zaterdag 26 september 2020, week 39


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u45
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 10u15
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
26/09 09u15  Cyberpunk 2077 laat ons wederom verstelt staan met nieuwe gameplay trailer Als de trailers die we in de afgelopen jaren van Cyberpunk 2077 een ding duidelijk hebben gemaakt, dan is het wel hoe ontzettend mooi het spel vanCDProjektRED is geworden. Toch slaagt het bedrijf achter The Witcher er nog steeds in om ons omver te blazen.Hieronder vind je een negen minuten durende gameplay trailer die werd getoond gedurende de TokyoGame Show. Zoals je al kon raden is die in het Japans, maar zelfs als je dat niet begrijpt kun je prima de visuals bekijken, die in een woord verbluffend zijn. Niet enkel de omgevingen, maar vooral de mensen in-game weten te imponeren door een combinatie van verlichting, expressie en detail. Maar zie het vooral zelf:            
26/09 01u15  Dungeon Core laat zich zien Lees meer >
26/09 01u15  Ga gratis tuinieren met de giveaway van Scrap Garden Dankzij het giveaway-fenomeen genaamd Epic Games Store zijn we het normaal gaan vinden dat we niet enkel met grote regelmaat spellen gratis krijgen, maar ook dat we alle tijd hebben om ze te claimen. Zo normaal is dat echter eigenlijk niet en daar worden we nu aan herinnert dankzij een giveaway op Steam. Avonturenspel Scrap Garden is namelijk maar een dagje gratis. En daar wij het niet binnen enkele minuten ontdekten, heb je tot zeven uur vanavond om de game hier te claimen.
26/09 00u15  DOOD! We hebben screenshots van Disgaea 6: Defiance of Destiny Lees meer >
26/09 00u15  Black Legend zal volgende week te zien zijn in de Tokyo Game Show 2020 Na een cinematische onthulling vorige week, zal ontwikkelaar Warcave volgende week gameplay tonen van hun aankomende tactical RPG: Black Legend. Concreet zal de game een van velen zijn die voorbijkomt in de Tokyo Game Show 2020, die op 26 september vanaf een uur in de middag wordt uitgezonden. In een persbericht dat GameQuarter wordt ontvangen, wordt toegelicht dat enkele lead developers het eerste hoofdstuk van het spel door zullen spelen en van commentaar zullen voorzien. Wij zijn persoonlijk heel benieuwd.
26/09 00u15  Let op: je kunt Journey of the Broken Circle mogelijk gratis krijgen Gamers die in het verleden spellen hebben gekocht van Nakana.io op Nintendo Switch kunnen dit weekend gratis hun nieuwste titel downloaden, welke ze vervolgens permanent mogen houden bij wijze van een bedankje. Dit ontdekte een van onze redacteurs en werd zojuist bevestigd door een woordvoerder. De titel in kwestie is het vandaag verschenen Journey of the Broken Circle, een korte puzzle platformer die op abstracte wijze onderwerpen als innerlijke leegte en de banden tussen mensen bespreekt. Klinkt dat als iets voor jou? Ga dan snel naar de eShop als je reeds een van deze titels bezit: •    Lydia•    EQQO•    Soul Searching•    Infini•    Cosmic Top Secret 
25/09 08u15  NieR Replicant krijgt een releasedate NieR: Replicant ver.1.22474487139, de remake van de eerder enkel in Japan verschenen tweede NieR-game, komt in april volgend jaar naar het Westen.Dit heeft Square Enix bekendgemaakt op de Tokyo Game Show.De trailer waarmee dit gedaan wordt, is al net zo bijzonder als het spel zelf, daar het enkel omgevingen toont met een stel zingende vrouwen. Wel hele mooie omgevingen overigens...            
25/09 08u15  Untitled Goose Game komt naar Itch.io, viert dat met korting Untitled Goose Game, een van de meest verrassende videogame-hits van de afgelopen jaren, is nu te downloaden op indiegames-Valhalla Itch.io. En om die release te vieren, wordt het spel afgeprijsd. Zoals sommige van jullie ongetwijfeld weten, kost de game met de gans normaal gesproken $19.99. In deze sale kost het echter $14.99. Dat betekent dat je maar liefst 25% bespaart als je het spel hier koopt. HONK! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Househouse of Itch.io, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
25/09 08u15  Transformers: Battlegrounds rolt binnen met een nieuwe trailer Na de niet langer te krijgen videogames van Activision en de films van Michael Bay werd het opeens stil rondom de populaire Transformers. Optimus Prime en zijn kameraden zullen echter opstaan als de wereld ze nodig heeft.En nu de Decepticons in Transformers:Battlegrounds weer opduiken, staan de Robots in Disguise paraat om ons thuis te beschermen.Ditmaal niet in een third-person shooter of action adventure, maar in een tactical RPG.            
25/09 00u15  Against the Moon krijgt na release extra content Vandaag komt de kaartgedreven tactische RPG Against The Moon uit. Het einde van een ontwikkelproces of het begin van nieuwe wegen? Black Tower Entertainment geeft hierover meer duidelijkheid richting alle geïnteresseerden. ‘’Sommige zaken eindigen nooit: het einde van de campagne is niet het einde van het verhaal van Against The Moon. Op dit moment is het ontwikkelteam bezig met grote updates en aanvullende content. Nieuwe helden zullen zich bij de Ultori voegen om de mensheid te verdedigen tegen alle nieuwe wezens uit de oudheid. Nieuw locaties en campagnes zijn onderweg, samen met nieuwe maps en seizoensevents, die spelers nieuwe strategische uitdagingen geven. Spelers kunnen uitzien naar nieuwe content tot ver in 2021”, aldus Artem Korovkin van Black Tower Entertainment. Zie hieronder de roadmap van deze titel, die zoals eerder gezegd vanaf vandaag uit is op PC (Steam/GOG) en in 2021 op consoles wordt verwacht.
25/09 00u15  Football Manager 2021 keert in november terug naar Xbox Sinds 2007 kreeg Football Manager geen plek op de Xbox. Nu de geruchten van een eventuele overname van SEGA door Microsoft heel hardnekkig beginnen te worden, wordt aangegeven dat Football Manager 2021, uitgegeven door SEGA, naar de Xbox One en Xbox Series gaat komen. Laten we nu niet verder op de geruchten ingaan, dit bericht gaat immers over Football Manager 2021. De Studio Director van Sports Interactive Miles Jacobson laat weten: “Football Manager 2021 is een historische release voor ons als studio. We brengen de serie naar meer platformen dan ooit en geven meer spelers hiermee de kans hun favoriete club te managen. Of dit nou op de PC, op de bank of op je telefoon of tablet is.” Pre-orders op de Epic Store en Steam leveren 10% korting op en geven de mogelijkheid om twee weken voor release al aan de slag te gaan met een Early Acces-editie van de game. Alle progressie neem je mee naar de volledige game. De game verschijnt 24 november op PC en Xbox. De Switch volgt met FM21 Touch in december. Wanneer iOS en Android een eigen versie krijgen wordt bekendgemaakt in oktober.
24/09 08u15  No Man's Sky krijgt een hele hoop nieuwe content met de Origins update De hype rondomNoMan's Sky was er een die snel tot teleurstelling leidde na de release van de oorspronkelijke build.En hoewel ondergetekende toen al behoorlijk enthousiast was, heeft HelloGames sindsdien alles op alles gezet om het spel beter te maken. Ondertussen zijn we bij versie 3.0 aanbelandt, die wederom een hele hoop content aan het spel toevoegt, zodat de trouwste spelers weer lange tijd vooruit kunnen. Onderstaande launch trailer laat globaal zien wat je te wachten staat, maar voor het gemak is hier een lijstje:miljoenen nieuwe planetensommige stelsels hebben nu meerdere sterrennieuwe planeten hebben drastisch ander uiterlijknieuwe planeten niet aangetastnieuwe menu'snieuwe planten en dieren, waaronder enorme ruimtewormvulkanen en vuurstormen toegevoegdmeer wolken en patronen toegevoegdmoerassen toegevoegdmeer kleuren toegevoegdteleporters zijn verbeterdphoto mode is uitgebreidvind enorme gebouwen vol data en lootleer over het verleden van de verschillende buitenaardse rassensommige planeten zijn overwoekerd of overbevolktmeer soorten verlichtingnieuwe voorwerpen en grondstoffen toegevoegdenhanced terrain renderingUltra op PC geeft nu meer detail en grotere draw distanceportal interference is wegmeteoren kunnen nu op planeten inslaansommige planeten hebben een wisselend zwaartekrachtveldtornado's toegevoegdbliksem toegevoegdblack marker traders landen nu ook op planeteninsecten toegevoegd...grote insectenrobotdieren toegevoegdfauna AI verbetert            
24/09 08u15  Ga op een wonderbaarlijk avontuur met Curious Alice Alice in Wonderland is een verhaal dat zo bizar is, dat het makkelijk op verschillende manieren te interpreteren is. Mede hierdoor zijn verschillende versies van het verhaal al in allerlei media opgedoken. En volgende maand komt het naar PCVR.Curious Alice werd aangekondigd via Viveport en is een virtual reality-ervaring die je meeneemt naar enkele van de iconische scènes van het verhaal, zoals crocket met de Queen of Hearts en de ontmoeting met de rups. Een voorproefje van hoe dat uitziet, zie je in deze trailer.            
24/09 00u15  De nieuwste screenshots van Book of Travels wil je niet missen Lees meer >
23/09 22u15  De beste games van het verre oosten zijn nu het goedkoopst bij PlayStation Ze zijn misschien niet voor iedereen weggelegd, maar geen gamer zal ontkennen dat ze in Japan kaas hebben gegeten van videogames. Resident Evil, Final Fantasy, Yakuza, NieR, Soul Calibur en Tekken zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Als je er meer van wilt zien of zelfs kopen, wijzen we je graag op de Big In Japan sale van PlayStation. Daar kun je namelijk besparen op spellen die gemaakt zijn in het land van de rijzende zon, waarbij de kortingen oplopen tot 84%. En met 382 opties, zal er ongetwijfeld ook iets voor jou bijzitten. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
Laatste update: vandaag om 9u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen

InsideGamer

Verbergen Tonen

Gamed

Verbergen Tonen
26/09 10u15  Beyond Good & Evil 2 in de problemen door giftige werksfeer van Ancel? Eerder deze maand kondigde Michel Ancel aan de game-industrie te verlaten na er meer dan dertig jaar in werkzaam geweest te zijn. Het zorgde voor een kleine schok onder gamers, toch lijkt er op de achtergrond meer gaande te zijn.
26/09 10u15  Monster Hunter Rise laat gameplay zien Nadat we eerder deze week kennis maakten met Monster Hunter: Rise heeft Capcom bij de Tokyo Game Show een nieuwe trailer uitgebracht met daarin gameplay. In deze beelden zien we onder andere Wirebug, een mogelijkheid om op grootse kliffen en structureren te komen.
26/09 10u15  Mass Effect Remastered Trilogy doorgeschoven naar 2021? Als we het einde even buiten beschouwing laten heeft de Mass Effect Trilogy een goede indruk achter gelaten. Het is dan ook niet gek dat er al tijden geruchten zijn voor een remaster, het wachten blijft echter tot een officiële aankondiging.
26/09 10u15  Animal Crossing viert de herfst met update De herfst is inmiddels begonnen en dat gaat ook niet onopgemerkt voorbij in Animal Crossing: New Horizons. Met de eikels en dennenappels die uit de bomen vallen kun je doe-het-zelfplannen de vrije loop laten en dit is nog niet alles.
26/09 08u15  Resident Evil Village mogelijk ook op Xbox One en PS4 Bij de Tokyo Game Show ontbrak Resident Evil Village niet en hoewel de game eerder werd aangekondigd voor de PC, Xbox Series S/X en PlayStation 5 leerden we aldaar dat een Xbox One en PlayStation 4 versie eveneens mogelijk zijn.
25/09 15u15  Amazon kondigt clouddienst Luna aan Vorig jaar ging er al een gerucht dat Amazon aan een eigen cloud gaming service zou werken, vergelijkbaar met Google Stadia. We leren nu dit inderdaad het geval is en de service de naam Luna draagt.
25/09 15u15  Transformers: Battlegrounds met eerste gameplay Volgende maand verschijnt Transformers: Battlegrounds en we kunnen nu de eerste gameplay bekijken. De beelden doen denken aan XCOM, zo moet je ook hier tactisch te werk gaan om de Autobots te laten zegevieren.
25/09 15u15  Launchtrailer Mafia: Definitive Edition Vanaf vandaag keert een oude bekende terug met Mafia: Definitive Edition. Het spel is volledig opnieuw opgebouwd met een bijgewerkt script, extra cutscenes, nieuwe gameplay-mogelijkheden en -functies, een nieuw opgenomen soundtrack en andere verbeteringen. De game is verkrijgbaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 voor €39,99.
25/09 15u15  Tracklist van Let's Sing: Queen bekend Vanaf 2 oktober kunnen we luidkeels meezingen met klassiekers als 'Bohemian Rhapsody', 'Crazy Little Thing Called Love' en 'Somebody To Love', zo is vandaag bekend geworden.
25/09 14u15  Ubisoft laat je een hete Assassin’s Creed Collector’s Edition winnen De temperaturen lopen terug en daarmee is het weer ideaal om binnen te gamen. Toch heeft Ubisoft ook een goede reden om naar buiten te gaan, zij laten je er later dit jaar mogelijk warmpjes bij zitten.
25/09 14u15  Overleef de horde in Serious Sam 4 launchtrailer Met Serious Sam 4, een prequel op Serious Sam 3: BFE, keren huiswaarts we naar de slagvelden die we niet eerder kennen uit de reeks. Met grootse omgevingen en duizenden vijanden die tot kanonnenvoer te herleiden zijn knalt ontwikkelaar Croteam de launchtrailer van Serious Sam 4 op het net. Ben jij serieus genoeg voor deze game?
25/09 14u15  Yakuza film in de maak Na het grote succes dat de Yakuza reeks als game wist te behalen moet er nu een vervolg gaan komen op het gebied van games. De serie stapt hiermee in de voetstappen van een ander SEGA IP dat de overstap maakte en dat is natuurlijk Sonic the Hedgehog.
24/09 18u15  Xbox Series S/X opslaguitbreiding heeft flink prijskaartje De komst van Solid-State Drives in de nieuwste generatie spelcomputers is zowel een zegen als een vloek. Hoewel het grote voordelen heeft voor games, denk alleen maar aan snellere laadtijden, gaat het uitbreiden van deze opslag gepaard met een flink prijskaartje.
24/09 17u15  NieR Replicant ver.1.22474487139 verschijnt op 23 april Onder de bijzondere naam NieR Replicant ver.1.22474487139 krijgt NieR Replicant een update en we leren nu dat het spel vanaf 23 april 2021 verkrijgbaar is op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.
24/09 17u15  Crash Bandicoot 4 bevat multiplayer Crash Bandicoot 4: It's About Time bevat lokale competitieve en coöperatieve multiplayer modi. Dit is althans het bericht dat IGN Spanje naar buiten bracht alvorens ze het weer verwijderden.
Laatste update: vandaag om 10u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
26/09 16u15  Kampioenen verenigen zich in nieuwe trailer Hyrule Warriors Tijdens de digitale versie van Tokyo Game Show heeft Nintendo een nieuwe trailer vrijgegeven voor Hyrule Warriors: Age of Calamity.
26/09 07u15  Rollercoaster Tycoon 3: Complete edition (Nintendo Switch) Rollercoaster Tycoon 3heb ik helemaal platgespeeld toen de game uitkwam, maar de game heeft zijn meest bewogen jaren gehad nadat het hoogtepunt al lang en breed over was. Ontwikkelaar Frontier en publisher Atari kregen hommeles over niet-betaalde royalties, met als resultaat dat de game tijdelijk niet te koop was op Steam. Nu de juridische strijd gestreden is, is het tijd voor een uitstapje naar het verleden:Rollercoaster Tycoon 3niet alleen terug op pc, maar heeft het ook een port gekregen naar de Nintendo Switch.
26/09 00u15  Preorders Xbox Series X/S starten 22 september Microsoft heeft via Xbox Wire aangekondigd dat pre-orders voor Xbox Series X en Series S op 22 september in 37 landen zullen beginnen. De pre-orders zullen live gaan in Nederland en België om 9 uur onder andere bij Microsoft Store, MediaMarkt, Bol.com, Game Mania en overige deelnemende retailers.
26/09 00u15  Katamari Damacy Reroll heeft schijt aan next-gen consoles Katamari Damacy Reroll, een remaster van de eerste Katamari Damacy-game op de PS2, komt op 20 november uit voor PS4 en Xbox One. Laat die PS5 of Series X lekker zitten in november en ga als de zoon van de 'King of All Cosmos' een bal rollen.
26/09 00u15  Roguelike Hades is klaar met Early Access Hades, de roguelike dungeon crawler van Supergiant Games (Bastion, Transistor), is klaar met Early Access. De game heeft versie 1.0 bereikt en is dus nu officieel uit op pc (Steam en EGS) en Switch. De game krijgt tot 24 september 20% korting op de adviesprijs.
26/09 00u15  Magische platformer Balan Wonderworld komt in maart uit Balan Wonderworld komt op 26 maart 2021 uit voor zo'n beetje alle platorms (Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, pc). Deze 3D platformer wordt gemaakt door de originele makers van Sonic the Hedgehog en Night into Dreams. Yuji Naka en Naoto Ohshima zijn een nieuwe studio begonnen genaamd Balan Company en dit is hun eerste game.
26/09 00u15  Shadowlands Afterlives: Revendreth Er is weer een nieuwe Shadowlands Afterlives online. Dit keer is Revendreth aan de beurt. We zien Denathrius, Meester van Revendreth aan het woord. We zien wat er gebeurt in Revendreth. Daarnaast zien we ook nog een oude Warchief terug.
26/09 00u15  Microsoft Flight Simulator Microsoft Flight Simulator is geland, en wij stegen er weer in op.
26/09 00u15  Nintendo stopt met productie van 3DS en 2DS Nintendo stopt met de productie van de 3DS-systemen en 2DS. Op de Japanse website is dit te lezen. Het bedrijf sluit hiermee een tijdperk af en richt zich dus volledig op de Nintendo Switch.
26/09 00u15  Crytek heeft The Climb 2 aangekondigd Crytek heeft The Climb 2 aangekondigd voor Oculus Quest. The Climb 2 is het vervolg op het origineel dat in 2016 uitkwam. In het spel moet je klimmen en ondertussen genieten van geweldige uitzichten. 
24/09 10u15  Kirby vecht tegen Kirby in Kirby Fighters 2 Nintendo kondigt Kirby Fighters 2 aan, een sequel op het origineel dat uitkwam voor Nintendo 3DS. In de game vecht je als Kirby tegen Kirby met zijn speciale vaardigheden.
24/09 08u15  De Sims 4 - Star Wars: Journey to Batuu De Sims loopt al tijden maar naar andere planeten zijn we nog niet eerder geweest. Nu Electronic Arts de Star Wars-licentie meer gebruikt is het onmogelijke toch gebeurd: De Sims meet Star Wars. Is deze Force een succes?
23/09 13u15  Voormalig Blizzard-CEO start nieuwe studio Dreamhaven Mike Morhaime, oprichter en voormalig CEO van Blizzard Entertainment, heeft een nieuwe studio opgericht: Dreamhaven. De nieuwe studio is net zoals Blizzard gebaseerd in Irvine en heeft nog twee ontwikkelaars binnen het collectief: Moonshot Games en Secret Door. Beiden hebben ook veel oud Blizzard-ontwikkelaars binnen de gelederen.
23/09 13u15  Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Kingdoms of Amalur: Re-Reckoningis een remaster vanKingdoms of Amalur: Reckoning.Het is geen remake, dus verwacht geen wonderen.
23/09 08u15  Wasteland 3 InXile is terug met een officieel nieuw deel in deWasteland-franchise, zes jaar nadat het voortreffelijkeWasteland 2verscheen. De squad-based RPG doet wederom waar het goed in is: een enorm uitgebreide open-wereld RPG bomvol geweld en met legio impactvolle keuzes en kleurrijke personages, ditmaal tegen een decor van een ijskoude, post-apocalyptisch Colorado.
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
26/09 12u15  The Last of Us Board Game aangekondigd Vandaag viert Sony The Last of Us Day. Zeven jaar geleden vond immers de fictieve uitbraak van het zombievirus in de eerste game plaats. Om dat te vieren, kondigt de uitgever enkele nieuwigheden aan, waaronder een bordspel gebaseerd op The Last of Us.Hoe het The Last of Us Board Game precies werkt, is nog niet duidelijk. De ontwikkeling ervan is in handen van CoolMiniOrNot, het bedrijf dat eerder ook Bloodborne: The Board Game en God of War: The Card Game maakte. Daarnaast brengt Sony de soundtrack van The Last of Us Part 2 ook uit op vinyl.Ook komen er enkele nieuwe figures, al moet je daarvoor wel diep in je buidel tasten. Zo kost een nieuw beeldje van Ellie en Joel van ongeveer 20 centimeter hoog 280 euro. Ook komen er drie nieuwe beeldjes van een volwassen Ellie. Die zijn 40 centimeter hoog en zijn te koop voor 300 euro.Lees meer...
26/09 00u15  Bevestigd: PS5 backwards compatibility werkt enkel voor PS4-games Sony Interactive Entertainment-CEO Jim Ryan laat weten dat de PlayStation 5 backwards compatibility enkel werkt voor PlayStation 4-games, en dus niet voor games van de PlayStation 1 tot en met de PlayStation 3.In een interview met Famitsu bevestigt de CEO dat 99% van alle PlayStation 4-games te spelen zijn via de PlayStation 5 backwards compatibility. Dat geldt echter niet voor de games van de PlayStation 1 tot en met de PlayStation 3.Volgens Ryan komt dat door tijdgebrek. Het bedrijf heeft zich de afgelopen tijd voornamelijk gefocust op het implementeren van de snellere SSD harde schijf, de PlayStation 5 DualSense controller en de backwards compatibility-functie van de PlayStation 5 voor PlayStation 4-games. Daardoor was er volgens Ryan geen tijd meer was om te werken aan backwards compatibility voor games van eerdere consoles.Lees meer...
26/09 00u15  Nintendo stopt productie van Nintendo 2DS en 3DS Nintendo zet de productie van alle Nintendo 2DS- en 3DS-modellen stop. Dat maakt de Japanse website van Nintendo bekend.Een vertaling van Nintendo Everything leert ons dat de 'productie van alle modellen van de Nintendo 3DS-familie is stopgezet. Onder die familie vind je alle New en XL-modellen van de Nintendo 2DS en 3DS.Enkele statistieken op de Nintendo-website tonen dat de Nintendo 3DS-familie het zowel op vlak van hardware als op het gebied van software erg goed heeft gedaan. De Nintendo 3DS kwam in maart 2011 op de markt. Alle modellen samen gingen gedurende negen jaar meer dan 75 miljoen keer over de toonbank. Ook de software en games deden het erg goed, momenteel staat de teller daar op 384 miljoen verkochte exemplaren.Lees meer...
26/09 00u15  Resident Evil 8: Village - Release, setting en alles wat we weten De geruchtenmolen over een nieuwe Resident Evil draaide de laatste maanden op volle toeren. Beetje bij beetje druppelde er informatie binnen. Volgens 'betrouwbare bronnen' zou de nieuwe Resident Evil van de formule afwijken. Daarna lekte al snel de naam Resident Evil 8: Village en een mogelijke releasedatum in 2021. Het duurde dan ook niet lang voordat Capcom de geruchten grotendeels bevestigde en Resident Evil 8: Village tijdens het Sony's Future Gaming Event aankondigde. Hier lees je alles wat we weten. Inhoud Een specifieke releasedatum is nog niet bekend, maar Capcom heeft aangegeven dat Resident Evil 8: Village in 2021 lanceert. Dat gebeurde tijdens het Sony's Future Gaming Event; waar het PlayStation 5 design werd onthuld. De nieuwe Resident Evil komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X. De game is dus niet speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One.Lees meer...
26/09 00u15  Messi is nog steeds de beste voetballer in FIFA 21 EA Sports heeft de tien beste voetballers in FIFA 21 voorgesteld. Net zoals vorig jaar haalt Lionel Messi het nipt voor Christiano Ronaldo. De strijd der Lage Landen wordt dan weer gewonnen door België. Kevin De Bruyne prijkt immers op de vierde plaats, Virgil van Dijk moet zich tevreden stellen met plaats zeven.Zowel Messi als Ronaldo krijgen dit jaar wel een lagere score dan vorig jaar, ze verliezen allebei een puntje. Nog opvallend: hoewel Robert Lewandowski de derde plaats in de ranking krijgt, is hij de enige spelers van Bayern Munchen in de top tien. Liverpool op dat vlak de grote winnaar met Virgil van Dijk, Mohamed Salah en Sadio Mané.Dit is de volledige top tien:Lees meer...
26/09 00u15  Microsoft: 'Xbox Series S biedt dezelfde next-gen-ervaring als de Xbox Series X' In een nieuw filmpje over de Xbox Series S laat Microsoft-topman Jason Roland weten dat de goedkopere variant op de Xbox Series X dezelfde next-gen ervaring biedt als de Xbox Series X. Volgens het bedrijf is het enige verschil tussen beide consoles de lagere renderresolutie van de Xbox Series S.In de bijbehorende video vergelijkt Microsoft de Xbox Series S met de Xbox Series X. Daarin zie je dat beide varianten beschikken over een 8 core Zen 2 CPU en dat de processorsnelheden maar 0,2 GHZ van elkaar verschillen.Het grote verschil tussen beide consoles zit hem in de GPU. De Series X draait standaard aan een 4K-resolutie met minimaal 60 frames per seconde en maximaal 120 frames per seconde. Dat in tegenstelling tot de Series S, die standaard aan een 1440p-resolutie draait. Die kan echter opgeschaald worden naar 4K met 120 frames per seconde.Lees meer...
26/09 00u15  Assassin's Creed Valhalla komt een week vroeger uit Assassin's Creed Valhalla komt een week vroeger dan eerder was aangekondigd. De game komt nu op 10 november uit voor pc, Playstation 4, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S. Dat maakt Ubisoft bekend naar aanleiding van de aankondiging van de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S.Door deze beslissing wordt Assassin's Creed Valhalla een launchtitel voor de Xbox Series X. Of de game ook een launchtitel wordt voor de PlayStation 5, hangt af van Sony en de releasedatum van zijn nieuwe console.Assassin's Creed Valhalla draait op de Xbox Series X aan 30 fps op een 4K-resolutie. Daarnaast krijgt de next-gen versie snellere laadtijden, verbeterde textures en schaduwen. Verder ondersteunt de game Smart Delivery. Als je de game op de Xbox One koopt, krijg je dus een gratis next-gen upgrade naar de Xbox Series X en Xbox Series S. Lees meer...
26/09 00u15  Ubisoft kondigt datum volgende Ubisoft Forward aan Ubisoft laat weten dat de volgende Ubisoft Forward op woensdag 10 september doorgaat. Vanaf 21:00 uur is de show te bekijken via Twitch, YouTube en de Ubisoft website.Tijdens de show komen er nieuwe aankondigingen over Watch Dogs: Legion, Hyper Scape en Rainbow Six Siege. Daarnaast kom je ook meer te weten over het langverwachte Gods & Monsters -dat vanaf nu waarschijnlijk Immortals: Fenyx Rising heet- en komen er ook enkele nieuwe onthullingen aan bod.Er is ook een pre-show. Die start om 20:00 uur en daarin neemt het Ubisoft nieuwsteam het in een Brawlhalla match op tegen het team van ontwikkelaar Blue Mammoth Games. Daarnaast krijg je in de show ook updates over Roller Champions, For Honor, The Division 2 en Ghost Recon Breakpoint. Lees meer...
26/09 00u15  Krijgt Warzone binnenkort ook een metrolijn? Nadat Activision eerder al een rijdende trein toevoegde aan Call of Duty: Warzone, lijkt het er nu op dat Verdansk binnenkort ook een metrolijn krijgt. Dat doen beelden uit de Call of Duty League van afgelopen weekend alvast vermoeden.Verschillende fans merkten op luchtfoto's immers een mysterieus nieuw gebouw in de buurt van het stadium op. Dat gebouw zit momenteel niet in de game, maar de locatie ervan komt overeen met een van de metrostations op een eerder gelekte map. Als die info klopt, zien we hier dan ook de eerste beelden van het toekomstige metrostation 2.Of het gerucht klopt, weten we vermoedelijk eind deze maand. Warzone Season 6 gaat immers eind september van start. Hier lees je alvast nog eens alle Warzone Season 5 info. Daarnaast is het ook uitkijken naar Call of Duty: Black Ops Cold War, die vorige week eindelijk officieel is aangekondigd.Lees meer...
26/09 00u15  Gerucht: Nintendo brengt in 2021 verbeterde versie van de Switch uit Volgens de economische website Bloomberg brengt Nintendo volgend jaar een verbeterde versie van de Switch uit. De nieuwe versie zou krachtiger zijn en zelfs 4K-resoluties ondersteunen.Bloomberg baseert zich op informatie van 'mensen die op de hoogte zijn van de strategie van Nintendo'. Ook de Taiwanese krant Economic Daily News beweert verschillende bronnen binnen de logistieke keten van de Switch te kennen die het bestaan van de vernieuwde Switch bevestigen.Of het gerucht klopt, valt nog af te wachten. Sinds 2018 is er immers al sprake van vernieuwde versies van de Switch. Tot nu toe bleek echter enkel het gerucht over de Switch lite correct.Lees meer...
25/09 21u15  Eerste Microsoft Flight Simulator update verbetert de kaart van Japan Microsoft Flight Simulation krijgt op 29 september een eerste gratis update met zes Japanse steden. Dat hebben Microsoft en ontwikkelaar Asobo Studio tijdens de Tokyo Game Show Xbox stream aangekondigd. Flight Simulator World Update 1 maakt je vluchten over Japan nog realistischer dankzij een digitale hoogtekaart. Daarnaast krijgen zes Japanse steden (Sendai,Takamatsu,Tokushima,Tokyo,Utsunomiya en Yokohama) 3D-foto's in een hoge resolutie en zijn zes luchthavens (Hachijojima, Kerama, Kushiro, Nagasaki, Shimojishima, en Suwanosejima) handmatig aangepast. Buiten het mooie Japan te ontdekken kunnen spelers ook aan de slag met nieuwe landing uitdagingen. Wil je jezelf helemaal onderdompelen in je virtuele cockpit? Lees dan hier onze Flight Simulator controller aanbevelingen.Lees meer...
25/09 20u15  Xbox Series X en S uitbreidbare opslag kost 250 euro De uitbreidbare opslag voor Xbox Series X en S kost 250 euro. Dat blijkt uit de officiële productpagina op Microsofts website.Er gingen eerder al geruchten dat de uitbreiding een fors prijskaartje zou krijgen. Xbox Series X en S games moeten voor snellere laadmogelijkheden worden uitgevoerd vanaf een SSD. Oftewel, via de interne schijf van de console of middels opslaguitbreiding. Wel is het mogelijk om de games tijdelijk op een USB-hardeschijf op te slaan.De Seagate Storage Expansion Card van 1TB voor Xbox Series X en S wordt via een speciale poort aan de achterkant van de console aangesloten. Volgens Microsoft behaalt de uitbreidbare opslag dezelfde prestaties als de interne SSD van de console. Lees meer...
25/09 19u15  Doom Eternal komt naar Xbox Game Pass Microsoft voegt Doom Eternal binnenkort toe aan de Xbox Game Pass. Vanaf 1 oktober kunnen eigenaren van zo'n abonnement de game spelen op hun Xbox One.Bezitters van de Xbox Game Pass voor pc hebben minder geluk. Daar arriveert Doom Eternal pas later in 2020.De komst van Doom Eternal naar Microsofts abonnementsdienst is geen verrassing. Het bedrijf maakte van de week namelijk bekend dat Microsoft uitgever Zenimax opkoopt voor het bedrag van 7,5 miljard dollar. Daardoor heeft Microsoft onder andere ontwikkelaar id Software in handen.Lees meer...
25/09 18u15  Nier Replicant lanceert in april 2021 Nier Replicant lanceert op 23 april 2021 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakte ontwikkelaar Toylogic tijdens de Tokyo Game Show 2020 Online bekend.De game heet voluit Nier Replicant ver. 1.22474487139... en is een opgepoetste versie van de eerste game in de Nier-serie, die in 2010 voor PlayStation 3 en Xbox 360 uitkwam. In de game ga je op zoek naar een geneesmiddel voor je zieke zus.De ontwikkelaar heeft ook de White Snow Edition onthuld. Die speciale editie bevat een 'Lunar Tear' Collector's Box, Steelbook Case, Pin Badge Set, Script Set en Soundtrack CD Set. De White Snow Edition is exclusief verkrijgbaar via de Square Enix Store voor 159 euro.Lees meer...
25/09 13u15  Super Mario 3D All-Stars review - (Sterren)stof tot nadenken Waar zit het wel snor en waar heeft Nintendo er met de pet naar gegooid? Je lees het in Yvo zijn Super Mario 3D All-Stars review.'s Werelds bekendste loodgieter blaast dit jaar alweer 35 kaarsjes uit. Om dat te vieren brengt Nintendo drie Mario 3D-klassiekers naar de Switch: Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Nintendo pakt met Super Mario 3D All-Stars echter niet groots uit. De games blijven van sublieme kwaliteit, maar het gebrek aan zorg voor dit pakket zadelt Mario met een bescheiden verjaardagsfeestje op.Super Mario 64 is een pionier in 3D-platformgaming. Net als een koe die na een winter op stal in de weide wordt losgelaten, dartel je als Mario overenthousiast door Princess Peach's Castle op zoek naar sterren. Het is de eerste keer dat je als de besnorde loodgieter in een driedimensionale wereld over kolkende lava triple jumpt en met een ground pound een Goomba plet. Inmiddels is dat de normaalste zaak van de wereld, maar 24 jaar geleden deed Mario's acrobatiek en vrijheid de gamewereld op zijn grondvesten schudden. Super Mario 64 is alleen al door de impact op het gamelandschap verplichte kost voor iedereen die de game nog nooit gespeeld heeft. Lees meer...
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen

Power Unlimited

Verbergen Tonen
26/09 02u15  ‘Final Fantasy XVI al vier jaar in ontwikkeling, komt sneller uit dan verwacht’ Live, na compleet volgestouwd te zijn met sushi, meldt de Wacht zich! Vannacht: Final Fantasy XVI mogelijk al vier jaar in ontwikkeling, Among Us 2 gecanceld, Life is Strange-team opent nieuwe studio voor nieuwe IP, Samuel L. Jackson krijgt z’n eigen Marvel-serie, en meer. Goedemorgen!
25/09 12u15  Maffiafilms om in de stemming voor Mafia: Definitive Edition te komen Mafia: Definitive Edition is aanstonds (dat is jaren-30-taal voor ‘komt eraan’) en aangezien dit zo goed als de gameversie van een gangsterfilm wordt, kan het geen kwaad wat veldwerk te doen voor de release. En volgens Wouter kan je dat het beste doen door de volgende tien films te kijken.
25/09 07u15  Amazon start eigen gamestreamdienst: Amazon Luna Goedemorgen lieve kijkbuiskindertjes, welkom bij een nieuwe Nachtwacht! Lekker gedroomd? Nou, Amazon droomt van een prominente rol in de gamingwereld en introduceert nu een eigen cloudgamingdienst: Luna! Verder in het nieuws vannacht: de externe SSD voor de Xbox Series X of S is stevig aan prijs... Let’s go!
25/09 00u15  Hier koop je de PlayStation 5 De PlayStation 5 ligt op 19 november in de winkels en nu om de nieuwe generatie te bestellen. Om het wat overzichtelijker te maken vind je hier alle winkels waar je een PS5 kunt kopen, met de bijbehorende prijzen.
24/09 17u15  Mafia: Definitive Edition (PS4) Review - Oude gangsters in nieuwe pakken De Omerta is opgeheven en Wouter mag eindelijk over Mafia: Definitive Edition praten zonder risico op cementen schoenen. Hoewel, als de ‘wage management business’ er eenmaal achter komt wat Wouters mening over de remake van de mobstergame is, dan loopt hij misschien alsnog risico om gewhacked te worden door een wiseguy!
24/09 11u15  De beste pc-deals: Command & Conquer Remastered, No Man's Sky en meer! Op zoek naar goedkope games voor pc? In dit overzicht houden we wekelijks de pc-deals bij!
24/09 11u15  De beste Switch-deals: Assassin's Creed, Xenoblade Chronicles 2 en meer! Op zoek naar goedkope games voor de Nintendo Switch? In dit overzicht houden we wekelijks de Switch-deals bij!
24/09 11u15  De beste PS4-deals: Horizon Zero Dawn, Persona 5 Ultimate en meer! Op zoek naar goedkope games voor de Nintendo Switch? In dit overzicht houden we wekelijks de PS4-deals bij!
24/09 11u15  De beste Xbox-deals: Doom Eternal, Red Dead Redemption 2 en meer! Op zoek naar goedkope games voor de Xbox One? In dit overzicht houden we wekelijks de Xbox One-deals bij!
24/09 06u15  Microsoft wil Sega kopen? Stop de persen! Er gaan hardnekkige geruchten dat Microsoft misschien wel Sega wil gaan kopen en de Wacht heeft alle sappige geruchten en details! Daarnaast nieuws over PlayStation 5 en Xbox Series X hands-on sessies, The Game Awards, Microsoft en Bethesda, Spider-Man, pre-load functie op Xbox en Crysis Remastered.
23/09 12u15  Drie redenen om wel én niet aan de Fifa 21 Career Mode te beginnen De carrièremodus van Fifa is al jaren een beetje een ondergeschoven kindje, met meestal maar weinig vernieuwingen en verbeteringen. Is dat dit jaar anders? Lars ging om dat te checken alvast lekker een weekendje met de Career Mode pielen.
23/09 10u15  Sony wilde PS5-exclusiviteitsdeal met Bethesda voor Starfield Een hele goede woensdagmorgen en welkom terug bij een gloednieuwe N8W8! De Wacht breekt de week doormidden en heeft de volgende nieuwtjes voor je: Sony wilde een exclusiviteitsdeal met Bethesda voor Starfield, wellicht toch geen Mass Effect-remasters voor Nintendo Switch en nog één laatste double everything weekend in het laatste seizoen van Call of Duty: Warzone. Uiteraard valt er nog veel meer te lezen in deze N8W8, dus waar wacht je op? Lees snel door!
23/09 00u15  'Sony wilde PS5-exclusiviteitsdeal met Bethesda voor Starfield' Een hele goede woensdagmorgen en welkom terug bij een gloednieuwe N8W8! De Wacht breekt de week doormidden en heeft de volgende nieuwtjes voor je: Sony wilde een exclusiviteitsdeal met Bethesda voor Starfield, wellicht toch geen Mass Effect-remasters voor Nintendo Switch en nog één laatste double everything weekend in het laatste seizoen van Call of Duty: Warzone. Uiteraard valt er nog veel meer te lezen in deze N8W8, dus waar wacht je op? Lees snel door!
22/09 22u15  Xbox doet weer mee - Wall Jump Podcast Lees meer >
22/09 12u15  De favoriete current-gen soundtracks van de PU-redactie Wimpie heeft als muziekliefhebber een waslijst aan games met zeer memorabele muziek, maar het is veel leuker om met zijn allen terug te blikken. Daarom maakte hij een rondje langs de muziekliefhebbers op de redactie, om eens te kijken wat hun favoriete soundtracks zijn van deze generatie consoles.
Laatste update: vandaag om 2u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

2x Xbox Series X games - Welke exclusives, third-party en backwards compatible games zijn speelbaar?19/09 00u15 - Eurogamer: Een console zonder games is als een bioscoop zonder films. Hoewel een exacte releasedatum voor de Xbox Series X op het moment van schrijven nog steeds ontbreekt, heeft Microsoft wel toegezegd dat er rond de lancering in november meer dan honderd games speelbaar zullen zijn. Hier vind je een overzicht van alle bevestigde Xbox Series X games tot nu toe. Op deze pagina:Op zoek naar meer info? Lees dan ook onze artikels over de Xbox Series X release, Xbox Series X specs en Xbox Series X design.Lees meer...
2x Wasteland 3 review - Knus in Colorado19/09 00u15 - Eurogamer: De Wasteland 3 review van Carl gidst je door Colorado, waar je al snel verstrengeld geraakt in een web van intriges. Divinity: Original Sin 1 en 2, Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera... De afgelopen jaren heeft het CRPG-genre een ware revival doorgemaakt. Eén van de meest spraakmakende games van die golf is Wasteland 2, het crowdfundingfenomeen dat de reeks uit de jaren 80 (juist ja, geen typo) nieuw leven inblies. Die comeback smaakte naar meer voor ontwikkelaar inXile Entertainment en legendarisch studiohoofd Brian Fargo. Wasteland 3 dient zich namelijk aan voor een nieuw rondje postapocalyptisch verkennen. Deze keer weliswaar in een drastisch andere setting: van stoffige woestijnen naar de bittere kou in Colorado. Blijft de formule stand houden? En wat met deze consoleversie?Laten we namelijk niet om de hete brij heen draaien: CRPG's en consoles hebben altijd al een moeilijke relatie gehad. Het genre is ontwikkeld met controls voor een muis in het achterhoofd, waardoor spelen op console vaak erg stuntelig is. Dat was zeker het geval voor Wasteland 2, maar inXile Entertainment doet veel moeite om Wasteland 3 daarop wel vlot te doen werken. Het aantal 'button prompts' wordt tot een minimum beperkt, met bijgevolg een overzichtelijk controleschema en nette interface. Dat is grotendeels te danken aan de wijze beslissing om het vreselijke systeem van Wasteland 2 in de vuilnisbak te kieperen waarbij je steeds een specifieke partymember en de bijbehorende skill moest selecteren voor élke interactie in de wereld. De actieknop doet nu alles, waardoor lockpicken, broodroosters repareren en mijnen ontmantelen niet langer omslachtige karweien zijn. Wasteland 3 vanuit je sofa op console spelen is simpelweg een aangename ervaring.Lees meer...
2x Pokémon Go krijgt deze week Mega Evolutions19/09 00u15 - Eurogamer: Pokémon Go krijgt deze week voor het eerst Mega Evolutions. Samen met die toevoeging komen er ook verschillende nieuwe gameplay-elementen naar de game.Mega Evolutions zijn net zoals in andere Pokémon-games tijdelijke boosts voor je Pokémon. In Pokémon Go zal dat niet anders zijn. Spelers kunnen Mega Energy verzamelen voor hun Pokémon om een Mega Evolution te activeren. De Mega Pokémon blijft vervolgens actief zolang je voldoende Mega Energy hebt.Net zoals bij Pokémon Candy krijgt elke Pokémon een eigen variant op Mega Energy en moet je voldoende van die specifieke Mega Energy hebben om te evolueren. Na verloop van tijd wordt de Mega Pokémon terug normaal, maar het goede nieuws is dat om diezelfde Pokémon nadien terug naar Mega Pokémon te evolueren er minder Mega Energy nodig is. Er kan ook maar één van je Pokémon tegelijkertijd 'Mega Evolved' zijn.Lees meer...
2x Fall Guys cheaters krijgen niet langer vrij spel19/09 00u15 - Eurogamer: Fall Guys is dé hit van deze zomer, maar dat bezorgt ontwikkelaar Mediatonic ook kopzorgen. Veel spelers betekent immers ook veel cheaters, maar Mediatonic laat weten dat de tijden waarin zij vrij spel krijgen ten einde komen.Valsspelers kunnen via cheats in Fall Guys onder andere sneller zijn, teleporteren, of zelfs vliegen. Dat leidt natuurlijk tot enorme frustratie bij vele spelers, die door het gebrek aan afstraffing door de ontwikkelaar regelmatig het recht in eigen handen nemen.Gelukkig is dat binnenkort dus niet langer nodig. Eerder deze maand maakte Mediatonic al bekend dat er betere tools in ontwikkeling zijn om cheaters te detecteren, maar omdat cheaters pas geband worden uit de game na afloop van de match hebben spelers nog steeds last van games die onmogelijk te winnen zijn. Lees meer...
2x Gerucht: Nintendo brengt in 2021 verbeterde versie van de Switch uit26/09 00u15 - Eurogamer: Volgens de economische website Bloomberg brengt Nintendo volgend jaar een verbeterde versie van de Switch uit. De nieuwe versie zou krachtiger zijn en zelfs 4K-resoluties ondersteunen.Bloomberg baseert zich op informatie van 'mensen die op de hoogte zijn van de strategie van Nintendo'. Ook de Taiwanese krant Economic Daily News beweert verschillende bronnen binnen de logistieke keten van de Switch te kennen die het bestaan van de vernieuwde Switch bevestigen.Of het gerucht klopt, valt nog af te wachten. Sinds 2018 is er immers al sprake van vernieuwde versies van de Switch. Tot nu toe bleek echter enkel het gerucht over de Switch lite correct.Lees meer...
2x Krijgt Warzone binnenkort ook een metrolijn?26/09 00u15 - Eurogamer: Nadat Activision eerder al een rijdende trein toevoegde aan Call of Duty: Warzone, lijkt het er nu op dat Verdansk binnenkort ook een metrolijn krijgt. Dat doen beelden uit de Call of Duty League van afgelopen weekend alvast vermoeden.Verschillende fans merkten op luchtfoto's immers een mysterieus nieuw gebouw in de buurt van het stadium op. Dat gebouw zit momenteel niet in de game, maar de locatie ervan komt overeen met een van de metrostations op een eerder gelekte map. Als die info klopt, zien we hier dan ook de eerste beelden van het toekomstige metrostation 2.Of het gerucht klopt, weten we vermoedelijk eind deze maand. Warzone Season 6 gaat immers eind september van start. Hier lees je alvast nog eens alle Warzone Season 5 info. Daarnaast is het ook uitkijken naar Call of Duty: Black Ops Cold War, die vorige week eindelijk officieel is aangekondigd.Lees meer...
2x Ubisoft kondigt datum volgende Ubisoft Forward aan26/09 00u15 - Eurogamer: Ubisoft laat weten dat de volgende Ubisoft Forward op woensdag 10 september doorgaat. Vanaf 21:00 uur is de show te bekijken via Twitch, YouTube en de Ubisoft website.Tijdens de show komen er nieuwe aankondigingen over Watch Dogs: Legion, Hyper Scape en Rainbow Six Siege. Daarnaast kom je ook meer te weten over het langverwachte Gods & Monsters -dat vanaf nu waarschijnlijk Immortals: Fenyx Rising heet- en komen er ook enkele nieuwe onthullingen aan bod.Er is ook een pre-show. Die start om 20:00 uur en daarin neemt het Ubisoft nieuwsteam het in een Brawlhalla match op tegen het team van ontwikkelaar Blue Mammoth Games. Daarnaast krijg je in de show ook updates over Roller Champions, For Honor, The Division 2 en Ghost Recon Breakpoint. Lees meer...
2x Assassin's Creed Valhalla komt een week vroeger uit26/09 00u15 - Eurogamer: Assassin's Creed Valhalla komt een week vroeger dan eerder was aangekondigd. De game komt nu op 10 november uit voor pc, Playstation 4, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S. Dat maakt Ubisoft bekend naar aanleiding van de aankondiging van de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S.Door deze beslissing wordt Assassin's Creed Valhalla een launchtitel voor de Xbox Series X. Of de game ook een launchtitel wordt voor de PlayStation 5, hangt af van Sony en de releasedatum van zijn nieuwe console.Assassin's Creed Valhalla draait op de Xbox Series X aan 30 fps op een 4K-resolutie. Daarnaast krijgt de next-gen versie snellere laadtijden, verbeterde textures en schaduwen. Verder ondersteunt de game Smart Delivery. Als je de game op de Xbox One koopt, krijg je dus een gratis next-gen upgrade naar de Xbox Series X en Xbox Series S. Lees meer...
2x Microsoft: 'Xbox Series S biedt dezelfde next-gen-ervaring als de Xbox Series X'26/09 00u15 - Eurogamer: In een nieuw filmpje over de Xbox Series S laat Microsoft-topman Jason Roland weten dat de goedkopere variant op de Xbox Series X dezelfde next-gen ervaring biedt als de Xbox Series X. Volgens het bedrijf is het enige verschil tussen beide consoles de lagere renderresolutie van de Xbox Series S.In de bijbehorende video vergelijkt Microsoft de Xbox Series S met de Xbox Series X. Daarin zie je dat beide varianten beschikken over een 8 core Zen 2 CPU en dat de processorsnelheden maar 0,2 GHZ van elkaar verschillen.Het grote verschil tussen beide consoles zit hem in de GPU. De Series X draait standaard aan een 4K-resolutie met minimaal 60 frames per seconde en maximaal 120 frames per seconde. Dat in tegenstelling tot de Series S, die standaard aan een 1440p-resolutie draait. Die kan echter opgeschaald worden naar 4K met 120 frames per seconde.Lees meer...
2x Messi is nog steeds de beste voetballer in FIFA 2126/09 00u15 - Eurogamer: EA Sports heeft de tien beste voetballers in FIFA 21 voorgesteld. Net zoals vorig jaar haalt Lionel Messi het nipt voor Christiano Ronaldo. De strijd der Lage Landen wordt dan weer gewonnen door België. Kevin De Bruyne prijkt immers op de vierde plaats, Virgil van Dijk moet zich tevreden stellen met plaats zeven.Zowel Messi als Ronaldo krijgen dit jaar wel een lagere score dan vorig jaar, ze verliezen allebei een puntje. Nog opvallend: hoewel Robert Lewandowski de derde plaats in de ranking krijgt, is hij de enige spelers van Bayern Munchen in de top tien. Liverpool op dat vlak de grote winnaar met Virgil van Dijk, Mohamed Salah en Sadio Mané.Dit is de volledige top tien:Lees meer...

Statistieken

Artikels:
28876
Gelezen:
5801
Aantal lezers nu:
74


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven