zaterdag 20 januari 2018, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u45
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
19/01 23u30  Ga dit weekend op jacht in de open bèta van Monster Hunter: World Op vrijdag 19 januari, vanaf 03:00, tot maandag 22 januari 02:59 mogen we weer op monsters jagen in de nieuwe bèta van Monster Hunter: World . Dit keer kan er gejaagd worden op de Nergigante, de great Jagras, de Barroth en de Anjanath. Voor degene die mee doen, zijn er unieke bonussen te behalen die je in de volledige game kan gebruiken. Voor iedere losse quest krijg je een item set die je helpt bij het jagen. Voltooi alle vier de quests en je krijgt een unieke face paint. Pak dus snel je favoriete wapen en jaag mee! De jongste bèta van Capcom's jaag-game is net zoals voorgaande bèta's enkel beschikbaar op de PlayStation 4, waar het geen PlayStation Plus vereist. Zolang als dat je de bèta kan downloaden, kun je dus zelf met het spel aan de slag.10 
19/01 14u30  De nieuwe Tomb Raider-film ontvangt een tweede trailer Warner Bros heeft een tweede trailer van de aankomende Tomb Raider-film vrijgegeven. Hierin zien we niet enkel waarom Lara op reis gaat, maar krijgen we ook een idee van wie haar ditmaal op de hielen zit. De film bevat hiernaast meerdere referenties naar de reboot-game van 2013, waar het tevens op gebaseerd is. Net zoals al gedacht werd na de eerste trailer, lijken deze echter vooral erin gestopt voor fanservice. Het verhaal van de film heeft immers maar weinig gemeen met de game.
19/01 12u15  Heeft Red Dead Redemption 2 een releasedate te pakken? Rockstar is een ontwikkelaar die zich niet laat opjagen. Een game is af wanneer het af is, en informatie wordt vrijgegeven wanneer zij vinden dat het moment juist is. Tenzij die informatie lekt natuurlijk. Als we de Mexicaanse tak van Amazon mogen geloven, verschijnt Red Dead Redemption 2 namelijk op 12 juli van dit jaar. Deze datum lijkt te willekeurig om een placeholder te zijn, al is natuurlijk niets uitgesloten tot Rockstar formeel reageert op deze datum. Het bedrijf kennende houdt het zijn lippen echter stijf op elkaar, waardoor we niet anders adviseren dan om deze datum niet serieus te nemen.
19/01 07u15  Haal een hele smak games in huis met The Indie Secrets Bundle van IndieGala Ben jij altijd op zoek naar nieuwe games, maar heb je de populaire games al allemaal doorgespeeld? Dan heeft IndieGala de perfecte bundel voor jou! De verkoper van Steam keys heeft namelijk een bundel in elkaar gezet, die bestaat uit een heel stel obscure indie-titels, zoals Hot Pool, Anubis Dungeon en Happy New Year Clicker, die je al voor $1 krijgt. Wie echter bereid is $ 3.99 te betalen, krijg hiernaast Rat Simulator, Adam Wolfe, Dark Snow, Hurricane, Defenders of the Fallen Island, Hack Time, Half Past Possible en 10 IndieGala Gold. Wil je meer zien van deze bundel of simpelweg in het diepe springen? Dan kun je hier klikken om naar de website te gaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of de uitgevers van deze games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/01 00u15  Matt Booty krijgt promotie binnen Microsoft Matt Booty, voormalig CEO van Midway en hoofd van Microsofts Minecraft-team, heeft een flinke promotie gekregen. Hij zal vanaf nu verantwoordelijk zijn voor het contact tussen Microsoft en interne en externe ontwikkelaars. Daarmee neemt hij het stokje over van Phil Spencer. Dit betekent overigens niet dat Spencer aftreedt als het hoofd van Xbox. Het delegeren van een gedeelte van het werk naar een rechterhand staat hem echter toe om zich te focussen op het uitgeven van games en het hardware-deel van het bedrijf. Booty zal hem hierbij ondersteunen, door de contacten over te nemen en informatie, vragen en klachten te bundelen, zodat er makkelijk beslissingen door de heren samen kunnen worden genomen. Gezien bovenstaand is de kans groot dat we Booty's...booty dit jaar op het podium van de E3 zien verschijnen en dat meer van deze grapjes over het internet gaan verspreiden. Veel geluk ermee Matt!
18/01 22u45  Word een tovenaar met Harry Potter: Hogwarts Mystery De eerste trailer van de aankomende Harry Potter-game, Hogwarts Mystery, is online verschenen en geeft ons een eerste kijkje naar de gameplay van het mobiele spel. In Hogwarts Mystery word jij uitgenodigd om les te volgen aan Zweinstein, waar je net zoals in de boeken zult worden ingedeeld in een van de vier huizen. Spelers spelen hun eigen originele tovenaar en ontmoeten andere tieners in de magische muren van de iconische school, waar ze vriendschappen sluiten en rivaliseren met andere huizen.
18/01 14u30  Sluip door de Early Access van Enlightenment in deze screenshots Lees meer >
18/01 14u30  Ontmoet de restanten van het Nehekhara Empirium in deze trailer van Total War: Warhammer 2's Rise of the Tomb Kings DLC Het Warhammer-universum is bijna angstaanjagend groot, en The Creative Assembly heeft dan ook voorlopig geen tekort aan dingen die ze aan de Total War: Warhammer-games kunnen toevoegen. Zo verschijnt volgende week de Rise of the Tomb Kings-DLC, die het Nehekhara Empirium naar de game brengt. In deze trailer zien we units van dit nieuwe speelbare ras in actie. Allereerst is daar de Hierotitan, een magische gigant die zowel op close als long range zijn mannetje staat en tot overmaat van ramp ook nog zwaar bepantserd is. Hiernaast is er de Tomb Scorpion, een unit die vooral nuttig is wanneer het de legers van vijand uitdunt en hun pantser aan stukken scheurt. Beide units kunnen sterker worden gemaakt door de Necrotact, een support unit die de zogenaamde constructs van een boost voorziet.
18/01 12u00  De toekomst oogt bleek in de Early Access van ShadowCore VR Lees meer >
18/01 09u00  Kijk neer op de wereld met de Early Access screenshots van Consortium: The Tower Lees meer >
18/01 08u45  Je krijgt nu een kleine korting op deze Full Metal Furies-bundel Korting is korting, en korting is goed. Dat is een motto waar ondergetekende als stereotype Nederlander achter kan staan. Daarom werd ik ook blij van deze Full Metal Furies-aanbieding, al is de besparing nog zo klein. Wie namelijk nu de bundel van de game én soundtrack koopt, betaalt in plaats van € 27,98 slechts € 26,58. Dat is dus een korting van een bescheiden 5%. Desondanks oogt de game in ieder geval amusant genoeg om dat te overwegen. Kijk daarom vooral eens zelf hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Cellar Door Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/01 08u45  Deze vernieuwingen komen vandaag naar Fortnite's Battle Royale map Eerder deze week liet Epic Games al weten dat het de Battle Royale map van Fortnite grondig op de schop zou nemen. En daar laten ze geen gras over groeien. De verbeterde kaart verschijnt namelijk vandaag al. Om die vernieuwing nog even onder de aandacht te brengen, heeft het bedrijf daarom deze video online gezet, die enkele van de nieuwe gebieden waar je kunt vechten toont, evenals een...voetbal-mini-game?
17/01 13u45  Playground zou volgens geruchten aan Fable 4 werken Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Forza Horizon-ontwikkelaar Playground zou gaan werken aan een open-wereld RPG, waarvoor een tweede locatie met tweehonderd werknemers zou gaan openen. En nu weten we welke game daar ontwikkeld wordt. Bronnen die nauw betrokken zijn bij de studio wisten Eurogamer te vertellen dat de Playground-locatie in Warwickshire begonnen is met de ontwikkeling van een nieuwe game in het Fable-universum. Het zou hierbij niet gaan om een kleine spin-off, zoals het eerder geannuleerde Legends, maar om een compleet nieuwe verhaalgedreven open-wereld RPG met een aanzienlijk budget, dat vermoedelijk Fable IV zal gaan heten. Deze zelfde bronnen weten tevens te melden dat Playground nog volop bezig is met het werven van ontwikkelaars voor de tweede locatie van het bedrijf, die momenteel nog geen honderd man sterk is, en dat de ontwikkeling zich dan ook nog in een vroeg stadium bevindt. Een release hoeven we dan ook minimaal de komende twee jaar niet te verwachten. Hoewel Eurogamer te boek staat als een betrouwbare nieuwssite, die bijvoorbeeld de Switch ruim voor de reveal uit de doeken deed, is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat Microsoft de geruchten weigert te bevestigen, noch ontkennen. Er is dus een kans dat Playground met heel iets anders bezig is.
17/01 11u15  Verken de wereld van Solace Crafting in de screenshots van de Early Access Lees meer >
17/01 08u30  Doorkruis de stinkende gangen van de Rotten Vale in Monster Hunter: World In de vele video's die we tot op heden van Monster Hunter: World zagen, zagen we koraalbossen, oerwouden, vlaktes en gebergtes. Een gigantisch kerkhof vol gifstoffen en ontbindende monsters is echter nieuw. Exact dit zien we in de video van Monster Hunter: World's Rotten Vale, die voor de rest eigenlijk dezelfde formule volgt als alle recente gameplayvideo's: hunter jaagt monster op en wordt gaandeweg vergezeld door een ander roofdier, die hij dan ook moet bevechten, dan wel voor zijn karretje moet spannen. Niets verrassends dus. Gelukkig wordt het echter nooit saai om in actie te zien.
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 23u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/01 08u30  De Early Access screenshots van Forged Battalion tonen de kleurrijkste oorlog ooitLees meer >
17/01 08u00  Shadow of the Colossus oogt verbluffend in nieuwe screenshotsLees meer >
16/01 17u30  Red je patiënten in Two Point HospitalLees meer >
16/01 12u30  Tennis World Tour geeft een kijkje in de keukenGamende fans van Tennis zaten de afgelopen jaren op zwart zaad. Om de een of andere reden waren dergelijke games uit de gratie gevallen bij gamers en ontwikkelaars, waardoor er lange tijd geen serieus tennispel verscheen. In 2018 komt daar verandering in. Het team dat momenteel Tennis World Tour voor de PlayStation 4 ontwikkelt, neemt hun spel namelijk duidelijk serieus. Dat blijkt wel uit onderstaande video, waarin ze laten zien hoe het motion capturen ging. Mocht je geen Frans spreken, dan kun je met de CC-knop Engelse ondertiteling aanzetten.
16/01 12u30  Little Triangle komt volgende maand naar Xbox OneLittle Triangle, een hectische actie-platformer met een nadruk op co-op, komt volgende maand naar de Xbox One. Dit valt te zien in een nieuwe trailer die door Xbox op social media werd gezet. In de video zien we hoe maximaal vier spelers het opnemen tegen gigantische vijanden, andere simpele vormen en omgevingsvallen. Heb jij de reflexen en het lef om je vaardigheden op de proef te stellen? Dan kun je het spel vanaf 7 februari op Xbox Live vinden.
16/01 12u00  De Battle Royale map van Fortnite krijgt een upgradeIn tegenstelling tot traditionele first- en third-person shooters als Halo, Gears of War, Killzone en Call of Duty, hebben de zogenaamde Battle Royale shooters geen grote hoeveelheid maps. In plaats daarvan zijn de maps vele malen groter dan spelers gewend zijn, om zo elke ervaring anders te maken. Een grotere map brengt natuurlijk andere problemen met zich mee. Spelers kunnen bijvoorbeeld meer exploits vinden en het is tevens moeilijker om alles netjes te balanceren. Dankzij community feedback krijgt de map van Fortnite's Battle Royale-mode echter een update. Zo zullen delen van het eiland waarop gestreden wordt aangepast worden, zodat er duidelijkere sectors zijn en zullen dingen als spawn rates voortdurend getweaked worden. Dat leren we van onderstaande video.
15/01 13u45  Humble Bundle heeft uitverkoopEerder vandaag schreven we al een kort berichtje om jullie te wijzen op They Are Billions, die in de aanbieding was bij Humble Bundle. Dat is echter niet de enige game die op het platform is afgeprijsd. Na Steam en Good Old Games is HB namelijk nu aan de beurt om een winter sale op te zetten. Het resultaat is natuurlijk precies wat je verwacht: duizenden games worden met korting verkocht, waarbij de ene deal nog mooier is dan de andere. En wij zullen ons best doen om de mooiste eruit te zoeken. Jij weet echter zelf het beste wat jij wilt spelen, en daarom moedigen wij je aan om hier te klikken en zelf door de koopjes te browsen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle, noch is die op de hoogte van het bestaan van dit bericht.
15/01 11u15  Blinkende bolides sieren de screenshots van The Crew 2Lees meer >
15/01 08u15  Klik hier voor een gratis key voor Rage Parking SimulatorVoor de meeste van ons is maandag een zware dag. Het weekend is voorbij, de kater is nog niet helemaal weg, maar de baas roept in gedachten nu al weer. Wij hebben daarom iets om de morgen net ietsjes beter te maken. Bij toeval viel ons namelijk op dat Rage Parking Simulator momenteel gratis te krijgen is via IndieGala. Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en een beetje naar onder te scrollen om onderstaande button te zien. Let wel op, want je hebt een account nodig om een key te kunnen claimen. Happy gaming!  
15/01 08u00  Stap met Humble Bundle met korting in de wereld van They Are BillionsIn They Are Billions vecht je een strijd die je niet kunt winnen. Een ongelijke strijd tussen een bescheiden nederzetting en miljarden zombies die jullie willen oppeuzelen. En van die strijd kun jij een onderdeel uitmaken! De Early Access van They Are Billions is al enige tijd van start gegaan en voor € 20,99 kun jij je daar naar binnen kopen; behalve nu. Dankzij de aanbieding van Humble Bundle krijg je namelijk 10% korting, waardoor de toegangsprijs de komende tien dagen verlaagd is naar € 18,89. Wacht dus niet langer en sluit je hier aan bij het verzet. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle of Numantian Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/01 12u45  Perceptions of the Dead 2 duikt op op KickstarterLees meer >
14/01 12u30  Bouw je eigen kasteel in de Early Access-screenshots van First FeudalLees meer >
14/01 12u30  FunQuarter #190                                                                A blast from the past                                                           Alsof Knuckles nog niet dom genoeg was                                                              How to look stupid: The Game                                                                        I plead innocent on all charges                                             Ik wil de arcadeversie terug op Xbox Live!                                                                            MOTHERFU...                                                              Indie double feature                                                                Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                              Het is weer wat anders?            
13/01 11u45  Krijg een berg games én help weeskinderen met de Humble Hope for Orphans BundleBij Humble Bundle denken we als eerste aan een hele berg games voor bijna niets. Wat de meeste van ons echter vergeten, is dat het geld wat met deze bundels wordt opgehaald gebruikt wordt om goede doelen te steunen. Met de nieuwste bundel kun je daar echter niet omheen. De Humble Home for Orphans Bundle spreekt immers eigenlijk voor zich. Daarvoor kom jij als lezer echter niet. Jij wilt weten wat je kunt scoren. En dat is het volgende: Tier 1: € 0,82 Rising Storm: Game of the Year Edition Red Orchestra 2 Killing Floor BLACKHOLE IL2 Sturmovik 1946 BLACKHOLE Soundtrack 10% korting op Humble Monthly Tier 2: € 6,- (op moment van schrijven) Killing Floor 2 King's Bounty: Platinum Edition Homefront: The Revolution Tripwire Soundtrack Pack Tier 3: € 8,24 Rising Storm 2: Vietnam Call of War: Deluxe Edition (Early Access) Is deze berg shooters iets wat in je straatje past? Dan kun je hier klikken om naar de aankooppagina te gaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle of de uitgevers van de games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
13/01 11u45  Rad Rogers komt volgende maand naar consolesRad Rogers, een Kickstarter-project dat werd opgepikt door uitgever THQ Nordic Games, wordt komende maand naar de PlayStation 4 en Xbox One gebracht. Dat blijkt uit een nieuwe video op het YouTube-kanaal van de uitgever. In de video zien we razendsnelle run'n'gun gameplay, gore, geweld en gevloek. Dat klinkt als een feestje dus! En als de humor die de trailer demonstreert is daarbij de kers op de taart. Vanaf 21 februari kunnen we dus met de voetjes van de vloer.
13/01 11u30  Verken een koraalbos in de nieuwe video van Monster Hunter: WorldAls het op Monster Hunter: World aankomt, is er geen tekort aan beeldmateriaal. En toch hebben we eigenlijk nog niets van het spel gezien. Dat blijkt maar weer eens uit deze nieuwe video, waarin we een betoverend koraalbos verkennen. In de video komt wederom het dynamische ecosysteem van Monster Hunter: World uitgebreid aan bod, met maar liefst twee monsters die zich in jouw gevecht mengen. Hiernaast zien we hoe de hunter zijn omgeving gebruikt om zijn prooi te bedwelmen en op te jagen. Alleen de voice over kun je het beste negeren.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x Ga dit weekend op jacht in de open bèta van Monster Hunter: World19/01 23u30 - Gamequarter.be: Op vrijdag 19 januari, vanaf 03:00, tot maandag 22 januari 02:59 mogen we weer op monsters jagen in de nieuwe bèta van Monster Hunter: World . Dit keer kan er gejaagd worden op de Nergigante, de great Jagras, de Barroth en de Anjanath. Voor degene die mee doen, zijn er unieke bonussen te behalen die je in de volledige game kan gebruiken. Voor iedere losse quest krijg je een item set die je helpt bij het jagen. Voltooi alle vier de quests en je krijgt een unieke face paint. Pak dus snel je favoriete wapen en jaag mee! De jongste bèta van Capcom's jaag-game is net zoals voorgaande bèta's enkel beschikbaar op de PlayStation 4, waar het geen PlayStation Plus vereist. Zolang als dat je de bèta kan downloaden, kun je dus zelf met het spel aan de slag.
3x Doorkruis de stinkende gangen van de Rotten Vale in Monster Hunter: World17/01 08u30 - Gamequarter.be: In de vele video's die we tot op heden van Monster Hunter: World zagen, zagen we koraalbossen, oerwouden, vlaktes en gebergtes. Een gigantisch kerkhof vol gifstoffen en ontbindende monsters is echter nieuw. Exact dit zien we in de video van Monster Hunter: World's Rotten Vale, die voor de rest eigenlijk dezelfde formule volgt als alle recente gameplayvideo's: hunter jaagt monster op en wordt gaandeweg vergezeld door een ander roofdier, die hij dan ook moet bevechten, dan wel voor zijn karretje moet spannen. Niets verrassends dus. Gelukkig wordt het echter nooit saai om in actie te zien.
2x Verken de wereld van Solace Crafting in de screenshots van de Early Access17/01 11u15 - Gamequarter.be: Lees meer >
2x Playground zou volgens geruchten aan Fable 4 werken17/01 13u45 - Gamequarter.be: Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Forza Horizon-ontwikkelaar Playground zou gaan werken aan een open-wereld RPG, waarvoor een tweede locatie met tweehonderd werknemers zou gaan openen. En nu weten we welke game daar ontwikkeld wordt. Bronnen die nauw betrokken zijn bij de studio wisten Eurogamer te vertellen dat de Playground-locatie in Warwickshire begonnen is met de ontwikkeling van een nieuwe game in het Fable-universum. Het zou hierbij niet gaan om een kleine spin-off, zoals het eerder geannuleerde Legends, maar om een compleet nieuwe verhaalgedreven open-wereld RPG met een aanzienlijk budget, dat vermoedelijk Fable IV zal gaan heten. Deze zelfde bronnen weten tevens te melden dat Playground nog volop bezig is met het werven van ontwikkelaars voor de tweede locatie van het bedrijf, die momenteel nog geen honderd man sterk is, en dat de ontwikkeling zich dan ook nog in een vroeg stadium bevindt. Een release hoeven we dan ook minimaal de komende twee jaar niet te verwachten. Hoewel Eurogamer te boek staat als een betrouwbare nieuwssite, die bijvoorbeeld de Switch ruim voor de reveal uit de doeken deed, is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat Microsoft de geruchten weigert te bevestigen, noch ontkennen. Er is dus een kans dat Playground met heel iets anders bezig is.
2x Deze vernieuwingen komen vandaag naar Fortnite's Battle Royale map18/01 08u45 - Gamequarter.be: Eerder deze week liet Epic Games al weten dat het de Battle Royale map van Fortnite grondig op de schop zou nemen. En daar laten ze geen gras over groeien. De verbeterde kaart verschijnt namelijk vandaag al. Om die vernieuwing nog even onder de aandacht te brengen, heeft het bedrijf daarom deze video online gezet, die enkele van de nieuwe gebieden waar je kunt vechten toont, evenals een...voetbal-mini-game?
2x Je krijgt nu een kleine korting op deze Full Metal Furies-bundel18/01 08u45 - Gamequarter.be: Korting is korting, en korting is goed. Dat is een motto waar ondergetekende als stereotype Nederlander achter kan staan. Daarom werd ik ook blij van deze Full Metal Furies-aanbieding, al is de besparing nog zo klein. Wie namelijk nu de bundel van de game én soundtrack koopt, betaalt in plaats van € 27,98 slechts € 26,58. Dat is dus een korting van een bescheiden 5%. Desondanks oogt de game in ieder geval amusant genoeg om dat te overwegen. Kijk daarom vooral eens zelf hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Cellar Door Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
2x Kijk neer op de wereld met de Early Access screenshots van Consortium: The Tower18/01 09u00 - Gamequarter.be: Lees meer >
2x De toekomst oogt bleek in de Early Access van ShadowCore VR18/01 12u00 - Gamequarter.be: Lees meer >
2x Ontmoet de restanten van het Nehekhara Empirium in deze trailer van Total War: Warhammer 2's Rise of the Tomb Kings DLC18/01 14u30 - Gamequarter.be: Het Warhammer-universum is bijna angstaanjagend groot, en The Creative Assembly heeft dan ook voorlopig geen tekort aan dingen die ze aan de Total War: Warhammer-games kunnen toevoegen. Zo verschijnt volgende week de Rise of the Tomb Kings-DLC, die het Nehekhara Empirium naar de game brengt. In deze trailer zien we units van dit nieuwe speelbare ras in actie. Allereerst is daar de Hierotitan, een magische gigant die zowel op close als long range zijn mannetje staat en tot overmaat van ramp ook nog zwaar bepantserd is. Hiernaast is er de Tomb Scorpion, een unit die vooral nuttig is wanneer het de legers van vijand uitdunt en hun pantser aan stukken scheurt. Beide units kunnen sterker worden gemaakt door de Necrotact, een support unit die de zogenaamde constructs van een boost voorziet.
2x Sluip door de Early Access van Enlightenment in deze screenshots18/01 14u30 - Gamequarter.be: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
37186
Gelezen:
15387
Aantal lezers nu:
62


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven