zondag 5 juli 2020, week 27


U bent nu hier: Meer nieuws van Trends.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u00
 

Trends.be

Verbergen Tonen
05/07 14u15  Corona-updates: ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 10u15  Corona-updates: aangepast reisadvies voor Spanje na nieuwe lockdown in Catalonië De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 02u15  Corona-updates: Wereldwijd ruim 200.000 nieuwe besmettingen, 'Belgen die terugkeren uit Lerida moeten getest' De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 20u15  Corona-updates: Minister De Block vraagt Belgen die terugkeren uit Lerida om zich te laten testen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 19u15  Corona-updates: Maggie De Block vraagt Belgen die terugkeren uit Lerida om zich te laten testen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, want verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 16u15  Corona-updates: acties in Brussel voor 'een nieuw normaal' Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 12u15  Corona-updates: 200.000 mensen in Catalonië opnieuw in lockdown Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 10u15  Galeries en kunstbeurzen na corona: 'Kunst blijft een peoplebusiness' Nu de lockdown opgeheven is, krabbelt de galeriesector weer overeind. Keert de oude carrousel van beurzen en galerieshows snel terug? Of is er iets fundamenteels veranderd? 'Zo'n digitale kunstbeurs blijft surrogaat. Ik haak na tien minuten af.'
04/07 10u15  Corona-updates: aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt verder Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 05u15  Corona-updates: nieuwe besmettingen in VS blijven stijgen Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 03u15  Corona-updates: groen licht voor eerste coronamedicijn in Europa, hoogste aantal nieuwe besmettingen Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
03/07 18u15  Hans Van Bylen (ex-CEO Henkel) is bestuurder bij Etex De voormalige CEO van het Duitse beursgenoteerde Henkel heeft sinds enkele maanden mandaten in belangrijke Belgische ondernemingen. Hans Van Bylen is, naast de voorzitter bij de beursgenoteerde luierfabrikant Ontex, nu ook bestuurder bij de familiale multinational in bouwmaterialen Etex. 'Mijn inbreng is eenvoudig: ervaring, kennis, netwerk en vaardigheden', meldt Van Bylen aan Trends.
03/07 18u15  TSMA-winnaar Bart Temmerman over de MuseumPass: 'In plaats van nieuwe klanten te werven, moesten we bestaande klanten proberen te behouden' Bart Temmerman (publiq) en Stijn Vander Plaetse (toen nog Telenet Business) waren vorig jaar de eerste Nederlandstalige winnaars van de Trends Sales & Marketing Awards (TSMA). De zoektocht naar hun opvolgers is gestart. 'Onze waardepropositie voor de MuseumPass was: ga naar het museum zo vaak je wil. Die viel door covid-19 ineens helemaal weg.'
03/07 16u15  Akkoord bij KBC over werkzekerheid tot eind 2021 Bij KBC hebben de directie en de vakbonden ACV Puls en BBTK een akkoord bereikt over een nieuwe cao tewerkstelling tot eind 2021.
03/07 16u15  Corona-updates: groen licht voor eerste coronamedicijn in Europa, hoogste aantal nieuwe besmettingen in 2 maanden in Japan Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
Laatste update: vandaag om 14u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
03/07 15u15  De balans: Arizona-coalitie is economische kamikazeDe ego's van verschillende partijvoorzitters maken de vorming van een Arizona-coalitie een schier onmogelijke opdracht. En dat is wellicht geen slechte zaak. Om een regering zonder de PS op de been te krijgen zullen de vroegere Zweedse coalitiepartijen een zware prijs moeten betalen: een sociaal-economisch beleid dat gelijk staat aan verder ontsporende overheidsfinanciën en dat de concurrentiekrac...
03/07 12u15  Mobiliteit na de coronapandemie: 'Of er een draagvlak voor rekeningrijden is, doet niet ter zake'De fiets lijkt in de mobiliteit de grote winnaar te worden na de coronacrisis. Het openbaar vervoer is de verliezer. En er gaan stemmen op om de almacht van koning auto verder in te perken.
03/07 11u15  'De dominantie van techgiganten op de beurs is groter dan ooit''De grote techbedrijven zijn het eerste halfjaar gemiddeld met 23 procent gestegen, Amazon zelfs met 40 procent', zegt Danny Reweghs, directeur strategie Inside Beleggen.
03/07 10u15  Formatie: Coens wil pas herbeginnen wanneer vertrouwen met Bouchez hersteld isCD&V-voorzitter Joachim Coens wil vandaag nog een gesprek met zijn MR-collega Georges-Louis Bouchez om het vertrouwen te herstellen na de spanningen rond het voorstel om de abortuswetgeving te versoepelen.
03/07 09u15  Corona-updates: Besmettingen opnieuw in dalende lijn; Texas verplicht mondmaskerBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
03/07 04u15  Corona-updates: record van 53.000 besmettingen in VS op 24 uurBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
02/07 21u15  Tom Hautekiet wordt CEO haven ZeebruggeDe raad van bestuur heeft Tom Hautekiet aangesteld als nieuwe CEO van de haven van Zeebrugge.
02/07 17u15  Alexander De Croo: 'Je maakt de wereld nooit duurzaam met overheidsgeld alleen'Financieel rendement is dubbel zoveel waard als het ook de wereld vooruit helpt. De Belgische overheid en bedrijfswereld verzamelen 50 miljoen euro voor duurzame investeringen in de Afrikaanse en de Aziatische privésector. 'Investeren is beter dan schenken', zegt bezieler Alexander De Croo, minister van Ontwikkelingssamenwerking. 'Je ziet je inleg pas terug als die echt het verschil heeft gemaakt....
02/07 15u15  Corona-updates: groeiende meerderheid voor verplicht mondmasker in winkels (bevraging UA)Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
02/07 12u15  Nederlandse brouwer verslikt zich in overname van Brouwerij PalmDe Nederlandse brouwer Swinkels Family Brewers, beter bekend onder de naam Bavaria, leed vorig jaar verlies door de overname van de Belgische Brouwerij Palm. De Nederlanders boekten een forse minderwaarde op de Belgen. Toch blijft de Nederlandse CEO Peer Swinkels er gerust in. 'Ondanks de afwaardering geloven wij meer dan ooit in de kracht van onze Belgische merken.'
02/07 12u15  Trends Podcast met Hilde Van Keer (UGent) over het grootste experiment aller tijden met afstandsonderwijsProfessor Hilde Van Keer is hoofddocent en coördinator van de onderzoeksgroep Taal, leren en innoveren binnen de vakgroep Onderwijskunde van de Universiteit Gent. Ze wil graag samen met ons reflecteren over het afgelopen academiejaar en hoe het onderwijs van de toekomst eruit moet zien.
02/07 12u15  EMAsphere versnelt met nieuwe ronde van 2,5 miljoen euroEMAsphere ontwikkelde een platform waarmee bedrijven hun bedrijfsstructuur digitaliseren, zodat managers betere beslissingen kunnen nemen. De Waalse scale-up, met een kantoor in Gent, haalt vers kapitaal op bij privé-investeerders en bij fondsen als het Waalse Sambrinvest en het Luxemburgse Dedicated. In oktober haalde het bedrijf ook al 4,5 miljoen euro op.
02/07 10u15  Corona-updates: dalende trend houdt aan in BelgiëBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
02/07 09u15  Alessandro Mazzocchetti (Odoo) over 'Deal of The Year': 'De operatie waar elke CFO van droomt'Het Waalse softwarebedrijf Odoo herschikte eind vorig jaar zijn aandeelhoudersstructuur met de intrede van een Amerikaans fonds. Het management en de andere aandeelhouders bleven in het kapitaal. De operatie, die Odoo waardeert op 400 miljoen euro, krijgt de trofee Deal of the Year.
02/07 08u15  Trends CFO of the Year Nicolas De Clercq (Kinepolis): 'Ik draai nooit rond de pot'De 48-jarige Oost-Vlaming Nicolas De Clercq bouwde Kinepolis als CFO mee uit tot een wereldspeler in de bioscoopsector. Voor die prestatie, zijn visie op en zijn aanpak van finance en zijn sterke communicatie werd hij uitgeroepen tot Trends CFO of the Year 2020.
02/07 08u15  Alessandro Mazzocchetti (Odoo) over Deal of The Year: 'De operatie waar elke CFO van droomt'Het Waalse softwarebedrijf Odoo herschikte eind vorig jaar zijn aandeelhoudersstructuur met de intrede van een Amerikaans fonds. Het management en de andere aandeelhouders bleven in het kapitaal. De operatie, die Odoo waardeert op 400 miljoen euro, krijgt de trofee Deal of the Year.
02/07 08u15  Trend Podcast met Hilde Van Keer (UGent) over het grootste experiment aller tijden met afstandsonderwijsProfessor Hilde Van Keer is hoofddocent en coördinator van de onderzoeksgroep Taal, leren en innoveren binnen de vakgroep Onderwijskunde van de Universiteit Gent. Ze wil graag samen met ons reflecteren over het afgelopen academiejaar en hoe het onderwijs van de toekomst eruit moet zien.
02/07 06u15  Corona-updates: vakbonden en werkgevers verzetten zich tegen coronatesten op het werkBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
02/07 01u15  Nicolas De Clercq (Kinepolis) is Trends CFO of the YearDe 48-jarige Oost-Vlaming Nicolas De Clercq bouwde als CFO Kinepolis mee uit tot een wereldspeler in de bioscoopsector. Voor die prestatie, zijn visie op en aanpak van finance en zijn sterke communicatie werd De Clercq uitgeroepen tot Trends CFO of the Year 2020.
01/07 19u15  Corona-updates: NMBS maakt app om drukte treinen in kaart te brengen; New York opent restaurants nietBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
01/07 17u15  Beleggen in vergrijzing: wat verandert na corona?Covid-19 heeft de vergrijzing als beleggingsthema niet onderuitgehaald. Maar senioren zullen mogelijk wel twee keer nadenken voor ze nog geld uitgeven aan cruises, concerten of een kamer in een woon-zorgcentrum.
01/07 14u15  Nationale Bank bereid om banken meer ademruimte te gevenDe Nationale Bank is bereid een kapitaalbuffer voor vastgoedrisico's vrij te geven, zodat de banken voor 2,1 miljard euro ademruimte krijgen om kredietverliezen op te vangen. Dat moet voorkomen dat ze op de kredietrem gaan staan.
01/07 14u15  Jean Deboutte (Agentschap van de Schuld): 'We hadden erger verwacht'Iedereen maakt zich zorgen over de oplopende staatsschuld tijdens de coronacrisis, behalve de beleggers die de schulden in handen hebben. Jean Deboutte van het Federaal Agentschap van de Schuld is er gerust op.
01/07 14u15  Dominique Leroy schikt in voorkenniszaak: vervolging afgekocht voor ruim 107.000 euroVoormalig Proximus-CEO Dominique Leroy heeft een deal gesloten met het parket om een einde te maken aan de voorkenniszaak waarvoor ze in verdenking werd gesteld. Ze zou de mogelijke vervolging afkopen voor een bedrag van net geen 108.000 euro. Dat melden L'Echo en De Tijd woensdag.
01/07 08u15  Infrastructuurinvesteerder TINC stapt in Datacenter UnitedHet beursgenoteerde infrastructuurfonds TINC neemt een meerderheidsparticipatie in Datacenter United, via een kapitaalinjectie van 12 miljoen euro. Oprichters Friso Haringsma en Ogy Smet willen met het kapitaal de Belgische uitbater van datacenters verder laten groeien, eventueel via overnames.
01/07 08u15  Podcast Inside Beleggen: 'De gaming business is big business, maar hoe groot is de sector en welke groei verwacht men?'Danny Reweghs, Directeur Analyse en Strategie van Inside Beleggen, gaat elke woensdag in gesprek met de journalisten van Trends en geeft u een inkijk in de recente evoluties op de financieel-economische actualiteit. Hij neemt daarbij telkens ook één opmerkelijk aandeel, bedrijf of sector onder de loep.
01/07 08u15  Corona-updates: minder Belgen hebben antilichamen in het bloedBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
01/07 05u15  Corona-updates: Deinze verplicht mondmaskers in supermarkten, De Crem is er niet mee opgezetBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
30/06 22u15  Corona-updates: EU opent grenzen voor 15 landen: China wel, VS niet op lijstBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
30/06 17u15  Hilmar Rode: een toch niet zo visionaire optimistHilmar Rode verslikte zich danig in het potentieel van de zinkverwerker Nyrstar, die hij leidde tot eind september vorig jaar. Toch wordt de zelfverklaarde visionaire leider de nieuwe CEO van Sibelco, de Belgische wereldspeler in minerale grondstoffen. 'Pas op, Sibelco is Nyrstar niet', nuanceert een kenner van het discrete familiebedrijf met wortels in de Kempen.
30/06 17u15  Alexander De Croo: 'Onze ontwikkelingshulp in Congo is geen Wiedergutmachung'Koning Filip maakte met zijn brief naar de Congolese president Félix Tshisekedi een bocht van 180 graden. Twee weken geleden klonk het nog dat er voor excuses moest gewacht worden op een 'historische consensus'. Volgens minister van ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open VLD) kwam er voor die ommezwaai geen druk vanuit de regering.
30/06 17u15  Corona-updates: nieuwe coronaregels bekend - licht dalende trends houden aan in BelgiëBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
30/06 16u15  Hyperdiscreet Sibelco lijdt onder ineengestorte Amerikaanse oliemarktHet beursgenoteerde Covia, waarin de Kempense multinational Sibelco een tweederde belang heeft, vroeg de voorbije nacht bescherming aan tegen zijn schuldeisers. De onderneming zit in zwaar weer, als leverancier voor de schaliegas en -oliemarkt. Sibelco boekte de voorbije twee jaar 1,6 miljard euro minwaarden. 'De familiale aandeelhouders zijn dat niet gewoon', zegt een intimus van de uiterst discr...
30/06 12u15  Stijn Van Hove (BBI): 'Er heerst een gevoel van straffeloosheid voor fiscale fraude in Brussel'De strijd tegen de fiscale fraude opdrijven, is een van de klassieke recepten om meer inkomsten voor de overheid te genereren. Wij vroegen Stijn Van Hove, adviseur-generaal van de Gentse BBI, of er nog veel sap uit die citroen kan worden geperst. Hij spreekt uit eigen naam.
30/06 12u15  Belgische heftruckmarkt incasseert ferme coronadreunDe coronacrisis heeft ook zware gevolgen voor de Belgische heftruckmarkt. De verkoop van heftrucks daalde in april en mei met 36 procent in vergelijking met vorig jaar. De sectorfederatie Sigma houdt voor dit jaar rekening met een volumedaling van 20 tot 30 procent.
30/06 12u15  Erik Van Den Eynden stopt als CEO ING BelgiëErik Van Den Eynden vertrekt na drie jaar aan het hoofd van de grootbank ING België. Dat meldt De Tijd maandagavond op zijn website.
30/06 12u15  Corona-updates: licht dalende trends houden aan in BelgiëBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
30/06 11u15  Skipr haalt 7 miljoen euro op bij Belfius en Lab BoxHet Belgische mobiliteitsplatform Skipr overtuigde Belfius om in navolging van Lab Box, dat behoort tot D'Ieteren Auto, te investeren in het bedrijf. Met die twee grote bedrijven achter zich, wil de Brusselse start-up zich Europees op de kaart zetten.
30/06 10u15  Welke lessen moet de energiesector trekken uit de coronacrisis?Hoge hoeveelheden groene energie op momenten dat er weinig vraag is, en negatieve marktprijzen. De coronacrisis was een test voor het huidige elektriciteitssysteem en een voorafspiegeling van het toekomstige.
30/06 09u15  Trends Podcast met Georgette Boele: alles over beleggen in goudIn deze aflevering praat Georgette Boele ons bij over de ontwikkelingen op de goudbeleggingsmarkt. Als specialiste in edelmetalen en valuta bij ABN AMRO is zij daar geknipte persoon voor.
30/06 06u15  Corona-updates: Software contactonderzoek kan maar 10 contacten aanBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
29/06 19u15  Karl wint Press Cartoon Prijs met Anuna De Wever-cartoonKarl, huistekenaar van Trends en Focus Knack, heeft de 21e Press Cartoon Prijs Knokke-Heist gewonnen. Kim haalt zilver. 'Kunstenaars moeten niet enkel mooie dingen maken.'
29/06 18u15  Anton van Zantbeek (Rivus): 'Eerst Belgische vermogens kennen, en dan beboeten of belasten'Steven Vanden Berghe, de voorzitter van de rulingdienst van de federale overheidsdienst Financiën, stelt dat weliswaar de inkomsten uit zwarte vermogens werden geregulariseerd, maar dat het onderliggende kapitaal meestal nog strafrechtelijk kan worden aangepakt. Voorts wenst hij dat de banken meer gegevens uitwisselen over de vermogens die op Belgische bankrekeningen staan. Fiscaal advocaat Anton ...
29/06 18u15  Steven Van Gucht: 'Contactonderzoek blijft kernstrategie, ondanks afbouw contacttracers'Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
29/06 17u15  Crelan maakt werk van ECB-opmerkingenDe coöperatieve bank Crelan wil tegen begin oktober een antwoord klaar hebben op de opmerkingen die de ECB formuleerde in verband met het overnamedossier van AXA Bank.
29/06 14u15  De mooie tijden zijn voorbij: bedrijfsverzekeringen worden duurder en moeilijkerOndernemingen houden er het best rekening mee dat bepaalde bedrijfsverzekeringen de komende jaren duurder of moeilijker te plaatsen worden. Na enkele jaren van aanhoudende prijsverlagingen is de cyclus gekeerd. De coronapandemie dreigt die trend nog te versterken.
29/06 12u15  Corona-updates: besmettingen bij kinderen neemt toeBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
29/06 10u15  Bedrijf in nood: wat na het schuldmoratorium?Een tijdelijk moratorium moest ondernemingen in volle coronacrisis beschermen tegen een faillissementsprocedure. Die maatregel is intussen afgelopen. Wat zijn nu de mogelijkheden voor een bedrijf in moeilijkheden?
29/06 06u15  Corona-updates: meer dan half miljoen overlijdens - één op de vijf zorgverleners wil stoppenBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
28/06 13u15  Corona-updates: aantal coronabesmettingen wereldwijd voorbij 10 miljoenBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
28/06 12u15  Autodealers krijgen dreun door coronacrisis: 'Zet de concessionaris het mes niet op de keel'Door de coronacrisis implodeert de verkoop van nieuwe wagens. Dit jaar zou die met een derde dalen. De autodealers, die hoe dan ook al kreunen onder flinterdunne winstmarges, wacht alweer een aderlating. Maar hun problemen zitten dieper. Al voor de coronacrisis maakte één op de drie verlies.
28/06 11u15  Auteur Judi Ketteler: 'Niemand wil eerlijk zijn'Liegen doen we tot 30 procent van de tijd. Om collega's niet te kwetsen bijvoorbeeld, of om zelf wat meer te schitteren. Al die leugentjes kunnen om bestwil lijken, maar volgens Judi Ketteler kunnen ze ernstige schade toebrengen aan de economie.
28/06 07u15  Corona-updates: nog steeds geen beslissing over heropening Europese buitengrensenBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

2x Corona-updates: Wereldwijd ruim 200.000 nieuwe besmettingen, 'Belgen die terugkeren uit Lerida moeten getest'05/07 02u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
2x Corona-updates: aangepast reisadvies voor Spanje na nieuwe lockdown in Catalonië05/07 10u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
1x Corona-updates: groen licht voor eerste coronamedicijn in Europa, hoogste aantal nieuwe besmettingen04/07 03u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
1x Corona-updates: acties in Brussel voor 'een nieuw normaal'04/07 16u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
1x Corona-updates: ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingen05/07 14u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
0x Corona-updates: nog steeds geen beslissing over heropening Europese buitengrensen28/06 07u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
0x Auteur Judi Ketteler: 'Niemand wil eerlijk zijn'28/06 11u15 - Trends.be: Liegen doen we tot 30 procent van de tijd. Om collega's niet te kwetsen bijvoorbeeld, of om zelf wat meer te schitteren. Al die leugentjes kunnen om bestwil lijken, maar volgens Judi Ketteler kunnen ze ernstige schade toebrengen aan de economie.
0x Autodealers krijgen dreun door coronacrisis: 'Zet de concessionaris het mes niet op de keel'28/06 12u15 - Trends.be: Door de coronacrisis implodeert de verkoop van nieuwe wagens. Dit jaar zou die met een derde dalen. De autodealers, die hoe dan ook al kreunen onder flinterdunne winstmarges, wacht alweer een aderlating. Maar hun problemen zitten dieper. Al voor de coronacrisis maakte één op de drie verlies.
0x Corona-updates: aantal coronabesmettingen wereldwijd voorbij 10 miljoen28/06 13u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
0x Corona-updates: meer dan half miljoen overlijdens - één op de vijf zorgverleners wil stoppen29/06 06u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.

Statistieken

Artikels:
27620
Gelezen:
6303
Aantal lezers nu:
61


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven