donderdag 21 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van FOK!Games

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u00
 

FOK!Games

Verbergen Tonen
20/11 22u00  Riot kiest andere route LOL European Masters Riot geeft en Riot neemt. Vorig jaar kreeg de Nederlandse organisatie Gamers First de rechten om de League of Legends Benelux Premier League op te zetten. De winnaars van deze competitie stroomden door naar de European Masters. Verrassend genoeg is de Benelux Premier League nu vervangen door de Dutch en de Belgian League.
20/11 14u00  PSV doet VR met Exodus Burned Voetbalclub PSV wil de fans op een leuke mainier in beweging houden. Vanaf januari opent het Exodus Burned Experience Center, waar bezoekers in virtual reality tegen elkaar strijden. Iedere deelnemer heeft een harnas aan, waarmee hun hele lichaam een controller is geworden.
20/11 12u00  Need for Speed Heat Need for Speed is een titel die al een tijdlang mee gaat in de gameswereld. Het is alweer 25 jaar geleden dat het eerste deel het licht zag en sinds die tijd is deze arcade racer alle kanten op geraced. Van rondjes rijden op een track, van wegscheuren voor de politie of juist achter criminelen aan zitten, de serie heeft van alles gezien. Ook dit keer mag Ghost Games aan de slag met het nieuwe deel met de pakkende retro naam Need for Speed Heat.
20/11 07u30  Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout Het is weer tijd om de koperen ketel uit de kelder te halen. Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout is uit, dus we kunnen weer naar hartelust craften.
19/11 21u15  Nominaties Game Awards 2019 bekendgemaakt De nominaties voor de jaarlijkse Game Awards (TGA), die dit jaar op 12 december plaatsvinden, zijn vandaag bekendgemaakt. Titels die in verschillende categorieën regelmatig terugkeren zijn onder andere Control, Death Stranding en Sekiro: Shadows Die Twice. 
18/11 23u45  'Valve komt met VR-game Half-Life: Alyx' Een spraakmakend gerucht kwam ons vandaag ten gehore: Valve zou werken aan een heuse Half-Life-game. Volgens bronnen zou de game Half-Life: Alyx heten en VR-only gaan worden.
18/11 10u30  Street Fighter V: Champion Edition komt met bijna alles Capcom kondigt Street Fighter V: Champion Edition aan. We weten allemaal dat Street Fighter houdt van veel edities en deeltje vijf is geen uitzondering. De Champion Edition komt met bijna alles wat tot nu toe in de game is vrijgegeven.
18/11 10u00  Woven is er toch! De Nederlandse indiegame Woven van Alterego Games is eindelijk uit! In eerste instantie werd hun Kickstarter niet gehaald, maar gelukkig is dit wollige puzzelavontuur toch nog gecreëerd. Woven is helemaal met de hand ontworpen en dat zie je eraan af. Onze uitgebreide preview kun je hier nog eens rustig nalezen.
16/11 00u00  Battlegrounds en draken centraal in Hearthstone Dankzij een early acces bèta en al flink wat onthulde kaarten, weten we wat we van de volgende Hearthstone-periode mogen verwachten.
15/11 07u30  Interview Team Paraluna op DreamHack Rotterdam Het cosplayduo Team Paraluna bestaat uit Sophie en Liza. Ze hebben door de jaren heen al vele internationale prijzen in de wacht gesleept. Team Paraluna was op DreamHack Rotterdam aanwezig als juryleden. Zaterdag mocht Liza jureren en zondag was Sophie aan de beurt. Gelukkig hadden de dames achteraf nog even tijd voor een interview.
14/11 22u46  InXile laat meer zien van Wasteland 3 Brian Fargo van InXile Entertainment kwam tegen het einde van X019 het podium op om een nieuwe trailer voor Wasteland 3 aan te kondigen. Het is een langzame trailer waarin niet per se heel veel gameplay wordt getoond maar waar vooral de sfeer wordt geprobeerd goed neer te zetten. Wasteland 3 verschijnt in de lente van 2020.
14/11 22u46  Megaveel games naar Game Pass Houd je tieten vast, want er komen een megaton aan games uit voor de Xbox Game Pass. Mocht je hem nog niet hebben, dan kun je nu voor drie maanden lang voor 1 euro alle games die in de Game Pass zitten uitproberen.
14/11 22u30  Shootergenot CrossfireX komt naar Xbox-consoles In 2020 komt CrossfireX naar Xbox-console als free-to-play multiplayer shooter. Op E3 van dit jaar maakte we al even kort kennis van de console-versie van deze game, nu is er meer bekend. Bekijk alvast wat beelden in de trailers hieronder.
14/11 22u30  Speel Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park in het eggie Voordat de grote XO19 stream begon, liet Microsoft de trailer van Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park zien. De game waarbij je terug gaat naar de hitfilm uit 1993.
14/11 22u15  Speel Jurassic World Evolution: Return to Jurassic World in het eggie Voordat de grote XO19 stream begon, liet Microsoft de trailer van Jurassic World Evolution: Return to Jurassic World zien. De game waarbij je terug gaat naar de hitfilm uit 1993.
Laatste update: woensdag 20 november 2019, 22u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/11 22u15  Flight Simulator vertrekt in 2020De meest saaie simulator, Flight Simulator, komt in 2020 uit voor de Xbox One en pc. Maar hoe saai de game ook is, Flight Simulator ziet er prachtig uit. En alleen al daarom zou iedereen een rondje moeten vliegen.
14/11 22u15  Eerste gameplay Age of Empires IV getoondEINDELIJK! We hebben gameplay van Age of Empires IV. Ik verklap alvast als groot fan van de franchise dat ik na het zien van gameplay nog veel meer uitkijk naar de terugkeer van de klassieke RTS-serie.
14/11 22u00  Halo: Reach naar Master Chief CollectionHalo: Reach komt naar de Master Chief Collection. Je kunt de deze remaster dan ook lekker spelen in 4K. En omdat de game ook in Game Pass zit, kun je straks hem ook oppikken op de pc.
14/11 22u00  Tell Me Why is de nieuwe titel van DontnodDe makers van Life is Strange, Dontnod, komt met een nieuwe game met de naam Tell Me Why. Dat hebben ze zojuist bekendgemaakt tijdens de XO19 die in London wordt gehouden.
14/11 21u45  Psychedelische platformer The Artful Escape aangekondigdThe Artful Escape gaat over Francis Vendetti, een talentvolle tiener en veelbelovend gitaarspeler die het opneemt tegen een uitgestorven legende. Veel context is er verder niet, je moet de trailer maar gewoon bekijken.
14/11 21u45  Tell Me WhyDe makers van Life is Strange, Dotnod, komt met een nieuwe game met de naam Tell Me Why. Dat hebben ze zojuist bekendgemaakt tijdens de XO19 die in London wordt gehouden.
14/11 21u45  Kartrider: Drift is nieuwe gratis MP-racegame voor Xbox OneZojuist kwam Xbox met KartRider: Drift, een free-to-play kart racer waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen en er veel ruimte is voor driften, snelheid en kart/character customization. Bekijk de trailer hieronder.
14/11 21u45  Bleeding Edge releasedatum bekendgemaaktBleeding Edge liet zich van zijn beste kant zien tijdens de XO19 presentatie. De trailer is voor een introductie van de personages en niet van de gameplay. 
14/11 21u30  Nieuwe content-update The Seabound Soul voor Sea of ThievesThe Seabound Soul is een nieuwe gratis content-update voor Sea of Thieves die zojuist werd onthuld op X019. Nieuwe avonturen liggen op spelers te wachten in deze story-focused uitbreiding. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. 
14/11 21u30  Obsidian komt met nieuwe survivalgame GroundedZojuist heeft Obsidian een nieuwe game aangekondigd tijdens het Xbox-evenement X019. De game heet Grounded en betreft een survivalgame waarin miniatuur-mensen moeten vechten tegen de gevaren van de natuur, waarbij de nodige crafting niet geschuwd wordt. Bekijk de trailer hieronder. 
14/11 21u30  Rare laat Everwilds zienXO19 is al lekker bezig in London en Xbox begon met zijn eerste Worlds Premiere. Developer Rare dropte namelijk zijn nieuwe game Everwild.
14/11 20u01  Kijk vanaf 21:00 mee naar de onthullingen op Inside XboxOver enkele ogenblikken gaat het evenement Inside Xbox van start, ook wel X019 genaamd. Volgens Microsoft de 'grootste Inside Xbox' ooit, al is dat iets wat volgens mij ieder jaar wel wordt gezegd. Desalniettemin zijn de verwachtingen hoog, met hopelijk nieuwe titels van studios die Microsoft recent overnam, en wellicht een eerste blik op Age of Empires 4.
14/11 00u00  Terry Bogard vandaag naar Super Smash Bros. UltimateTijdens E3 werden twee personages aangekondigd voor Super Smash Bros. Ultimate. Met Banjo & Kazooie kunnen we al enige tijd vechten, maar het lange wachten was op Terry Bogard. Dat wachten houdt snel op, want Terry komt vandaag als nieuwste fighter beschikbaar.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Terry Bogard vandaag naar Super Smash Bros. Ultimate14/11 00u00 - FOK!Games: Tijdens E3 werden twee personages aangekondigd voor Super Smash Bros. Ultimate. Met Banjo & Kazooie kunnen we al enige tijd vechten, maar het lange wachten was op Terry Bogard. Dat wachten houdt snel op, want Terry komt vandaag als nieuwste fighter beschikbaar.
1x Rare laat Everwilds zien14/11 21u30 - FOK!Games: XO19 is al lekker bezig in London en Xbox begon met zijn eerste Worlds Premiere. Developer Rare dropte namelijk zijn nieuwe game Everwild.
1x 'Valve komt met VR-game Half-Life: Alyx'18/11 23u45 - FOK!Games: Een spraakmakend gerucht kwam ons vandaag ten gehore: Valve zou werken aan een heuse Half-Life-game. Volgens bronnen zou de game Half-Life: Alyx heten en VR-only gaan worden.
1x Nominaties Game Awards 2019 bekendgemaakt19/11 21u15 - FOK!Games: De nominaties voor de jaarlijkse Game Awards (TGA), die dit jaar op 12 december plaatsvinden, zijn vandaag bekendgemaakt. Titels die in verschillende categorieën regelmatig terugkeren zijn onder andere Control, Death Stranding en Sekiro: Shadows Die Twice. 
1x Need for Speed Heat20/11 12u00 - FOK!Games: Need for Speed is een titel die al een tijdlang mee gaat in de gameswereld. Het is alweer 25 jaar geleden dat het eerste deel het licht zag en sinds die tijd is deze arcade racer alle kanten op geraced. Van rondjes rijden op een track, van wegscheuren voor de politie of juist achter criminelen aan zitten, de serie heeft van alles gezien. Ook dit keer mag Ghost Games aan de slag met het nieuwe deel met de pakkende retro naam Need for Speed Heat.
1x Riot kiest andere route LOL European Masters20/11 22u00 - FOK!Games: Riot geeft en Riot neemt. Vorig jaar kreeg de Nederlandse organisatie Gamers First de rechten om de League of Legends Benelux Premier League op te zetten. De winnaars van deze competitie stroomden door naar de European Masters. Verrassend genoeg is de Benelux Premier League nu vervangen door de Dutch en de Belgian League.
0x Kijk vanaf 21:00 mee naar de onthullingen op Inside Xbox14/11 20u01 - FOK!Games: Over enkele ogenblikken gaat het evenement Inside Xbox van start, ook wel X019 genaamd. Volgens Microsoft de 'grootste Inside Xbox' ooit, al is dat iets wat volgens mij ieder jaar wel wordt gezegd. Desalniettemin zijn de verwachtingen hoog, met hopelijk nieuwe titels van studios die Microsoft recent overnam, en wellicht een eerste blik op Age of Empires 4.
0x Obsidian komt met nieuwe survivalgame Grounded14/11 21u30 - FOK!Games: Zojuist heeft Obsidian een nieuwe game aangekondigd tijdens het Xbox-evenement X019. De game heet Grounded en betreft een survivalgame waarin miniatuur-mensen moeten vechten tegen de gevaren van de natuur, waarbij de nodige crafting niet geschuwd wordt. Bekijk de trailer hieronder. 
0x Nieuwe content-update The Seabound Soul voor Sea of Thieves14/11 21u30 - FOK!Games: The Seabound Soul is een nieuwe gratis content-update voor Sea of Thieves die zojuist werd onthuld op X019. Nieuwe avonturen liggen op spelers te wachten in deze story-focused uitbreiding. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. 
0x Bleeding Edge releasedatum bekendgemaakt14/11 21u45 - FOK!Games: Bleeding Edge liet zich van zijn beste kant zien tijdens de XO19 presentatie. De trailer is voor een introductie van de personages en niet van de gameplay. 

Statistieken

Artikels:
30597
Gelezen:
27322
Aantal lezers nu:
64


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven