vrijdag 19 april 2019, week 16


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u00
 Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

21x Virtuele kampioen Leigh mag in het echt racen19/04 00u00 - BN/DeStem: De tweevoudig wereldkampioen virtueel autoracen blijkt ook in het echt een begenadigd coureur. Brendon Leigh maakt dit weekeinde zijn racedebuut in de Formule Ford 1600 op het circuit van Snetterton in Engeland.
21x Diego Costa boycot training uit protest tegen boete19/04 00u00 - De Stentor: Diego Costa heeft uit protest geweigerd te trainen met de selectie van Atlético Madrid. Volgens vooraanstaande Spaanse Media als AS, Marca en El Pais was de aanvaller boos omdat hij een boete heeft gekregen van de clubleiding voor zijn veelbesproken misdragingen in de wedstrijd tegen FC Barcelona.
20x "What now" met de brexit? EU-expert Rob Heirbaut geeft een antwoord op uw vragen19/04 00u00 - VRT NWS: Het nieuwe uitstel van de brexit roept veel vragen op. We gaven jullie vandaag de mogelijkheid om jullie vragen toe te sturen. Onze EU-expert Rob Heirbaut probeert die hieronder kort te beantwoorden.
20x Niets missen en alles begrijpen van de verkiezingen? Bij VRT NWS doe je dat zo19/04 00u00 - VRT NWS: Op 26 mei moet iedereen opnieuw naar de stembus, deze keer voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Weet jij ook nog niet hoe dat moet en op wie je wil stemmen? Geen nood, vanaf vandaag vind je achter de knop 'KIES19' in de app en op de site van VRT NWS de stemtest en heldere uitlegvideo's. Het belangrijkste verkiezingsnieuws kan je ook als melding op je smartphone krijgen. En binnenkort bieden we je nog veel meer. Wat allemaal en hoe je dat moet vinden, leggen we hieronder uit. Zo ben je bij VRT NWS altijd zeker van je politieke nieuws.
20x Diego Costa boycot training uit protest tegen boete19/04 00u00 - AD.nl: Diego Costa heeft uit protest geweigerd te trainen met de selectie van Atlético Madrid. Volgens vooraanstaande Spaanse Media als AS, Marca en El Pais was de aanvaller boos omdat hij een boete heeft gekregen van de clubleiding voor zijn veelbesproken misdragingen in de wedstrijd tegen FC Barcelona.
19x Diego Costa boycot training uit protest tegen boete19/04 00u00 - BN/DeStem: Diego Costa heeft uit protest geweigerd te trainen met de selectie van Atlético Madrid. Volgens vooraanstaande Spaanse Media als AS, Marca en El Pais was de aanvaller boos omdat hij een boete heeft gekregen van de clubleiding voor zijn veelbesproken misdragingen in de wedstrijd tegen FC Barcelona.
19x VIDEO: Valencia dendert probleemloos richting halve finales Europa League19/04 00u00 - Sporza: Valencia wordt de Spaanse vertegenwoordiger in de halve finales van de Europa League. Reeksgenoot Villarreal had niets meer in de melk te brokkelen in de terugmatch.
19x VIDEO: Frankfurt houdt Benfica nog uit de halve finales dankzij uitgoals19/04 00u00 - Sporza: Benfica is in de kwartfinales van de Europa League alsnog over Frankfurt gestruikeld. De Portugezen konden hun indrukwekkende prestatie uit de heenmatch niet herhalen in Duitsland.
19x Diego Costa boycot training uit protest tegen boete19/04 00u00 - AD: Sport: Diego Costa heeft uit protest geweigerd te trainen met de selectie van Atlético Madrid. Volgens vooraanstaande Spaanse Media als AS, Marca en El Pais was de aanvaller boos omdat hij een boete heeft gekregen van de clubleiding voor zijn veelbesproken misdragingen in de wedstrijd tegen FC Barcelona.
19x Virtuele kampioen Leigh mag in het echt racen19/04 00u00 - AD: Sport: De tweevoudig wereldkampioen virtueel autoracen blijkt ook in het echt een begenadigd coureur. Brendon Leigh maakt dit weekeinde zijn racedebuut in de Formule Ford 1600 op het circuit van Snetterton in Engeland.

Statistieken

Artikels:
34256
Gelezen:
2677
Aantal lezers nu:
36


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven