dinsdag 23 oktober 2018, week 43


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u30
 

Nu.nl

Verbergen Tonen
23/10 16u15  Poliklinieken VUmc zeker tot woensdagochtend dicht door grote ICT-storing De poliklinieken van het VUmc in Amsterdam blijven tot zeker 10 uur woensdagochtend dicht. De spoedeisende hulp ging dinsdag rond 15.30 uur weer open, liet een woordvoerster weten.
23/10 16u00  Spoedeisende hulp VUmc gesloten door ICT-storing De spoedeisende hulp van het VU medisch centrum (VUmc) is dinsdagochtend gesloten. Ook zijn alle afspraken die dinsdag met patiënten in de poliklinieken zouden plaatsvinden afgezegd.
23/10 14u15  Interpol neemt 500 ton drugs in beslag bij oprollen grote online handel De internationale politiedienst Interpol heeft voor 14 miljoen dollar aan drugs en potentieel gevaarlijke farmaceutica in beslag genomen bij het oprollen van een wereldwijde online drugsoperatie.
23/10 10u00  CEO's Amazon en Supermicro pleiten voor intrekking verhaal spionagechips De CEO's van Amazon en chipmaker Supermicro roepen - in navolging van Apple-CEO Tim Cook - op tot intrekking van het Bloomberg-artikel over vermeende spionagechips in hardware van Supermicro.
23/10 09u45  Ruim 1,5 miljoen euro gestolen via internetbankieren in eerste helft 2018 Cybercriminelen hebben in de eerste zes maanden van 2018 in totaal 1,56 miljoen euro buitgemaakt. Van dat geld werd zo'n 85 procent gestolen via phishing, melden de Nederlandse Vereniging van Banken en Betaalvereniging Nederland maandag.
23/10 09u00  CEO's Amazon en Supermicro pleiten voor terugtrekking verhaal spionagechips De CEO's van Amazon en chipmaker Supermicro roepen in navolging van Apple-CEO Tim Cook op tot terugtrekking van het Bloomberg-artikel over vermeende spionagechips in hardware van Supermicro.
23/10 08u45  KvK onderzoekt ergernis over commercieel gebruik van handelsregister De Kamer van Koophandel (KvK) onderzoekt in welke mate ondernemers last hebben van commercieel gebruik van het handelsregister. Gegevens uit het openbare overzicht kunnen worden opgevraagd, waarna ondernemers ongevraagd benaderd kunnen worden via telefoontjes en e-mails.
23/10 08u15  CEO's Amazon en Supermicro pleiten voor terugtrekking verhaal Chinese spionagechips De CEO's van Amazon en chipmaker Supermicro roepen in navolging van Apple-CEO Tim Cook op tot terugtrekking van het Bloomberg-artikel over vermeende spionagechips in hardware van Supermicro.
23/10 07u45  KVK onderzoekt irritaties over commercieel gebruik van het handelsregister De Kamer van Koophandel (KVK) onderzoekt in welke mate ondernemers last hebben van commercieel gebruik van het handelsregister. Gegevens uit het openbare overzicht kunnen worden opgevraagd, waarna ondernemers benaderd kunnen worden via ongewenste telefoontjes en e-mails.
22/10 21u15  KVK bekijkt irritaties ondernemers door commercieel gebruik handelsregister De Kamer van Koophandel (KVK) onderzoekt in welke mate ondernemers last hebben van commercieel gebruik van het handelsregister. Gegevens uit het openbare overzicht kunnen worden opgevraagd, waarna ondernemers benaderd kunnen worden via ongewenste telefoontjes en e-mails.
22/10 19u00  'YouTube kan niet voldoen aan 'uploadfilter' van nieuw auteursrecht' Google, de eigenaar van videoplatform YouTube, zou naar eigen zeggen niet kunnen voldoen aan geplande hervorming van het Europese auteursrecht, waaronder het omstreden 'uploadfilter'.
22/10 18u45  Google: 'YouTube kan niet voldoen aan 'uploadfilter' van nieuw auteursrecht' Google, de eigenaar van videoplatform YouTube, zou naar eigen zeggen 'onmogelijk' kunnen voldoen aan geplande hervorming van het Europese auteursrecht, waaronder het omstreden 'uploadfilter'.
22/10 18u30  'YouTube kan niet kan voldoen aan 'uploadfilter' van hervorming auteursrecht' Google, de eigenaar van videoplatform YouTube, zou naar eigen zeggen 'onmogelijk' kunnen voldoen aan geplande hervorming van het Europese auteursrecht, waaronder het omstreden 'uploadfilter'.
22/10 17u15  In eerste halfjaar 2018 ruim 1,5 miljoen euro gestolen via internetbankieren Computercriminelen hebben in de eerste zes maanden van 2018 in totaal 1,56 miljoen euro buitgemaakt. Van dat geld werd zo'n 85 procent gestolen via phishing, melden de Nederlandse Vereniging van Banken en Betaalvereniging Nederland maandag.
22/10 16u30  Website conferentie Saoedi-Arabië offline na hackaanval De website van het Future Investment Initiative, de Saoedische investeringsconferentie die ook wel Davos in the Desert (Davos in de woestijn) wordt genoemd, is offline gehaald nadat de pagina was gekaapt door hackers.
Laatste update: vandaag om 16u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/10 16u00  Beschuldigd Supermicro controleert hardware op Chinese spionagechipsHet Amerikaanse IT-bedrijf Supermicro gaat zijn producten controleren op de aanwezigheid van malafide chips. Het onderzoek volgt na de publicatie van een omstreden artikel waarin stond dat de productieketen van Supermicro zou zijn geïnfiltreerd door China.
22/10 15u45  Beschuldigd Supermicro gaat hardware controleren op Chinese spionagechipsHet Amerikaanse IT-bedrijf Supermicro gaat zijn producten controleren op de aanwezigheid van malafide chips. Het onderzoek volgt na de publicatie van een omstreden artikel waarin stond dat de productieketen van Supermicro zou zijn geïnfiltreerd door China.
22/10 13u30  Twintig jongeren aangehouden voor oplichting via MarktplaatsTwintig jongeren die bij oplichting via Marktplaats en Facebook waren betrokken, zijn afgelopen weekend in Rotterdam-Zuid opgepakt door de politie.
22/10 12u15  Overheidssite Veiliginternetten.nl was onveilig door verlopen certificaatHet bezoeken van de overheidswebsite Veiliginternetten.nl was op maandagochtend onveilig, omdat het certificaat op de site was verlopen.
22/10 11u00  Overheidssite Veiliginternetten.nl onveilig door verlopen certificaatHet bezoeken van de overheidswebsite Veiliginternetten.nl is op het moment onveilig, omdat het certificaat op de site is verlopen.
22/10 08u00  'Ontslagen Twitter-medewerker werkte met geheime dienst Saoedi-Arabië'Een inmiddels ontslagen werknemer van Twitter zou door de geheime dienst van Saoedi-Arabië benaderd zijn om de persoonlijke gegevens van onder anderen journalisten en beveiligingsexperts te bekijken en door te spelen.
22/10 07u30  'Facebook wil groot bedrijf inlijven om beveiliging te versterken'Facebook zou plannen hebben om een beveiligingsbedrijf te kopen, om de privacy van gebruikers beter te kunnen waarborgen.
21/10 13u45  'Ontslagen Twitter-medewerker werkte samen met geheime dienst Saoedi-Arabië'Een inmiddels ontslagen werknemer van Twitter zou door de geheime dienst van Saoedi-Arabië benaderd zijn om de persoonlijke gegevens van onder anderen journalisten en beveiligingsexperts te bekijken en door te spelen.
21/10 11u30  'Ontslagen Twitter-medewerker werkte samen met geheime dienst Saoedi-ArabiëEen inmiddels ontslagen werknemer van Twitter zou door de geheime dienst van Saoedi-Arabië zijn benaderd om de persoonlijke gegevens van onder meer journalisten en beveiligingsexperts te bekijken en door te spelen.
20/10 16u15  Update Chrome-browser voegt scherm-in-schermmodus toeGoogles webbrowser Chrome heeft in de nieuwste versie voor laptops en pc's ondersteuning toegevoegd voor scherm-in-scherm.
20/10 16u00  Update Chrome-browser voegt scherm-in-scherm-modus toeGoogles webbrowser Chrome heeft in de nieuwste versie voor laptops en pc's ondersteuning toegevoegd voor scherm-in-scherm.
20/10 09u30  'Beïnvloedingsreclame rond Brexit bereikte 10 miljoen Britten op Facebook'Een beïnvloedingscampagne op Facebook rondom de Brexit zou ruim 10 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk hebben bereikt.
19/10 20u30  Apple-topman Tim Cook roept Bloomberg op hackverhaal China in te trekkenTim Cook, de directeur van Apple, roept Bloomberg op om een artikel terug te trekken. Het gaat om een omstreden publicatie waarin het medium beweert dat producten van een Amerikaans serverbedrijf zijn geïnfiltreerd door China.
19/10 17u30  'Malware van NSA gevonden in infrastructuur Rusland, Iran en Egypte'Onderzoekers van het beveiligingsbedrijf Kaspersky Lab hebben malware die wordt gelinkt aan de Amerikaanse inlichtingendienst NSA gevonden in computersystemen in Rusland, Iran en Egypte.
19/10 16u30  Twitter haalt pro-Saoedi-Arabische bots offline na verdwijning journalistTwitter heeft donderdag een netwerk van pro-Saoedi-Arabische bots offline gehaald, die berichten over de verdwenen journalist Jamal Khashoggi plaatsten.
19/10 16u30  Microsoft mag ontwikkelaarsplatform GitHub overnemenMicrosoft heeft toestemming gekregen van de Europese Commissie om het populaire ontwikkelaarsplatform GitHub over te nemen.
19/10 14u45  Oud-vicepremier Verenigd Koninkrijk wordt communicatiebaas bij FacebookVoormalig vicepremier van het Verenigd Koninkrijk Nick Clegg gaat aan de slag bij Facebook. Hij wordt hoofd communicatie en publiek beleid. Volgens Financial Times (FT) gaat hij in januari aan de slag op het hoofdkantoor van Facebook.
19/10 13u45  Facebook keurt nepreclame over Nederlandse verkiezingen goedHet moderatieteam van Facebook heeft nepadvertenties over de Provinciale Statenverkiezingen goedgekeurd. De berichten konden in potentie de verkiezingen beïnvloeden.
19/10 08u45  Bijna 40 procent grote bedrijven in 2016 getroffen door cyberaanvalVan de grote Nederlandse bedrijven was 39 procent in 2016 slachtoffer van een cyberaanval van buitenaf. Het gaat in deze categorie om bedrijven met meer dan 250 medewerkers, maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag bekend op basis van de Cybersecuritymonitor 2018.
19/10 06u15  Kun je in de cel belanden als je geheimen van je werk lekt?In de podcast De week van NUtech gaat de techredactie van NU.nl dieper in op het belangrijkste technieuws van de week. Deze week bespreken we de lekken bij techbedrijven: waarom is informatie over bijvoorbeeld nieuwe smartphones al vaak van tevoren bekend?
19/10 00u15  Bijna 40 procent grote bedrijven getroffen door cyberaanvalVan de grote Nederlandse bedrijven was 39 procent in 2016 slachtoffer van een cyberaanval van buitenaf.
18/10 21u00  EU wil streng strafsysteem voor daders cyberaanvallenTegen personen of organisaties die betrokken zijn bij cyberaanvallen moeten snel strafmaatregelen kunnen worden genomen. De EU-regeringsleiders gaven op hun top in Brussel opdracht zo’n sanctiesysteem uit te werken.
18/10 18u45  Sociale media hoeven leeftijd Britse pornokijkers niet te controlerenSociale media zoals Twitter, Reddit, Tumblr en Imgur zijn uitgesloten van geplande wetgeving in het Verenigd Koninkrijk die vereist dat pornowebsites de leeftijd van hun bezoekers verifiëren.
18/10 18u15  'Cyberaanvallen kosten Russische banken dit jaar al bijna 1 miljoen euro'Banken in Rusland zijn in de periode van januari tot augustus van dit jaar al 76,5 miljoen roebel (omgerekend 994.500 euro) verloren door cyberaanvallen.
18/10 16u15  Sociale media uitgesloten van leeftijdscontrole op Britse pornokijkersSociale media zoals Twitter, Reddit, Tumblr en Imgur zijn uitgesloten van geplande wetgeving in Groot-Brittannië die van pornowebsites vereist dat zij de leeftijd van hun bezoekers verifiëren.
18/10 15u30  'Russische banken verloren in 2018 één miljoen euro door cyberaanvallen'Banken in Rusland zijn van januari tot augustus 76,5 miljoen roebel (omgerekend 994.500 euro) verloren door cyberaanvallen.
18/10 15u15  'Russische banken zijn in 2018 één miljoen euro verloren door cyberaanvallen'Banken in Rusland zijn van januari tot augustus 76,5 miljoen roebel (omgerekend 994.500 euro) verloren door cyberaanvallen.
18/10 14u30  Europa laat rechtszaak tegen Ierland om Apple-geld vallenDe Europese Commissie heeft de geplande rechtszaak tegen Ierland over belasting die niet werd geïnd bij Apple laten vallen. Inmiddels heeft Ierland de volledige betalingsachterstand van ruim 14,3 miljard euro geïnd bij het bedrijf.
18/10 14u15  Europa laat rechtszaak tegen Ierland om betalingsachterstand Apple vallenDe Europese Commissie heeft de geplande rechtszaak tegen Ierland over belasting die niet werd geïnd bij Apple laten vallen. Inmiddels heeft Ierland volledige betalingsachterstand van ruim 14,3 miljard geïnd bij het bedrijf.
18/10 13u30  YouTube brengt minivideospeler uit voor desktopversie van websiteYouTube heeft een minivideospeler uitgebracht voor de desktopversie van zijn website. Met de functie kunnen gebruikers video's in klein formaat bekijken terwijl zij op de videowebsite andere pagina's bezoeken.
18/10 12u15  YouTube brengt mini-videospeler uit voor desktopversie van websiteYouTube heeft een mini-videospeler uitgebracht voor de desktopversie van zijn website. Met de functie kunnen gebruikers video's in klein formaat bekijken terwijl zij op de videowebsite andere pagina's bezoeken.
18/10 11u45  Verdachte illegale downloaders kunnen schuld niet bij huisgenoten leggenEen illegale downloader die wordt vervolgd, kan niet zomaar een gezinslid of huisgenoot de schuld geven van het downloaden om onder de straf uit te komen, zo heeft het Europees Hof op donderdag bepaald.
18/10 11u30  Ministerie Slowakije doelwit van 'geavanceerde cyberaanval'Het Slovaakse ministerie van Buitenlandse en Europese Zaken is doelwit geweest van een grootschalige cyberaanval, zegt de Slovaakse premier Peter Pellegrini.
18/10 10u30  Verdachte illegale downloaders kunnen niet zomaar schuld bij huisgenoten leggenEen illegale downloader die wordt vervolgd, kan niet zomaar een gezinslid of huisgenoot de schuld geven van het downloaden om onder de straf uit te komen.
18/10 07u00  'Spammers verantwoordelijk voor recente Facebook-hack'Een groep spammers zou achter de recente hackaanval op sociaal netwerk Facebook zitten.
18/10 01u45  eBay klaagt Amazon aan voor werven verkopers via berichtensysteemVeilingsite eBay heeft Amazon aangeklaagd vanwege het benaderen van grote verkopers via het berichtensysteem van eBay.
17/10 20u30  'Alleenheerschappij Zuckerberg bij Facebook opnieuw onder vuur'De dubbelrol van Mark Zuckerberg bij Facebook ligt opnieuw onder vuur. Zuckerberg is nu nog topman en voorzitter van het bedrijf achter het sociale netwerk, maar een aantal beleggers wil dat hij aftreedt als voorzitter.
17/10 18u00  Man veroordeeld tot vijftien maanden cel voor kindermisbruik via webcamEen 72-jarige Nederlandse man die werd verdacht van kindermisbruik via de webcam, is woensdag door de rechtbank in Rotterdam veroordeeld tot vijftien maanden cel, waarvan zes voorwaardelijk.
17/10 17u30  Twitter stelt archief met miljoenen tweets van overheidstrollen beschikbaarTwitter heeft een archief met daarin tien miljoen tweets van overheidstrollen gepubliceerd. Negen miljoen van deze berichten zijn afkomstig zijn van Russische accounts.
17/10 17u00  Man die online kindermisbruik pleegde veroordeeld tot 15 maanden celEen 72-jarige man die werd verdacht van kindermisbruik via de webcam, is woensdag veroordeeld tot vijftien maanden cel. Zes daarvan zijn voorwaardelijk.
17/10 15u15  Google past omstreden inlogfunctie aan in nieuwe versie ChromeGoogle heeft woensdag Chrome 70 uitgebracht. In deze versie wordt een omstreden inlogfunctie die in Chrome 69 werd toegevoegd aangepakt.
17/10 13u15  'Hackers plannen mogelijk aanval op buitenlandse energiecentrales'Hackers hebben netwerken van drie energie- en transportbedrijven in Oekraïne en Polen besmet met geavanceerde malware.
17/10 10u30  'Facebook hield fout met videoadvertenties jaar verborgen'Facebook zou al een jaar voordat het adverteerders ervan op de hoogte bracht geweten hebben dat er problemen waren met het tonen van reclames in video's.
17/10 09u30  'Facebook hield fout met video-advertenties jaar verborgen'Facebook wist al een jaar dat er problemen waren met het tonen van reclames in video's, voordat het bedrijf adverteerders op de hoogte bracht.
17/10 05u15  Bijna twee uur geen toegang tot YouTube door wereldwijde storingVanwege een wereldwijde storing kon YouTube bijna twee uur niet worden geopend. Dat gold voor zowel de website als de app.
17/10 04u45  Geen toegang tot YouTube door grote storing bij alle dienstenMensen kunnen YouTube niet openen, vanwege een wereldwijde storing bij verschillende diensten en applicaties.
16/10 23u30  Netflix doet het beter dan verwacht met zeven miljoen nieuwe abonneesOpnieuw ziet Netflix het aantal abonnees harder stijgen dan verwacht. De streamingdienst kreeg er in het derde kwartaal 6,96 miljoen betalende gebruikers bij, meldt het bedrijf dinsdag.
16/10 23u15  Netflix scoort boven verwachting met 7 miljoen nieuwe abonneesOpnieuw ziet Netflix zijn aantal abonnees harder stijgen dan verwacht. De streamingdienst kreeg er in het derde kwartaal 6,96 miljoen betalende gebruikers bij.
16/10 22u30  Sony test kopieerbeveiliging via blockchainSony test een nieuwe versie van kopieerbeveiliging DRM die werkt op basis van blockchain, de technologie die ook achter onder meer Bitcoin zit.
16/10 22u15  Ongeveer drie miljoen Europeanen getroffen door recente Facebook-hackZo'n drie miljoen Europese gebruikers werden slachtoffer van de Facebook-hack in september, laat de Ierse privacywaakhond Irish Data Protection Commission dinsdag aan CNBC weten.
16/10 22u00  Ongeveer 3 miljoen Europeanen getroffen door recente hackZo'n 3 miljoen Europese gebruikers werden slachtoffer van de Facebook-hack in september.
16/10 19u30  Twitter stuurde gebruikers om onduidelijke reden vreemde notificatiesTwitter stuurde gebruikers dinsdag notificaties gevuld met ogenschijnlijk willekeurige reeksen cijfers en letters. Het is nog onduidelijk waarom.
16/10 16u00  'Rusland leed bijna 8 miljard euro schade door cyberaanvallen'Rusland heeft in 2017 zo'n 600 miljard roebel (7,9 miljard euro) schade gelopen door cyberaanvallen, zegt de Russische premier Dmitri Medvedev.
16/10 08u15  'Nederlanders nauwelijks op de hoogte van nieuwe rechten privacywet AVG'Vrijwel alle Nederlanders zijn op de hoogte van het bestaan van de nieuwe privacywet AVG, maar de meerderheid blijkt niet bekend met de rechten die de wet hen geeft.
16/10 08u00  Microsoft-medeoprichter Paul Allen (65) overleden aan kankerPaul Allen, medeoprichter van Microsoft, is maandagavond in zijn geboorteplaats Seattle op 65-jarige leeftijd overleden aan lymfklierkanker.
16/10 07u30  CEO Google noemt Chinese zoekmachine 'interne test'Volgens Google-CEO Sundar Pichai was de Chinese zoekmachine van het bedrijf 'een interne test', waarmee werd gekeken hoe een Chinese Google er over acht jaar kan uitzien.
16/10 07u15  Google markeert drieduizend Nederlandse sites als 'onveilig'Webbrowser Google Chrome waarschuwt vanaf dinsdag voor de onveilige verbinding van drieduizend Nederlandse websites.
16/10 00u45  Medeoprichter Microsoft Paul Allen (65) overleden aan kankerMedeoprichter van Microsoft Paul Allen is maandagavond op 65-jarige leeftijd in zijn geboorteplaats Seattle overleden aan lymfklierkanker. 
16/10 00u15  Medeoprichter Microsoft Paul Allen overleden aan kankerMedeoprichter van Microsoft Paul Allen is maandagavond op 65-jarige leeftijd overleden aan lymfklierkanker. 
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x KvK onderzoekt ergernis over commercieel gebruik van handelsregister23/10 08u45 - Nu.nl: De Kamer van Koophandel (KvK) onderzoekt in welke mate ondernemers last hebben van commercieel gebruik van het handelsregister. Gegevens uit het openbare overzicht kunnen worden opgevraagd, waarna ondernemers ongevraagd benaderd kunnen worden via telefoontjes en e-mails.
8x KVK onderzoekt irritaties over commercieel gebruik van het handelsregister23/10 07u45 - Nu.nl: De Kamer van Koophandel (KVK) onderzoekt in welke mate ondernemers last hebben van commercieel gebruik van het handelsregister. Gegevens uit het openbare overzicht kunnen worden opgevraagd, waarna ondernemers benaderd kunnen worden via ongewenste telefoontjes en e-mails.
7x CEO's Amazon en Supermicro pleiten voor terugtrekking verhaal Chinese spionagechips23/10 08u15 - Nu.nl: De CEO's van Amazon en chipmaker Supermicro roepen in navolging van Apple-CEO Tim Cook op tot terugtrekking van het Bloomberg-artikel over vermeende spionagechips in hardware van Supermicro.
7x CEO's Amazon en Supermicro pleiten voor terugtrekking verhaal spionagechips23/10 09u00 - Nu.nl: De CEO's van Amazon en chipmaker Supermicro roepen in navolging van Apple-CEO Tim Cook op tot terugtrekking van het Bloomberg-artikel over vermeende spionagechips in hardware van Supermicro.
7x Ruim 1,5 miljoen euro gestolen via internetbankieren in eerste helft 201823/10 09u45 - Nu.nl: Cybercriminelen hebben in de eerste zes maanden van 2018 in totaal 1,56 miljoen euro buitgemaakt. Van dat geld werd zo'n 85 procent gestolen via phishing, melden de Nederlandse Vereniging van Banken en Betaalvereniging Nederland maandag.
7x CEO's Amazon en Supermicro pleiten voor intrekking verhaal spionagechips23/10 10u00 - Nu.nl: De CEO's van Amazon en chipmaker Supermicro roepen - in navolging van Apple-CEO Tim Cook - op tot intrekking van het Bloomberg-artikel over vermeende spionagechips in hardware van Supermicro.
5x Interpol neemt 500 ton drugs in beslag bij oprollen grote online handel23/10 14u15 - Nu.nl: De internationale politiedienst Interpol heeft voor 14 miljoen dollar aan drugs en potentieel gevaarlijke farmaceutica in beslag genomen bij het oprollen van een wereldwijde online drugsoperatie.
4x Man die online kindermisbruik pleegde veroordeeld tot 15 maanden cel17/10 17u00 - Nu.nl: Een 72-jarige man die werd verdacht van kindermisbruik via de webcam, is woensdag veroordeeld tot vijftien maanden cel. Zes daarvan zijn voorwaardelijk.
4x eBay klaagt Amazon aan voor werven verkopers via berichtensysteem18/10 01u45 - Nu.nl: Veilingsite eBay heeft Amazon aangeklaagd vanwege het benaderen van grote verkopers via het berichtensysteem van eBay.
4x Spoedeisende hulp VUmc gesloten door ICT-storing23/10 16u00 - Nu.nl: De spoedeisende hulp van het VU medisch centrum (VUmc) is dinsdagochtend gesloten. Ook zijn alle afspraken die dinsdag met patiënten in de poliklinieken zouden plaatsvinden afgezegd.

Statistieken

Artikels:
35695
Gelezen:
34877
Aantal lezers nu:
71


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven