donderdag 19 september 2019, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u15
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
19/09 12u15  De meest gestoorde momenten in de Rambo-films We nemen vandaag afscheid van een filmicoon. Als we de filmtitel van Rambo: Last Blood mogen geloven hangt Sylvester Stallones John Rambo de kogelkettingen aan de kapstok. Van machoman-enthousiasteling Marvin mag Rambo echter nog wel even doorgaan, een mening die hij onderbouwt met de meest gestoorde Rambo-momenten.
19/09 11u30  Dealderdag: Rainbow Six Siege, Far Cry 5 en meer! Mocht je dit weekend niet aan de slag gaan met Link's Awakening, Borderlands 3, Gears 5 of een andere vette game die deze maand uit is gekomen, dan hebben we hier een flinke lijst aan games die je voor een lagere prijs kan spelen! Thanks, Budgetgaming!
19/09 00u31  Call of Duty: Mobile verschijnt op 1 oktober Nou, koop maar vast een powerbank en begin je telefoon vast op te ruimen, want op 1 oktober moet je smartphone op volle kracht draaien. Dan komt namelijk Call of Duty: Mobile uit. Eindelijk. In deze N8W8 ook Batman en The Last of Us II.22 
18/09 14u15  Johan neemt de benen Lees meer >
18/09 12u30  Hoe The Legend of Zelda: Link’s Awakening gemaakt werd Deze week verschijnt een remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening voor Nintendo Switch. Best opmerkelijk nadat Nintendo de formule van de serie heeft opgegooid met Breath of the Wild. PeterKoelewijn zoekt uit wat deze Game Boy-game de moeite van het remaken waard maakt.
18/09 00u16  ESA gaat E3 komend jaar op de schop nemen ESA is van plan flink wat wijzigingen aan te brengen aan E3 volgend jaar, Hideo Kojima wil graag samenwerken met Keanu Reeves en de bedenker van Sonic werkt aan een actiegame voor Square Enix. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
17/09 15u16  Gears 5 - Review De Gears (of War)-serie is een heerlijk lompe dinosaurus, maar het probleem met deze prehistorische beesten is een beetje dat ze te sloom zijn om met de tijd mee te gaan. Wouter kan haast niet geloven dat Gears 5 daar eindelijk verandering in gaat brengen…
17/09 12u15  Alvast hyped voor de Resident Evil 3: Nemesis Remake Lees meer >
17/09 02u30  Death Stranding krijgt meerdere delen? Death Stranding moet nog uitkomen, maar Hideo Kojima denkt nu al na over eventuele toekomstige delen! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over Ghost of Tsushima, Gears 5, Rayman Mini, Super Mario pinapparaat, Dragon Quest en de remake van MediEvil.
16/09 16u15  Joe Russo: 'Sony maakt een tragische fout met Spider-Man' - Super Power Unlimited Terwijl Wimpie zichzelf opnieuw verliest in de wereld van Monster Hunter, schiet hem te binnen dat er vandaag gewoon weer een gloednieuwe Super Power Unlimited op de planning staat! Vandaag is Joe Russo sceptisch over Sony's koers met Spider-Man, laat Kevin Feige een nog nooit vertoonde post-credit scene zien en komen een hoop nieuwe Joker-beelden naar buiten.
16/09 14u30  Een Zak Vol Monsters – Deel 19: bizar veel geluk in één Pokémon Go-zomer, alle Shadow pokémon en meer Zodra de zomerstop van Een Zak Vol Monsters begon ving Marvin ineens de Shiny en 100% IV pokémon aan de lopende band. Daarnaast begon hij fanatiek te raiden en Shadow pokémon te verzamelen, dus dat het een fantastische en verdomd lucky zomer was mag duidelijk zijn. Vandaag praat hij je bij.
16/09 00u15  Gamers klagen op Steam over Borderlands 3 Steam is dé plek om te klagen over de Borderlands-games... Dat je Borderlands 3 alleen via de Epic Games Store kunt checken, is geenszins relevant! Ander nieuws deze N8W8: Nioh 2 krijgt november open bèta, Days Gone heeft New Game Plus-modus en inzicht in de toekomst van Monster Hunter World.
15/09 13u15  Nieuwe Final Fantasy VII Remake boss battle getoond Live terwijl ik een gouden wc-pot koop op de zwarte markt, is hier de WeekendWacht! Met nieuwe gameplay van Final Fantasy VII Remake, Dragon Ball Z Kakarot, Death Stranding en de elandknokkel van Norman Reedus!
15/09 12u30  Oh nee hé, Nintendo probeert weer te vernieuwen! Lees meer >
14/09 12u46  Splitscreenproblemen in Borderlands 3 en vage Pokémon onthuld voor Pokémon Sword & Shield Borderlands is natuurlijk bij uitstek een gamereeks om lekker samen te doen. Co-op op de bank is echter niet zo fantastisch als normaal en dat weet 2K. In deze N8W8 lees je wat je kunt doen om problemen te vermijden. En natuurlijk nog veel meer nieuws over games en overig entertainment.
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
13/09 14u15  Is Final Fantasy VII Remake meer dan Square Enix aan kan?Lees meer >
13/09 07u00  Netflix Nederland lekt releasedatum The Witcher serieEen snotverkouden Nachtwacht luidt al neustrompetterend het najaar in, maar dat weerhoudt hem er gelukkig niet van om je het laatste gamenieuws te brengen! Zo hebben we vandaag een mogelijk gelekte releasedatum voor The Witcher op Netflix, een release window voor Nioh 2 en een hoop trailers. Goedemorgen!
12/09 14u30  Gaat Ring Fit Adventure je leven veranderen?Nintendo heeft plots weer iets weirds aangekondigd voor de Switch. Nee, je hoeft geen karton te vouwen of in een microfoon te schreeuwen, maar je mag wel met een ring gaan wapperen met Ring Fit Adventure. Sceptisch? Stiekem kan het best een uitkomst bieden, zo vermoedt Sacul althans.
12/09 12u00  Dealderdag: Resident Evil 7, Crash Team Racing en meer!Ook deze donderdag hebben we weer de beste dealtjes op een rij gezet, dus wie weet zit er wel iets moois voor jou tussen! Zo kan je Crash Team Racing Nitro-Fueled met korting aanschaffen op de PS4, Xbox One én Switch, dus kies zelf een platform uit. Uiteraard bedanken we onze vrienden van Budgetgaming voor het maken van deze prachtige lijst!
12/09 10u46  Waarom 60 euro voor games nog steeds veel te duur isLees meer >
12/09 04u16  Bethesda zorgt voor koelkast rel in Fallout 76Spelers van Fallout 76 zijn behoorlijk over de zeik over een kut geintje dat Bethesda heeft geflikt met een in-game koelkast! Hoe dat precies zit check je in deze Nachtwacht met verder geruchten over Alan Wake in Control en het Prestige systeem in Call of Duty, en nieuws over Cyberpunk 2077, Ray Tracing, Quantic Dream en Final Fantasy VII Remake.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

22x Call of Duty: Mobile verschijnt op 1 oktober19/09 00u31 - Power Unlimited: Nou, koop maar vast een powerbank en begin je telefoon vast op te ruimen, want op 1 oktober moet je smartphone op volle kracht draaien. Dan komt namelijk Call of Duty: Mobile uit. Eindelijk. In deze N8W8 ook Batman en The Last of Us II.
9x Dealderdag: Rainbow Six Siege, Far Cry 5 en meer!19/09 11u30 - Power Unlimited: Mocht je dit weekend niet aan de slag gaan met Link's Awakening, Borderlands 3, Gears 5 of een andere vette game die deze maand uit is gekomen, dan hebben we hier een flinke lijst aan games die je voor een lagere prijs kan spelen! Thanks, Budgetgaming!
8x De meest gestoorde momenten in de Rambo-films19/09 12u15 - Power Unlimited: We nemen vandaag afscheid van een filmicoon. Als we de filmtitel van Rambo: Last Blood mogen geloven hangt Sylvester Stallones John Rambo de kogelkettingen aan de kapstok. Van machoman-enthousiasteling Marvin mag Rambo echter nog wel even doorgaan, een mening die hij onderbouwt met de meest gestoorde Rambo-momenten.
0x Bethesda zorgt voor koelkast rel in Fallout 7612/09 04u16 - Power Unlimited: Spelers van Fallout 76 zijn behoorlijk over de zeik over een kut geintje dat Bethesda heeft geflikt met een in-game koelkast! Hoe dat precies zit check je in deze Nachtwacht met verder geruchten over Alan Wake in Control en het Prestige systeem in Call of Duty, en nieuws over Cyberpunk 2077, Ray Tracing, Quantic Dream en Final Fantasy VII Remake.
0x Waarom 60 euro voor games nog steeds veel te duur is12/09 10u46 - Power Unlimited: Lees meer >
0x Dealderdag: Resident Evil 7, Crash Team Racing en meer!12/09 12u00 - Power Unlimited: Ook deze donderdag hebben we weer de beste dealtjes op een rij gezet, dus wie weet zit er wel iets moois voor jou tussen! Zo kan je Crash Team Racing Nitro-Fueled met korting aanschaffen op de PS4, Xbox One én Switch, dus kies zelf een platform uit. Uiteraard bedanken we onze vrienden van Budgetgaming voor het maken van deze prachtige lijst!
0x Gaat Ring Fit Adventure je leven veranderen?12/09 14u30 - Power Unlimited: Nintendo heeft plots weer iets weirds aangekondigd voor de Switch. Nee, je hoeft geen karton te vouwen of in een microfoon te schreeuwen, maar je mag wel met een ring gaan wapperen met Ring Fit Adventure. Sceptisch? Stiekem kan het best een uitkomst bieden, zo vermoedt Sacul althans.
0x Netflix Nederland lekt releasedatum The Witcher serie13/09 07u00 - Power Unlimited: Een snotverkouden Nachtwacht luidt al neustrompetterend het najaar in, maar dat weerhoudt hem er gelukkig niet van om je het laatste gamenieuws te brengen! Zo hebben we vandaag een mogelijk gelekte releasedatum voor The Witcher op Netflix, een release window voor Nioh 2 en een hoop trailers. Goedemorgen!
0x Is Final Fantasy VII Remake meer dan Square Enix aan kan?13/09 14u15 - Power Unlimited: Lees meer >
0x Splitscreenproblemen in Borderlands 3 en vage Pokémon onthuld voor Pokémon Sword & Shield14/09 12u46 - Power Unlimited: Borderlands is natuurlijk bij uitstek een gamereeks om lekker samen te doen. Co-op op de bank is echter niet zo fantastisch als normaal en dat weet 2K. In deze N8W8 lees je wat je kunt doen om problemen te vermijden. En natuurlijk nog veel meer nieuws over games en overig entertainment.

Statistieken

Artikels:
31874
Gelezen:
22073
Aantal lezers nu:
73


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven