zaterdag 23 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u30
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
22/02 17u45  Kies het luchtruim, Freelancers! Anthem wordt vandaag gelanceerd Vandaag lanceerden Electronic Arts Inc. en BioWare officieel Anthem. Spelers kunnen nu hun Javelins aantrekken en zich volledig laten meeslepen door deze gloednieuwe wereld in teams van vier. Spelers stappen in de rol van Freelancers en werken samen om hun kracht te ontketenen met ongelofelijke vaardigheden en gecoördineerd teamwork. Ze moeten een onverslaanbaar team vormen door gebruik te maken van de unieke sterke punten en eigenschappen van elke Javelin.'Ik heb hetzelfde gevoel als toen we de Mass Effect-trilogie lanceerden,' zegt Casey Hudson, General Manager van BioWare. 'Ik ben gespannen, benieuwd en heel trots op wat ons team heeft bereikt. Ik hoop echt dat onze spelers genieten van wat we gecreëerd hebben en ik kijk nu al uit naar de talloze verhalen die we de komende weken en maanden zullen vertellen in de wereld van Anthem.'Anthem bevat fantastische personages en een uitgebreide geschiedenis, die spelers in staat stelt zich te verdiepen in de wereld en haar mysteries. Daarnaast wordt de wereld veranderd door het regelmatig uitbrengen van nieuwe content, zodat de ervaring altijd spannend en nieuw blijft aanvoelen. In de game nemen spelers het op tegen de kwaadaardige Monitor, de leider van de militaristische Dominion, die probeert de krachten der schepping en vernietiging in zijn macht te krijgen. De Freelancers moeten de plannen van de Monitor om de Anthem of Creation in handen te krijgen zien te dwarsbomen en voorkomen dat de hele wereld verscheurd wordt door totale chaos.De lancering is pas het begin voor Anthem, want de game blijft groeien en evolueren door middel van gratis live service-contentupdates. Alleen al de komende 90 dagen worden er nieuwe missies, nieuwe beloningen, een nieuwe Stronghold en meer toegevoegd aan de game. Maar de belangrijkste toevoeging wordt de introductie van de eerste Cataclysm, een gebeurtenis die de wereld totaal verandert en voor een hele nieuwe ervaring zorgt. Geleidelijk verschijnen er in de game nieuwe verhalen, personages en schurken, zodat er altijd wel iets nieuws te beleven valt voor spelers.
22/02 15u45  Leer te overleven in de nieuwe, uitgebreide gameplay-video van Left Alive Square Enix Ltd., geeft spelers vandaag een uitgebreide blik op de gameplay van LEFT ALIVE® in een nieuwe video over de diverse gameplay mechanics en strategieën die spelers kunnen gebruiken om te overleven.LEFT ALIVE verplaatst spelers naar de door oorlog verscheurde stad Novo Slava, waar ze het opnemen tegen het overweldigende leger van de vijand. Spelers kunnen vijanden direct bestrijden met krachtige wapens of juist sluipend en craftend een weg door de omgeving zoeken. Spelers worden uitgedaagd alle opties om te overleven te verkennen.Spelers die uitkijken naar LEFT ALIVE kunnen de MECH EDITION exclusief in de Square Enix Online Store pre-orderen. Deze MECH EDITION kost € 159,99 en bevat de ‘Survival Pack’-DLC, een hardcover art book van 80 pagina’s, een exclusieve Steelbook® Case met mech-ontwerpen door Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS en Takayuki Yanase en een exclusieve VOLK-action figure met verwisselbare accessoires, zoals wapens en handen, ontworpen door Takayuki Yanase.
22/02 14u30  Lost Planet games nu speelbaar op Xbox One Microsoft heeft bekend gemaakt dat diverse Lost Planet games en Resident Evil: Code Veronica X speelbaar zijn op de Xbox One. De games zijn backwards compatibel gemaakt op de console.- Resident Evil: Code Veronica X- Lost Planet: Extreme Condition- Lost Planet 2- Lost Planet 3- Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition
22/02 13u45  Belangrijke update Pokemon TV-app The Pokémon Company International heeft een geheel nieuw ontwikkelde Pokémon TV-app uitgebracht met een gloednieuwe gebruikersinterface en tal van nieuwe functies waardoor je nog eenvoudiger kunt browsen en Pokémon-animaties kunt bekijken. Om dit te vieren, kan de nieuwe Pokémon-animatiefilm, Pokémon the Movie: The Power of Us, voor korte tijd op Pokémon TV worden bekeken. Pokémon TV is een digitaal streamingplatform waarin een bibliotheek met afleveringen geboden wordt van de wereldwijd populaire Pokémon the Series. Daarnaast kunnen tijdelijk Pokémon-animatiefilms worden bekeken. De herziene versie van deze gratis app is beschikbaar op mobiele telefoons en tablets die geschikt zijn voor iOS en Android. Hierdoor krijgen fans op gebruiksvriendelijke wijze overal vanaf hun favoriete apparaat toegang tot animatiefilms. De update komt ook beschikbaar voor Pokemon.com, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV en speciale smart-tv's. “We zijn razend enthousiast dat we een geheel vernieuwde Pokémon TV-ervaring kunnen bieden waarmee fans probleemloos kunnen genieten van de avonturen van Ash en Pikachu”, vertelt J.C. Smith, senior director van de afdeling Consumentenmarketing bij The Pokémon Company International. “We streven ernaar om Pokémon TV dé locatie te maken waar Pokémon-animatiefilms bekeken kunnen worden, en we willen graag dit aanbod nog vergroten zodat onze fans kunnen genieten van een boeiende entertainmentervaring.” Naast de uitgebreide updates van de gebruikersinterface is de Pokémon TV-belevenis nog uitgebreid met diverse inhoud en functies zoals: • Een compleet aanbod van afleveringen voor ononderbroken viewing: Fans kunnen elke aflevering bekijken van Pokémon the Series: Indigo League, Pokémon the Series: Sun & Moon, Pokémon the Series: Sun & Moon—Ultra Adventures, Pokémon Generations en Pokémon Origins op Pokémon TV. Sommige gearchiveerde afleveringen en alle toekomstige afleveringen van Pokémon the Series worden ook in hun geheel uitgebracht op de app.• Naadloos streamen met geschikte mediaplayer: inhoud van Pokémon TV kan nu worden verzonden naar tv's die gebruikmaken van een via Bluetooth aangesloten apparaat. Ook wordt met die nieuwe functie “continu kijken” de volgende aflevering automatisch gestart na een korte aftelprocedure.• Mogelijkheid om onbeperkt afleveringen en films te downloaden: Fans kunnen nu een onbeperkt aantal afleveringen en films op een apparaat downloaden en opslaan om gemakkelijker offline te kijken. Na de download is de inhoud maximaal 7 dagen beschikbaar. De nieuwste versie van Pokémon TV kan gratis gedownload worden in de App Store en Google Play.
22/02 12u00  Doomsday week in GTA Online en meer events Het begon als niet veel meer dan een mythe: gefluister op het dark web dat topingenieurs van Principe bezig waren met hun eerste supercar. Toen werd de mythe een legende: met een paar gelekte foto’s die zo provocatief waren, dat het bezit ervan als federale misdaad werd gezien. Toen werd de legende een gerucht: een auto zó exclusief, dat niemand haar daadwerkelijke bestaan kon bevestigen. En nu, dankzij jou, staat dat gerucht op het punt om een nogal problematische krantenkop te worden. We introduceren de Principe Deveste Eight, nu beschikbaar bij Legendary Motorsport. Er is meer dan één manier waarop jij en je squad veel geld kunnen verdienen deze week. Vorder in je carriere als post-apocalyptische voertuigenoorlog met Verdubbelde GTA$ en RP in de Arena War Serie, de hele week lang. Daarbij, lanceer jezelf naar elke Doomsday Heist finales om 2X GTA$ and RP payloads te scoren. Haast je naar een IAA-basis onder het Sattelite Relay Station in de woestijn. Buitenlandse agenten vallen overheidsservers aan en proberen deze te hacken - ze moeten gestopt worden. Start een missie op een buitenlandse onderzeeër die voor de kust op de loer ligt. Eén team schuift door een luchtsluis en schakelt de sub uit, terwijl de andere vijandige agenten in een vliegtuig daarboven afhoudt. Een raketlanceerbasis is in de verkeerde handen gevallen. Bestorm de basis, maak ‘m zo leeg mogelijk, stop de lancering van de kernkop en red de dag. Om de release van Principe’s allereerste uitstapje naar de 4-wielige markt vast te leggen, speel dan deze week om het Principe Black T-shirt te ontgrendelen. Door GTA Online ergens dit weekend op zaterdag 23- of zondag 24 februari te spelen, kom je in aanmerking voor de vierde en laatste GTA$250K bonus van deze maand, welke wordt uitgekeerd als je inlogt volgend weekend.Daarbij, als je GTA online 16- of 17 februari hebt gedownload, kun je je openstaande GTA$250K claimen door dit weekend te spelen. Organiseer je eigen Doomsday Heist met kortingen op faciliteiten, en upgrades voor faciliteiten:• Faciliteiten – 30% korting• Renovaties voor faciliteiten – 30% korting• Hangars – 40% kortingDaarbij, krijg 30% korting op de met wapens uitgeruste Doomsday-voertuigen en meer:• Mammoth Avenger• Imponte Deluxo• Mammoth Thruster• TM-02 Khanjali• Ocelot Stromberg• RCV• Buckingham Akula• Volatol • HVY Barrage• HVY Chernobog• P-996 Lazer
22/02 10u45  Tom Clancy’s The Division 2 Endgame Trailer Ontdek meer over de meedogenloze Black Tusk en meer in de Endgame Trailer van Tom Clancy’s The Division 2:
22/02 09u15  Nieuwe trailer vrijgegeven Super Dragon Ball Heroes World Mission Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe trailer onthuld van SUPER DRAGON BALL HEROES WORLD MISSION, waarin spelers een overzicht krijgen van de Card Creation modus en hoe zij hun eigen personagekaart kunnen maken en inzetten.
22/02 09u15  Nieuw artikel: DiRT 2.0 Lees meer >
22/02 08u30  Sony registreert wederom patent voor backwards compatibiliteit Sony heeft een nieuw patent geregistreerd in Japan welke backwards compatibiliteit voor de PlayStation 5 lijkt mogelijk te maken. Het patent werd deze week geregistreerd door Sony. De titel van het patent luidt 'Simulation of legacy bus operation for backward compatibiliteit'. Deze werd samen geregistreerd met het 'CPUID impersonating'-patent. Via de Gearnuke lezen we dat Mark Cerny de lead architect van de PS5 zal zijn. Hij was ook al in de lead bij de ontwikkeling van de PS4.
22/02 08u15  Topman bij Nintendo vertrekt na 15 jaar Reggie Fils-Aime, maarliefst 15 jaren actief bij Nintendo, heeft besloten het bedrijf te verlaten. Marketingdirecteur Doug Bowser zal hem opvolgen. Fils-Aime was maarliefst 13 jaren actief als directeur van het concern. Hij was veel te zijn bij persconferenties als de E3. Na 15 jaren vindt de man het wel genoeg geweest en wil hij zich meer concentreren op zijn privé-leven.
21/02 15u45  HTC Vive kondigt VIVE Focus Plus voor premium VR-ervaringen aan HTC VIVE heeft vandaag de nieuwste premium virtualreality-hardware voor de zakelijke klanten, VIVE Focus Plus, aangekondigd. Vive heeft de bestaande zes-graden vrijheid (6DoF) Focus-headset geüpgraded om dual 6DoF-controllers te integreren, waardoor gebruikers naadloos kunnen communiceren met hun virtuele omgeving met dezelfde vrijheid als pc-VR-apparaten. Deze verbetering maakt ook de overdracht van bestaande pc-VR-content eenvoudiger voor ontwikkelaars, terwijl het fysiek draagbaar en gebruiksvriendelijker is. “Bij Vive vormt de aankondiging van de Focus Plus een volgende stap binnen onze toewijding om de VR-markt voor zowel bedrijven als eindklanten volledig te updaten en verbeteren”, aldus Paul Brown, General Manager bij HTC Europa. “De uitrol van de Focus Plus baant de weg voor een diepere immersie, realistischere traingen en simulatie en een makkelijkere portering van ervaringen van de computer naar de autonome categorie.” De Focus Plus doet de grenzen tussen de werkelijkheid en virtual reality vervagen en biedt gebruikers nog meer comfort en volledige ondersteuning voor professioneel gebruik. De Focus Plus zit makkelijker op het hoofd, biedt comfort en ondersteunt de uitgebreide VR-sessies die professionele consumenten nodig hebben. De headset is ook uitgerust met allerlei professionele mogelijkheden zoals Kiosk Mode, Gaze Support en apparaatbeheertools om meerdere headsets tegelijkertijd te registreren, monitoren en beheren. De headset is vanaf het tweede kwartaal van 2019 verkrijgbaar op online in 25 markten wereldwijd en wordt ondersteund in 19 talen. In Europa wordt het product gecombineerd met Advantage, een bedrijfslicentie en garantie voor commercieel gebruik. Gebruikers zullen toegang hebben tot de groeiende bibliotheek van het pas aangekondigde Viveport Infinity, dat aangedreven wordt door het VIVE WAVE-platform met content van VIVEPORT. Het is de eerste onbeperkte abonnementsdienst voor VR. Voor een lage maandelijkse prijs krijgen gebruikers toegang tot een uitgebreid aanbod van games, apps, experiences, en meer. Naast Vive Focus Plus is Viveport Infinity compatibel met hoogwaardige computergebaseerde VR-systemen en alle headsets met WAVE-ondersteuning. Wanneer de dienst gelanceerd wordt op 2 april kunnen leden één account gebruiken op al hun VR-apparaten. Nieuwe innovatieve controllersDe Focus Plus heeft twee intuïtieve ‘inside-out’ 6DoF-controllers voor headsetgebruikers die een analoge trigger hebben om objecten aan te sturen of drukgevoelige interacties te besturen, voor een echt immersieve ervaring. Bovendien is de overdracht van pc-gebaseerde VR naar Vive Focus Plus, met behulp van het WAVE-platform en SDK-tools, relatief eenvoudig voor ontwikkelaars. Bedrijven van over de hele wereld zoals SimForHealth en Immersive Factory werken al aan de implementatie van Focus Plus voor medische trainingen en veiligheidssimulaties. Deze alles-in-eenoplossing wordt aangedreven door het Qualcomm Snapdragon 835 Mobile VR-platform, zodat zakelijke markten op nieuwe en doeltreffende manieren kunnen samenwerken en concurreren.'In onze toewijding aan veiligheid en gezondheid op het werk, hebben we ons hele Hazard Spotting assortiment eenvoudig overgezet van de Vive Pro naar de Vive Focus Plus om onze grote bedrijfsimplementaties te vergemakkelijken', aldus Olivier Pierre, COO en oprichter van Immersive Factory. 'Vive Focus Plus dompelt onze klanten perfect onder in realistische omgevingen die volledige beweging mogelijk maken, wat het onthouden van processen en procedures ondersteunt en het gedrag verbetert door consequenties te koppelen aan hun acties. De aanwezigheid van een professionele, stand-alone headset is erg belangrijk om virtual reality breed te integreren en in te zetten voor de training van het personeel in grote groepen, in fabrieken over de hele wereld, die de apparatuur voorheen als een barrière zagen.' 'Met de Vive Focus Plus van HTC, die een high-end processor en een 3K AMOLED-scherm heeft, kunnen we realistische 3D-omgevingen creëren voor onze medische en verpleegkundige simulatoren, waardoor de trainingsresultaten voor HCP’s verbeterd zijn zonder de kabels of aangesloten computers,' zegt Olivier Gardinetti , CTO bij SimforHealth. 'Dankzij de 6DOF-controllers kunnen specifieke medische interacties beter uitgevoerd worden dan met de reguliere 3DOF-controllers. De simulators van Simforhealth bieden nu een betere, meer comfortabele gebruikerservaring.'
21/02 15u45  Eerste cijfers Anthem vallen licht tegen De eerste reviews van Anthem zijn uitgekomen. Het gaat om vrij tegenvallende cijfers tot dusver. Het spel komt deze week uit en leek tot dusver redelijk wat bugs te hebben. Inmiddels lijkt Bioware met een patch wel een en ander opgelost te hebben.Gamespot – 6CGMagazine – 7JeuxActu – 14/20Leadergamer – 3/5The Digital Fix – 7Destructoid – 7Flickering Myth – 5.5
21/02 11u45  Red Dead Online Beta: Nieuwe modes, verbeteringen en wat er gaat komen Volgende week breidt de Red Dead Online Beta-frontier uit met nieuwe Free Roam Events, een groot aantal nieuwe Showdown-modi en nieuwe races als onderdeel van de eerste titelupdate op dinsdag 26 februari. Deze update biedt ook een nieuwe batch aan wapens, kleding en emotes voor je personage, evenals een reeks verbeteringen en tegoeden die we vorige week omschreven. Ook kun je vanaf dinsdag 26 februari uitkijken naar wekelijkse nieuwe content en speciale aanbiedingen.Nieuwe GameplayNieuwe toevoegingen omvatten het Fool’s Gold Free Roam Event, waarbij spelers strijden om een opzichtig en beschermend pak van Golden Armour te bemachtigen. Vecht om de drager van het pak te overwinnen om zo punten te verdienen en de bewapening als de jouwe te claimen. Vervolgens zijn de rollen omgedraaid, en verdien je punten voor kills terwijl je het pak draagt.Competitive Challenges krijgt een verse vangst met de Fishing Challenges. Fishing Challenges worden uitgesplitst naar type, kies voor een utidaging en je krijgt de benodigde uitrusting om te kunnen concurreren, inclusief de hengel, kunstaas en aas dat specifiek bedoeld is voor het uitdagingstype: of het nu krekels zijn voor een rivieruitdaging, rivierkreeften voor het moeras of wormen voor meren. Ga vervolgens naar een geschikte waterpartij om deel te nemen - ook wordt je beschermd tegen overlast van boosaardige bandieten terwijl je de uitdaging aangaat. Je wint als je in totaal het hoogste gewicht aan vis vangt.Verder zijn er drie nieuwe Showndown Modes op komst waarin spelers en teams strijden om tassen te verzamelen en leveren en buit van elkaar te stelen om te overleven. Blijf op de hoogte voor meer informatie over Up in Smoke, Spoils of War en Plunder. Er komt ook meer variatie in races, met Target Races waarbij spelers te paard op doelwitten schieten om voorbij checkpoints te komen terwijl ze langs een spoor naar de finish racen. Nieuwe WapensB.D. en Co. is het hoogwaardige, hoge capaciteit Evans Repeater- geweer aan het uitrollen. De Zeldzame Shotgun is het nieuwste variant van de krachtige longarm met dubbele loop van D.D. Packenbush. Het model heeft een antieke vervaagde koperen afwerking, en een kunstige versierde laadkamer. Beide wapens zijn beschikbaar via de Wheeler & Rawson-Catalogus en bij lokale wapensmeden.Nieuwe Kleding en EmotesEen breed scala aan nieuwe kleding om je personage verder aan te passen - van de met slang versierde Diamondback-hoed tot het met bont versierde Rutledge-vest - is in aantocht, met nieuwe outfits, jassen, laarzen, jassen, handschoenen, hoeden, vesten en meer. Naast alle kleding die je kunt kopen wanneer jij daar zin in hebt, houd de winkels en Catalogus in de gaten voor speciale, unieke items die komen en gaan. Een scala aan nieuwe Emotes is ook op komst - van begroetingen tot reacties en bespottingen.PS4 Early Access ContentNaast de nieuwe Target Races, hebben Playstation 4-spelers vervroegde toegang tot Open Target Races, waarbij je op een open plek kunt strijden om te paard de meeste doelwitten te elimineren. Verder krijgen PS4-spelers vervroegde toegang tot de Jawbone Knife: een uniek slagwapen met een handvat dat kunstig is gesneden uit de resten van de kaak van een gedood dier, evenals een reeks nieuwe kledingopties en 3 nieuwe Emotes. Deze Week Bonus XP Speel de Red Dead Online Beta deze hele week om 20% extra XP te verdienen op alle activiteiten voorafgaand aan de lancering van de nieuwe updates of 26 februari. Zorg er ook voor dat je de wekelijkse nieuwe bonussen, giveaways, kortingen en content updates in de gaten houdt, terwijl we doorgaan met het bouwen, in balans brengen en evolueren van de wereld van Red Dead Online.
21/02 07u30  The World Next Door komt 28 maart uit The World Next Door lanceert op de Nintendo Switch in de Nintendo eShop en voor de PC en Mac via Steam, de Humble Store en GOG op 28 maart aanstaande. De prijs van de game zal 14,99 Dollar zijn, omgerekend waarschijnlijk 14,99 Euro. Dat hebben VIZ Media en developer Rose City Games bekend gemaakt. Het spel combineert een emotionele manier van verhaal vertellen met thrilling action en indie gaming.
21/02 07u15  PS4-exclusive Days Gone laat zich weer zien De Japanse tak van Sony heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de game Days Gone. Het spel komt binnenkort exclusief naar de PlayStation 4 console.
Laatste update: vrijdag 22 februari 2019, 17u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/02 07u15  Darkest Dungeon 2 is in ontwikkelingRed Hook Studios heeft aangekondigd dat een sequel op Darkest DUngeon in de maak is. Het betreft wederom een turn-based game, al zijn verdere details nog niet bekend gemaakt. De game kreeg wel al een teaser tot zich.
21/02 07u15  Untitled Goose Game uitgesteld naar laat 2019Uitgever Panic en developer House House hebben de game Untitled Goose Game uitgesteld van begin 2019 naar later in 2019. Een exacte datum is niet genoemd. Volgens de developer wil men de beste 'goose' game ooit maken, waardoor men nog wat extra tijd wil nemen voor de afronding. Het spel staat gepland voor de PC en Switch.
20/02 16u45  Xbox Game Pass krijgt weer enkele gamesMicrosoft heeft weer enkele games aangekondigd voor de Xbox Game Pass. het gaat om onderstaande lijst:- 21-02-19: Batman: Return to Arkham- 21-02-19: Headlander- 21-02-19: Disney Epic Mickey 2: The Power of Two- 28-02-19: The Walking Dead: Season 2- 28-02-19: Alien: Isolation
20/02 10u15  Scores voor Left Alive en Dead or Alive 6 van FamitsuHet Japanse Famitsu heeft diverse games beoordeeld. Het gaat om Left Alive en Dead or Alive 6. De scores van deze week zijn als volgt:Left Alive (PS4, Square Enix): 8 / 8 / 7 / 8 - (31/40)Dead or Alive 6 (PS4/Xbox One, Koei Tecmo): 9 / 9 / 9 / 8 - (35/40)Zoids Wild: King of Blast (Switch, Takara Tomy): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)Ride 3 (PS4, Milestone): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)Forgotton Anne (PS4/Xbox One/Switch, Square Enix): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Tsukue de Ping Pong (Switch, Sat-Box): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)Wizard's Symphony (PS4/Switch, Arc System Works): 7 / 8 / 8 / 7 - (30/40)
20/02 09u45  Eerste blik op Total War: Three Kingdoms Record ModusDe eerste beelden van de Total War: THREE KINGDOMS Records-modus zijn vandaag vrijgegeven en tonen de historisch kant van de aankomende strategietitel van Creative Assembly. Records is een van de twee unieke modi in THREE KINGDOMS, een primeur voor de Total War-franchise. Als een waardige opvolger van de historische titels van Total War, is de Records modus gebaseerd op historische evenementen uit de 3e eeuw en biedt een realistisch beeld hoe deze conflicten plaatsvonden. De aanpak van THREE KINGDOMS zal liefhebbers van geschiedenis zeker blij maken omdat ze kunnen vertrouwen op hun eigen strategische vaardigheden om hun weg door het Oude China te veroveren. In tegenstelling tot de Records-modus, is de Romance-modus de legendarische herschrijving van het verhaal THREE KINGDOMS, compleet met krijgshelden met formidabele krachten. De campagne is vergelijkbaar in beide modi, maar de verschillen tijdens real-time gevechten zijn aanzienlijk. In de Romance-modus is je generaal een geduchte tegenstander. Sommige generaals zijn zelfs in staat om vijandelijke troepen te doden met een simpele schreeuw. In Records-modus zijn deze warlords gewone mensen en zijn ze veel kwetsbaarder voor ernstig letsel en vroegtijdige dood. Overwinning zal afhangen van je verstandige tactische beslissingen, de geringste fout kan je de loyaliteit van je factie kosten. Volgens de huidige testen kunnen veldslagen in Records-modus tot 30% langer duren en meer op een schaakspel lijken dan een algemene vechtpartij. Dit komt omdat units sneller uitgeput raken en de schade die ze toebrengen langzaam afneemt. Hierdoor komt er meer druk op de keuzes van de speler, hij moet weten wanneer hij zijn energie moet investeren en hoe hij het voordeel kan behouden. In de video die vandaag is onthuld, moet Gongsun Zan, de krijgsheer met een ijzeren vuist, precies zijn in het verslaan van zijn tegenstander, Ma Chao, de erfgenaam van Ma Teng. Wie zal overwinnen? Total War: THREE KINGDOMS komt 23 mei 2019 uit op PC.
20/02 07u30  COD: Black Ops 4 lanceert groots evenement19 februari 2019 – Sla je slag in de Grand Heist! Het nieuwste seizoensevenement en community festijn van Call of Duty: Black Ops 4 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, en later ook voor andere platformen. Dit nieuwe seizoen, getiteld Operation Grand Heist, levert gloednieuwe content en updates voor de hele game, inclusief een nieuwe Specialist, twee nieuwe Multiplayer maps, nieuwe bestemmingen op de Blackout map en een diversiteit aan personalisatie items, accessoires, nieuwe voertuigen, nieuwe spelmodi en heel veel meer. “Met Operation Grand Heist levert het team een nieuwe hoeveelheid content en we kunnen niet wachten tot fans ermee aan de slag gaan,” zegt Dan Bunting, co-studiohoofd van Treyarch. “Het jaren ‘70 overval thema van deze Operation brengt snelheid en actie naar Blackout en Multiplayer, samen met de nieuwe Zombies-ervaring die volgt in maart.”“Eén van de dingen die we als studio het liefst doen, is het scheppen van nieuwe manieren waarop de community kan spelen,” zegt Mark Gordon, co-studiohoofd van Treyarch. “We hebben ons vanaf dag één voorgenomen om Black Ops 4 tot lang na de lancering te ondersteunen, dus leveren we tal van nieuwe manieren waarop spelers van elke modus in de game kunnen genieten. We blijven spelers nieuwe redenen geven om elke week weer terug te komen.”Operation Grand Heist brengt onder andere de volgende gratis speelbare content met zich mee: • Nieuwe Specialist: Outrider maakt haar Black Ops 4 debuut in Multiplayer en Blackout. Met haar longbow genaamd Sparrow kan ze zonder geluid en met grote precisie haar vijanden uitschakelen.• Nieuwe Blackout locatie en updates: Drop in de ruigste, stoerste en wildste nieuwe Blackout locatie, Ghost Town, bestaande uit twee gebieden. De bovengrondse bestemming is geïnspireerd door Standoff, een klassieke multiplayer map uit Black Ops II, met flanking routes die vragen om strategische positionering voor gevechten op lange en middellange afstand. Fans kunnen ook ondergronds gaan om grotten te verkennen die zijn gebaseerd op de klassieke Zombies map Buried, hier is zware uitrusting te vinden tussen de zombie legers. Daarnaast introduceert Operation Grand Heist een nieuwe Blackout stand genaamd Hot Pursuit, die op 22 februari als eerste voor PlayStation 4 en later voor andere platformen verschijnt. Hot Pursuit is even snel als hectisch en levert drie nieuwe voertuigen in Operation Grand Heist thema; een SUV, muscle car en PBR-aanvalsboot. In deze speelmodus racen squads over de map naar gedropte voorraden welke zware pantsers, wapens en granaten bevatten om tegenstanders mee uit te schakelen.• Nieuwe Black Market voorraad: De Black Market is opnieuw bevoorraad met nieuwe wapen camouflage, outfits, gebaren en accessoires in de stijl van Operation Grand Heist. Hieronder bevinden zich opmerkelijke wapens als de Rampage Auto Shotgun, Switchblade X9 SMG en de Home Wrecker sloophamer, deze zijn allemaal te verkrijgen via Contraband Tiers. Het nieuwe langeafstandswapen; Vendetta Sniper Rifle wordt later dit seizoen toegevoegd.• Nieuwe Zombies functies: Operation Grand Heist voegt nieuwe functies toe aan de Zombies modus, waaronder een nieuwe ronde gebaseerd op de Gauntlet uitdaging voor de Classified map. Dit valt samen met een nieuwe perk toevoeging genaamd de Ethereal Razor, deze verhoogt melee schade aanzienlijk door area of effect en levensherstel bij elke treffer. Naast deze gratis content krijgen Black Ops Pass bezitters toegang tot extra in game content, als eerst verkrijgbaar op PlayStation 4: • Nieuwe Multiplayer map, Casino: Een middelgrote map gesitueerd in een luxe casino in Monaco waar elite dieven een plan hebben gesmeed om de tentoongestelde racewagens te stelen. Casino is goed voor intense gevechten waarin spelers voorbij fruitmachines en over pokertafels razen. De open ruimte met weinig mogelijkheden om dekking te zoeken leidt tot gevechten op lange tot middellange afstand.• Nieuwe Multiplayer map, Lockup: Een middelgrote map, gesitueerd in een politiebureau in Los Angeles. De locatie Lockup wordt aangevallen om bewijsmateriaal te vernietigen dat leidt naar het hoofdkwartier van een misdaadsyndicaat. Fans kunnen de posities op het dak domineren, vluchten als ze in het nauw worden gedreven en gebieden met deuren afsluiten om de overhand te krijgen op hun tegenstanders.• Nieuwe Blackout personage, Cosmic Silverback: Black Ops Pass bezitters kunnen deze dodelijke zilverrug gorilla zombie ontgrendelen, een iconische eindbaas die oorspronkelijk verscheen in de Dead Ops Arcade van Call of Duty: Black Ops. Ancient Evil, een gloednieuwe Zombies ervaring, verschijnt in maart ook voor Black Ops Pass bezitters, hierover wordt binnenkort meer bekend gemaakt.The Black Ops Pass is inbegrepen in de Digital Deluxe Edition, de Digital Deluxe Enhanced Edition, de Pro Edition, en de Mystery Box Edition van Call of Duty: Black Ops 4, en is ook te koop als opzichzelfstaande content, digitaal of bij bepaalde retailers.Daarnaast is de Zombies ervaring Classified, die eerder alleen beschikbaar was als onderdeel van de Black Ops Pass, nu voor alle spelers te koop als opzichzelfstaande map. Classified stort de “Ultimis” personages in een huiveringwekkende survival ervaring waarin ze strijden tegen de ondoden in het Pentagon waar ze op mysterieuze wijze naartoe zijn geteleporteerd.
20/02 07u30  Age of Wonders: Planetfall komt uit op 6 augustusParadox Interactive heeft vandaag nieuwe details onthuld voor Age of Wonders: Planetfall. Het komende sci-fi strategiespel en de opvolger van de reeks van Triumph Studios komt naar de PlayStation®4, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X en pc op 6 augustus 2019. In Age of Wonders: Planetfall verkennen spelers de overblijfselen van de Star Union, ooit een enorm rijk dat duizenden werelden met elkaar verbond maar nu zijn de mensen geïsoleerd en gestrand achtergelaten na de Collapse. Honderden jaren later heeft de scheiding broers en zussen in uiteenlopende facties veranderd om de wereld opnieuw op te bouwen naar hun voorkeur. Een nieuwe story trailer die vandaag is uitgekomen volgt de Vanguard-factie wanneer ze voor de eerste keer terugkeren naar hun oude imperium. “Het is officieel – het aftellen is begonnen! We kunnen niet wachten om deze ervaring bij fans te bezorgen en we zijn hard aan het werk om Age of Wonders: Planetfall klaar te maken voor primetime,” zei Lennart Sas, CEO van Triumph Studios. “Het is een enorm project, maar ik heb vertrouwen in ons team en ik weet dat spelers dit spel geweldig gaan vinden.” Overwin de kosmische donkere tijd van een gevallen galactisch rijk om een nieuwe toekomst te bouwen. Bouw een imperium met een van de zes unieke facties, variërend van het militaire Vanguard tot de dinosauriër rijdende Amazones en de cyborg-zombies van de Assembly. Doorloop de missies van elke factie met je verstand, militaire kracht en diplomatie, verken planetaire ruïnes en stuit op andere overlevenden terwijl de geschiedenis van een verbrijzelde beschaving ontrafelt. Vecht, bouw, onderhandel en maak technologische vooruitgang op een pad naar het paradijs in een singleplayer-campagne, op willekeurige skirmish maps en tegen je vrienden in multiplayer. Pre-orders voor Age of Wonders: Planetfall zijn nu beschikbaar, met een hoop early-bird bonussen en speciale aanbiedingen, waaronder custom cosmetic packs en een exclusieve Scenario Planet vol met buitenaardse wezens. Pre-order Bonus (alle edities): • Paragon Noble Cosmetic Pack – Breng fashion en flare naar the final frontier!Deluxe Edition Content: • Bravado Bundle Cosmetic Pack – Niets zegt “We zijn hier om de maatschappij naar ons imago te herbouwen” als een echte coole bandana. • Spacerpunk Cosmetic Pack – Jouw stijl zal zich niet houden aan de regels van een gevallen galactische maatschappij! • Infested Worlds Scenario Planet – Overleef in een wereld overvallen door buitenaardse flora en fauna gedomineerd door Kir’ko facties!Premium Edition Content: • Age of Wonders Planetfall: Premium Edition bevat alle content van de Deluxe Edition en de Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de drie geplande uitbreidingen en een onmiddelijke beloning op basis van het platform.
20/02 07u30  Elder Scrolls Online - Wrathstone verkoopdatum bekendDeze nieuwe DLC daagt spelers uit om beide helften van de mysterieuze Wrathstone-tablet te ontdekken in twee gloednieuwe dungeons voor 4 spelers: Depths of Malatar en Frostvault. In Depths of Malatar onderzoeken spelers gezonken Ayleid-ruïnes en ontdekken ze het lot van een verloren Keizerlijke groep. In Frostvault moeten spelers samenwerken om door de gletsjerspleten onder Eastmarch te navigeren voor toegang tot een oude Dwarven-kluis. Beide nieuwe dungeons bevatten uitdagende monsters en bazen en voorzien fantastische nieuwe beloningen, waaronder krachtige item sets en unieke verzamelobjecten.Wrathstone trapt ook het jaarlange Season of the Dragon-avontuur af, en is het begin van de reis die je naar ESO’s volgende Hoofdstuk brengt, The Elder Scrolls: Elsweyr, en loopt heel 2019 door.Bij de lancering zal Wrathstone gratis zijn voor alle ESO Plus-leden, of is te koop voor crowns in de in-game Crown Store.Bovenop de DLC game pack wordt ook Update 21 gelanceerd, een gratis patch voor de basisgame die nieuwe toevoegingen en verbeteringen bevat, waaronder een gloednieuwe Battleground en PvP-beloningen, het nieuwe Zone Guide system en een update van de Guild Trader UI. Update 21 is gratis voor alle ESO spelers.
20/02 07u15  Just Cause 4 heeft verkoopdoelen niet gehaaldSquare-Enix heeft bekend gemaakt in een telefoonconferentie dat de game Just Cause 4 de verwachtingen niet heeft waargemaakt. De game kwam december 2018 uit en moest de franchise weer uit het slop trekken. Dat is echter niet gebeurd. De game verkocht beneden verwachting. De ontwikkelkosten hebben ze dan ook niet kunnen compenseren met een goede verkoop. Daarmee lijkt het erop dat de franchise voorlopig niet meer uitgebreid zal gaan worden. Exacte verkoopaantallen werden niet genoemd.
20/02 07u15  Special Operation 4 van Ghost Recon Wildlands is beschikbaar vanaf 27 februariSpecial Operation 4 is de vierde en tevens laatste content-update van Year 2 van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Vanaf 27 februari is de nieuwe Operation speelbaar als gratis update voor alle platforms. De update introduceert een gloednieuwe PvE mode, nieuwe PvP content en nog veel meer. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.
20/02 07u15  Speel Trials Rising Open Bèta van 21 tot en met 25 februariOntdek de knotsgekke tracks in Trials Rising tijdens de Open Bèta van 21 tot en met 25 februari op Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Speel de Open Bèta en krijg gratis de in-game Trials Turbo Bike bij de release van de game! Trials Rising is vanaf 26 februari 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, onder meer in de Ubisoft Store.
19/02 16u15  V-Rally 4, de Volkswagen I.D. R Pikes Peak is verkrijgbaar als DLCDe nieuwe DLC van V-Rally 4, die is inbegrepen bij de Season Pass en Ultimate Edition, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het Volkswagen I.D. R-prototype is een toonbeeld van de kracht van elektrische voertuigen: hij gaat van 0 naar 100 in 2,2 seconden. Voor deze indrukwekkende prestatie wordt de wagen van slechts 1.100 kg aangedreven door 2 elektrische motoren van 250KW (680 hp). Andere iconische modellen komen binnenkort beschikbaar als DLC.
19/02 12u45  Groots avontuur van kleine indiestudio komt op 28 februari tot leven op PlayStation 4 en Nintendo SwitchDe langverwachte release van Fimbul is aanstaande. De authentieke indiegame is ontwikkeld en geproduceerd door het kleinschalige team van Zaxis Games – gemiddeld werkten er vijf personen tegelijkertijd aan de game – met Scandinavische roots en komt op 28 februari uit voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De ontwikkeling van dit unieke project startte in 2014. De game is geïnspireerd door eeuwenoude verhalen over Noordse goden, Vikinglegendes en IJslandse saga’s. Gedurende het avontuur komt de speler voor morele keuzes en dilemma’s te staan. De beslissingen die de speler maakt worden vervolgens stijlvol overgebracht in de vorm van een comic, die over hetzelfde sfeervolle kleurenpalet beschikt als de rest van de game. Deze unieke manier van storytelling vormt samen met exploratieve gameplay en hack 'n slash combat de drie pijlers van Fimbul.Søren B. Jepsen, concept artist en scriptschrijver van de game, vertelt: ‘Er is veel inspiratie geput uit IJslandse saga’s, die veel verschillende thema’s behandelen. Met Fimbul willen wij onze eigen saga, waarin wraak en familie centraal staan, vertellen via moderne media. We zijn ontzettend trots op het resultaat en kunnen niet wachten om het project, waar jarenlang met een fantastisch team aan is gewerkt, naar de spelers te brengen.’
19/02 12u30  Steins; Gate Elite nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo SwitchSpike Chunsoft kondigt trots aan dat STEINS;GATE ELITE nu beschikbaar is voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. STEINS;GATE ELITE viert het 10 jarige jubileum van STEINS;GATE, als een remastered en volledig geanimeerde game met exclusieve bonusgames: STEINS;GATE: Linear Bounded Phenogram voor PlayStation 4 en 8-BIT ADV STEINS;GATE voor Nintendo Switch. In STEINS;GATE ELITE volgen spelers een groep jonge, tech-savy “laboratorium leden” die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. De experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd lopen echter uit de hand te als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen. STEINS;GATE ELITE Limited Edition De STEINS;GATE ELITE Limited Edition bevat:• Hardcover Storyboard Collectie van meer dan 100 pagina's - Storyboards voor de nieuwe geanimeerde scenes, specifiek gecreëerd voor STEINS;GATE ELITE. Kenichi Kawamura, director van de STEINS;GATE 0 anime serie had de leiding over het creëren van elk storyboard.• Exclusieve stoffen poster – Met origineel artwork specifiek ontworpen voor deze limited edition.• Unieke verpakking.STEINS;GATE ELITE is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.
19/02 10u15  Call of Duty: Black Ops 4 Operation Grand Heist vandaag van startActivision en Treyarch hebben een nieuw seizoen voor Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd; Operation Grand Heist. Het nieuwe seizoen gaat van start op 19 februari en bestaat uit updates voor de gehele game, waaronder een nieuwe Specialist, nieuwe outfits en personalisatie items, toevoegingen aan de Blackout map, voertuigen, game modi en veel meer. De gehele overview vind je via deze pagina.
19/02 07u00  Sony stopt met productie van PS Vita in JapanSony heeft de productie van de PlayStation Vita in Japan stopgezet. Daarmee is het einde van een tijdperk aangebroken, zo lijkt het. Het einde van de productie werd al op 20 september 2018 aangekondigd. Nu is het er dan eindelijk van gekomen en zal de handheld niet meer geproduceerd worden in het land. De Vita is tot dusver zo'n 16 miljoen maal verkocht en werd gelanceerd op 17 december 2011 in Japan. In Europa kwam de handheld in februari 2012 voor het eerst op de markt.
19/02 07u00  Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon en Esports nieuwsYear 4 Season 1 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege staat in het teken van de nieuwe Operation Burnt Horizon. Operation Burnt Horizon bevat 2 nieuwe operators; de aanvaller Gridlock en de verdediger Mozzie. Beiden zijn onderdeel van de Australische SASR Mobility Platoon. Daarnaast introduceert Burnt Horizon een nieuwe map: Outback, een hulde aan het Australische landschap. Ook brengt Year 4 Season 1 een nieuwe Elite Set voor operator Hibana met zich mee, inclusief het Onkochishin uniform, een nieuwe overwinningsanimatie en wapenskin. Pro League Season 9 finale gaat naar MilaanDe finale van Rainbow Six Pro League Season 9 vindt plaats op 18 en 19 mei in het Palazzo del Ghiaccio in Milaan. Acht teams vanuit de hele wereld zullen het tegen elkaar opnemen voor een totale prijzenpot van $ 275.000. G2 Esports wint tweede Six Invitational op rijG2 Esports schrijft geschiedenis door voor de tweede keer op rij de Six Invitational te winnen. Na een lang en meeslepend toernooi bleek G2 in de finale te sterk voor Team Empire. Zij gaan naar huis met $ 800.000 aan prijzengeld.
19/02 07u00  Kaarten van Pokemon Detective Pikachu uitgebrachtDeze week heeft The Pokémon Company International drie nieuwe kaarten uitgebracht voor het Pokémon Trading Card Game (TCG). Het betreft Mr. Mime, JigglyPuff en Psyduck uit de binnenkort te verschijnen liveactionfilm ‘POKÉMON Detective Pikachu'. Deze Pokémon behoorden tot de personages die hun doorbraak beleefden in de veelbekeken eerste trailer van de film.Net als de eerder aangekondigde TCG-kaarten van Detective Pikachu, Charizard en Greninja beelden deze nieuwe kaarten de Pokémon af als hun computeranimaties in de film. Vanaf 29 maart zijn ze in heel Europa bij geselecteerde winkels verkrijgbaar.
19/02 07u00  Tom Clancy’s The Division 2 Live Action Trailer The DrawingThe Drawing is de eerste van twee live action trailers van Tom Clancy’s The Division 2 geregisseerd door Nicolas Winding Refn (Pusher, Bronson, Drive, Only God Forgives).Tom Clancy’s The Division 2 is vanaf 15 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
18/02 16u30  Millon Arthur: Arcana Blood komt deze zomer naar SteamSquare Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de over-the-top 2D fighter Million Arthur: Arcana Blood deze zomer verschijnt op Steam.Million Arthur: Arcana Blood speelt zich af in een fictief Brittannië waar een miljoen King Arthurs ernaar streven de ene ware koning te worden. Million Arthur: Arcana Blood is een klassieke, tweedimensionale 1-vs-1-vechtgame met 13 speelbare personages, 31 ‘Support Knight’-summons en spectaculaire ultieme aanvallen.In Million Arthur: Arcana Blood speel je met populaire personages uit de Million Arthur-serie zoals Blade Protector Arthur, Thief Arthur en Lynx Arthur, naast gastpersonages als ‘Otherworldly Riesz’ uit Seiken Densetsu 3, ‘Otherworldly Koume Sakiyama’ uit LORD of VERMILION en ‘Otherworldly Iori Yagami’ uit THE KING OF FIGHTERS XIV.Naast de arcade-stijl-actie, kunnen fans van de Million Arthur-serie ook genieten van een gloednieuw verhaal van de mysterieuze auteur Kazuma Kamachi. Dit verhaal draait om een groot vechtkunsttoernooi in Brittannië waar krijgers aan mee kunnen doen om zich te bewijzen als de enige echte Arthur.Kenmerken• Alle spelstanden die je verwacht in een AAA-vechtspel: Original Story Mode, Training Mode, Time Trial en Online Versus Mode.• Geniet van online-competities! Lobby-matches ondersteunen tot 6 spelers tegelijk, ranked matches garanderen tegenstanders van vergelijkbaar niveau.• Gloednieuw verhaal van auteur Kazuma Kamachi, en bonusmuziek van de beroemde componist Yoko Shimomura voor de voornaamste strijders.
18/02 16u00  MX vs ATV All Out Anniversary Edition verschijnt 12 maartWat een mijlpaal! THQ Nordic en Rainbow Studios vieren het 1 jarig jubileum van MX vs ATV All Out door 12 maart 2019 een speciale jubileumeditie van het spel uit te brengen, inclusief alle populaire DLC! De MX vs ATV All Out Anniversary Edition bevat de DLC track packs Ricky Carmichael Farm – GOAT, Hometown MX Nationals en Slash’s Snakepit! 14 extra tracks plus Supercross, private compound, alle gear en enorme open omgevingen die MX vs ATV All Out de complete offroad race-ervaring maken! Wat is er nieuw in de jubileumeditie? • Ricky Carmichael Farm – GOAT: Twee supercross, één Nationals, één Waypoint en 2 Opencross-tracks plus meerdere trails in Freeride!• Slash’s Snake Pit: Drie van de grootste Supercross tracks in de geschiedenis van MX vs ATV plus FMX-gebied! • Hometown MX Nationals: De meest authentieke outdoor tracks! Vier enorme Nationals-tracks en 2 Freeride-omgevingen om te ontdekken met verschillende tijdvariaties.
18/02 14u00  Ontdek de waarheid achter de charismatische schurk van Final Fantasy XVSquare Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat “Episode Ardyn”, de nieuwe downloadbare content voor FINAL FANTASY XV op 26 maart 2019 verschijnt. Voordat het zover is kunnen fans genieten van FINAL FANTASY XV EPISODE ARDYN – PROLOGUE, een korte animatiefilm die dienst doet als prequel voor de DLC en nu hier te bekijken is: In FINAL FANTASY XV: EPISODE ARDYN beleven spelers een geheel nieuwe verhaallijn vanuit het perspectief van Ardyn Lucis Caelum. Dit verhaal speelt 35 jaar voor de gebeurtenissen in FINAL FANTASY XV en vertelt hoe de beruchte schurk werd bevrijd uit levenslange opsluiting en vervolgens de wereld der duisternis betrad om wraak te nemen op de Luciaanse koninklijke familie.Spelers gebruiken Ardyns kwaadaardige krachten om zijn vijanden op demonische manieren te verslaan en om snel over de map van Insomnia te vliegen door Shadow Stepping tussen map points te gebruiken. Fans van FINAL FANTASY XV kunnen vele bekende gezichten ontmoeten, maar dan wel wat jonger dan ze gewend zijn, naast spannende, belangrijke nieuwe personages als de wetenschapper Verstael Besithia en de priesteres Aera Mirus Fleuret.FINAL FANTASY XV: EPISODE ARDYN is een enkele DLC-episode die spelers van FINAL FANTASY XV kunnen downloaden voor de Xbox One en Windows 10 in de Microsoft Store, de PlayStation Store, Origin en STEAM.
18/02 13u00  Nintendo zou VR ondersteunen met Labo-pakketNintendo zou op dit moment werken aan een virtual reality bril voor de Nintendo Switch. De website van Nintendo World Report zegt dit gehoord te hebben. Via een Labo-pakket zou VR beschikbaar gesteld worden, waarmee je dus een bril kunt maken middels karton. Het zal een simplistischere versie worden en geen PlayStation VR-achtige bril. Enkele games van Nintendo zouden de bril moeten ondersteunen. Het concern heeft dit echter zelf niet bevestigd.
18/02 07u30  Winning Post 9 krijgt debuut trailerPaardenrace games, je ziet ze zelden. Echter werkt Koei Tecmo aan een dergelijke race simulator. Winning Post 9 komt vooralsnog enkel uit in Japan op 28 maart voor de PC, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Inmiddels is de eerste debuut trailer uitgekomen.
18/02 07u15  Planetside 2 uitgesteld naar de zomerDaybreak Game Company heeft de game Planetside 2 uitgesteld van 26 maart naar de aankomende zomer. Het gaat om de PC- en PS4-versie. Onlangs vond de closed beta van het spel plaats waarin veel feedback is verzameld voor de game. Eerder was het spel nog PC-exclusief maar inmiddels is ook een PS4-versie aangekondigd welke dus ook van de zomer uit gaat komen. Het polishen van de game zal meer tijd kosten dan verwacht, waardoor het uitstel een feit is.
18/02 07u15  Ghost of a Tale verplaatst naar 12 maartSlecht nieuws voor de mensen die uit kijken naar Ghost of a Tale. Het spel is namelijk op de Xbox One en PlayStation 4 uitgesteld naar 12 maart aanstaande. De release stond eerder nog gepland voor februari van dit jaar. De game is een role playing game waarin je de rol vertolkt van Tilo, een muis. Het spel speelt zich af in een wereld bewoond door alleen maar dieren.
17/02 18u00  Nieuwe firmware voor de PS3 uitgebrachtEr is weer een nieuwe firmware update verschenen voor de PlayStation 4. Het systeem dat al jaren niet meer actueel is sinds de lancering van de PS4 is nu vernieuwd met software welke de firmware naar versie 4.84 brengt. Je kunt de update direct downloaden. De nieuwe firmware verbetert de systeemperformance en brengt verder geen toevoegingen als we Sony mogen geloven.
17/02 17u45  Al zestienduizend accounts verbannen in Apex LegendsIn de nieuwste developer update heeft Respawn Entertainment bekend gemaakt dat de game Apex Legends op dit moment te maken heeft met diverse cheaters. Er zouden al 16.000 cheaters verbannen zijn uit de game sinds de lancering 2 weken geleden. De free-to-play shooter kwam op 4 februari uit en was een groot succes tot dusver. Community manager Jay Frechette laat weten dat mensen die cheaters tegen komen het bewijs mogen capturen en op kunnen sturen naar de developer voor verder onderzoek. De account zal dan vervolgens in de gaten gehouden worden en wellicht zelfs verbannen bij verdachtmakingen van cheaten.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x V-Rally 4, de Volkswagen I.D. R Pikes Peak is verkrijgbaar als DLC19/02 16u15 - EvilGamerz: De nieuwe DLC van V-Rally 4, die is inbegrepen bij de Season Pass en Ultimate Edition, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het Volkswagen I.D. R-prototype is een toonbeeld van de kracht van elektrische voertuigen: hij gaat van 0 naar 100 in 2,2 seconden. Voor deze indrukwekkende prestatie wordt de wagen van slechts 1.100 kg aangedreven door 2 elektrische motoren van 250KW (680 hp). Andere iconische modellen komen binnenkort beschikbaar als DLC.
0x Al zestienduizend accounts verbannen in Apex Legends17/02 17u45 - EvilGamerz: In de nieuwste developer update heeft Respawn Entertainment bekend gemaakt dat de game Apex Legends op dit moment te maken heeft met diverse cheaters. Er zouden al 16.000 cheaters verbannen zijn uit de game sinds de lancering 2 weken geleden. De free-to-play shooter kwam op 4 februari uit en was een groot succes tot dusver. Community manager Jay Frechette laat weten dat mensen die cheaters tegen komen het bewijs mogen capturen en op kunnen sturen naar de developer voor verder onderzoek. De account zal dan vervolgens in de gaten gehouden worden en wellicht zelfs verbannen bij verdachtmakingen van cheaten.
0x Nieuwe firmware voor de PS3 uitgebracht17/02 18u00 - EvilGamerz: Er is weer een nieuwe firmware update verschenen voor de PlayStation 4. Het systeem dat al jaren niet meer actueel is sinds de lancering van de PS4 is nu vernieuwd met software welke de firmware naar versie 4.84 brengt. Je kunt de update direct downloaden. De nieuwe firmware verbetert de systeemperformance en brengt verder geen toevoegingen als we Sony mogen geloven.
0x Ghost of a Tale verplaatst naar 12 maart18/02 07u15 - EvilGamerz: Slecht nieuws voor de mensen die uit kijken naar Ghost of a Tale. Het spel is namelijk op de Xbox One en PlayStation 4 uitgesteld naar 12 maart aanstaande. De release stond eerder nog gepland voor februari van dit jaar. De game is een role playing game waarin je de rol vertolkt van Tilo, een muis. Het spel speelt zich af in een wereld bewoond door alleen maar dieren.
0x Planetside 2 uitgesteld naar de zomer18/02 07u15 - EvilGamerz: Daybreak Game Company heeft de game Planetside 2 uitgesteld van 26 maart naar de aankomende zomer. Het gaat om de PC- en PS4-versie. Onlangs vond de closed beta van het spel plaats waarin veel feedback is verzameld voor de game. Eerder was het spel nog PC-exclusief maar inmiddels is ook een PS4-versie aangekondigd welke dus ook van de zomer uit gaat komen. Het polishen van de game zal meer tijd kosten dan verwacht, waardoor het uitstel een feit is.
0x Winning Post 9 krijgt debuut trailer18/02 07u30 - EvilGamerz: Paardenrace games, je ziet ze zelden. Echter werkt Koei Tecmo aan een dergelijke race simulator. Winning Post 9 komt vooralsnog enkel uit in Japan op 28 maart voor de PC, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Inmiddels is de eerste debuut trailer uitgekomen.
0x Nintendo zou VR ondersteunen met Labo-pakket18/02 13u00 - EvilGamerz: Nintendo zou op dit moment werken aan een virtual reality bril voor de Nintendo Switch. De website van Nintendo World Report zegt dit gehoord te hebben. Via een Labo-pakket zou VR beschikbaar gesteld worden, waarmee je dus een bril kunt maken middels karton. Het zal een simplistischere versie worden en geen PlayStation VR-achtige bril. Enkele games van Nintendo zouden de bril moeten ondersteunen. Het concern heeft dit echter zelf niet bevestigd.
0x Ontdek de waarheid achter de charismatische schurk van Final Fantasy XV18/02 14u00 - EvilGamerz: Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat “Episode Ardyn”, de nieuwe downloadbare content voor FINAL FANTASY XV op 26 maart 2019 verschijnt. Voordat het zover is kunnen fans genieten van FINAL FANTASY XV EPISODE ARDYN – PROLOGUE, een korte animatiefilm die dienst doet als prequel voor de DLC en nu hier te bekijken is: In FINAL FANTASY XV: EPISODE ARDYN beleven spelers een geheel nieuwe verhaallijn vanuit het perspectief van Ardyn Lucis Caelum. Dit verhaal speelt 35 jaar voor de gebeurtenissen in FINAL FANTASY XV en vertelt hoe de beruchte schurk werd bevrijd uit levenslange opsluiting en vervolgens de wereld der duisternis betrad om wraak te nemen op de Luciaanse koninklijke familie.Spelers gebruiken Ardyns kwaadaardige krachten om zijn vijanden op demonische manieren te verslaan en om snel over de map van Insomnia te vliegen door Shadow Stepping tussen map points te gebruiken. Fans van FINAL FANTASY XV kunnen vele bekende gezichten ontmoeten, maar dan wel wat jonger dan ze gewend zijn, naast spannende, belangrijke nieuwe personages als de wetenschapper Verstael Besithia en de priesteres Aera Mirus Fleuret.FINAL FANTASY XV: EPISODE ARDYN is een enkele DLC-episode die spelers van FINAL FANTASY XV kunnen downloaden voor de Xbox One en Windows 10 in de Microsoft Store, de PlayStation Store, Origin en STEAM.
0x MX vs ATV All Out Anniversary Edition verschijnt 12 maart18/02 16u00 - EvilGamerz: Wat een mijlpaal! THQ Nordic en Rainbow Studios vieren het 1 jarig jubileum van MX vs ATV All Out door 12 maart 2019 een speciale jubileumeditie van het spel uit te brengen, inclusief alle populaire DLC! De MX vs ATV All Out Anniversary Edition bevat de DLC track packs Ricky Carmichael Farm – GOAT, Hometown MX Nationals en Slash’s Snakepit! 14 extra tracks plus Supercross, private compound, alle gear en enorme open omgevingen die MX vs ATV All Out de complete offroad race-ervaring maken! Wat is er nieuw in de jubileumeditie? • Ricky Carmichael Farm – GOAT: Twee supercross, één Nationals, één Waypoint en 2 Opencross-tracks plus meerdere trails in Freeride!• Slash’s Snake Pit: Drie van de grootste Supercross tracks in de geschiedenis van MX vs ATV plus FMX-gebied! • Hometown MX Nationals: De meest authentieke outdoor tracks! Vier enorme Nationals-tracks en 2 Freeride-omgevingen om te ontdekken met verschillende tijdvariaties.
0x Millon Arthur: Arcana Blood komt deze zomer naar Steam18/02 16u30 - EvilGamerz: Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de over-the-top 2D fighter Million Arthur: Arcana Blood deze zomer verschijnt op Steam.Million Arthur: Arcana Blood speelt zich af in een fictief Brittannië waar een miljoen King Arthurs ernaar streven de ene ware koning te worden. Million Arthur: Arcana Blood is een klassieke, tweedimensionale 1-vs-1-vechtgame met 13 speelbare personages, 31 ‘Support Knight’-summons en spectaculaire ultieme aanvallen.In Million Arthur: Arcana Blood speel je met populaire personages uit de Million Arthur-serie zoals Blade Protector Arthur, Thief Arthur en Lynx Arthur, naast gastpersonages als ‘Otherworldly Riesz’ uit Seiken Densetsu 3, ‘Otherworldly Koume Sakiyama’ uit LORD of VERMILION en ‘Otherworldly Iori Yagami’ uit THE KING OF FIGHTERS XIV.Naast de arcade-stijl-actie, kunnen fans van de Million Arthur-serie ook genieten van een gloednieuw verhaal van de mysterieuze auteur Kazuma Kamachi. Dit verhaal draait om een groot vechtkunsttoernooi in Brittannië waar krijgers aan mee kunnen doen om zich te bewijzen als de enige echte Arthur.Kenmerken• Alle spelstanden die je verwacht in een AAA-vechtspel: Original Story Mode, Training Mode, Time Trial en Online Versus Mode.• Geniet van online-competities! Lobby-matches ondersteunen tot 6 spelers tegelijk, ranked matches garanderen tegenstanders van vergelijkbaar niveau.• Gloednieuw verhaal van auteur Kazuma Kamachi, en bonusmuziek van de beroemde componist Yoko Shimomura voor de voornaamste strijders.

Statistieken

Artikels:
30323
Gelezen:
368
Aantal lezers nu:
48


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven