dinsdag 23 oktober 2018, week 43


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u45
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
23/10 15u45  Red Dead Redemption 2 video toont wapens Er is een nieuwe video gelanceerd van Red Dead Redemption 2. Daarin zien we onder andere de wapens die in de game beschikbaar zijn. Het spel lanceert officieel eind deze week.
23/10 15u30  GTA Online update brengt weer nieuwe content GTA Online spelers moeten deze week het luchtruim en de omgeving goed in de gaten houden voor dubbele GTA$ & RP’s en kortingen op voertuigen. Alle Smuggler’s Run Sell-missies leveren dubbele GTA$ en RP’s op en ook de spelers die de lucht ingaan voor de Adversary Mode Dogfight kunnen hiervan profiteren tot 29 oktober. Bezitters van een Terrorbyte kunnen dubbele GTA$ en RP’s verdienen door Client Jobs te lanceren via het Nerve Center. Spelers die graag de Double-Action Revolver & Stone Hatchet willen unlocken, hebben nog tot 29 oktober om dubbel te scoren door hun missies te voltooien, met een potentieel bedrag van GTA$1M als ze beiden voltooien (de extra bonussen ontvangen ze zodra ze inloggen in de komende week). Beide wapens worden beschikbaar in Red Dead Redemption 2. Spelers die de missies reeds hebben voltooid, kunnen ook $250K verdienen per missie door in te loggen voor 29 oktober. Daarnaast is er een overvloed aan kortingen in het luchtthema, zoals voor hangars en een selectie van vliegtuigen en voertuigen – waaronder de populaire Scramjet.
23/10 12u30  Ga op pad met de MudRunner American Wilds Launch Trailer De indie hit Spintires: MudRunner krijgt nog meer grip met de American Wilds uitbreiding die vanaf vandaag beschikbaar is op PC, PS4 en Xbox One. De Switch-versie volgt op 27 november. Bekijk de American Wilds launch trailer om de veelgevraagde extra functies te zien: nieuwe voertuigen van Ford, Chevrolet, Hummer en meer, plus kaarten gebaseerd op de ruigste gebieden van de Verenigde Staten wat bijdraagt aan de unieke gameplay van MudRunner. Alles is beschikbaar in de nieuwe uitbreiding of als een op zichzelf staande editie die het basisspel, de uitbreiding en alle eerder uitgekomen DLC in één bevat. Overwin modderig terrein, razende rivieren en andere obstakels die realistisch reageren op het gewicht en beweging van je voertuig, aangedreven door de geavanceerde physics-engine van het spel. Voor de eerste keer bevat American Wilds bekende voertuigen zoals onder andere de Ford F-150, de Chevrolet K5 Blazer en GM’s iconische Hummer. Deze toevoegingen verhogen het totaal aantal voertuigen tot 33, met meer dan 60 add-ons, alles is solo speelbaar of met maximaal drie andere in co-op multiplayer. Op PC voegen de toevoegingen zich bij de honderden mods die door de gepassioneerde MudRunner-community zijn gemaakt. Andere toevoegingen zijn Mount Logmore en Grizzly Creek, twee nieuwe sandbox-kaarten geïnspireerd door de ruige landschappen van Montana, North Dakota en Minnesota. De kaarten bevatten ook een paar nieuwe uitdagingen voor kraanbediening en flatbed-levering.
23/10 07u00  Ubisoft sluit online servers van oudere games op 19 november Ubisoft is van plan om op 19 november aanstaande de servers van diverse games te gaan sluiten. Het gaat vooral om Just Dance-games die dan niet meer online speelbaar zullen zijn. Alle games uit de franchise die van 2014 tot en met 2018 uit zijn gekomen voor de Wii, Xbox 360 en PS3 zullen dan niet meer online speelbaar zijn. Hetzelfde geldt voor Splinter Cell: Double Agent, Assassin's Creed 2 en Rayman 3. Ubisoft zegt in een reactie dat het zich meer wil richten op games van de huidige generatie.
23/10 07u00  Voorlopig geen nieuwe Metal Gear Solid game in de maak Konami heeft bekend gemaakt dat het voorlopig niet zal gaan werken aan een nieuwe Metal Gear Solid game. Dat heeft synchronisatiespreker Robin Atkin Downes (Kazuhira Miller) bekend gemaakt samen met David Hayter (Solid Snake, Naked Snake). Via een live stream laten beide mensen weten dat er geen nieuwe game in de franchise gepland staat op dit moment. Het laatste deel was dan ook een minder groot succes dan de games daarvoor. Konami lijkt daarmee een pauze in te lassen voor de reeks.
23/10 07u00  Flink wat ontslagenen bij Trion Worlds Defiance 2050 developer Trion Worlds heeft bekend gemaakt dat het is overgenomen door uitgever Gamigo, een Duitse publisher die bekend is van het uitgeven van diverse MMO's. Helaas is het resultaat van de overname dat er ontslagenen vallen bij de studio. Het zou gaan om flink wat mensen die weg moeten. Van de 200 medewerkers zouden er slechts 25 overblijven bij het bedrijf. Trion Worlds maakte in het verleden onder andere Defiance 2050, Rift, Trove en Atlas Reactor. Wat de verdere plannen met de studio zijn is niet duidelijk.
23/10 06u45  Jade Raymond verlaat EA Jade Raymond, de vrouw die we vooral kennen als de creator van de Assassin's Creed-serie bij Ubisoft, heeft bekend gemaakt dat ze nu ook Electronic Arts zal gaan verlaten. Raymond heeft jaren gewerkt voor EA, al was ze vooral op de achtergrond bezig. Voor ze bij EA werkte was ze bij Ubisoft bezig aan franchises als Assassin's Creed, Splinter Cell en Watch Dogs. Bij EA was ze onder andere verantwoordelijk voor de Star Wars games. Wat ze nu gaat doen is nog onduidelijk.
22/10 15u30  Nieuwe aankondigingen voor de Xbox Game Pass Microsoft heeft weer enkele aankondigingen gedaan voor de Xbox Game Pass in Europa. Het gaat om onderstaande titels die worden toegevoegd rond Halloween:- Outlast- Dead Island: Riptide DE- Hello Neighbor- Observer
22/10 13u30  VOA en MBO Rijnland organiseren ICT challenge voor studenten in Esports Game Arena Op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november strijden verschillende teams van studenten tegen elkaar om een ICT challenge op te lossen. De ondernemersvereniging VOA en MBO Rijnland organiseren met verschillende IT-bedrijven deze challenge om jongeren tijdens De Week van het Werk bij de techniek te betrekken. De challenge vindt plaats in Esports Game Arena.Bij de jaarlijkse ICT challenge gaan studenten de uitdaging aan om een oplossing te bedenken voor een realistisch vraagstuk dat door bedrijven wordt aangeleverd. De studenten die deelnemen komen van verschillende opleidingen aan het MBO Rijnland. Er doen in totaal 30 tot 50 studenten van de richtingen applicatiebeheer, IT-beheer en mediavormgeving mee.Na twee dagen keihard werken presenteren de studenten hun oplossing aan een jury uit het Alphense bedrijfsleven. Installateur van veiligheidstechniek Hillsafety voorziet de studenten van de opdracht. Andere bedrijven die deze ICT challenge steunen, zijn Aster ICT, Freepack Software, Gillz, CodeBridge en Avantage. Deze bedrijven maken via de challenge op een leuke en laagdrempelige manier kennis met de studenten.De challenge duurt twee volledige dagen en de Esports Game Arena is beide dagen gratis toegankelijk voor bezoekers. Het programma is onderdeel van De Week van het Werk.
22/10 13u30  Nieuw artikel: Soul Calibur VI Lees meer >
22/10 07u00  Gouden status Call of Cthulhu gevierd met trailer De game Call of Cthulhu is gold gegaan en heeft inmiddels een nieuwe trailer gekregen van Focus Home en Cyanide. Het spel zal beschikbaar zijn op 30 oktober aanstaande voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
22/10 06u45  Games van Valve nu Xbox One X Enhanced Er zijn weer enkele games toegevoegd aan de lijst van Xbox One X enhanced backward compatibility titels. Het gaat om welbekende games van Valve, namelijk Half-Life 2: The Orange Box, Portal: Still Alive, Left 4 Dead en Left 4 Dead 2. Half-Life 2: The Orange Box bestaat onder andere uit Half-Life 2, Portal en Team Fortress 2. De titels zijn hiermee dus geoptimaliseerd voor de Xbox One X.
22/10 06u45  Ace Combat 7: Skies Unknown krijgt weer video Er is weer een nieuwe video verschenen van Ace Combat 7: Skies Unknown met daarin nieuwe gameplay van het spel. De video is op de Madrid Games Week uitgebracht. De titel staat gepland voor 18 januari 2019.
21/10 19u15  Red Dead Redemption 2 komt volgens retailer naar PC De blockbuster Red Dead Redemption 2 komt volgend jaar naar de PC. Dat heeft de Mediamarkt gemeld. Via de VG247 lezen we dat de retailer, die ook in Nederland erg bekend is, bekend heeft gemaakt dat het spel voor 31 december 2019 moet gaan verschijnen. Deze datum wordt wel vaker gebruikt om een release aan te duiden waarbij de exacte dag en maand nog onduidelijk zijn. Rockstar heeft het spel zelf nog niet officieel voor de PC aangekondigd. De titel verschijnt volgende week voor de Xbox One en PS4.
21/10 19u00  Wargroove uitgesteld naar Q1 2019 De drukste periode wat betreft game releases lijkt op haar middelpunt. Sommige developers en uitgevers besluiten dan ook hun games uit te stellen naar wat rustigere data. Chucklefish heeft inmiddels bekend gemaakt dat de turn-based tactics game Wargroove naar kwartaal 1 van 2019 zal gaan. De titel stond eerder nog voor eind 2018 gepland. Volgens de ontwikkelaar wil men garanderen dat men een robuuste game lanceert waardoor extra ontwikkeltijd nodig is. Het spel komt uit voor de PC, Xbox One, PS4 en Switch.
Laatste update: vandaag om 15u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/10 15u45  Red Dead Redemption 2 vereist 150 gig bij installatie op PS4Als je dacht dat de PlayStation 4 harde schijf snel vol kon zijn, dan moet je vooral niet schrikken van Red Dead Redemption 2. Het spel vereist namelijk 149 gigabyte aan ruimte om te kunnen installeren. Het spel zelf neemt 99 gigabyte in beslag. Dat is zonder disc. Met disc moet je 50 gigabyte vrij hebben. De Xbox One X-versie vereist 107 gigabyte aan ruimte en is daarmee dus vergelijkbaar. Het spel verschijnt volgende week vrijdag voor de console.
19/10 12u45  PlayStation netwerk verbruikt 2.7 procent van internet dataverkeerUit een nieuw rapport blijkt dat het PlayStation netwerk maarliefst 2.7% van het totale internetverbruik voor haar rekening neemt. Via de Statista zien we dat Netflix het meest forse aandeel voor haar rekening neemt, met maarliefst 15% van de internet traffic. YouTube verbruikt maarliefst 11.4% van het dataverkeer. Verder wordt door websites, zowel http als https in tottaal zo'n 7% in beslag genomen. Het Xbox Live-netwerk en services als Steam zien we helaas niet terug in de lijst.
19/10 12u45  Nieuw artikel: LEGO DC Super-VilliansLees meer >
19/10 11u00  Hiruzen Sarutobi keert terug naar Naruto To BarutoBANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met plezier de terugkeer aan van Hiruzen Sarutobi in NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER, dat beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam. Spelers die de Season Pass reeds hebben aangeschaft of die DLC2 aankopen, krijgen vanaf vandaag toegang tot Hiruzen Sarutobi als Master Character. Hierdoor kunnen ze zijn vaardigheden, outfit en wapens gebruiken voor hun eigen in-game avatars. Sarutobi is vanaf nu ook gratis speelbaar voor iedereen.Sarutobi was de derde Hokage van Hidden Leaf Village en werd beschouwd als een van de sterkste ninja's van het dorp door zijn uitgebreide arsenaal aan krachtige jutsu. The Firestyle: Dragon Flame Bomb creëert een vlam die ontploft bij aanraking met de tegenstander en veel schade aanricht. The Earth Style: Earth Dragon Bullet helpt spelers het veld te controleren. Bij activatie, roept deze Ninjutsu de Earth Dragon op die kogels schiet naar elke tegenstander. Sarutobi's meest formidabele techniek is echter de Reaper Death Seal. Tegenstanders die door deze Ninjutsu worden geraakt, ontvangen een fighting de-buff en zien hun respawn timer verhoogd worden. NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam.
19/10 10u30  Sony verschuift PS4-blockbuster Days GoneSony heeft bekend gemaakt dat de horror actie game Days Gone is uitgesteld. Het spel zou normaal gesproken uit gaan komen op 22 februari van het volgende jaar maar zal nu pas op 26 april van 2019 lanceren. Reden voor het uitstel is niet concreet bekend gemaakt. Waarschijnlijk heeft de ontwikkelaar meer tijd nodig om de kwaliteit van de game te kunnen garanderen.
19/10 09u30  Prijsvraag: Win 3x V-Rally 4 voor de PlayStation 4In samenwerking met BigBen Entertainment mogen we 3x een vette game weggeven. Het betreft het recent uitgegeven V-Rally 4 voor de PlayStation 4. Deze game is erg populair bij de race community en scoorde dan ook goede reviews. Wil jij kans maken op deze vette game? Doe dan mee met onze prijsvraag en beantwoord onderstaande vraag. De winnaars worden bekend gemaakt op 9 november aanstaande. Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag moet je lid zijn van onze website. Je kunt je hier registreren. Echter geven we ook 1 van de 3 exemplaren weg via onze Facebook! Like onze Evilgamerz pagina en like het Facebook-bericht waarin we verwijzen naar deze prijsvraag en je maakt dus dubbel kans om te winnen!
19/10 08u30  SoulCalibur VI vanaf nu verkrijgbaar in NederlandBANDAI NAMCO Entertainment Europe is blij te mogen aankondigen dat SOULCALIBUR VI vandaag, 19 oktober, verkrijgbaar is voor PlayStation 4 computer entertainment systeem, Xbox One en pc (digitaal).Met twee epische story modi, de Soul Chronicle modus en de Libra of Souls modus met rpg-invloeden, een line-up van nieuwe en oude vechters waaronder Geralt van de Witcher serie, plus online battles en een uitgebreide character customization, is SOULCALIBUR VI de meest complete editie van de serie tot nu toe.
19/10 08u15  Kamlanaut uit FFXI nu verkrijgbaar voor Dissidia Final Fantasy NT Season PassSquare Enix Ltd., maakt bekend dat Kam’lanaut, het vierde downloadbare personage van de Season Pass voor DISSIDIA FINAL FANTASY NT, nu wereldwijd beschikbaar is.Kam’lanaut verscheen oorspronkelijk in FINAL FANTASY XI, waarin hij als een held werd verwelkomd door de mensen van Jeuno, terwijl hij in het geheim een veel grotere en donkerdere ambitie koesterde. In DISSIDIA FINAL FANTASY NT hanteert Kam'anaa een zwaard dat elementaire schade aanricht en sterker wordt bij elke succesvolle slag. Hij kan ook zijn unieke EX Skill 'Esoteric Region' gebruiken om een magisch gebied rondom hem te creëren dat iedereen verzwakt die het waagt erin te stappen.Kam’lanaut is nu beschikbaar als aparte aanschaf, of als onderdeel van de Season Pass, die ook toegang geeft tot Vayne (FINAL FANTASY XII), Locke (FINAL FANTASY VI) en Riona (FINAL FANTASY VIII) en waar nog twee andere personages voor beschikbaar komen. Elk personage brengt twee extra kostuums en wapens met zich mee. De Season Pass omvat ook een digitale mini-soundtrack met vijf muziekstukken uit DISSIDIA FINAL FANTASY NT en de arcadeversie van DISSIDIA FINAL FANTASY.Er is nu ook een nieuwe stage beschikbaar voor alle spelers. De iconische gevechtsarena van Insomnia uit FINAL FANTASY XV is vanaf vandaag beschikbaar in zowel de offline- als online-standen.
19/10 08u15  All Saints Wake keert deze Halloween terug naar Final Fantasy XIV OnlineVanaf vandaag kunnen FINAL FANTASY XIV Online-spelers lekker griezelen tijdens het jaarlijkse All Saints’ Wake-evenement, dat duurt van vandaag tot 1 november. Alle avonturiers worden uitgenodigd een spookhuis te verkennen, en kunnen transformeren in spookachtige gedaantes, waarvan sommige de speler bekend kunnen voorkomen… Als onderdeel van het in-game-evenement kunnen spelers unieke voorwerpen verdienen in het teruggekeerde Continental Circus van Gridania, inclusief twee spookhuizen, Little Yin en Little Yang, en een schat aan speciale voorwerpen waarmee elke speler de spookachtige geest van All Saints’ Wake in zijn virtuele huis kan halen. Daarnaast komen tijdens dit evenement bepaalde voorwerpen uit eerdere All Saints’ Wake-evenementen beschikbaar.Volgend op het Halloween-seizoen, organiseert Square Enix de Noord-Amerikaanse show van de FINAL FANTASY XIV Fan Festival-tour in Las Vegas op 16 – 17 november, 2018. Spelers die het evenement niet kunnen bijwonen, kunnen het toch volgen via de FINAL FANTASY XIV Fan Festival-livestream, die gratis beschikbaar is op het officiële Twitch-kanaal van FINAL FANTASY XIV Online.
19/10 08u15  Football Manager 2019: Beta nu beschikbaar voor PC en MacDe tijd van het wachten is bijna voorbij… Het moment waar Football Manager fans op hebben gewacht is daar. SEGA Europe Ltd. en Sports Interactive zijn trots om aan te kondigen dat de pre-release publieke beta van FM19 vanaf vanavond beschikbaar is op PC en Mac. Iedereen die FM19 heeft besteld bij een goedgekeurde SEGA digitale retailer, kan nu inloggen op Steam en de beta openen vanuit de Steam bibliotheek. Het is niet te laat om toegang te krijgen tot de pre-release beta! Iedereen die vanaf nu, tot de release op 2 november, FM19 besteld bij een deelnemende digitale retailer krijgt meteen toegang tot de beta. De pre-release beta is een bijna complete versie van de game, dus spelers kunnen nog bugs en problemen tegenkomen. Online play is ingeschakeld maar er is nog geen volledige toegang tot de Steam Workshop of de pre-game/in-game editors tot de volledige release van de game op 2 november. Grote aanpassingen bij training en tactiek, naast het debuut voor de Bundesliga licentie en een gloednieuw uiterlijk, belooft FM19 de grootste release in de geschiedenis van de serie te zijn. Bovendien kunnen carrières die op de pre-release Beta zijn gestart, worden overgedragen naar de volledige release.
18/10 18u00  Red Dead Redemption 2: Officiële Launch TrailerAmerika, 1899. Het einde van het Wilde Westen-tijdperk is aangebroken. Na een mislukte overval in de westerse stad Blackwater, worden Arthur Morgan en de Van der Linde-bende gedwongen om te vluchten. Terwijl politie en de beste premiejagers van het land hen achterna zitten, moet de bende overvallen plegen om te overleven en zich een weg banen door het ruige binnenland van Amerika. Omdat er binnen de bende onenigheden ontstaan, moet Arthur kiezen tussen zijn eigen idealen en loyaliteit aan de bende die hem heeft grootgebracht. Red Dead Redemption 2 is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk. De game is vanaf 26 oktober 2018 beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.
18/10 15u00  Call of Duty: Black Ops 4 breekt recordsActivision’s Call of Duty: Black Ops 4 heeft in de eerste drie dagen na de release meer dan $500 miljoen (€434 miljoen) opgebracht in game verkoop, ook zijn het aantal spelers gestegen ten opzichte van vorig jaar. In de eerste drie dagen van de release heeft Black Ops 4 een nieuw Call of Duty franchise record neergezet op de laatste generatie consoles, in het opzicht van meeste spelers, gemiddelde uren gespeeld per speler en het totale aantal gespeelde uren. Het totale aantal spelers van Black Ops 4 over de verschillende drie modus (single player, multiplayer en zombies) stijgt boven Call of Duty: WWII en Call of Duty: Black Ops 3 uit in dezelfde periode na de release. Dit is de eerste Call of Duty release op Blizzard Battle.net, Black Ops 4 op de PC heeft het dubbele aantal spelers sinds vorig jaar over dezelfde periode na de release. Daar komt bij dat het release weekend op Twitch het meest bekeken is in de geschiedenis van het Call of Duty franchise. “Black Ops 4 heeft een vliegende start. Onze spelers aantallen en gespeelde uren zijn beter dan vorig jaar, kijkcijfers op Twitch hebben een nieuwe standaard neergezet en laat zien hoe leuk het is om Blackout te spelen en te bekijken. Ook de weekendresultaten zetten Call of Duty weer neer in het hoogste segment van entertainment,” zegt Rob Kostich, EVP en GM, Call of Duty. “Onze digitale verkoopresultaten breken records op alle platformen. We zijn erg enthousiast over Black Ops 4’s momentum en er is veel meer wat er nog moet komen, we zijn maar net begonnen.” Na de lancering afgelopen vrijdag heeft Black Ops 4 al een nieuw wereldwijd release record op Playstation Store voor de aankoop van een volledige game neergezet. Ook is Black Ops 4 wereldwijd Activision’s beste verkopende digitale game voor de Xbox One. Voor de PC zijn in de eerste drie dagen de digitale verkoop en actieve spelers gestegen ten opzichte van vorig jaar. Verkoopcijfers omvatten Call of Duty: Black Ops 4 retail en digitale verkoop, inclusief season pass verkoop van de drie dagen na de lancering. Verkoop cijfers zijn gebaseerd op klant verkoop informatie, Gfk Chart-track data en interne Activision schattingen. Totale aantal spelers, tijd gespeeld per speler, totale tijd gespeeld, en Twitch kijkcijfers zijn gebaseerd op data van Activision.
18/10 13u00  Evilgamerz streamt Starlink: Battle for AtlasEvilgamerz heeft de review van Starlink: Battle for Atlas inmiddels afgerond. Maar we hebben ook een stukje voor jullie op de stream gezet! De stream is op een PS4 gemaakt.
18/10 12u45  Ontmoet de dieren van Farming Simulator 19 in deze gloednieuwe gameplay trailer!Farming Simulator 19 is de meest complete landbouw ervaring ooit en komt 20 november naar de PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac. In deze nieuwe gameplay trailer onderzoek je een van de vele activiteiten op je boerderij: het opvoeden en verzorgen van verschillende dieren. Voor de eerste keer kun je paarden verzorgen en berijden door de prachtige omgeving van je huis en de omliggende gebieden. Als onderdeel van de grootste Farming Simulator ooit zijn er veel dieren beschikbaar om te worden gefokt op je speciaal ontworpen boerderij. Koeien, varkens, schapen en kippen hebben elk unieke behoeften en beloningen voor effectieve landbouw, de keuze is aan jou. Reageer op de markt en focus op de meest gevraagde producten, of kies voor een brede strategie met meer machines, processen en gebiedsvereisten. Paarden zijn een gloednieuwe toevoeging, die voor het eerst berijdbaar zijn als een nieuw middel om het land in en rond je boerderij te ontdekken, waarmee je ze kunt trainen om ze later voor een hogere prijs te verkopen. Houd ze gezond met de nieuwe haveroogst en vervoer ze tussen locaties in unieke apparatuur. Ze voegen zich samen met meer dan 300 voertuigen en gereedschappen, inclusief voor de eerste het merk John Deere, nieuwe omgevingen en nieuwe gewassen zoals katoen en haver om van Farming Simulator 19 de grootste en beste Farming Simulator aller tijden te maken. Farming Simulator 19 komt op 20 november naar PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac.
18/10 12u30  Call of Cthulhu is goud gegaanCall of Cthulhu is goud gegaan en is klaar voor release op 30 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Vandaag duiken we in de Preview to Madness Trailer voor een blik op de eerste indrukken, samen met een dosis Lovecraftian gekte. De trailer van vandaag onderzoekt de lof voor de kenmerkende Lovecraft-sfeer, het betoverende audio- en visuele ontwerp en de RPG-onderzoeksmethoden die spelers de aanwijzingen laat ontdekken, conclusies trekken, bewoners ondervragen en de kosmische gruwelen van het eiland overleven. In Call of Cthulhu is niets zoals het lijkt. Je geestelijke gezondheid is een onregelmatige factor, maar al te vaak vervangen door waanbeelden. Vreemde wezens, rare wetenschap en schaduwrijke sekten domineren de Cthulhu Mythos, met de bedoeling hun kwaadaardige plannen te realiseren, om het einde van alles te bereiken. Je geest zal lijden - balancerend op een vlijmscherpe lijn tussen gezond verstand en waanzin, je zintuigen worden verstoord totdat je vraagtekens zet bij de realiteit van alles om je heen. Vertrouw niemand. Kruipende schaduwen verbergen loerende figuren ... en al die tijd bereidt de Grote Dromer zich voor op zijn ontwaken. Call of Cthulhu komt uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC op 30 oktober.
18/10 07u30  Nieuw artikel: Starlink: Battle for AtlasLees meer >
18/10 07u15  PS4 firmware 6.02 verschenenSony heeft nieuwe firmware voor de PlayStation 4 uitgebracht. Het gaat om firmware versie 6.02 die nu verkrijgbaar is. De firmware brengt helaas geen nieuwe features, maar geeft enkel systeemperformance optimalisaties. De firmware kan vanaf nu gedownload en geïnstalleerd worden.
18/10 07u15  Red Dead Redemption 2 komt op 2 discsRed Dead Redemption 2 verschijnt binnenkort op 2 discs. Dat blijkt uit de Japanse verpakking van de game. Daarop zien we dat de verpakking bestaat uit 2 discs. Rockstar Games brengt het spel eind deze maand uit voor de Xbox One en PlayStation 4.
18/10 07u15  THQ verplaatst Wreckfest naar 2019THQ Nordic heeft besloten om de game Wreckfest te verplaatsen naar volgend jaar. De titel die gepland staat voor de Xbox One en PlayStation 4 zou eigenlijk 20 november uit gaan komen in Europa. Het betreft een racegame. Reden voor het uitstel is niet echt bekend gemaakt, maar waarschijnlijk heeft men wat meer tijd nodig om het spel af te ronden. Een exacte releasedatum is nog niet onthuld.
18/10 07u15  Imogen Heap verbreekt de stilte in The Quiet Man met originele trackSquare Enix Ltd., kondigt vandaag aan dat de Grammy award-winnende artiest Imogen Heap een bijdrage levert aan de unieke, filmachtige videogame-ervaring THE QUIET MAN, met een originele track getiteld ‘The Quiet’. Meer details over deze track worden later dit jaar onthuld. THE QUIET MAN neemt spelers mee naar een wereld voorbij geluid, voor een meeslepende, verhaalgedreven, filmachtige ervaring die in één sessie voltooid kan worden. Het verhaal ontvouwt zich gedurende een enkele nacht. Spelers nemen de rol aan van Dane, die niet kan horen. Hij vecht zich een weg door een ‘geluidloze’ wereld om te ontdekken wat er schuilgaat achter de ontvoering van zangeres Lala door een mysterieuze gemaskerde man.Wie de game tussen 1 en 15 november aanschaft in de PlayStation Store ontvangt de game, een dynamisch thema voor het PlayStation 4-systeem en een set van acht PlayStation Network-avatars. Wie in dezelfde periode de game aanschaft op STEAM ontvangt naast de game een set van zeven wallpapers voor bureaublad en mobiele telefoons. Daarnaast krijgen spelers in deze periode 10% korting op de game, ongeacht het platform.
17/10 17u00  Acteur Sean Bean speelt hoofdrol in eerste missie Hitman 2Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag bekendgemaakt dat internationaal acteur Sean Bean de hoofdrol zal spelen in de eerste Elusive Target-missie voor de videogame HITMAN 2. Bean speelt Mark Faba, voorheen MI5-agent die nu freelance huurmoordenaar is geworden. Berucht als 'The Undying' is Faba’s reputatie als meester in het in scène zetten van zijn eigen dood ongeëvenaard, waardoor de International Contract Agency (ICA) een imposante premie op zijn hoofd heeft gezet.      “Ik ben dolenthousiast om deel uit te maken van de komende HITMAN 2-game,” aldus Bean. “Het is altijd spannend om een nieuwe rol te spelen en ik kijk ernaar uit om mijn personage in actie te zien wanneer de Elusive Target-missie uit is.” “We zijn erg trots op onze samenwerking met de talentvolle Sean Bean voor de eerste Elusive Target-missie in HITMAN 2,” aldus Hakan Abrak, Studio Head, IO Interactive. “Elusive Targets zijn een typisch kenmerk geworden in de Hitman™-reeks, als onderdeel van de constante stroom gratis livecontent voor alle spelers. Deze nieuwe missie met Sean Bean is een van vele updates, features, modi en nieuwigheden in HITMAN 2, waarmee het volgende hoofdstuk in onze groeiende huurmoordenaarswereld het spel nog rijker maakt voor zowel de trouwe community als nieuwkomers.” In de nieuwe liveactie aankondigingstrailer wordt Mark Faba, gespeeld door Sean Bean, geïntroduceerd tijdens een gesprek met zijn therapeut. Hij geeft alvast enkele hints weg over zijn unieke methode voor huurmoorden, aangezien allerlei willekeurige voorwerpen in de kamer voor iemand met Faba's beroep als wapens kunnen dienen. De sessie loopt slecht af voor Faba's therapeut, maar de video eindigt met een bekend personage dat de hele tijd geduldig heeft toegekeken: de meesterlijke Agent 47. De interactieve trailer vraagt kijkers om te stemmen op drie verschillende voorwerpen om een exclusief HITMAN 2-wapen vrij te spelen later in de game.
17/10 12u45  Lego DC Super-Villains is vanaf vandaag verkrijgbaarWarner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, de LEGO Groep en DC Entertainment kondigden vandaag de lancering van LEGO DC Super-Villains aan. Dit is de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch avontuur in het hart van het DC-universum plaatst. LEGO DC Super-Villains, genomineerd als een van de beste familiegames van 2018 door de Game Critics Award van E3, geeft spelers de gelegenheid om hun fantasie de vrije loop te laten gaan en een eigen superschurk te maken, compleet met kostuum, uiterlijk, vaardigheden en een naam. Met dit personage spelen ze naast een iconisch gezelschap aan DC-superschurken. Zowel LEGO- als DC-fans kunnen de hand leggen aan een hilarisch en origineel verhaal, geschreven in samenwerking met DC. LEGO DC Super-Villains is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, het PlayStation 4 Pro-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X en PC.“Met de grote hoeveelheid content in LEGO DC Super-Villains, naast de Season Pass-content die nog komt, is er veel kwaadaardige lol voor spelers om te beleven”, zegt Arthur Parsons, hoofd ontwerp bij TT Games Publishing. “Met uren aan content, waaronder verhaallevels, missies, het rekruteren en ontgrendelen van andere schurkenpersonages die zich bij je aansluiten en het verkennen van de verborgen geheimen die verspreid zijn door Gotham en Metropolis, zullen spelers geboeid zijn door het verhaal en avontuur”, zei Phillip Ring, uitvoerend producent bij TT Games Publishing.“DC heeft enkele van de populairste superschurken ter wereld en het is fantastisch om te zien hoe deze personages de lakens uitdelen in dit nieuwe spel”, zei Ames Kirshen, vicepresident interactief en animatie bij DC Entertainment. “Fans zullen genieten van het samenwerken met The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor en een keur aan andere DC-personages, terwijl ze door dit luchthartige verhaal spelen gesitueerd op iconische DC-locaties.”“Of je nu alleen speelt of met een medespeler met lokale coöp voor twee spelers, LEGO DC Super-Villains biedt gezinsvriendelijke pret met een speelse twist waarvan zowel nieuwe als bestaande spelers zullen genieten”, zei Sean McEvoy, vicepresident digitale games van de LEGO Groep.In LEGO DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het “Justice Syndicate”. Beruchte DC-superschurken uit de “Legion Of Doom” ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen. Spelers creëren hun eigen superschurkpersonage en gaan op een reis om de rol van hun personage in het verhaal te bepalen. Onderweg ontgrendelen spelers nieuwe vermogens en aanpassingen voor hun personage, gaan ze van het gebaande pad af voor aanvullende verhaalmissies, puzzels en minigames om beloningen te ontgrendelen en andere DC-superschurken te rekruteren en richten ze onheil aan op welbekende DC-locaties zoals Gotham, Metropolis, Smallville en meer. De deluxe editie is nu verkrijgbaar voor € 74,99 en bevat de content van het hoofdspel, Season Pass-content, vroege toegang tot het DLC-personagepakket DC Super-Villains: TV Series en een exclusief LEGO-minifiguur; Lex Luthor Superman. Digitale consumenten ontvangen het Justice League Dark-personagepakket geïnspireerd op de stripreeks Justice League Dark. Voor spelers die hun avonturen willen voortzetten buiten het hoofdspel is de LEGO DC Super-Villains Season Pass afzonderlijk verkrijgbaar voor € 14,99, welke spelers van spannende add-on gamecontent voorziet, geïnspireerd op een grote hoeveelheid DC-films, live-action, en geanimeerde tv-series en stripverhalen. De Season Pass bevat zes levelpakketten en vier personagepakketten, inclusief twee Aquaman Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuw film van Warner Bros. Pictures, Aquaman, die op 2 december in première gaat in bioscopen door het hele land en twee Shazam! Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuwe film van Warner Bros. Pictures, Shazam!, die in april 2019 in première gaat in bioscopen door het hele land.
17/10 11u30  Steins;Gate Elite - Limited Edition AangekondigdSpike Chunsoft is verheugd om de STEINS;GATE ELITE Limited Edition aan te kondigen. De Limited Edition komt uit op 19 februari 2019 voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De Limited Edition bevat extra bonus inhoud zoals een 100+ pagina’s Hardcover Artbook. Het boek bevat niet alleen artwork van de game maar laat de kopers ook dieper in het STEINS’GATE-universum duiken met de storyboard collectie gecreëerd door Kenichi Kawamura, de director van de Steins;Gate 0 anime! Daarnaast bevat de Limited Edition een stoffen poster, een speciale doos en exclusieve bonus games: STEINS;GATE: Linear Bounded Phenogram voor PlayStation 4 en 8-BIT ADV STEINS;GATE voor Nintendo Switch. Steins;Gate Elite is nu volledig remastered met geanimeerde scenes van de anime voor een gloednieuwe meeslepende ervaring. Volg een groep jonge tech-savy laboratorium leden die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. Hun experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd beginnen uit de hand te lopen als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.
17/10 07u30  Crysis-franchise nu backwards compatibel op de Xbox OneCrysis is backwards compatibel gemaakt op de Xbox One. Het gaat om de shooters Crysis, Crysis 2 en Crysis 3 die nu speelbaar zijn op de console. Als je de games al eens aangeschaft hebt op de Xbox 360, dan kun je deze nu gratis downloaden op de Xbox One. Crysis werd van origine door Crytek ontwikkeld en was een groot succes. De game werd dan ook veel gebruikt als benchmark game op de PC. De vervolgen deden het iets minder.
17/10 07u30  Singleplayer trailer van Battlefield VDICE heeft een singleplayer trailer uitgebracht van de game Battlefield V. De game komt volgende maand uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
17/10 07u15  For Honor Marching Fire vanaf nu beschikbaarFor Honor Marching Fire, de grootste update voor For Honor ooit, is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Marching Fire brengt nieuwe PvP- en PvE-modi, tal van nieuwe opties en grote grafische verbeteringen naar For Honor. Daarnaast introduceert Marching Fire de nieuwe Wu Lin-factie, geïnspireerd door eeuwenoude Chinese gevechtskunsten, met vier gloednieuwe Helden.De For Honor Marching Fire Expansion geeft spelers direct twee weken eerder toegang tot de vier nieuwe Wu Lin-Helden: de Jiang Jun, de Nuxia, de Shaolin en de Tiandi. Vanaf 30 oktober 2018 kunnen alle spelers deze vier nieuwe Helden vrijspelen voor 15.000 Staal per Held. Ook onderdeel van de For Honor Marching Fire Expansion, is de gloednieuwe Arcade Mode. Deze gloednieuwe PvE-modus zet spelers op willekeurig gegenereerde slagvelden, met verschillende uitdagingen en de mogelijkheid om zowel de vertrouwde als nieuwe Helden beter te leren kennen. Arcade Mode is tevens de plek om samen met je vriend(in) eindeloos te strijden in coöp, zelfs als hij of zij de For Honor Marching Fire Expansion niet bezit.For Honor Marching Fire brengt ook een hoop gratis content naar alle 15 miljoen For Honor-spelers. Zo wordt de nieuwe 4v4 PvP-modus Breach geïntroduceerd. In deze modus bestormen of verdedigen twee teams van vier Helden een kasteel. Daarnaast genieten alle spelers van grote grafische verbeteringen, waaronder verbeterde textures en een nieuw belichtingssysteem, en verschillende nieuwe opties, zoals het Victory Celebration-scherm en Team Voice Chat.For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
17/10 07u15  Gunrunning sell missions, stunt races en challenges in GTA OnlineDeze week veel kans op dubbele GTA$ & RP s in GTA Online bij Gunrunning, VIP/CEO Work en Stunt Races, plus doorlopende bonussen en nieuwe kortingen. Gunrunning Sell missions keren Dubbele GTA$ & RP uit, waarbij Bunker Research met een 25% speed boost is verhoogd. Eigenaren van een Mobile Operations Center genieten van Dubbele GTA$ & RP bij het starten van een Weaponized Vehicle Mission, allemaal geldig tot 22 oktober. Ondertussen leveren VIP/CEO Work & Challenges ook Dubbele GTA$ & RP op, net als voor degenen die de Super Yacht uitschakelen van hun tegenstander bij Piracy Prevention. Spelers die op de racebaan aan de gang willen, scoren Dubbele GTA$ & RP bij alle Rockstar Created Stunt Races. Er zijn daarnaast nog steeds grote payouts voor degenen die de Red Dead Redemption 2 Double-Action Revolver & Stone Hatchet Challenges nog moeten halen, beide leveren ieder 2x GTA$250,000 bonus op (elke dubbele bonus ontvang je wanneer je de volgende week inlogt). Voor degenen die de challenges al gehaald hebben, staat tot en met de 29ste een payout van GTA$250K klaar per challenge. Er is zijn ook verschillende kortingen op Bunkers, Weaponized Vehicles & Helicopters, samen met high-end vehicles en yachts.
17/10 07u15  Star Ocean Anamnesis nu wereldwijd beschikbaarSquare Enix Ltd., verwelkomt vandaag nieuwe spelers van over de hele wereld in het universum van STAR OCEAN: ANAMNESIS. Deze game voor mobiele apparaten is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Apple App Store en op Google Play.STAR OCEAN: ANAMNESIS plaatst spelers op de stoel van een kapitein die een groep helden door de melkweg moet leiden. Spelers krijgen alle ruimte om strategische en iconische teams te bouwen met terugkerende 'all-star'-personages uit de STAR OCEAN-serie, inclusief aanvallers, scherpschutters, verdedigers, invokers en genezers. De besturing is helemaal afgestemd op mobiele apparaten, zodat spelers optimaal kunnen genieten van de snelle, realtime-gevechten met prachtige 3D-graphics. Voor het eerst in de serie kunnen spelers ook samenwerkend missies voltooien in de gloednieuwe coöp-multiplayermodus.Van vandaag tot 16:00 uur CET op 6 november 2018, kunnen alle spelers die een nieuwe account aanmaken deelnemen aan de ‘Welcome Aboard Campaign’. Door simpelweg in te loggen in de game, ontvangen spelers diverse handige en waardevolle bonussen, inclusief:• Gems x 5000 – Zeldzame in-game-valuta voor de aanschaf van sterke nieuwe personages, wapens en meer.• 5? Ace Character Ticket x1 + 5? Weapon Ticket x3 – Extreem zeldzame items om krachtige personages en uitrusting mee te ontgrendelen.• 4? Welch x1 + 5? Faize x1 Characters – Speel met het levendige, iconische STAR OCEAN-personage Welch Vineyard en de coole, ingetogen Faize uit STAR OCEAN: The Last Hope, samen met hun krachtige Jester’s Wand en Eldar Lord Rapier-uitrusting.• Diverse extra Crystals, Prisms, Stamina Tickets, Fol en andere kostbare bonusvoorwerpen om spelers te helpen hun maximale potentiële kracht te ontgrendelen.Om te vieren dat STAR OCEAN: ANAMNESIS nu in nieuwe landen beschikbaar is, komt de populaire Android 2B uit de NieR-serie tijdelijk in de game beschikbaar. 2B is een Ace Attacker-eenheid die uitblinkt in wapens voor de korte afstand en van onschatbare waarde zal blijken in de avonturen die spelers wachten. 2B komt met sterk verhoogde kansen beschikbaar via een tijdelijke Campaign Character Draw-banner die duurt tot 08:00 uur CET op 30 oktober 2018. Bekijk hier 2B alvast in actie.Om te vieren dat 2B meedoet in STAR OCEAN: ANAMNESIS, heeft de beroemde personage-ontwerper en artist Akiman 2B in een gloednieuwe stijl geïllustreerd, daardoor geïnspireerd door de unieke uitstraling van het STAR OCEAN-universum.
16/10 16u30  Starlink: Battle for Atlas launch trailerStarlink: Battle for Atlas is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One, onder meer in de Ubisoft Store. Spelers op Nintendo Switch genieten van exclusieve Star Fox-content in de vorm van het volledige Star Fox-team met Fox McCloud als piloot, zijn klassieke Arwing als ruimteschip en verschillende unieke missies om hun rivaal Wolf O’Donnell te verslaan. In Starlink: Battle for Atlas leiden spelers een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief, modulair speelgoed bouwen spelers unieke ruimteschepen die op ieder moment aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor passen spelers gemakkelijk hun speelstijl aan om zo elke uitdaging aan te gaan in de epische open wereld van Atlas. Bovendien is Starlink: Battle for Atlas volledig te spelen in het Nederlands, met stemmen van onder andere Dylan Haegens, Levi van Kempen en Murth Mossel.
16/10 13u00  Bandai Namco geeft Cyberpunk 2077 uit in EuropaMaker en uitgever van The Witcher gameserie, CD PROJEKT RED en BANDAI NAMCO Entertainment Europe zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen om Cyberpunk 2077 uit te geven in 24 Europese landen.“Onze huidige distributiesamenwerking met BANDAI NAMCO is gebouwd op de sterke basis en het vertrouwen dat tijdens onze vorige projecten is ontwikkeld,” aldus Michal Nowakowski, bestuurslid en SVP van Business Development binnen CD PROJEKT. “We hebben succesvol samengewerkt met The Witcher 2: Assassins of Kings en The Witcher 3: Wild Hunt en ik ben ervan overtuigd dat Cyberpunk 2077 in goede handen is bij BANDAI NAMCO.”BANDAI NAMCO Entertainment Europe is verantwoordelijk voor de distributie en promotie van Cyberpunk 2077 in Andorra, Oostenrijk, België, Cyprus, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, IJsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Malta, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.“CD PROJEKT RED is in een paar jaar tijd een van de belangrijkste studio’s geworden in deze sector met een zeer innovatieve aanpak bij elke game. We zijn trots en blij te kunnen bevestigen dat we deel uitmaken van het Cyberpunk 2077 project,” aldus Alberto González Lorca, VP Zuid-Europa en Biz Dev van BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “We kijken uit naar het nogmaals samenwerken met CD PROJEKT RED en het uitgeven van een van hun andere games binnen Europa, waarbij we eerste klas service bieden aan een van de games waar de komende jaren het meest naar wordt uitgekeken.”Cyberpunk 2077 is een verhaal-gedreven open wereld RPG dat zich afspeelt in de meest levendige en gevaarlijke metropool van de toekomst: Night City. De game volgt het verhaal van V, een opkomende huurling in de wereld van cyberenhanced street warriors, tech-savvy netrunners en corporate life-hackers. Gekenmerkt door CD PROJEKT RED’s ongeëvenaarde concept van keuzes en consequenties, worden spelers geconfronteerd met lastige beslissingen die gevolgen hebben voor de hele game. Met meer dan 100 gewonnen awards tijdens E3 2018, vindt Cyberpunk 2077 plaats in het universum van het klassieke pen & papier RPG systeem Cyberpunk 2020.
16/10 12u45  Red Dead Redemption 2 reviews komen op de 25e onlineDe eerste reviews van Red Dead Redemption 2 gaan online op de 25e oktober van dit jaar. Dat heeft Metacritic bekend gemaakt. De game komt op de 26e uit, waarmee de reviews dus een dag voor release online mogen.Red Dead Redemption 2 (PS4/XONE): https://t.co/OGdzvWX9tzReviews will start going up on Thursday, October 25 at 4:01am Pacific. Any Metascore predictions for this HIGHLY anticipated title? pic.twitter.com/RUIBXk7ood— metacritic (@metacritic) 16 oktober 2018
16/10 12u45  Soul Calibur VI krijgt nieuwe videoBandai Namco heeft een nieuwe video uitgebracht van Soul Calibur VI. Het spel verschijnt 19 oktober aanstaande.
16/10 10u45  Dylan Haegens verzorgt stem in nieuwe videogame Starlink: Battle for AtlasDe nieuwe videogame Starlink: Battle for Atlas, die vanaf vandaag verkrijgbaar is, bevat stemmen van onder andere Dylan Haegens, Levi van Kempen en Murth Mossel. Dylan Haegens verzorgt de stem van Levi McCray. Levi is een waaghals, extreme sports-atleet en een ster op social media. Hij kent geen grenzen, staat graag in de spotlight en heeft iets te veel energie. Op aarde sloop hij aan boord van het moederschip van het Starlink Initiatief, de Equinox. Hij beseft pas later waar die keuze hem gaat brengen.“Wij volgen Dylan Haegens, net als vele anderen, al jaren op de voet en zijn erg trots dat hij het aan heeft gedurfd zijn stem te verlenen aan één van onze helden in Starlink: Battle for Atlas”, aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux.“Ik vind het heel bijzonder dat ik een stem heb mogen inspreken voor de nieuwe game Starlink: Battle for Atlas”, aldus Dylan Haegens. “Ik game zelf ook behoorlijk veel en hoe vet is het dan dat er een spel is waarin je mijn stem bij één van de main characters hoort. Het was erg leuk om de stem van Levi in te spreken en ik heb er heel veel van geleerd. Stemmen inspreken is echt een vak apart, ik heb veel respect voor stemacteurs.”De volledige Nederlandse stemmencast bestaat uit:• Levi van Kempen als Mason Rana• Murth Mossel als Hunter Hakai• Desi van Doeveren als Chase da Silva• Jim de Groot als Eli Westwood• Meghna Kumar als Fern Wilder• Nienke van der Haak als Galla Joust• Barnier Geerling als Judge• Leo Richardson als Kharl Zeon• Simon Zwiers als Rankor• Peggy Vrijens als Razor Lemay• Marieke de Kruijff als Sage• Cystine Carreon als Shaid• Jeske van de Staak als Sorren• Oscar Siegelaar als Victor St. Grand• Cynthia de Graaff als Startail• Just Meijer als Grax• Jonathan Demoor als Falco Lombardi• Wiebe Pier Knossen als Peppy Hare• Marloes van Den Heuvel als Slippy Toad• Joey Schalker als Fox McCloud• Dylan Haegens als Levi McCrayIn Starlink: Battle for Atlas leiden spelers een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief, modulair speelgoed bouwen spelers unieke ruimteschepen die op ieder moment aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor passen spelers gemakkelijk hun speelstijl aan om zo elke uitdaging aan te gaan in de epische open wereld van Atlas.
16/10 07u30  Mede-oprichter Microsoft overledenDe meeste mensen zullen aan Bill Gates denken als de oprichter van Microsoft maar er was nog een mede-oprichter die zorgde voor het succes van het concern. Paul Allen is de naam van deze oprichter. Hij is gisteren overleden op 65-jarige leeftijd. De man leed sinds 1982 al aan lymfklierkanker. In 1975 richtte hij met jeugdvriend Bill Gates Microsoft op. Paul Allen bleef echter niet zo lang bij Microsoft dan Bill Gates. Die laatste persoon werd dan ook vooral het gezicht van het concern. Net als Bill gaf Allen veel van zijn geld uit aan goede doelen.
16/10 07u15  Gouden DualShock 4-controller voor 14000 DollarDe DualShock 4-controller is er in allerlei kleuren, maar een controller in het goud zien we niet vaak. Er is nu een DualShock 4 van Brikk welke je voor 14000 Dollar kunt aanschaffen. De unieke controller heeft een gouden coating en gouden buttons en is met de hand gemaakt. De coating bestaat uit 24K goud en heeft daarnaast een drielaags beschermlaag om het goud te beschermen.
16/10 07u15  Rockstar reageert op discussie over 100 uur durige werkwekenEr heersen discussies over de werkweken van werknemers bij Rockstar tijdens de ontwikkeling van Red Dead Redemption 2. Zo zouden er werknemers zijn geweest die werkweken van 100 uren hebben gemaakt. Dan Houser heeft toegelicht dat dit echter niet opgedrongen werd door Rockstar, zo lezen we via de Kotaku.'Er heerst nogal wat verwarring over een interview met Harold Goldberg. Het ging om een klein team van 4 personen die 3 weken intens hebben gewerkt aan de dialogen voor de game. Het ging niet om jaren overwerken van de mensen. We verwachten van niemand dat zij ook zoveel uren maken. We hebben enkele senior mensen die hard en lang werken, maar dat doen ze puur uit passie voor het project. Maar dat is een keuze van de mensen zelf. Andere mensen zijn net zo productief op een andere manier. We zijn een bedrijf dat geeft om haar werknemers.'
16/10 07u00  Op 2 november verschijnt een Nintendo Switch-bundel met Diablo III: Eternal CollectionOp 2 november verschijnt in Europa een duivels aantrekkelijke Nintendo Switch-bundel met Blizzards legendarische game Diablo III: Eternal Collection. De bundel bestaat uit een Nintendo Switch-systeem en dock met Diablo III-artwork, een downloadcode voor de game Diablo III: Eternal Collection en een speciale Nintendo Switch-etui.Diablo III: Eternal Collection bevat de volledige klassieker, samen met de aanvullende content Rise of the Necromancer en Reaper of Souls. Daarnaast ontvangen fans die de Nintendo Switch-versie spelen speciale in-game-voorwerpen die exclusief zijn voor deze versie. Deze in-game-bonussen zijn verschillende items uit de The Legend of Zelda-serie, inclusief een Ganondorf Transmog-pantser, een Cucco-huisdier dat je volgt en een Golden Triforce-portretlijst. In Diablo III: Eternal Collection kiezen spelers een personage uit zeven klasses, inclusief Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard, om daarmee duistere avonturen te beleven, demonen te vernietigen en buit te verzamelen. De game wordt alom geprezen om zijn stijl en gameplay, die dankzij de Nintendo Switch zowel thuis als onderweg perfect tot hun recht komen.Op 2 november verschijnt de Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch-bundel, inclusief een console en dock met Diablo III-artwork, een downloadcode voor de game Diablo III: Eternal Collection en een speciale Nintendo Switch-etui.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

8x Jade Raymond verlaat EA23/10 06u45 - EvilGamerz: Jade Raymond, de vrouw die we vooral kennen als de creator van de Assassin's Creed-serie bij Ubisoft, heeft bekend gemaakt dat ze nu ook Electronic Arts zal gaan verlaten. Raymond heeft jaren gewerkt voor EA, al was ze vooral op de achtergrond bezig. Voor ze bij EA werkte was ze bij Ubisoft bezig aan franchises als Assassin's Creed, Splinter Cell en Watch Dogs. Bij EA was ze onder andere verantwoordelijk voor de Star Wars games. Wat ze nu gaat doen is nog onduidelijk.
7x Flink wat ontslagenen bij Trion Worlds23/10 07u00 - EvilGamerz: Defiance 2050 developer Trion Worlds heeft bekend gemaakt dat het is overgenomen door uitgever Gamigo, een Duitse publisher die bekend is van het uitgeven van diverse MMO's. Helaas is het resultaat van de overname dat er ontslagenen vallen bij de studio. Het zou gaan om flink wat mensen die weg moeten. Van de 200 medewerkers zouden er slechts 25 overblijven bij het bedrijf. Trion Worlds maakte in het verleden onder andere Defiance 2050, Rift, Trove en Atlas Reactor. Wat de verdere plannen met de studio zijn is niet duidelijk.
6x Voorlopig geen nieuwe Metal Gear Solid game in de maak23/10 07u00 - EvilGamerz: Konami heeft bekend gemaakt dat het voorlopig niet zal gaan werken aan een nieuwe Metal Gear Solid game. Dat heeft synchronisatiespreker Robin Atkin Downes (Kazuhira Miller) bekend gemaakt samen met David Hayter (Solid Snake, Naked Snake). Via een live stream laten beide mensen weten dat er geen nieuwe game in de franchise gepland staat op dit moment. Het laatste deel was dan ook een minder groot succes dan de games daarvoor. Konami lijkt daarmee een pauze in te lassen voor de reeks.
6x Ubisoft sluit online servers van oudere games op 19 november23/10 07u00 - EvilGamerz: Ubisoft is van plan om op 19 november aanstaande de servers van diverse games te gaan sluiten. Het gaat vooral om Just Dance-games die dan niet meer online speelbaar zullen zijn. Alle games uit de franchise die van 2014 tot en met 2018 uit zijn gekomen voor de Wii, Xbox 360 en PS3 zullen dan niet meer online speelbaar zijn. Hetzelfde geldt voor Splinter Cell: Double Agent, Assassin's Creed 2 en Rayman 3. Ubisoft zegt in een reactie dat het zich meer wil richten op games van de huidige generatie.
5x Red Dead Redemption 2 video toont wapens23/10 15u45 - EvilGamerz: Er is een nieuwe video gelanceerd van Red Dead Redemption 2. Daarin zien we onder andere de wapens die in de game beschikbaar zijn. Het spel lanceert officieel eind deze week.
4x Ga op pad met de MudRunner American Wilds Launch Trailer23/10 12u30 - EvilGamerz: De indie hit Spintires: MudRunner krijgt nog meer grip met de American Wilds uitbreiding die vanaf vandaag beschikbaar is op PC, PS4 en Xbox One. De Switch-versie volgt op 27 november. Bekijk de American Wilds launch trailer om de veelgevraagde extra functies te zien: nieuwe voertuigen van Ford, Chevrolet, Hummer en meer, plus kaarten gebaseerd op de ruigste gebieden van de Verenigde Staten wat bijdraagt aan de unieke gameplay van MudRunner. Alles is beschikbaar in de nieuwe uitbreiding of als een op zichzelf staande editie die het basisspel, de uitbreiding en alle eerder uitgekomen DLC in één bevat. Overwin modderig terrein, razende rivieren en andere obstakels die realistisch reageren op het gewicht en beweging van je voertuig, aangedreven door de geavanceerde physics-engine van het spel. Voor de eerste keer bevat American Wilds bekende voertuigen zoals onder andere de Ford F-150, de Chevrolet K5 Blazer en GM’s iconische Hummer. Deze toevoegingen verhogen het totaal aantal voertuigen tot 33, met meer dan 60 add-ons, alles is solo speelbaar of met maximaal drie andere in co-op multiplayer. Op PC voegen de toevoegingen zich bij de honderden mods die door de gepassioneerde MudRunner-community zijn gemaakt. Andere toevoegingen zijn Mount Logmore en Grizzly Creek, twee nieuwe sandbox-kaarten geïnspireerd door de ruige landschappen van Montana, North Dakota en Minnesota. De kaarten bevatten ook een paar nieuwe uitdagingen voor kraanbediening en flatbed-levering.
3x Dylan Haegens verzorgt stem in nieuwe videogame Starlink: Battle for Atlas16/10 10u45 - EvilGamerz: De nieuwe videogame Starlink: Battle for Atlas, die vanaf vandaag verkrijgbaar is, bevat stemmen van onder andere Dylan Haegens, Levi van Kempen en Murth Mossel. Dylan Haegens verzorgt de stem van Levi McCray. Levi is een waaghals, extreme sports-atleet en een ster op social media. Hij kent geen grenzen, staat graag in de spotlight en heeft iets te veel energie. Op aarde sloop hij aan boord van het moederschip van het Starlink Initiatief, de Equinox. Hij beseft pas later waar die keuze hem gaat brengen.“Wij volgen Dylan Haegens, net als vele anderen, al jaren op de voet en zijn erg trots dat hij het aan heeft gedurfd zijn stem te verlenen aan één van onze helden in Starlink: Battle for Atlas”, aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux.“Ik vind het heel bijzonder dat ik een stem heb mogen inspreken voor de nieuwe game Starlink: Battle for Atlas”, aldus Dylan Haegens. “Ik game zelf ook behoorlijk veel en hoe vet is het dan dat er een spel is waarin je mijn stem bij één van de main characters hoort. Het was erg leuk om de stem van Levi in te spreken en ik heb er heel veel van geleerd. Stemmen inspreken is echt een vak apart, ik heb veel respect voor stemacteurs.”De volledige Nederlandse stemmencast bestaat uit:• Levi van Kempen als Mason Rana• Murth Mossel als Hunter Hakai• Desi van Doeveren als Chase da Silva• Jim de Groot als Eli Westwood• Meghna Kumar als Fern Wilder• Nienke van der Haak als Galla Joust• Barnier Geerling als Judge• Leo Richardson als Kharl Zeon• Simon Zwiers als Rankor• Peggy Vrijens als Razor Lemay• Marieke de Kruijff als Sage• Cystine Carreon als Shaid• Jeske van de Staak als Sorren• Oscar Siegelaar als Victor St. Grand• Cynthia de Graaff als Startail• Just Meijer als Grax• Jonathan Demoor als Falco Lombardi• Wiebe Pier Knossen als Peppy Hare• Marloes van Den Heuvel als Slippy Toad• Joey Schalker als Fox McCloud• Dylan Haegens als Levi McCrayIn Starlink: Battle for Atlas leiden spelers een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief, modulair speelgoed bouwen spelers unieke ruimteschepen die op ieder moment aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor passen spelers gemakkelijk hun speelstijl aan om zo elke uitdaging aan te gaan in de epische open wereld van Atlas.
2x Op 2 november verschijnt een Nintendo Switch-bundel met Diablo III: Eternal Collection16/10 07u00 - EvilGamerz: Op 2 november verschijnt in Europa een duivels aantrekkelijke Nintendo Switch-bundel met Blizzards legendarische game Diablo III: Eternal Collection. De bundel bestaat uit een Nintendo Switch-systeem en dock met Diablo III-artwork, een downloadcode voor de game Diablo III: Eternal Collection en een speciale Nintendo Switch-etui.Diablo III: Eternal Collection bevat de volledige klassieker, samen met de aanvullende content Rise of the Necromancer en Reaper of Souls. Daarnaast ontvangen fans die de Nintendo Switch-versie spelen speciale in-game-voorwerpen die exclusief zijn voor deze versie. Deze in-game-bonussen zijn verschillende items uit de The Legend of Zelda-serie, inclusief een Ganondorf Transmog-pantser, een Cucco-huisdier dat je volgt en een Golden Triforce-portretlijst. In Diablo III: Eternal Collection kiezen spelers een personage uit zeven klasses, inclusief Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard, om daarmee duistere avonturen te beleven, demonen te vernietigen en buit te verzamelen. De game wordt alom geprezen om zijn stijl en gameplay, die dankzij de Nintendo Switch zowel thuis als onderweg perfect tot hun recht komen.Op 2 november verschijnt de Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch-bundel, inclusief een console en dock met Diablo III-artwork, een downloadcode voor de game Diablo III: Eternal Collection en een speciale Nintendo Switch-etui.
2x Rockstar reageert op discussie over 100 uur durige werkweken16/10 07u15 - EvilGamerz: Er heersen discussies over de werkweken van werknemers bij Rockstar tijdens de ontwikkeling van Red Dead Redemption 2. Zo zouden er werknemers zijn geweest die werkweken van 100 uren hebben gemaakt. Dan Houser heeft toegelicht dat dit echter niet opgedrongen werd door Rockstar, zo lezen we via de Kotaku.'Er heerst nogal wat verwarring over een interview met Harold Goldberg. Het ging om een klein team van 4 personen die 3 weken intens hebben gewerkt aan de dialogen voor de game. Het ging niet om jaren overwerken van de mensen. We verwachten van niemand dat zij ook zoveel uren maken. We hebben enkele senior mensen die hard en lang werken, maar dat doen ze puur uit passie voor het project. Maar dat is een keuze van de mensen zelf. Andere mensen zijn net zo productief op een andere manier. We zijn een bedrijf dat geeft om haar werknemers.'
2x Gouden DualShock 4-controller voor 14000 Dollar16/10 07u15 - EvilGamerz: De DualShock 4-controller is er in allerlei kleuren, maar een controller in het goud zien we niet vaak. Er is nu een DualShock 4 van Brikk welke je voor 14000 Dollar kunt aanschaffen. De unieke controller heeft een gouden coating en gouden buttons en is met de hand gemaakt. De coating bestaat uit 24K goud en heeft daarnaast een drielaags beschermlaag om het goud te beschermen.

Statistieken

Artikels:
35772
Gelezen:
35411
Aantal lezers nu:
72


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven