zaterdag 21 juli 2018, week 29


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u45
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
20/07 15u00  THQ Nordic gaat 2 games aankondigen op GamesCom THQ Nordic heeft de line-up voor de GamesCom bekend gemaakt. Het gaat om een mooie lijst met titels, waaronder natuurlijk Darksiders 3 en Biomutant. Ook zullen er 2 nieuwe games aangekondigd worden op het evenement.BiomutantDarksiders 3Fade to SilenceGeneration ZeroTownsmen VRWreckfest2 onaangekondigde games
20/07 11u30  Story trailer voor Spider-Man Op de Comic Con in San Diego is een nieuwe story trailer uitgebracht van de game Spider-Man. De video van de game zie je beneden. Het spel komt exclusief naar de PlayStation 4 console later dit jaar.
20/07 10u15  Gratis update brengt nieuwe elementen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild naar Mario Kart 8 Deluxe Bereid je voor op een race in de stijl van The Legend of Zelda: Breath of the Wild! Race als een kampioen over de baan met de Master Cycle Zero en Link in het Hemd der Uitverkorenen in Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch. Deze extra’s zijn nu verkrijgbaar als onderdeel van een gratis software-update. Bekijk de Mario Kart 8 Deluxe X The Legend of Zelda: Breath of the Wild-trailer om de nieuwe motor en het nieuwe kostuum in actie te zien. Deze update levert ook twee legendarische nieuwe onderdelen om je kart mee aan te passen: de geavanceerde wielen en het zweefzeil. Mario Kart 8 Deluxe is sinds kort ook compatibel met Nintendo Labo, Nintendo’s nieuwe lijn van interactieve bouw-, speel- en ontdekervaringen. Grijp het stuur stevig vast en race je een weg naar de overwinning met de Toy-Con-motor van het Nintendo Labo Toy-Con 01: mixpakket**. Je kunt Mario Kart 8 Deluxe in de tv-stand spelen met de Toy-Con-motor, of het Nintendo Switch-systeem in het dashboard van de motor plaatsen om te spelen waar je maar wilt. Bekijk de Mario Kart 8 Deluxe – nu compatibel met Nintendo Labo!-trailer om te zien hoe het werkt. Spelers hebben nu nog meer opties om te kiezen in Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch, dankzij een gratis software-update die nieuwe elementen in de stijl van The Legend of Zelda: Breath of the Wild toevoegt. Deze update is nu beschikbaar.
20/07 10u15  Bigben en Atari werken samen aan RollerCoaster Tycoon Adventures voor Nintendo Switch Bigben en Atari maken bekend dat ze samenwerken voor de Europese en Australische distributie van de nieuwe game RollerCoaster Tycoon Adventures voor de Nintendo Switch, een titel die rond de feestdagen van 2018 beschikbaar komt.RollerCoaster Tycoon Adventures voor de Nintendo Switch is de nieuwe versie van deze beroemde pretparksimulatie. De game is ontwikkeld door NVizzio, die ook verantwoordelijk was voor de mobiele versie getiteld RollerCoaster Tycoon Touch, en bevat alle elementen van de beste RollerCoaster Tycoon-games, maar dan toegespitst op alle mogelijkheden van dit systeem. Rollercoaster Tycoon is één van ‘s wereld best verkopende franchises uit de geschiedenis van pc-gaming, met meer dan 14 miljoen verkochte exemplaren en meer dan 25 miljoen mobile downloads.Onder de overeenkomst valt ook de fysieke distributie van andere console-games, inclusief Rollercoaster Tycoon Joyride op PlayStation 4, met een virtual reality-stand, die ook in 2018 wordt uitgebracht.RollerCoaster Tycoon Adventures is vanaf eind 2018 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
20/07 08u30  Spider-Man Limited Edition PS4 Pro onthuld Tijdens de San Diego Comic-Con hebben Sony, Insomniac Games en Marvel twee nieuwe limited edition consoles aangekondigd in het thema van Spider-Man. De eerste unit is een console met 1 terabyte aan ruimte welke op 7 september uit zal gaan komen in Noord-Amerika en Europa. Deze kost 399,99 Euro. Verder komt een normale bundel Jet Black console met 1 terabyte uit waarbij 2 controllers toegevoegd zullen worden. Daaraan wordt de game toegevoegd.
20/07 08u15  Trailer personagemaker voor LEGO DC Super-Villains onthuld Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment hebben vandaag een nieuwe trailer onthuld van de personagemaker voor LEGO DC Super-Villains; de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC plaatst, voorafgaand aan de officiële start van San Diego Comic-Con 2018. De trailer draait om de personagemaker en biedt spelers een uitgebreide blik op hoe ze hun eigen superschurk kunnen maken en ermee spelend kwaadaardige streken uithalen en vernieling veroorzaken in deze zinderende videogame. Het personage van de speler wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl er wordt samengewerkt met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC Comics is geschreven. Fans die de personagemaker graag zelf willen proberen, hebben dit weekend de gelegenheid bij San Diego Comic-Con, waar een demo te spelen is bij de stands van LEGO (nr. 2829), DC Comics (nr. 1915) en Warner Bros. (nr. 4545) tijdens normale showuren.Daarnaast biedt het team achter LEGO DC Super-Villains, waaronder Arthur Parsons (hoofd ontwerp, TT Games) en Ames Kirshen (VP, interactief en animatie, DC Entertainment) en stemacteurs Kevin Conroy (Batman), Tara Strong (Harley Quinn), Julie Nathanson (Silver Banshee) en Fred Tatasciore (Solomon Grundy, Clayface, Black Adam, Killer Croc), bezoekers van Comic-Con op vrijdag 20 juli om 14.15 uur in zaal 6A een kijkje in de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC plaatst. Dit grote schurkenfestijn biedt de fans spannende personageonthullingen en details over het verhaal. LEGO DC Super-Villains is vanaf 17 oktober 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One X, Nintendo Switch en pc.
20/07 08u00  Blood Bowl Death Zone is nu verkrijgbaar in vroegtijdige toegang op Steam Cyanide studio en Bigben onthullen met trots Blood Bowl: Death Zone, de realtime 1v1-game die is gebaseerd op het cultbordspel van Games Workshop. De game is nu verkrijgbaar in vroegtijdige toegang op Steam.Blood Bowl: Death Zone is een razendsnelle mix van american football en bikkelhard geweld. Twee gamers krijgen beide directe controle over teams van vijf spelers om elkaar in realtime wedstrijden van vijf minuten te bestrijden. Net als bij american football, moet elke speler proberen de meeste touchdowns te scoren, maar bij deze variant is bijna alles toegestaan ??op het veld - niet alleen overspelen en rennen met de (bewegende) bal, maar ook de tegenstander in het gezicht slaan of je tovenaar met bliksemspreuken op tegenstanders laten schieten.De Death Zone-uitdaging is een populair pre-game-evenement onder Blood Bowl-fans. Hierin gaat het om de strijd tussen twee legendarische sterspelers, gesteund door hun gulle sponsors en vier amateurspelers. Natuurlijk zijn alle rassen uit de Oude Wereld toegestaan ??op het veld, zodat spelers teams van Or’s, Dwarfs, High Elves of zelfs Humans kunnen samenstellen. Bovendien mag elk team een ??tovenaar gebruiken, genereus betaald door de sponsor van het team, om tegenstanders te vernietigen en teamleden te versterken.Blood Bowl: Death Zone wordt uitgebracht in vroegtijdige toegang, zodat Cyanide het spel zo snel mogelijk aan spelers kan leveren, om op basis van hun feedback de game verder te verbeteren.Cyanide verwacht dat de game een aantal maanden beschikbaar zal zijn op vroegtijdige toegang voordat de officiële en definitieve versie wordt uitgebracht. Tijdens vroegtijdige toegang worden regelmatig nieuwe functies en teams toegevoegd. In dit eerste stadium bevat de game vier teams, multiplayer-matchmaking en is hij met korting te koop.
20/07 08u00  Bandai Namco Entertainment Europe en Outright Games kondigen PAW Patrol: On a Roll aan voor consoles en PC Bandai Namco Entertainment Europe en Outright Games kondigen PAW Patrol: On a Roll aan. PAW Patrol: On a Roll is gebaseerd op de immens populaire animatieserie van Nickelodeon & Spin Master Entertainment en bevat 16 spannende avonturen met alle 6 de geliefde rescue pups en Ryder. Deze nieuwe game voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en PC zal wereldwijd op 26 oktober verkrijgbaar zijn.Geen klus is te groot, geen pup is te klein! De PAW Patrol is klaar om de boel te redden in Avonturenbaai door 16 spannende reddingsmissies. Laat elke pup zijn unieke vaardigheden gebruiken om vrienden te redden en iedereen veilig te houden. Ga naar acht prachtige locaties in Avonturenbaai, zoals de boerderij van boerin Yumi, Jake’s Berg, een afgelegen canyon, onder water en nog veel meer! Bereid je voor op de leuke puzzelactie die PAWfect is voor kinderen van alle leeftijden, met de pups van de PAW Patrol! Features • Ryder en alle acht PAW Patrol pups, waaronder Everest & Tracker• 16 spannende avonturen op 8 locaties in Avonturenbaai• Speciale pupvaardigheden die moeten worden gebruikt voor elke redding!• Speel als twee verschillende pups per missie!PAW Patrol: On a Roll zal op 26 oktober verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en PC.
20/07 08u00  Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Special Operation 2 details onthuld De details van Special Operation 2, de tweede grote update van Year 2 van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, zijn onthuld. De update bevat onder andere een nieuwe PvE-missie die binnenkort wordt onthuld, een nieuwe Ghost War PvP-update en een veelgevraagde modus van de community; een permadeath PvE-gamemodus genaamd Ghost Mode. Alle content van Special Operation 2 is vanaf 24 juli gratis beschikbaar voor iedereen op PlayStation 4, Xbox One en PC, met uitzondering van Ghost Mode, toegang tot twee Ghost War-klassen en exclusieve customization packs. Year 2 Pass-houders hebben 7 dagen eerder toegang tot deze content. Vanaf 31 juli kan iedereen genieten van alle content van Special Operation 2. De Ghost Mode is zowel speelbaar in solo als in coöp en bevat: • Permadeath: De game is afgelopen en de voortgang wordt gereset wanneer spelers niet weer tot leven worden gebracht.• Nieuwe loadout: Spelers kunnen maar één primair wapen en één handgeweer gebruiken.• Real reloading: Resterende kogels gaan verloren wanneer spelers herladen met een gedeeltelijk volledige clip.• Friendly Fire: Spelers kunnen met hun schoten en acties teamgenoten schade aanbrengen.• Gear management: Spelers kunnen alleen van wapen wisselen bij munitieboxen of door vijanden te plunderen.• Teammate Removal: Spelers kunnen kiezen om te spelen zonder AI-teamgenoten, voor een echte solo-ervaring (ook beschikbaar in de singleplayer-campagne van de game).Special Operation 2 heeft ook een overvloed aan nieuwe Ghost War PvP-gerichte functies:• Twee nieuwe Ghost War-klassen• Twee nieuwe PvP-maps: Introductie van onder andere een veelgevraagde sneeuwmap.• Observer Mode: Een nieuwe toeschouwersstand die kan worden gebruikt om aangepaste PvP-matches te bekijken en te tonen via specifieke tools en een free-roam-camera, om matches meer publieks- en toernooivriendelijk te maken.• Nieuwe ranked features: De introductie van een nieuwe progressiebalk die de ranked voortgang bijhoudt, waarbij spelers hun positie in de huidige competitie kunnen zien.• Post-Match overwinningsscherm: Een nieuw post-match overwinningsscherm waarin het winnende team wordt getoond met hun gepersonaliseerde characters.• Sociale items: Een nieuwe functie bestaande uit emotes, ingesproken zinnen en overwinningsposes om de ervaringen van spelers verder te personaliseren (ook beschikbaar in de singleplayer-campagne van de game).
19/07 16u30  WarioWare Gold voor Nintendo 3DS is vanaf 27 juli verkrijgbaar Hey, jij daar! Luister! Wario hier! Ik heb mijn LEGENDARISCHE creativiteit gebruikt om de Nintendo eShop op zijn kop te zetten met een bundel van mijn favoriete games! En natuurlijk draaien die games om jouw favoriete Nintendo-personage – WARIO! Inderdaad, ik ben de beste. BWAHAHAHAHA! Ik ben ook DE BESTE persoon om mijn zelfgemaakte game aan de man te brengen, dus haast je naar de Nintendo eShop om mijn gratis demo te downloaden – INDERDAAD: GRATIS! WAHAHAHAHAHA! Hij heet WarioWare Gold, en de volledige game verschijnt binnenkort – op 27 juli, om precies te zijn! Man, dat is al heel snel… Ik moest mijn lanceringstrailer maar eens in elkaar gaan draaien… Maar hey, vriend, wil je tijdens het spelen van de volledige game een heleboel munten verzamelen? Natuurlijk wil je dat! WAHAHAHA! Nou, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je wat compatibele amiibo-figuurtjes in huis hebt! Als je Wario’s amiibo Sketch hebt vrijgespeeld en een amiibo gebruikt, zal ik een artistiek MEESTERWERK van dat personage schetsen. Vervolgens kun je dat kunstwerk verkopen aan wie er maar voor wilt betalen, dus als je meer munten nodig hebt, gebruik dan een amiibo, en je wordt net zo rijk als Wario! WAHAHAHA! Maar het is behoorlijk uitputtend om zo’n meesterwerk te maken, dus kan ik maar drie tekeningen per dag maken. Als je op een dag meer dan drie amiibo scant, werkt het gewoon niet meer! WAHAHAHA! Druk, wrijf, draai en blaas je een weg door 300 van mijn beste microgames OOIT in mijn geweldige game WarioWare Gold die vanaf 27 juli verkrijgbaar is! WAHAHAHA! De demo is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop, dus probeer ‘m maar eens!
19/07 14u00  Antonio Brown benoemd als officiële EA SPORTS Madden NFL 19 coveratleet, wereldwijde release 10 augustus Vandaag heeft Electronic Arts Inc. de Madden NFL 19- en Madden NFL Overdrive-coveratleet bekendgemaakt: Antonio Brown, sterspeler van de Pittsburgh Steelers. Afgelopen maand is ook bekendgemaakt dat de ster, bekend van zijn vermakelijke eindzonevieringen, lid is van de Madden 99-club, waarmee hij zijn plek krijgt binnen een groep elitespelers met een OVR-beoordeling van 99.Op 10 augustus biedt Madden NFL 19 spelers wereldwijd de mogelijkheid om uit te groeien tot helden op het veld, met meer precisie en controle dan ooit tevoren. Wil je op het veld op gaan terwijl je onderweg bent? Madden NFL Overdrive, vanaf de basis opnieuw opgebouwd om een volledig aangepaste American football-ervaring te bieden, is de nieuwe update voor mobiele platformen en beschikbaar vanaf 15 augustus 2018 voor iOS en Android.“Ik voel me vereerd om op de cover van beide Madden-games te staan,” zei Brown. “Er zijn veel mijlpalen waar atleten van dromen, en nadat ik eerder dit jaar in de Madden 99-club werd opgenomen en nu op de cover van de games van dit jaar verschijn, is het duidelijk dat de zaken niet alleen geweldig gaan, maar dat ik met dit eerbetoon ook bij de grootsten aller tijden hoor.”Fans die Brown en andere NFL-sterren willen besturen, zullen de directe voordelen van Real Player Motion ervaren in Madden NFL 19. RPM-technologie geeft fans nog meer controle over bewegingen in de game, en levensechte animaties die ervoor zorgen dat AB en andere spelers bewegen en zich gedragen als in het echt terwijl ze hun weg door de game volgen en hun unieke persoonlijkheden, eigenaardigheden, en natuurlijk hun vreugdedansen laten zien.“AB heeft de competitie de afgelopen jaren als een wervelwind naar zijn hand gezet en is waarschijnlijk een van de beste wide receivers die de NFL ooit heeft gekend', aldus Joshua Rabenovets, Sr. Brand Director bij EA SPORTS. “Zijn spel zit vol vuur en hij is op en buiten het veld een enorme persoonlijkheid. Het was een voor de hand liggende keuze voor de Madden NFL 19-cover.”Fans kunnen ook uitkijken naar het vervolg op het vorig jaar voor het eerst geïntroduceerde Madden NFL-verhaalspeltype met de terugkeer van Longshot: Homecoming. Spelers krijgen meer controle over de football-missie van Devin Wade en Colt Cruise, met meer NFL-gameplay, meer manieren om invloed te hebben op het verhaal, nieuwe verhaallijnen, en de mogelijkheid om hun Longshot-avontuur te vervolgen binnen Franchise en Ultimate Team.Spelers die de Madden NFL 19 Hall of Fame Edition kopen, kunnen vanaf 7 augustus tot drie dagen eerder* toegang krijgen tot het volledige spel, terwijl EA Access-† en Origin Access-leden vanaf 2 augustus 10 uur lang een proefversie van Madden NFL 19 spelen op de Xbox One en via Origin op PC. Origin Access Premier-leden kunnen uitkijken naar de volledige Madden NFL 19-game op PC, waar ze op 2 augustus eerder dan wie dan ook toegang tot hebben.
19/07 14u00  Pro Evolution Soccer 2019 gaan samenwerking aan met AS Monaco Konami heeft aangekondigd dat ze een samenwerking zijn aangegaan met een nieuwe topclub. Het betreft AS Monaco dat nu verbonden is aan de franchise. Eerder besloten diverse clubs al te stoppen met de samenwerking, waaronder Borussia Dortmund. Pro Evolution Soccer 2019 zal daarnaast een dedicated cover krijgen met daarop Falcao op de voorkant. AS Monaco (Association Sportive de Monaco Football Club) werd opgezet in 1924 en speelt in de Franse topdivisie. PES 2019 komt uit op 30 augustus van dit jaar.
19/07 13u30  PlayStation 4 firmware 6.0 op komst Het lijkt erop dat Sony nieuwe PlayStation 4 firmware aan het voorbereiden is. Het zou gaan om firmware versie 6.0, waarvoor mensen zich inmiddels kunnen inschrijven om deel te nemen aan de beta. De Japanse aanmeldpagina meldt een releasedatum van 27 juli aanstaande, al is een Europese release niet bekend. Meestal komen er flinke features in releases met een volledig getal (4.0, 5.0 bv.). Sony heeft nog geen informatie bekend gemaakt omtrent nieuwe mogelijkheden voor nieuwe firmware.
19/07 11u30  Digitale kaartspel Faeria begint nieuwe premium model met Classic Edition en toont eerste details van nieuwe DLC De Belgische studio Abrakamheeft vandaag hun populaire collectible card battler Faeria opnieuw uitgebracht met een premium “Buy2Play” ervaring. De game’s transitie van free-to-play zal alle bestaande spelers toegang geven tot de complete set van kaarten in de Classic Edition. Nieuwe spelers en veteranen kunnen ook de nieuwe Lore Pages bekijken, alsmede de nieuwe Fall of Everlife DLC, welke 40 nieuwe kaarten naar het spel brengt. De Tournament Play mode, in het spel, is ook verbeterd. Met zijn unieke “levende” bord heeft Faeria sinds de game als free-to-play werd uitgebracht in 2017 veel success gehad, wat resulteerde in positieve recensies en meer dan één miljoen downloads. Het nieuwe tijdperk van Faeria beloofd eerlijker concurrerende spelen en een rijke toekomst met regelmatig nieuwe DLC’s.
19/07 07u00  South Park: Stick of Truth komt dit kwartaal naar Switch De eerste South Park game, Stick of Truth, zal binnenkort naar de Switch gaan komen. Het spel moet nog dit kwartaal lanceren op de console en wel via de eShop. Een fysieke release zal er niet gaan komen. Voor het einde van september zal het spel digitaal beschikbaar meoten zijn. Eerder kreeg het spel al een re-release op de Xbox One en PlayStation 4.
Laatste update: vrijdag 20 juli 2018, 15u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/07 07u00  Guerrilla Games breidt studio flink uitGuerrilla Games, de studio bekend van Killzone en Horizon Zero Dawn, verplaatst zich naar een grotere studio in Amsterdam. De 5 verdiepingen dat het nieuwe gebouw telt maakt het mogelijk voor de studio om betere sound en motion tracking te realiseren voor games met de grotere ruimtes die nu beschikbaar zijn. Daarnaast groeit het personeelsbestand van 250 mensen naar 400 personen. De studio laat weten dat sinds de lancering van Horizon Zero Dawn de ontwikkelaar een boost heeft gekregen qua groei. Men werkte 7 jaren aan de game en wil de ontwikkeltijd voor de toekomst graag verkorten. Daar zijn meer mensen voor nodig.
19/07 06u45  Twintig minuten gameplay voor Two Point HospitalEr is gameplay verschenen van de game Two Point Hospital, een spirituele opvolger van Theme Hospital van Bullfrog. Het spel zal 30 augustus al uit gaan komen voor de PC, Mac en Linux. In de game is het de bedoeling om een ziekenhuis op te richten en te managen.
19/07 06u45  Microsoft komt met hardware-aankondigingen op de GamesComMicrosoft heeft bekend gemaakt dat het enkele verassingen zal hebben voor de GamesCom. Op 21 augustus is een livestream op het evenement en vanaf de Inside Xbox booth zullen diverse aankondigingen worden gedaan. Het zou gaan om nieuws, nieuwe Xbox hardware- en accessoires en aankomende games. Om wat voor hardware het zal gaan is niet bekend, maar waarschijnlijk niet om een compleet nieuwe Xbox generatie. Verwacht wordt dat het bijvoorbeeld om randapparatuur als een controller zou gaan. Een gehele persconferentie zal niet gehouden worden door Microsoft op de GamesCom.
19/07 06u45  Apex Power in nieuwe video van Just Cause 4Square-Enix heeft weer een nieuwe video van Just Cause 4 uitgebracht. Het spel lanceert 4 december van dit jaar voor de PC, Xbox One en PS4. In de video zien we de Apex Power aan het werk.
19/07 06u45  Nieuwe publicaties breiden het universum van Tom Clancy’s The Division 2 uitDe wereld van Tom Clancy’s The Division 2 komt tot leven met een Tom Clancy’s The Division 2 stripboek, roman en lore-boek. Het stripboek, verkrijgbaar in 2019, vertelt het verhaal van het virus en hoe het de wereld buiten New York City en Washington D.C. heeft beïnvloed. De spannende en actievolle roman, die verkrijgbaar is in maart 2019, neemt de lezer mee op reis van New York naar een verwoest Amerikaans Midwesten en laat zien hoe ver mensen gaan om te redden wat voor hen het belangrijkst is. Het lore-boek, verkrijgbaar vanaf 19 maart 2019, bevat alles wat er te weten valt over de tactieken, high-tech-uitrusting en de allerbelangrijkste missie van The Division.Tom Clancy’s The Division 2 brengt spelers naar een verscheurd Washington D.C., zeven maanden nadat een dodelijk virus in New York City is uitgebroken. Als Division-veteranen zijn spelers de laatste hoop om de ondergang van de samenleving tegen te gaan en de machtsgreep van de vijandige facties op de stad te voorkomen. Spelers die kans willen maken om al eerder met de game aan de slag te gaan, schrijven zich nu in voor de bèta via thedivisiongame.com/beta.
18/07 13u15  Weerseffecten in Forza Horizon 4 aan het werkMicrosoft en Playground Games hebben flink wat gameplay uitgebracht van de game Forza Horizon 4. In een nieuwe video zien we onder andere de weerseffecten in het spel aan het werk.
18/07 13u15  Nieuwe God of War game lijkt al in planning te staanBij Sony lijkt een nieuwe God of War game in de maak te zijn. Dat lezen we via de website van Sony Santa Monica Studios. Daar zoekt men naar een senior concept artist die characters, creaturen en andere objecten zal moeten maken voor de nieuwe game. Het gaat om een nieuwe game met veel historische en mythologische details. Sony heeft de nieuwe God of War officieel nog niet bevestigd.
18/07 11u00  Famitsu geeft punten aan The Crew 2 en SilenceHet Japanse Famitsu heeft weer enkele games beoordeeld de afgelopen week. Het gaat om titels als Silence, The Crew 2 en Yooka-Laylee.Yooka-Laylee (Switch, Team 17): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)The Crew 2 (PS4/Xbox One, Ubisoft): 7 / 9 / 8 / 9 - (33/40)Collar x Malice - Unlimited - (PS Vita, Idea Factory): 9 / 8 / 9 / 7 - (33/40)Mantis Burn Racing (PS4/Switch, Flyhigh Works): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)Silence (PS4, Daedelic): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)Stifled (PS4, Gattal Games): 8 / 7 / 7 / 7 - (29/40)Waku Waku Doubutsu Land (Switch, Nippon Columbia): 7 / 7 / 8 / 6 - (28/40)
18/07 07u00  Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Chaos Story trailerScarlett Rhodes gaat op onderzoek uit om de mysterieuze verdwijning van haar excentrieke vader op te lossen. Met de hulp van drie trouwe outcasts vecht ze zich een weg door massa's ondoden, om een kostbaar relikwie in handen te krijgen dat genoeg kracht heeft om de hele mensheid in gevaar te brengen. Call of Duty: Black Ops 4 biedt de grootste Zombies collectie die ooit met de lancering is aangeboden, met drie volledig speelbare avonturen: IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead. Met een spannend nieuw avontuur en een geheel nieuwe cast van personages biedt Call of Duty: Black Ops 4's Zombies een zenuwspelende gameplay en uiteenlopende Easter Eggs waar de community van zal smullen.
18/07 06u45  Divinity: Original Sin 2 - Xbox Game PreviewBANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt enkele feature updates aan voor Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition op Xbox One Preview, die live gaan op 19 juli om 20:00.De nieuwe features worden enkel geïntroduceerd voor de Xbox One Preview-versie en bevatten een reeks nieuwe updates waaronder ondersteuning voor 4K en HDR, algemene betere prestaties, aanpassingen aan de UI en bug fixes. De update voegt ook achievements en hero stats toe.De officiële release van Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition op Playstation 4 en Xbox One is op 31 augustus 2018. Divinity: Original Sin 2 voor pc, ontwikkeld door Larian Studios, staat hoog aangeschreven als een van de beste role-playing-games aller tijden en heeft PC Gamer’s 2017 Game of the Year award gewonnen en een 2018 British Academy of Film and Television Arts award (BAFTA). Divinity: Original Sin 2 is alom geprezen met een 93 Metacritic rating en een 10/10 op GameSpot.com, een eer die tot op heden aan slechts 15 games is toegekend.Nu heeft Larian Studios nieuwe kenmerken gecreëerd en upgrades doorgevoerd voor Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, waardoor consolespelers eindelijk het meeslepende verhaal en turn-based gevechten kunnen ervaren die de kern vormen van de Divinity-franchise. Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition brengt nieuwe kenmerken voor console, waaronder een inventarisatiesysteem voor voorraad, een nieuw dagboeksysteem, een nieuwe tutorial, een geüpdate PvP-omgeving en een nieuwe moeilijkheidsgraad. De grootste update is het derde hoofdstuk van de game, dat volledig herschreven is zodat spelers compleet worden ondergedompeld in het rijke en boeiende verhaal van Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition. Degene die Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition pre-orderen ontvangen de Sir Lora DLC bij de release. De DLC bevat de gloednieuwe eekhoorn Sir Lora, die jouw hulp vraagt voor de Knights of Drey, een orde van pluizige ridders die geloven in de komst van de Great Acorn. Door deze weggelopen eekhoorn in te schakelen, ontgrendelen spelers tips om hun vaardigheden te verbeteren en nog belangrijker, ze krijgen de mogelijkheid om dieper in de mysteries te duiken rondom de Great Acorn!
18/07 06u45  Nieuwe Naruto To Boruto: Shinobi Striker open beta aangekondigdBANDAI NAMCO Entertainment Europe onthult meer details over de volgende open beta voor NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER op PlayStation 4 en Xbox One – met zeven sessies van 19 juli tot en met 28 juli. De open beta bevat twee verschillende modi: Basic Training in VR Ninjutsu Arena (solo mission) en Quick Match (8 spelers). Nieuwe regels als Combat Battle en Base Battle zijn op bepaalde tijden beschikbaar.Spelers van de aankomende open beta ervaren gevechten op nieuwe maps als Hidden Leaf Village in zowel de dag- als nacht-modus. Samen met vier eerder speelbare personages zal Yamato meedoen aan het gevecht en nieuwe Ninjutsus aan het spel toevoegen. Veel nieuwe aanpassingsopties zorgen voor meer variatie in de unieke personages van de spelers.De aankomende beta bevat tevens voice-chat en alle spelers ontvangen twee exclusieve versies van het Shinobi Striker Shirt, in zwart en in wit. De open beta is beschikbaar op:• 20 juli: 08:00 – 11:00 uur• 20-21 juli: 22:00 – 01:00 uur• 21 juli: 11:00 – 14:00 uur• 21 juli: 19:00 – 22:00 uur• 22 juli: 03:00 – 06:00 uur• 22 juli: 08:00 – 11:00 uur• 27 juli 08:00 tot 29 juli 08:00 uur (48u sessie) NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER is beschikbaar vanaf 31 augustus op PlayStation 4, Xbox One en PC via STEAM en andere distributeurs.
18/07 06u45  GTA Online Business bonussen, verlengde trade deals en guist list beloningenDeze week brengt grote kortingen op business properties en nieuwe kansen om Dubbele GTA$ & RP te verdienen bij Smuggler’s Sell Missions, 25% GTA$ bonussen bij Biker Business Sales, en 25% korting op Biker Business Supplies en Special Cargo Crates – allemaal tot en met 23 juli. Business properties zoals Executive Offices, Biker Clubhouses, Bunkers, Hangars en meer hebben kortingen tot wel 50%. Daarnaast, Guest List beloningen inclusief de bonus gift van GTA$100,000 en Blauwe Wireframe Bodysuit worden deze week afgeleverd bij de accounts.Nervous Ron's shrewd negotiating tactics net you an extended Double GTA$ & RP on Smuggler's Sell Missions. And also through the 23rd, road hogs can rake in 25% bonus GTA$ on Biker Business Sales and keep wheels turning on their various Open Road operations with 25% off Biker Business Supplies, while CEOs haggle 25% off Special Cargo Crates. If you reserved your spot on the Guest List between June 25th and July 2nd, return this week for a bonus gift of $GTA100,000 and the unabashed Blue Wireframe Bodysuit. And keep a lookout here on the Newswire for future Guest List rewards including exclusive liveries on new vehicles like the Ocelot Swinger classic sports car and new nightclub themed t-shirts. There's still time to expand your business network ahead of your next criminal expansion opportunities with massive discounts on Bunkers, Executive Offices, Biker Clubhouses and more.And for those with a penchant for the finer things in life, indulge your imperial ambitions aboard a deluxe nautical hideaway with 50% off all Yachts, Upgrades & Modifications.• Executive Offices – 50% off• Biker Clubhouses – 50% off• Bunkers – 40% off• Hangars – 40% off• Facilities – 30% off• Yachts, Upgrades & Modifications – 50% off
18/07 06u45  South Park: The Fractured But Whole - Bring the Crunch vanaf 31 juli beschikbaarDe derde DLC van South Park: The Fractured But Whole, Bring the Crunch, is vanaf 31 juli beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Bring the Crunch voegt een heel nieuw verhaal en de ‘Final Girl’-superheldenklasse toe aan South Park: The Fractured But Whole. In Bring the Crunch verandert een idyllische zomer aan het Tardicacameer in een nachtmerrie als de zomerkampleiding vermist raakt. Werk samen met FastPass, Doctor Timothy, Professor Chaos en het nieuwste lid van de Coon & Friends, Mint-Berry Crunch, om het zomerkamp te redden. Spelers zijn ook in staat om de nieuwe ‘Final Girl’-klasse te ervaren, die nieuwe gevechtstactieken en valstrikken met zich mee brengt om spookachtige vijanden neer te halen.
17/07 15u30  Gratis gameverbetering en content beschikbaar voor Middle-Earth: Shadow of WarWarner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een gratis update uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War, met vele nieuwe verbeteringen en content om bestaande spelers en nieuwkomers de beste speelervaring te bieden. Deze robuuste update brengt een veelheid aan verschillende elementen samen, waaronder een rijkere campagne-ervaring, een gestroomlijnde epiloog na afloop van het spel, nieuwe spelerskins, legendarische uitrusting en verwijdering van de markt, naast honderden andere verbeteringen. Hieronder een korte lijst van de nieuwste veranderingen. Ga om de volledige lijst van contentupdates te bekijken naar: • Verwijdering van de markt: De markt en microtransacties zijn volledig verwijderd uit Shadow of War. Gerekruteerde Orks via Online Vendetta's en Ranked Conquests worden nu bewaard in het garnizoen en in-game Mirian (in het spel) kan nu worden gebruikt om je persoonlijke Ork-leger te trainen, upgraden en aan te passen.• Wijzigingen in de Shadow Wars: De campagne na afloop, nu de epiloog genoemd, is sterk gestroomlijnd en bevat een nieuw verhaal van Shelob de Witch-King en Dark Talion. Een overwinning in de epiloog beloont spelers met de maskers van de Nazgûl, ontgrendelt krachtige nieuwe vaardigheden om de doden op te wekken, vijanden te vervloeken en sterkere monsters op te roepen. Spelers hebben ook de mogelijkheid om hun forten en leger in Mordor verder te upgraden en te verdedigen na afloop van de eindcredits.• Meer manieren om een personage aan te passen en te creëren: Het levellimiet voor volgers is verhoogd naar 80 en het levellimiet voor vijandelijke kapiteins is verhoogd naar 85. Spelers kunnen daarnaast sneller levelen met hogere XP-beloningen voor Nemesis-missies, het verslaan van kapiteins en Online Conquests. Nieuwe prestigevaardigheden zijn beschikbaar en bieden stapsgewijze upgrades van vaardigheden. Spelers kunnen ook Mirian besteden om uitrusting te upgraden naar hun huidige level door de upgrade-uitdaging te doen. Met deze uitrustingsupgrades kunnen spelers vaardigheden opnieuw vormgeven voor de perfecte combo.• Nemesis-verbeteringen: Er zijn meer legendarische Orks om tegen te komen, meer manieren om trainingsorders te krijgen (waaronder legendarische trainingsorders) en volgers kunnen spelers nu af en toe verrassen met een geschenk. Als er volgers zijn die te graag helpen en kills stelen, is er nu de optie om de Savior-functie uit te schakelen in het menu.• Nieuwe spelerskins: Spelers kunnen nu de strijd aangaan met Sauron als Celebrimbor en daarmee de eerste oorlog om Mordor herbeleven, of strijden als Dark Eltariel en Baranor.
17/07 13u15  Xbox Live Deals van de week weer onthuldDe Xbox Live Deals van deze week zijn bekend. Het gaat om onderstaande lijst met titels die goedkoper zijn wanneer je een Xbox Live Gold-abonnement hebt.Xbox OneArslan: The Warriors of Legend 50%, nu 30.00 euroDragon Ball Xenoverse + Season Pass 75%, nu 17.50 euroDragon Ball Xenoverse 2 Deluxe Edition 67%, nu 31.18 euroDragon Ball Xenoverse Super Bundle 60%, nu 36.00 euroDYNASTY WARRIORS 8 Empires 50%, nu 25.00 euroFarming Simulator 17 75%, nu 10.00 euroFarming Simulator 17 – Platinum Edition 50%, nu 25.00 euroFarming Simulator 17 – Platinum Expansion Add-On 33%, nu 13.39 euroFarming Simulator 17 – Premium Edition 75%, nu 18.75 euroFe 50%, nu 10.00 euroFortnite: Deluxe Founder’s Pack Add-On 40%, nu 30.00 euroFortnite: Standard Founders Pack Add-On 40%, nu 20.00 euroFortnite: Super Deluxe Founder's Pack Add-On 50%, nu 45,00 euroFortnite: Limited Edition Add-On 50%, nu 75,00 euroI Hate Running Backwards 33%, nu 10.04 euroMarvel: Ultimate Alliance 2 75%, nu 10.00 euroMarvel: Ultimate Alliance Bundle 75%, nu 15.00 euroMarvel: Ultimate Alliance 75%, nu 10.00 euroMirrors Edge Catalyst 75%, nu 5.00 eurooOo: Ascension 25%, nu 11.24 euroPlants vs. Zombies Garden Warfare 2 75%, nu 5.00 euroPlants vs. Zombies Garden Warfare 2: Deluxe Edition 75%, nu 7.50 euroStranger of Sword City 75%, nu 9.00 euroStrider 67%, nu 4.95 euroThe Invisible Hours 33%, nu 16.74 euroTrain Sim World: Founders Edition 20%, nu 23.99 euroŌKAMI HD 30%, nu 13.99 euroXbox 360Asura’s Wrath 75%, nu 4.99 euroBionic Commando: Rearmed Arcade 50%, nu 4.74 euroBlazBlue 50%, nu 9.99 euroBLAZBLUE CS 50%, nu 9.99 euroContrast* Arcade 75%, nu 2.49 euroDarkstalkers Resurrection Arcade 80%, nu 2.99 euroDustforce Arcade 70%, nu 2.99 euroFaery – Legends of Avalon* Backward Compatible 75%, nu 1.79 euroMars: War Logs* Backward Compatible 75%, nu 2.37 euroMarvel: Ultimate Alliance 2 60%, nu 11.99 euroMarvel: Ultimate Alliance 60%, nu 11.99 euroPuzzle Fighter HD 75%, nu 2.37 euroRemember Me 75%, nu 4.99 euroRotastic* Arcade 75%, nu 1.19 euroSAMURAI WARRIORS 2 50%, nu 9.99 euroSamurai Warriors 2 Empires 50%, nu 9.99 euroSTRIDER Arcade 67%, nu 4.94 euroThings on Wheels* Arcade 75%, nu 1.19 euroWARRIORS OROCHI 75%, nu 7.49 euro
17/07 13u15  GamesCom line-up van PlaydiusDe onderstaande games zal Playdius op de GamesCom laten zien. Het betreft wat bekendere titels, waaronder Edge of Eternity en wat minder bekende games. De GamesCom begint op 21 augustus en duurt tot en met 25 augustus.- Away: Journey to the Unexpected (PS4, Xbox One, Switch)- Chroniric (iOS, Android)- Edge of Eternity (PS4, Xbox One)- Hover (PS4, Xbox One, Switch)- Old School Musical (Switch)- Spitkiss (iOS, Android)- Stay (iOS, Android)- The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (PS4, Xbox One)
17/07 07u00  Matige cijfers voor Vampyr en The Crew 2 in EDGEHet Britse EDGE heeft weer enkele games beoordeeld. Deze maand krijgen games als The Crew 2, Jurassic World Evolution en Vampyr er aardig van langs. Geen van de drie weet een voldoende te behalen. Unravel 2 doet het wat beter met een 7 uit 10.The Crew 2 – 5Jurassic World Evolution – 5Vampyr – 5Unravel 2 – 7Splatoon 2: Octo Expansion – 8Mario Tennis Aces – 6Youropa – 7
17/07 07u00  Open beta Battlefield V gepland voor septemberBattlefield V zal een open beta krijgen nog voor de release van de game. Dat heeft DICE bekend gemaakt. de open beta moet in september uit gaan komen en wel het begin van die maand. Het is nog niet bekend op welke platformen precies. Daarnaast zullen er ook nog diverse interne en closed beta's georganiseerd worden door de ontwikkelaar om het spel verder te testen. Onlangs was er onder andere een closed beta op de PC. Wellicht dat we op de GamesCom volgende maand meer te horen krijgen over de nieuwe beta's die gepland worden.
17/07 06u45  Eerste uur van Lost in Mars-DLC te zien in Far Cry 5De nieuwe downloadbare content voor Far Cry 5, Lost on Mars, is inmiddels uit en de eerste video's met gameplay zijn al uitgekomen. Het gaat om maarliefst 'n uur van de DLC die we kunnen bewonderen. Het betreft het eerste uur dat je beleeft met de DLC.
17/07 06u45  Tijdelijk Coco-evenement in Kingdom Hearts Union X Cross begint vandaagSquare Enix Ltd., kondigt vandaag een nieuw samenwerkingsevenement aan voor de mobile RPG-hit KINGDOM HEARTS Union X[Cross] dat is gebaseerd op de populaire Disney Pixar film, Coco. Vanaf vandaag tot 31 juli 2018, kunnen Keyblade-dragers deelnemen aan diverse in-game-evenementen, inclusief:Multiplayermissies met speciale Coco-beloningen – Spelers kunnen krachtige nieuwe medailles van Miguel en Héctor verdienen door multiplayermissies te voltooien.- Miguel Medals – Spelers kunnen ook Miguel-medailles krijgen door speciale missies te voltooien.- ‘Miguel & Dante’ Medals – Spelers kunnen ‘Miguel & Dante’-medailles krijgen door de Weekly Jewels Extravaganza-bundel aan te schaffen.
17/07 06u45  Ari Vatanen keert terug naar Dakar!De legendarische coureur Ari Vatanen keert terug naar de competitie die hij vier keer heeft gewonnen! De beroemde coureur wordt een digitale pre-order-bonus voor DAKAR 18, de cross-country rallygame die op 11 september 2018 verschijnt voor PlayStation®4, Xbox One en pc. Deze bonus komt ook beschikbaar voor alle kopers van de fysieke, in gelimiteerde oplage geproduceerde Day-One Edition, ongeacht het platform. Ari Vatanen heeft de Dakar Rally vier keer gewonnen: in 1987, 1989, 1990 en 1991. Spelers krijgen de kans om als deze legendarische Finse coureur te spelen in het komende DAKAR 18, als onderdeel van een exclusieve pre-order-bonus met daarin ook de Peugeot 205 Turbo 16 waarmee Vatanen in genoemde jaren de overwinning behaalde. Dit is een tijdelijk verkrijgbare, exclusieve bonus voor spelers die de game pre-orderen voordat deze op 11 september 2018 verschijnt. DAKAR 18 is gebaseerd op de wereldberoemde jaarlijkse rallyrace die door de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) wordt gehouden in Zuid-Amerika. Deze realistische simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld laat spelers scheuren met vele officiële wagens in een van de grootste open werelden ooit gemaakt. Spelers moeten gebruik maken van de echte wegenkaarten – die de coureurs aan de ontwikkelaars leverden – om de weg te vinden door elk van de 14 stages in Peru, Bolivia en Argentinië. Spelers kunnen deelnemen aan spannende online-multiplayerraces, maar ook offline spelen om te oefenen in navigatie en racetechnieken. DAKAR 18 focust op realisme met verbluffend fraaie omgevingen en getrouwe weergaves van de officiële voertuigen en coureurs in de vijf racecategorieën (wagens, motoren, trucks, quads en UTV’s) van de DAKAR RALLY 2018. Daarnaast biedt de game een stand voor één speler en een multiplayerstand die zowel online als splitscreen is te beleven.
17/07 06u45  Hungry Shark World vanaf vandaag verkrijgbaarHungry Shark World is vandaag morgen digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4 (Pro), Xbox One (X) en Nintendo Switch. In dit spannende arcade-avontuur, bekend van de mobiele franchise Hungry Shark met meer dan 500 miljoen downloads, starten spelers als klein haaitje onderaan de voedselketen en transformeren zij in het meest gevreesde roofdier van de oceaan. Hungry Shark World introduceert vier unieke werelden, waaronder prachtige tropische eilanden, verzonken tempels, uitgestrekte steden en bevroren ijsbergen, en bevat meer dan 250 epische missies en twintig unieke haaien die ook nog eens te upgraden zijn. De game heeft bovendien geoptimaliseerde controls, ondersteunt 4K-resolutie en biedt een verbeterde grafische weergave op zowel de PlayStation 4 Pro als de Xbox One X. Hungry Shark World is vanaf nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.
16/07 13u30  Sony onthult nieuw PS4-modelnummerSony heeft een nieuw model van de PlayStation 4 uitgebracht in Japan. Het model draagt het typenummer CUH-2200. De unit bevat geen drastische veranderingen en zal er dus niet anders uitzien. Het gewicht en de grootte blijft hetzelfde. Binnen de behuizing zijn er waarschijnlijk wel enkele componenten verbeterd zodat de productiekosten lager gehouden kunnen worden. De Slim-versie van de PS4 werd eerder verkocht CUH-2100. Er zijn op dit moment een JetBlack 1TB, 500 GB en een Glacier White 1 TB editie beschikbaar met het nieuwe typenummer. De oude Glacier White versie kent nog wel het oude nummer.
16/07 13u30  Script voor Metal Gear Solid-film klaarDe Metal Gear Solid-film gaat er echt komen, zo lijkt het althans. Het scenario van de nieuwe productie is namelijk ingeleverd en een deel van de film zou al in pre-productie zijn. Volgens de makers van het script moet het een geweldige film gaan worden als deze ook daadwerkelijk gerealiseerd zal worden. Het scenario is diepgaand en past echt bij Kojima. Wanneer de film zal gaan komen is nie tduidelijk. Derek Conolly is verantwoordelijke voor het script. Hij werkte eerder aan Jurassic World en Star Wars: Episode IX.
16/07 07u00  Co-op survival shooter Remnant: From the Ashes aangekondigdGunfire Games werkt naast Darksiders III ook aan een andere game, namelijk Remnant: From the Ashes. Het betreft een third-person survival shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld. De aarde is niet meer zoals we die kennen en vijandige wezens dwalen rond op onze planeet. Je kunt in de game alleen of in 4-speler co-op naar andere dimensies reizen om het daar tegen The Rood op te gaan nemen. Het spel moet in 2019 uit gaan komen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
16/07 07u00  Sony Bend plaatst vacature voor nieuwe AAA-gameDays Gone is nog niet uit en Sony Bend is al op zoek naar mensen voor een nieuw project. Er is namelijk een job listing verschenen van de ontwikkelaar waarin men op zoek is naar een senior concept artist voor een splinternieuwe triple A-game voor de PlayStation 4. Om wat voor titel het gaat is niet bekend. Days Gone staat vooralsnog gepland voor 2019, daar waar het spel onlangs nog uitgesteld werd van 2018 naar 2019.
16/07 06u45  Explosieve launch trailer voor Bomb ChickenDeveloper Nitrome heeft een explosieve trailer uitgebracht van de game Bomb Chicken. Het spel is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch en het betreft dan ook de launch trailer van het spel.
16/07 06u45  God Wars 2 officieel aangekondigdKadokawa Games heeft aangekondigd dat God Wars 2 zal gaan verschijnen, een sequel op de Japanse legends en folklore-themed tactical RPG. Tijdens een God Wars fan event werd de game officieel aangekondigd. Details omtrent de opvolger zijn helaas nog niet bekend. De eerste game in de serie, God Wars: Future Past, werd gelanceerd voor de PS4 en PS Vita in juni 2017. Een Switch-versie volgde in juni van dit jaar.
16/07 06u45  Beleef een reis als nooit eerder in Octopath Traveler voor Nintendo SwitchBegin een groots avontuur met een van de acht hoofdrolspelers, elk met hun eigen afkomst, talenten en doelen. Waar zal je reis beginnen? Wie haal je bij je team? En waar ga je als volgende naartoe? Spelers mogen het allemaal zelf bepalen in Octopath Traveler, een nieuwe RPG die vanaf vandaag verkrijgbaar is, exclusief voor de Nintendo Switch. In Octopath Traveler ontmoeten spelers acht unieke reizigers met elk hun eigen verhaal en achtergrond. Door gebruik te maken van hun speciale vaardigheden, de zogenaamde Path Actions, kunnen spelers de uitgestrekte wereld op unieke manieren verkennen en tijdens de turn-based gevechten geavanceerde tactieken gebruiken. Octopath Traveler is een originele role playing game van SQUARE ENIX die spelers altijd en overal kunnen spelen op de Nintendo Switch. Octopath Traveler voor de Nintendo Switch is verkrijgbaar als digitale download in de Nintendo eShop en als fysieke versie in de winkel. Vanaf vandaag is ook de Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition verkrijgbaar. Dit is een speciale versie van de game, inclusief een stijlvol pop-up-boek, een handige wereldkaart voor je avontuur en een replica-munt, gebaseerd op de munten in de game. Spelers kunnen de game ook gratis proberen met de proloogdemo, een speciale demoversie die beschikbaar is in de Nintendo eShop en spelers het eerste hoofdstuk van elke reiziger laat spelen. De vorderingen die de speler in de demo maakt, kunnen worden overgezet naar de volledige game.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

4x PlayStation 4 firmware 6.0 op komst19/07 13u30 - EvilGamerz: Het lijkt erop dat Sony nieuwe PlayStation 4 firmware aan het voorbereiden is. Het zou gaan om firmware versie 6.0, waarvoor mensen zich inmiddels kunnen inschrijven om deel te nemen aan de beta. De Japanse aanmeldpagina meldt een releasedatum van 27 juli aanstaande, al is een Europese release niet bekend. Meestal komen er flinke features in releases met een volledig getal (4.0, 5.0 bv.). Sony heeft nog geen informatie bekend gemaakt omtrent nieuwe mogelijkheden voor nieuwe firmware.
4x Trailer personagemaker voor LEGO DC Super-Villains onthuld20/07 08u15 - EvilGamerz: Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment hebben vandaag een nieuwe trailer onthuld van de personagemaker voor LEGO DC Super-Villains; de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC plaatst, voorafgaand aan de officiële start van San Diego Comic-Con 2018. De trailer draait om de personagemaker en biedt spelers een uitgebreide blik op hoe ze hun eigen superschurk kunnen maken en ermee spelend kwaadaardige streken uithalen en vernieling veroorzaken in deze zinderende videogame. Het personage van de speler wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl er wordt samengewerkt met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC Comics is geschreven. Fans die de personagemaker graag zelf willen proberen, hebben dit weekend de gelegenheid bij San Diego Comic-Con, waar een demo te spelen is bij de stands van LEGO (nr. 2829), DC Comics (nr. 1915) en Warner Bros. (nr. 4545) tijdens normale showuren.Daarnaast biedt het team achter LEGO DC Super-Villains, waaronder Arthur Parsons (hoofd ontwerp, TT Games) en Ames Kirshen (VP, interactief en animatie, DC Entertainment) en stemacteurs Kevin Conroy (Batman), Tara Strong (Harley Quinn), Julie Nathanson (Silver Banshee) en Fred Tatasciore (Solomon Grundy, Clayface, Black Adam, Killer Croc), bezoekers van Comic-Con op vrijdag 20 juli om 14.15 uur in zaal 6A een kijkje in de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC plaatst. Dit grote schurkenfestijn biedt de fans spannende personageonthullingen en details over het verhaal. LEGO DC Super-Villains is vanaf 17 oktober 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One X, Nintendo Switch en pc.
2x Bigben en Atari werken samen aan RollerCoaster Tycoon Adventures voor Nintendo Switch20/07 10u15 - EvilGamerz: Bigben en Atari maken bekend dat ze samenwerken voor de Europese en Australische distributie van de nieuwe game RollerCoaster Tycoon Adventures voor de Nintendo Switch, een titel die rond de feestdagen van 2018 beschikbaar komt.RollerCoaster Tycoon Adventures voor de Nintendo Switch is de nieuwe versie van deze beroemde pretparksimulatie. De game is ontwikkeld door NVizzio, die ook verantwoordelijk was voor de mobiele versie getiteld RollerCoaster Tycoon Touch, en bevat alle elementen van de beste RollerCoaster Tycoon-games, maar dan toegespitst op alle mogelijkheden van dit systeem. Rollercoaster Tycoon is één van ‘s wereld best verkopende franchises uit de geschiedenis van pc-gaming, met meer dan 14 miljoen verkochte exemplaren en meer dan 25 miljoen mobile downloads.Onder de overeenkomst valt ook de fysieke distributie van andere console-games, inclusief Rollercoaster Tycoon Joyride op PlayStation 4, met een virtual reality-stand, die ook in 2018 wordt uitgebracht.RollerCoaster Tycoon Adventures is vanaf eind 2018 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
0x Beleef een reis als nooit eerder in Octopath Traveler voor Nintendo Switch16/07 06u45 - EvilGamerz: Begin een groots avontuur met een van de acht hoofdrolspelers, elk met hun eigen afkomst, talenten en doelen. Waar zal je reis beginnen? Wie haal je bij je team? En waar ga je als volgende naartoe? Spelers mogen het allemaal zelf bepalen in Octopath Traveler, een nieuwe RPG die vanaf vandaag verkrijgbaar is, exclusief voor de Nintendo Switch. In Octopath Traveler ontmoeten spelers acht unieke reizigers met elk hun eigen verhaal en achtergrond. Door gebruik te maken van hun speciale vaardigheden, de zogenaamde Path Actions, kunnen spelers de uitgestrekte wereld op unieke manieren verkennen en tijdens de turn-based gevechten geavanceerde tactieken gebruiken. Octopath Traveler is een originele role playing game van SQUARE ENIX die spelers altijd en overal kunnen spelen op de Nintendo Switch. Octopath Traveler voor de Nintendo Switch is verkrijgbaar als digitale download in de Nintendo eShop en als fysieke versie in de winkel. Vanaf vandaag is ook de Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition verkrijgbaar. Dit is een speciale versie van de game, inclusief een stijlvol pop-up-boek, een handige wereldkaart voor je avontuur en een replica-munt, gebaseerd op de munten in de game. Spelers kunnen de game ook gratis proberen met de proloogdemo, een speciale demoversie die beschikbaar is in de Nintendo eShop en spelers het eerste hoofdstuk van elke reiziger laat spelen. De vorderingen die de speler in de demo maakt, kunnen worden overgezet naar de volledige game.
0x God Wars 2 officieel aangekondigd16/07 06u45 - EvilGamerz: Kadokawa Games heeft aangekondigd dat God Wars 2 zal gaan verschijnen, een sequel op de Japanse legends en folklore-themed tactical RPG. Tijdens een God Wars fan event werd de game officieel aangekondigd. Details omtrent de opvolger zijn helaas nog niet bekend. De eerste game in de serie, God Wars: Future Past, werd gelanceerd voor de PS4 en PS Vita in juni 2017. Een Switch-versie volgde in juni van dit jaar.
0x Explosieve launch trailer voor Bomb Chicken16/07 06u45 - EvilGamerz: Developer Nitrome heeft een explosieve trailer uitgebracht van de game Bomb Chicken. Het spel is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch en het betreft dan ook de launch trailer van het spel.
0x Sony Bend plaatst vacature voor nieuwe AAA-game16/07 07u00 - EvilGamerz: Days Gone is nog niet uit en Sony Bend is al op zoek naar mensen voor een nieuw project. Er is namelijk een job listing verschenen van de ontwikkelaar waarin men op zoek is naar een senior concept artist voor een splinternieuwe triple A-game voor de PlayStation 4. Om wat voor titel het gaat is niet bekend. Days Gone staat vooralsnog gepland voor 2019, daar waar het spel onlangs nog uitgesteld werd van 2018 naar 2019.
0x Co-op survival shooter Remnant: From the Ashes aangekondigd16/07 07u00 - EvilGamerz: Gunfire Games werkt naast Darksiders III ook aan een andere game, namelijk Remnant: From the Ashes. Het betreft een third-person survival shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld. De aarde is niet meer zoals we die kennen en vijandige wezens dwalen rond op onze planeet. Je kunt in de game alleen of in 4-speler co-op naar andere dimensies reizen om het daar tegen The Rood op te gaan nemen. Het spel moet in 2019 uit gaan komen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
0x Script voor Metal Gear Solid-film klaar16/07 13u30 - EvilGamerz: De Metal Gear Solid-film gaat er echt komen, zo lijkt het althans. Het scenario van de nieuwe productie is namelijk ingeleverd en een deel van de film zou al in pre-productie zijn. Volgens de makers van het script moet het een geweldige film gaan worden als deze ook daadwerkelijk gerealiseerd zal worden. Het scenario is diepgaand en past echt bij Kojima. Wanneer de film zal gaan komen is nie tduidelijk. Derek Conolly is verantwoordelijke voor het script. Hij werkte eerder aan Jurassic World en Star Wars: Episode IX.
0x Sony onthult nieuw PS4-modelnummer16/07 13u30 - EvilGamerz: Sony heeft een nieuw model van de PlayStation 4 uitgebracht in Japan. Het model draagt het typenummer CUH-2200. De unit bevat geen drastische veranderingen en zal er dus niet anders uitzien. Het gewicht en de grootte blijft hetzelfde. Binnen de behuizing zijn er waarschijnlijk wel enkele componenten verbeterd zodat de productiekosten lager gehouden kunnen worden. De Slim-versie van de PS4 werd eerder verkocht CUH-2100. Er zijn op dit moment een JetBlack 1TB, 500 GB en een Glacier White 1 TB editie beschikbaar met het nieuwe typenummer. De oude Glacier White versie kent nog wel het oude nummer.

Statistieken

Artikels:
31870
Gelezen:
25894
Aantal lezers nu:
37


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven