zaterdag 23 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u15
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
22/02 14u15  Anthem – Review in Progress Wouter probeert iets waar hij zich meestal niet aan waagt: een zogeheten ‘review in progress’. Want Anthem, dat is een… bijzonder game, eentje die speciale aandacht verdient. Oh en misschien wat meer tijd en liefde. Maar dat heeft een beetje een dubbele betekenis…
22/02 13u45  De beste fighting games voor Nintendo Switch – Smack My Switch Up! Op de PU-redactie zijn we dol op vechten, maar blauwe plekken maken je altijd zo lelijk dus lossen we conflicten liever op met een fighting game. PeterKoelewijn verzamelt de beste Switch-games voor vechtersbazen!
22/02 10u15  Review: Jump Force Toen we op de redactie vroegen wie Hisoka Morroh is, was Samuel de enige die enthousiast (lees: überhaupt) zijn hand opstak, dus het is geen verrassing dat hij degene is die met Jump Force naar huis mocht. Hier zijn volledige oordeel.
22/02 00u15  Nintendo’s Reggie Fils-Aime gaat in april met pensioen Het is duidelijk dat ze bij de Amerikaanse tak van Nintendo heel anders met mensen omgaan. Waar die arme Miyamoto al 66 jaar is en gewoon stug doorwerkt, stapt Reggie straks op de leeftijd van 57 jaar al in de plezierjacht die pensioen heet. Wie zijn opvolger is, dat lees je in de N8W8! Enne, grapje Miyamoto, lekker doorgaan alsjeblieft!
21/02 12u15  De Vette Vijf: PlayStation Portable In de rubriek 'De Vette Vijf' kijkt PU-redacteur Michel naar zijn eigen gamecollectie en pikt hij er een oud platform uit, om vervolgens zijn vijf favoriete games voor dat platform te bepalen. Deze maand is het de beurt aan de allereerste handheld van Sony, de PlayStation Portable, oftewel de PSP.
21/02 03u15  Shawn Layden kijkt terug op The Game Awards In deze Wacht kijkt Shawn Layden terug op het belangrijke moment tijdens The Game Awards en prijst Microsoft en Nintendo! Daarnaast geruchten over Bayonetta in Mortal Kombat 11 en nieuws over Square Enix, Devil May Cry 5, VR op de next-gen Xbox en Early Access release voor Dreams.
20/02 14u15  De beste wapens in Apex Legends Apex Legends is nog maar een paar weken uit, dus iedereen is waarschijnlijk nog zoekende naar favoriete wapens. Om jou daarmee op weg te helpen heeft Tjeerd alvast wat tips voor je. Zo weet je in een oogopslag welk schietijzer je moet kiezen om als winnaar uit de strijd te komen.
20/02 12u15  De gekste controllers ooit – Waarom Lees Ik Dit? Controllers, ze… uhm… besturen je games! En zonder controller kan je niet gamen. Kijk maar naar de Kinect. Anyway PeterKoelewijn heeft de gekste controllers ooit verzameld. Nee jij schrijft lekkere intro’s!
20/02 00u15  Nieuwe mock-up illustraties van Super Nintendo World in Universal Studios Japan We krijgen een beter beeld van hoe Super Nintendo World er in Universal Studios Japan uit gaat zien, de makers van Furi komen met een nieuwe stijlvolle game en er zijn meer ontwikkelingen rondom het Scalebound Switch-gerucht. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
19/02 14u45  Apex Legends Tips Tricks en Secrets Meer dan 25 miljoen spelers hebben inmiddels al geproefd aan Apex Legends, de immens populaire liefdesbaby van Respawn Entertainment. Maar om echt te proeven aan de smaak van overwinning is het soms niet voldoende om robot-aim te hebben. Tjeerd geeft je tips voor Apex Legends die je misschien niet eens wist.
19/02 13u15  Meer dan videogames: Call of Duty Sommige franchises hebben nou eenmaal meer te bieden dan alleen de videogame. Er zijn bijvoorbeeld films, series, cardgames of boeken van, waardoor je veel meer met je favoriete franchise kan doen dan alleen de game spelen. Vandaag neemt Karim Call of Duty onder de loep in deze serial!
19/02 10u15  Crackdown 3 - Review Sinds Crackdown 3's aankondiging is Graddus twee keer verhuist, heeft hij 1713 keer van Tjeerd gewonnen in FIFA en ontdekte hij - slik - zijn eerste grijze haar. Is het ondanks dit laaaaange ontwikkeltraject toch nog wat geworden?
19/02 00u15  Gerucht: Scalebound wordt Nintendo Switch-exclusive Weet je nog dat er ooit keihard werd gewerkt aan een game genaamd Scalebound? Microsoft trok de stekker eruit, maar het lijkt erop dat Victor Frankenstein is langsgeweest. Scalebound schijnt nu namelijk te worden gemaakt voor Nintendo Switch.
18/02 17u15  Batfleck over zijn vertrek, Captain Marvel, Loki en Black Widow - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag vertelt Ben Affleck over zijn afscheid als Batman, lijkt het verhaal van de Loki-serie bekend en wordt de Black Widow-film in Engeland opgenomen.
18/02 12u15  Filmvisie: Alie's Netflix tips & tricks In deze Filmvisie zet Alie 10 Netflix tips and tricks voor je op een rijtje. Onze redactrice is namelijk bijna net zo dol op films en series als op games. Het is een pak van haar hart dat die vele uurtjes tv kijken eindelijk ergens goed voor blijken te zijn.
Laatste update: vrijdag 22 februari 2019, 14u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Bungie: “Destiny 2’s Trials of the Nine komt komende seizoenen nog niet terug”16/02 12u15 - Power Unlimited: Het is weekend en als je net helemaal klaar was gaan zitten voor nieuwe Trials in Destiny 2, dan hebben we slecht nieuws voor je. Waarschijnlijk ook voor de aankomende 45 weken: het komt nog steeds niet terug. Maar, het kan altijd erger: gelukkig ben je niet Alfonso Ribeiro (Carlton).
0x Alles wat je moeten weten over Devil May Cry 517/02 14u15 - Power Unlimited: Leren jas aan, haar in een bizar kapsel en je mindset op: dood die demonen en doe dat met suffige oneliners! Yep, we gaan het hebben over Devil May Cry 5, de langverwachte opvolger in een van de meest geliefde hack-and-slash-series allertijden.
0x Respawn bant duizenden Apex Legends cheaters17/02 14u45 - Power Unlimited: Respawn stompt met de banhammer, de release date voor Negan in Tekken 7 is bekend en de Resident Evil 2 Remake krijgt wat nostalgische kostuumpjes. Dit alles en meer in de WKNDW8 van 17 februari 2019!
0x Pokémon Go-rechtszaak: moet Niantic Gyms en PokéStops verwijderen?18/02 00u15 - Power Unlimited: Amerikaanse huizenbezitters vinden het niet oké dat er Pokémon Go-spelers door hun tuin banjeren. Niantic komt hen tegemoet met een schikking. Ander nieuws in deze N8W8 over: het Mary Poppins-eerbetoon in Death Stranding, het verdwijnen van Cristiano Ronaldo op FIFA 19 box art en de technische prestaties van Metro Exodus.
0x Filmvisie: Alie's Netflix tips & tricks18/02 12u15 - Power Unlimited: In deze Filmvisie zet Alie 10 Netflix tips and tricks voor je op een rijtje. Onze redactrice is namelijk bijna net zo dol op films en series als op games. Het is een pak van haar hart dat die vele uurtjes tv kijken eindelijk ergens goed voor blijken te zijn.
0x Batfleck over zijn vertrek, Captain Marvel, Loki en Black Widow - Super Power Unlimited18/02 17u15 - Power Unlimited: Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag vertelt Ben Affleck over zijn afscheid als Batman, lijkt het verhaal van de Loki-serie bekend en wordt de Black Widow-film in Engeland opgenomen.
0x Gerucht: Scalebound wordt Nintendo Switch-exclusive19/02 00u15 - Power Unlimited: Weet je nog dat er ooit keihard werd gewerkt aan een game genaamd Scalebound? Microsoft trok de stekker eruit, maar het lijkt erop dat Victor Frankenstein is langsgeweest. Scalebound schijnt nu namelijk te worden gemaakt voor Nintendo Switch.
0x Crackdown 3 - Review19/02 10u15 - Power Unlimited: Sinds Crackdown 3's aankondiging is Graddus twee keer verhuist, heeft hij 1713 keer van Tjeerd gewonnen in FIFA en ontdekte hij - slik - zijn eerste grijze haar. Is het ondanks dit laaaaange ontwikkeltraject toch nog wat geworden?
0x Meer dan videogames: Call of Duty19/02 13u15 - Power Unlimited: Sommige franchises hebben nou eenmaal meer te bieden dan alleen de videogame. Er zijn bijvoorbeeld films, series, cardgames of boeken van, waardoor je veel meer met je favoriete franchise kan doen dan alleen de game spelen. Vandaag neemt Karim Call of Duty onder de loep in deze serial!
0x Apex Legends Tips Tricks en Secrets19/02 14u45 - Power Unlimited: Meer dan 25 miljoen spelers hebben inmiddels al geproefd aan Apex Legends, de immens populaire liefdesbaby van Respawn Entertainment. Maar om echt te proeven aan de smaak van overwinning is het soms niet voldoende om robot-aim te hebben. Tjeerd geeft je tips voor Apex Legends die je misschien niet eens wist.

Statistieken

Artikels:
30323
Gelezen:
368
Aantal lezers nu:
39


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven