vrijdag 19 april 2019, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van Het Nieuwsblad pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u00
 

Het Nieuwsblad

Verbergen Tonen
18/04 23u00  EUROPA LEAGUE. Chelsea-fans zien zeven goals, Mertens en Napoli uitgeschakeld, Frankfurt realiseert comeback Na die van de Champions League zijn ook de vier halve finalisten van de Europa League bekend. Eden Hazard en Chelsea overklasten Slavia Praag, Arsenal was opnieuw te sterk voor Napoli, Valencia droogde Villarreal af en Frankfurt realiseerde een comeback tegen Benfica.
18/04 22u30  Vrouw brengt oude zetel naar containerpark zonder te weten dat katje er nog in zit Lauren Jones wilde al lang af van die versleten, vuile zetel in haar woonkamer. Dus belde ze het containerpark om het ding te komen halen. ’s Avonds dacht ze: tiens, waar is mijn katje Tux?
18/04 21u45  Jonge tienerkinderen vluchten uit brandend huis terwijl moeder op reis is met haar vriend Terwijl hun moeder enkele dagen weg was met haar vriend naar Duitsland ontsnapten twee tienerkinderen donderdag aan een erge brand in huis. De jonge dochter raakte bevangen door de rook toen ze weer naar binnen liep om haar honden te redden.
18/04 21u45  Papa en dochter gevonden na Twitter-zoektocht De foto ging de wereld rond en met succes. De papa en het kindje zijn gevonden. De twee wensen wel anoniem te blijven, meldt fotografe, Brooke Windsor.
18/04 21u45  Samenvatting van Mueller-rapport vrijgegeven: "'I'm fucked", zei Trump" “This is the end of my Presidency. I’m fucked,” moet Trump gezegd hebben nadat Robert Mueller belast werd met het onderzoek naar Russische inmenging. Nochtans wordt de president ook vandaag van weinig nog beschuldigd.
18/04 21u45  Nederlandse 'Jiskefet'-regisseur Pieter Verhoeff (81) overleden De Nederlandse regisseur Pieter Verhoeff is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn echtgenote donderdag laten weten.
18/04 21u45  Florennes krijgt als eerste nieuwe F-35’s De luchtmachtbasis van Florennes ontvangt als eerste de nieuwe gevechtsvliegtuigen van het type F-35. De toestellen komen er aan vanaf 2025. België heeft vorig jaar 34 F-35’s besteld van de Amerikaanse producent Lockheed Martin.
18/04 21u15  Ben Van Ostade sterft in ‘Thuis’ aan ziekte die boezemvriend velde: “Ik heb zijn foto gevraagd wat ik moest doen” Emotionele momenten troef in 'Thuis'. Het personage Steven kiest na een strijd tegen ALS definitief voor euthanasie. Een zware rol, maar voor acteur Ben Van Ostade (60) is het veel meer dan dat. De ­man wist wat ALS met een mens kan doen: hij maakte de ­aftakeling van zijn boezemvriend Carl Ridders (50) van dichtbij mee. “Ik heb zijn foto gevraagd wat ik moest doen”, vertelt Ben Van Ostade.
18/04 20u45  Na verlies ongeboren kindje, opnieuw drama voor Paulien in ‘Thuis’ Nadat ze twee weken geleden al hun ongeboren kindje verloren na een zware val van de trap, sloeg het noodlot opnieuw toe bij Paulien en Adil in Thuis donderdagavond. Een koortsige en kermende Paulien moest in allerijl een operatie ondergaan, waarbij haar baarmoeder werd weggenomen. Een ingreep die de al noodlijdende relatie van Paulien en Adil helemaal onmogelijk lijkt te maken.
18/04 20u30  Duitse luchtverkeersleiders helpen Luikse luchthaven uit de nood Duitse luchtverkeersleiders gaan de luchthaven van Luik uit de nood helpen. De luchtverkeersleiders zullen tussen 1.30 en 4.30 uur in totaal 24 vluchten overnemen op de luchthaven van Luik.
18/04 20u15  Antwerpse politie hele dag onder hoogspanning na dreigement over schietpartij op Meir, onbekende toont pistolen: "Zal ik het livestreamen?" De Antwerpse politie stond de hele dag onder hoogspanning, nadat een onbekende persoon op Instagram leek te dreigen met wapengeweld op de Meir. Gewapende agenten hielden discreet de wacht in de winkelstraten. “Na onderzoek blijkt nu dat er geen sprake is van gevaar voor de stad”, zegt het Antwerpse parket, dat niet wil verduidelijken of een verdachte is opgepakt.
18/04 19u45  Antwerpse politie hele dag onder hoogspanning na dreigement over schietpartij op Meir De Antwerpse politie stond de hele dag onder hoogspanning, nadat een onbekende persoon op Instagram leek te dreigen met wapengeweld op de Meir. Gewapende agenten hielden discreet de wacht in de winkelstraten. “Na onderzoek blijkt nu dat er geen sprake is van gevaar voor de stad”, zegt het Antwerpse parket, dat niet wil verduidelijken of een verdachte is opgepakt.
18/04 19u30  Man die ploeg rond Greg Van Avermaet wilde bouwen, blijkt fantast die zo arm als de straat is De man die deze zomer nog een nieuwe wielerploeg rond Greg Van Avermaet wilde bouwen en daar heel wat miljoenen voor veil had, zit in de cel. Het blijkt om een hardleerse fantast te gaan die eigenlijk zo arm als de straat is. Hij wordt nu verdacht van oplichting en misbruik van vertrouwen.
18/04 19u15  Agent die vrouw en kinderen vermoordde, had dienstwapen nooit in huis mogen hebben: “Maar controle is er zelden of nooit” De Antwerpse politieagent (50) die een gezinsdrama aanrichtte in Wijnegem had zijn dienstwapen nooit mee naar huis mogen nemen. “De regel daarvoor is eenvoudig: na de uren laat je je wapen op het politiekantoor”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom. Maar bij de politie zijn ze het er wel over eens dat zoiets controleren onbegonnen werk is.
18/04 18u45  Zwaar beveiligd, maar toch uiterst discreet: zo gaan Filip en Mathilde op bedevaart naar Compostella Koning Filip en koningin Mathilde brengen (het einde van) de paasvakantie niet in België door. Ze zijn bezig aan de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Dag en nacht worden ze bewaakt door hun bodyguards, “maar in het hotel wist niemand wie ze waren”.
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 23u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2 3


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

4x Vrouw brengt oude zetel naar containerpark zonder te weten dat katje er nog in zit18/04 22u30 - Het Nieuwsblad: Lauren Jones wilde al lang af van die versleten, vuile zetel in haar woonkamer. Dus belde ze het containerpark om het ding te komen halen. ’s Avonds dacht ze: tiens, waar is mijn katje Tux?
3x Jonge tienerkinderen vluchten uit brandend huis terwijl moeder op reis is met haar vriend18/04 21u45 - Het Nieuwsblad: Terwijl hun moeder enkele dagen weg was met haar vriend naar Duitsland ontsnapten twee tienerkinderen donderdag aan een erge brand in huis. De jonge dochter raakte bevangen door de rook toen ze weer naar binnen liep om haar honden te redden.
3x Zwaar beveiligd, maar toch uiterst discreet: zo gaan Filip en Mathilde op bedevaart naar Compostella18/04 18u45 - Het Nieuwsblad: Koning Filip en koningin Mathilde brengen (het einde van) de paasvakantie niet in België door. Ze zijn bezig aan de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Dag en nacht worden ze bewaakt door hun bodyguards, “maar in het hotel wist niemand wie ze waren”.
2x EUROPA LEAGUE. Chelsea-fans zien zeven goals, Mertens en Napoli uitgeschakeld, Frankfurt realiseert comeback18/04 23u00 - Het Nieuwsblad: Na die van de Champions League zijn ook de vier halve finalisten van de Europa League bekend. Eden Hazard en Chelsea overklasten Slavia Praag, Arsenal was opnieuw te sterk voor Napoli, Valencia droogde Villarreal af en Frankfurt realiseerde een comeback tegen Benfica.
2x Papa en dochter gevonden na Twitter-zoektocht18/04 21u45 - Het Nieuwsblad: De foto ging de wereld rond en met succes. De papa en het kindje zijn gevonden. De twee wensen wel anoniem te blijven, meldt fotografe, Brooke Windsor.
2x Samenvatting van Mueller-rapport vrijgegeven: "'I'm fucked", zei Trump"18/04 21u45 - Het Nieuwsblad: “This is the end of my Presidency. I’m fucked,” moet Trump gezegd hebben nadat Robert Mueller belast werd met het onderzoek naar Russische inmenging. Nochtans wordt de president ook vandaag van weinig nog beschuldigd.
2x Nederlandse 'Jiskefet'-regisseur Pieter Verhoeff (81) overleden18/04 21u45 - Het Nieuwsblad: De Nederlandse regisseur Pieter Verhoeff is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn echtgenote donderdag laten weten.
2x Florennes krijgt als eerste nieuwe F-35’s18/04 21u45 - Het Nieuwsblad: De luchtmachtbasis van Florennes ontvangt als eerste de nieuwe gevechtsvliegtuigen van het type F-35. De toestellen komen er aan vanaf 2025. België heeft vorig jaar 34 F-35’s besteld van de Amerikaanse producent Lockheed Martin.
1x Ben Van Ostade sterft in ‘Thuis’ aan ziekte die boezemvriend velde: “Ik heb zijn foto gevraagd wat ik moest doen”18/04 21u15 - Het Nieuwsblad: Emotionele momenten troef in 'Thuis'. Het personage Steven kiest na een strijd tegen ALS definitief voor euthanasie. Een zware rol, maar voor acteur Ben Van Ostade (60) is het veel meer dan dat. De ­man wist wat ALS met een mens kan doen: hij maakte de ­aftakeling van zijn boezemvriend Carl Ridders (50) van dichtbij mee. “Ik heb zijn foto gevraagd wat ik moest doen”, vertelt Ben Van Ostade.
1x Na verlies ongeboren kindje, opnieuw drama voor Paulien in ‘Thuis’18/04 20u45 - Het Nieuwsblad: Nadat ze twee weken geleden al hun ongeboren kindje verloren na een zware val van de trap, sloeg het noodlot opnieuw toe bij Paulien en Adil in Thuis donderdagavond. Een koortsige en kermende Paulien moest in allerijl een operatie ondergaan, waarbij haar baarmoeder werd weggenomen. Een ingreep die de al noodlijdende relatie van Paulien en Adil helemaal onmogelijk lijkt te maken.

Statistieken

Artikels:
34256
Gelezen:
2677
Aantal lezers nu:
37


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven