zaterdag 21 april 2018, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van Trends.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u15
 

Trends.be

Verbergen Tonen
21/04 10u00  'Torens aan de kust? Een superidee!' Peter Taffeiren, de CEO van de projectontwikkelaar POC Partners, is een fan van de Belgische kust. Maar hij is ook bezorgd over zijn geprefereerde vastgoedterrein. 'Er moet iets gebeuren aan de kust, zo niet blijven we zitten met een monotoon en vastgeroest vastgoedpatrimonium.'
20/04 18u15  Belgische consument iets somberder in april Het vertrouwen van de consumenten in België is in april licht gedaald na een opleving in maart.
20/04 17u45  Deutsche Bank schreef per ongeluk 28 miljard euro over Deutsche Bank heeft midden maart per ongeluk een bedrag van 28 miljard euro overgeschreven tijdens een routineuze financiële operatie. De fout is intussen wel al rechtgezet.
20/04 17u15  BEyond helpt tien Belgische groeibedrijven om een wereldtopper te worden Donderdag maakte Pulse Foundation bekend welke tien Belgische start-ups het koppelt aan ervaren ondernemers als onderdeel van zijn nieuwe BEyond Excellence in Entrepreneurship-programma. De bedoeling is jonge Belgische bedrijven te helpen uitgroeien tot de Solvays of Soudals van morgen.
20/04 17u00  Commercieel directeur Argenta stapt op De commercieel directeur van Argenta, Anne Coppens, stapt op. De reden is een meningsverschil over de digitale strategie van de bank.
20/04 14u15  'Begrotingsbeleid regering-Michel zwalpt tussen deliberatie en zware buis' De regering-Michel zal volgend jaar dus een begrotingshuis nalaten dat meer dan een likje verf kan gebruiken. Dat zegt Trends-hoofdredacteur Daan Killemaes.
20/04 12u15  Uitbreiding taxshelter is een succes: 38 miljoen euro extra voor de podiumkunsten Door de taxshelter hebben de podiumkunsten vorig jaar 38 miljoen euro extra middelen bij elkaar gesprokkeld. Dat staat in de eerste evaluatie van de Vlaamse administratie. 'Ik had vooraf geen benchmark gezet, maar ik ben tevreden met dat bedrag', zegt minister van Cultuur Sven Gatz.
20/04 12u00  Herbert Diess (de nieuwe CEO van Volkswagen): beenharde saneerder en vakbondsvriend De benoeming van Herbert Diess tot CEO van VW Groep is een grote verrassing, ook al was de man al geruime tijd als de kroonprins naar voren geschoven. Hij wil de grootste autogroep van de wereld versneld naar het elektrische tijdperk loodsen.
20/04 11u30  Prognoses vastgoedmarkt: van een zeepbel is nog geen sprake De prijs van de woningen steeg vorig jaar stevig, maar van een zeepbel is nog geen sprake. Momenteel worden transacties uitgesteld tot na juni, als de registratierechten dalen. Dit gebrek aan stabiliteit is een potentieel gevaar.
20/04 05u15  Bijna 10.000 Belgen kochten sinds 1 december studiejaren af De nieuwe regeling voor het regulariseren van de studieperiode werpt vruchten af. Tussen 1 december en 30 maart kochten bijna 9.500 ambtenaren en werknemers studiejaren af. Ze doen dit om hun pensioen op te krikken.
19/04 16u15  Federgon: 'Regeling over uitzendarbeid bij overheid maakt einde aan de komedie' De uitzendsector is 'heel gelukkig' met de beslissing van het Vlaams en de federale regering om interimarbeid in de openbare sector mogelijk te maken. 'Er komt eindelijk een einde aan de komedie', zegt sectorfederatie Federgon donderdag.
19/04 14u45  Ondanks de beloften: steeds meer kinderarbeid in cacaosector Ondanks inzet van de cacaosector om iets te doen aan kinderarbeid, neemt het probleem in de sector eerder toe dan af, blijkt uit de Cacaobarometer 2018. België zou als chocoladeland een belangrijkere rol moeten spelen in de keten, zeggen de Oxfam-Wereldwinkels in een reactie.
19/04 12u30  Conclusie na de Argenta-crisis: softwaretester is een knelpuntberoep Hoeveel geef je uit aan softwaretests? Te weinig, laten de recente capaciteitsproblemen bij Argenta vermoeden. Er is een tekort aan testers en hun job wordt ook complexer.
19/04 12u15  Het blijft woelig aan top Deutsche Bank De onrust aan de top van Deutsche Bank houdt aan. De grootste bank van Duitsland kondigt na het vertrek van de CEO nu dat van de operationeel directeur aan.
19/04 12u00  Brouwerij Palm groeit in Nederlandse handen Brouwerij Palm is bijna twee jaar in handen van de Nederlandse brouwer Bavaria. De verkoop van de ingedommelde brouwer zwengelt langzaam weer aan. 'Er was niets mis met Palm. Er ontbrak een merkenportefeuillegedachte.' De voorzitter van het directiecomité, Jan-Renier Swinkels, is heel enthousiast over zijn Belgische overname.
Laatste update: vandaag om 10u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/04 11u30  Kunnen vastgoedprijzen alleen maar stijgen? Vier vastgoedmythes gewikt en gewogenJa, de locatie bepaalt in grote mate de waarde van uw woning. Maar daarnaast zijn er nog zo'n tweehonderd andere prijsbepalende factoren. De academici Marc De Ceuster en Bert De Vos zetten enkele vastgoedzekerheden op losse schroeven.
19/04 11u15  Kunnen vastgoedprijzen alleen maar stijgen? Vastgoedmythes gewikt en gewogenJa, de locatie bepaalt in grote mate de waarde van uw woning. Maar daarnaast zijn er nog zo'n tweehonderd andere prijsbepalende factoren. De academici Marc De Ceuster en Bert De Vos zetten enkele vastgoedzekerheden op losse schroeven.
19/04 09u15  Is een gezinswoning altijd successievrij?Sinds begin dit jaar betaalt de langstlevende partner in geen enkel gewest nog successierechten op de gezinswoning. Maar wanneer is er sprake van een gezinswoning? En geldt dat ook voor alle samenwonende partners?
19/04 05u45  Federale overheidsdienst Economie: Te veel bescherming voor vrije beroepenDoordat de beschermde monopolies van notarissen, boekhouders, architecten en advocaten worden afgeschermd, is er weinig onderlinge concurrentie. Dat concludeert de federale overheidsdienst Economie in een doorlichting van de marktdynamiek bij enkele vrije beroepen en een vergelijking met buurlanden, berichten De Tijd en L'Echo.
18/04 19u30  Huawei stopt VS in de koelkastDe Amerikaanse overheid neemt extra maatregelen tegen Chinese telecomfabrikanten. Huawei, de grootste telecomfabrikant ter wereld, kondigt daarom aan zijn inspanningen op andere landen te richten.
18/04 18u00  Christina Foerster (CEO Brussels Airlines): 'Aantal banen zal toenemen in Brussel'Brussels Airlines moet winstgevender worden, maar dat gaat niet ten koste van jobs. Integendeel, zo blijkt uit een toelichting van de nieuwe CEO Christina Foerster.
18/04 17u15  De effectentaks in de praktijk: hoe gaat u er mee om?De taks op de effectenrekeningen (TOB) is begin dit jaar goedgekeurd. Die maatregel komt er op verzoek van CD&V, die er een rechtvaardigde fiscaliteit in ziet. De maatregel moet 254 miljoen euro in de schatkist doen belanden. Of dat haalbaar is, valt sterk te betwijfelen. We lossen heel wat praktische vragen op en geven ook aan wat u er al dan niet aan kunt doen.
18/04 16u30  Hervorming registratierechten voor aankoop woning goedgekeurdDe commissie Financiën van het Vlaams Parlement heeft de hervorming van de registratierechten voor de aankoop van een woning goedgekeurd.
18/04 15u30  Hoeveel kost een woning in uw gemeente? Bekijk de interactieve kaartAls de prijsevolutie een graadmeter is voor de dynamiek van de woningmarkt, dan was 2017 een bijzonder sterk jaar.
18/04 15u00  'Het Europese groeimirakel vertoont barsten'In principe heeft de Europese economie, de Belgische inbegrepen, nog recht op een aantal relatief goede jaren. Dat zegt Trends-hoofdredacteur Daan Killemaes.
18/04 14u30  Klokkenluider binnen het leger getuigt in parlementDe commissie Defensie buigt zich opnieuw over de onderzoeken in het F-16-dossier. Volg de hoorzitting hier vanaf 10 uur.
18/04 14u15  Zo krijgt u een hoger pensioenWie zijn toekomstige pensioen te karig vindt, moet ervoor zorgen dat hij meer inkomsten heeft op zijn oude dag. Zo kunt u sinds kort tot 1230 euro per jaar storten voor het pensioensparen. Maar er zijn mogelijkheden om de drie pensioenpijlers te versterken.
18/04 14u15  Huiszoekingen bij PorscheHet Duitse gerecht voert woensdag huiszoekingen uit bij verantwoordelijken van autobouwer Porsche. Dat gebeurt in het kader van het dieseluitstootschandaal, meldt het parket van Stuttgart.
18/04 14u00  Beïnvloedde kabinet-Vandeput onderzoek in F-16-dossier?De commissie Defensie buigt zich opnieuw over de onderzoeken in het F-16-dossier. Volg de hoorzitting hier vanaf 10 uur.
18/04 12u45  Rotjaar dreigt voor Facebook-topman ZuckerbergMet zijn getuigenis voor het Amerikaanse Congres staat Mark Zuckerberg nog maar aan het begin van een cruciaal jaar voor Facebook. Op zijn tijdslijn staan nog confrontaties met privacywaakhonden, misnoegde aandeelhouders, strenge toezichthouders en ontevreden adverteerders. Wat begon als een zoveelste schandaaltje kan uitdraaien op een lange lijdensweg.
18/04 12u15  Defensie: 'Beslissing om F-16-studie niet door te geven is verdedigbaar'De commissie Defensie buigt zich opnieuw over de onderzoeken in het F-16-dossier. De oppositie eist dat de auditverslagen gedeclassificeerd worden. Volg de hoorzitting hier vanaf 10 uur.
18/04 11u45  Europese autoverkoop daalt: opmerkelijke terugval in het Verenigd KoninkrijkDe autoverkoop in Europa is in maart gedaald. Vooral de Briiten kochten aanzienlijk minder boàlides.
18/04 11u30  Hoorzitting F-16-dossier: 'Is dit een oefening in politiek witwassen?'De commissie Defensie buigt zich opnieuw over de onderzoeken in het F-16-dossier. De oppositie eist dat de auditverslagen gedeclassificeerd worden. Volg de hoorzitting hier vanaf 10 uur.
18/04 10u30  Douane vervolgt Vlaamse bedrijven voor illegale export naar SyriëDe douane vervolgt drie Vlaamse bedrijven voor de correctionele rechtbank van Antwerpen omdat ze geen passende vergunningen hebben voorgelegd bij de export van chemische producten van België naar Syrië.
18/04 10u30  Isopropanol-schandaal: hoe een grondstof voor gifgas door de handen van de Belgische douane glipteDe douane vervolgt drie Vlaamse bedrijven voor de correctionele rechtbank van Antwerpen omdat ze geen passende vergunningen hebben voorgelegd bij de export van chemische producten van België naar Syrië. Een exportvergunning voor isopropanol 95% is verplicht omdat het goedje gebruikt kan worden om zenuwgas te maken.
18/04 10u30  Huawei-voorzitter tempert 5G-hypeEric Xu, roterend voorzitter van Huawei, noemt 5G 'meer een evolutie dan een revolutie'. Hij ziet weinig gebruikersgevallen die 4G niet aankan. Logisch, want als marktleider moet Huawei zijn geïnstalleerde basis beschermen.
18/04 05u00  Waalse werkzoekenden stromen massaal naar VlaanderenHet aantal Waalse werkzoekenden dat in Vlaanderen aan de slag gaat, is vorig jaar sterk gestegen. Dat schrijft De Tijd woensdag.
17/04 17u30  IMF optimistischer over groei Belgische economieHet Internationaal Monetair Fonds (IMF) is in zijn lenteprognoses optimistischer over de economische groei in België.
17/04 17u15  Belgische autowereld in buitenlandse handenEind vorige week raakte bekend dat de Zweedse autogroep Anders Hedin de vijf vestigingen van de Antwerpse Mercedes-verdeler Andries overneemt. Ook andere merkverdelers staan op het verlanglijstje van buitenlandse autogroepen.
17/04 16u15  Beste kwartaal ooit voor Antwerpse havenDe haven van Antwerpen kende een uitstekend eerste kwartaal en behandelde 58,3 miljoen ton goederen. Dat is een stijging met 7,1 procent, meldt het Havenbedrijf Antwerpen. Containers waren de belangrijkste oorzaak.
17/04 14u45  Belgische topbedrijven investeren in Afrika: iedereen wint met circulaire migratieBelgische bedrijven gaven de voorbije twee jaar tijdelijke contracten aan hoogopgeleide Afrikaanse jongeren. 'Wij krijgen zo een betere toegang tot een markt met een gigantisch potentieel. Voor Afrika opent dat project de deur naar de broodnodige industrialisering.' Of hoe economische migratie anders en beter kan.
17/04 12u00  Minder transacties en dalende woningprijzen in VlaanderenDe aangekondigde hervorming van de registratiebelasting laat zich voelen op de Vlaamse woningmarkt. De notarissen noteerden minder vastgoedtransacties en zagen de woningprijzen ook dalen.
17/04 11u45  'Beter economische sancties dan militaire actie'Na een eerste salvo eerder deze maand dreigen de Verenigde Staten opnieuw met economische sancties tegen Rusland, als vergelding voor de steun van Moskou aan het Syrische regime. Maar werken economische sancties wel? Glenn Rayp, hoogleraar internationale economie aan de UGent, is een believer.
17/04 11u15  Marc Beerlandt (MSC Belgium): 'Met deze uitbreiding van de haven kunnen we weer een paar jaar voort'De Vlaamse regering beslist normaal deze maand over de uitbreiding van de Antwerpse haven. Hoewel het plan niet helemaal is zoals hij het zelf gewild had, is Marc Beerlandt van de containerrederij MSC Belgium tevreden. Als grootste klant van de haven is dat niet onbelangrijk.
17/04 11u00  CEO Medialaan stapt opCEO Peter Bossaert van Medialaan, het bedrijf boven onder meer VTM, Qmusic en Mobile Vikings, verlaat eind april het bedrijf. Dat meldt De persgroep in een persbericht.
17/04 09u15  Roularta-oprichtster Marie-Thérèse De Clerck overledenMaandag is in Moorslede Marie-Thérèse De Clerck overleden. Ze was de weduwe van Willy De Nolf, met wie ze in 1954 samen Knack-uitgever Roularta oprichtte.
17/04 05u45  Fiscus geeft schuldenaars meer tijdSchulden aflossen bij de fiscus kan binnenkort met een afbetalingsplan van vijf jaar. Dat staat dinsdag in Het Laatste Nieuws en De Standaard. Nu moet een fiscale schuld nog binnen de twaalf maanden worden terugbetaald.
17/04 01u15  Ook EU stapt naar WTO tegen Amerikaanse importheffingenDe Europese Unie heeft maandag de tussenkomst van de WTO gevraagd in het dispuut met de VS over de importheffingen die de Amerikanen hebben ingevoerd op staal en aluminium. Eerder deze maand vroeg China de organisatie ook al om te bemiddelen.
16/04 19u30  Zwarte lijst van frauduleuze televerkopers gepubliceerdOp de website oplichtersaandelijn.be heeft de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie een lijst gepubliceerd van malafide televerkopers en incassobureaus. Die moet consumenten helpen zich te beschermen tegen fraude. Vorig jaar kwamen er via het Meldpunt van de FOD ruim 5.400 meldingen binnen over oplichting door televerkopers, goed voor een verlies van 480.000 euro.
16/04 19u15  'Administratieve jobs meest bedreigd door automatisering'De banen van administratief personeel financiën en verzekeringen zijn het meest bedreigd door de toenemende automatisering. Die van verpleegkundige kaderleden het minst. Dat blijkt uit een studie van ING.
16/04 17u00  Alle passagiers op Belgische luchthavens worden binnenkort gescreendOns land is officieel gestart met de screening van de luchtvaartpassagiers in ons land. Dat gebeurt in het kader van de strijd tegen zware misdaad en terrorisme.
16/04 14u00  ABO-Group haalt eerste grote project in Afrika binnenMet een eerste project in Oeganda breidt de Gentse ABO-Group haar actieterrein gestaag uit. Het beursgenoteerde bedrijf verwacht ook veel van het Waalse bodemdecreet.
16/04 13u00  Telenet wil 1,3 miljard neertellen voor VOOTelenet zou bereid zijn 1,3 miljard euro te betalen om Waals telecombedrijf VOO over te nemen. Dat vertelt John Porter, CEO van Telenet, in een interview met L'Echo. VOO zelf zegt ondertussen dat het niet te koop is.
16/04 12u15  Huiszoeking bij sp.a-kopstuk Tom MeeuwsBij het Antwerpse sp.a-kopstuk Tom Meeuws is maandagvoormiddag een huiszoeking aan de gang.
16/04 12u00  Digitale technologie speelt verzekeringsmakelaar niet wegDe verzekeringsmakelaars verliezen nauwelijks marktaandeel in ons land en blijven de grootste speler op de markt. Met dank aan een aantal grote verzekeraars die in hun digitale strategie kiezen voor een samenwerkingsmodel met de tussenpersonen.
16/04 11u15  Roger Miesen (CEO RWE Generation): 'Als we dit jaar geen duidelijkheid hebben, stoppen we in België'De Duitse energiereus RWE heeft ambitieuze plannen om van België een nieuwe thuismarkt te maken. Roger Miesen is er gerust op dat de kernuitstap mogelijk is. Alleen is de vraag: zijn de randvoorwaarden om de alternatieven te bouwen op tijd vervuld?
16/04 09u00  Opnieuw kritiek op loonsverhoging topbestuurders bank in NederlandOpnieuw is er kritiek op een loonsverhoging voor de top van een bank in Nederland. Van Lanschot Kempen wil de beloning van de topbestuurders fors verhogen, omdat ze aanzienlijk minder verdienen dan hun collega's bij vergelijkbare bedrijven. Dat schrijft de Volkskrant. Maar critici wijzen erop dat die bedrijven veel groter zijn dan Van Lanschot en de vergelijking mank gaat.
15/04 09u00  Peas & Love: een gemeenschap creëren rond een verticale daktuinKlanten kunnen bij de Brusselse start-up Peas & Love online een abonnement nemen op een verticale daktuin. Het enige wat ze zelf moeten doen, is de groenten oogsten.
15/04 09u00  Virtuele realiteit: een briljante oplossing op zoek naar een probleemHet hoofdpersonage van Ready Player One, de nieuwe film van Steven Spielberg, verovert macht, geld én de liefde van zijn leven in de Oase, een digitaal parallel universum. De fans hopen dat de virtuele realiteit binnenkort haar intrede maakt in woonkamers, kantoren en scholen. Maar dat virtuele realiteit de massamarkt zal veroveren, wordt al vijftig jaar voorspeld. Voor de echte doorbraak ontbreekt nog één detail: het nut voor de gebruiker.
15/04 09u00  De beginselen van Buelens: hoe evidence based is managementcoaching?Coaching is het daadwerkelijk helpen van andere personen bij het formuleren en bereiken van hun prestatiegerichte doelstellingen.
15/04 05u00  SP.A wil vervuilende dieselwagens met slooppremie van de weg halenOppositiepartij SP.A stelt voor een premie van duizend euro in te voeren voor mensen die hun oude, vervuilende wagen laten slopen. Op die manier zouden een pak vervuilende wagens versneld van de weg kunnen gehaald worden.
14/04 14u30  Thierry Geerts (topman Google België ) en MC Solaar over de muziekindustrie: 'Jongeren willen niet meer alles bezitten'De muziekindustrie is al sterk veranderd, en het einde is nog niet in zicht. De Franse rapper MC Solaar heeft er als gediplomeerde filosoof duidelijke meningen over. Dat levert een boeiend gesprek op met Thierry Geerts, directeur van Google België, over streaming, auteursrechten en artificiële intelligentie.
14/04 14u00  Belasting op huurinkomsten: 'De Belgische wetgever staat voor een moeilijke opdracht'Het Europees Hof van Justitie oordeelde deze week dat de Belgische fiscale regeling omtrent de inkomsten uit de privé-verhuur van vastgoed, alsook uit niet-verhuurde onroerende goederen, in strijd is met het EU-recht. Erik Sansen en Tilde Callebaut, advocaten bij Sansen International Tax Lawyers, geven uitleg bij het arrest van het Hof en de mogelijke gevolgen.
14/04 08u45  Zullen zelfrijdende auto's nooit meer crashen?De Leuvense start-up IVEX ontwikkelt algoritmes die moeten bijdragen tot veiligere autonome systemen, zoals drones en zelfstandig rijdende auto's.
14/04 08u45  Hogesnelheidstrein Thalys vervoert voor het eerst meer dan 7 miljoen passagiersNa tien jaar stagnatie laat de Thalys, de trein die Parijs, Amsterdam en Keulen aandoet, weer een groei optekenen. Maar het kan nog beter, als de Belgen zijn budgetdienst Izy beter zouden kennen.
14/04 06u00  Schadeclaim kost Coucke al zeker vijftien miljoenMarc Coucke kan niet meer zomaar aan zijn geld, een gevolg van de overnameperikelen van Omega Pharma door het Amerikaanse Perrigo. Dat eist 1,9 miljard van Coucke en investeringsfonds Waterland. Toen Coucke vorig jaar 50 miljoen uit zijn holding Alychlo wilde halen, staken de Amerikanen daar een stokje voor. Dat schrijven kranten van Mediahuis zaterdag.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

7x 'Torens aan de kust? Een superidee!'21/04 10u00 - Trends.be: Peter Taffeiren, de CEO van de projectontwikkelaar POC Partners, is een fan van de Belgische kust. Maar hij is ook bezorgd over zijn geprefereerde vastgoedterrein. 'Er moet iets gebeuren aan de kust, zo niet blijven we zitten met een monotoon en vastgeroest vastgoedpatrimonium.'
1x Belasting op huurinkomsten: 'De Belgische wetgever staat voor een moeilijke opdracht'14/04 14u00 - Trends.be: Het Europees Hof van Justitie oordeelde deze week dat de Belgische fiscale regeling omtrent de inkomsten uit de privé-verhuur van vastgoed, alsook uit niet-verhuurde onroerende goederen, in strijd is met het EU-recht. Erik Sansen en Tilde Callebaut, advocaten bij Sansen International Tax Lawyers, geven uitleg bij het arrest van het Hof en de mogelijke gevolgen.
1x Commercieel directeur Argenta stapt op20/04 17u00 - Trends.be: De commercieel directeur van Argenta, Anne Coppens, stapt op. De reden is een meningsverschil over de digitale strategie van de bank.
1x BEyond helpt tien Belgische groeibedrijven om een wereldtopper te worden20/04 17u15 - Trends.be: Donderdag maakte Pulse Foundation bekend welke tien Belgische start-ups het koppelt aan ervaren ondernemers als onderdeel van zijn nieuwe BEyond Excellence in Entrepreneurship-programma. De bedoeling is jonge Belgische bedrijven te helpen uitgroeien tot de Solvays of Soudals van morgen.
1x Deutsche Bank schreef per ongeluk 28 miljard euro over20/04 17u45 - Trends.be: Deutsche Bank heeft midden maart per ongeluk een bedrag van 28 miljard euro overgeschreven tijdens een routineuze financiële operatie. De fout is intussen wel al rechtgezet.
1x Belgische consument iets somberder in april20/04 18u15 - Trends.be: Het vertrouwen van de consumenten in België is in april licht gedaald na een opleving in maart.
0x Schadeclaim kost Coucke al zeker vijftien miljoen14/04 06u00 - Trends.be: Marc Coucke kan niet meer zomaar aan zijn geld, een gevolg van de overnameperikelen van Omega Pharma door het Amerikaanse Perrigo. Dat eist 1,9 miljard van Coucke en investeringsfonds Waterland. Toen Coucke vorig jaar 50 miljoen uit zijn holding Alychlo wilde halen, staken de Amerikanen daar een stokje voor. Dat schrijven kranten van Mediahuis zaterdag.
0x Hogesnelheidstrein Thalys vervoert voor het eerst meer dan 7 miljoen passagiers14/04 08u45 - Trends.be: Na tien jaar stagnatie laat de Thalys, de trein die Parijs, Amsterdam en Keulen aandoet, weer een groei optekenen. Maar het kan nog beter, als de Belgen zijn budgetdienst Izy beter zouden kennen.
0x Zullen zelfrijdende auto's nooit meer crashen?14/04 08u45 - Trends.be: De Leuvense start-up IVEX ontwikkelt algoritmes die moeten bijdragen tot veiligere autonome systemen, zoals drones en zelfstandig rijdende auto's.
0x Thierry Geerts (topman Google België ) en MC Solaar over de muziekindustrie: 'Jongeren willen niet meer alles bezitten'14/04 14u30 - Trends.be: De muziekindustrie is al sterk veranderd, en het einde is nog niet in zicht. De Franse rapper MC Solaar heeft er als gediplomeerde filosoof duidelijke meningen over. Dat levert een boeiend gesprek op met Thierry Geerts, directeur van Google België, over streaming, auteursrechten en artificiële intelligentie.

Statistieken

Artikels:
33086
Gelezen:
17964
Aantal lezers nu:
50


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven