de social commerce app uit de V&D paraplu van Ronald van Zetten en Roland Kahn. De conversie lukt niet erg, vertelde Van Zetten gisteren openhartig bij het Digital Marketing Retail Event in Naarden.
13/06 18u00  Alex Tielbeke weg bij EredivisieDirecteur Alex Tielbeke verlaat Eredivisie CV (ECV). In zijn huidige rol was hij statutair directeur van de ECV en Commercieel Directeur bij Eredivisie Media & Marketing (EMM), het mediabedrijf dat de collectieve media- en sponsorrechten van de Eredivisieclubs exploiteert.
13/06 17u45  Marc Duijndam nieuwe CEO van DynasourceMarc Duijndam is per direct aan de slag gegaan als CEO van Dynasource, een platform om IT-serviceproviders en -freelancers te vinden.
13/06 15u00  BlablaCar start busdiensten in BeneluxAutodeeldienst BlablaCar gaat vanaf maandag buslijnen exploiteren in Nederland naar Frankrijk. Het werkt hiervoor samen met OuiBus, een dochter van het Franse spoorbedrijf SNCF.
13/06 14u00  Belgisch e-commerce naar drie miljard euroDe online verkopen in België zijn met acht procent gegroeid tot 2,95 miljard euro in het eerste kwartaal van 2019.
13/06 13u15  Verlies voor KPN op markt mobiele telefonieKPN heeft als enige van de drie mobiele operators met een eigen netwerk het afgelopen eerste kwartaal marktaandeel verloren. T-Mobile, dat sinds januari 2019 ook Tele2 Nederland omvat, eindigde net onder Vodafone op de derde plaats.
13/06 12u45  Axel Springer wil van de beurs, KKR helptKKR wil investeren in het Duitse uitgeefbedrijf Axel Springer door alle kleine aandeelhouders uit te kopen. Daarna moet de beursnotering worden beëindigd.
13/06 12u30  Amazon Personalize breder beschikbaarAmazon Personalize, een dienst van Amazon Web Services, is voortaan beschikbaar voor alle AWS-klanten. Met behulp van een API kunnen ontwikkelaars machine learning-modellen toevoegen, onder meer ten behoeve van productaanbevelingen en direct marketing.
13/06 12u00  Veilingen 5G-frequenties leveren Duitsland 6,6 miljard euro opDe veilingen van de 5G-frequenties leveren de Duitse overheid 6,55 miljard euro op, zo laat de Duitse toezichthouder BnetzA vrijdag weten. Een vierde nieuwe netwerkeigenaar, 1&1 Drillisch, betreedt de markt.
13/06 11u15  ‘Logistiek verplaatsingsdynamiek blijft groot’Veertig procent van de grote logistieke bedrijven in Nederland willen uitbreiden of verplaatsen en zijn dus potentieel op zoek naar nieuwe locaties. Bij de logistiek dienstverleners geldt dit zelfs voor 70 procent. Dat zijn conclusies uit grootschalig onderzoek van Stec Groep - Logistiek in Beeld - onder 450 grote verladers, retailers en logistiek dienstverleners.
13/06 11u15  Amazon stopt met bezorgdienst voor restaurants in VSAmazon stopt nu ook in de VS met het bezorgen van maaltijden voor restaurants. In november werd een soortgelijke dienst in Londen gestaakt.
13/06 10u00  True start met managed KubernetesHostingprovider True lanceert een nieuwe commerciële dienst waarmee ontwikkelaars en bedrijven managed kuberneteshosting kunnen afnemen.
13/06 09u45  Oprichters verlaten MirabeauAdjan Kodde en Heini Withagen, de oprichters van Mirabeau, verlaten hun bedrijf per 1 juli aanstaande.
13/06 09u00  Whiskas lanceert eigen persoonlijke assistentWhiskas, de fabrikant van kattenvoer, brengt een eigen persoonlijke assistent Mia op de markt. Die stelt vragen in plaats van ze te antwoorden.
13/06 08u30  Meer dan de helft van de Europeanen overweegt over te stappen naar een online bankMeer dan de helft van de Europeanen overweegt om in de toekomst hun huidige traditionele bank te verruilen voor een online bank zonder bankkantoor. Dit blijkt uit onderzoek van Mastercard in elf Europese landen, waaronder Nederland.
13/06 08u15  Belgische media- en telecomgroepen maken vuist tegen Facebook en GoogleNegen Belgische media- en telecomgroepen werken samen rond gepersonaliseerde reclame. De bedrijven onderzoeken of ze hun klantendata met elkaar kunnen delen om advertenties persoonlijker te maken. Dat vernam De Tijd en wordt bevestigd door Guillaume Boutin, bij Proximus verantwoordelijk voor de consumentenmarkt.
13/06 07u00  Goodiebox vangt zes miljoen voor Europese expansieDe makers van cosmeticadoos Goodiebox, online verkrijgbaar via een maandabonnement, ontvangen 5,7 miljoen euro om hun dienst op de Europese markt op te schalen.
13/06 06u45  Nederland in top-3 EU-ranglijst digitale economie, maar MKB blijft achterNederland behoort voor het eerst tot de top-3 landen in Europa als het gaat om de kracht van de digitale economie. Dat blijkt uit de jaarlijkse, toonaangevende Digital Economy and Society Index (DESI) van de EU. Deze index rangschikt de kwaliteit van de digitale infrastructuur, het gebruik van digitale toepassingen door en online vaardigheden van de inwoners, de mate en wijze waarop het bedrijfsleven digitaal actief is en de online dienstverlening door de overheid zelf.
12/06 19u30  Nederlanders betalen (nog) niet vaak voor onlinenieuwsTot nu toe was onlinenieuws voornamelijk gratis. Daar komt langzaam verandering in en steeds vaker wordt gevraagd om voor onlinenieuws […]
12/06 15u15  Game-uitgevers gaan abonnementen aanbieden op Google StadiaUitgevers van games kunnen via het cloudplatform Google Stadia eigen abonnementen aanbieden. Dat heeft Google bekend gemaakt op de Amerikaanse gamebeurs E3.
12/06 15u15  7 miljoen euro voor internationale expansie autoschadeherstelplatform FixicoFixico,eenonlineplatformvoorautoschadeherstel,heeft7miljoeneuroopgehaaldvoorzijninternationaleexpansie.
12/06 14u45  Jan-Willem Roest zwaait af bij PayPal BeneluxJan-Willem Roest verlaat na bijna tien jaar betaalbedrijf PayPal. Roest maakte zijn vertrek zelf bekend. Hij spreekt van 'tien prachtige, innovatieve en levendige jaren'.
12/06 14u15  Oracle en Microsoft bundelen cloudsOracle en Microsoft hebben een interconnectieafspraak gemaakt over hun wederzijdse cloudstacks.
12/06 12u45  Mediaset richt Nederlandse holding opMediaset, een omroep in handen van Silvio Berlusconi, richt een Nederlandse holding op voor een Pan-Europese tv groep. MediaForEurope blijft […]
12/06 12u15  Ruim 20 procent van breedband-omzet afkomstig uit glasvezelRuim 20 procent van de omzet op de Nederlandse breedbandmarkt was in het eerste kwartaal afkomstig uit glasvezelaansluitingen, een nieuwe mijlpaal voor het groeiende glasvezelsegment.
12/06 11u30  Extra geld voor handhaving AVGDe Autoriteit Persoonsgegevens krijgt 3,4 miljoen euro extra van het rijk voor betere handhaving van de AVG, de Europese privacywet. Dat schrijft Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker in een brief aan de Tweede Kamer.
12/06 11u15  ING: Nederlandse webshops vergroten hun marktaandeelMet een verwachte omzetgroei van 10 procent in 2019 vergroten de Nederlandse webshops hun marktaandeel verder. In non-food ligt het marktaandeel van online naar schatting op 25 procent. E-commerce is volwassen geworden en een nieuwe fase breekt aan, schrijft het ING Economisch Bureau.
12/06 10u45  Picnic start proef met zakelijke leveringenOnline supermarkt Picnic start vandaag een proef met het gratis en duurzaam bezorgen van boodschappen bij zakelijke klanten. In Leiden, Zoetermeer en Hoofddorp kunnen bedrijven bestellen en in de ochtend worden beleverd.
12/06 10u00  ‘Amazon meest waardevolle merk’Amazon heeft inmiddels de hoogste merkwaarde in de jaarlijkse BrandZ Top 10. Met 315,5 miljard dollar passeert Amazon zowel Apple (309,5 miljard) als Google (309,0 miljard). Microsoft dat in 2006 nog de allereerste ranglijst van de Top 100-BrandZ aanvoerde, neemt dit jaar de vierde plek in.
12/06 09u15  HTC 5G Hub: Ferrari op een landwegWe moeten in Nederland nog een poos wachten (::zucht::) voordat 5G beschikbaar is op de netwerken van onze mobiele aanbieders, maar we mogen er natuurlijk wel alvast bij likkebaarden. Wat spreekt dan meer tot de verbeelding dan een kastje als dit.
12/06 09u00  YouTube verwijdert het complete videoarchief van het Regionaal Archief AlkmaarYouTube blijkt het complete videoarchief van het Regionaal Archief Alkmaar te hebben verwijderd. Beelden uit het archief over de Tweede […]
12/06 08u45  Ziggo levert Mediabox Next breder uitKabelaar Ziggo is begonnen met de levering van de Mediabox Next aan alle nieuwe klanten met een Complete- en Max-alles-in-één-pakket. De 4k-settopbox was tot voor kort op beperkte schaal beschikbaar.
12/06 08u15  Combell en TransIP bundelen krachten tot team.blueDe plannen waren via toezichthouder ACM al uitgelekt, maar zijn vandaag bevestigd: twee grote hostingpartijen Combell Group en TransIP bundelen de krachten en worden team.blue. De gezamenlijke waarde van de gefuseerde onderneming bedraagt ruim 1 miljard dollar.
12/06 08u00  Happy Horizon neemt belang in EEN MediaHet netwerk van marketingbureaus Happy Horizon uit Eindhoven verwerft een minderheidsbelang in EEN Media uit Amsterdam.
12/06 07u00  ‘Afspraken over niet meebieden op online advertenties leidt tot hogere prijzen hotels’In Nederland maken veel hotelketens afspraken met boekingssites om níet te adverteren op zoekresultaten voor hun merknaam. Dat is niet […]
12/06 06u45  Digital Marketing Live!: van prijswinnaars tot f*ck upsDonderdag 27 juni vindt in de Beurs van Berlage weer Digital Marketing Live! plaats. Het ramvolle programma belooft netwerken en inspiratie. Niet alleen door mooie cases, maar juist ook het delen van f*ck ups.
11/06 17u45  Opera lanceert gamingbrowserOpera heeft een gamingbrowser ontwikkeld Opera GX, speciaal bedoeld voor het spelen van pc games. De gebruiker kan in het regelpaneel de hoeveelheid processorkracht voor de browser instellen.
11/06 15u15  Kabinet neemt maatregelen tegen dataslurpen grote bedrijvenHet kabinet wil meer doen tegen ongebreideld gegevens slurpen door bedrijven en daarnaast de mogelijkheden voor mensen vergroten om de eigen privacy te beschermen. Dat schrijft minister Dekker (voor Rechtsbescherming) in een brief aan de Tweede Kamer.
11/06 14u15  Ook Apple Pay in KLM appApple Pay is vanaf vandaag ook beschikbaar voor Nederlandse gebruikers van de iOS-app van KLM. Met Apple Pay kunnen klanten betalen voor vliegtickets en aanvullende diensten, zoals ruimbagage of stoelen met extra beenruimte.
11/06 14u00  JouwWeb over grens van 20.000 sites en shopsWebsiteplatform JouwWeb uit Eindhoven is vandaag over de grens van 20.000 betalende gebruikers gegaan, een heterogene groep van kleine ondernemers en webwinkels.
11/06 13u15  Cronius neemt MijnEnergieInzicht over van EnpulsInternetbureau Cronius neemt per 1 juli 2019 de online energieverbruiksmonitor MijnEnergieInzicht van Enpuls over.
11/06 13u00  FedEx breekt met Amazon in de VSPakketvervoeder FedEx besluit om zijn bezorgcontract met Amazon in de VS om strategische redenen niet te verlengen. Eind deze maand moet het e-commerceplatform de goederenstromen via andere kanalen gaan retouren.
11/06 13u00  1 miljoen gebruikers voor ItsmeDe Belgische identiteitsapp Itsme, iets meer dan twee jaar geleden gelanceerd, heeft iets meer dan 1 miljoen gebruikers.
11/06 12u00  Chatbotspecialist Maxwell ontvangt eerste investeringStart-up Maxwell uit Amsterdam ontvangt een investering van vierhonderdduizend euro. De specialist in chatbots wil zijn bereik uitbreiden naar andere platformen dan Facebook Messenger.
11/06 11u00  Nieuw platform voor e-commerce-vacatures in regio Zwolle'Topspelers' in de regio Zwolle, zoals Wehkamp, Travelbags en De Nieuwe Zaak hebben hun krachten gebundeld om talent te werven. Zij hebben vacaturebank gelanceerd voor professionals, talenten en studenten om de regio Zwolle.
11/06 10u45  Amsterdam passeert Londen met datacentersNederland heeft met Amsterdam de grootste datacenter hub in Europa in handen. De Amsterdamse markt groeide in 2018 met 20 procent in aantal MW, en daarmee schiet Amsterdam voormalig koploper Londen voorbij. Een en ander blijkt uit het rapport State of the Dutch Data Centers 2019 dat brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA) vandaag presenteerde in het datacenter van Systemec in Venlo.
11/06 10u45  Nieuwe benoemingen directie Talpa NetworkTalpa Network breidt de directie uit met twee nieuwe posities. Menno Koningsberger wordt managing director Marketing en Paul Römer managing director Radio en Televisie.
11/06 09u00  Totale tijd besteed aan media is de afgelopen vijf jaar stabiel geblevenDetotaletijdbesteedaanmediaisdeafgelopenvijfjaarstabielgebleven.GemiddeldbestedenNederlandersnogsteedsbijna8eneenhalfuuraanmedia:videostaatdaarbijvoorop,met184minutenperdag,zoblijktuiteenanalysevanScreenforce.
11/06 09u00  Ontslagen in top UberHet rommelt nog steeds aan de top van Uber, waar COO Barney Harford en marketingdirecteur Rebecca Messina zijn opgestapt. CEO Dara Khosrowshahi zegt dat de ontslagen nodig zijn om meer greep op de bedrijfsvoering te krijgen.
11/06 08u45  Walmart gaat in huis bezorgen, met camera’s op het lichaamOok warenhuis Walmart gaat boodschappen aan huis bezorgen als klanten niet thuis zijn. De bezorgers dragen camera's, zodat klanten kunnen meekijken als ze de deur opendoen. Dat kan overigens ook de garage zijn.
11/06 08u00  Nieuwe Xbox heet Project ScarlettHet is de week van de gamebeurs E3 in de VS en daar onthulde Microsoft afgelopen weekend Project Scarlett. De volgende spelcomputer ondersteunt de 8K-resolutie met 120 beelden per seconde en verschijnt in het najaar van 2020.
11/06 07u45  Post NL breidt uitstootvrije goederenbezorging in binnensteden uitSamen met partne SimplyMile breidt PostNL de uitstootvrije goederenbezorging in binnensteden nu verder uit. Dit jaar nog worden stadshubs in Groningen, Den Haag, Maastricht, Utrecht en Nijmegen in gebruik genomen. Naar verwachting worden daar in 2020 minimaal tien steden aan toegevoegd.
11/06 07u15  ING start Apple Pay in Nederland, aanmelden alleen via ING Mobiel Bankieren AppApple Pay zou vanaf 11 juni beschikbaar moeten zijn bij ING. Dat meldt iCulture. Alle klanten van ING met een iPhone en Apple Watch kunnen de betaaldienst gebruiken om af te rekenen in winkels, ook in ruim dertig andere landen.
11/06 07u00  ‘ING start Apple Pay in Nederland’Apple Pay zou vanaf 11 juni beschikbaar moeten zijn bij ING. Dat meldt iCulture. Alle klanten van ING met een iPhone en Apple Watch kunnen de betaaldienst gebruiken om af te rekenen in winkels, ook in ruim dertig andere landen.
11/06 06u45  Google Home Mini en Assistent spreken met twee tongenGoogle Assistent in de mobiele app en in de Home Mini geven in slechts 26 procent van de gevallen hetzelfde antwoord. Voice search is, zo blijkt uit het eerste grote Nederlandse onderzoek, een chaos voor search marketeers.
11/06 06u15  Post- en koeriersbedrijven verwachten hogere omzetDe post- en koeriersbedrijven zijn positief in hun verwachtingen: bijna drie kwart van de bedrijven verwacht dat de omzet in het tweede kwartaal zal toenemen, zo meldt CBS.
10/06 19u30  Salesforce koopt BI-expert Tableau voor 15,6 miljard dollarHet Amerikaanse Tableau komt voor 15,6 miljard dollar in handen van Salesforce. Het bedrijf verdwijnt daarmee van de beurs. Daar stond het sinds 2013 genoteerd.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x Alipay integreert met 6 Europese mobile wallets14/06 10u15 - Emerce: Het wordt voor Chinese consumenten steeds wat makkelijker om in Europese winkels met hun telefoons te betalen. Alipay heeft zes Europese mobile wallets gecontracteerd en heeft er meer op de agenda staan.
2x ‘Groei online reclamebudgetten vlakt af’14/06 11u00 - Emerce: Volgend jaar zal meer dan de helft van alle reclamebudgetten worden uitgegeven bij online media. De uitgaven aan internetreclame blijven niet ongebreideld stijgen, zegt GroupM.
2x Infographic: Big Data trends in 201915/06 06u15 - Emerce: De noodzaak om ongestructureerde data te analyseren is de laatste jaren sterk toegenomen, met name ten behoeve van marketing. Veel bedrijven zie Big Data als de meest disruptieve ontwikkeling van de laatste jaren. De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig de cloud voor het bewerken van Big Data. Streaming analytics, afkomstig van apparaten, is eveneens aan het opkomen. In 2023 moet de Big Data industrie wereldwijd al een omvang van 77 miljard dollar hebben bereikt (foto: Pixabay).
1x Meer vestigingen Albert Heijn krijgen Tap to go14/06 09u15 - Emerce: Albert Heijn gaat de test met Tap to go dit najaar uitbreiden naar nog eens drie filialen van AH to go. Dat meldt Retailtrends.
1x Koopjedeal.nl past retourbeleid en bereikbaarheid klantenservice aan na reprimande ACM14/06 10u15 - Emerce: De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft Koopjedeal.nl op de vingers getikt. De toezichthouder greep in na tientallen meldingen van consumenten over de onbereikbare klantenservice, retourzendingen die niet goed verwerkt waren of bestellingen die niet geleverd werden.
1x Ericsson ziet versnelde groei 5G14/06 10u45 - Emerce: Ericcson verwacht dat de 5G-dekking tegen het einde van 2024 zo’n 45 procent van de wereldbevolking zal bedragen. Dit zou nog kunnen oplopen tot 65 procent omdat spectrum-sharing technologie 5G-implementaties op LTE-frequentiebanden mogelijk maakt. Het Zweedse bedrijf doet zijn voorspellingen in zijn Mobility rapport.
1x bol.com begint zakelijke podcastreeks14/06 12u00 - Emerce: Een podcast biedt ruimte voor uitleg en achtergrond en lijkt bol.com daarom een geschikt medium richting zijn zakelijke klanten. Het platform zet de eerste stap in wat een podcastreeks kan worden.
1x Intracto Group koopt Prophets, plant meer overnames14/06 12u30 - Emerce: Intracto Group uit België koopt digital agency Prophets, dat vestigingen heeft in Antwerpen en Brussel.
1x Gaming op mobiel groeit fors14/06 14u00 - Emerce: Tien procent van de tijd die consumenten besteden aan apps heeft betrekking op games, zo blijkt uit cijfers van App Annie. Dat gaat de komende tijd nog fors toenemen.
1x Amerikanen kopen Rotterdams twnkls14/06 15u45 - Emerce: Het Amerikaanse softwarebedrijf PTC heeft de specialist in augmented reality twnkls uit Rotterdam gekocht.

Statistieken

Artikels:
29006
Gelezen:
6707
Aantal lezers nu:
37


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven