zaterdag 20 januari 2018, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u45
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
19/01 15u45  Check hier live om 16:00 hoe Wouter legers ownt in Total War: Warhammer 2 Wouter gaat straks om 16:00 live aan de slag met de nieuwe uitbreiding van Total War: Warhammer 2; Rise of the Tomb Kings te showen. Bewonder zijn talenten als commandant van enorme fantasy-legers en moedig hem aan tijdens zijn epische veldslagen.
19/01 15u15  Hardware Hitjes: CES 2018 special! Vorige week vond de 50e editie van de CES hardwarebeurs plaats in Las Vegas. Vrijwel elk groot technologie merk heeft daar zijn nieuwe line-up van producten getoond. Het is te veel om allemaal in een Hardware Hitjes te proppen, dus vandaag lees je over een aantal high-lights van de show.
19/01 12u30  De beste Mario vs Bowser gevechten Mario en Bowser strijden al zo'n kleine dertig jaar met regelmaat tegen elkaar, meestal om de hand van een prinsesje met een fruitnaam. Tingle heeft elke keer dat man en monster het tegen elkaar op namen geanalyseerd en brengt je hier de meest intense Marios vs Bowser gevechten!
19/01 01u30  Releasedatum Life is Strange Farewell-episode bekendgemaakt Na de storm in ons land is er nieuws over die tijd Before the Storm. Jahaa, Life is Strange: Before the Storm krijgt binnenkort zijn bonus-episode genaamd Farewell. Geen zakdoek nodig, want er is ook goed nieuws in deze N8W8.
18/01 13u00  De raarste abilities in games Een frostbolt, een stealth kill of een headshot... Gaap, de meeste attacks en spells in games zijn behoorlijk standaard. Er zijn echter ook games die personages wat interessantere skills meegeven. Alie ging op zoek naar 10 van deze abilities. Raar of grappig? Dat is misschien afhankelijk van je mentale leeftijd.
18/01 11u30  Watch Dogs 2, Dishonored: Death of the Outsider en Far Cry 3 - Dealderdag Heb je even een dealtje nodig om lekker te kunnen gamen? Gelukkig maar, want het is weer dealtjestijd! Kijk snel of je wat leuks ziet!
18/01 00u15  Twee nieuwe LEGO games in de maak: Incredibles en DC Villains Goedemorgen! Tijd om je beentjes te strekken en een kopje koffie erbij te pakken, want er staat een nieuwe Nachtwacht voor je klaar. In deze Nachtwacht lees je meer over twee nieuwe LEGO games die in de maak zijn, de grote map update van Fortnite: Battle Royale, de verkoopcijfers van FIFA 18 in Japan, nieuwe Xenoverse 2 content, de meest populaire Street Fighter karakters en meer!
17/01 12u15  Hoe verdien je geld met gamen? Geld verdienen met games... Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar volgens Graddus is het heel goed mogelijk. Hij doet het zelf immers ook! Speciaal voor jullie zet de baklap negen onbetaalbare tips op een rij.
17/01 00u45  Eerste verhaal-DLC Assassin's Creed Origins verschijnt 23 januari Iedereen die de op woorden gebaseerde chaos van Scribblenauts met vrienden wil delen, treft goed nieuws in deze Wacht, maar ook voor de rest is er genoeg te lezen. Zo hebben we Monster Hunter: World-gameplay, een releasedatum voor de eerste verhaal-DLC van Assassin’s Creed Origins, maar liefst drie nieuwe games voor de Nintendo Switch en meer. Goedemorgen!
16/01 14u30  Gameverslaving erkend als ziekte – wat betekent dat voor ons? 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 13u45  'Gameverslaving erkend als ziekte' – wat betekent dat voor ons? 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 13u15  “Gameverslaving erkend als ziekte” – wat betekent dat voor ons? 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan “gameverslaving”, dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 00u15  Ontwikkelaars achter Driveclub en MotorStorm richten nieuwe studio op Racegame-ontwikkelaars die zich met hun Wushu Studios gaan richten op een sci-fi-game. De Wachtster is benieuwd hoe dat uitpakt. Sowieso is deze N8W8 nogal mysterieus, met een countdown klok van Sega en een onbekende PS4 System Software Update. Ander nieuws in het teken van: Stardew Valley en Assassin’s Creed Origins.
15/01 17u00  Blue Monday is kut en gameverslaving ook - WeekPUlanning Kom je een beetje door de dag heen? Om deze Blue Monday wat makkelijker voor je te maken kun je altijd bij ons terecht. Het is ook weer eens zo ver dat Tingle jullie gaat inlichten over wat de komende week ons gaat brengen. Gewoon hier, op PU.nl.
15/01 16u00  De ultieme Need For Speed-quiz Is afwachting op de nieuwe Need for Speed (Payback zijn we al bijna weer vergeten, heeft Florian heeft hier een paar Need For Speed-gerelateerde vragen om die grijze breincellen van je eens aan het werk te zetten. Zit er speed in jouw aderen, of alleen maar een beetje laffe cafeïne?
Laatste update: vrijdag 19 januari 2018, 15u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x “Gameverslaving erkend als ziekte” – wat betekent dat voor ons?16/01 13u15 - Power Unlimited: 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan “gameverslaving”, dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
1x Werknemers Detroit: Become Human-studio klagen over werkomstandigheden15/01 00u15 - Power Unlimited: In deze Nachtwacht geruchten over bizarre werkomstandigheden bij Quantic Dream, goed nieuws voor Switch-verkoop in de VS, de releasedatum voor BlazBlue: Cross Tag Battle en nog veel meer.
1x De ultieme Need For Speed-quiz15/01 16u00 - Power Unlimited: Is afwachting op de nieuwe Need for Speed (Payback zijn we al bijna weer vergeten, heeft Florian heeft hier een paar Need For Speed-gerelateerde vragen om die grijze breincellen van je eens aan het werk te zetten. Zit er speed in jouw aderen, of alleen maar een beetje laffe cafeïne?
1x Blue Monday is kut en gameverslaving ook - WeekPUlanning15/01 17u00 - Power Unlimited: Kom je een beetje door de dag heen? Om deze Blue Monday wat makkelijker voor je te maken kun je altijd bij ons terecht. Het is ook weer eens zo ver dat Tingle jullie gaat inlichten over wat de komende week ons gaat brengen. Gewoon hier, op PU.nl.
1x Ontwikkelaars achter Driveclub en MotorStorm richten nieuwe studio op16/01 00u15 - Power Unlimited: Racegame-ontwikkelaars die zich met hun Wushu Studios gaan richten op een sci-fi-game. De Wachtster is benieuwd hoe dat uitpakt. Sowieso is deze N8W8 nogal mysterieus, met een countdown klok van Sega en een onbekende PS4 System Software Update. Ander nieuws in het teken van: Stardew Valley en Assassin’s Creed Origins.
1x 'Gameverslaving erkend als ziekte' – wat betekent dat voor ons?16/01 13u45 - Power Unlimited: 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
1x Gameverslaving erkend als ziekte – wat betekent dat voor ons?16/01 14u30 - Power Unlimited: 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
1x Eerste verhaal-DLC Assassin's Creed Origins verschijnt 23 januari17/01 00u45 - Power Unlimited: Iedereen die de op woorden gebaseerde chaos van Scribblenauts met vrienden wil delen, treft goed nieuws in deze Wacht, maar ook voor de rest is er genoeg te lezen. Zo hebben we Monster Hunter: World-gameplay, een releasedatum voor de eerste verhaal-DLC van Assassin’s Creed Origins, maar liefst drie nieuwe games voor de Nintendo Switch en meer. Goedemorgen!
1x Hoe verdien je geld met gamen?17/01 12u15 - Power Unlimited: Geld verdienen met games... Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar volgens Graddus is het heel goed mogelijk. Hij doet het zelf immers ook! Speciaal voor jullie zet de baklap negen onbetaalbare tips op een rij.
1x Twee nieuwe LEGO games in de maak: Incredibles en DC Villains18/01 00u15 - Power Unlimited: Goedemorgen! Tijd om je beentjes te strekken en een kopje koffie erbij te pakken, want er staat een nieuwe Nachtwacht voor je klaar. In deze Nachtwacht lees je meer over twee nieuwe LEGO games die in de maak zijn, de grote map update van Fortnite: Battle Royale, de verkoopcijfers van FIFA 18 in Japan, nieuwe Xenoverse 2 content, de meest populaire Street Fighter karakters en meer!

Statistieken

Artikels:
37186
Gelezen:
15387
Aantal lezers nu:
66


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven