zaterdag 21 april 2018, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u30
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
21/04 13u00  PlatinumGames wil The Wonderful 101 naar Switch brengen The Wonderful 101 komt misschien naar Switch, Dog of War is net zo leuk als God of War, er komt een nieuwe Doom-film en nog veel meer nieuws in deze zonnige Weekendwacht!
20/04 16u15  Waarom Kratos wel een vakantie naar Noorwegen heeft verdiend Kratos is vanaf vandaag terug om konten te trappen in Noorwegen. We hebben een paar jaar niks van de God of War vernomen en nu is hij opeens naar een heel ander land verhuisd. Tingle kan wel heel goed begrijpen dat Kratos eventjes weg moet van Griekenland en noemt hiervoor tien redenen.
20/04 14u15  Win kaarten voor de Dutch YouTube Gathering Dit weekend komen meer dan honderd bekende YouTubers gezamenlijk naar de Jaarbeurs Utrecht om hier kennis te maken met hun fans. Wij mogen maar liefst 2 kaartjes weggeven voor dit epische evenement!
20/04 12u00  Het Hete Hangijzer: De Xbox One biedt de meest klantvriendelijke console ervaring In Het Hete Hangijzer neemt PU.nl-redacteur Michel maandelijks een discussiepunt met je door die op dat moment gamers bezighoudt. Deze keer: Microsoft biedt met de Xbox One (X) op dit moment de meest klantvriendelijke console ervaring.
20/04 10u00  God of War - Review Kratos is terug! Deze keer in de Noordse mythologie en mét een zoon, maar hij is terug. Tjeerd las zich de afgelopen tijd helemaal in in de verhalen van Thor en Odin, bezocht een wedstrijd van Sparta en was toen helemaal klaar voor de grootste game van dit voorjaar.
20/04 00u15  Je kunt binnenkort kiezen uit maps in PlayerUnknown's Battlegrounds Eindelijk maps kiezen in PUBG, Battlezone krijgt een nieuwe versie en komt o.a. naar Switch en Cities: Skylines krijgt een erg toffe nieuwe uitbreing. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
19/04 16u15  Het beste karton in games – Waarom Lees Ik Dit? Karton, het is een van beste uitvindingen ooit bedacht! Je kunt er alles van maken: dozen, kleine dozen, grote dozen, kijkdozen… uh, mueslidozen, en muesli… Haagse politici… dat was het wel zo’n beetje. Oh ja, en games want binnenkort krijgen we Nintendo Labo! Reden voor PeterKoelewijn om te schrijven over het beste karton in games.
19/04 15u45  Tjeerd mept Thor live in elkaar in God of War livestream Kan Tjeerd Chris Hemsworth verslaan in een gevecht? Vast en zeker niet, maar hij gaat zich de komende tijd wel vermaken met God of War. Kijk gezellig mee, want het is een prachtige en spectaculaire game!
19/04 11u15  Lekker veel special editions in de aanbieding! - Dealderdag Nog niks in huis om te spelen dit weekend? Gelukkig is hier dan de Dealderdag met een heleboel vette games voor een super zacht prijsje!
19/04 02u00  Werkt EA’s DICE aan Battlefield Battle Royale? Bestaat je game wel als het geen Battle Royale-mogelijkheden heeft? Het is nogal hot de laatste tijd en de roddel is ontstaan dat ook DICE aan zo’n modus werkt. Het gaat natuurlijk om Battlefield. Er is gelukkig ook nieuws over andere games én films én series!
18/04 12u15  De beste F2P games op consoles - Gratis Gamen Geen geld, toch gamen? Laat dat maar aan onze Alie over. Je vindt in deze feature de 10 beste gratis games op de consoles. Dus heb je na de aanschaf van die nieuwe gamemachine geen cent meer over voor een nieuwe game? Check dan deze 10 F2P games.
18/04 01u45  ‘Call of Duty: Black Ops 4 bevat geen singleplayer campaign’ Welkom, pak je korreltje zout en kom erbij, de Wacht heeft naast Call of Duty: Black Ops 4-geruchten namelijk ook ander heet gamenieuws. Met vannacht: Dark Souls Remastered op Nintendo Switch uitgesteld, bij Dragon Quest 11 zijn ze vooral met het verhaal bezig en Monster Hunter World krijgt een gouden draak. Goedemorgen!
17/04 17u30  Win een coole muismat en Wrist Pad Ben jij een PC-gamer die op zoek is naar een nieuwe muismat en een Wrist Pad? Speedlink heeft deze toevallig onze kant opgestuurd om aan een van jullie te schenken!
17/04 12u15  De evolutie van… Samus Aran (Metroid) Ze laat altijd weinig van zichzelf zien door haar exoskeleton, is soms een beetje androgyn en weet al 32 jaar de scepter te zwaaien in een van de stoerste Nintendo-franchises aller tijden: Metroid. Laura duikt deze week in de evolutie van Samus Aran.
17/04 00u15  Dit zijn de eerste Sega Ages-games die naar Switch komen De eerste vijf Sega Ages-games voor Switch zijn bekend, Kratos laat weer van zich zien in een nieuwe God of War-video, de Titantic komt twee keer virtueel voorbij en meer, in deze nieuwe Nachtwacht.
Laatste update: vandaag om 13u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/04 12u30  Enzio ruimt zijn Backlog op: Persona 5Jullie hebben met z'n allen gestemd en Persona 5 is de overduidelijke winnaar geworden om als volgende game (uit) te spelen. Hoe ver Enzio is gekomen en wat zijn ervaring is met de game, ga je nu lezen.
16/04 00u15  Witcher-kaartspel Gwent gaat compleet op de schopHopelijk ben je niet al te gek op Gwent geworden, want CD Projekt is van plan om het spel even flink om te gooien. Het is totaal niet meer wat ze in eerste instantie voor ogen hadden daar in Polen, vandaar dat er een half jaar wordt uitgetrokken om het een en ander recht te zetten. Dit en meer in een kersverse N8W8!
15/04 18u00  *Een zak vol Monsters* – Deel 3: Quests in Pokémon Go, Mareep-dag, Mythical Pokémon en mijn eerste 15 shiny's'Zijn er nou nog steeds mensen die Pokémon Go spelen?' Marvin in ieder geval wel, zo fanatiek dat hij er zelfs een Serial over schrijft. Want net als in elke Pokémon-game heeft hij weer één doel: de Pokédex volkrijgen. En verrek, hoe dichterbij zijn doel hij komt, hoe enthousiaster hij wordt over Pokémon Go…
15/04 12u00  ‘Nieuwe BioShock in de maak bij geheime 2K-studio’De sinaasappels die je vanmorgen perste zijn er niets bij, de sappige roddel die in deze WKNDW8 te lezen is. En er is bevestigd nieuws, zoals een Rick & Morty crossover met Dungeons & Dragons.
14/04 12u15  Het is waar: de Shenmue 1 & 2-collectie verschijnt dit jaarYes, als je dit leest dan heb je alle zwarte katten en ladders van vrijdag de 13e overleefd. En word je ook nog eens getrakteerd op een dikke vette WKNDW8 met goed nieuws over Shenmue, slecht nieuws over Terraria en meer!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

3x ‘Call of Duty: Black Ops 4 bevat geen singleplayer campaign’18/04 01u45 - Power Unlimited: Welkom, pak je korreltje zout en kom erbij, de Wacht heeft naast Call of Duty: Black Ops 4-geruchten namelijk ook ander heet gamenieuws. Met vannacht: Dark Souls Remastered op Nintendo Switch uitgesteld, bij Dragon Quest 11 zijn ze vooral met het verhaal bezig en Monster Hunter World krijgt een gouden draak. Goedemorgen!
3x PlatinumGames wil The Wonderful 101 naar Switch brengen21/04 13u00 - Power Unlimited: The Wonderful 101 komt misschien naar Switch, Dog of War is net zo leuk als God of War, er komt een nieuwe Doom-film en nog veel meer nieuws in deze zonnige Weekendwacht!
1x Witcher-kaartspel Gwent gaat compleet op de schop16/04 00u15 - Power Unlimited: Hopelijk ben je niet al te gek op Gwent geworden, want CD Projekt is van plan om het spel even flink om te gooien. Het is totaal niet meer wat ze in eerste instantie voor ogen hadden daar in Polen, vandaar dat er een half jaar wordt uitgetrokken om het een en ander recht te zetten. Dit en meer in een kersverse N8W8!
0x Het is waar: de Shenmue 1 & 2-collectie verschijnt dit jaar14/04 12u15 - Power Unlimited: Yes, als je dit leest dan heb je alle zwarte katten en ladders van vrijdag de 13e overleefd. En word je ook nog eens getrakteerd op een dikke vette WKNDW8 met goed nieuws over Shenmue, slecht nieuws over Terraria en meer!
0x ‘Nieuwe BioShock in de maak bij geheime 2K-studio’15/04 12u00 - Power Unlimited: De sinaasappels die je vanmorgen perste zijn er niets bij, de sappige roddel die in deze WKNDW8 te lezen is. En er is bevestigd nieuws, zoals een Rick & Morty crossover met Dungeons & Dragons.
0x *Een zak vol Monsters* – Deel 3: Quests in Pokémon Go, Mareep-dag, Mythical Pokémon en mijn eerste 15 shiny's15/04 18u00 - Power Unlimited: 'Zijn er nou nog steeds mensen die Pokémon Go spelen?' Marvin in ieder geval wel, zo fanatiek dat hij er zelfs een Serial over schrijft. Want net als in elke Pokémon-game heeft hij weer één doel: de Pokédex volkrijgen. En verrek, hoe dichterbij zijn doel hij komt, hoe enthousiaster hij wordt over Pokémon Go…
0x Enzio ruimt zijn Backlog op: Persona 516/04 12u30 - Power Unlimited: Jullie hebben met z'n allen gestemd en Persona 5 is de overduidelijke winnaar geworden om als volgende game (uit) te spelen. Hoe ver Enzio is gekomen en wat zijn ervaring is met de game, ga je nu lezen.
0x Dit zijn de eerste Sega Ages-games die naar Switch komen17/04 00u15 - Power Unlimited: De eerste vijf Sega Ages-games voor Switch zijn bekend, Kratos laat weer van zich zien in een nieuwe God of War-video, de Titantic komt twee keer virtueel voorbij en meer, in deze nieuwe Nachtwacht.
0x De evolutie van… Samus Aran (Metroid)17/04 12u15 - Power Unlimited: Ze laat altijd weinig van zichzelf zien door haar exoskeleton, is soms een beetje androgyn en weet al 32 jaar de scepter te zwaaien in een van de stoerste Nintendo-franchises aller tijden: Metroid. Laura duikt deze week in de evolutie van Samus Aran.
0x Win een coole muismat en Wrist Pad17/04 17u30 - Power Unlimited: Ben jij een PC-gamer die op zoek is naar een nieuwe muismat en een Wrist Pad? Speedlink heeft deze toevallig onze kant opgestuurd om aan een van jullie te schenken!

Statistieken

Artikels:
33086
Gelezen:
17964
Aantal lezers nu:
45


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven