dinsdag 24 september 2019, week 39


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u15
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
24/09 08u00  Je nieuwe Samsung vind je allicht wel hier Mobiele games zijn een nogal controversieel onderwerp in de meeste gaming community's. Als je het de gemiddelde gamer vraagt, kunnen deze spellen immers niets goed doen. Maar games als Angry Birds en Pokémon: GO bewijzen echter dat ook mobiele games hun uitblinkers hebben. Om deze uitblinkers te spelen heb je natuurlijk wel een mobiel apparaat nodig en het is goed mogelijk dat je net aan het kijken om die te upgraden. Mocht je daarbij een voorkeur hebben voor Samsung, dan loont het om eens te kijken op Bol.com. Daar zijn namelijk 31 Samsung-aanbiedingen nu de deal van de dag. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Samsung of Bol.com, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.11 
24/09 08u00  Bloeddonoren krijgen een gratis exemplaar van Code Vein In Code Vein, een soulslike met een scheutje anime, draait alles om bloed. En als een ludieke promotieactie is daarom besloten om zij die op de dag van release bloed doneren te voorzien van een gratis exemplaar van de game. Helaas heeft het geen zin om te gaan Googlen welke bloedbank het dichtste bij is, daar slechts één specifieke bloedbank in de Verenigde Staten meedoet aan de actie. Deze bloedbank is in San Diego en ligt vlak bij het San Diego convention center, waar niet geheel toevallig op dezelfde dag Twitchcon bezig is. Naast de game krijgen gulle gevers ook een promo blood kit, al weten we niet wat deze bevat.  10 
24/09 07u45  Ook Xbox organiseert vandaag een nieuwe livestream Om tien uur vanavond zal Sony nieuwe beelden van onder andere The Last of Us: Part II laten zien in een nieuwe State of Play stream. Maar mocht je niet in kamp PlayStation, maar in kamp Xbox zitten, dan heb je daar natuurlijk weinig aan.Twee uurtjes later zal echter een nieuwe stream van Inside Xbox van start gaan, waarin het onder andere zal gaan over Project xCloud, X019 en Xbox Game Pass. Verder zullen volgens berichten van Xbox op social media ook Ghost Recon: Breakpoint, Code Vein, Days, The Outer Worlds en Hitman 2 een rol spelen. De Inside Xbox stream zie je vanaf 00:00 hier.12 
23/09 08u45  De Alolan League is nog niet helemaal voorbij in de Pokémon anime De vorige week kwam in de Pokémon anime de eerste Alolan League aan zijn einde met het finalegevecht. En het zou logisch zijn om te denken dat daarmee ook dit seizoen zijn einde nadert, hetgeen logisch is nu Sword & Shield al bijna verschijnen. Omdat er echter nog een paar weken gevuld moeten worden, blijven we nog heel even in de tropen hangen. Ash neemt het in de nieuwe episode zo op tegen professor Kukui, waarvan we een voorproefje krijgen in dit...voorproefje.
23/09 08u45  Er gebeurt van alles in de nieuwe trailer van FIFA 20 Als je een fan bent van FIFA, is de kans groot dat je al sinds vrijdag met het spel aan de gang bent. Maar speciaal voor zij die nog twijfelen heeft EA nu de hypetrain een extra rondje laten maken. Het resultaat is onderstaande video, die niet enkel bekende voetballers laat zien, maar ons er ook aan herinnert dat je de game kunt spelen als je gebruik maakt van het EA Access-programma.
23/09 07u45  Heb jij deze PSVR-titels al? De PSVR wordt er regelmatig van beticht dat het geen toptitels heeft. En hoewel het klopt dat series als Uncharted, God of War, The Last of Us en Ratchet & Clank niet in virtual reality te spelen zijn, heeft de bril zijn eigen topgames.Vier van die games komen langs in deze trailer die nu de ronde doet op social media en toont Beat Saber, Blood & Truth, Wolfenstein: Cyberpilot en No Man's Sky: Beyond. Welke heb jij al gespeeld? 
22/09 17u45  PSN heeft nu tientallen Ubisoft-deals Eerder vandaag schreven we al kort over de Big In Japan sale die nu gaande is op PSN, maar dat is niet de enige uitverkoop die Sony momenteel aanbiedt. Voor fans van Westerse games is er namelijk nu de Ubisoft sale. Wie hier klikt vindt daardoor maar liefst 160 deals en kan zo besparen op series als Assassin's Creed, Far Cry, The Division en Steep. En mocht je gebruik maken van PlayStation Plus, dan kunnen sommige kortingen zowaar nog verder oplopen. Voel je echter niet gehaast, want de sale loopt nog tot 2 oktober. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Ubisoft of Sony, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
22/09 17u45  Vijf nieuwe vechters komen naar BlazBlue: Cross Tag Battle Arc System Works heeft vijf nieuwe vechters onthuld die in Season 2 zullen worden toegevoegd aan diens crossover fighting game: BlazBlue: Cross Tag Battle. En voor ieder lijkt wat wils te vinden. Uit BlazBlue's eigen keuken komen Celica en Susanoo de cast versterken, terwijl Adachi en Elizabeth vanuit Atlus' wereld van Persona worden geplukt. De vijfde vechter is tenslotte Hilda, welke je allicht zult kennen van Under Night In-Birth. Zoals gezegd: voor ieder wat wils.
22/09 17u31  Digital Foundry mocht GRID alvast onder handen nemen Volgende maand verschijnt de reboot van GRID voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Dit betekent dat de game spoedig als klaar mag worden beschouwd. Daarom nodigde Codemasters alvast mensen uit om het onder handen te nemen. Onder de genodigden was iemand van Digital Foundry, het YouTube-kanaal dat zich focust op de technische aspecten van videogames. En dat is ook precies waar ze naar gekeken hebben. In deze video zien worden de PS4 Pro- en Xbox One X-versies van het spel met elkaar vergelijken met pre-release builds en de bevindingen besproken. Kort samengevat komt het erop neer dat de verschillen tussen de twee versies niet al te groot zijn. Het is vooral de hogere resolutie van de Xbox-versie die het verschil maakt, maar daarvoor heeft het wel meer en diepere drops van de framerate. Maar zoals gezegd: het is een pre-release build, hetgeen betekent dat er nog puntjes op de i moeten worden gezet.
22/09 17u16  Sony kondigt een nieuwe State of Play aan State of Play, Sony's versie van Nintendo Direct, zal aankomende dinsdag weer worden uitgezonden. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt middels de nieuwsbrief en hun social media-kanalen. Hoewel we geen schema hebben gekregen van wat we kunnen verwachten, weten we wel een aantal dingen die wel én niet de revue zullen passeren in de stream. Zo zal The Last of Us: Part II aan bod komen, samen met nieuwe aankondigingen en updates voor reeds onthulde projecten. Nieuws over de PS5 en diens games hoeven we echter niet te verwachten. Een embed voor de stream is vooralsnog niet voorhanden, maar zal dinsdag om 22:00 hier te zien zijn.  
22/09 13u00  Sirfetch'd laat zich nogmaals zien op officieel artwork Lees meer >
22/09 12u45  Scoor nu de beste Japanse games in de nieuwe sale op PSN Games komen in alle soorten en maten en er zijn vele wijzen waarop je ze kunt verdelen: budget, genre, console en kwaliteit zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Een ander voorbeeld is waar de game is gemaakt, daar spellen uit het Westen en Japan vaak sterk van elkaar verschillen. Omdat ook Sony dit maar al te goed weet, heeft het nu een sale georganiseerd die volledig draait om spellen van Japanse makelij. Wie hier klikt vindt zo 296 aanbiedingen van uitgevers als Square Enix, Bandai Namco, SEGA,  Capcom en Sony zelf. Er is dus voor ieder wel wat wils. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
22/09 12u30  N3V Games zoekt testers voor DLC manager Spelers van Trainz Railroad Simulator 2019 klagen al tijden steen en been. De DLC voor de game is niet enkel talrijk en prijzig, maar zorgt voor veel problemen met zowel het downloaden, installeren als gebruiken ervan, waardoor het plezier voor velen al snel van de game af was. Ontwikkelaar N3V Games trok zich de klachten aan en liet eerder deze zomer weten dat het bezig was met het ontwikkelen van nieuwe software om te problemen op te lossen. En deze software is nagenoeg klaar. Maar omdat er veel DLC is die getest moet worden, zoekt het bedrijf vrijwilligers om daarmee te helpen. Het roept diens spelers daarom op om zich hier aan te melden voor het beta-programma.
22/09 09u00  FunQuarter #278                                                                 Ieder zijn eigen Yahtz                                                    Want het zou maar eens aan geweren liggen                                                            Weg ermee!                                                                          Dat is niet handig                                                           Beware of spoilers                                              Het webcareteam heeft genoeg van jullie shit                                                            Leuk voor een kinder game                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                     Die comics worden steeds vager            
21/09 22u15  The Dark Knight maakt Fortnite weer veilig in een tijdelijk event Fortnite-spelers kijken allang niet meer raar op van crossover-evenementen in hun battle royale game. Immers mochten ze al onder andere als Thanos spelen en zich kleden als een psycho van Borderlands. Maar tot 6 oktober kunnen ze een nog veel iconischer karakter imiteren. Vandaag is namelijk Batman day, hetgeen betekent dat nerds, games én winkels wereldwijd de populaire in zwart gehulde held vieren. Zo schreven we zojuist al over de zes Batman games die je nu gratis kunt krijgen op de Epic Games Store. Maar ook in Fortnite wordt deze dag gevierd. We wisten natuurlijk al dat dit ging komen door enkele lekken, maar om de verrassing niet te verpesten voor onszelf en onze lezers besloten we de officiële onthullingsvideo af te wachten, welke je hieronder kunt vinden. Deze leert ons dat de Tilted Towers nu ogen als iconische gebouwen uit Gotham City, zoals het politiestation en Wayne Industries' toren en dat je gedurende het evenement zowel kleding als gadgets uit DC's hitserie kunt verdienen. Deze krijg je door speciale uitdagingen te voltooien die terug te leiden zijn naar The Caped Crusader, zoals het gebruiken van Bat Signals en de gadgets die bij het evenement horen.
Laatste update: vandaag om 8u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/09 21u45  Qwertee strooit weer eens met gratis t-shirtsDe naam Qwertee is in de afgelopen maanden met enige regelmaat verschenen op onze homepage. Soms was het omdat we jullie wilden wijzen op een aan videogames gerelateerde design dat slechts tijdelijk te krijgen was, maar nog vaker ging het over kortingen en giveaways. Zo ook vandaag. Wie namelijk nu drie shirts koopt op de website, krijgt de goedkoopste gratis. En in het verlengde hiervan kun je er ook zes kopen om er twee voor nop te krijgen. Daar acht shirts het limiet per bestelling is, loopt dit niet verder op, maar niets weerhoudt je er natuurlijk van om meerdere bestellingen te doen. Maar kijk maar eens eerst rustig rond om te zien of jouw oog ergens op valt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
21/09 21u45  Je krijgt nu alle drie de LEGO Batman gratis bij de Epic Games StoreEr is een hele hoop te zeggen over de Epic Games Store, diens exclusiviteitsdeals en over hoe het spelers paait met gratis games. Maar waar lof verdiend is, moet lof worden gegeven. En lof verdient het bedrijf zeker, nu het deze week maar liefst zes(!) gratis games van The Caped Crusader weggeeft, gebundeld in twee pakketjes van drie spellen. De eerste van die twee pakketten brengt ons naar de plastic blokjes-versie van de held met LEGO Batman, LEGO Batman 2: DC Super Heroes én LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Genoeg voor tientallen uren simpel vermaak dus. En het enige dat je hoeft te doen is de games hier te claimen.  
21/09 15u15  Franse rechtbank bepaalt dat digitale games moeten kunnen worden doorverkochtIn een rechtszaak die de Franse consumentenbond UFC-Que Choisir heeft aangespannen tegen Valve is bepaald dat digitale games door diens eigenaars doorverkocht moeten kunnen worden indien gewenst. Hiermee is de deur opengezet voor de tweedehands verkoop van goederen die enkel bestaan in een digitale omgeving. Het Franse hof heeft vastgesteld dat gebruikers volgens de huidige Europese wetgeving in staat moeten worden gesteld om hun digitale bezittingen door te verkopen als zij dit wensen. Dit blijkt uit een publicatie op de Franse website Numerama. En zoals je al kon opmaken uit het feit dat Valve het tot een rechtszaak liet komen, is het bedrijf het daar niet mee eens. Het voornaamste verweer dat gevoerd werd door het team van Valve, is dat het moet worden gezien als een abonnementsdienst, waarbij de speler geen bezitter is van het product. Dit werd echter van tafel geveegd, daar gebruikers immers wel betalen voor elk individueel spel. De rechtbank sommeerde Valve daarom om diens platform binnen drie maanden aan te passen, zodat doorverkoop weldegelijk mogelijk wordt. Maar het bedrijf lijkt voorlopig niet voornemens hier gehoor aan te geven. In een verklaring aan Polygon laat het namelijk het volgende weten: ''We zijn het niet eens met het besluit van het Fransehooggerechtshof, daarom heeft dit besluit ook geen invloed tot dat er een definitief besluit is.'' Als een verandering gaat komen, zal het dus nog wel even op zich laten wachten.
21/09 14u45  De open beta van Ghost Recon: Breakpoint schiet volgende week uit de startblokkenUbisoft heeft bekendgemaakt dat de langverwachte open beta van Ghost Recon: Breakpoint volgende week plaats zal gaan vinden. Vanaf 24 september, om 12:00, kan iedereen de beta alvast downloaden, waarna 48 uur later de servers worden geopend. Deze zijn te benaderen tot 29 september, wederom 12:00, wanneer de beta weer eindigt. Je hebt dus drie volle dagen de tijd om uit te vinden of het vervolg op Wildlands in jouw straatje past of niet. In de beta kun je met maximaal vier spelers de open wereld verkennen, twee verhaalmissies voltooien, stoeien met optionele content en dagelijkse factiemissies, en in de multiplayer duiken. Hier zullen Elimination en Sabotage gespeeld kunnen worden op de maps PMB-kamp, Skell-haven en Onderzoekscentrum. Er valt dus genoeg te beleven!
21/09 14u45  De nieuwste sale van Zavvi staat volledig in het teken van DCOf je nu fan bent van Marvel en / of DC; het valt niet te ontkennen dat de tweede met Batman en Superman twee van de meest iconische helden in huis heeft. En die helden, samen met hun vrienden, worden nu in de uitverkoop gedaan op Zavvi. Wie hier klikt kan namelijk drie blu-rays van DC scoren voor € 23,-. Of als je dat niet goed genoeg is, kun je ook 2 Ultra HD 4K's kopen voor € 32,-. Een compleet seizoen van een serie als Arrow kost je € 13,99, terwijl de kortingen op boxsets alle kanten op gaan. Heb je alle series en films al gezien? Ook geen probleem! Ook t-shirt kosten nu slechts € 11,99 of € 20,- als je ze per drie koopt. Er is dus geen goede reden om niet tenminste even een kijkje te nemen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Warner Bros of Zavvi, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
21/09 14u30  De nieuwe update van Jurassic World: Evolution geeft je een berg nieuwe optiesGamers die teleurgesteld waren in wat de sandbox mode van Jurassic World: Evolution te bieden had, kunnen zich in de handjes wrijven. Want met update 1.10, die nu te downloaden is, komen er meerdere zandbakken bij. Concreet is het na het installeren van deze update mogelijk om de andere eilanden die je in de career mode ontgrendeld te gebruiken in sandbox mode. Zo kun je dus eindelijk het park bouwen dat je door beperkingen van de missies niet eerder kon realiseren.
21/09 09u30  PC Gamer wordt technisch met Borderlands 3Doorgaans wanneer we video's plaatsen over de performance van een videogame, dan kijken we daarvoor op het YouTube-kanaal van EuroGamer's Digital Foundry. Maar omdat verandering van spijs doet eten, proberen we het met Borderlands 3 met PC Gamer. In deze acht minuten durende video leggen onze concullega's uit hoe verschillende hardware reageert op verschillende visuele settings in Borderlands, zodat je een goede afweging kunt maken van welke instellingen je wel of niet wilt gebruiken. Hiernaast wordt de framerate onder de loep genomen en zien we hoe zwaar verschillende processor belast worden bij het draaien van de game.
21/09 09u00  De Early Access van Session brengt ons nieuwe screenshotsLees meer >
21/09 08u45  Scoor een berg games met de Anime Mosaic Bundle van IndieGalaGames zijn er in alle soorten en maten, net als de mensen die ze spelen. Niet elke aanbieding is daarom interessant voor elk persoon. Hou jij echter van anime-games en heb je geen problemen met erotische bijkomstigheden? Dan is de Anime Mosaic Bundle van IndieGala allicht wel iets voor jou. Voor slechts $1.99 krijg je namelijk keys voor: Riddled Corpses Nandeyanen: The First Sûtra 7 Lives: The Time In Your Hands AstroViking Seven Boys 2 TimeTekker Power of Love Girls of Hentai Mosaic Topless Hentai Mosaic Hentai Hexa Mosaic Lady's Hentai Mosaic Pixel Hentai Mosaic Mosaic Art + Soundtrack De prijs die hierboven genoemd staat, is nu een speciale prijs. In minder dan acht uur zal deze stijgen. Dus als je interesse hebt, dien je snel te handelen door hier een bestelling te plaatsen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/09 15u16  Drie nieuwe dinosaurussoorten duiken op in Jurassic World: EvolutionGezien het gigantische aantal fossielen dat de mensheid wereldwijd heeft gevonden, is het logisch dat niet elk prehistorisch wezen zou verschijnen in Jurassic World: Evolution. Maar met dank aan DLC komen er wel steeds meer soorten bij. De Herbivore Dinosaur Pack bijvoorbeeld, welke je nu voor € 4,99 kunt downloaden op PC, PlayStation 4 en Xbox One, voegt drie wezens toe die niet in de base game opdoken. Dit zijn de Homalocephale, Dryosaurus en Nigersaurus, welke je kunt bewonderen in deze trailer. De Homalocephale is een relatief klein reptiel met een platte kop, die het gebruikt in gevechten om dominantie en partners, vergelijkbaar met bijvoorbeeld herten en elanden. De Dryosaurus is een stukje groter en is ondanks zijn vreemde anatomie razendsnel, waardoor hij een lastige prooi is voor roofdieren. Desondanks is hij behendig genoeg om in bossen te wonen. De Nigersaurs tenslotte, is een van de kleine dinosaurussoorten met een lange nek en gebruikt deze ook niet om van bomen te eten. In plaats daarvan graast het gras met zijn brede mond vol honderden tanden.
20/09 08u15  Je krijgt nu een gratis game bij elke aankoop op IndieGalaKortingen, bundels en giveaways zijn allen dingen waar we met grote regelmaat over schrijven op GameQuarter. Maar de scratch cards die IndieGala nu gebruikt als een onderdeel van diens Summer Sale zien we niet zo vaak de revue passeren. Concreet werkt deze actie als volgt: wie nu een aankoop doet op de Store Page van IndieGala, krijgt een willekeurige extra game die je kunt vinden in je code-bibliotheek. En hoewel deze codes grotendeels van onbekende indie-games zijn, lijkt het erop dat ook enkele triple A-titels als Dying Light en Dark Souls in de roulatie zitten. Dus wie weet heb je wel geluk!
20/09 08u00  Voeg The Deed nu kosteloos toe aan je collectieWanneer je zo vaak games weggeeft als dat IndieGala doet, gaat er een moment komen waarop je in herhaling valt. Dat moment is nu aangebroken. Want hoewel The Deed al in juni een keer werd weggegeven, duikt hij nu wederom op als een deelnemer van IndieGala´s freebies-programma. Wij gaan echter niet klagen over gratis games! Dus als je hem nog niet hebt, kun je hier een exemplaar downloaden.
20/09 08u00  De tweede Total War Saga brengt ons naar GriekenlandIn mei van dit jaar verscheen Thrones of Britannia; het eerste deel in Total Wars Saga spin-off-serie. En komend jaar krijgen we al de tweede. Na Engeland bezoeken we ditmaal Griekenland in de hellenistische periode, om te zien hoe oorlogvoering op het hoogtepunt van het Griekse rijk eraan toe ging. Maar zo spectaculair als in onderstaande trailer zal het waarschijnlijk niet worden.
19/09 13u15  Je wilt Lil' Wayne niet als teamgenoot in Ghost Recon: BreakpointVoor velen is het een droom: spelen met een bekenheid in een online videogame. Maar na het zien van deze trailer denken we dat je niet zo blij moet zijn als je gematched wordt met rapper Lil' Wayne. Deze live action video, welke duidelijk bedoeld is om grappig te zijn, schildert de artiest namelijk af als een teamgenoot die niet luistert naar de rest, regelmatig zonder waarschuwing idle gaat en niet oplet met friendly fire. Gelukkig is die echter wel goed in ons aan het lachen maken.
19/09 11u00  Jurassic World krijgt een short film en je ziet hem hierAan het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom zagen we hoe, spoilers ahead, dinosaurrussen door het toedoen van de mens zich wederom over de aardbol konden verspreiden. Je kon er dus geld op inzetten dat de derde film deze nieuwe wereld zou tonen. Een glimp hiervan zien we in Battle at Big Rock, een gratis short film die als een brug tussen de tweede en derde film moet dienen en eerder deze week verscheen op het officiële YouTube-kanaal van Jurassic World. Hierin zien we dat mensen, zelfs nu gigantische reptielen op elk moment in je achtertuin kunnen staan, ervoor kiezen om nog altijd de wildernis in te trekken. En we zien ook waarom dat misschien niet zo'n heel goed idee is wanneer gigantische, soms vleesetende, reptielen elk moment in je achtertuin kunnen staan!
19/09 08u00  Farfetch’d kan evolueren in Pokémon: Sword & ShieldZoals elke Pokémon game, zullen Sword & Shield ieder Pokémon bevatten die je niet kunt krijgen in de andere versie. En daarvan werd er gisteren een onthuld door Nintendo. Maak kennis met Sirfetch'd, de evolutie van Farfetch’d die je enkel kunt krijgen in Pokémon Sword. Vergelijkbaar de Alolan-versies van Exeggutor, Marowak en Raichu, komt deze evolutie voort uit een reguliere Farfetch'd, welke vervolgens een compleet ander soort Pokémon wordt. Zijn Normal / Flying typering wordt namelijk ingeruild voor een Fighting type. Daarom evolueert hij ook pas na een X-aantal gevechten.
19/09 08u00  The Outer Worlds zie je hier in actieGameSpot heeft recentelijk kort mogen stoeien met The Outer Worlds, een nieuwe RPG van Obsidian Entertainment. En daarvoor zijn nu beelden vrijgegeven. In deze footage zien we hoe de journalist een moord onderzoekt, sporen verzameld, verdachten ''ondervraagt'' en rapporteert aan een hoge pief van de kolonie waarop dit alles zich afspeelt.
18/09 08u45  Farther Than the Blue Sky viert diens launch met kortingDe release van Farther Than the Blue Sky heeft, deels dankzij de langdurige storing bij MangaGamer die nu is opgelost, lang op zich laten wachten. Maar nu het daadwerkelijk komt, is het tijd voor een feestje. Daarom krijg je vanaf nu en tot en met 25 september 10% korting als je hier een exemplaar van het spel koopt. Dat lijkt misschien niet veel, maar daar de game $44.95 kost, bespaar je toch $4.50, waardoor het nog maar $44.45 kost. Doe dat een paar keer en je kunt er een extra game bijkopen! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer of Chuablesoft, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/09 08u30  Je kunt eindelijk weer aankopen doen via MangaGamerNa een storing van ruim elf weken is het vanaf nu weer mogelijk om aankopen te doen via de website van MangaGamer. Hiervan heeft het bedrijf iedereen op de hoogte gesteld via de nieuwsbrief en social media-kanalen. De problemen begonnen begin juli, toen MangaGamer liet weten problemen te ervaren met het bedrijf dat diens betalingen verwerkte. Het leek er toen nog op dat de storing van korte duur zou zijn. Maar toen na twee weken stilte bekend werd dat het voorlopig enkel mogelijk zou zijn om games te kopen via de klantenservice, werd duidelijk dat het probleem groter was dan origineel gedacht. Sindsdien is communicatie schaars geweest, waardoor het er soms op leek alsof men stilletjes de stekker eruit had getrokken, maar achter de schermen werd doorgewerkt aan een oplossing, die er nu alsnog gekomen is. Wat het originele probleem nou precies was, is echter niet bekend. Om trouwe klanten te bedanken voor het geduld en als een verontschuldiging voor het ongemak, zal spoedig een grote sale op MangaGamer van start gaan. Details hierover worden op een later tijdstip vrijgegeven.Good evening, everyone! We're pleased to report that our payment processor issues have finally been resolved! Thank you for your incredible patience and understanding! ❤️ pic.twitter.com/KuuKNEmUei— MangaGamer (@MangaGamer) 18 september 2019
18/09 08u15  Knights and Bikes krijgt een animatieserieKnights and Bikes, een videogame die afgelopen maand verscheen, krijgt zijn eigen animatieserie gebaseerd op de videogame en de boekenserie die als bronmateriaal diende. Veel over de animatieserie weten we niet op dit moment; enkel dat de productie ervan door Tiger Aspect Productions wordt overzien. Dit is een Brits productiebedrijf dat onder andere Mr. Bean heeft gemaakt en voornamelijk bekend staat om series en films met typische Britse humor. Al doet onderstaande afbeelding wel vermoeden dat de aparte visuele stijl in ieder geval behouden blijft.
17/09 17u15  Trigger WitchOp het moment dat ik dit schrijf, is voor mij een finishlijn in zicht. Dit is de laatste van vele previews die ik schreef naar aanleiding van gamescom 2019. En hoewel ik niet het beste voor laatst heb bewaard, gaan we eindigen uit met een knal! Die knal komt van Colette, een kersverse heks die vuurwapens gebruikt om fantasiemonsters naar het hiernamaals te schieten in een gepixeleerde wereld. Als je het gevoel hebt dat een van deze dingen niet in deze lijst thuishoort, heb je helemaal gelijk! Omdat het kan Een heks die een assault rifle gebruikt is natuurlijk ook vrij bizar, tot je je beseft dat het wapen van magische makelij is en daardoor een oneindige voorraad kogels heeft zolang als dat er vijanden zijn om om te leggen. Dat weerhoudt Trigger Witch er echter niet van om zo nu en dan ook de draak met zichzelf te steken. Maar hoe bizar de opzet dan ook mag zijn, als een game is het prima uitgewerkt. Trigger Witch bestuurt als een twin stick schooter, waarbij je beweegt met links en vuurt met rechts. En dat past uitstekend bij de actie, die ondanks de retro-look razendsnel en relatief morbide is. Het feit dat de game verder heel schattig oogt, maakt dit enkel vreemder als je erop terugkijkt. Maar dat doet niets af aan het gevoel dat we graag op een tweede date gaan met deze schietgrage magiër. Al was het maar omdat we slechts kort ermee aan de slag konden en graag meer ervan hadden gezien voor een meer uitgebreide preview.  Conclusie:  We hebben maar weinig mogen zien van Trigger Witch, maar wat we zagen smaakt naar meer. De besturing is vlot en de game loopt vloeiend. Daarbij is het contrast van een schattige wereld vol bloederige lijken er één die wij best kunnen waarderen. 
17/09 14u15  CD Projekt RED Level Designer weidt uit over multiplayer Cyberpunk 2077Eerder deze maand werd bekend dat Cyberpunk 2077 na diens launch komend jaar een multiplyer mode zal krijgen. En dat terwijl het bedrijf al ruim een jaar ermee bezig is. Dat vertelt Level Designer Max Pears aan Videogames Chronicle. ''Ik kan er niet teveel over zeggen aangezien het nog in het proces zit,'' vertelt Pears VGC op de Tokyo Game Show ''maar het gaat erom dat we zeker weten dat de multiplayer bij de lore van de wereld past en goed voelt. Het gaat er ook om dat het past bij ons als bedrijf, daar verhaal zo belangrijk voor ons is. Plus het moet passen bij hoe we games ontwerpen en afleveren.'' Hij gaat verder met vertellen dat onderzoek naar een multiplayer al in juni 2018 was begonnen en lange tijd heeft geduurd. ''Daarom was het zo belangrijk om door het R&D-proces te gaan, zodat we zeker wisten dat we er niet zomaar iets in gooiden en dat het voelt als een CD Projekt Red multiplayer met onze overtuigingen en ontwikkelfilosofie. Er is nog een hoop werk gaande en we zijn bezig met aannemen van personeel om er zeker van te zijn dat we het juiste personeel voor de taak hebben. De focus is nog steeds singleplayer op dit moment en willen er zeker van zijn dat mensen begrijpen dat deze wereld meer dan groot genoeg is ervoor.''
17/09 12u15  Realisme is optioneel in de nieuwe trailer van Mario & Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020Dat Mario & Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020 niet al te realistisch zou gaan worden was iets waar je geld op in kon zetten. Immers is het idee dat één groep alle sporten kan beoefenen op hoog niveau al niet bepaald geloofwaardig. Maar in de nieuwe trailer wordt het zowaar nóg bonter gemaakt. In november kunnen we namelijk niet enkel Olympische sporten beoefenen, maar ook deelnemen aan Dream Events, zoals groeps karate, arcade schieten en hoverboarden in een metropool. Vooral dat laatste zouden we graag in het echt zien!
17/09 07u45  Goku heeft eindelijk leren rijden Dragon Ball Z: KakarotWie denkt aan Dragon Ball denkt natuurlijk aan epische gevechten vol geschreeuw, energiestralen en kleurig haar. Maar wie even verder denkt zal zich ook herinneren dat de serie ook hoop andere content had om te variëren. Een voorbeeld is een special waarin Chi-Chi probeert om Goku en Picollo rijles te laten volgen. En dat loopt rampzalig af. Maar blijkbaar heeft onze Saiyan de smaak toen toch te pakken gekregen, want in de nieuwste trailer van Dragon Ball Z: Kakarot zien we hem in een auto zitten.
17/09 07u45  The Surge 2 krijgt een muzikale nieuwe videoIn de afgelopen weken hebben we al meerdere bloederige en met actie gevulde trailers gehad van The Surge 2. Maar ook Focus Home Interactive weet dat verandering van spijs doet eten. Daarom is nieuwste video een beetje anders. Nog steeds is er actie en verminking, maar nu wel getimed op de rustgevende klanken van The End of the World van Sharon Van Etten. Want dat is een nummer dat echt perfect bij de setting past!
17/09 07u45  Ubisoft kondigt Rayman: Mini aan, exclusief voor Apple ArcadeNet als veel andere gamers hebben onze redacteurs genoten van Rayman: Legends en Rayman: Origins en zaten we met smacht te wachten op een nieuw getekend avontuur van de held zonder ledematen. En die wens is nu uitgekomen...soort van. Rayman: Mini oogt namelijk als een vervolg op Legends en Origins, maar verschijnt niet op dezelfde platformen als die spellen. In plaats daarvan is het een mobiele game, die tot overmaat van ramp óók nog eens exclusief is voor mensen met een Apple Arcade-abonnement.
17/09 00u45  Ni no Kuni: Wrath of the White Witch staat klaar voor Nintendo SwitchDe Nintendo Switch is een hele hoop dingen. Het is een gameconsole, een handheld, een revolutionair apparaat én een magneet voor re-releases. En vrijdag komt er weer een. Dan brengt Bandai Namco immers Ni no Kuni: Wrath of the White Witch naar het nieuwste systeem van Nintendo, hetgeen niet stilletjes voorbij mag gaan. En daarom krijgen we een kersverse launch trailer.
17/09 00u16  Hoeveel games koop jij gedurende Fanaticals Mystery Madness?Het lijkt wel alsof je vandaag de dag niet meer om loot boxes heen kunt. Want als grote titels als FIFA 20, NBA 2K20 en Overwatch ze niet hebben, dan hebben online verkopers van videogames ze wel. Een voorbeeld hiervan is Fanatical, die deze zomer al enkele malen bundels met mystery games verkocht. En met de Mystery Madness Bundle doen ze dit wederom. Wie hier klikt kan zo tot tien keys kopen waarvan ze van tevoren niet weten welke games ze ontgrendelen. Ga jij de gok wagen? Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/09 00u00  De screenshots van Dragon Ball Z: Kakarot komen ons bekend voorLees meer >
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Ook Xbox organiseert vandaag een nieuwe livestream24/09 07u45 - Gamequarter.be: Om tien uur vanavond zal Sony nieuwe beelden van onder andere The Last of Us: Part II laten zien in een nieuwe State of Play stream. Maar mocht je niet in kamp PlayStation, maar in kamp Xbox zitten, dan heb je daar natuurlijk weinig aan.Twee uurtjes later zal echter een nieuwe stream van Inside Xbox van start gaan, waarin het onder andere zal gaan over Project xCloud, X019 en Xbox Game Pass. Verder zullen volgens berichten van Xbox op social media ook Ghost Recon: Breakpoint, Code Vein, Days, The Outer Worlds en Hitman 2 een rol spelen. De Inside Xbox stream zie je vanaf 00:00 hier.
11x Je nieuwe Samsung vind je allicht wel hier24/09 08u00 - Gamequarter.be: Mobiele games zijn een nogal controversieel onderwerp in de meeste gaming community's. Als je het de gemiddelde gamer vraagt, kunnen deze spellen immers niets goed doen. Maar games als Angry Birds en Pokémon: GO bewijzen echter dat ook mobiele games hun uitblinkers hebben. Om deze uitblinkers te spelen heb je natuurlijk wel een mobiel apparaat nodig en het is goed mogelijk dat je net aan het kijken om die te upgraden. Mocht je daarbij een voorkeur hebben voor Samsung, dan loont het om eens te kijken op Bol.com. Daar zijn namelijk 31 Samsung-aanbiedingen nu de deal van de dag. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Samsung of Bol.com, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
10x Bloeddonoren krijgen een gratis exemplaar van Code Vein24/09 08u00 - Gamequarter.be: In Code Vein, een soulslike met een scheutje anime, draait alles om bloed. En als een ludieke promotieactie is daarom besloten om zij die op de dag van release bloed doneren te voorzien van een gratis exemplaar van de game. Helaas heeft het geen zin om te gaan Googlen welke bloedbank het dichtste bij is, daar slechts één specifieke bloedbank in de Verenigde Staten meedoet aan de actie. Deze bloedbank is in San Diego en ligt vlak bij het San Diego convention center, waar niet geheel toevallig op dezelfde dag Twitchcon bezig is. Naast de game krijgen gulle gevers ook een promo blood kit, al weten we niet wat deze bevat.  
1x De Alolan League is nog niet helemaal voorbij in de Pokémon anime23/09 08u45 - Gamequarter.be: De vorige week kwam in de Pokémon anime de eerste Alolan League aan zijn einde met het finalegevecht. En het zou logisch zijn om te denken dat daarmee ook dit seizoen zijn einde nadert, hetgeen logisch is nu Sword & Shield al bijna verschijnen. Omdat er echter nog een paar weken gevuld moeten worden, blijven we nog heel even in de tropen hangen. Ash neemt het in de nieuwe episode zo op tegen professor Kukui, waarvan we een voorproefje krijgen in dit...voorproefje.
0x De screenshots van Dragon Ball Z: Kakarot komen ons bekend voor17/09 00u00 - Gamequarter.be: Lees meer >
0x Hoeveel games koop jij gedurende Fanaticals Mystery Madness?17/09 00u16 - Gamequarter.be: Het lijkt wel alsof je vandaag de dag niet meer om loot boxes heen kunt. Want als grote titels als FIFA 20, NBA 2K20 en Overwatch ze niet hebben, dan hebben online verkopers van videogames ze wel. Een voorbeeld hiervan is Fanatical, die deze zomer al enkele malen bundels met mystery games verkocht. En met de Mystery Madness Bundle doen ze dit wederom. Wie hier klikt kan zo tot tien keys kopen waarvan ze van tevoren niet weten welke games ze ontgrendelen. Ga jij de gok wagen? Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
0x Ni no Kuni: Wrath of the White Witch staat klaar voor Nintendo Switch17/09 00u45 - Gamequarter.be: De Nintendo Switch is een hele hoop dingen. Het is een gameconsole, een handheld, een revolutionair apparaat én een magneet voor re-releases. En vrijdag komt er weer een. Dan brengt Bandai Namco immers Ni no Kuni: Wrath of the White Witch naar het nieuwste systeem van Nintendo, hetgeen niet stilletjes voorbij mag gaan. En daarom krijgen we een kersverse launch trailer.
0x Ubisoft kondigt Rayman: Mini aan, exclusief voor Apple Arcade17/09 07u45 - Gamequarter.be: Net als veel andere gamers hebben onze redacteurs genoten van Rayman: Legends en Rayman: Origins en zaten we met smacht te wachten op een nieuw getekend avontuur van de held zonder ledematen. En die wens is nu uitgekomen...soort van. Rayman: Mini oogt namelijk als een vervolg op Legends en Origins, maar verschijnt niet op dezelfde platformen als die spellen. In plaats daarvan is het een mobiele game, die tot overmaat van ramp óók nog eens exclusief is voor mensen met een Apple Arcade-abonnement.
0x The Surge 2 krijgt een muzikale nieuwe video17/09 07u45 - Gamequarter.be: In de afgelopen weken hebben we al meerdere bloederige en met actie gevulde trailers gehad van The Surge 2. Maar ook Focus Home Interactive weet dat verandering van spijs doet eten. Daarom is nieuwste video een beetje anders. Nog steeds is er actie en verminking, maar nu wel getimed op de rustgevende klanken van The End of the World van Sharon Van Etten. Want dat is een nummer dat echt perfect bij de setting past!
0x Goku heeft eindelijk leren rijden Dragon Ball Z: Kakarot17/09 07u45 - Gamequarter.be: Wie denkt aan Dragon Ball denkt natuurlijk aan epische gevechten vol geschreeuw, energiestralen en kleurig haar. Maar wie even verder denkt zal zich ook herinneren dat de serie ook hoop andere content had om te variëren. Een voorbeeld is een special waarin Chi-Chi probeert om Goku en Picollo rijles te laten volgen. En dat loopt rampzalig af. Maar blijkbaar heeft onze Saiyan de smaak toen toch te pakken gekregen, want in de nieuwste trailer van Dragon Ball Z: Kakarot zien we hem in een auto zitten.

Statistieken

Artikels:
29591
Gelezen:
17131
Aantal lezers nu:
82


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven