donderdag 19 september 2019, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van Trends.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u15
 

Trends.be

Verbergen Tonen
19/09 12u45  Nederland wil reputatie als belastingparadijs voorgoed kwijt Op Prinsjesdag, de derde dinsdag van september, openbaart de Nederlandse regering ieder jaar haar beleidsplannen voor het komende parlementaire jaar. De maatregelen die staatssecretaris voor Financiën Menno Snel deze week onthulde waren een grote streep door de rekening van de vele grote multinationals die in Nederland hun hoofdkantoor hebben.
19/09 11u15  Dit zijn de genomineerden voor de Trends Sales & Marketing Awards De Trends Sales & Marketing Awards (TSMA) is een nieuwe Belgische prijs die marketing- en salesexperts beloont voor innoverende commerciële trajecten, nieuwe marktintroducties of veranderingen in de commerciële strategie van hun bedrijf. De prijzen zijn een initiatief van Trends en Trends-Tendances, met het consulting- en uitzendbedrijf Minds&More als partner. Ze worden uitgereikt op 6 november ti...
19/09 11u00  Luminex en Sioen zijn de nieuwe Leeuwen van de Export Het beursgenoteerde Sioen, de wereldleider in technisch textiel, en het Limburgse Luminex, een specialist in technologie voor licht- en geluidsprofessionals, zijn de nieuwe Leeuwen van de Export.10 
19/09 07u30  VBO wil eindelijk een echt klimaat- en energiebeleid Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) wil dat de komende regeringen werk maken van een coherent energie- en klimaatbeleid. De organisatie pleit voor realistische doelstellingen, maar vooral voor echte beslissingen.14 
18/09 18u00  Fed pompt onverwachts 120 miljard dollar in de Amerikaanse geldmarkt Gisteren en vandaag moest de Fed, de Amerikaanse centrale bank, onverwacht meer dan 120 miljard dollar in de Amerikaanse geldmarkten pompen. Zo'n operatie had ze sinds de crisis niet meer moeten ondernemen.
18/09 17u30  Schotse premier: 'Onafhankelijkheid komt eraan' Volg hier de updates over de brexit.
18/09 16u31  Farma pokert met Pia Het spectaculaire prijskaartje voor het geneesmiddel dat baby Pia moet redden, heeft een tsunami van verontwaardiging over de farmasector op gang gebracht. En terecht, want op die manier stevenen we af op een infarct van de gezondheidszorg.
18/09 16u15  Britse regering acht Hooggerechtshof niet bevoegd in zaak rond opschorting parlement Volg hier de updates over de brexit.
18/09 16u00  Stefaan De Clerck (Proximus): 'Een goeie CEO kost waarschijnlijk meer dan een slechte CEO' Net als bevoegd minister Philippe De Backer gaf Proximus-voorzitter Stefaan De Clerck tijdens een hoorzitting in de Kamer toelichting over de gang van zaken bij het telecombedrijf.
18/09 15u01  Valentin Stalf (oprichter digitale bank N26): 'Bankieren is een opwindende sector' Een jonge Oostenrijker gooit de traditionele bankwereld overhoop, slim, agressief en snel. Valentin Stalf richtte zes jaar geleden de digitale bank N26 op en die ziet haar klantenbestand pijlsnel stijgen. 'Miljoenen mensen zijn niet tevreden over het aanbod van hun bank.'
18/09 12u30  Philippe De Backer (Open VLD): 'Nieuwe CEO van Proximus hoeft niet per se een Belg te zijn' Volgens minister van Telecom Philippe De Backer (Open Vld) zijn er voldoende kandidaten te vinden om Dominique Leroy op te volgen als CEO van Proximus 'binnen het huidige loonpakket'. De nieuwe topman of topvrouw hoeft overigens niet per se een Belg te zijn, vindt hij.
18/09 11u45  Laurence Boone (OESO): 'We vragen te veel van centrale banken' De hoofdeconoom van de OESO, Laurence Boone, overschouwt het economische wereldtoneel. De groei vertraagt, maar ze ziet voldoende opties om een ernstige terugval te vermijden.
18/09 11u45  Dit zijn de nieuwe doelwitten van de fiscus Net als elk jaar komt de federale overheidsdienst Financiën met een lijstje van specifieke controleacties, waarop de fiscus zich zal concentreren. Op wie opent ze dit najaar de jacht?
18/09 11u01  Amerikaanse centrale bank pompt 75 miljard dollar in financieel systeem De Fed, het stelsel van Amerikaanse centrale banken, heeft aangekondigd dat het voor 75 miljard dollar aan liquiditeit in de markt gaat pompen.
17/09 20u00  De nieuwe kwelduivel van Telenet heet Providence Providence, een Amerikaans private-equityfonds, ligt in koppositie om de Waalse telecomprovider VOO over te nemen. En dat terwijl lokale spelers als Orange en Telenet ook een kans hoopten te maken. Wie of wat schuilt er achter Providence?
Laatste update: vandaag om 12u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/09 19u00  Hoe redden we onze gezondheidszorg? 'Artsen zouden maximaal 10.000 euro mogen verdienen'Omdat politici volgens Jan De Maeseneer op geen enkel niveau ernstig over een koerswijziging in de gezondheidszorg praten, presenteert de professor huisartsgeneeskunde zelf een ambitieus toekomstplan.
17/09 18u30  Komt er een nieuwe olieschok?De olieprijs maakt bokkensprongen na de aanval op twee olie-installaties in Saoedi-Arabië. In de achtergrond woedt een conflict tussen Saoedi-Arabië en Iran, zien de VS hoe hun schalieolie weer wat aantrekkelijker wordt, en wrijven de gasproducenten zich in de handen.
17/09 17u30  Providence kan de Waalse telecommarkt overhoop gooienProvidence, een Amerikaans private-equityfonds, ligt in koppositie om de de Waalse telecomprovider VOO over te nemen. En dat terwijl lokale spelers als Orange en Telenet ook een kans hoopten te maken. Wie of wat schuilt er achter Providence?
17/09 15u15  Luxe wordt de norm: hoe de toestroom van promotoren de markt voor studentenhuisvesting ontregeltDe drie grote projectontwikkelaars in de studentenhuis- vesting maken zich zorgen over het toenemende aantal promotoren dat zich met die markt bemoeit. De meeste nieuwkomers mikken op het luxesegment, terwijl het tekort aan betaalbare studentenhuisvesting schrijnend wordt.
17/09 11u16  Karel Van Eetvelt over de ECB: 'Banken kunnen hun boterham niet meer verdienen'Karel Van Eetvelt, de CEO van de bankenfederatie Febelfin, is niet te spreken over de maatregelen die de Europese Centrale Bank vorige week nam. 'De ECB haalt het klassieke businessmodel van de banken helemaal onderuit.'
17/09 10u45  Multimodale hubs in voorsteden moeten fileprobleem oplossenProfessor Urbanisatie Alexander D'Hooghe (Massachusetts Institute of Technology) pleit in een nieuw mobiliteitsonderzoek, waarin hij Antwerpen en Brussel onder de loep neemt, voor multimodale hubs in de voorsteden en aparte rijbanen tot aan het werk, als oplossing voor het fileprobleem.
17/09 10u45  'Paars-geel is enig werkbare constellatie'Volg in deze live alles over de verschillende formaties.
16/09 19u15  Voertuigenconcern CNH Industrial: 'Zedelgem voedt een vijfde van de wereldbevolking'Van bulldozers, over landbouwmachines en brandweerwagens, tot bussen en vrachtwagens. CNH Industrial, dat in België twee fabrieken en 3300 werknemers telt, heeft veel kennis in huis, maar mist focus. De nieuwe CEO, Hubertus Mühlhäuser, wil daar verandering in brengen.
16/09 18u30  Raad van State vernietigt verhoogde vreemdelingentaks Theo FranckenDe Raad van State heeft het koninklijk besluit van 16 februari 2015 van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) over de hoogte van de retributie die vreemdelingen verschuldigd zijn om de kosten van hun aanvraag voor een verblijfsvergunning te dekken, vernietigd.
16/09 18u15  Hubertus Mühlhäuser (CEO CNH Industrial): 'Zedelgem voedt een vijfde van de wereldbevolking'Van bulldozers, over landbouwmachines en brandweerwagens, tot bussen en vrachtwagens. CNH Industrial, dat in België twee fabrieken en 3300 werknemers telt, heeft veel kennis in huis, maar mist focus. De nieuwe CEO, Hubertus Mühlhäuser, wil daar verandering in brengen.
16/09 18u00  Hoe een drone-aanval in Saoedi-Arabië de Belgische consument raaktEen hogere olieprijs is slecht nieuws voor de Belgische gezinnen, die bijna 15 procent van hun gezinsbudget uitgeven aan verwarming, elektriciteit en transport. 'Als we daarvoor meer moeten betalen, houden we minder over voor andere zaken', vatten economen het samen.
16/09 18u00  'Zedelgem voedt een vijfde van de wereldbevolking'Van bulldozers, over landbouwmachines en brandweerwagens, tot bussen en vrachtwagens. CNH Industrial, dat in België twee fabrieken en 3300 werknemers telt, heeft veel kennis in huis, maar mist focus. De nieuwe CEO, Hubertus Mühlhäuser, wil daar verandering in brengen.
16/09 16u00  Commissievoorzitter Juncker na bezoek Johnson: 'Nog geen werkbare voorstellen uit Londen'Volg hier de updates over de brexit.
16/09 16u00  Duitse automerken onder st(r)oom om koppositie te behoudenDe 68ste editie van de Internationale Auto Ausstellung (IAA) in Frankfurt is in mineur begonnen met protestacties van de milieubeweging én het onverwachte ontslag van de voorzitter van het organiserende Verband der Automobilindustrie (VDA). Het goede nieuws is dat kanselier Merkel in haar openingsspeech de Duitse auto-industrie steun toezegde bij de transitie van conventionele naar alternatieve aa...
16/09 15u30  'Belgische bedrijven hebben zich wel degelijk voorbereid op een brexit'De Brexit Impact Scan van de federale overheidsdienst (FOD) Economie iwerd al meer dan 25.000 keer geraadpleegd. Dat heeft graaf Paul Buysse, de voorzitter van de 'high level group' die het Belgische bedrijfsleven moet voorbereiden op de brexit, maandag gezegd in de Kamer.
16/09 14u45  Het hoger onderwijs heeft meer geld nodig: 'We lopen achter op de realiteit'Vlaanderen geeft ruim een kwart van zijn begroting uit aan onderwijs. Vooral het secundair onderwijs profiteert daarvan. In het hoger onderwijs scoren we onder het OESO-gemiddelde. Een paradox voor een gebied die zich als kennisregio profileert.
16/09 14u45  Investeren in een autostaanplaats of garagebox: doen of niet?In de eerste helft van 2019 kochten Vlamingen 21 procent meer parkeerplaatsen dan in dezelfde periode vorig jaar. In grootsteden worden autostaanplaatsen almaar zeldzamer. Doet u er dan goed aan erin te investeren?
16/09 11u46  Na aanval op Saoedi-Arabië: olieprijzen schieten de lucht in, Trump dreigt met vergeldingNa de drone-aanval op het hart van de Saoedische olieproductie, waardoor het land zijn output in één klap moest halveren, heeft de Amerikaanse president Donald Trump gedreigd met vergelding. Tegelijk beklemtoonde hij dat hij onder geen enkel beding een ontmoeting met Iraanse leiders gaat houden. De impact van de droneaanval zal ten vroegste donderdag merkbaar zijn aan de pomp, zegt sectorfederatie...
16/09 10u45  Na aanval op Saoedi-Arabië: olieprijzen schieten lucht in, Trump dreigt met vergeldingNa de drone-aanval op het hart van de Saoedische olieproductie, waardoor het land zijn output in één klap moest halveren, heeft de Amerikaanse president Donald Trump gedreigd met vergelding. Tegelijk beklemtoonde hij dat hij onder geen enkel beding een ontmoeting met Iraanse leiders gaat houden. De impact van de droneaanval zal ten vroegste donderdag merkbaar zijn aan de pomp, zegt sectorfederatie...
16/09 10u45  Alexander De Croo streng voor Europese Centrale Bank: 'De spaarder is opnieuw de klos'Vicepremier en minister van Financiën Alexander De Croo is niet mals voor het beleid van de Europese Centrale Bank. Afgelopen vrijdag legde hij in Helsinki het vuur aan de schenen van ECB-voorzitter Mario Draghi. 'Zijn beleid vergroot de ongelijkheid', aldus De Croo.
15/09 14u30  'Thomas Cook heeft dringend 1 miljard euro nodig'Reisorganisatie Thomas Cook (Neckermann) zit in financiële problemen. Er is acuut meer dan 1 miljard euro nodig om het zwakke winterseizoen door te komen. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.
15/09 11u45  Motrac Handling & Cleaning neemt Lauwers Heftruck Service overMet de overname van een sectorgenoot uit Dottenijs heeft het Antwerpse Motrac Handling & Cleaning een uitvalsbasis voor de klanten in Oost- en West-Vlaanderen en Henegouwen. Topman Filip Van Kelecom zoekt nog lokale kansen om de groeiende heftruckmarkt vlotter te bedienen.
14/09 14u30  Dominique Leroy vertrekt al op 20 september bij ProximusDominique Leroy verlaat Proximus al op 20 september. Dat zijn Leroy en de raad van bestuur onderling overeengekomen 'met het oog op het herstellen van een sereen klimaat binnen het bedrijf en in het belang van de onderneming', zo meldt het telecombedrijf.
14/09 11u30  De Europese economie is weerbaarder dan gedacht: tien verborgen troevenEuropa holt al veel te lang de Angelsaksische manier van zakendoen achterna. Het concurrentievermogen van de Europese economie is veel groter dan algemeen wordt gedacht. Alleen moet de Europese Unie haar verborgen troeven ontdekken en uitspelen. In een rapport legt de denktank CEPS uit hoe dat moet.
13/09 22u30  De balans van Trends: het is comfortabel regeerakkoorden maken als de Vlaamse broer meebetaaltElk weekend maakt Trends de balans op van de afgelopen week. Deze keer kregen vooral het Waalse regeerakkoord en de bazooka van de Europese Centrale Bank veel commentaar.
13/09 17u30  ABO kan nu ook rampen voorkomenHet Gentse ingenieursbureau ABO-Group kan dankzij de overname van Innogeo voorspellen of instortingsgevaar dreigt voor bruggen of wegen. Dat moet de groei verder versterken.
13/09 15u30  Nathalie Vandepeute (CEO Bancontact Payconiq Company): 'De concurrentie op de betaalmarkt zal nog toenemen'Nathalie Vandepeute, de CEO van Bancontact Payconiq Company, verwacht dat de PSD2-hervorming van het Europese betaalverkeer de concurrentie op de betaalmarkt nog doet toenemen. 'Maar dat is een goede zaak voor innovatie in de sector', zegt Vandepeute, die een ruim een jaar geleden aan het hoofd kwam van het fusiebedrijf.
13/09 15u01  Het is comfortabel regeerakkoorden maken als de Vlaamse broer meebetaaltElk weekend maakt Trends de balans op van de afgelopen week. Deze keer kregen vooral het Waalse regeerakkoord en de bazooka van de Europese Centrale Bank veel commentaar.
13/09 14u45  Na de federale begrotingsontsporing, de Waalse. Straks de Vlaamse?De nieuwe Waalse regering stelt een begrotingsevenwicht uit naar 2024. Volgend jaar kijken ze in Namen aan tegen een deficit van 350 miljoen euro. Na de federale ontsporing volgt de Waalse. Laat de nieuwe Vlaamse regering straks het evenwicht eveneens schieten?
13/09 14u45  De nieuwe Commissie: vrouwen aan de topMaandag maakte de nieuwbakken voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, de namen van de nieuwe Eurocommissarissen bekend. Het grootste nieuws was dat de Commissie voor het eerst uit evenveel vrouwen als mannen bestaat... of toch bijna.
13/09 12u30  Kies voor dividend in plaats van nulrendementWie zijn geld op een spaarboekje zet, wordt gegarandeerd armer. Ook met obligaties valt niet veel meer te verdienen. Wie bereid is een beetje risico te nemen, waagt zich beter aan dividendaandelen.
13/09 12u15  Hoe wordt het loon van managers en topkaderleden bepaald?Bij de verloning van managers ligt meer nadruk op variabele verloning. Bonussen voor CEO's worden veelal gespreid in de tijd uitbetaald. En de remuneratiecomités moeten zich buigen over almaar complexere loonpakketten, maar worden ook professioneler. Dat zijn de opvallende tendensen in de verloning van managers aan de vooravond van een nieuw decennium.
13/09 11u30  De Nieuwe Zijderoute: worden Belgische ondernemingen de grote winnaars van het Chinese project?De Nieuwe Zijderoute kan in omgekeerde richting een vlasroute worden, waarbij België als grote winnaar uit de bus komt. 'Die 1,4 miljard Chinezen hebben toch ook van alles nodig.'
13/09 10u45  Smallcaps achtergebleven op grote indexaandelenDe komende weken kunnen nog turbulent zijn, maar de kansen op een ommekeer op de beurzen nemen toe en dan zullen de kleinere waarden het wellicht beter doen dan de rest. Zeker op termijn.
12/09 17u31  Max Jadot (CEO BNP Paribas Fortis): 'De banksector staat voor moeilijke jaren'De lage rente en de digitalisering brengen het klassieke verdienmodel van de banksector in gevaar. 'De sector staat voor enkele moeilijke jaren. De banken moeten hun verdienmodel aanpassen', zegt Max Jadot, de CEO van BNP Paribas Fortis.
12/09 17u00  OdeGand trapt het cultuurseizoen op gangZoals elk jaar stevent OdeGand af op een uitverkocht festival. De happening brengt klassieke en wereldmuziek tot in alle uithoeken van de stad Gent. 'Onze grote uitdaging is te verbreden en te verbinden', zegt algemeen directeur Veerle Simoens. 'Dat is een van de opdrachten van kunst: tonen hoe begrijpbaar alles kan zijn.'
12/09 16u00  Draghi dient deze drie schokken toe aan de economieMario Draghi trekt de deur bij de Europese Centrale Bank (ECB) met een knal achter zich dicht. Beleggers hadden hoge verwachtingen van de voorlaatste rentevergadering onder zijn voorzitterschap en de ECB-voorzitter stelt niet teleur. Draghi doet nog een keer 'alles wat nodig is' om de economie op gang te trekken en een draai te geven aan de positieve spiraal van prijsstijgingen.
12/09 14u00  De Europese Centrale Bank verlaagt de depositorente naar -0,5 procentDe ECB lanceert vanaf 1 november ook een nieuw economisch steunprogramma. Ze zal maandelijks voor 20 miljard euro schuld opkopen.
12/09 13u00  Opnieuw spontane acties bij ProximusBij Proximus zijn vandaag opnieuw spontane stakingsacties uitgebroken. De sfeer in het telecombedrijf is erg gespannen, na het aangekondigde vertrek van CEO Dominique Leroy naar sectorgenoot KPN.
12/09 13u00  Jaya Baloo: 'De huidige algoritmes zullen niet meer veilig zijn'Hoe beveilig je tegen kwantumcomputers die de huidige algoritmes kunnen kraken? Post-quantum security betekent dat alles op de schop moet, zegt Jaya Baloo, de voormalige CISO van telecomgigant KPN en specialist in kwantumbeveiliging: 'Het probleem is dat cryptografie in alles zit.'
12/09 13u00  Oracle-CEO tijdelijk weg door ziekteMark Hurd, een van Oracle's co-CEO's, zal voor onbepaalde tijd afwezig zijn wegens ziekte. Het bedrijf kondigt ook kwartaalresultaten aan die onder de verwachtingen blijven.
12/09 12u00  Wapenexport: ngo's dagen de Waalse regering voor de rechtbankDe ngo's Ligue des Droits Humains en CNAPD hebben een kortgeding aangespannen tegen de Waalse regering om toegang te krijgen tot informatie over wapenexport. Dat hebben Le Soir en Knack vernomen. Op dinsdag 17 september vindt de inleidingszitting plaats voor de rechtbank van eerste aanleg in Namen.
12/09 11u30  Drie reddingsboeien voor spaardersWie zijn geld op een spaarboekje zet, wordt gegarandeerd armer. Hoe laat u uw geld toch nog een beetje renderen in deze bizarre tijden, zonder al te veel risico te nemen?
12/09 11u01  Belg onderhandelt weer over de herfinanciering van zijn woonkredietBij BNP Paribas Fortis en Argenta is een op de vijf woonkredieten in 2019 een herfinanciering. Dat betekent dat de kredietnemer een bestaand krediet inruilt voor een nieuw krediet met een lagere jaarlijkse rente.
12/09 10u15  Apple trekt de streaming wars open: wie wint straks het gevecht om uw tv-avond?Beste kijkers, er wordt gevochten om uw aandacht en uw geld. Door de lineaire zenders en Netflix, maar binnenkort ook door Disney en Apple+. Expert Tom Evens overschouwt het slagveld van de streaming wars: 'Disney zal dé concurrent worden voor Netflix.'
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x VBO wil eindelijk een echt klimaat- en energiebeleid19/09 07u30 - Trends.be: Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) wil dat de komende regeringen werk maken van een coherent energie- en klimaatbeleid. De organisatie pleit voor realistische doelstellingen, maar vooral voor echte beslissingen.
10x Luminex en Sioen zijn de nieuwe Leeuwen van de Export19/09 11u00 - Trends.be: Het beursgenoteerde Sioen, de wereldleider in technisch textiel, en het Limburgse Luminex, een specialist in technologie voor licht- en geluidsprofessionals, zijn de nieuwe Leeuwen van de Export.
7x Dit zijn de genomineerden voor de Trends Sales & Marketing Awards19/09 11u15 - Trends.be: De Trends Sales & Marketing Awards (TSMA) is een nieuwe Belgische prijs die marketing- en salesexperts beloont voor innoverende commerciële trajecten, nieuwe marktintroducties of veranderingen in de commerciële strategie van hun bedrijf. De prijzen zijn een initiatief van Trends en Trends-Tendances, met het consulting- en uitzendbedrijf Minds&More als partner. Ze worden uitgereikt op 6 november ti...
5x Nederland wil reputatie als belastingparadijs voorgoed kwijt19/09 12u45 - Trends.be: Op Prinsjesdag, de derde dinsdag van september, openbaart de Nederlandse regering ieder jaar haar beleidsplannen voor het komende parlementaire jaar. De maatregelen die staatssecretaris voor Financiën Menno Snel deze week onthulde waren een grote streep door de rekening van de vele grote multinationals die in Nederland hun hoofdkantoor hebben.
2x Schotse premier: 'Onafhankelijkheid komt eraan'18/09 17u30 - Trends.be: Volg hier de updates over de brexit.
1x Valentin Stalf (oprichter digitale bank N26): 'Bankieren is een opwindende sector'18/09 15u01 - Trends.be: Een jonge Oostenrijker gooit de traditionele bankwereld overhoop, slim, agressief en snel. Valentin Stalf richtte zes jaar geleden de digitale bank N26 op en die ziet haar klantenbestand pijlsnel stijgen. 'Miljoenen mensen zijn niet tevreden over het aanbod van hun bank.'
1x Britse regering acht Hooggerechtshof niet bevoegd in zaak rond opschorting parlement18/09 16u15 - Trends.be: Volg hier de updates over de brexit.
1x Fed pompt onverwachts 120 miljard dollar in de Amerikaanse geldmarkt18/09 18u00 - Trends.be: Gisteren en vandaag moest de Fed, de Amerikaanse centrale bank, onverwacht meer dan 120 miljard dollar in de Amerikaanse geldmarkten pompen. Zo'n operatie had ze sinds de crisis niet meer moeten ondernemen.
0x Apple trekt de streaming wars open: wie wint straks het gevecht om uw tv-avond?12/09 10u15 - Trends.be: Beste kijkers, er wordt gevochten om uw aandacht en uw geld. Door de lineaire zenders en Netflix, maar binnenkort ook door Disney en Apple+. Expert Tom Evens overschouwt het slagveld van de streaming wars: 'Disney zal dé concurrent worden voor Netflix.'
0x Belg onderhandelt weer over de herfinanciering van zijn woonkrediet12/09 11u01 - Trends.be: Bij BNP Paribas Fortis en Argenta is een op de vijf woonkredieten in 2019 een herfinanciering. Dat betekent dat de kredietnemer een bestaand krediet inruilt voor een nieuw krediet met een lagere jaarlijkse rente.

Statistieken

Artikels:
31874
Gelezen:
22073
Aantal lezers nu:
71


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven