vrijdag 19 april 2019, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u00
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
18/04 14u45  10 dingen die je nog niet wist over Minecraft In deze Serial vind je 10 dingen die je (waarschijnlijk) nog niet wist over een game, gameserie of gamepersonage. Dit deel staat in het teken van partyfeitjes over Minecraft. Wist je bijvoorbeeld dat alle bomen in de game 2 jaar oud zijn? Of dat de creatie van de Creepers een programmeerfout was?
18/04 14u00  Volledige vunzigheid en memes in Super Smash Bros. Ultimate Stage Builder Met de nieuwe update van Super Smash Bros. Ultimate is sinds gisteren ook de Stage Builder beschikbaar. Gelukkig zijn er genoeg mensen op de wereld die deze kans aangrijpen om meteen de meest vunzige levels te bouwen, speciaal zodat jij er met Nintendo-personages op kunt vechten. Droefus neemt je mee naar een paar opvallend leuke voorbeelden.
18/04 08u45  Het verhaal van The Last of Us 2 is compleet! David Jaffe heeft laten weten te werken aan een nieuwe singleplayer game en dat is behoorlijk onverwacht! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over The Last of Us 2, God of War, Forza Street, Xbox One S Digital Edition, Xbox One firmware update, Xbox 360 Enhanced games voor de Xbox One X en info over de Dreams Early Access release.
18/04 01u30  David Jaffe werkt aan nieuwe game David Jaffe heeft laten weten te werken aan een nieuwe singleplayer game en dat is behoorlijk onverwacht! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over The Last of Us 2, God of War, Forza Street, Xbox One S Digital Edition, Xbox One firmware update, Xbox 360 Enhanced games voor de Xbox One X en info over de Dreams Early Access release.
17/04 11u45  5 redenen dat Shigeru Miyamoto met pensioen moet gaan – Waarom Lees Ik Dit? Shigeru Miyamoto wordt vaak de God of Videogames genoemd en dat is volkomen terecht. Net als een god stond hij aan de wieg van zijn creatie, inspireert hij mensen tot op de dag vandaag en is hij TOTAAL NUTTELOOS! PeterKoelewijn legt uit waarom Shiggy moet gaan genieten van zijn pensioen.
17/04 00u45  Releasedatum All-Digital Xbox One S bekend, Xbox deelt datum E3-presentatie en Capcom komt met mini-console Je ziet het al aan de kop van deze N8W8: er is heel veel nieuws te melden. Vooral veel over Microsoft, dat duidelijk even zijn plek wil claimen na alle PlayStation 4-opvolgerdetails. Ben je meer van de oude stempel? Prima, al moet je dan wel flink je portemonnee trekken.
17/04 00u15  Eerste details PlayStation 5 bekend, Xbox geeft E3-presentatie en Capcom komt met mini-console Je ziet het al aan de kop van deze N8W8: er is heel veel nieuws te melden. Of je nu behoort tot kamp Xbox of kamp PlayStation, of dat je meer van de oude stempel bent. Al hoopt je Wacht wel dat je rijk bent, mocht je tot die laatste categorie behoren...
16/04 17u00  Update! E3 2019: Alles wat we al weten Er van uitgaan dat jij als lezer van dit artikel een fan van games bent is geen verkeerde gok. Dan is de E3 waarschijnlijk ook een van jouw belangrijkste evenementen van het jaar! Zet daarom dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni (en de paar dagen ervoor als je de persconferenties wil kijken) alvast in je agenda, want het is al bijna weer tijd voor de E3!
16/04 14u15  Waarom we trots mogen zijn op de LEC Spring Finals in Rotterdam De ochtend van zaterdag 13 april werd Droefus met een kinderlijk verjaardagsgevoel wakker. Hij mocht namelijk op stap naar Rotterdam voor de finale van het League of Legends European Championship (LEC). Nu is hij terug en hij wil maar een ding; je laten inzien waarom het feit dat dit evenement in Rotterdam gehouden wordt iets is waar we in Nederland best trots op mogen zijn.
16/04 12u15  De Grootste Communicatieflaters Ooit: Assassin's Creed Unity Sinds er zoiets als een videogame bestaat, vliegen de communicatieflaters je om de oren. Niet geheel onlogisch natuurlijk, maar daardoor niet minder interessant om erin te duiken. Vandaag duikt Karim in de communicatieflaters van Assassin’s Creed Unity.
16/04 00u15  Er komt een nieuwe Tomb Raider-film Er komt een nieuwe Tomb Raider-film, Capcom werkt waarschijnlijk aan een arcadestick met ingebouwde arcadegames, Reggie zit eindelijk op Twitter... en een Overwatch-speler zit helemaal in de Game of Thrones-vibe. Dat en meer in deze Nachtwacht!
15/04 16u00  Vier live-action Marvel-series aangekondigd voor Disney+ - Super Power Unlimited 26 Maandag, Super Power Unlimited-dag! Wekelijk zetten we het meest geeky nieuws voor je op een rij, en vandaag is dat een flinke hoop. Zo staan er zeven aan Marvel-gerelateerde series op de planning voor streamingdienst Disney+, cast DC’s Titans Bruce Wayne en is er nog veel meer om te bespreken.
15/04 12u15  Wat weten we over GTA VI? Nee, officieel is Grand Theft Auto VI nog niet aangekondigd. Toch wéét je gewoon dat die shit gaat komen, en wéét je gewoon dat die shit vet wordt! Graddus blikt alvast vooruit op wat we kunnen verwachten.
15/04 00u30  "Schijfloze Xbox One S All Digital met 1TB lanceert 7 mei, kost €229,99, pre-orders open op 16 april" Vandaag hele specifieke geruchten over die schijfloze Xbox One S All Digital. Of ze waar zijn, zal gelukkig snel duidelijk worden. Tot die tijd versch leesvoer: Amsterdam 1666 is nog niet vergeten, Mortal Kombat 11 krijgt microtransacties voor cosmetic items en BioWare houdt staff meeting om interne issues te bespreken.
14/04 18u45  Alles wat je moet weten over Wizards Unite Accio! LauraJenny sommeert je Harry Potter-style, want het is de hoogste tijd om het te hebben over Wizards Unite. Het is een mobiele game gemaakt door het zeer succesvolle Niantic, maar wat houdt het nou precies in? Lumos Duo! LauraJenny schijnt wat licht op de zaak.
Laatste update: donderdag 18 april 2019, 14u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/04 16u00  Star Wars Jedi: Fallen Order trailer is hierDe trailer van Respawn's laatste project is gedropt, Epic Games deelt een foto van Robert Downey Junior en Facebook's VR controllers hebben per ongeluk wat verborgen berichten. Dit alles en meer in de WKNDW8 van 14 april 2019!
13/04 12u30  De teaser van Star Wars: The Rise of Skywalker is hierStar Wars Celebration is AAN. Je Wacht is natuurlijk stikjaloers op mister Mons die daar zijn mooie ogen uitkijkt, maar gelukkig kunnen we het toch een beetje meevieren. Teasertje, iemand?
12/04 12u15  E3 2019 prep: Het verleden van de E3Over ongeveer twee maanden begint de E3 2019. Alhoewel de beurs in grootte en populariteit lijkt af te nemen, is het nog steeds een happening waar we bij Power Unlimited met z’n allen naar uit kijken. Maar hoe begon het ooit allemaal?
12/04 10u30  Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt eerste poster!Hey, goedemorgen! Nachtwacht hier. Gamenieuws, zeg je? Nou, vooruit dan maar, omdat je het zo lief vraagt. De Wacht heeft wat trailers en een gelekte Star Wars poster voor je, er komt een heftruck langs én het lijkt erop dat de PC-versie van Octopath Traveler iets te vroeg is aangekondigd!
12/04 05u16  Octopath Traveler in juni naar PCHey, goedemorgen! Nachtwacht hier. Gamenieuws, zeg je? Nou, vooruit dan maar, omdat je het zo lief vraagt. De Wacht heeft wat trailers en een gelekte Star Wars poster voor je, er komt een heftruck langs én het lijkt erop dat de PC-versie van Octopath Traveler iets te vroeg is aangekondigd!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Er komt een nieuwe Tomb Raider-film16/04 00u15 - Power Unlimited: Er komt een nieuwe Tomb Raider-film, Capcom werkt waarschijnlijk aan een arcadestick met ingebouwde arcadegames, Reggie zit eindelijk op Twitter... en een Overwatch-speler zit helemaal in de Game of Thrones-vibe. Dat en meer in deze Nachtwacht!
0x Octopath Traveler in juni naar PC12/04 05u16 - Power Unlimited: Hey, goedemorgen! Nachtwacht hier. Gamenieuws, zeg je? Nou, vooruit dan maar, omdat je het zo lief vraagt. De Wacht heeft wat trailers en een gelekte Star Wars poster voor je, er komt een heftruck langs én het lijkt erop dat de PC-versie van Octopath Traveler iets te vroeg is aangekondigd!
0x Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt eerste poster!12/04 10u30 - Power Unlimited: Hey, goedemorgen! Nachtwacht hier. Gamenieuws, zeg je? Nou, vooruit dan maar, omdat je het zo lief vraagt. De Wacht heeft wat trailers en een gelekte Star Wars poster voor je, er komt een heftruck langs én het lijkt erop dat de PC-versie van Octopath Traveler iets te vroeg is aangekondigd!
0x E3 2019 prep: Het verleden van de E312/04 12u15 - Power Unlimited: Over ongeveer twee maanden begint de E3 2019. Alhoewel de beurs in grootte en populariteit lijkt af te nemen, is het nog steeds een happening waar we bij Power Unlimited met z’n allen naar uit kijken. Maar hoe begon het ooit allemaal?
0x De teaser van Star Wars: The Rise of Skywalker is hier13/04 12u30 - Power Unlimited: Star Wars Celebration is AAN. Je Wacht is natuurlijk stikjaloers op mister Mons die daar zijn mooie ogen uitkijkt, maar gelukkig kunnen we het toch een beetje meevieren. Teasertje, iemand?
0x Star Wars Jedi: Fallen Order trailer is hier14/04 16u00 - Power Unlimited: De trailer van Respawn's laatste project is gedropt, Epic Games deelt een foto van Robert Downey Junior en Facebook's VR controllers hebben per ongeluk wat verborgen berichten. Dit alles en meer in de WKNDW8 van 14 april 2019!
0x Alles wat je moet weten over Wizards Unite14/04 18u45 - Power Unlimited: Accio! LauraJenny sommeert je Harry Potter-style, want het is de hoogste tijd om het te hebben over Wizards Unite. Het is een mobiele game gemaakt door het zeer succesvolle Niantic, maar wat houdt het nou precies in? Lumos Duo! LauraJenny schijnt wat licht op de zaak.
0x "Schijfloze Xbox One S All Digital met 1TB lanceert 7 mei, kost €229,99, pre-orders open op 16 april"15/04 00u30 - Power Unlimited: Vandaag hele specifieke geruchten over die schijfloze Xbox One S All Digital. Of ze waar zijn, zal gelukkig snel duidelijk worden. Tot die tijd versch leesvoer: Amsterdam 1666 is nog niet vergeten, Mortal Kombat 11 krijgt microtransacties voor cosmetic items en BioWare houdt staff meeting om interne issues te bespreken.
0x Wat weten we over GTA VI?15/04 12u15 - Power Unlimited: Nee, officieel is Grand Theft Auto VI nog niet aangekondigd. Toch wéét je gewoon dat die shit gaat komen, en wéét je gewoon dat die shit vet wordt! Graddus blikt alvast vooruit op wat we kunnen verwachten.
0x Vier live-action Marvel-series aangekondigd voor Disney+ - Super Power Unlimited 2615/04 16u00 - Power Unlimited: Maandag, Super Power Unlimited-dag! Wekelijk zetten we het meest geeky nieuws voor je op een rij, en vandaag is dat een flinke hoop. Zo staan er zeven aan Marvel-gerelateerde series op de planning voor streamingdienst Disney+, cast DC’s Titans Bruce Wayne en is er nog veel meer om te bespreken.

Statistieken

Artikels:
34256
Gelezen:
2677
Aantal lezers nu:
37


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven