vrijdag 25 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Meest gelezen | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u15
 
22x Hoofd van nieuwe EU-privacywaakhond: "Er zullen zeker meteen klachten zijn"Nu de nieuwe Europese privacyregels, beter bekend als GDPR, van kracht worden, gaat ook een nieuwe Europese instelling aan de slag. De European Data Protection Board (EDPB) zal toezien op een uniforme toepassing van de regels in alle EU-lidstaten. De Oostenrijkse Andrea Jelinek krijgt de leiding over het orgaan. Ze verwacht zich op de eerste dag al aan klachten. 'We zijn er klaar voor', zegt ze. (25/05 00u30 - De Morgen)
22x "Bombardementen op wapendepots in Syrië"In Syrië zijn vanavond bombardementen uitgevoerd op wapendepots van de Libanese sjiitische beweging Hezbollah in de buurt van de Syrische... (25/05 00u15 - Het Laatste Nieuws)
22x Grote brand bij afvalverwerker CirculusIn Deventer is vanavond brand uitgebroken bij afvalverwerker Circulus aan de Westfalenstraat. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand. (25/05 00u15 - De Stentor)
21x Zzp'ers is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioenMinder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 00u30 - AD.nl)
20x Noord-Korea wil problemen met VS nog steeds oplossenNoord-Korea wil nog steeds met de Verenigde Staten om de tafel om de problemen die beide landen hebben op te lossen. Dat zegt de viceminister van van Buitenlandse Zaken Kim Kye Gwan tegen het Noord-Koreaanse persbureau KNCA. (25/05 01u15 - Nu.nl)
20x Van de Sanden beleeft een van de mooiste dagen van haar leven met CL-winstShanice van de Sanden is dolgelukkig met de winst van de Champions League voor vrouwen. De aanvaller van Olympique Lyon gaf donderdag in Kiev drie assists in de verlenging van de finale tegen Vfl Wolfsburg (4-1). (25/05 01u00 - Nu.nl: Sport)
20x 'Harvey Weinstein geeft zichzelf vrijdag aan'Harvey Weinstein, de filmproducent die door tientallen vrouwen wordt beschuldigd van verkrachting, aanranding en/of seksuele intimidatie, zou zichzelf vrijdag aangeven bij de politie van New York. (25/05 00u30 - Nu.nl)
19x Russische president Poetin zegt onderzoek MH17 te bestuderenDe Russische president Vladimir Poetin zegt donderdag dat Moskou de bevindingen over MH17 van het Joint Investigations Team ​zal analyseren. Het onderzoeksteam meldde eerder dat de Buk-raketinstallatie die in 2014 het vliegtuig neerschoot van het Russische leger was. (25/05 00u30 - Nu.nl)
19x Zzp'ers is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioenMinder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 00u30 - De Stentor)
19x Opnieuw minder zzp'ers verzekerd tegen arbeidsongeschiktheidVan de zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) was 19 procent in 2016 verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Hiermee zet de dalende trend door. (25/05 00u15 - Nu.nl Economie)


18x Maduro laat honderden politieke gevangenen vrij na beëdigingDe Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft donderdag aangekondigd dat hij de actievoerders die werden opgepakt tijdens antiregeringsprotesten, zal vrijlaten. Daarmee wil hij zijn beleid van 'vrede' en 'verzoening' in de glans zetten. (25/05 01u00 - Knack)
18x Recordaantal autobedrijven kampt met tekort aan personeelBedrijven in de auto- en motorbranche hebben moeite om voldoende geschikt personeel te vinden. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kampt een recordaantal bedrijven in de sector met belemmeringen door een tekort aan gekwalificeerde medewerkers. (25/05 00u30 - Nu.nl Economie)
18x Zzp'ers is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioenMinder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 00u30 - BN/DeStem)
17x "Noord-Korea nog steeds bereid om in dialoog te treden met de Verenigde Staten"Noord-Korea zou ondanks het afblazen van de geplande top in Singapore volgende maand door de Amerikaanse president Trump, nog steeds bereid zijn om... (25/05 01u30 - Het Laatste Nieuws)
17x Britse militair knoeide met parachute vrouw om haar uit de weg te ruimenEen Britse militair die zijn vrouw uit de weg wilde ruimen door met haar parachute te knoeien, is schuldig bevonden aan een dubbele poging tot moord. De man had gehoopt haar levensverzekering op te strijken en een nieuw leven met een andere vrouw te beginnen. (25/05 01u30 - Gelderlander)
17x Zzp'er is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioenMinder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 01u30 - Gelderlander)
17x Britse militair knoeide met parachute vrouw om haar uit de weg te ruimenEen Britse militair die zijn vrouw uit de weg wilde ruimen door met haar parachute te knoeien, is schuldig bevonden aan een dubbele poging tot moord. De man had gehoopt haar levensverzekering op te strijken en een nieuw leven met een andere vrouw te beginnen. (25/05 01u30 - BN/DeStem)
17x Zzp'er is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioenMinder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 01u30 - BN/DeStem)
17x Dumoulin wil inlopen op Yates, Europese privacywet in werking,Wat gaat er vrijdag in ieder geval gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van 25 mei 2018. (25/05 01u30 - Nu.nl)
17x Britse militair knoeide met parachute vrouw om haar uit de weg te ruimenEen Britse militair die zijn vrouw uit de weg wilde ruimen door met haar parachute te knoeien, is schuldig bevonden aan een dubbele poging tot moord. De man had gehoopt haar levensverzekering op te strijken en een nieuw leven met een andere vrouw te beginnen. (25/05 01u30 - De Stentor)
17x Zzp'er is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioenMinder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 01u30 - De Stentor)
17x Britse militair knoeide met parachute vrouw om haar uit de weg te ruimenEen Britse militair die zijn vrouw uit de weg wilde ruimen door met haar parachute te knoeien, is schuldig bevonden aan een dubbele poging tot moord. De man had gehoopt haar levensverzekering op te strijken en een nieuw leven met een andere vrouw te beginnen. (25/05 01u30 - AD.nl)
17x Zzp'er is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioenMinder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 01u30 - AD.nl)
17x Terreur-gerelateerde arrestaties in stad waar Rode Duivels volgende maand Engeland treffen op WK in RuslandIn de stad waar de Rode Duivels volgende maand tegen Engeland spelen op het WK in Rusland, heeft de Russische politie acht mannen gearresteerd die... (25/05 01u15 - Het Laatste Nieuws)
17x 'Samuel Eto'o (37) in gesprek met Lazio'In dit blog houden we je op de hoogte van al het transfernieuws. Niet alleen de bevestigde transfers worden vermeld, maar ook de geruchten. De transferperiode begint op 1 juni en duurt tot en met 31 augustus. (25/05 00u45 - Nu.nl: Sport)
17x Zzp'ers is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioenMinder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 00u30 - Gelderlander)
17x ‘Mawda en gezin al twee keer in vrachtwagen gevonden’In de voorbije twee ­weken zijn Mawda, haar broertje en hun ouders twee keer op­gepakt nadat ze in vrachtwagens waren geklommen. Zo werden ze ook onderkoeld uit een koelwagen bevrijd, meldden bronnen aan Het Nieuwsblad. N-VA-voorzitter Bart De Wever wijst donderdagavond op de verantwoordelijkheid van de ouders. (25/05 00u00 - De Standaard)
17x Intussen al 64 kinderen uit 15 scholen met salmonellavergiftiging, traiteur die schoolmaaltijden leverde tijdelijk geslotenHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) gaat een traiteur die maaltijden geserveerd heeft aan meerdere scholen in Oost- en West-Vlaanderen tijdelijk sluiten. Die beslissing werd genomen nadat meerdere kinderen ziek zijn geworden door een salmonellavergiftiging. Het gaat intussen al om 64 kinderen uit 15 verschillende scholen in Oost- en West-Vlaanderen. (25/05 00u00 - Het Belang van Limburg)
16x Noord-Korea nog steeds bereid om in dialoog te treden met de Verenigde Staten: "Annulering top onverwacht en betreurenswaardig"Noord-Korea is ondanks het afblazen van de geplande top in Singapore volgende maand door de Amerikaanse president Trump, nog steeds bereid om in dialoog te treden met het land. Dat laat het staatsagentschap KCNA weten. (25/05 02u00 - De Morgen)
16x Diamanten bruiloft gevierd in WindekindsMarcel De Haes (84) en Lena Adams (86) vierden gisteren in rustoord Windekinds in Mechelen hun diamanten huwelijk. Exact zestig jaar geleden trad het koppel in het huwelijksbootje. “Het geheim van zo lang bij elkaar te blijven, is in de eerste plaats elkaar doodgraag zien”, zegt het tweetal. “Je moet ook veel van elkaar kunnen verdragen en allebei moet je af en toe eens water bij de wijn willen doen.” (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
16x Diamanten bruiloft gevierd in WindekindsMarcel De Haes (84) en Lena Adams (86) vierden gisteren in rustoord Windekinds in Mechelen hun diamanten huwelijk. Exact zestig jaar geleden trad het koppel in het huwelijksbootje. “Het geheim van zo lang bij elkaar te blijven, is in de eerste plaats elkaar doodgraag zien”, zegt het tweetal. “Je moet ook veel van elkaar kunnen verdragen en allebei moet je af en toe eens water bij de wijn willen doen.” (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen)
16x The Road to Kiev: de succesfilm van Liverpool door de ogen van Simon Mignolet, in beste bijrolVan Hoffenheim tot Kiev. Simon Mignolet (30) beleefde scene 1 en scene 2 vanop de eerste rij, de overige 13 vanop een stoeltje achter de regisseur.... (25/05 00u15 - Het Laatste Nieuws: Sport)
16x Steeds minder zzp'ers verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en pensioenEr zijn steeds minder zzp'ers die zich verzekeren voor arbeidsongeschiktheid of geld opzijzetten voor hun pensioen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Van de 895.000 zzp'ers (zelfstandigen zonder personeel) hadden in 2016 slechts 170.000 een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov), dat is zo'n 19 procent. Bij zmp'ers (zelfstandigen met personeel) ligt het aantal aov-verzekerden een stuk hoger, op bijna een derde. Ook bij de pensioenvoorziening betalen steeds minder zelfstandigen lijfrentepremies. In 2016 was dat bij zzp'ers slechts 10 procent, bij zmp'ers 16,5 procent. Te duur In de vijf jaar ervoor is het aantal verzekerden steeds verder gedaald. Naar de reden voor het minder verzekeren is het een beetje gissen, zegt CBS-econoom Peter Hein van Mulligen. 'Vaak wordt gezegd dat men de arbeidsongeschiktheidsverzekering te duur vindt, of dat jongeren niet met hun pensioen bezig zijn.' De leeftijd en de sector waarin zzp'ers werken spelen ook een rol. Jongeren tot 25 jaar en 65-plussers zijn het minst vaak verzekerd voor arbeidsongeschiktheid (respectievelijk 7 en 1 procent), de middengroep het meest, met zo'n 20 procent. In fysieke beroepen, zoals de bouw en de landbouw, wordt het vaakst verzekerd. Ook zzp'ers met hogere inkomens verzekeren zich vaker. De daling vindt ook plaats in de jaren dat het economisch slecht ging en er voor zzp'ers lang niet altijd werk was, zegt NOS-economieredacteur André Meinema. 'Met weinig werk en dus weinig verdiensten is een aov-verzekering of de lijfrentepremie wellicht een van de eerste zaken waarop bezuinigd wordt. In 2015 en 2016 begint de economie aan te trekken en zie je dat het aantal verzekerden niet of nauwelijks meer daalt.' (25/05 00u15 - NOS.nl)
16x Vrijwel alle van fraude verdachte melkveebedrijven weer vrijgegevenVrijwel alle 2200 melkveebedrijven waarvan de administratie niet op orde was, zijn weer vrijgegeven. Daar mogen de boeren weer koeien aan- en afvoeren. Nog 41 boerderijen zijn geblokkeerd, aldus minister Carola Schouten van Landbouw. (25/05 00u00 - Gelderlander)
16x Vrijwel alle van fraude verdachte melkveebedrijven weer vrijgegevenVrijwel alle 2200 melkveebedrijven waarvan de administratie niet op orde was, zijn weer vrijgegeven. Daar mogen de boeren weer koeien aan- en afvoeren. Nog 41 boerderijen zijn geblokkeerd, aldus minister Carola Schouten van Landbouw. (25/05 00u00 - BN/DeStem)
16x Boete voor bestuurder van landbouwvoertuig met 'gevaarlijke' scherpe delen in OosterhoutOOSTERHOUT - Een man heeft donderdag een fikse bekeuring gekregen omdat hij volgens de politie 'bespaarde op veiligheid'. (25/05 00u00 - BN/DeStem)
15x PVDA wil containerpark gratis makenDe Heistse afdeling van de linkse partij PVDA heeft donderdagavond in het CC de resultaten bekendgemaakt van een bevraging die ze hebben gedaan bij 526 Heistenaars. (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
15x Diamanten bruiloft gevierd in WindekindsMarcel De Haes (84) en Lena Adams (86) vierden gisteren in rustoord Windekinds in Mechelen hun diamanten huwelijk. Exact zestig jaar geleden trad het koppel in het huwelijksbootje. “Het geheim van zo lang bij elkaar te blijven, is in de eerste plaats elkaar doodgraag zien”, zegt het tweetal. “Je moet ook veel van elkaar kunnen verdragen en allebei moet je af en toe eens water bij de wijn willen doen.” (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
15x PVDA wil containerpark gratis makenDe Heistse afdeling van de linkse partij PVDA heeft donderdagavond in het CC de resultaten bekendgemaakt van een bevraging die ze hebben gedaan bij 526 Heistenaars. (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
15x Diamanten bruiloft gevierd in WindekindsMarcel De Haes (84) en Lena Adams (86) vierden gisteren in rustoord Windekinds in Mechelen hun diamanten huwelijk. Exact zestig jaar geleden trad het koppel in het huwelijksbootje. “Het geheim van zo lang bij elkaar te blijven, is in de eerste plaats elkaar doodgraag zien”, zegt het tweetal. “Je moet ook veel van elkaar kunnen verdragen en allebei moet je af en toe eens water bij de wijn willen doen.” (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
15x PVDA wil containerpark gratis makenDe Heistse afdeling van de linkse partij PVDA heeft donderdagavond in het CC de resultaten bekendgemaakt van een bevraging die ze hebben gedaan bij 526 Heistenaars. (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
15x Diamanten bruiloft gevierd in WindekindsMarcel De Haes (84) en Lena Adams (86) vierden gisteren in rustoord Windekinds in Mechelen hun diamanten huwelijk. Exact zestig jaar geleden trad het koppel in het huwelijksbootje. “Het geheim van zo lang bij elkaar te blijven, is in de eerste plaats elkaar doodgraag zien”, zegt het tweetal. “Je moet ook veel van elkaar kunnen verdragen en allebei moet je af en toe eens water bij de wijn willen doen.” (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
15x PVDA wil containerpark gratis makenDe Heistse afdeling van de linkse partij PVDA heeft donderdagavond in het CC de resultaten bekendgemaakt van een bevraging die ze hebben gedaan bij 526 Heistenaars. (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
15x Diamanten bruiloft gevierd in WindekindsMarcel De Haes (84) en Lena Adams (86) vierden gisteren in rustoord Windekinds in Mechelen hun diamanten huwelijk. Exact zestig jaar geleden trad het koppel in het huwelijksbootje. “Het geheim van zo lang bij elkaar te blijven, is in de eerste plaats elkaar doodgraag zien”, zegt het tweetal. “Je moet ook veel van elkaar kunnen verdragen en allebei moet je af en toe eens water bij de wijn willen doen.” (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: Economie)
15x Nooit meer rijden met beslagen autoruitenRijden met beslagen autoruiten is levensgevaarlijk. Daar kan zelfs een autoverzekering niets aan veranderen. Deze 4 tips zorgen dat je toch veilig de weg op kunt. Zelfs in de vochtigste maanden van het jaar. 4 tips om condens op je autoruiten te voorkomen Tip 1: Maak de autoruiten iedere dag schoon Een goede reden om de autoruiten iedere dag schoon te maken, is dat ze dan minder snel beslaan. Dit komt doordat vocht zich aan vuil hecht. Maak de binnenkant én buitenkant van de autoruiten daarom dagelijks schoon met een glasreiniger. Dat is zo gepiept. Wacht wel even met de ramen openen totdat ze helemaal droog zijn of neem ze even af met een doekje. Anders zie je straks niets door alle strepen. Tip 2: Gebruik de airco optimaal Als er te veel vocht in de auto zit, beslaan de ruiten. Daarom is een airco ook zo ideaal. Dit vernuftige ding maakt de lucht in de auto binnen een paar minuten droger, waardoor je zo weer door de ruiten kunt kijken. Zet de airco wel op de hoogste stand met de blazers op de voorruit gericht. Zijn de ruiten niet meer beslagen? Laat de airco dan toch nog even aan ... Het bericht Nooit meer rijden met beslagen autoruiten verscheen eerst op Carros. (25/05 01u00 - Carros)
15x Steeds meer volledig elektrische auto's Lees meer > (25/05 00u34 - FOK!)
15x Basketballers Leiden geven winst weg in tweede finaleduelLees meer > (25/05 00u34 - FOK!)
15x Zwemkampioene Hosszu blijkt vreemdgangster, coach/man is wegLees meer > (25/05 00u34 - FOK!)
15x Sterke stijging volledig elektrische auto’sDe verkoop van hybride auto’s met stekker nam vorig jaar juist sterk af. Dit heeft te maken met veranderende fiscale regels. (25/05 00u15 - NRC.nl: Wetenschap)
15x 'Oost en west: ook qua privacy twee totaal verschillende werelden'Vandaag gaat de GDPR in voege. 'Ons idee van privacybescherming in Europa is zo slecht nog niet', besluit Danielle Jacobs wanneer ze vergelijkt met de situatie in Taiwan. (25/05 00u15 - DataNews)
15x Sterke stijging volledig elektrische auto’sDe verkoop van hybride auto’s met stekker nam vorig jaar juist sterk af. Dit heeft te maken met veranderende fiscale regels. (25/05 00u15 - NRC Handelsblad)
15x VRT stopt eind dit jaar met uitzenden via DVB-T (17 May 2018)Lees meer > (25/05 00u03 - Mediawatchers)
15x Van Marwijk neemt Jones op in voorlopige selectieLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
15x Numan: "Dit Ajax is kwetsbaar als het even niet loopt"Lees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
15x Sneijder: "Daarom deden de mislukte kwalificaties me meer pijn"Lees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
15x NHL: Maple Leafs verliezen ook van laagvlieger SabresLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
15x 'Hippe' honkbalvorm moet sport op Olympische Spelen houdenLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
15x Noord-Koreaanse ijshockeyster komt weg met positieve dopingtestLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
15x Fans van Willem II willen Van de Looi meteen wegLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
15x Intussen al 64 kinderen uit 15 scholen met salmonellavergiftiging, traiteur die schoolmaaltijden leverde tijdelijk geslotenHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) gaat een traiteur die maaltijden geserveerd heeft aan meerdere scholen in Oost- en West-Vlaanderen tijdelijk sluiten. Die beslissing werd genomen nadat meerdere kinderen ziek zijn geworden door een salmonellavergiftiging. Het gaat intussen al om 64 kinderen uit 15 verschillende scholen in Oost- en West-Vlaanderen. (25/05 00u00 - Gazet van Antwerpen)
14x Twee doden en ruim vijftig gewonden bij nieuwe betogingen in NicaraguaIn Nicaragua zijn woensdag minstens twee doden en 54 gewonden gevallen bij confrontaties tussen betogers en aanhangers van president Daniel Ortega. Het geweld laait zo weer op, daags na het afspringen van de dialoog tussen de protestleiders en middenveldorganisaties enerzijds en de regering anderzijds, die werd bemiddeld door de katholieke kerk. (25/05 02u30 - De Morgen)
14x N-Korea: bereid problemen met VS op te lossenNoord-Korea is nog altijd bereid tot een ontmoeting met de VS om waar mogelijk de problemen uit te praten. Dat heeft de vice-minister van Buitenlandse Zaken Kim Kye Gwan vrijdag gezegd, nadat de Amerikaanse president Donald Trump een dag eerder de top met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un had afgezegd. (25/05 01u30 - Reformatisch Dagblad)
14x Auto- en motorenbranche komt handen te kortDEN HAAG (ANP) - Bedrijven in de auto- en motorbranche hebben moeite om voldoende geschikt personeel te vinden. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kampt een recordaantal bedrijven in de sector met belemmeringen door een tekort aan gekwalificeerde medewerkers. Het bericht Auto- en motorenbranche komt handen te kort verscheen eerst op Nieuws.nl. (25/05 01u30 - Nieuws.nl)
14x PVDA wil containerpark gratis makenDe Heistse afdeling van de linkse partij PVDA heeft donderdagavond in het CC de resultaten bekendgemaakt van een bevraging die ze hebben gedaan bij 526 Heistenaars. (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen: Economie)
14x PVDA wil containerpark gratis makenDe Heistse afdeling van de linkse partij PVDA heeft donderdagavond in het CC de resultaten bekendgemaakt van een bevraging die ze hebben gedaan bij 526 Heistenaars. (25/05 01u15 - Gazet van Antwerpen)
14x Gisteren gemist: Van de Sanden wint CL, Defour stopt bij BelgiëIn de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 24 mei. (25/05 00u45 - FC update)
14x Zzp'ers minder vaak verzekerd tegen arbeidsongeschiktheidLees meer > (25/05 00u34 - FOK!)
14x Steeds vaker personeelstekort auto- en motorbrancheLees meer > (25/05 00u34 - FOK!)
14x VZ telt af - Hotels plots extreem duur: regering grijpt in met ?zwarte lijst?Lees meer > (25/05 00u34 - VoetbalZone)
14x Auto- en motorenbranche komt handen te kortBedrijven in de auto- en motorbranche hebben moeite om voldoende geschikt personeel te vinden. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kampt een recordaantal bedrijven in de sector met belemmeringen door een tekort aan gekwalificeerde medewerkers. (25/05 00u15 - Reformatisch Dagblad)
14x Zzp’ers vaker onverzekerdMinder dan een op de vijf zzp’ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016. (25/05 00u15 - Reformatisch Dagblad)
14x Nu in de winkel: Carros #3-2018Het derde nummer van CARROS Magazine ligt nu in de kiosk. Wat kunt u zoal verwachten? CARS PACENOTES Eerste indrukken van de nieuwe Ferrari 488 Pista, de BMW i8 Roadster, de Mercedes-Benz G-Klasse, de Alfa Romeo Stelvio Q, de Porsche 911 GT2 RS en de Lexus ES. WIRSTSCHAFTSWUNDER Op pad met de Bentley Contintental Supersports – de snelste Bentley aller tijden en de ultieme Continental. LOVE & CARE Veerman Classics te Huizen. TWO OF A KIND De Aston Martin DB 11 V8 Volante en de Mercedes AMG GT Roadster zijn gemaakt om intens hard te worden bereden. REPORTAGE FORMULE E Formule E rijden is met niets te vergelijken, zegt Ho-Pin Tung. Wij dachten aan opgevoerde Nilfisk-stofzuigers. WORLD LAND ROVER DAY Land Rover staat dit jaar – zeventig jaar na dato – stil bij de geboorte van het merk en de ultieme terreinauto. CHARACTER MATTIJS VAN TUYL De Nederlandse Audidesigner beantwoordt zes vragen. AMKO LEENARTS Amko Leenarts mag het Europese designteam van Ford door alle technologische aardverschuivingen loodsen. CLASSICS DAILY DRIVER Elke dag een youngtimer: een Saab 900 Cabriolet, een klassieke Range Rover en een Jaguar XJ6 3.2 Executive. ONE OF A KIND De onlangs geveilde Porsche 912 die ooit aan ... Het bericht Nu in de winkel: Carros #3-2018 verscheen eerst op Carros. (25/05 00u15 - Carros)
14x Tactische RPG Rainbow Skies op weg naar PS4, PS3 en PS VitaEastasiasoft Limited en SideQuest Studios hebben aangekondigd dat Rainbow Skies, hun tactische, turn-based fantasy RPG, binnenkort verschijnt voor PS4, PS3 en PS Vita. In Noord-Amerika verschijnt ... (25/05 00u15 - 4Gamers)
14x Earth Atlantis klaar voor launch op PS4 en Xbox OneEarth Atlantis is klaar voor zijn launch op PS4 en Xbox One, al is het daarop wel nog wachten tot 1 juni. Nu alvast echter is er een launch trailer. De game is een 2D shooter die in 2017 al uitkwam voor ... (25/05 00u15 - 4Gamers)
14x Win een fantastisch Far Cry Joseph-pakket! | Prijsvraagvrijdag[center][img]/images/nieuws/2016/1482337049/prvrvrlogo-ubi.jpg[/img][/center] Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de p... (25/05 00u15 - GamersNET.nl)
14x Iedereen tegen Kanker: tal van bekende en onbekende Vlamingen dagen kanker uit (17 May 2018)Lees meer > (25/05 00u03 - Mediawatchers)
14x VRT lanceert online schrijfhulp De Schrijfassistent (17 May 2018)Lees meer > (25/05 00u03 - Mediawatchers)
14x Nieuwe afleveringen 'Het gezin': bijzondere en authentieke verhalen (17 May 2018)Lees meer > (25/05 00u03 - Mediawatchers)
14x Belgium's Got Talent: Talenten strijden voor laatste twee finaletickets (17 May 2018)Lees meer > (25/05 00u03 - Mediawatchers)
14x Tomas De Soete speelt de hoofdrol in nieuwe fictieserie voor Canvas (17 May 2018)Lees meer > (25/05 00u03 - Mediawatchers)
14x IAAF: "Russische atleten blijven geschorst"Lees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
14x Autopsie: natuurlijke doodsoorzaak bij AstoriLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
14x Gemeente Amsterdam verbaasd door column over Johan Cruijff ArenaLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
14x PDC: Ahoy krijgt extra speelronde Premier LeagueLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
14x Levenslang stadionverbod voor relschoppers Go Ahead EaglesLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
14x Basketballers Donar halen uit in achtste finales Europe CupLees meer > (25/05 00u03 - FOK!sport)
14x [eSports] Team Dignitas wint Heroes of the Storm Western Clash in KatowiceLees meer > (25/05 00u03 - FOK!Games)
14x Far Cry 5 ArcadeLees meer > (25/05 00u03 - FOK!Games)
14x Far Cry 5 laat seizoenspas en arcade zienLees meer > (25/05 00u03 - FOK!Games)
14x Porsches in Project Cars 2Lees meer > (25/05 00u03 - FOK!Games)
14x God of War bundelt krachten met PS4 ProLees meer > (25/05 00u03 - FOK!Games)
14x Uitbraak parasietinfectie bestrijden in Rainbow Six Siege Lees meer > (25/05 00u03 - FOK!Games)
14x Steunaanvragen VS omhoogLees meer > (25/05 00u03 - Beurs.nl)
14x Intussen al 64 kinderen uit 15 scholen met salmonellavergiftiging, traiteur die schoolmaaltijden leverde tijdelijk geslotenHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) gaat een traiteur die maaltijden geserveerd heeft aan meerdere scholen in Oost- en West-Vlaanderen tijdelijk sluiten. Die beslissing werd genomen nadat meerdere kinderen ziek zijn geworden door een salmonellavergiftiging. Het gaat intussen al om 64 kinderen uit 15 verschillende scholen in Oost- en West-Vlaanderen. (25/05 00u00 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
13x Noord-Korea wil nog steeds in dialoog gaan met VSDe Amerikaanse president Donald Trump heeft de geplande ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un op 12 juni afgelast. ‘Een triest moment in de geschiedenis’, volgens Trump. 'Extreem betreurenswaardig' en 'niet naar wens van de wereld', reageert de Noord-Koreaanse viceminister van Buitenlandse Zaken Kim Kye-gwan. (25/05 02u30 - De Standaard)
13x Venezolaanse president Maduro "laat politieke gevangenen vrij na beëdiging"De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft aangekondigd dat hij de actievoerders die werden opgepakt tijdens antiregeringsprotesten, zal vrijlaten. Daarmee wil hij zijn beleid van 'vrede' en 'verzoening' in de glans zetten. (25/05 01u45 - De Morgen)
13x Waar alle 32 deelnemende WK-landen tijdens het toernooi verblijvenLees meer > (25/05 00u34 - VoetbalZone)
13x Battlerite laat weer wat meer zien van Battlerite RoyaleOnlangs werd een battle royale mode voor Battlerite aangekondigd, maar op bewegende beelden blijft het vooralsnog wachten. Inmiddels zijn wel weer wat nieuwe screenshots vrijgegeven. De nieuwe ... (25/05 00u15 - 4Gamers)
13x Real Madrid krijgt niet alle kaarten voor de CL-finale verkochtBijzonder nieuws uit Spanje: Real Madrid heeft niet alle kaarten voor de Champions League-finale ook daadwerkelijk verkocht kunnen krijgen aan de supporters. Van de 17 duizend tickets die De Koninklijke kreeg voor de eindstrijd in Kiev, zijn er ruim duizend teruggegeven aan de UEFA. Liverpool, de club die de kaarten wel allemaal makkelijk kon verkopen, krijgt ze in elk geval niet. (25/05 00u15 - FC update)
13x Europa is nu eens toonaangevend, met privacyTerwijl Europa op vele gebieden in de wereld in de verdrukking komt in een geopolitiek machtsspel tussen Rusland, China en de Verenigde Staten, is het leidinggevend met de bescherming van de privacy van zijn burgers. (25/05 00u15 - fd.nl)
13x News City, met alle nieuwsredacties van de Persgroep Publishing en MEDIALAAN, vestigt zich in Antwerpen vanaf najaar 2019 (17 May 2018)Lees meer > (25/05 00u03 - Mediawatchers)
13x Freddy Davis ondergaat metamorfose met nieuwe single (17 May 2018)Lees meer > (25/05 00u03 - Mediawatchers)
13x The Daily Mile goed voor de gezondheid van kinderenHet dagelijks onder lestijd 15 minuten een rondje rennen, ook wel The Daily Mile genoemd, maakt basisschoolleerlingen actiever en verbetert hun conditie en gezondheid. Dit blijkt uit onderzoek gepubliceerd in BMC Medicine, meldt de stichting JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht). (25/05 00u00 - GezondheidsNet)
13x BMW iNEXT nog dit jaar onthuld, in 2021 op de wegBMW wil in 2025 een flinke vloot aan elektrisch aangedreven auto´s kunnen aanbieden. Een belangrijk model is de iNEXT, die vanaf 2021 al de weg op gaat. Het beeld dat Harald Krüger, voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, deze week onthulde van de iNEXT is behoorlijk nietszeggend, daarvoor is de introductie in 2021 nog te ver weg, niettemin is de volledig elektrische auto belangrijk nieuws van BMW. Deze vage cross-over moet namelijk het elektrische vlaggenschip van het merk worden, aldus Krüger. De iNEXT is de eerste BMW die alle belangrijke technologie van de toekomst in één auto onderbrengt, volgens de Duitsers. De iNEXT is én volledig elektrisch én connectief én autonoom rijdend. Later dit jaar wordt de iNEXT als zogenaamde Vision Vehicle gepresenteerd, waarbij flink wat vormen gelijk zijn aan de productieversie. Actieradius In 2021 komt de auto vervolgens op de markt, nadat hij uit de Dingolfing-fabriek is gerold. De iNEXT lijkt een actieradius van net geen 500 kilometer te krijgen, al kan dat tegen 2021 best wel wat meer zijn. Om concurrerend te zijn is over drie jaar een actieradius van misschien wel 700 kilometer een vereiste. Het bericht BMW iNEXT nog dit jaar onthuld, in 2021 op de weg verscheen eerst op Carros. (25/05 00u00 - Carros)
13x Shaq-Fu krijgt Limited EditionShaquille O'Neal heeft in samenwerking met Wired een Limited Edition aangekondigd voor Shaq-Fu: A Legend Reborn. Daar zullen er maar 500 van gemaakt worden en het pakket bevat een T-shirt, een snapback, ... (25/05 00u00 - 4Gamers)
13x Japanse trein vertrekt 25 seconden te vroeg en maakt zo ‘onvergeeflijke fout’Een Japanse spoorwegmaatschappij heeft zich uitgebreid geëxcuseerd omdat een trein 25 seconden te vroeg vertrokken was. ‘Dit zal nooit meer gebeuren.’ (25/05 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar)
13x China schiet eerste commerciële raket de ruimte inChina heeft donderdag de commerciële raket Chongqing Liangjiang Star, die is ontwikkeld door een privaat bedrijf, de ruimte in geschoten. (25/05 00u00 - Nu.nl Wetenschap)
12x “Nu tonen we ook andere mooie plekjes”De jaarlijkse Paterkestocht verruimt de horizon van de deelnemers. In plaats van hen in en rond Corsendonk te laten wandelen, hebben de organisatoren van wandelclub De Korhoenstappers voor het eerst diverse routes uitgestippeld die andere stukjes natuurpracht van Oud-Turnhout in de kijker zetten. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen)
12x Venezolaanse president Maduro "laat politieke gevangenen vrij na beëdiging"De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft aangekondigd dat hij de actievoerders die werden opgepakt tijdens antiregeringsprotesten, zal... (25/05 01u45 - Het Laatste Nieuws)
12x Noord-Korea nog steeds bereid om in dialoog te treden met de Verenigde Staten: "Annulering top onverwacht en betreurenswaardig"Noord-Korea is ondanks het afblazen van de geplande top in Singapore volgende maand door de Amerikaanse president Trump, nog steeds bereid om in... (25/05 01u45 - Het Laatste Nieuws)
12x Britse militair knoeide met parachute om vrouw uit de weg te ruimenEen Britse militair die zijn vrouw uit de weg wilde ruimen door met haar parachute te knoeien, is schuldig bevonden aan een dubbele poging tot moord. De man had gehoopt haar levensverzekering op te strijken en een nieuw leven met een andere vrouw te beginnen. (25/05 01u45 - BN/DeStem)
12x Rotsblok miljarden kilometers weggeslingerd na vorming bij MarsAan de rand van ons zonnestelsel is een bijzonder rotsblok gevonden. De asteroïde is gevormd tussen de planeten Mars en Jupiter. Daarna werd hij miljarden kilometers weggeslingerd. (25/05 00u00 - Nu.nl Wetenschap)
11x Twee doden en ruim vijftig gewonden bij nieuwe betogingen in NicaraguaIn Nicaragua zijn woensdag minstens twee doden en 54 gewonden gevallen bij confrontaties tussen betogers en aanhangers van president Daniel Ortega.... (25/05 02u15 - Het Laatste Nieuws)
11x Boer zkt. dichterAcht gemeenten uit de Noorderkempen roepen inwoners op om een gedicht te schrijven over hun bloeiende land- en tuinbouwsector. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen)
11x Britse militair knoeide met parachute om vrouw uit de weg te ruimenEen Britse militair die zijn vrouw uit de weg wilde ruimen door met haar parachute te knoeien, is schuldig bevonden aan een dubbele poging tot moord. De man had gehoopt haar levensverzekering op te strijken en een nieuw leven met een andere vrouw te beginnen. (25/05 01u45 - Gelderlander)
11x Noord-Korea houdt deur open voor dialoog met Verenigde StatenDe beslissing van Amerikaanse president Donald Trump om de geplande ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un af te zeggen, is 'extreem betreurenswaardig' en 'niet naar wens van de wereld'. Toch houdt het land de deur naar een overleg open. (25/05 01u45 - Knack)
11x Britse militair knoeide met parachute om vrouw uit de weg te ruimenEen Britse militair die zijn vrouw uit de weg wilde ruimen door met haar parachute te knoeien, is schuldig bevonden aan een dubbele poging tot moord. De man had gehoopt haar levensverzekering op te strijken en een nieuw leven met een andere vrouw te beginnen. (25/05 01u45 - De Stentor)
11x Britse militair knoeide met parachute om vrouw uit de weg te ruimenEen Britse militair die zijn vrouw uit de weg wilde ruimen door met haar parachute te knoeien, is schuldig bevonden aan een dubbele poging tot moord. De man had gehoopt haar levensverzekering op te strijken en een nieuw leven met een andere vrouw te beginnen. (25/05 01u45 - AD.nl)
11x Auto- en motorenbranche komt handen te kortLees meer > (25/05 01u36 - Beurs.nl)
11x Gaat het Eurovisiesongfestival volgend jaar wel door in Israël? "Landen dreigen met boycot"Het is nog maar de vraag of het Eurovisiesongfestival volgend jaar wel in Israël plaatsvindt. Achter de schermen is er druk overleg tussen de... (25/05 00u00 - Het Laatste Nieuws: Showbizz)
11x Intussen al 64 kinderen uit 15 scholen met salmonellavergiftiging, traiteur die schoolmaaltijden leverde tijdelijk geslotenHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) gaat een traiteur die maaltijden geserveerd heeft aan meerdere scholen in Oost- en West-Vlaanderen tijdelijk sluiten. Die beslissing werd genomen nadat meerdere kinderen ziek zijn geworden door een salmonellavergiftiging. Het gaat intussen al om 64 kinderen uit 15 verschillende scholen in Oost- en West-Vlaanderen. (25/05 00u00 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
11x Vrijwel alle van fraude verdachte melkveebedrijven weer vrijgegevenVrijwel alle 2200 melkveebedrijven waarvan de administratie niet op orde was, zijn weer vrijgegeven. Daar mogen de boeren weer koeien aan- en afvoeren. Nog 41 boerderijen zijn geblokkeerd, aldus minister Carola Schouten van Landbouw. (25/05 00u00 - De Stentor)
11x Rijtest: Lexus CT200h facelift (2017)Volstaan een kleine facelift, extra (veiligheids)technologie en een verbeterde afwerking voor een verdere levensduur van de compacte Lexus CT 200h? De Lexus CT 200h is nog steeds de meest compacte en toegankelijke Lexus van het gamma. Naar goede Japanse gewoonte is het model nogal tegendraads, want in tegenstelling tot de (premium)concurrentie, is het model er […] (25/05 00u00 - GroenLicht)
11x Nieuwe Volvo S60 Berline doet het zonder dieselmotorenVolvo trekt voor de nieuwe S60 Berline voluit de kaart van benzinemotoren (en bijhorende hybridevarianten). Na de recente lancering van de nieuwe V60 Break maakt Volvo zich klaar voor de nakende onthulling van een gerelateerde S60 Berline net voor de start van de zomer. Eveneens voorzien van een strakke vormgeving, een karaktervol interieur en diverse […] (25/05 00u00 - GroenLicht)
11x Surfen op modderwater in SteenokkerzeelIn Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan. Bij gebrek aan... (24/05 23u45 - Het Laatste Nieuws)
10x In de wandelgangen: Karim Benzema kan transfer maken na trainerswisselLees meer > (25/05 01u36 - VoetbalZone)
10x De Lijn plaatst eerste grote elektrische busbestelling Lees meer > (25/05 01u36 - De Tijd)
10x Frances Bean ­Cobain ­verliest ­gitaar van papa Kurt in scheidingFrances Bean Cobain, de dochter van de overleden Nirvana-zanger Kurt Cobain, is een erfstuk kwijt. (25/05 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar)
10x Dankzij deze superbatterij lopen de ovenklokjes nooit meer achterEen nieuwe superbatterij van Eneco kan iets wat tot nu toe alleen vervuilende energiecentrales konden: de netfrequentie op peil houden. Zo lopen de ovenklokjes straks altijd gelijk. (25/05 00u00 - Volkskrant Economie)
10x Hebben de Italianen echt heimwee naar de lire?‘Geen gezeik, iedereen rijk’, roepen populistische partijen in heel Europa. En dat kan simpel worden bereikt door zich te bevrijden van de knellende greep van de euro, zo willen ze doen geloven. (25/05 00u00 - Volkskrant Economie)
10x ‘Mawda en gezin al twee keer in vrachtwagen gevonden’In de voorbije twee ­weken zijn Mawda, haar broertje en hun ouders twee keer op­gepakt nadat ze in vrachtwagens waren geklommen. Zo werden ze ook onderkoeld uit een koelwagen bevrijd, meldden bronnen aan Het Nieuwsblad. N-VA-voorzitter Bart De Wever wijst donderdagavond op de verantwoordelijkheid van de ouders. (25/05 00u00 - De Standaard: Wetenschap)
10x Intussen al 64 kinderen uit 15 scholen met salmonellavergiftiging, traiteur die schoolmaaltijden leverde tijdelijk geslotenHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) gaat een traiteur die maaltijden geserveerd heeft aan meerdere scholen in Oost- en West-Vlaanderen tijdelijk sluiten. Die beslissing werd genomen nadat meerdere kinderen ziek zijn geworden door een salmonellavergiftiging. Het gaat intussen al om 64 kinderen uit 15 verschillende scholen in Oost- en West-Vlaanderen. (25/05 00u00 - Gazet van Antwerpen: Sport)
10x Intussen al 64 kinderen uit 15 scholen met salmonellavergiftiging, traiteur die schoolmaaltijden leverde tijdelijk geslotenHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) gaat een traiteur die maaltijden geserveerd heeft aan meerdere scholen in Oost- en West-Vlaanderen tijdelijk sluiten. Die beslissing werd genomen nadat meerdere kinderen ziek zijn geworden door een salmonellavergiftiging. Het gaat intussen al om 64 kinderen uit 15 verschillende scholen in Oost- en West-Vlaanderen. (25/05 00u00 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
10x Vrijwel alle van fraude verdachte melkveebedrijven weer vrijgegevenVrijwel alle 2200 melkveebedrijven waarvan de administratie niet op orde was, zijn weer vrijgegeven. Daar mogen de boeren weer koeien aan- en afvoeren. Nog 41 boerderijen zijn geblokkeerd, aldus minister Carola Schouten van Landbouw. (25/05 00u00 - AD.nl)
10x AMP instellen: Je website als Accelerated Mobile PageMet amp (accelerated mobile pages) worden websites geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Omdat dit soort websites worden voorgetrokken in zoekresultaten van Google, loont het de moeite om je hier in te verdiepen. AMP instellen doe je als volgt. (25/05 00u00 - PCMweb)
10x Google ziet toekomst van Inbox rooskleurig inDoemstijdingen over Inbox na Gmail-vernieuwing zijn voorbarig. (25/05 00u00 - ComputerWorld)
9x Han Nefkens schenkt acht modestukken van Viktor & Rolf aan Museum BoijmansDankzij deze en eerdere donaties van Nefkens heeft Boijmans nu 24 werken van Viktor & Rolf. (25/05 02u15 - NRC.nl: Wetenschap)
9x Boer zkt. dichterAcht gemeenten uit de Noorderkempen roepen inwoners op om een gedicht te schrijven over hun bloeiende land- en tuinbouwsector. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
9x “Nu tonen we ook andere mooie plekjes”De jaarlijkse Paterkestocht verruimt de horizon van de deelnemers. In plaats van hen in en rond Corsendonk te laten wandelen, hebben de organisatoren van wandelclub De Korhoenstappers voor het eerst diverse routes uitgestippeld die andere stukjes natuurpracht van Oud-Turnhout in de kijker zetten. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
9x “Nu tonen we ook andere mooie plekjes”De jaarlijkse Paterkestocht verruimt de horizon van de deelnemers. In plaats van hen in en rond Corsendonk te laten wandelen, hebben de organisatoren van wandelclub De Korhoenstappers voor het eerst diverse routes uitgestippeld die andere stukjes natuurpracht van Oud-Turnhout in de kijker zetten. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: Economie)
9x McDonald's gaat plastic rietjes niet verbannen uit restaurantsFastfoodgigant McDonald's is niet van plan om wereldwijd plastic rietjes uit hun restaurants te verbannen. Tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering stemde slechts 8 procent voor het idee om de plastic rietjes uit te bannen. Het plan was ingediend na kritiek van een milieu-organisatie die zegt dat de rietjes grote impact hebben op de natuur. Een petitie tegen het gebruik van de plastic rietjes is online door een half miljoen mensen ondertekend. 'Onnodig' Een aandeelhouder die het voorstel voor het rietjesverbod indiende had als argument dat de maatregel goed zou zijn voor McDonald's' reputatie. Desondanks heeft dat McDonald's niet weten te overtuigen. Het bedrijf zegt dat de maatregel onnodig en overbodig is. In sommige landen gebruikt het fastfood-restaurant al geen plastic rietjes meer. Zo werd deze week bekend dat McDonald's vanaf september de plastic rietjes in al zijn Brusselse restaurants gaat vervangen door kartonnen exemplaren. Ook is het bedrijf van plan om dat in heel het Verenigd Koninkrijk te doen. Daar wordt nu al mee geëxperimenteerd. Of er ook in Nederland plannen zijn, is niet bekend. (25/05 01u45 - NOS.nl)
9x ?Marcel Brands wil miljoenentransfer van PSV nog deze week afronden?Lees meer > (25/05 01u36 - VoetbalZone)
9x Intussen al 64 kinderen uit 15 scholen met salmonellavergiftiging, traiteur die schoolmaaltijden leverde tijdelijk geslotenHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) gaat een traiteur die maaltijden geserveerd heeft aan meerdere scholen in Oost- en West-Vlaanderen tijdelijk sluiten. Die beslissing werd genomen nadat meerdere kinderen ziek zijn geworden door een salmonellavergiftiging. Het gaat intussen al om 64 kinderen uit 15 verschillende scholen in Oost- en West-Vlaanderen. (25/05 00u00 - Gazet van Antwerpen: Economie)
9x 'Xiaomi Mi 6X (Mi A2) heeft Snapdragon 660 Soc en geen koptelefoonaansluiting'Xiaomi komt binnenkort met een nieuwe smartphone, de Mi 6X, die lijkt te zijn voorzien van een Snapdragon 660-processor. Dat blijkt uit een 'uitgelekte' foto van de verpakking waarin de Mi 6X verkocht... (25/05 00u00 - GadgetZone)
9x De strijd voor meer diversiteit in Silicon ValleyDe tech-giganten in Silicon Valley moeten meer mensen uit etnische minderheden aannemen, vinden leden van het Amerikaanse Congres. Senatoren bezoeken deze week om die reden onder meer Airbnb, Apple en Twitter. Het streven naar meer diversiteit op de werkvloer is niet onomstreden; critici vinden dat dit blanke mannen discrimineert. Een groep leden van de Congressional … Continued The post De strijd voor meer diversiteit in Silicon Valley appeared first on Elsevierweekblad.nl. (25/05 00u00 - Elsevier.nl)
9x Zo wil EU bedrijven beschermen en toch Iran-deal behoudenLees meer > (25/05 00u00 - Elsevier.nl)
9x Vrijwel alle melkveebedrijven vrijgegevenDEN HAAG (ANP) - Vrijwel alle 2200 melkveebedrijven waarvan de administratie niet op orde was, zijn weer vrijgegeven. Daar mogen de boeren weer koeien aan- en afvoeren. Nog 41 boerderijen zijn geblokkeerd. De situatie is daar complex en de veehouder moet extra inspanningen leveren om de registratie van runderen en kalveren weer op orde te brengen, aldus minister Carola Schouten van Landbouw. Het bericht Vrijwel alle melkveebedrijven vrijgegeven verscheen eerst op Nieuws.nl. (25/05 00u00 - Nieuws.nl)
9x Film The Great Gatsby omgezet naar theaterversie: vanaf 26 mei in Noordteater AntwerpenVanaf zaterdag 26 mei brengt Noordteater Antwerpen de voorstelling The Great Gatsby. U kent de titel ongetwijfeld als film met in de hoofdrol o.a. Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire. Van de film werd een theaterversie gemaakt en deze productie kan je nog tot en met 23 juni gaan bekijken in het Noordteater in Antwerpen. [...] (25/05 00u00 - Sterrennieuws)
9x Tips voor de expert: Linux beveiligenLinux mag dan wel niet zo'n gewild doelwit zijn voor cybercriminelen als Windows, helemaal veilig is het standaard ook niet. We zetten in dit artikel de belangrijkste gevaren voor je op een rij, uiteraard met oplossing. Linux beveiligen doe je zo. (25/05 00u00 - PCMweb)
9x Jan Koum weg bij Facebook; gaat WhatsApp advertenties tonen?Jan Koum, de illustere oprichter van WhatsApp, is weg. De bedenker van 's werelds populairste chat-app is met ruzie weggegaan bij moederbedrijf Facebook, volgens geruchten omdat hij het oneens was over wat Facebook met de data van gebruikers wilde doen. Facebook zit ondertussen in een lastige positie, want hoe verdien je zo'n miljardeninvestering nou terug? Krijgt WhatsApp advertenties? (25/05 00u00 - PCMweb)
9x 4 oliedomme fouten van criminele programmeursMisdaad loont niet - tenminste, als je niet goed bent in je vak. (25/05 00u00 - ComputerWorld)
9x Wat is cyber resilience?Beveiligingsschokdempers voor de enterprise. (25/05 00u00 - ComputerWorld)
9x In vijf stappen naar Hyper Availability van data'Als je de datastromen goed beheerst, kun je de beschikbaarheid enorm verhogen' (25/05 00u00 - ComputerWorld)
9x SoGent stapt naar Raad van State om ontslag directeur af te dwingenStadsontwikkelingsbedrijf SoGent stapt naar de Raad van State om het ontslag van directeur Didier Nachtergaele af te dwingen. Dat heeft de Raad van... (24/05 23u45 - Het Laatste Nieuws)
8x Het is billenknijpen, maar de aflossingsvrije lening is razend populairBanken en andersoortige financiers komen bedrijven steeds verder tegemoet. Lage rentetarieven, weinig voorwaarden. Er is van alles mogelijk, zeggen schuldexperts en financiers. (25/05 02u30 - NRC.nl: Wetenschap)
8x Noord-Korea wil nog steeds in dialoog gaan met VSDe Amerikaanse president Donald Trump heeft de geplande ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un op 12 juni afgelast. ‘Een triest moment in de geschiedenis’, volgens Trump. 'Extreem betreurenswaardig' en 'niet naar wens van de wereld', reageert de Noord-Koreaanse viceminister van Buitenlandse Zaken Kim Kye-gwan. (25/05 02u30 - De Standaard: Wetenschap)
8x Het is billenknijpen, maar de aflossingsvrije lening is razend populairBanken en andersoortige financiers komen bedrijven steeds verder tegemoet. Lage rentetarieven, weinig voorwaarden. Er is van alles mogelijk, zeggen schuldexperts en financiers. (25/05 02u30 - NRC Handelsblad)
8x De voorste ooievaar vliegt altijd het verstDe vliegvolgorde van een vlucht trekkende ooievaars is niet bepaald door toeval. De voorste vogels vliegen altijd het beste. (25/05 02u15 - NRC.nl: Wetenschap)
8x “Nu tonen we ook andere mooie plekjes”De jaarlijkse Paterkestocht verruimt de horizon van de deelnemers. In plaats van hen in en rond Corsendonk te laten wandelen, hebben de organisatoren van wandelclub De Korhoenstappers voor het eerst diverse routes uitgestippeld die andere stukjes natuurpracht van Oud-Turnhout in de kijker zetten. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
8x De voorste ooievaar vliegt altijd het verstDe vliegvolgorde van een vlucht trekkende ooievaars is niet bepaald door toeval. De voorste vogels vliegen altijd het beste. (25/05 02u15 - NRC Handelsblad)
8x Boer zkt. dichterAcht gemeenten uit de Noorderkempen roepen inwoners op om een gedicht te schrijven over hun bloeiende land- en tuinbouwsector. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
8x “Nu tonen we ook andere mooie plekjes”De jaarlijkse Paterkestocht verruimt de horizon van de deelnemers. In plaats van hen in en rond Corsendonk te laten wandelen, hebben de organisatoren van wandelclub De Korhoenstappers voor het eerst diverse routes uitgestippeld die andere stukjes natuurpracht van Oud-Turnhout in de kijker zetten. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
8x Boer zkt. dichterAcht gemeenten uit de Noorderkempen roepen inwoners op om een gedicht te schrijven over hun bloeiende land- en tuinbouwsector. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
8x “Nu tonen we ook andere mooie plekjes”De jaarlijkse Paterkestocht verruimt de horizon van de deelnemers. In plaats van hen in en rond Corsendonk te laten wandelen, hebben de organisatoren van wandelclub De Korhoenstappers voor het eerst diverse routes uitgestippeld die andere stukjes natuurpracht van Oud-Turnhout in de kijker zetten. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
8x Boer zkt. dichterAcht gemeenten uit de Noorderkempen roepen inwoners op om een gedicht te schrijven over hun bloeiende land- en tuinbouwsector. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
8x Almere bewijst: gemeenten kunnen werkloze ouderen wél aan het werk krijgenDe gemeente Almere is er de ­afgelopen twee jaar in geslaagd 150 van een groep van 300 (langdurige) werkloze 45-plussers aan een baan te helpen. De werkzoekenden kregen daarbij extra begeleiding. Het succes van Almere laat volgens deskundigen zien dat gemeenten meer kunnen doen om werkloze ouderen aan het werk te krijgen. (25/05 02u15 - de Volkskrant)
8x Noord-Korea blijft bereid tot gesprek met VSDe Noord-Koreaanse vice-minister van Buitenlandse Zaken zegt dat zijn land nog steeds bereid is tot een ontmoeting met de VS. Hij reageerde op het afzeggen door de Amerikaanse president Trump van een topontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Die top zou op 12 juni worden gehouden in Singapore. 'Wij hadden veel waardering voor de pogingen van president Trump die, anders dan zijn voorgangers, plannen had om een historische top tussen Noord-Korea en de VS te realiseren', staat in een verklaring van de vice-minister. Die verklaring is uitgegeven door het Noord-Koreaanse staatspersbureau. Hij laat in de verklaring de VS nogmaals weten dat Noord-Korea openstaat om problemen op elk gewenst tijdstip en op elke mogelijke manier op te lossen. (25/05 02u00 - NOS.nl)
8x Slimme spraakcomputer 'nam zonder commando gesprek op en verstuurde het'Het is een angst van velen: afgeluisterd worden door een apparaat in huis. In Memphis is die angst van een familie werkelijkheid geworden. Daar heeft de slimme spraakcomputer van Amazon, Alexa, een privé-gesprek opgenomen en opgestuurd naar een contactpersoon, zonder dat daar opdracht toe werd gegeven. De Amerikaanse Danielle werd gebeld door een collega van haar man die haar vertelde dat hij een privégesprek op zijn telefoon had ontvangen. 'Een gesprek over houten vloeren. Toen wisten we dat het geen grap was en hij ons echt had gehoord', vertelt Danielle tegen de BBC. Volgens Amazon is het een 'samenloop van gebeurtenissen', vertelt een woordvoerder aan de Britse omroep. De gebeurtenissen zijn, volgens diezelfde woordvoerder: Alexa werd wakker toen iemand op de achtergrond een woord zei dat op Alexa leek Vervolgens hoorde de spraakcomputer iets dat leek op het bevel: 'stuur bericht' Toen zou Alexa hebben gevraagd: naar wie? Woorden uit het gesprek op de achtergrond werden geïnterpreteerd als een naam Alexa zou hebben gevraagd: 'naam van de contactpersoon, toch?' Toen hoorde de spraakcomputer iets wat leek op 'ja' En heeft de computer het gesprek doorgestuurd naar de collega van Danielle's man Hoe onwaarschijnlijk dit ook lijkt, zegt de woordvoerder, toch is dit waarschijnlijk hoe het gegaan is. Amazon onderzoekt de zaak. Volgens Danielle zou Alexa op geen enkel moment een vraag hebben gesteld. Maar het kan natuurlijk dat het geluid van de spraakcomputer erg zacht stond. Privacyschending? Het is niet de eerste keer dat Alexa in het nieuws komt. In maart maakten meerdere gebruikers melding van een 'eng lachje'. Alexa begon volgens de gebruikers vaak te lachen zonder reden. Amazon zei toen dat de computer waarschijnlijk het commando 'Alexa, lach' hoorde en vervolgens dat ook daadwerkelijk deed. Eerder werd al getwijfeld of de privacy in het geding komt door het gebruik van de box. Er komt namelijk een microfoon van een commerciële partij in je huis. Amazon heeft al eerder aangegeven dat het apparaat pas 'meeluistert' als het wakker wordt gemaakt, wanneer je de naam noemt. Maar om aan te springen op een commando, moet het apparaat wel meeluisteren. Volgens Amazon wordt die informatie niet opgeslagen. (25/05 02u00 - NOS.nl)
8x 'Landen dreigen met boycot songfestival'Het is nog maar de vraag of het Eurovisiesongfestival volgend jaar wel in Israël plaatsvindt. Achter de schermen is er druk overleg tussen de Israëlische omroep Kan en de European Broadcasting Union (EBU) omdat diverse landen zouden hebben gedreigd met een boycot, meldt de Israëlische zender Channel 10. (24/05 23u45 - Gelderlander)
8x 'Landen dreigen met boycot songfestival'Het is nog maar de vraag of het Eurovisiesongfestival volgend jaar wel in Israël plaatsvindt. Achter de schermen is er druk overleg tussen de Israëlische omroep Kan en de European Broadcasting Union (EBU) omdat diverse landen zouden hebben gedreigd met een boycot, meldt de Israëlische zender Channel 10. (24/05 23u45 - BN/DeStem)
8x Gekrakeel over nieuwe wethoudersploeg in ZundertZUNDERT - Had Ondernemend Platteland (ONPL) nou wel of geen wethouder willen leveren aan het nieuwe college van de gemeente Zundert? En is de partij bewust buitenspel gezet, of niet? Daarover sprak de gemeenteraad donderdagavond. (24/05 23u45 - BN/DeStem)
8x Trainer vrouwen Lyon blij dat inbrengen Van de Sanden effect had in CL-finaleReynald Pedros was donderdag opgelucht dat hij Shanice van de Sanden liet invallen tijdens de Champions League-finale voor vrouwen. Mede dankzij drie assists van de Oranje-international won Olympique Lyon in Kiev na verlenging met 1-4 van VfL Wolfsburg. (24/05 23u45 - Nu.nl: Sport)
8x Bacquelaine pakt partners in snelheid over zware beroepen Lees meer > (24/05 23u32 - De Tijd)
7x Zo krijgt Almere oudere werklozen met plezier weer aan de slagMet extra budget en speciale klantmanagers 45plus heeft Almere ruim 150 oudere werklozen aan het werk geholpen. Als tapasmaker, bhv-instructeur of met een eigen bedrijf. Succesfactoren? Persoonlijke aandacht en actieve begeleiding. (25/05 02u15 - Volkskrant Economie)
7x Han Nefkens schenkt acht modestukken van Viktor & Rolf aan Museum BoijmansDankzij deze en eerdere donaties van Nefkens heeft Boijmans nu 24 werken van Viktor & Rolf. (25/05 02u15 - NRC Handelsblad)
7x Boer zkt. dichterAcht gemeenten uit de Noorderkempen roepen inwoners op om een gedicht te schrijven over hun bloeiende land- en tuinbouwsector. (25/05 02u15 - Gazet van Antwerpen: Economie)
7x Graafwerken in Lanaken voor oude moordzaak leveren niets opIn een bosrijke omgeving aan de Steenselbergweg in Lanaken zijn donderdag de federale gerechtelijke politie van Limburg (fgp) en de civiele bescherming gestart met graafwerkzaamheden in het kader van een ‘cold case-onderzoek’ naar de verdwijning van Jacques Gérin. “Jaak De Neger” uit Lanaken is sinds 2002 vermist. Fgp Limburg en de lokale politie Lanaken-Maasmechelen onderzoeken opnieuw diens verdwijning. Het parket van Limburg vorderde een onderzoeksrechter om deze cold case te heropenen. Donderdagavond laat liet het parket weten dat de zoekactie niets concreets opleverde. (24/05 23u45 - Het Belang van Limburg)
7x Herlees onze liveblog - Onweer weggetrokken, maar problemen blijven: "Het water stond een halve meter hoog"Lees meer > (24/05 23u30 - VRT NWS)
6x Een sprookjeHet is ramadan en op het Rijswijks Lyceum, zo lees ik in deze krant, „vermijden” ze dan „bepaalde onderwerpen zoals voortplanting en seksualiteit”. Dat roept interessante vragen op. (25/05 02u45 - NRC Handelsblad)
6x SER: beleid om vluchtelingen aan baan te helpen te versnipperdVluchtelingen met een verblijfsvergunning helpen aan een baan: het blijft een moeizame zaak. In een rapport van de Sociaal-Economische Raad wordt vanochtend geconcludeerd dat deze zogenoemde statushouders nog steeds grote moeite hebben om betaald werk te vinden. Belangrijkste adviezen van de raad: ondersteun ze zo vroeg mogelijk zodat ze in de maatschappij kunnen meedoen, combineer de aanpak met taal, onderwijs en werk en zorg voor continuïteit in de ondersteuning. 'Snelle successen liggen niet voor de hand, zo blijkt uit de praktijkvoorbeelden', reageert SER-voorzitter Mariëtte Hamer. Alleen door middel van op maat gesneden ondersteuning en langdurige begeleiding kan voorkomen worden dat grote groepen statushouders de aansluiting met de arbeidsmarkt mislopen. In het rapport Vluchtelingen en werk: een nieuwe tussenbalans signaleert de SER dat sprake is van een versnipperd beeld. Lokale en regionale verschillen zijn groot, de initiatieven veelal te kleinschalig en ook is de voortgang niet verzekerd door onvoldoende geld. 'Daarom is geld vanuit Den Haag een belangrijke voorwaarde om tot meer succes op dit gebied te komen', aldus Hamer. Opleidingsbedrijf Bouwmensen Rivierengebied in Geldermalsen heeft al tien statushouders opgeleid voor een betaalde job in de bouw: als tegelzetter, timmerman of metselaar. Zes zijn er momenteel nog in opleiding. Sleutel tot succes Volgens directeur Koos Karsijns van het bedrijf is er maar één sleutel tot succes: mensen goed opleiden. 'En dat kan niet in drie maanden, nee. Je kunt niet iemand na één kwartaal op de bouw dumpen en dat-ie dan slaagt. Onze opleiding duurt twee tot vier jaar. Ik wil goede mensen afleveren, anders heeft de bouw er ook niks aan.' Met de enorme krapte op de arbeidsmarkt zijn de vluchtelingen uit landen als Afghanistan, Eritrea en Syrië enorm gewild. 'In 2015, toen wij met opleidingen begonnen, was dat wel anders', weet Karsijns nog. 'We hadden alle tegenwerking die je maar kunt bedenken: de stigmatiserende opmerkingen waren niet van de lucht, koudwatervrees bij aannemers die dachten: 'wat voor volk krijgen we nu over de vloer'. En bonden waren bang dat buitenlanders 'onze' banen zouden inpikken.' Sfeer omgeslagen Nu is de sfeer heel anders. Karsijns: 'Nu staat iedereen te springen om mensen en maakt het eigenlijk niet uit waar ze vandaan komen. En ze zijn super gemotiveerd.' Ook volgens SER-voorzitter Hamer is het daarom nu een kwestie van het ijzer smeden als het heet is. 'Er is een ongelooflijke behoefte op de arbeidsmarkt aan krachten en veel statushouders kunnen daarin iets betekenen. Maar dan moet dat wel bij elkaar gebracht worden in plaats van al die initiatieven ze te versnipperen. En dan zal de situatie de komende jaren zeker verbeteren.' (25/05 02u45 - NOS.nl)
6x Argentijnse tennisser Kicker schuldig bevonden aan matchfixingVoor Nicolas Kicker dreigt een flinke schorsing wegens matchfixing. Uit onderzoek van de Tennis Integrity Unit (TIU) is gebleken dat de 25-jarige Argentijn in 2015 twee wedstrijden op het challengercircuit heeft gemanipuleerd.  (24/05 23u45 - Nu.nl: Sport)
6x 'Landen dreigen met boycot songfestival'Het is nog maar de vraag of het Eurovisiesongfestival volgend jaar wel in Israël plaatsvindt. Achter de schermen is er druk overleg tussen de Israëlische omroep Kan en de European Broadcasting Union (EBU) omdat diverse landen zouden hebben gedreigd met een boycot, meldt de Israëlische zender Channel 10. (24/05 23u45 - De Stentor)
6x 'Landen dreigen met boycot songfestival'Het is nog maar de vraag of het Eurovisiesongfestival volgend jaar wel in Israël plaatsvindt. Achter de schermen is er druk overleg tussen de Israëlische omroep Kan en de European Broadcasting Union (EBU) omdat diverse landen zouden hebben gedreigd met een boycot, meldt de Israëlische zender Channel 10. (24/05 23u45 - AD.nl)
6x De zwareberoepenlijst: wat denken de man en de vrouw in de straat daarover?Minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) en twee van de drie grote vakbonden hebben een akkoord over een lijst met zware beroepen bij de overheid. 'Terzake' trok met de lijst de straat op. Wat denkt de Vlaming over die zware beroepen? (24/05 23u30 - VRT NWS)
5x Rolstoelvriendelijke uitstappen vallen in de smaakHet Cursuscentrum oogst sinds vorig jaar succes met rolstoelvriendelijke uitstappen. De bestemmingen worden telkens gekozen in overleg met de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap (GAPH). (25/05 03u00 - Gazet van Antwerpen)
5x Een sprookjeHet is ramadan en op het Rijswijks Lyceum, zo lees ik in deze krant, „vermijden” ze dan „bepaalde onderwerpen zoals voortplanting en seksualiteit”. Dat roept interessante vragen op. (25/05 02u45 - NRC.nl: Wetenschap)
5x Rolstoelvriendelijke uitstappen vallen in de smaakHet Cursuscentrum oogst sinds vorig jaar succes met rolstoelvriendelijke uitstappen. De bestemmingen worden telkens gekozen in overleg met de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap (GAPH). (25/05 02u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
5x N-Korea: bereid problemen met VS op te lossenLees meer > (25/05 02u40 - FOK!)
5x Vrijwel alle melkveebedrijven vrijgegevenVrijwel alle 2200 melkveebedrijven waarvan de administratie niet op orde was, zijn weer vrijgegeven. Daar mogen de boeren weer koeien aan- en afvoeren. Nog 41 boerderijen zijn geblokkeerd. De situatie is daar complex en de veehouder moet extra inspanningen leveren om de registratie van runderen en kalveren weer op orde te brengen, aldus minister Carola Schouten van Landbouw. (24/05 23u45 - Reformatisch Dagblad)
5x Vreven keert terug in België bij Beerschot WilrijkStijn Vreven gaat aan de slag bij Beerschot-Wilrijk. De ex-trainer van NAC Breda tekent voor twee seizoenen bij de Belgische club. (24/05 23u45 - Voetbal International)
5x Liesbeth Homans in bedgeheimen: "Ik ga niet onnozel doen, ik mis wel affectie"Liesbeth Homans (45) legt haar ziel bloot in het bed van James. Ze praat over een jeugd vol pesterijen en ook hoe haar kinderen ermee... (24/05 23u45 - Het Laatste Nieuws: Showbizz)
5x Een nieuw college, een nieuw geluid: dit wil het ‘knetterlinkse’ college met AmsterdamHet ‘knetterlinkse’ college van Amsterdam is rond. Een nieuwe lente en een nieuw geluid, is het akkoord tussen GroenLinks, D66, PvdA en SP gedoopt. Naar de beroemde zin van Herman Gorter, een knetterlinkse dichter van weleer. In het Van Eesterenpaviljoen, gewijd aan de geschiedenis van grote Amsterdamse stadsplanners van weleer, presenteerde het nieuwe stadsbestuur grootse plannen voor de stad. Dit zijn de opvallendste. (24/05 23u45 - de Volkskrant)
5x Argentijnse tennisser Kicker schuldig bevonden aan matchfixingDe Argentijnse tennisser Nicolas Kicker is schuldig bevonden aan matchfixing. Uit onderzoek van de Tennis Integrity Unit (TIU) is gebleken dat hij in 2015 twee wedstrijden in het challengercircuit, het niveau onder de ATP-toernooien, heeft gemanipuleerd. Het gaat om een duel in juni 2015 in het Italiaanse Padova en een partij in september 2015 in het Colombiaanse Barranquilla. Derde ronde De nummer 84 van de wereld, die begin dit jaar nog de derde ronde haalde op de Australian Open, is schuldig bevonden door een onafhankelijk rechtsorgaan in Miami en wacht nog op zijn straf. Zijn zaak werd op 20 maart van dit jaar behandeld. De 25-jarige Kicker zou volgende week deelnemen aan Roland Garros, maar hij werd uit het schema gehaald. Opmerkelijk genoeg was hij al in Parijs aanwezig om zich voor te bereiden op het tweede grandslamtoernooi van het jaar. (24/05 23u45 - NOS: Sport)
5x Video: jeugdspelers van Feyenoord trots op hun profcontractLees meer > (24/05 23u45 - FC update)
5x Gouden wissel Van de Sanden helpt Lyon naar Champions League-winstLees meer > (24/05 23u32 - FOK!)
5x ?Ik bedoel het niet arrogant, maar Kuyt en Van Persie werden anders ontvangen?Lees meer > (24/05 23u32 - VoetbalZone)
5x In de wandelgangen: Eerste aankoop van Emery speelt in Zuid-FrankrijkLees meer > (24/05 23u32 - VoetbalZone)
5x ?Real Madrid heeft twee biedingen afgeslagen, tot 150 miljoen euro?Lees meer > (24/05 23u32 - VoetbalZone)
5x Bliksem slaat in op twee woningen en mogelijk op LijnbusHet onweer heeft vanavond flink huisgehouden in de Kempen. Rond 21 uur trof een blikseminslag een vrijstaande woning aan Heikant in Poederlee. Ook... (24/05 23u15 - Het Laatste Nieuws)
5x “Harvey Weinstein wordt vrijdag gearresteerd voor seksueel misbruik”Harvey Weinstein zal vrijdagochtend gearresteerd worden voor seksueel misbruik, dat meldt de Amerikaanse krant New York Times. De arrestatie komt er na een maandenlang onderzoek van verschillende klachten omtrent seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag. (24/05 23u15 - Het Belang van Limburg)
5x “Harvey Weinstein wordt vrijdag gearresteerd voor seksueel misbruik”Harvey Weinstein zal vrijdagochtend gearresteerd worden voor seksueel misbruik, dat meldt de Amerikaanse krant New York Times. De arrestatie komt er na een maandenlang onderzoek van verschillende klachten omtrent seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag. (24/05 23u00 - Gazet van Antwerpen)
5x Koningin steelt de show tijdens bezoek aan Limburg: Mathilde kruipt over dranghekkenKoningin Mathilde heeft in Heusden-Zolder de show gestolen door over een dranghekken te kruipen om iedereen persoonlijk te kunnen groeten. De koning en de koningin reden met de fiets door de mijngemeenten Beringen en Heusden-Zolder. Het vorstenpaar kreeg een warm welkom in West-Limburg. (24/05 22u45 - Het Belang van Limburg)
5x Mawda en gezin al twee keer uit vrachtwagen gepluktIn de voorbije twee ­weken zijn Mawda, haar broertje en hun ouders twee keer op­gepakt nadat ze in vrachtwagens waren geklommen. Zo werden ze ook onderkoeld uit een koelwagen bevrijd, melden ons welingelichte bronnen. (24/05 22u30 - Het Nieuwsblad)
4x Rolstoelvriendelijke uitstappen vallen in de smaakHet Cursuscentrum oogst sinds vorig jaar succes met rolstoelvriendelijke uitstappen. De bestemmingen worden telkens gekozen in overleg met de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap (GAPH). (25/05 03u00 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
4x Herbert en Jolien verklappen het geslacht van hun 'Temptation Island'-babyHet is weer allemaal koek en ei tussen Herbert en Jolien van Temptation Island. Meer nog, het koppel is dankzij de show nog dichter naar elkaar toe... (24/05 23u45 - Het Laatste Nieuws: Showbizz)
4x Toby Alderweireld wordt papa van een meisjeRode Duivel Toby Alderweireld (29) is in topvorm voor het Wereld Kampioenschap in Rusland, maar de grootste prijs is al binnen. Hij wordt namelijk... (24/05 23u45 - Het Laatste Nieuws: Showbizz)
4x Surfen op modderwater in SteenokkerzeelIn Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan. Bij gebrek aan... (24/05 23u45 - Het Laatste Nieuws: Bizar)
4x Drugsdealer? Neem geen aardappelbad in BH.Lees meer > (24/05 23u32 - FOK!)
4x FHM roept Shelly Sterk uit tot mooiste vrouwLees meer > (24/05 23u32 - FOK!)
4x De VS en Noord-Korea zijn terug bij af: Trump zegt topontmoeting met Kim Jong-un afDe historische top tussen de leiders van Noord-Korea en de Verenigde Staten gaat niet door. Donald Trump trekt de stekker eruit, vanwege de vijandige taal uit Pyongyang. (24/05 23u30 - Trouw)
4x Trainer Lyon blij dat inbrengen Van de Sanden direct effect had in CL-finaleReynald Pedros was donderdag opgelucht dat hij Shanice van de Sanden liet invallen tijdens de Champions League-finale. Mede dankzij drie assists van de Oranje-international won Olympique Lyon in Kiev na verlenging met 1-4 van VfL Wolfsburg. (24/05 23u30 - Nu.nl: Sport)
4x Traiteurzaak moet tijdelijk sluiten: al 60 kinderen uit 15 scholen besmet met salmonellabacterieHet probleem met salmonella in enkele scholen in Oost- en West-Vlaanderen is een stuk groter dan eerst gedacht. Al 64 kinderen uit 15 scholen hebben een voedselvergiftiging opgelopen door het eten van lasagna. De traiteur die de maaltijden leverde, moet tijdelijk sluiten, beslist het Federaal Voedselagentchap FAVV. (24/05 23u30 - VRT NWS)
4x Iran en VS: Europa moet partij kiezen in het conflict over het nucleaire akkoordIran heeft geen vertrouwen in de goede bedoelingen van de Europese leiders. Het land wil harde toezeggingen. (24/05 23u15 - Trouw)
4x Mawda al twee keer uit vrachtwagen geplukt, Bart De Wever reageert: “Ouders zijn niet alleen het slachtoffer”In de voorbije twee ­weken zijn Mawda, haar broertje en hun ouders twee keer op­gepakt nadat ze in vrachtwagens waren geklommen. Zo werden ze ook onderkoeld uit een koelwagen bevrijd, melden ons welingelichte bronnen. Antwerps burgemeester reageert nu ook op de feiten. “Het is wat die ouders zijn overkomen, maar ze zijn niet alleen het slachtoffer.” (24/05 23u15 - Het Belang van Limburg)
4x VIDEO. Kinderen beleven eerste fuif in Versuz, zonder hun oudersEen hele hoop kinderen namen vanavond de Hasseltse discotheek Versuz in. Voor veel kinderen betekende het feestje in de Versuz hun eerste fuif. En de ouders, die waren (uiteraard) niet toegelaten. De kinderen amuseerden zich duidelijk: “Een heel leuke fuif. Er is veel muziek, je kan stoere tattoos laten zetten en fijne foto’s nemen!” (24/05 23u15 - Het Belang van Limburg)
4x Mawda al twee keer uit vrachtwagen geplukt, Bart De Wever reageert: “Ouders zijn niet alleen het slachtoffer”In de voorbije twee ­weken zijn Mawda, haar broertje en hun ouders twee keer op­gepakt nadat ze in vrachtwagens waren geklommen. Zo werden ze ook onderkoeld uit een koelwagen bevrijd, melden ons welingelichte bronnen. Antwerps burgemeester reageert nu ook op de feiten. “Het is wat die ouders zijn overkomen, maar ze zijn niet alleen het slachtoffer.” (24/05 23u15 - Gazet van Antwerpen)
4x Katy Perry in het Sportpaleis: carnaval op z’n AmerikaansIn het heelal van Katy Perry is het alle dagen carnaval. Gisteravond bracht de Amerikaanse superster haar universum naar het Sportpaleis, al had ze aanvankelijk wat last van divagedrag en liet ze eerst een dik half uur op zich wachten. (24/05 23u00 - Gazet van Antwerpen)
4x Dak van woning staat in lichterlaaie na blikseminslagEen onweer is donderdagavond over de Kempen getrokken van zuid naar noord. Daarbij sloeg op enkele plaatsen de bliksem in. (24/05 23u00 - Gazet van Antwerpen)
4x ‘Weinstein geeft zich vrijdag aan bij autoriteiten in New York’De voormalige Hollywoodproducent Harvey Weinstein zal zich vrijdag aangeven bij de autoriteiten in New York. Dat meldt The New York Times op basis van twee bronnen bij het gerecht. Meer dan 70 vrouwen beschuldigen de man van grensoverschrijdend gedrag, onder meer verkrachting. Weinsteins advocaat weigerde donderdag nog elke commentaar. (24/05 22u45 - De Standaard)
3x Zuid-Amerikaanse bende zorgt voor golf van inbrakenZuid-Amerikaanse inbrekers vliegen speciaal naar Nederland om woonwijken leeg te roven. Een Chileense bende die zich met het openbaar vervoer verspreidt, zit achter een golf van woninginbraken in Amstelveen. De politie heeft de zaak in onderzoek. (25/05 03u00 - Gelderlander)
3x Zuid-Amerikaanse bende zorgt voor golf van inbrakenZuid-Amerikaanse inbrekers vliegen speciaal naar Nederland om woonwijken leeg te roven. Een Chileense bende die zich met het openbaar vervoer verspreidt, zit achter een golf van woninginbraken in Amstelveen. De politie heeft de zaak in onderzoek. (25/05 03u00 - BN/DeStem)
3x Rolstoelvriendelijke uitstappen vallen in de smaakHet Cursuscentrum oogst sinds vorig jaar succes met rolstoelvriendelijke uitstappen. De bestemmingen worden telkens gekozen in overleg met de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap (GAPH). (25/05 03u00 - Gazet van Antwerpen: Sport)
3x Rolstoelvriendelijke uitstappen vallen in de smaakHet Cursuscentrum oogst sinds vorig jaar succes met rolstoelvriendelijke uitstappen. De bestemmingen worden telkens gekozen in overleg met de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap (GAPH). (25/05 03u00 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
3x Rolstoelvriendelijke uitstappen vallen in de smaakHet Cursuscentrum oogst sinds vorig jaar succes met rolstoelvriendelijke uitstappen. De bestemmingen worden telkens gekozen in overleg met de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap (GAPH). (25/05 03u00 - Gazet van Antwerpen: Economie)
3x Zuid-Amerikaanse bende zorgt voor golf van inbrakenZuid-Amerikaanse inbrekers vliegen speciaal naar Nederland om woonwijken leeg te roven. Een Chileense bende die zich met het openbaar vervoer verspreidt, zit achter een golf van woninginbraken in Amstelveen. De politie heeft de zaak in onderzoek. (25/05 03u00 - De Stentor)
3x Doden bij aanslag met autobom in BenghaziIn de Libische stad Benghazi zijn bij een aanslag met een autobom zeker zes mensen omgekomen. Minstens twintig mensen raakten gewond, onder wie enkelen zwaargewond. De explosie was in het centrum, vlak bij het grootste hotel van de stad. Wie er achter de aanslag zit, is niet bekend. In het verleden heeft Islamitische Staat een aantal aanslagen in Libië opgeëist. Benghazi, de tweede stad van het land, is in handen van strijders van het Libische Nationale Leger (LNL). Dat verjoeg vorig jaar islamisten uit Benghazi, onder wie die van IS en al-Qaida. (25/05 03u00 - NOS.nl)
3x Tom Dumoulin gaat net als vorig jaar de Giro winnenTom Dumoulins kansen op een eindoverwinning in de Giro d’Italia leken na de tijdrit van dinsdag verkeken. Hij liep die dag in op Simon Yates, maar lang niet genoeg. Maar donderdag halveerde de Nederlander zijn achterstand op Yates onverwacht van 56 naar 28 seconden. En dus ligt nu de wedstrijd weer open. (24/05 23u30 - Gelderlander)
3x (Gewezen) Barça-icoon Xavi krijgt er maar geen genoeg van en blijft nog twee jaar langer voetballenEr is al weken veel te doen over Andrés Iniesta en zijn afscheid bij FC Barcelona, maar ook zijn ex-ploegmakker Xavi haalt nog eens de schijnwerpers. (24/05 23u30 - Voetbalkrant)
3x Thomas Van der Plaetsen: "Zou zonder problemen 8.000 punten moeten aankunnen"Thomas Van der Plaetsen is komend weekend een van de outsiders op de tienkamp van de prestigieuze Hypomeeting in het Oostenrijkse Götzis. De... (24/05 23u30 - Het Laatste Nieuws: Sport)
3x Bewoner azc Harderwijk gewond bij steekincidentEen bewoner van het asielzoekerscentrum aan de Graaf Ottolaan in Harderwijk is vanavond lichtgewond geraakt bij een steekincident. De identiteit van de dader is bekend bij de politie, maar die is nog voortvluchtig. (24/05 23u30 - De Stentor)
3x Van Bronckhorst blijft zijn veelbesproken keeperskeuze staanGiovanni van Bronckhorst staat nog altijd achter zijn keuze om niet van eerste keeper te wisselen bij Feyenoord dit seizoen. De oefenmeester besloot om Kenneth Vermeer ook in de tweede seizoenshelft op de bank te houden, waarna de goalie boos vertrok naar Club Brugge. Goed lijkt het niet meer te komen tussen die twee: desondanks verdedigt Gio zijn keuze van destijds. (24/05 23u30 - FC update)
3x Onweders zorgen opnieuw voor overlast: wegen, huizen en station ondergelopen, zelfs modderstromenOok vandaag zorgen de intense onweersbuien voor problemen. In de vooravond kreeg de regio rond Brussel er flink van langs, daarna schoof het onweer... (24/05 23u15 - Het Laatste Nieuws)
3x Ton Braspenning keert terug als wethouder in Alphen-ChaamCHAAM - Provinciale Statenlid Ton Braspenning (CDA) wordt door het CDA Alphen-Chaam voorgedragen als vervanger van wethouder Corry Janssen. Dat laat de plaatselijke CDA-fractie weten in een persbericht. (24/05 23u15 - BN/DeStem)
3x Nainggolan is blij met steun van de supportersGeen Radja Nainggolan op het WK 2018. De middenvelder van AS Roma maakte twee tellen later zijn afscheid als Rode Duivel bekend. (24/05 23u15 - Voetbal België)
3x Pochettino kiest ondanks felle interesse voor verlengd verblijf bij Tottenham en dat legt hem op financieel vlak geen windeierenMauricio Pochettino blijft ook de komende seizoenen trainer van Tottenham Hotspur. De Argentijnse coach van 46 had nochtans andere opties, maar kiest dus voor een verlengd verblijf in het bruisende Londen. (24/05 23u15 - Voetbalkrant)
3x Van de Sanden na heldenrol: 'De Nederlanders brengen geluk in Lyon'Shanice van de Sanden was door het dolle heen nadat ze donderdagavond met Olympique Lyon de Women's Champions League won. De Nederlandse aanvaller was van grote waarde met drie assists tijdens haar invalbeurt. (24/05 23u15 - Voetbal International)
3x Kortom - FC Porto beloont succescoach, Defour stopt als Rode DuivelIn onderstaand overzicht lees je de hele dag door een korte weergave van nieuwtjes uit de internationale en de vaderlandse voetbalwereld. (24/05 23u15 - Voetbal International)
3x Meer dan vijftig jaar celstraf voor spil in groot Spaans corruptieschandaalEen krappe 52 jaar moet Francisco Correa de cel in. Een Spaanse rechter oordeelde vandaag dat de spil in een groot corruptieschandaal zich schuldig heeft gemaakt aan fraude en witwassen. (24/05 23u15 - Trouw)
3x Ajacied Merel van Dongen naar Real BetisAjax-verdediger Merel van Dongen voetbalt volgend seizoen voor het Spaanse Real Betis. 'Tros op mijn jaren bij Ajax maar klaar voor een nieuw avontuur bij Real Betis,' schrijft Van Dongen op Twitter. In het Spaans schrijft zij dat ze de taal aan het leren is, haar eerste interview in het Spaans al heeft gehad, en niet kan wachten om te praten met haar nieuwe fans.De 25-jarige Amsterdammer in hart (24/05 23u15 - Het Parool)
3x Mawda al twee keer uit vrachtwagen geplukt, Bart De Wever reageert: “Ouders zijn niet alleen het slachtoffer”In de voorbije twee ­weken zijn Mawda, haar broertje en hun ouders twee keer op­gepakt nadat ze in vrachtwagens waren geklommen. Zo werden ze ook onderkoeld uit een koelwagen bevrijd, melden ons welingelichte bronnen. Antwerps burgemeester reageert nu ook op de feiten. “Het is wat die ouders zijn overkomen, maar ze zijn niet alleen het slachtoffer.” (24/05 23u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
3x “Harvey Weinstein wordt vrijdag gearresteerd voor seksueel misbruik”Harvey Weinstein zal vrijdagochtend gearresteerd worden voor seksueel misbruik, dat meldt de Amerikaanse krant New York Times. De arrestatie komt er na een maandenlang onderzoek van verschillende klachten omtrent seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag. (24/05 23u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
3x Buren schieten vrouw ter hulp na blikseminslagHet onweer in de Kempen heeft vanavond rond 21 uur toegeslagen aan Heikant in Poederlee. Een blikseminslag trof een vrijstaande woning. Buren zagen... (24/05 23u00 - Het Laatste Nieuws)
3x Brusselse Ring volledig vrij na zwaar ongevalDe avondspits verliep moeizaam op de Ring rond Brussel door een ongeval ter hoogte van Wezembeek-Oppem. Ondertussen is de ring in beide richtingen vrijgemaakt. (24/05 22u15 - De Standaard)
3x Twintigers zetten huis in lichterlaaie na ruzie met tiener. Daarbij kwamen zijn vier slapende broers en zusjes omDe zeventienjarige zoon van Michelle Pearson, Kyle, had al een tijdje een vete met Zak Bolland (23). De ‘kwajongensstreken’ aan elkaars adres werden echter alsmaar ernstiger, tot Bolland samen met zijn vrienden David Worral en Courtney Brierley het huis van de Pearsons in lichterlaaie zette met molotovcocktails. (24/05 22u15 - Het Nieuwsblad)
3x Vluchtte 'majesteitsschennende' Spaanse rapper Valtonyc naar België?De Mallorcaanse rapper Valtonyc zou vanuit Spanje naar België zijn gevlucht. Hij wordt vervolgd voor “het ernstig beledigen van de Kroon” en “het verheerlijken van terrorisme', wat in Spanje streng wordt berecht. De Spaanse autoriteiten hebben een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd. (24/05 22u00 - De Morgen)
3x Paus: "Ontzeg homoseksuelen de toegang tot het seminarie"Paus Franciscus heeft Italiaanse bisschoppen de opdracht gegeven om nieuwe kandidaten voor het priesterschap grondig te screenen. Hij wil dat alle... (24/05 21u45 - Het Laatste Nieuws)
3x De Wever: "Ouders van Mawda zijn niet enkel slachtoffer"De ouders van Mawda, het tweejarige Koerdische meisje dat bij een achtervolging op de snelweg door een politiekogel om het leven kwam, zijn volgens... (24/05 21u15 - Het Laatste Nieuws)
3x Riante villa kopen? In deze straat staan er negen te koopIn een straat in Schilde staan maar liefst negen riante villa’s te koop, een uitzonderlijk aantal voor één straat. De villa’s zijn allemaal eigendom van één grote familie en werden vroeger gehuurd door buitenlandse zakenlui. Nu doet die markt het echter niet goed meer en staan de huizen leeg. En nu staan ze dus ook te koop. Al moet je er wel diep voor in de buidel tasten mocht je er eentje op de kop willen tikken. (24/05 21u00 - Het Nieuwsblad)
3x Koningin steelt de show: Mathilde kruipt over dranghekken om echt iederéén een hand te kunnen gevenTijdens een bezoek aan de gemeente Heusden-Zolder heeft koningin Mathilde de show gestolen door over een dranghekken te kruipen om iedereen persoonlijk te kunnen groeten. Ongezien volgens de medewerkers van het Paleis. (24/05 20u45 - Het Nieuwsblad)
2x Rusland stelt EU voor om dollar te vervangen door de euroRusland is bereid om dollartransacties in te wisselen voor de euro. Dat heeft de Russische minister van Financiën Anton Siluanov gezegd op het International Economic Forum in Sint Petersburg. De Russen koppelen wel een voorwaarde aan zo’n maatregel: Europa moet zich op ondubbelzinnige manier uitspreken tegen de laatste Amerikaanse sancties die werden opgelegd aan Moskou. (24/05 23u30 - Express.be)


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

22x Hoofd van nieuwe EU-privacywaakhond: "Er zullen zeker meteen klachten zijn"25/05 00u30 - De Morgen: Nu de nieuwe Europese privacyregels, beter bekend als GDPR, van kracht worden, gaat ook een nieuwe Europese instelling aan de slag. De European Data Protection Board (EDPB) zal toezien op een uniforme toepassing van de regels in alle EU-lidstaten. De Oostenrijkse Andrea Jelinek krijgt de leiding over het orgaan. Ze verwacht zich op de eerste dag al aan klachten. 'We zijn er klaar voor', zegt ze.
22x "Bombardementen op wapendepots in Syrië"25/05 00u15 - Het Laatste Nieuws: In Syrië zijn vanavond bombardementen uitgevoerd op wapendepots van de Libanese sjiitische beweging Hezbollah in de buurt van de Syrische...
22x Grote brand bij afvalverwerker Circulus25/05 00u15 - De Stentor: In Deventer is vanavond brand uitgebroken bij afvalverwerker Circulus aan de Westfalenstraat. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand.
21x Zzp'ers is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioen25/05 00u30 - AD.nl: Minder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016.
20x Noord-Korea wil problemen met VS nog steeds oplossen25/05 01u15 - Nu.nl: Noord-Korea wil nog steeds met de Verenigde Staten om de tafel om de problemen die beide landen hebben op te lossen. Dat zegt de viceminister van van Buitenlandse Zaken Kim Kye Gwan tegen het Noord-Koreaanse persbureau KNCA.
20x Van de Sanden beleeft een van de mooiste dagen van haar leven met CL-winst25/05 01u00 - Nu.nl: Sport: Shanice van de Sanden is dolgelukkig met de winst van de Champions League voor vrouwen. De aanvaller van Olympique Lyon gaf donderdag in Kiev drie assists in de verlenging van de finale tegen Vfl Wolfsburg (4-1).
20x 'Harvey Weinstein geeft zichzelf vrijdag aan'25/05 00u30 - Nu.nl: Harvey Weinstein, de filmproducent die door tientallen vrouwen wordt beschuldigd van verkrachting, aanranding en/of seksuele intimidatie, zou zichzelf vrijdag aangeven bij de politie van New York.
19x Russische president Poetin zegt onderzoek MH17 te bestuderen25/05 00u30 - Nu.nl: De Russische president Vladimir Poetin zegt donderdag dat Moskou de bevindingen over MH17 van het Joint Investigations Team ​zal analyseren. Het onderzoeksteam meldde eerder dat de Buk-raketinstallatie die in 2014 het vliegtuig neerschoot van het Russische leger was.
19x Zzp'ers is vaak onverzekerd en denkt niet aan pensioen25/05 00u30 - De Stentor: Minder dan een op de vijf zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het jaar 2016.
19x Opnieuw minder zzp'ers verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid25/05 00u15 - Nu.nl Economie: Van de zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) was 19 procent in 2016 verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Hiermee zet de dalende trend door.

Statistieken

Artikels:
29406
Gelezen:
2915
Aantal lezers nu:
27


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven