vrijdag 22 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u00
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
22/11 15u01  Black Friday-deals: Nintendo Switch Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Ook Nintendo maakt onderdeel uit van de aanbiedingen, met onder andere goedkope Nintendo Switch-games en Nintendo Switch-consoles. In dit artikel vind je in aanloop naar 29 november de beste aanbiedingen.
22/11 15u01  Black Friday-deals: PlayStation 4 Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Uiteraard doet ook Sony met de PlayStation 4 mee met de aanbiedingen, met onder andere goedkope PS4-games en PS4-consoles. In dit artikel vind je in aanloop naar 29 november de beste Black Friday-deals voor PlayStation 4.
22/11 15u01  Black Friday-deals: Hardware en PC Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Op het gebied van hardware en PC-gamen valt er op Black Friday zoals gewoonlijk een hoop te halen. Denk aan 4K-televisies, PC-onderdelen als videokaarten en SSD’s, soundbars en headsets. In aanloop naar Black Friday op 29 november vind je hier de beste Black Friday hardware en PC-deals.
22/11 12u15  Disney Plus-tips van de PU-redactie Heb jij je abonnement op Disney+ laten doorlopen? Dan ben je vast wel toe aan wat kijktips! Gelukkig was de PU-redactie bereid een voorzet te geven. Hieronder zodoende onze favoriete films en series op Disney Plus, waaronder natuurlijk nieuwe series als The Mandalorian, maar ook klassiekers als Robin Hood.10 
22/11 06u01  Valve onthult Half-life: Alyx voor VR Goedemorgen allemaal! Lekker geslapen? Goed zo. De Wacht heeft niet zo heel spannend nieuws voor je vandaag, behalve dan natuurlijk euh... dat er een nieuwe Half-Life game aan de wereld is tentoongespreid!? Oh, en die nieuwe art voor the Last of Us 2 gaat er vast ook wel in.10 
21/11 13u15  10 Star Trek-afleveringen die tonen waarom iedereen die shit moet kijken Terwijl de halve wereld al weer uitkijkt naar Star Wars Episode 183, zit Marvin met zijn hoofd bij hele andere dingen. Star Trek bijvoorbeeld, de franchise die ondanks een hoop poep ook bergen aan parels bevat. Om dat te bewijzen oppert hij 10 afleveringen waarbij iedereen aan z’n Trekkie komt.
21/11 11u00  Dealderdag: The Outer Worlds, Death Stranding, Mortal Kombat 11! Vandaag in Dealderdag zien we een aantal vette titels voorbijkomen, waarvan er een aantal nog niet eens zo lang te koop zijn! Zo kan je The Outer Worlds en Death Stranding nu voor slechts 44 euro oppikken, of je gaat voor een game die eerder dit jaar al uit is gekomen zoals Mortal Kombat 11. Thanks, Budgetgaming!
21/11 01u00  Krijgt Crash Bandicoot een nieuw avontuur? PlayStation lijkt een nieuwe Crash Bandicoot te teasen, Valve gooit de nieuwe Remote Play-functie voor Steam live, een bekend automerk keert terug naar de Forza-serie. Dit en nog veel meer lees je in een fonkelnieuwe Nachtwacht!
20/11 14u45  Waarom het zo moeilijk wordt gemaakt om Frozen te haten Lees meer >
20/11 01u00  Deze spellen zijn genomineerd voor Game of the Year op de Game Awards 2019 Ja, het einde van het jaar is ineens nabij. Mensen beginnen onrustig op stoelen te schuiven, want er moeten lijsten worden gemaakt. Wat is het beste dat jij hebt gespeeld dit jaar? Check in deze N8W8 of jouw favo game van 2019 kans maakt op de titel Game of the Year.
20/11 00u45  Deze spellen zijn genomineerd als Game of the Year op de Game Awards 2019 Ja, het einde van het jaar is ineens nabij. Mensen beginnen onrustig op stoelen te schuiven, want er moeten lijsten worden gemaakt. Wat is het beste dat jij hebt gespeeld dit jaar? Check in deze N8W8 of jouw favo game van 2019 kans maakt op de titel Game of the Year.
19/11 14u15  Racismeschandaal nekt Echo Fox – Esport Hitjes December, en daarmee het einde van het jaar, ligt weer op de loer. Dat betekent helaas ook een rustige periode voor de meeste esports. Hierom vandaag de laatste normale Esport Hitjes van 2019. In de volgende edities blikken we terug op afgelopen jaar en decennium. Maar voor dat gebeurt komen hier de laatste nieuwtjes van 2019.
19/11 13u15  Pokémon Sword & Shield Review - Een prachtige tijd in Galar Er is een hoop voorafgegaan aan de release van Pokémon Sword en Shield. Sommige fans noemden het al bij voorbaat de slechtste pokémon-games ooit. Toegegeven, deze eerste ‘hardcore’ Switch-delen vallen op enkele fronten wat tegen, maar volgens Jacco zijn het alsnog uitstekende games.
19/11 12u15  Het is goed dat de National Dex uit Pokémon Sword en Shield is verwijderd Lees meer >
19/11 02u15  Valve kondigt Half-Life: Alyx vr-game aan Valve werkt aan Half-Life: Alyx, Gill komt naar Street Figher 5, In the Valley of the Gods is mogelijk geannuleerd en nog veel meer in deze gloednieuwe Nachtwacht!
Laatste update: vandaag om 15u01


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/11 00u15  Gerucht wijst op Half-Life VR-onthulling op The Game AwardsEr is mogelijk een Half Life VR-game in de maak, Gill komt naar Street Figher 5, In the Valley of the Gods is mogelijk geannuleerd en nog veel meer in deze gloednieuwe Nachtwacht!
18/11 16u15  Eindelijk een releasedatum voor Black Adam! - Super Power UnlimitedTerwijl Wimpie zichzelf afvraagt waarom zijn Pokémon-rivaal tegenwoordig niet meer counter pickt, heeft hij ervoor gezorgd dat je vandaag weer een gloednieuwe Super Power Unlimited kan lezen! Vandaag heeft Black Adam eindelijk een releasedatum en licht Mark Ruffalo een tipje van de sluier op over de toekomst van Hulk in het MCU.
18/11 12u30  Een Zak Vol Monsters - Deel 21: Pokémon Sword & Shield Nuzlocke Challenge en Pokémon Go verrijkt met Team Rocket LeadersPokémaniak Marvin is voor het eerst in zijn pokécarrière gestart met een Nuzlocke Challenge (in Pokémon Sword!) maar vindt ook nog tijd voor Pokémon Go. Dit deel: het gevecht met Team Rocket start nu pas écht, Shadow Shiny’s, Shadow Legendary’s, Pokémon-knuffelen in AR en meer.
18/11 00u15  Path of Exile 2 en Path of Exile Mobile aangekondigd op ExileConGrinding Gear Games heeft twee nieuwe games aangekondigd! Wat weten we al over deze Path of Exile 2 en Path of Exile Mobile? Ander nieuws deze N8W8: Mario Kart Tour krijgt Winter Tour, Call of Duty: Modern Warfare dataminer onthult battle royale-details en Bend Studio niet klaar met Days Gone-wereld.
17/11 14u46  2K social media tijdelijk overgenomen door hackersLive vanuit de Pokémon Wild Area waar ik speur naar de illustere baby Yoda, is hier de Weekendwacht! Met 2K haxorz, The Witcher, de bedenker van Pokémon en Wario in Donkey Kong Country!
17/11 12u30  Word ik gek of is Monster Hunter World: Iceborne masochistisch goed?Lees meer >
16/11 15u15  ‘Anthem krijgt complete make-over’Goedemiddag en welkom bij weer een splinternieuwe weekendwacht, voor deze zaterdagmiddag 16 november! Vandaag in het laatste nieuws, onder andere: een nostalgische uitbreiding voor Jurassic World Evolution en, geloof het of niet, zeer sterke signalen dat Anthem volledig op de schop genomen wordt. Ga daar maar eens lekker voor zitten!
15/11 15u46  Black Friday-deals: Xbox OneBlack Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Microsoft doet natuurlijk ook mee met de Xbox One , met onder andere goedkope Xbox One-games en -consoles. In dit artikel vind je in aanloop naar 29 november de beste Black Friday-deals voor Xbox One.
15/11 12u15  Alles wat je moet weten over Pokémon Sword en ShieldHoera, vandaag is het zo ver! Pokémon Sword en Shield liggen eindelijk in de schappen. Om dit te vieren, zet Alie in deze feature alles wat je over deze Pokémon-games moet weten op een rijtje. Lees snel verder, zodat je straks goed voorbereid naar de winkel kunt snellen!
15/11 06u30  Star Wars Jedi: Fallen Order - ReviewNa twee keer op pad te zijn geweest voor Star Wars Jedi: Fallen Order voor previews, kwam Dennis Mons de Wonderspons beide keren stuiterend terug als een Yoda in gevecht met Count Dooku in Attack of the Clones. Maar is die Star Wars-fanboy nog steeds zo enthousiast nu hij met zijn lightsaber de hele game heeft mogen swaffelen?
15/11 01u30  Dontnods nieuwste game is Tell Me Why, Master Chief Collection krijgt volgende maand Halo ReachWelkom bij een verse Nachtwacht, tot op het randje gevuld met nieuws uit Microsofts Inside Xbox-livestream. Met onder andere: Age of Empires IV-beelden, Dontnod onthult Tell Me Why, Obsidian doet even wat anders met ‘passieproject’ Grounded, 50 games voor Xbox Games Pass en 50 games voor Project xCloud. Goedemorgen!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x Valve onthult Half-life: Alyx voor VR22/11 06u01 - Power Unlimited: Goedemorgen allemaal! Lekker geslapen? Goed zo. De Wacht heeft niet zo heel spannend nieuws voor je vandaag, behalve dan natuurlijk euh... dat er een nieuwe Half-Life game aan de wereld is tentoongespreid!? Oh, en die nieuwe art voor the Last of Us 2 gaat er vast ook wel in.
10x Disney Plus-tips van de PU-redactie22/11 12u15 - Power Unlimited: Heb jij je abonnement op Disney+ laten doorlopen? Dan ben je vast wel toe aan wat kijktips! Gelukkig was de PU-redactie bereid een voorzet te geven. Hieronder zodoende onze favoriete films en series op Disney Plus, waaronder natuurlijk nieuwe series als The Mandalorian, maar ook klassiekers als Robin Hood.
8x Black Friday-deals: Hardware en PC22/11 15u01 - Power Unlimited: Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Op het gebied van hardware en PC-gamen valt er op Black Friday zoals gewoonlijk een hoop te halen. Denk aan 4K-televisies, PC-onderdelen als videokaarten en SSD’s, soundbars en headsets. In aanloop naar Black Friday op 29 november vind je hier de beste Black Friday hardware en PC-deals.
7x Black Friday-deals: PlayStation 422/11 15u01 - Power Unlimited: Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Uiteraard doet ook Sony met de PlayStation 4 mee met de aanbiedingen, met onder andere goedkope PS4-games en PS4-consoles. In dit artikel vind je in aanloop naar 29 november de beste Black Friday-deals voor PlayStation 4.
7x Black Friday-deals: Nintendo Switch22/11 15u01 - Power Unlimited: Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Ook Nintendo maakt onderdeel uit van de aanbiedingen, met onder andere goedkope Nintendo Switch-games en Nintendo Switch-consoles. In dit artikel vind je in aanloop naar 29 november de beste aanbiedingen.
1x Een Zak Vol Monsters - Deel 21: Pokémon Sword & Shield Nuzlocke Challenge en Pokémon Go verrijkt met Team Rocket Leaders18/11 12u30 - Power Unlimited: Pokémaniak Marvin is voor het eerst in zijn pokécarrière gestart met een Nuzlocke Challenge (in Pokémon Sword!) maar vindt ook nog tijd voor Pokémon Go. Dit deel: het gevecht met Team Rocket start nu pas écht, Shadow Shiny’s, Shadow Legendary’s, Pokémon-knuffelen in AR en meer.
1x Eindelijk een releasedatum voor Black Adam! - Super Power Unlimited18/11 16u15 - Power Unlimited: Terwijl Wimpie zichzelf afvraagt waarom zijn Pokémon-rivaal tegenwoordig niet meer counter pickt, heeft hij ervoor gezorgd dat je vandaag weer een gloednieuwe Super Power Unlimited kan lezen! Vandaag heeft Black Adam eindelijk een releasedatum en licht Mark Ruffalo een tipje van de sluier op over de toekomst van Hulk in het MCU.
1x Het is goed dat de National Dex uit Pokémon Sword en Shield is verwijderd19/11 12u15 - Power Unlimited: Lees meer >
1x Pokémon Sword & Shield Review - Een prachtige tijd in Galar19/11 13u15 - Power Unlimited: Er is een hoop voorafgegaan aan de release van Pokémon Sword en Shield. Sommige fans noemden het al bij voorbaat de slechtste pokémon-games ooit. Toegegeven, deze eerste ‘hardcore’ Switch-delen vallen op enkele fronten wat tegen, maar volgens Jacco zijn het alsnog uitstekende games.
1x Racismeschandaal nekt Echo Fox – Esport Hitjes19/11 14u15 - Power Unlimited: December, en daarmee het einde van het jaar, ligt weer op de loer. Dat betekent helaas ook een rustige periode voor de meeste esports. Hierom vandaag de laatste normale Esport Hitjes van 2019. In de volgende edities blikken we terug op afgelopen jaar en decennium. Maar voor dat gebeurt komen hier de laatste nieuwtjes van 2019.

Statistieken

Artikels:
30620
Gelezen:
28292
Aantal lezers nu:
75


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven