dinsdag 23 oktober 2018, week 43


U bent nu hier: Meer nieuws van Express.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u30
 

Express.be

Verbergen Tonen
23/10 16u30  Een tikkende tijdbom: Chinese provincies verbergen 6.000 miljard aan schulden Chinese lokale overheden hebben naast hun officiële kredieten, toegestaan door de centrale regering, wellicht 40 biljoen yuan of 6 biljoen euro aan bijkomende schulden opgebouwd. Dat staat in een rapport van het bureau Standard & Poor’s (S&P) Global Ratings. China heeft gezegd stappen te zullen ondernemen om de schuld van de lokale overheid te meten, te beoordelen en in toom te houden.
23/10 15u30  Wedstrijden met Lebron James beginnen meestal om 22.30 uur. Dat leidt tot een slaapprobleem De Verenigde Staten moeten zich voorbereiden op een golf van slaapproblemen. Reden is de overstap van basketvedette LeBron James van de Cleveland Caveliers in het oosten van het land naar de Los Angeles Lakers aan de westkust van het Amerikaanse continent. Dat schrijft Ben Cohen, sportredacteur van de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal.
23/10 15u15  Het is vandaag Dag van de Chatbot, een onmisbare tool voor consumenten én bedrijven Dag van de Klant, Werelddierendag en Wereldvrouwendag kent iedereen, maar wist je ook dat het vandaag Dag van de Chatbot is? Wellicht niet. Dat deze dag bestaat, toont aan dat deze online tool steeds meer aan populariteit wint, zowel bij consumenten als bij bedrijven. 
23/10 15u15  Denemarken en hiërarchie: er is er bijna geen Denemarken beschikt over een bijzondere arbeidsmarkt, waar hiërarchische verschillen nauwelijks kunnen worden opgemerkt. Dat zegt een rapport van het World Economic Forum (WEF). De egalitaire werkplek levert volgens de organisatie een belangrijke bijdrage tot de competitiviteit van de Deense economie, die op het gebied van concurrentiekracht wereldwijd op een tiende plaats staat.
23/10 14u30  "Erdogan zal moord op Khashoggi uitbuiten tot de Saoedi's voor hem knielen" De Turkse leider Recep Tayyip Erdogan heeft de Saoedische versie van wat op 2 oktober jongstleden in het Saoedische consulaat in Istanboel is gebeurd onderuit gehaald.
23/10 14u30  Dankzij deze handige tool vind je in een vingerknip de beste energieleverancier Er zijn in ons land ontzettend veel soorten energieaanbieders. Iedereen hanteert zijn eigen voorwaarden en tarieven en die zijn niet altijd makkelijk te raadplegen. Wanneer je om extra inlichtingen vraagt, blijft het antwoord altijd vrij algemeen. Het is tijd voor iets anders, voor een tool die je echt helpt om de beste energieleverancier te vinden. We hebben het hier over Gaele.
23/10 12u45  OESO: "Gezinnen zullen verbruik van grondstoffen tegen 2060 verdubbelen. Planeet kan dat niet aan" De volgende veertig jaar zal het wereldwijde verbruik van grondstoffen nagenoeg een verdubbeling kennen. Dat zal echter ook de druk op het leefmilieu nog gevoelig opdrijven. Indien er niet wordt ingegrepen, dreigt dan ook een onhoudbare situatie. Dat zegt een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso).
23/10 02u00  Op Wall Street breekt het bonus-seizoen aan en we zetten ons beter schrap... Op 15 januari mogen bankiers op Wall street hun bonus ophalen. Vorig jaar overtrof die bonus die van het recordjaar 2007. Het jaar daarop werd de wereld in de grootste recessie sinds 1929 gestort...14 
22/10 21u15  Wat betekent 'de affaire Khashoggi' voor de olieprijs? Twee weken geleden dreigden de Saoedi's nog 'het oliewapen' te zullen inzetten... vandaag niet meer.
22/10 18u45  In Turkije is een journalist vermoord en een van de rijkste mensen op aarde zit diep in de puree De Japanner Masayoshi Son zou wel eens een enorme prijs kunnen betalen voor de Saoedische betrokkenheid bij de moord op journalist Jamal Khashoggi.
22/10 15u00  Op zoek naar een goede energieleverancier Er zijn in ons land ontzettend veel soorten energieaanbieders. Elke aanbieder hanteert zijn eigen voorwaarden en tarieven en die zijn niet altijd makkelijk in te zien. Wanneer je om extra inlichtingen vraagt, blijft het antwoord altijd vrij algemeen. Het is tijd voor iets anders, voor een tool die je kan helpen om de beste energieleverancier te vinden. We hebben het hier over Gaele.
22/10 15u00  Maakt de EU-boete voor Google de weg vrij voor andere zoekmachines? De beslissing van de Europese Commissie om Google met een boete van 4,3 miljard euro te bestraffen voor het misbruik dat het bedrijf van zijn dominante mobiele besturingssysteem Android heeft gemaakt, heeft het uitzicht van de Europese digitale wereld toch enigszins veranderd. Dat zegt Eric Leandri, chief executive van het Franse bedrijf Qwant, dat met een alternatieve zoekmachine Europees marktaandeel van Google hoopt te kunnen inpikken.
22/10 13u45  McKinsey 'gruwt' van het bericht dat Saoedi's hun rapporten gebruikten om mensen te arresteren De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman en zijn adviseurs beschikken over een leger 'trollen' en 'mollen' die de kritiek op het regime op sociale media in de kiem moeten smoren.
22/10 13u30  Superrijken bereid tot 132% premie te betalen voor een merkwoning De superrijken hechten een groot belang aan luxemerken. Dat geldt ook voor vastgoedinvesteringen. Dat zegt Frederik Balfourt, die voor het persbureau Bloomberg onder meer de wereld van de superrijken volgt. Er moet volgens Balfourt immers worden vastgesteld dat deze bevolkingsgroep steeds meer investeringen laat optekenen in residenties die de naam van luxemerken zoals Arma, Bvlgari of Four Seasons dragen.
22/10 13u15  Barcelona: Sagrada Familia stelt zich in regel met de wet Het stadsbestuur van Barcelona heeft een bouwvergunning afgeleverd voor de constructie van de Basílica i Temple Expiatori de la Sagrada Família. De werken aan de kathedraal, naar een ontwerp van architect Antonio Gaudi, gingen 136 jaar geleden van start. De bouwheer betaalt voor de vergunning een bedrag van 36 miljoen euro.
Laatste update: vandaag om 16u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/10 12u00  China wil een kustmatige maan om steden te verlichtenIn China werken wetenschappers aan plannen om satellieten met spiegels als stadsverlichting in te zetten. Dat heeft Wu Chunfeng, voorzitter van het Chengdu Aerospace Science Institute Microelectronics System Research Institute, tegenover Chinese media gezegd. Gehoopt wordt tegen het einde van dit decennium een kunstmaan in te kunnen zetten om tijdens de nacht de straten van Chengdu, hoofdstad van de Chinese provincie Sichuan, te kunnen verlichten.
22/10 11u15  Het echte geld zit in medicinale, niet in recreationele cannabisArtsen tonen steeds meer interesse in de medische aspecten van marihuana. Bovendien probeert een toenemende groep bedrijven een plaats te verwerven op de wereldwijde cannabis-markt, die tegen midden volgend decennium een jaaromzet van 50 miljard dollar zou kunnen halen. Dat is tien keer meer dan de totale waarde van de Canadese marihuana-markt. Dat zegt Jen Skerritt, landbouwspecialist van het persbureau Bloomberg.
21/10 18u00  Affiches met foto en naam van wie zich tegen onafhankelijkheid verzet hangen in Catalaanse stratenIn een aantal Catalaanse gemeenten worden mensen die zich tegen de onafhankelijkheid verzetten nu publiekelijk aan de schandpaal genageld. 
20/10 14u00  Consument kiest smartphone vooral op uiterlijkConsumenten laten zich bij de aankoop van een nieuwe smartphone vooral leiden door het uiterlijk van het apparaat. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de University of Seville en de Catholic University of North Chile bij nagenoeg vierhonderd consumenten in Chili en Brazilië. Status en kleur maken relatief weinig impact.
20/10 13u45  10 Europese landen die je met een beperkt budget kan bezoekenEuropa heeft bestemmingen voor elk soort reiziger, en zo’n reis hoeft niet eens duur te zijn. Ook met een beperkt budget kan je heel wat mooie plaatsen in Europa bezoeken. Hier zijn tien Europese landen voor budgetreizigers.
20/10 01u30  Poetin: "Onze Amerikaanse vrienden zagen de tak af waarop ze zitten"De Russische president Trump heeft donderdag voor een publiek van internationale Rusland-experts een waarschuwing aan het Westen gegeven.
19/10 21u00  De les van het Midden-Oosten: zonen van oude autocraten zijn moderne autocratenSteeds opnieuw manifesteren zonen van Arabische autocraten zich graag als de 'hervormers' van door hun vader geïnstalleerde autoritaire regimes. Steeds opnieuw vallen ze door de mand. En kan het Westen enkel zichzelf met de vinger wijzen.
19/10 17u00  Bestuurskamers zitten niet vol met psychopatenManagers worden vaak met psychopaten vergeleken, maar in de meeste gevallen zijn die verwijten compleet onterecht. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Iowa State University en de University of Alabama, gebaseerd op een analyse van meer dan negentig studies over leiderschap en psychopathie.
19/10 16u15  Oude rocksterren blijven de miljoenen binnenrijvenConcerttournees blijven voor oude rocksterren een gigantische bron van inkomsten. Dat zegt Aisha Hassan, muziekredacteur van het magazine Quartz, naar aanleiding van de klacht die Lindsey Buckingham, voormalig leadgitarist van de Brits-Amerikaanse rockband Fleetwood Mac, bij de rechtbank in Los Angeles tegen zijn vroegere collega’s heeft ingediend. Buckingham werd eerder dit jaar door de groep aan de deur gezet.
19/10 15u15  Onbaatzuchtige personen hebben groter economisch succesOnbaatzuchtige mensen hebben vaak een gezin met meer kinderen en ontvangen meestal ook een hoger salaris dan egoïstische karakters. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Universiteit Stockholm, het Institute for Futures Studies en de University of South Carolina. De conclusies worden volgens de onderzoekers zowel door Amerikaanse als Europese cijfers bevestigd.
19/10 14u00  7 manieren om uw invloed uit te breidenIn de zakenwereld geldt vaak de wet van de sterkste, en dus moet je invloed op anderen kunnen uitoefenen. Professor Tali Sharbot, neurowetenschapper aan University College London, onthult zeven factoren die een grote rol spelen als we onze invloed willen uitbreiden.
19/10 11u45  Ook wetenschappers worden geautomatiseerdNieuwe ontwikkelingen brengen de automatisering ook tot op de grens van het menselijk vermogen. De technologie biedt immers aan wetenschappers de mogelijkheid om op zoek te gaan naar naar oplossingen voor knelpunten die al lang op antwoord wachten. Dat heeft Kaveh Waddell, redacteur kunstmatige intelligentie bij het nieuwsplatform Axios, gezegd.
19/10 11u30  Toeristen krijgen snel toegang tot Koreaanse gedemilitariseerde zoneIn de toekomst zullen toeristen de demarcatielijn in de gedemilitariseerde zone tussen Noord-Korea en Zuid-Korea kunnen overschrijden. Dat heeft het Zuid-Koreaanse ministerie aangekondigd. Verdere details over de plannen werden nog niet gegeven. Het grensdorp Panmumjom moet een symbool van een Koreaanse vrede worden.
18/10 23u30  Het eindigt altijd in tranen: "Rijkdom Amerikaanse gezinnen is één grote bubbel"Amerika’s herwonnen rijkdom is het resultaat van kunstmatige ingrepen van de centrale bank en zal de economie en de aandelenbeurzen uiteindelijk duur te staan komen.
18/10 21u15  Mexicanen nemen Starbucks in Benelux en Frankrijk overDe Amerikaanse koffieketen Starbucks geeft het beheer van zijn 22 Belgische vestigingen in handen van het Mexicaanse bedrijf Alsea, dat vooral in Latijns-Amerika restaurants uitbaat.
18/10 19u30  De retour van de Islamitische Staat: IS houdt 700 gijzelaars vast in SyriëDe terreurgroep Islamitische Staat houdt in Syrië 130 families gegijzeld en dreigt ermee dagelijks 10 gijzelaars te executeren.
18/10 18u15  Aanpassen aan de klimaatwijziging even belangrijk als ze bestrijden?Er moet veel meer worden geïnvesteerd om de wereld te helpen zich aan de klimaatverandering aan te passen. Er worden te weinig inspanningen gedaan om de bevolking te beschermen tegen de hittegolven, stormen en overstromingen die door de klimaatverandering worden veroorzaakt. Dat zegt de nieuwe Global Commission on Adaptation, die hoopt opnieuw een politieke wil op te bouwen om de strijd tegen de opwarming van de aarde op te voeren.
18/10 16u30  Spanje onttroont Japan als land waar mensen langst levenDe volgende twintig jaar zal de levensverwachting in alle landen van de wereld minstens een kleine stijging laten optekenen, maar wel zal het uitzicht de ranglijst drastisch veranderen. Spanje zal immers de bovenste plek van Japan inpikken, terwijl China en de Verenigde Staten nagenoeg van positie zullen ruilen. Dat zegt een onderzoek door wetenschappers aan de University of Washington.
18/10 15u00  Je woning is de beste indicator van je rijkdomDe rijkere bevolkingsgroepen van de wereld vinden onroerend bijzonder waardevol als instrument voor het opbouwen van rijkdom, het tonen van status en het verbeteren van de levenskwaliteit. Dat is de conclusie van een studie van consulent Luxury Portfolio International bij respondenten die tot de 10 procent rijkste individuen van de wereld behoren.
18/10 14u00  Facebook zet een stap achteruit en twee... achteruitEr gaat geen dag meer voorbij zonder dat Facebook ergens in een schandaal wordt genoemd.
18/10 14u00  Luxesector krijgt dreun van 160 miljard dollar door groeivertraging in ChinaDe luxesector heeft sinds het begin deze maand al 160 miljard dollar aan beurswaarde verloren. Reden is de groeivertraging die op de Chinese markt moet worden vastgesteld. Dat blijkt uit een analyse van het persbureau Bloomberg. China is voor de producenten van luxegoederen immers een cruciale markt. Een terugval van de Chinese verkopen laat zich dan ook in de hele wereld voelen.
18/10 00u45  Wie gaat Trump stoppen?Of u hem nu haat of bewondert, feit is dat Donald Trump met zijn 'America First' een uitzonderlijk economisch parcours rijdt.
18/10 00u00  Iraanse olieverkopen kelderen en de sancties moeten nog ingaan...De Iraanse olieproducenten voelen veel sneller de Amerikaanse economische sancties dan zou kunnen worden verwacht. De petroleumexport van Iran heeft al een gevoelige terugval gekend, terwijl de deadline voor de sancties van de Verenigde Staten tegen het land pas begin november ligt. Dat zegt Benoit Faucon, oliespecialist bij de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal.
17/10 21u00  Hoe reageert Iran op de verdwijning van Jamal Khashoggi?Iran, een aartsvijand van zowel de VS als Saoedi-Arabië, houdt zich opvallend rustig omtrent de verdwijning van Jamal Khashoggi.
17/10 17u00  Tweedehandsmarkt voor privéjets raakt uitgeputHet wordt steeds moeilijker om op de tweehandsmarkt een zakenjet te vinden. Dat is een signaal van de langverwachte verschuiving in de markt van de luxevliegtuigen. Dat zegt Thomas Black, transportspecialist bij het persbureau Bloomberg.
17/10 16u45  46% van de wereldbevolking moet toekomen met 4,8 euro per dagDe Wereldbank schrijft in haar tweejaarlijks rapport dat bijna de helft van de wereldbevolking moet toekomen met 4,8 euro per dag. Ook wordt melding gemaakt van een toenemend aantal armen in rijke landen.
17/10 15u15  Klimaatwijziging kan bierprijs verdubbelenDe klimaatverandering vormt ook voor de bierproducenten een belangrijke bedreiging. De opwarming van de aarde zal immers een invloed hebben op de teelt van gerst. Dat zegt een onderzoek van wetenschappers aan de University of California. De problemen zullen volgens de onderzoekers wellicht de aanvoer op de markt limiteren en de prijzen van het product gevoelig opdrijven.
17/10 15u00  Duits politiek centrum smelt weg en dat is slecht nieuws voor EuropaDe Duitse bondskanselier Angela Merkel, in eigen land al dertien jaar aan de macht, blijft de onmisbare leider van Europa. In Duitsland moet Merkel echter steeds meer populariteit inleveren. Die binnenlandse problemen van de bondskanselier dreigen volgens het persbureau Bloomberg echter de stabiliteit van Europa steeds verder in het gedrang te brengen.
17/10 13u45  CEO Belgisch voetbal: “Voetbalbond niet of nauwelijks bestuurbaar”Peter Bossaert, de nieuwe CEO van de Belgische voetbalbond, schetst een vernietigend beeld van de werking van ons professioneel voetbal.
17/10 13u30  Een eenvoudige manier om de waarde van uw huis met 5.000 euro te verhogenEr moet niet altijd tot zware renovaties worden overgegaan om de waarde van een woning gevoelig op te drijven. Vaak zijn immers eenvoudige en goedkope ingrepen voldoende om residentieel vastgoed te opwaarderen. Dat blijkt uit een rapport van het online vastgoedplatform Zillow, gebaseerd op een analyse van 135.000 foto’s van panden die sinds het begin van dit decennium in de Verenigde Staten te koop werden aangeboden.
17/10 12u00  België valt uit wereldtop 20 qua concurrentievermogenBelgië heeft het voorbije jaar opnieuw aan concurrentievermogen. Het land behoort op het vlak van competitiviteit niet langer tot de twintig sterkste landen van de wereld. Dat blijkt uit een rapport van het World Economic Forum (WEF). Opgemerkt wordt dat België weliswaar de beste macro-economische stabiliteit van de hele wereld heeft, maar daarentegen op een aantal andere vlakken met problemen moet afrekenen.
17/10 01u00  3 EU-landen op zwarte lijst van ‘gouden paspoorten’De OESO heeft een ‘zwarte lijst’ van 21 landen gepubliceerd, die zogenaamde ‘gouden paspoorten’ uitgeven die de internationale inspanningen hinderen om belastingfraude te bestrijden.
16/10 21u15  "Uber is 120 miljard dollar waard"De IPO’s van Uber en Lyft volgend jaar moeten een indicatie geven van de tolerantie van investeerders tegenover verlieslatende miljardenbedrijven.
16/10 18u30  Waarom de Saoedi's het oliewapen niet zullen inzettenDe verdwijning van Jamal Khashoggi en de sancties die daar op kunnen volgen, zouden volgens Al-Arabya de Saoedi's kunnen dwingen 'het oliewapen' in te zetten.
16/10 17u00  6 opmerkelijke cijfers die de ondergang van Sears illustrerenDe bekende Amerikaanse winkelketen Sears heeft maandag Chapter 11 aangevraagd, om zich te beschermen tegen zijn schuldeisers.
16/10 15u00  Gouden Mastercard kost 3.400 euroIn Groot-Brittannië werkt de Royal Mint aan de uitgifte van een gouden betaalkaart. Daarmee hoopt de instelling een product te kunnen ontwikkelen dat door rijkere consumenten op prijs zou kunnen worden gesteld. Dat hebben een aantal bronnen tegenover Britse media bevestigd. De kaart zou worden vervaardigd uit achttien karaats goud en zou een waarde meekrijgen van 3.000 pond.
16/10 14u45  1.409 Amerikaanse belastingbetalers dragen samen meer bij dan 70 miljoen van hun landgenotenIn de Verenigde Staten heeft de bevolking twee jaar geleden een inkomensbelasting van 1,4 biljoen dollar betaald. Daarbij gaven 140,9 miljoen belastingbetalers een gezamenlijk inkomen van 10,2 biljoen dollar aan. Dat berekende Alex Tanzi, specialist fiscaliteit bij het persbureau Bloomberg, op basis van cijfers van de Amerikaanse Internal Revenue Services (IRS). Opgemerkt wordt echter dat de individuele bijdragen bijzonder grote verschillen kunnen tonen.
16/10 14u00  21 hacks die elke reiziger moet kennenWie vaak reist, weet dat er veel nuttige tips zijn om kleine problemen te verhelpen. The Huffington Post stelde een lijst samen van 21 hacks die elke reiziger moet kennen. Niet alles garandeert succes, maar toch de moeite om eens te bekijken voor je op reis vertrekt.
16/10 13u30  Amerikanen zijn 'politieke correctheid' moeIn de Verenigde Staten voelt een grote meerderheid van de bevolking nog maar weinig affiniteit met de politieke wereld. Dat is de conclusie van een onderzoek van de organisatie More in Common bij achtduizend Amerikaanse burgers. De onderzoekers maken daarbij gewag van een grote populatie politiek uitgeputte Amerikanen.
16/10 11u00  Succes van Amazon Prime doet vraag naar warenhuizen piekenIn de Verenigde Staten kan een sterke vraag naar multistory-opslaginfrastructuur worden opgetekend. Dat blijkt uit een rapport van vastgoedconsulent CBRE Group. De vraag naar opslagruimte met meerdere verdiepingen moet volgens de onderzoekers vooral worden toegeschreven aan de verdere opmars van de ecommerce, die gepaard gaat met een toenemende vraag naar distributiecentra in de buurt van de consument.
16/10 09u45  Israël binnen 10 jaar een topeconomie binnen de OESOIsraël heeft de potentie om in de wereldeconomie een leidende natie worden. Dat heeft Eli Cohen, Israëlisch minister van economie, tijdens een samenkomst met een groep Israëlische leiders in Jeruzalem gezegd. Om die ambities te ondersteunen moet het land volgens de minister vooral inzetten op technologie en energie.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x Op Wall Street breekt het bonus-seizoen aan en we zetten ons beter schrap...23/10 02u00 - Express.be: Op 15 januari mogen bankiers op Wall street hun bonus ophalen. Vorig jaar overtrof die bonus die van het recordjaar 2007. Het jaar daarop werd de wereld in de grootste recessie sinds 1929 gestort...
9x Dankzij deze handige tool vind je in een vingerknip de beste energieleverancier23/10 14u30 - Express.be: Er zijn in ons land ontzettend veel soorten energieaanbieders. Iedereen hanteert zijn eigen voorwaarden en tarieven en die zijn niet altijd makkelijk te raadplegen. Wanneer je om extra inlichtingen vraagt, blijft het antwoord altijd vrij algemeen. Het is tijd voor iets anders, voor een tool die je echt helpt om de beste energieleverancier te vinden. We hebben het hier over Gaele.
8x "Erdogan zal moord op Khashoggi uitbuiten tot de Saoedi's voor hem knielen"23/10 14u30 - Express.be: De Turkse leider Recep Tayyip Erdogan heeft de Saoedische versie van wat op 2 oktober jongstleden in het Saoedische consulaat in Istanboel is gebeurd onderuit gehaald.
7x OESO: "Gezinnen zullen verbruik van grondstoffen tegen 2060 verdubbelen. Planeet kan dat niet aan"23/10 12u45 - Express.be: De volgende veertig jaar zal het wereldwijde verbruik van grondstoffen nagenoeg een verdubbeling kennen. Dat zal echter ook de druk op het leefmilieu nog gevoelig opdrijven. Indien er niet wordt ingegrepen, dreigt dan ook een onhoudbare situatie. Dat zegt een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso).
6x Denemarken en hiërarchie: er is er bijna geen23/10 15u15 - Express.be: Denemarken beschikt over een bijzondere arbeidsmarkt, waar hiërarchische verschillen nauwelijks kunnen worden opgemerkt. Dat zegt een rapport van het World Economic Forum (WEF). De egalitaire werkplek levert volgens de organisatie een belangrijke bijdrage tot de competitiviteit van de Deense economie, die op het gebied van concurrentiekracht wereldwijd op een tiende plaats staat.
6x Het is vandaag Dag van de Chatbot, een onmisbare tool voor consumenten én bedrijven23/10 15u15 - Express.be: Dag van de Klant, Werelddierendag en Wereldvrouwendag kent iedereen, maar wist je ook dat het vandaag Dag van de Chatbot is? Wellicht niet. Dat deze dag bestaat, toont aan dat deze online tool steeds meer aan populariteit wint, zowel bij consumenten als bij bedrijven. 
5x Wedstrijden met Lebron James beginnen meestal om 22.30 uur. Dat leidt tot een slaapprobleem23/10 15u30 - Express.be: De Verenigde Staten moeten zich voorbereiden op een golf van slaapproblemen. Reden is de overstap van basketvedette LeBron James van de Cleveland Caveliers in het oosten van het land naar de Los Angeles Lakers aan de westkust van het Amerikaanse continent. Dat schrijft Ben Cohen, sportredacteur van de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal.
2x 10 Europese landen die je met een beperkt budget kan bezoeken20/10 13u45 - Express.be: Europa heeft bestemmingen voor elk soort reiziger, en zo’n reis hoeft niet eens duur te zijn. Ook met een beperkt budget kan je heel wat mooie plaatsen in Europa bezoeken. Hier zijn tien Europese landen voor budgetreizigers.
2x Het echte geld zit in medicinale, niet in recreationele cannabis22/10 11u15 - Express.be: Artsen tonen steeds meer interesse in de medische aspecten van marihuana. Bovendien probeert een toenemende groep bedrijven een plaats te verwerven op de wereldwijde cannabis-markt, die tegen midden volgend decennium een jaaromzet van 50 miljard dollar zou kunnen halen. Dat is tien keer meer dan de totale waarde van de Canadese marihuana-markt. Dat zegt Jen Skerritt, landbouwspecialist van het persbureau Bloomberg.
2x Wat betekent 'de affaire Khashoggi' voor de olieprijs?22/10 21u15 - Express.be: Twee weken geleden dreigden de Saoedi's nog 'het oliewapen' te zullen inzetten... vandaag niet meer.

Statistieken

Artikels:
35695
Gelezen:
34877
Aantal lezers nu:
72


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven