zaterdag 21 juli 2018, week 29


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u45
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
21/07 12u00  Guardians of the Galaxy 3-regisseur James Gunn ontslagen James Gunn is ontslagen door Disney, Voldo keert terug in SoulCalibur 6 en Stardew Valley krijgt eindelijk die multiplayer-update. Dat en meer in deze lekkere volle Weekendwacht!12 
20/07 18u15  Hardware Hitjes: Televisies gaan een stuk duurder worden Het is weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Hardware Hitjes. Deze week lees je over stijgende televisieprijzen en de zeer prijzige Apple MacBook Pro. Tevens heeft NZXT een nieuwe generatie voedingen getoond en hint MSI naar Ryzen-processoren met meer dan acht kernen.
20/07 12u15  LJ’s Romantische Gamehoekje - Borderlands, Lara Croft en Don’t Starve Together Zelfs de lonely gamer is heel af en toe liever together gamer en speciaal daarvoor hebben we LJ’s Romantische Gamehoekje in het leven geroepen. In deze laatste editie van deze zoetsappige rubriek duiken we in drie geweldige co-opgames voor die lieve gamemomenten met je Player2.
20/07 05u30  Microsoft plannen voor Gamescom 2018 Microsoft heeft officieel laten weten wat de plannen zijn voor de Gamescom dit jaar en uiteraard vind je alle details in deze Nachtwacht. Daarnaast nieuws over Spyro Reignited Trilogy, Valve, Spider-Man, PS4 firmware 6.0, fiscale cijfers van Microsoft en Vigor gameplay.
19/07 13u45  GTA V, Middle-earth: Shadow of War en Uncharted 4 - Dealderdag Deze week zijn er natuurlijk weer nieuwe deals, deals, deals, want het is donderdag en dat is ook toevallig Dealderdag! Deze week kun je onder andere GTA V, Middle-earth: Shadow of War en Uncharted 4 op de kop tikken. Check snel de rest van de koopjes!
19/07 12u30  GTA V, Middle Earth: Shadow of War en Uncharted 4 - Dealderdag Deze week zijn er natuurlijk weer nieuwe deals, deals, deals, want het is donderdag en dat is ook toevallig Dealderdag! Deze week kun je onder andere GTA V, Middle Earth: Shadow of War en Uncharted 4 op de kop tikken. Check snel de rest van de koopjes!
19/07 12u15  Graddus' wansmaakhoekje: Thief, Farpoint en de LEGO-games Graddus heeft een nogal... aparte gamesmaak. Sommigen spreken van wansmaak, hijzelf rept liever over 'een zwak voor spellen met een deukje'. In deze serial probeert hij uit te leggen waar zijn weirde voorkeur vandaan komt.
19/07 05u00  Guerrilla Games wil van 250 naar 400 medewerkers en verhuist naar groter pand Terwijl de dronken Vierdaagse-feestvierders zijn straat volschreeuwen, meldt de Wacht zich met puik, Nederlands gamenieuws. Verder in de Nachwacht: Epic kan een klein land kopen met opbrengsten van microtransacties Fortnite, Spider-Man ziet er klassiek goed uit, ‘nieuwe’ DLC voor Dragon Ball Fighterz en meer. Goedemorgen!
18/07 14u30  Wat zijn de beste World of Warcraft-uitbreidingen? Vanaf 14 augustus kunnen we aan de slag met de zevende uitbreiding voor World of Warcraft, Battle for Azeroth. WoW is inmiddels al 14 jaar verkrijgbaar en niet meer weg te denken uit het gamelandschap. In dit artikel kijken we naar de zes verschenen uitbreidingen en zetten we ze op volgorde, van de minst goede naar allerbeste add-on.
18/07 12u30  De beste muziek van de Sonic the Hedgehog 2D games Sonic the Hedgehog is tegenwoordig het pispaaltje van de game iconen, maar er was echt een tijd dat hij tot de absolute top hoorde. De 2D Sonic-games hebben fantastische gameplay en dat werd nog beter gemaakt door ijzersterke soundtracks. PeterKoelewijn verzamelt de beste muziek uit de beste 2D Sonic-games!
18/07 10u15  Ant-Man and the Wasp – Filmreview Na Infinity War 3 keer gezien te hebben, vond Wouter het wel tijd voor een nieuwe MCU-film. Ant-Man and the Wasp komt als geroepen.
18/07 00u15  Vijfde seizoen Fortnite is hier en No Man’s Sky Next releasedatum bekend Komkommertijd? Schwomschommertijd, niet in de gamewereld hoor. Iedereen maakt zich op voor Gamescom en iedereen die dat niet doet, die is druk doende met het nieuwe seizoen van Fortnite. Yes, het is gearriveerd!
17/07 12u00  NPC Leven - Kingdom Come: Deliverance De willekeurige figuren die je gamewereld bevolken, wat bezielt ze en wat spoken ze de hele dag uit? Dat zoekt Sven uit in deze serial over het leven van NPC’s. Dit keer kijken we of de inwoners van de historisch correcte RPG Kingdom Come: Deliverance wel historisch correct gedrag vertonen.
17/07 00u15  PUBG-ontwikkelaar belooft frequentere fixes; nieuwe content voor Sanhok De PUBG community wil meer dan alleen nieuwe content. Zodoende belooft PUBG Corp om hun game te fiksen met patches en updates. Terwijl je wacht, lees je vandaag meer over: pre-orders in Duitsland, de FFXIV X Monster Hunter: World crossover, Sonic Mania Plus en de Mega Man X Legacy Collection.
16/07 16u15  Europa aan de top - Esport Hitjes Terwijl de zon ervoor zorgt dat Brutus niet langer dan vijf minuten buiten kan zijn zonder levend te verbranden, is het esport-nieuws nog niet helemaal heet. Deze week is er meer bekend over de prijzenpotten van FIFA, Formule 1 en natuurlijk Dota 2. Daarnaast zien we succes voor Europese League of Legends-spelers en tot slot staat er een mooie esport-agenda voor je klaar.
Laatste update: vandaag om 12u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/07 12u00  Games die microtransactions kunnen gebruiken – Waarom Lees Ik Dit?Microtransactions, je kunt er nooit genoeg van hebben in je game! Althans dat is wat veel ontwikkelstudio’s en uitgevers ons wijs proberen te maken. De immer kritische PeterKoelewijn neemt een dagje vrij en speelt het spelletje eens mee. Welke microtransactieloze games kunnen we ‘verbeteren’?
16/07 00u30  Fortnite Summer Skirmish Series gehinderd door lagWil je de Fortnite Summer Skirmish kijken, wordt de boel verziekt door lag... Gelukkig is daar de N8W8 met nieuws over: de Monster Hunter World X FFXIV crossover en Captain Toad: Treasure Tracker. Als klap op de vuurpijl nog het bericht dat er een Rogue Trooper-film in de maak is.
15/07 15u30  Tokyo Game Show 2018 breekt nu al recordsHet duurt nog ruim 2 maanden voordat het event begint, maar de Tokyo Game Show breekt nu al records! Alle details in deze WeekendWacht naast nieuws over Super Smash Bros. Ultimate, AMD, CS:GO, Shadow of the Tomb Raider en Fallout 4.
15/07 12u45  Wat je niet opviel in BioShock - Oog voor Detail ClassicIn deze serial enkel aandacht voor het allerkleinste! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij bent dat ze er zijn, zodra je ze ontdekt. Dit keer gaan we terug in de tijd en checken we de (vergeten) details van BioShock!
14/07 13u00  Bèta's voor CoD: Black Ops 4-multiplayer en battle royale-modus aangekondigdBèta's voor Call of Duty: Black Ops 4, nieuwe beelden van We Happy Few, een belangrijke ontwikkelaar vertrekt bij Bioware en nog veel meer in deze Weekendwacht.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Guardians of the Galaxy 3-regisseur James Gunn ontslagen21/07 12u00 - Power Unlimited: James Gunn is ontslagen door Disney, Voldo keert terug in SoulCalibur 6 en Stardew Valley krijgt eindelijk die multiplayer-update. Dat en meer in deze lekkere volle Weekendwacht!
4x PUBG-ontwikkelaar belooft frequentere fixes; nieuwe content voor Sanhok17/07 00u15 - Power Unlimited: De PUBG community wil meer dan alleen nieuwe content. Zodoende belooft PUBG Corp om hun game te fiksen met patches en updates. Terwijl je wacht, lees je vandaag meer over: pre-orders in Duitsland, de FFXIV X Monster Hunter: World crossover, Sonic Mania Plus en de Mega Man X Legacy Collection.
4x Wat zijn de beste World of Warcraft-uitbreidingen?18/07 14u30 - Power Unlimited: Vanaf 14 augustus kunnen we aan de slag met de zevende uitbreiding voor World of Warcraft, Battle for Azeroth. WoW is inmiddels al 14 jaar verkrijgbaar en niet meer weg te denken uit het gamelandschap. In dit artikel kijken we naar de zes verschenen uitbreidingen en zetten we ze op volgorde, van de minst goede naar allerbeste add-on.
4x GTA V, Middle Earth: Shadow of War en Uncharted 4 - Dealderdag19/07 12u30 - Power Unlimited: Deze week zijn er natuurlijk weer nieuwe deals, deals, deals, want het is donderdag en dat is ook toevallig Dealderdag! Deze week kun je onder andere GTA V, Middle Earth: Shadow of War en Uncharted 4 op de kop tikken. Check snel de rest van de koopjes!
4x GTA V, Middle-earth: Shadow of War en Uncharted 4 - Dealderdag19/07 13u45 - Power Unlimited: Deze week zijn er natuurlijk weer nieuwe deals, deals, deals, want het is donderdag en dat is ook toevallig Dealderdag! Deze week kun je onder andere GTA V, Middle-earth: Shadow of War en Uncharted 4 op de kop tikken. Check snel de rest van de koopjes!
3x Games die microtransactions kunnen gebruiken – Waarom Lees Ik Dit?16/07 12u00 - Power Unlimited: Microtransactions, je kunt er nooit genoeg van hebben in je game! Althans dat is wat veel ontwikkelstudio’s en uitgevers ons wijs proberen te maken. De immer kritische PeterKoelewijn neemt een dagje vrij en speelt het spelletje eens mee. Welke microtransactieloze games kunnen we ‘verbeteren’?
2x De beste muziek van de Sonic the Hedgehog 2D games18/07 12u30 - Power Unlimited: Sonic the Hedgehog is tegenwoordig het pispaaltje van de game iconen, maar er was echt een tijd dat hij tot de absolute top hoorde. De 2D Sonic-games hebben fantastische gameplay en dat werd nog beter gemaakt door ijzersterke soundtracks. PeterKoelewijn verzamelt de beste muziek uit de beste 2D Sonic-games!
1x LJ’s Romantische Gamehoekje - Borderlands, Lara Croft en Don’t Starve Together20/07 12u15 - Power Unlimited: Zelfs de lonely gamer is heel af en toe liever together gamer en speciaal daarvoor hebben we LJ’s Romantische Gamehoekje in het leven geroepen. In deze laatste editie van deze zoetsappige rubriek duiken we in drie geweldige co-opgames voor die lieve gamemomenten met je Player2.
0x Bèta's voor CoD: Black Ops 4-multiplayer en battle royale-modus aangekondigd14/07 13u00 - Power Unlimited: Bèta's voor Call of Duty: Black Ops 4, nieuwe beelden van We Happy Few, een belangrijke ontwikkelaar vertrekt bij Bioware en nog veel meer in deze Weekendwacht.
0x Wat je niet opviel in BioShock - Oog voor Detail Classic15/07 12u45 - Power Unlimited: In deze serial enkel aandacht voor het allerkleinste! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij bent dat ze er zijn, zodra je ze ontdekt. Dit keer gaan we terug in de tijd en checken we de (vergeten) details van BioShock!

Statistieken

Artikels:
31870
Gelezen:
25894
Aantal lezers nu:
37


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven